World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
haha

๏̯͡๏﴿

GamerAdams007
DK nem fog lfgzni, leszólózza majd bt-t...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szerintem meg male human DK-n kívül mást indítani elég KEK. UD esetleg. Már elõre röhögök a rövidítésáradaton chaten:
UD DK LFG BT ....
Es hol a male? Ami valoban jol nez ki.

Lassan jon a peccs. 😞

képz
miaz már sgrõl sem lehet képet linkelni?! <#pardon1>

belfen néz ki a legjobban az új glow :p

ez fun lesz, tuti megcsinálom.
hát ahhoz elöször kell majd ugye egy drakefire amulet, amihez kell asszem lbrs, ubrs run meg 1-2 apróság.
bár ez 80-on hmm...már fun lesz, bemegy valaki lbrs/ubrs-be és 2-3 ütéssel szétcsapja drakkisath-ot és társait.
heh, kicsit nosztalgikus feelingem lett most, hogy eszembe jutott, mekkora pro loot-ok estek ott még anno ~1,5-2 éve 😊)

"új peccsben minden DKnak világít a szeme. legfontosabb!😄"

OMG, YES!
de tényleg, ezt már vártam x)

remélem lesz majd arcra rakható kéken/vörösen/lilán (talentfüggõ) világító runa is, bazijó lenne 😊

Hello mindenki én 70 es hordás rugómat szeretném elcserélni,min lvl60 as allys karira (lock ne legyen).Mind 2 transfert fizetném , akit érdekel írjon privátba.

értem.. tehát nem csak szintezéstõl kap! ty

Davidus
van solo onyxia achievement😄

V9ykn8_TZL0

Ha befogsz egy petet, az 1-es lojalitás szinttel kezd. Ha folyamatosan boldog, tehát eteted és használod, akkor lassan eléri a 6-os lojalitást, ami a best friend állapot. Ekkor lesz meg az összes training pontja. Ebbõl taníthatod aktív és passzív képességekre. A growl ability az egyetlen amit már a szelidítés után azonnak megtaníthatsz neki. Ez az aggrózás és nem kerül training pontba.
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
lehet. gnóm csak kopasz lehet

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Vilagito szemu gnome dk, lehet ezt meg fokozni?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
új peccsben minden DKnak világít a szeme. legfontosabb!😄

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
a pontok szama 2 dologtol fugg :

1. a pet szintje
2. a pet loyalitasa (ami ha jolremlik 6 szint lehet)

nyilvan 70-es petnel van a legtobb pontod, aki/ami maximalis loyalitassal van feled....

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

millió thx, már jóideje vadászok erre az addon-ra 😊

es igen ez az Aloft nevu addon.

sziasztok , arra lennék kiváncsi hogy a hunter petje ugye traning pontokbol tanulja a skilljeit.. és hogy pl hogy szerzi ezeket a pontokat?! pl ha 69esen befogok egyett akkor honnan vagy hogyan tudok leggyorsabban pontokat szerezni?

nem ert meg le, de igy az Aloft-ra tippelek

Calver
na majd legközelebb csinálok screenshotot arról, amikor páran kiülünk EotS-on/AB-n Romantic Picnic Baskettel védeni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

tigeroo
és te milyen karakterrel játszol?
borg vagyunk<#idiota>
TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

csináld a questeket, ott eligazítanak mindig a következõ helyszinre.
de ez kb. jó:

alli:
1-10: elwynn forest
11-20: westfall, redridge mountains
21-30: darkshire

horda:
1-10: durotar
11-25: barrens, stonetalon mountains, ashenvale
25-30: thousand needles
30-33: shimmering flats

közös:
30-40: stranglethorn vale
40-50: feralas, searing gorge
50-60: felwood, ungoro, wintersping, EPL, WPL, burning steppes, stb.

állj neki, adja majd magát, hogy hova, merre érdemes menni.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

btw engem még mindig az érdekelne, hogy EBBEN a movieban a 11. percnél is látható addon-nak mi a neve, amit a hp bar csikot szép szinesben, kasztfüggõen szinezve rakja ki az ellenséges playerek feje fölé...

ha vki tudja, plz ossza már meg velem is (ahogy néztem, nem unitframe addon csinálja, mivel standard wow unitframe-eket használnak)

Norbi507
Akkor írj már be nekem ide playfieldeket hogy hol fejlõdjek, mert akkor vagy a palát vagy a lockot felhúzom kb 1 hét alatt 😊

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

kb. tökmindegy, mire kijön a kieg, akármelyik class-sal simán csinálsz 55-ös karit (kb. 3 nap played kell hozzá)

"Ezek szerint, ha azóta folyamatosan nyomod minden hónapban a játékot, körülbelül 120k-t fizettél rá. Jajj rossz belegondolni is, és mi vár még ránk...WotLK...most jön a java"

szvsz egyáltalán nem sok 3,5 évnyi szórakozásért.
és akkor még nem beszéltünk róla, hogy mennyit költött volna még pluszban, ha éppen nem wow-ozás a hobbija, hanem mondjuk kocsmázna, vagy siklórepülõzne, vagy hegyet mászna, stb.

Üdv!

Van-e olyan addon ami mutatja a moboknak és az ellenfelek HP-ját? én eddig csak olyat találtam, ami csak megbecsüli, abból amennyit sebeztél rajta, csak az a kérdés, hogy létezik-e olyan addon ami szimplán mutatja a hp-t és nem a %-ot.
ezelõtt priváton játszottam és ott mutatta a hp-t de nem tudom hogy ez a szervertõl függött-e vagy csak addon kérdése.. (mobhealth és x-perl-t használtam akkor is és úgy tudtam, hogy úgy kell mûködnie ahogy a törtön mûködött)

elöre is kösz!
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TVelvet
törtseron csináltam egy rakat képet DK-ról meg northrendrõl, meggyözött. 😊 meglesz véve.
Norbi507
Ja mindjárt kieg😛 és még nincs 1etlen 55ös karim se:S

A lockom vigyem fel 55-re, vagy a ma kezdett(jelenleg 12-es) palámat?😊

nesze, postolok bg-s képet, megalazulás ab-n <#vigyor3>

megszakértés nincs, druiddal fun-olok (bár a vergõdés jobb szó rá <#idiota><#zavart1>), meg lockolódni is fogok hamarosan újra. just 4 fun jeligével, most már felesleges bármiért is erõlködni, hamarosan úgyis itt a kieg <#nezze>

Shortstop
ez attól függ mennyire szereted a reális dolgokat vagy inkább kicsit a varázslós. puskagolyó és íj vagy varázslatok. ill a távol és közelharc dolog eldöntése is fontos, de így egybõl nem tud senki olyat mondani ami neked tetszik. én még mindig a hunterre esküszöm de pl. ha te inkább gyógyítani szeretnéd majd a többieket akkor ez egybõl kiesett. próbálgasd és úgyis rátalálsz arra amit "neked csináltak"

quartz itt megtalálod http://files.wowace.com/
Norbi507
Ilyen igazából nincs, mind1ik jó és rossz is. Van jótulajdonságaik, de rosszak is. De attól függ végülis mire akarod használni majd.

Ha most kezded, akkor azt válaszd amelyik neked, tetszik, nyugodtan próbáld ki õket! 😊

Netgear
melyik a legjobb/legerõsebb/legjobban fejleszthetõ karakter?

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

sziasztok , valki megtudná nekem mondani, hogy mi annakaz addonak a neve ami a casting bar felett mutattja pl a hunternek az auto shotot egy ilyen kissebb csíkban.. próbáltam ecsating bart de az siman csak casting bar és nem mutatja az auto shotot?!

Te... jó... ég. Az elõzõ elméletemet a wow evolúciójáról mégjobban tartom.

Norbi507
Silkroadnak is megvan a maga értéke 😊
Eredeti szervereket ott igazán nehéz feljutni, csak NoDc progival lehet, mert a legtöbb szerver teli 😄

De azért ismerek embereket ott is akikekkel ugyanúgy lehet szórakozni mint wowban 😊

De wowban az a jó hogy az biztos hogy mindig jó, (mármint a szerver)

Kivéve ha laggol, meg evades mobot fogsz ki, (Ragnaros(szerver) néha kicsit laggol) <#vigyor>

tigeroo
hát a silkroadnak pedig nemsok "értéke" van...ott mindenki botozik stb...wow azért jobban leköti az embert (meg legalább "hivatalos", lehe vele dicsekedni...nem mindegy hogy haveri körben vagy a pókerkirály vagy a las vegasi... kockanúbok között<#idiota>)
Norbi507
Jó az a streames oldal, csak kár hogy szar a netem hozzá :S

Norbi507
Van benne valami, mint a Silkroad, ezért veszek inkább ott 1 karit, vagy többet 😄, Wow-ot meg tolom simánba 😛

tigeroo
120K nemis sok...fõleg ennyi idõre...
wow a legolcsóbb hobbik egyike😊
csak az a fránya real life...
ejudith
Ezek szerint, ha azóta folyamatosan nyomod minden hónapban a játékot, körülbelül 120k-t fizettél rá.<#wow1> Jajj rossz belegondolni is, és mi vár még ránk...WotLK...most jön a java<#falbav>

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

[HUN]Crassus
utóljára 3 és fél éve léptem be oda😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Ja de account management nemjó=/

[HUN]Crassus
megy

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"