World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
lool, épp ezt akartam írni. 😊
Keyloggerek nem arról híresek, hogy a fileokban matatnak. Csakis a bill lenyomást logolják.

k O T T A
hát sztem nem nem kell túlzott mértékû intellect halhozás én gyakorlatilag warrior gearben vagyok a ret seal mana talent nélkül és nincs managondom ez van horda oldalon sob ftw
alli meg szop seal of commanddal(muhaha)
amúgymeg endgame savagery? wtf??? mongoose vagy executioneer ezerszer jobb
hitcap meg 9% bossokon kétkezessel proton kinyomd a 3 pontot aztán a maradék 95 hit ratinget nem olyan bonyolult összeszedni hitcaphez

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

nem szerversideon menti le a usernamet😄 szal sokat nem ertel ezzel.

Narxis
Van már Bongos 3 is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

antgecc
Sztem Trinity a best, de egy idõben összeakadt vmi addonommal, így helyette Bongos2-t használok a mai napig.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

és mibõl gondolod hogy a cucc nem néz be a \world of warcraft\WTF\Account mappába, csak úgy sportból?

bár ezeknek az account tolvajoknak a mûködését nem ismerem, de szerintem ezek nem a billentyûleütést csekkolják, hanem lehallgatják a kimenõ csomagforgalmat, és ellopják a már kódolt felhasználónév/jelszó párost amit a szervernek küldtél - elküldi egy másik helyre is. Onnantól kezdve meg tökmindegy hogy te mit varázsoltál, hogy írtad be a jelszót, egérrel kattintgattál e, átírtad e hatszor, vagy fejenállás közben letöröltél négy karaktert miközben eléírtál három másikat

GamerAdams007
Bartender 3 a legjobb szerintem, de van bongos, titanbar, flexbar, stb.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

hát ez se rossz, csak nálam most atm. 2 db acc van (enyém + havaré, aki most éppen külföldön melózik), s mivel váltogatni kell az accnevek között, igy elég gáz lenne ez a megoldás.
nameg ezért a win-t se raknám újra...

guild-buy

Én erre találtam egy olyan megoldást, hogy ugye megadtam acc nevem meg hogy eltárolja, majd újraraktam winfost. Namost ha el is viszik a passt, az accot nehéz lesz kitalálni 😄

maximum ötöt lehet rendelni

[HUN]Crassus
😛 én pvp-ben gondolkoztam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Narxis
Minimum 5-öt kell rendelni, nem? Vagy guild-buy?

nah, 1-2 nap és itt az auth. token-em, yee 😊
(rendeltem, mert valahogy nem lennék happy, ha valaki lefosztaná csutkára a cca. 8 db 70-es karimat)

picket
let's make things better (#126864) 😄

ಥ_ಥ

picket
Iagazad van, az nem high end gear.
Viszont a manna égbõ hulló étel. Amire te gondolsz, az a mana, és rohadtul egy N.

ಥ_ಥ

-a
nem macea, hanem mace x)

(jah, most beszóttam' 😛)

Annyira nem high end.Olyan cuccokból összelehet szedni amit offspecbe el lehet vinni raiden, egy gond van csupán hogy nagyon a manna rovására megy.T4 retri gearben volt vagy közel 8k mannám a mostaniban éphogy 5k maradt.A mostani retri gearemben van két t6 item (kesztyû-gatya) ugyhogy az a setbonus aktiv és ad vissza mannát de kb ezzel ugy ki is merül az intet adó itemek száma, a többi olyan qkázott cucc mint a motheres chest ami valamiért minden héten esik és már a kutyának sem kell.Két fegyvert használok a kael-es kardot meg a ros-os macea-t de vadul be fogom gyüjteni arcsiból is a kardot, de az összvissz 2x esett március óta.Most brutalluson szopunk és egyik guild társam volt olyan szerencsés hogy retriként tolhatja.Neki jóval jobb az off geraje és meg van a hit capje bossokra is, az õ ub ap je közel 2400.Növelhetné is ha a macea-re nem executionert rakna hanem teszem azt savageryt.

Nem vagyok benne biztos de ugy emlékszem hogy az sct-vel lehet kiiratni az agrót is.
Shongi
Az a vicces hogy amcsiban volt az a földrengés, hogy ez miért zavarja az EU servereket azt jó lenne tudni...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

vki
Érdekes, hogy a RealmStatus szerint élnek a szerverek. Na mind1. Jóccakát mindenkinek. Bye!

ACER Aspire 5738ZG

ma már kb 3jára csinála ezt.. elvileg földrengés volt és gondolom ez most "kicsit" bekavart nekik😊

vki
Akkor ma már nincs game. Kár. Nincs Bloodscalpon valamelyik hordás klánba tagfelvétel (level és class független)?

A wow-hungary-n néztem, írtam is, de az illetõ még nem jelentkezett be.

ACER Aspire 5738ZG

TVelvet
Engemse.
vki
Hm... csak engem nem akar beengedni, vagy már ideje korán elkezdték a karbantartást?

ACER Aspire 5738ZG

valaki tud adni egy addont ami az actionbart módosítja?

[HUN]Crassus
korábban volt egy addonom ami bejelzett "AGGRO" felirattal és ki is targetelte az illetõt aki rámtargetelt😛 van most valami mûködõ hasonló addon? /ACE-s lenne a legtutibb..../

[HUN]Crassus
2000-2200 AP, UB? az már a high end gear.....

GamerAdams007
Azon nincs semmi idõ meg cd stb, olyan mintha kaját akarnál venni a vendornál, mindig van nála, és mindig ott van.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

sziasztok arra lennék kíváncsi, hogy haris pilton mennyi idõnként, mennyi idõre adja el az itemeket? mármint a gigantik begre gondolok (nem tom leírni)

A paladin strenghtbõl kapja az ap.-t így próbálj meg strenghtes itemeket beszerezni, viszont kell még neki min 79 hit rating nem árt egy 30% ub crit sem.Az elfogadható ap ugy 2000-2200 ub.
Sziasztok.Megtudnátok nekem mondani,hogy a paladin "melee attack power"-nek kb mennyinek kellene lennie 70-es szinten?
És ezt mivel lehet növelni, mert én úgy veszem észre ,hogy nagyon keveset sebzek úgy általában.
Köszi elõre is.
TVelvet
csak hülyül..
Looooser
lehet h már voltak de sztem jók XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tök jó hogy annyi kulcsot osztottak ki hogy behalt az egész beta server/login

Ööö lehet azt, hogy egy karaktert átviszünk egy másik szerverre, vagy mirõl is szól ez a transzferes dolog? 😊 A Bloodsclap-on van egy Dwarf hunterem ami 18-as <#nevetes1> De remélem akkor hamarosan kész a magyar WoW, és ez a magyar nyelvû wow, hogy lesz? Egy patch-ben vagy miben?

GamerAdams007
Mining + Blacksmitht választanám én, és pvp szervert, mert onnan ha késõbb transzferolni akarsz, akkor mehetsz akárhova, pve szerverrõl pedig csak másik pve szerverre. (Bár ha jól emlékszem volt róla szó, hogy lehetõvé teszik pve->pvp transzfert is.)

Narxis
Bloodscalpon vannak a legtöbben, már készül a Blizzard a magyar nyelvû WoW-al de az csak a Bloodscalp szerveren lesz elérhetõ.

És melyiken vannak a legtöbben? 😄 Most kezdtem (újra) a WoW-ot, mert kb. 2 hetet játszottam vele amikor elkezdtem utána eltettem 😄 és most vettem elõ megint 😊És az Arathoron sok helyen lehet azért találkozni magyarokkal? 😊
Amúgy egy ember paladinnak mi legyen a foglalkozása?

rhazid
arathoron is vannak sokan köztük én is :q

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

TVelvet
Váá, mikor küldik ki a beta keyeket. 😞(

Most kaptak jopáran beta key mondjuk, csak nem a köznép. 😞
GamerAdams007
Ragnaros, és azthiszem Neptulon-on is vannak jópáran.

Sziasztok

Valaki megtudja mondani melyik szerveren van sok magyar a Bloodsclap-on kívül?

Furcsa hogy még sehol sincs kinnt a lvl80 pvp set meg a DK tier8, pedig ezek is benne vannak a peccsben

Khabbas
Lol mekkora ötlet 😄
Powerlevel hellyé fog válni 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Forolto
t3.A t2 a terminatoros pengevállas,punkfejes.😊

a gilisztás <#idiota>

TVelvet
Az, de jolnézki, szerintem ráillik. 😊
Fehercsoki
Hehe ez nem DK gear hanem warri t2 asszem.

TVelvet
nesztek pár kép, (sajna csak tört szerverrõl)
remélem örültök hogy szét spamolom a topicot. 😊