166745
  • WiLDoR
    én is elsősorban arénáról beszéltem.
    outdoor pvp-vel és bg-kkel semmi bajom sincs. az funny.

bár igy utólag belegondolva ezt az egész aréna fa**ságot is kár volt beleerőltetni a wow-ba, sokkal jobb lett volna, ha inkább az outdoor pvp-vel foglalkoznak, beraknak pártucat újabb bg-t, meg a városok raidelhetőségével foglalkoznak.

nah, de mindegy, ez van, ezt kell szeretni :)
  • [HUN]Crassus
    majd jövőhéten....
  • capaszabi
    te ne szmájlizzál, hanem dolgozz !
  • capaszabi
    hát jah, csak live-on nem, ahol a több éve tutujgatott karid szétütik, és igy esélyed sincs a továbblépésre :D
  • [HUN]Crassus
    :D
  • capaszabi
    annyival jobb lenne, hogy a healered egy 17k-s elynelő pajzs lenne, utána halnál te is :D
  • capaszabi
    2 lehetöség van, mivel wotlk =/= wotlkra patchelt bc

a., megveszed a wotlkot és felpeecseli magát telepités után
    b., nem veszed meg wotlkot és a bc-d felpeccseli magát

• [HUN]Crassus
    nem arról beszélek,hogyha nem vagyok target milyen darálást lehet csinálni suttyonban/erre mindenki képes/...hanem arról,hogy minden szétvág amint kitargetel:)

Botrányos mennyi CC-vel bírbak a klasszok és zéró ellenszere van egy arms-nak /a 3 perces bladestorm jó valamire ,de az meg édeskevés/

protos pvp talenttel igaz,hogy van pár klassz amit nem vagy nagyon nehezen lehet lenyomni,de legalább nem szopatnak atomjaimra a spellekkel,lassításokkal,helyhez kötésekkel.
    Healer pap: ezt szinte lehetetlen levágni,pajzs--->no rage /és egy defesnek sokkal kevesebbből kell gazdálkodnia mint a 2 másik kollégájának/
    BM hunter: ha nincs shield wall+last stand szétlő nemlehet megfogni míg tart a BM...
    healer pala: egyel jobb mint a healer pap,mert itt azért lesz ragem is,hogy felvehessem a harcot vele.
    Na és a gyógyulós DK-k:bár 70-30 ban az ő javukra dől el,de látom a fényt az alagút végén.
    a többi klasszal összeségében nincs gond még a retri palával sem,de ehez kellett a rengeteg resi...ugyanakkor pont a retri pala az aki megeszi a warriorom néhény másodperc alatt arms-ra talentelve....furcsa:)

szóval a arms és fury betegszar pvp-ben/oké lehet ha rámállna egy healer jobb lenne a helyzet,de a tököm televan azzal,hogy az egyetlen klassz aki másokra szorul állandóan/ protpvp pedig nem bűntet le néhány másodperc alatt senkit,de szerintem rettentő szívós és szórakoztató amellett,hogy komolyabb aréna eredményre nem lesz használható.
  • Gumbo
    Hát nem tudom, szerintem benned van a hiba, mert én szar gearben 150 resi-vel igen szépen aprítottam a BG-ken.
  • Warden
    Mit szeretnél ott?Dalaran jelenleg mindkét oldal "fővárosa" a játékososk 90% nak kb odaszól a hs-e.Nyitott város azaz mindkét oldal látogathatja , de nem támadható senki.Úgy emlékszem lvl 73 as szint kell a belépéshez persze ez kitrükkölhető de abszolute nem low lvl karakternek való.Nincs is ott semmi ami egy kezdő karakternek kelhet.Szintezd a karaktered ismerkedj vele és örülj neki hogy senki nincs low lvl területen így gyorsabban is haladsz.58-as szinten ha megvetted a bc-t is átmhetsz outlandre (az is teljesen kihalt) és majd 68 as szinten mehetsz nortendre és élvezheted a sorbanállást egy egy questmobért.
  • s0n1c
    Ofkorz csak az arena pvpre gondoltam én is. Bgkben és outdoor én mindig jókat mókáztam.
  • FickDeineStory
    végülis tulajdon képpen egyre megy. Ebbe a Dalaranba, hogyan tudok eljutni Ironforge-ból?
  • WiLDoR
    a pvp alapvetően nem lenne szar a wow-ban, de amig vannak setup-ok, amik kiemelkedően jók a többihez képest (lásd pl. s2-s3 rugó-priest, warrior-druid), addig az aréna csak 1 vicc lesz, semmi több.

viszont akár tetszik, akár nem, ideje belátnia mindenkinek, hogy a blizzard soha a büdös életben nem fogja tudni kibalanceolni a kasztokat úgy, hogy arénában akármelyik class, akármelyik másikkal együtt ugyanolyan sikeres lehessen 2v2, 3v3 és 5v5-ben is úgy, hogy ez ne vágja agyon a pve teljesítményét, s csak a player skill döntse el a meccs végeredményét.

2 éve próbálják igy kibalanceolni a kasztokat, sikertelenül.
    ezután se fog nekik ez sikerülni, mert az itemek, class-ok, class skillek, racial-ok, stb. miatt olyan szintű a variációs lehetőség, hogy az emberek mindig meg fogják találni azt a két (három, öt) class-t, ami kiemelkedően jó lesz a többi setup-hoz képest.

a cs, cod és társai azért képeznek más kategóriát, mert ott mindenkinek ugyanaz a fegyvere, ugyanannyi a lőszere, igy a rutin és a tapasztalat fog dönteni.
    történetesen mellettem itt melóhelyen pont egy olyan srác ücsörög quality mérnöki pozícióban, aki nemzetközi cod ladder-en a csapatával valahol a 10 és 20. hely között ingázik, s ő mesélte el, hogy voltak olyan napjai, amikor azzal töltötte a szabadidejét, hogy bement egy töküres pályára egyedül és egész nap dobálta a kézigránátokat azt figyelve, hogy hová esnek.
  • Warden
    Ebben a játékban nincsenek botok azt veheted fix egyre.Kínai farmerek azok vannak de azok meg nem low lvl területen bóklásznak.A legnépesebb város dalaran kb 17 órától 24 ig megmozdulni sem lehet mivel a játékosok 90% a ott leledzik.IF-SW ben találhatsz pár altot vagy aukciózó maint de a régi területek ugy ahogy vannak kihaltak.Amire te gondolsz hogy bot azok a gols sellerek lehetnek nyomsz egy report spamot és nem látod többet az írását.
  • Warden
    Warriort nem is tudom mikor láttam utoljára bg-n az is fury volt szerencsétlen jó gyorsan halt arra emlékszem.Armsost egyszer láttam arénában droiddal párosítva hát már nem ez a páros a lola t kategória.Valószínű hogy a warriorok nagyrésze rerollolt dk ra mert szinte mindenhonnan eltüntek.A guildünkben is van 2 prot warrior egy fury meg egy arms aki hetente 20x tallentel már lassan fury és arms között de nem tetszik egyik sem neki.Biztosan lesz majd valami jelentősebb warrior buff mert kb a castereket lehet agyoncsapkodni velük bg szinten a fury az egész kellemes pve re de behelyettesíthető simán.
  • s0n1c
    Nem is mondtam, hogy egyet kell vele érteni, de azért meg ne ölj :)
  • FickDeineStory
    Melyik a legnépesebb város alliance oldalon vagy semlegesen (ha van ilyen)? Mondták nekem Ironforge-ot, de ott nem túl sok emberrel találkoztam.

Amúgy még ami tetszett az a karakterek kinézetének részletes kialakítási lehetősége. Viszont annyira mondták nekem, hogy itt nincsenek botok, tegnap előtt pont azután lepte el 1 bot party azt a helyet ahol quest-eltem miután megcsináltam a quest-et. Azt Ironforge-ba belépve is folyamatosan csak botok írását láttam.
  • [HUN]Crassus
    mindjárt sírok.... poénból megnéztem -most "kemény" gearben -/fullos pvp 730-as resi/ milyen az arms.... annyiból áll az egész,hogy 6-10 secenként szsladok vissza a temetőből:S ok csak BG teszt volt,de ez így szánalom a köbön....

ja és warbringer/defes charge ami leszed minden szar lassítót egyszerűen nem lehet "élni"/ sztem vissza is talentezek defpvp-re hamarjában....még arénába besasolok este....

valaki még warrival pvp? vélemény? tapasztalat? vagy csak engem újjaznak meg néhány másodperc alatt??
  • Savmacska
    Se buff se semmi nem volt rajtam..
  • Savmacska
    Volt 9867 életem... Elértem a Toughness Rank 4et és lett 9267 életem, többnek kellene lenni, és mégis kevesebb lett 600al.... még direkt fel si irtam egy lapra hoyg mennyi életem volt... és kevesebb lett... ez hogy lehet ?!
  • Dr DeViLKiNG
    Ez a te egyéni véleményed.
  • s0n1c
    Attól még nem jó.
  • Dr DeViLKiNG
    Versenyeken mindenki ugyanolyan cuccok közül választhat.
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván végülis 1,5 éve megy csak.
  • s0n1c
    Vagy legalábbis próbálkoztak, hogy legyen belőle e-sport, de mivel szar a pvp (arena), ezért nem sikerült túl jól a debütálás.
  • picket
    Nem játszottam vele, de azt hallottam, hogy pvp-ben mindenki kap ugyanolyan cuccot, és ez már elég közel van ahhoz, amit Davidus mond, ellenben a wow gearwhore hozzáállásához.
  • picket
    Csak az a sport, amiben labdát rúgnak vagy dobnak, és tesztoszteront izzadnak a sok doppingtól. És ő határozza meg, hogy mi a sport, nem holmi mondvacsinált szakemberek, vagy te, szóval stfu!
  • Zomil
    gw-böl jó ideig komoly versenyek voltak, bár nem teljesen mmo :)
  • Davidus
    annyi biztos hogy WoWhoz kell a legkevesebb skill azok közül az esportnak tartott játékok köül amikkel eddig játszottam.
    sokkal nehezebb csben vagy wc3ban a legjobbak közé kerülni mint wow arenaban
    ha mindenki dk+pala(vagy akármni aktuálos fotm) lenne ugyanolyan cuccban akkor lenne miről beszélni.
    soha nem lesz igazi esport mmorpgből
  • Ams
    "Persze vannak nemzetközi nagymesterek meg nívós tornák de ennyi"

Vannak nagyon elit klubok is, tv közvetítést is láttam már, mi kell még?
  • Cowboy03
    Hellosztok! Healer arena társnak mit válasszak? Resto dudu/resto shami/ disc priest?

köszi előre is
  • Zomil
    akkor neked mi a sport?
  • Warden
    Nem az.A sakk egy nagyon jó időtöltés de nem több.Persze vannak nemzetközi nagymesterek meg nívós tornák de ennyi kb.Mitöbb részemről sokkal szimpatikusabb a sakknál is az ha tavasztól-őszig a ligetben sakkozókat látok vagy egy sörözőben 2 kori melett lenyomnak egy gyors partit mint a polgárcsalád az összes kiba.. lányával és rokonságáva.
  • Ams

Nem sport ugyanúgy pl a sakk vagy a fallabda sem mindkettőt lehet magas "szinten mívelni de kb a kutyát érdekli és mindkettő szabadisős tevékenység a különbség csak annyi hogy az egyik szellemi a másik fizikális szabadidős elfoglaltság."

a sakk nagyon rossz példa ide...
  • Warden
    Talán mert mégsem sport.Az hogy Józsika meg Pistike heti 20 meccset játszik 1600 rating körül a játékon belül egy lehetőség csupán.Ödönke meg meg kretén és szeret oszlopok körül futkosni az aktuális legerősebb karakterrel 2000 rating felett az is egy lehetőség és ezt szereti a játékban de ne vegyük már olimpiai érdemnek.

Nem sport ugyanúgy pl a sakk vagy a fallabda sem mindkettőt lehet magas szinten mívelni de kb a kutyát érdekli és mindkettő szabadisős tevékenység a különbség csak annyi hogy az egyik szellemi a másik fizikális szabadidős elfoglaltság.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez semmit sem változtat a lényegen.
  • tomcsa4
    Nem melegedik túl a VGA-d esetlen valami más a gépben? De lehet hibás videómemória is (bár ekkor Winben is jelentkezne a baj) esetleg szoftveres gond (videó meghajtó csere kéne).
  • zomgzerg
    3 cég vette át: wsvg, cgs, esl
    ebből 2 csődbe jutott. még a blizzard sem tart éppen minden season után nagyszabású döntőt ahogy eredetileg tervezték.
  • eightmiles
    Rugóval ._. De tejóég, ha lenne egy retri palám.. :D
  • alex88
    sziasztok!

lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.

Az van, hogy ha combatba (max felrakok még egy dotot) kerülök a manam 12k-ról leugrik 2kra.vége a combatnak, egyből visszaugrik maxra.

találkozott már valaki ilyesmivel?