World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
UD DK LFG BT ....
Lassan jon a peccs. 😞
miaz már sgrõl sem lehet képet linkelni?! <#pardon1>#pardon1>
hát ahhoz elöször kell majd ugye egy drakefire amulet, amihez kell asszem lbrs, ubrs run meg 1-2 apróság.
bár ez 80-on hmm...már fun lesz, bemegy valaki lbrs/ubrs-be és 2-3 ütéssel szétcsapja drakkisath-ot és társait.
heh, kicsit nosztalgikus feelingem lett most, hogy eszembe jutott, mekkora pro loot-ok estek ott még anno ~1,5-2 éve 😊)
OMG, YES!
de tényleg, ezt már vártam x)
remélem lesz majd arcra rakható kéken/vörösen/lilán (talentfüggõ) világító runa is, bazijó lenne 😊
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1. a pet szintje
2. a pet loyalitasa (ami ha jolremlik 6 szint lehet)
nyilvan 70-es petnel van a legtobb pontod, aki/ami maximalis loyalitassal van feled....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"The trees move. Do you not see it?"
de ez kb. jó:
alli:
1-10: elwynn forest
11-20: westfall, redridge mountains
21-30: darkshire
horda:
1-10: durotar
11-25: barrens, stonetalon mountains, ashenvale
25-30: thousand needles
30-33: shimmering flats
közös:
30-40: stranglethorn vale
40-50: feralas, searing gorge
50-60: felwood, ungoro, wintersping, EPL, WPL, burning steppes, stb.
állj neki, adja majd magát, hogy hova, merre érdemes menni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha vki tudja, plz ossza már meg velem is (ahogy néztem, nem unitframe addon csinálja, mivel standard wow unitframe-eket használnak)
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
szvsz egyáltalán nem sok 3,5 évnyi szórakozásért.
és akkor még nem beszéltünk róla, hogy mennyit költött volna még pluszban, ha éppen nem wow-ozás a hobbija, hanem mondjuk kocsmázna, vagy siklórepülõzne, vagy hegyet mászna, stb.
Van-e olyan addon ami mutatja a moboknak és az ellenfelek HP-ját? én eddig csak olyat találtam, ami csak megbecsüli, abból amennyit sebeztél rajta, csak az a kérdés, hogy létezik-e olyan addon ami szimplán mutatja a hp-t és nem a %-ot.
ezelõtt priváton játszottam és ott mutatta a hp-t de nem tudom hogy ez a szervertõl függött-e vagy csak addon kérdése.. (mobhealth és x-perl-t használtam akkor is és úgy tudtam, hogy úgy kell mûködnie ahogy a törtön mûködött)
elöre is kösz!
A lockom vigyem fel 55-re, vagy a ma kezdett(jelenleg 12-es) palámat?😊
megszakértés nincs, druiddal fun-olok (bár a vergõdés jobb szó rá <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>), meg lockolódni is fogok hamarosan újra. just 4 fun jeligével, most már felesleges bármiért is erõlködni, hamarosan úgyis itt a kieg <#nezze>#nezze>
Ha most kezded, akkor azt válaszd amelyik neked, tetszik, nyugodtan próbáld ki õket! 😊
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Eredeti szervereket ott igazán nehéz feljutni, csak NoDc progival lehet, mert a legtöbb szerver teli 😄
De azért ismerek embereket ott is akikekkel ugyanúgy lehet szórakozni mint wowban 😊
De wowban az a jó hogy az biztos hogy mindig jó, (mármint a szerver)
Kivéve ha laggol, meg evades mobot fogsz ki, (Ragnaros(szerver) néha kicsit laggol) <#vigyor>#vigyor>
wow a legolcsóbb hobbik egyike😊
csak az a fránya real life...
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost