166745
  • WiLDoR
    jah, nem lesz ma patch.
    van helyette ónos eső
  • slime001
    Már egy ideje nem wowozok. Most fogom újrakezdeni. Szerintetek milyen kasztot érdemes indítani most? Főleg Rogue - Hunter között vacilálok.
  • Botond #134769
    Jól látom, hogy az amcsik nem patcheltek? Szóval nálunk se lesz holnap semmi. :(
  • Dant0r
    Én is így jártam, de kiderült hogy egy questet nem vettem fel a teleportáló gépezet mellett (amelyik a várostól távolabb van)
  • k O T T A
    wtf nemtudom altommal felvenni sons of hodir prequestchaint
    k3ban szépen bezsélget velem gretchen fizzlebizbasz goblin de b*ik questet adni.. pedig mdiennt megcsináltam körnéyken questet.. ja és btw mainemmel nem volt ilyen gond
    wtf
  • tigeroo
    jú ár lúking forvörd tu pószt disz sit óver n óver ögén, áren csjú?
  • WiLDoR
    aha, ez a nesze semmi fogd meg jól tipikus esete :)
    azért köszi, körülnézek rajta :)
  • kritttt
    Bakker itt miért nem lehet helyírást javítani utólag??
  • The Garrett
    hmmm. Smells like be kéne fizetni az accomat, és felhúzni 80ra Lelikémet.... ha még nem törölték a szeptember óta tartó inaktivitásban. :/
  • kritttt
    Hello! Előre bocs a láma kérdésért:D
    Szóval van egy wariorom amit 2 honap alatt sikeresen fel is húztam l 43-ra de valmait nagyon elronottam.
    A kérdés hol tudnák Berserker Stance ott tanulni?
    Esetleg ha küldit kell hozzá csinálni azt hol kapom?
    A választ (meg a várható oltást) előre is kösz!!!
  • capaszabi
    http://www.mhk.hu/mhknew/index.php?m=0000&p=php_i_online/index

hajrá
  • picket
    Ittál, vagy mi van? Ez nem az a topik. Na azért nesze.
    Reméljük sok hasonló wowos kérdésed lesz még
  • penge17
    Üdv!
    Big Blizzard Bear vagy Big Battle Bear Promóciós kódot vásárolnék!
    Aki tud segíteni válaszoljon legyen szíves!
  • WiLDoR
    KÉRDÉS: Tudja e valaki, hogy melyik számú törvény vonatkozik az elektronikai termékek kezelésére, gyártására, értékesítésére, külkereskedelmére, hasonlóan ehhez?

Az ásványvíz-palackozás, a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter és gazdasági és közlekedési miniszter 65/2004. (IV. 27.) FVM-ESZCSM-GKM együttes rendelete a „ természetes ásványvíz, a forrásvíz, az ivóvíz és az ízesített víz palackozásának és forgalomba hozatalának szabályairól „ jogszabálya alá tartozik, mely az élelmiszerekről szóló 2003. évi LXXXII. törvényre utal.

Egyik kollégámnak kéne a szakdolgozatához....
  • WiLDoR
    na akkor bs-en hílert kell csinálni...és lesz öröm és bódottá'
  • capaszabi
    igen. vagy gyakorolja, gyakorolja, vagy észreveszi, hogy a pala hilernek papir hpja és gearje van, mert 2 napja dingelt, és nem erölteti.

az, meg hogy a bs-en milyen játékoskészlet van hilerekböl... hát jobb ha nem tudod meg. :S az a 10-15 meg akinek köze van a játékhoz, már bc óta ugyanazokkal arénázik.
  • capaszabi
    nekünk 1 slayer of lifeless esett 1. héten, utána kiesett a "péniszkard", ugye mivel up, ezt is elvitte mt. esett még egy péniszkard, azt elvitte másik warrior. RSoC meg ugye unique, mert miért ne legyen az. ez mondjuk pont pve-re kéne, de arra sem esik. Az meg, hogy pvp-re elvigyek vki elöl vmit ami neki pve-re up, hát bocs, de nem. 0 betrayer, 1 kard, igen ilyenekről beszélek.
  • WiLDoR
    2h baltát még sose dobta nekünk se KT.
    se 10 fősben, se 25 fősben.

pedig igény lenne rá, mint tenger.
    főleg most, hogy a fury warrior-oknak egyszerre KETTŐ is kéne belőle...hát persze, megafa**om, köszi ezért külön blizz, nagy ötlet volt...

jah, el is felejtettem, hogy köv. patch-tól már a polearm-okra is sorbanállás lesz...csak tudnám, hogy ki volt az az elborult agyú a blizzardnál, aki kitalálta, hogy druida viselhessen polearm-ot.
    abszolút nem druida fegyver, de ezzel legalább felrúgták az utolsó fantasy elemet is a játékban.

3.1-ben a dk-k meg tuti, hogy tudnak majd wandot használni...halálra fogok wandozni mindent x)
  • Dr DeViLKiNG
    Nyugi baltát még én sem láttam ktből, de akár a craftolható maceval is simán el lehet lenni. Sőt vaultban is csak egyszer láttam dk cuccot eddig összesen.
    Viszont tegnap wsgn láttam egy warrit 2 betrayer of humanityvel :D
  • s0n1c
    hahaha
  • Warden
    Azért van pár dolog ami nem behelyettesíthető igaz simán lehet élni nélküle.Nálunk pl a kiba.. kétkezes baltát SOHA nem dobta kel thuzad pedíg november vége óta ölve van 25 fős szinten is heti rendszerességel, viszont mindíg feral dr00id staffot dob.A 4 lósember vidám kis csapata egyetlen egyszer bírta dobni a 2h kardot.Mindkét fegyverre vagyunk vagy 6-8 an akik igényt tartanának.A játék jelenlegi két legjobb fegyvere ugye mindkettő.

Abban igaza van devilnek hogy a fő itemek hipp-hopp összeszedhetők és nagyon nem is kell ragaszkodni a zömében rusnya t7 hez meg a nem túl jó setbónusokhoz pláne ugy hogy szinte minden kiváltható badgeért.
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván aki pvpzik, az nem rögtön sírni fog, hogy "jaj már megint counter" hanem megpróbál kitalálni ellene valami taktikát, és gyakorolja gyakorolja gyakorolja. Az lesz a vége, hogy meg is verik őket a végén.
    De akinek heti 10 meccset jelent arena az eleve nem tudom mit akar.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez már szinte nekem kínos. Ugyan mi nem esik? A set itemek, amikből 2-őt garantáltan ki lehet venni vendortól? Vagy a kiegészítők amikből a sima honorért vehető cuccok szinte még jobbak is a naxxból esőknél. Esetleg a sima heroicokból eső naxx ilvlű cuccok? Vagy netán a faction exaltedekből vehetőek?
  • s0n1c
    ott se jobb
  • Warden
    Talán mert a zöm guild vezetés még mindíg fentartással fogadja ennek az ágnak a létjogosultságát.A bc ben először brutalluson lehetett egy paladinnak áttalentelni be is vált.A két pitsáig viszont megint holy volt mindenki majd jött a 3.0 (igen csak odáig jutottunk a patch elött)és móka kacagás kiséretében bezuztuk a maradék 2 bosst de már retriként mert a jelentős support melett elég szép dps e volt.jelenleg naxxba valóban tökmindegy hogy mivel mész ha sok aoes karakter van gyorsabban haladsz talán ezért fér be csak egy.Van még mindíg olyan officer ha rajta mulna én sem lennék retri tallenten ez van.Pve tekintetében egyedűl az elementál sámán meg az arms warrior aki harmatosabb dps-t tud hozni.Egy félcasual guildben ami raidel is 5 napot viszont a dps számít ha oylan tallenten vagy gondolom erre még emlékszel ha voltál raid guildben.

per pillanat a három raid insta ami jelenleg van naxx egy lebútitott változata a régi 40 fős egykori önmagának jó sok aoe és kb ennyi.Van még a két gyik ami önmagában lófütty de a a raidértékmérő achivementek mint pl az ötperc alatt bezúzni vagy a másikat mindhárom addjával már elég szép kihívás.A blizzard elérte a célját boldog boldogtalan ölhet bármit a maga szintjén viszont a technikai háttérre nem gondolt hogy az insta szerverek ezáltal telítve lesznek így jópár nehezités teljesíthetetlen legalábbis sima 20-24 óra közti raid időben.A hc guildek akik vagy pénzért játszanak vagy annyi szabadidővel rendelkeznek hogy akár kedd délelött is raidelhetnek simán zsebre is vágták már az összes achivementet mig az olyan félcasual guildek amiben én játszom max szitkozódhat hogy megint sorbanállás van beloggoláskor és 3-4 seces lag pl thadiusnál.

Van egy achivement miszerint naxxban nem halhat boss fight alatt senki simán meglehet csinálni "csak" nem vasárnaptól-csütörtökig 20-24 óráig hanem pl szombat délután egytől-négyig.Aki hajlandó volt beálldozni a szombatját erre annak meg is lett nálunk is ez az achivement.
  • WiLDoR
    jah, sose felejtem el, mikor warri-druid setuppal toltuk, jött szembe egy hunter-druid és a meccs 99%-ában szart se tudtam csinálni, mert szanaszét cc-zte a hunter és a druida a warrimat, de szó szerint, moccanni nem tudtam.
    ideges voltam-e? áááá, ugyan, alig...

és amikor 4x jött szembe ugyanez a csapat (vasárnap délelött volt, mert épp akkor értünk rá), akkor már úgy voltunk vele, hogy na akkor ez felejtős, hagyjuk a 'csába, és kilogoltunk arénából...

és még mondja vki, hogy a wow pvp - pláne az aréna - nem egy hulladék.
    az.

ha nagyon pvp-zni akarok majd, akkor majd frissítem a warhammer acc-om -.-
  • capaszabi
    azt meg nem is ecsetelem, hogy bemész arénára, kapsz 10 counter teamet zsinórban, és kb elmegy a kedved sz egész kibaszott pvptől egy életre.
  • capaszabi
    jaja, bármelyik retardált pug kitakaritja, és ugye TE GARANTÁLOD, hogy KI IS ESIK a cucc, ami kell, igaz?
  • dartonita
    If-ben is sokan szoktak lenni,foleg delutan es este.Stormwind szinten eleg nepes es kozponti hely,a horda kedvelt raid celpontja.
    Itt nincs legnepesebb varos,nincs piac sem ugy mint az l2ben.Olvasgass par dolgot a wowrol szerintem mert a nepszerusegi indexed minden ehhez hasonlo commentnel csokken.Pl az AH hasznalata,szintezes,talentek,pvp.Es pls mindezt ne lvl 15-25oskent tapasztald meg,mert 80ig csak unalmas(l2hoz kepest meg igy is hihetetlenul valtozatos es profi questrendszerrel)szintezesrol szol.Gold spammerek ellen hatasos addon:Spammenot.Automatikusan ignore-ol es reportol.
  • picket
    Arra már nem is reagálok, hogy "omg i got nerfed", de az nem értem, hogy ha minden egyszerű és unalmas, akkor miért egy retripala fér be a raidbe?
  • antgecc
    Hányadék dolog ez a resilience. Mondom úgy, hogy én elsősorban pvp-zni szeretek.
  • Warden
    A retri pala fénykora ugy 3 napíg tartott anno a 3.0 ás patchel majd kb szarrá nerfelték.A kieg után míg nem volt resi szépen ellehetett vele darálgatni mag a szintezés kb cheat jellegű volt.Per pillanat 600 resi felett mikor már nem critel minden egy pap bedarálása addig tart míg van mannája a papnak vagyis iszonyat hosszú idő.A csaterek simán szétszívatják meg a rugó is.El lehet vele bg-zni meg arénázni de már pl a dk holy pala felállás erősebb jóval mint egy retri -dk páros ami idáig tarolt.Pve re ami ennek a játéknak a lényege meg azért fér be egy db retri/raid mert tölt vissza mannát meg ad 3% critet és attackspeedet.A dps e a középszar kategória, mondom úgy hogy három éve ugyanezzel a paladinnal játszom.900-1000 resi felett meg majd kb használhatatlan lesz bg-kre arénára max abban bízhatunk hogy a temérdek sok dolog amit szétnerfeltek vissza-vissza kerülget.
  • Dr DeViLKiNG
    Ezt mondom, hogy naxxot(10es, 25ös) akármelyik nem retardált pug kitakarítja 1 este alatt. Onnan meg bárki felöltözik.
  • eightmiles
    Retri palával már találkoztál?
  • Sephi
    Casual gamar vagyok. Tegnap nekem jon egy magus, majd hirtelen harom lesz belole.

Aszitem nem latok jol :D

Kedves kis spell :D

Persze asse tudom mivan, szal elvert.
  • Warden
    No per pillanat azért most raid szempontból nem a kimeríthetetlen lehetőségek tárháza a wow.Naxx egy estés elfoglaltság vagy ha a lag is ugy engedi max 3 óra.Malygosnál igénytelenebb szarabb raid instát még nem kreált a blizzard és sartarion is csak egy fokkal pofásabb.(a wintergraspos boss meg azért van hogy ott is legyen valami de az is kb nullával egyenértékú).Lehet szórakozni persze 3 addal meg öt percen belül malygoson de háát az is lag függő a raidelő guildek nagyrésze meg azért nem fog szabadságot kivenni hogy egy kedd délelött tolja be a hiányzó achivementeket ill hajnali háromkor sem kel.Amennyiben ulduar nem lesz legalább bt szintű és változatosságú insta úgy a raidelő guildek nagyrésze szépen feloszlik mert a játékosok befejezik.Mindenhol kb a szenvedés meg a guildek egybentartása most a fő kihivás és nem az hogy kinek mennyi az achivementje.A pvp része meg nagyon nagyon kis hányadát érinti a játékosoknak ők meg köszönik el vannak a bg-kel meg a low lvl szintű arénázgatással de nekik is ennyi kb amit a játék nyujt jelenleg.
  • picket
    Valahogy végül mindig visszatérünk ide, hogy akinek van ideje és lehetősége gear szerezni, az többet ér, mint akinek nincs, és amúgy fogja be az arcát. :p
  • Dr DeViLKiNG
    A lehetőség mindenkinek megvan, hogy lemenjen (most) naxxba, vaultba és szarrá gearelje magát. Arról már senki nem tehet hogy ezt nem teszik meg, mert xx(valami kifogás, amit persze meg lehet érteni), de akkor ne is várja hogy jól fog teljesíteni azok között akik ezt megtették.
    :p
  • [HUN]Crassus
    bestof hozzászólásod
  • [HUN]Crassus
    meg se említettem,hogy gratulálok a felelősnek akiniek sikerült egy ZÉRÓ "hit rating"-es pvp szetet és kiegészítőket összehoznia 80-ra:S pöcs:)