World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nertgear a kattintósdit az elején felejtsd el.Ne nyilakkal mozogj és egérrel kattingass hanem találd meg magadnak az ideális keybindeket és minden gyakori képességét a karakterednek úgy bindelj.Sokan a wasd kiosztást használják és az 12345.. gombokra van berakva a kivánt spellek, támadások de ha neked más kényelmes akkor simán állitsd át.Jómagam az rdfg-t használom és akköré rakosgattam mindent igy nem kell vagy nagyon ritkán shift+ ozni nagyjából elférek a billentyûkön és nem törnek ki az ujjaim sem.Az egeret a karaktered irányitására használd az arra való.Mobot másik frakciójú játékost se klikkelve targetelj ki azt is úgy bindeld, alapból ugy emlékszem hogy a tab ra van bindelve az elsõdleges target azt állitsd oda ahol neked kényelmes.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Majd kicsit késõbb: "Nemrég egy elég régi notebook-ról (szintén 256mb ram) voltam kénytelen wow-ozni. Az utak mono szürkék, semmi élsimítás, semmi fény..." - Külön kiemeled a 256 mb ramot, aminek még mindig semmi köze a felsorolt dolgokhoz. Ha 256 mb ramod van egy gef999324 graf kártyával, akkor csillog-villog tû élesen (és akad), vagy leveszed a grafikát nullára (és ugyanúgy akad). Ram miatt azért akad, mert állandóan swapel. Max a textúrák mérete befolyásolhatná ezt, meg a draw distance. Egyszóval hülyeséget beszélsz, és még anyázol is utána. Legalább húznád meg magad csendben.
ಥ_ಥ
linksz kiütöttél te biacs
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
๏̯͡๏﴿
lehet h nem eredeti wow-hoz tartozik, és ha igy van sorry!
hogy birom megcsinálni, hogy ne legyen wowerror, ha megtámadok egy mobot?
thx!
gnóm junik kaszt : wood chopper
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hol van róla magyar (manual) leírás?
Hülye kérdés de.....hogy kell támadni, és harcolni? Mit kell csinálni?
Kijelölöm, és támadom, de nyomogatni kell valamit? vagy csak nyomni az egeret és magától támad? Mi az a kör alatta? Üdv.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
<#nyes>#nyes>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.