166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
tomcsa4 #134811 Áttalentelés elsőnek 1 gold, aztán 10 gold, majd 25 gold és bégül 50 gold. Remélem jól emlékszem a számokra. Van maximum határ (50 gold), ami fölé nem megy már. -
tomcsa4 #134810 Ha neked csak alapjáték és BC van, nem tudsz Dalaranba menni. Hiába húz a lock, hiába nyit kapuit a mágus, nem tudsz. Kattoghatsz rá, de feleslegesen. De amúgy AHban látod a level 70+-os játékosknak való itemeket, sőt meg is tudod venni azokat, csak használni nem. A skilled sem fejlődhet (foglalkozások) egy szint fölé (de tovább növelhető, mint amit enged a BC drágább tekercsekkel), mert trainer kell egy idő után.
-
FickDeineStory #134809 és mennyibe kerül 1 ilyen át talentelés 5 talent pont van felhasználva. -
#134808 egyébként is a legjobb pet a core hound ;) -
#134807 Játssz olyan kaszttal, ami neked tetszik, de olyan peted legyen, ami nekik tetszik. Ezt csak én nem értem? -
#134806 Akartam szólni, hogy aki hunterrel játszik (játszott), az miért huntardozza a kasztod, de ilyen hozzászólások után... hát... legyen huntard (ti azzal játszotok, épelméjűek meg hunterrel). -
WiLDoR #134805 huntardom nekem is a lvl14-es eyechakee-val (fehér oroszlán) mászkálna még most is, ha játszanék vele.
ő és mancs elég jó párost alkottak :) -
Warden #134804 ehh...Végül is olyan pettel mászkálsz amivel akarsz, a pók kb semmit nem tud perként de ga azzal szeretsz mászkálni a te dolgod.A MM ág fejlődésre elég nyögvenyelős de te tudod azt is.A helyedben áttalentelném a huntardot BM re ill fognék be egy macskát ad egy per pillanat a macska az egyik legerősebb dps pet jóideje ad kettő az legalább ki is néz valahogy.
A saját hunter altom aki dalaranban várakozik hetvenesként hogy fel legyen szintezve ugyanaz a cicája van lvl 10 óta amit a hunter questben be kelett fogni és nincs az a fekete-fehér oroszlán, tigris, egzotikus pet a játékban amire lecserélném a pöttyös Oriza névre hallgató macskát. -
FickDeineStory #134803 ja ja ezt a talent meg skill rendszert vágom. Marksman ágra fejlesztettem ezért is szeretek pókot használni mivel az lehálozza a mobot én meg kényelmesen leölöm távolról meg közbe a pók is segít közelről ölni. -
Warden #134802 Támaszd fel a peted és etesd meg.A questek nagyrésze sajna iylen szerezz 8 akármifület ölj 6 akármibármit.Amennyiben nincs wotlk-od nem tudsz dalaranba menni mivel az a zóna az új kiegészítővel íródott, de feleslegesen is mennél oda semmi nincs ott ami egy low lvl karakter használni tudna.
Jah még valami minden második szinten kapsz új skilleket ill minden szinten 10 lvl-től rendelkezésedre áll egy tallentpont amit te osztasz el.Az új skilleket amit kapsz olvasd el hogy mire jó a tallenteknek is.
Amennyiben a huntardot választottad tudom javallani a beast master ágat fejlődésre (per pillanat raidre is).Ezen az ágon fejlődve a petetd kb mindent megöl egyedűl is neked csak asszisztálnod kell neki (életbentartod, nem rántod rá az egész zóna összes mobját)pl van oylan képességed ami healeli a jószágodat használd és persze közben lőd a targetét. -
#134801 ha meghal a peted (ami azért elő fog fordulni elég gyakran), nem kell mindig újat befogni hanem a revive pet skillel újraélesztheted, csak ne felejtsd el egyből megetetni mert amikor meghal a pet mindig lecsökken a "jókedve"... -
FickDeineStory #134800 Az a baj, hogy kicsit olyan üresnek érzem a játékot. Mint mondtam sok dolog van ami megtetszett benne, olyanok is amik nem. Tegnap csináltam meg az 50dik quest-emet. Na már most ebből 1 volt amit tényleg igazán élveztem illetve 2 mert 1 helyen voltak a küldetések.
Meg lenne két kérdésem:
1. Tegnap meghalt a pet-em újat akartam befogni, de azt a választ kaptam, hogy neked túl sok peted van, aztán meg próbáltam akkor dissmiss pet-et nyomni arra azt a választ kaptam, hogy a pet-ed hallott ilyenkor mit tudok csinálni?
2. Azt hallottam, hogy Dalaran LK-s város na most nekem csak WoW+BC van akkor ha vmi varázsló kaput nyit nekem oda tudok menni vagy nem? -
#134799 Par dolog eszembe jutott,es linkelnek is egy-ket cuccot,skillt ami meglehetosen megkonnyiti a holy pala eletet.
Beacon of light
Glyph of holy light
Glyph of wisdom
Sacred Shield
Judgement of light
Ezeken kivul pedig ugye nem csak flash es holy light van hanem az instant holy shock is ami megfelelo talentekkel es gearrel 7-9ezret is critel azonnal.Rapakolod a tankra a beacont,aztan mehet a heal a dpseknek.
Egyaltalan nem kell izzadnom hc instakban,kivetel ez alol talan Loken ahol ugye a HOT-os healerek sokkal egyszerubb helyzetben vannak.
Arrol nem is beszelve hogy attalentolva retrire milyen brutal dps bgn.
134776:Ugy jatsz ahogy Neked jo,ne ahogy masok szerint kene.Amig casual player vagy,es nem tudsz egy klassz guilddel elmaszkalni instazgatni,addig fedezd fel a jatek ujdonsagait es oromeit.Lesz boven beloluk kis szinten is.Ezen kivul pedig ott a Looking for group lehetoseg,ahol szepen beallitod hova keresel partyt,es joesellyel segitenek is.Persze egy jo kozossegben ez is egyszerubb.Nem szeretnem ha az elso par nap latszolagos sikertelensegei ellenere elmenne a kedved a jatektol.
Az addonok pedig a barataid,ne tarts attol hogy emiatt romlana a jatekelmeny.Sok roviditest hasznalunk,szoval ha valami nem vilagos,kerdezz. -
Savmacska #134798 Lich king kulcsot vennék megbeszélt összegért, csak a kulcsot, ha van neked fölös, akkor kérlek jelezd nekem egy pm-ben, előre is köszi -
ShaiHulud #134797 "Healuppot kivették, van helyette spellpower, ami ugye harmada negyede a régi healupnak, így hot eleve kevesebbet tickel"
2/3-a volt kb a healupnak a spellpower amikor kijott a patch, na de a coeffet noveltek a healing spelleken szal kb ugyanannyit kellett tickelnie mindennek mint elotte. az mas kerdes hogy lifebloomot pl nerfeltek bc ota, az azert healelhet kisebbet.
de az teny, hogy burst dam sokat nott midnen classnak, szoval a hotolos heal annyira mar nem lesz meno remelhetoleg mint bcben volt. -
Tusy #134796 - én ezt látom amikor fiam DK-val tankol. PUG-gal heroicban recount szerint gyakran neki van a legnagyobb dps-e (1500). Néhány bosson ilyenkor gyakran behalnak. Ma egy mágus 70-es epik cuccokkal, ugyanott egy rugó félig aréna szetben küzdött...
- a papok meg lehet, hogy bénák de még nincs normális cuccuk (mint ahogy előzőleg is írtam, csak rutinosan átsiklottál felette) és egy-egy kósza ütésbe belehal, a pala meg nem
- sámán healerrel még nem ment, gondolom azok mennek a guildjükkel -
#134795 Druid jobb. -
#134794 Azért én a hilerekkel kapcsolatban megkérdőjelezném az állításodat.
A pala fokuszhiler,szal heroicban izzad,mint a fene.Azért mert plate-ben van és az aréna csúcshilere,PvE-ben igenis gyenge a többi kaszthoz képest.
Ráállítod a tankra oszt jóvan.
A pap meg elég béna,ha kifogy manából,vagytán nem spirit-re gyúr a drága?Nem is tudnám elképzelni a papomat más cuccban.
Sámlival menjetek heroicba,az az istenkirályüberbrutál állatfenegyerek .:)
-
FickDeineStory #134793 "Kereshetsz a googleben lvl up os buildeket van jópár de tök felesleges ezek arra irányulnak hogy a legkevesebb idő alatt érd el a max szintet de lőfüttyöt nem látsz a játékból csak mint egy robot mész mész és megcsinálod az adott szinthet szűkséges questeket."
na ilyen kell nekem:)
Igen először többet terveztem játszani de mindig volt valami aztán ezért jött ki csak ennyi idő most már elvileg lesz több időm, ha úgy jön össze még aká 10 óra is 1 nap. -
Tusy #134792 Mennyi idő elérni az lvl 70 (mert csak BC kiegem van) ha napi 5-6 órát játszom?
- előzőleg még több időt írtál, én abból próbáltam találgatni. 70-80 között most is úgy fejlődök, hogy végig rested XP-m van (városban vagy kocsmában (inn) hagyom a karaktert), viszont fejlődés közben én nem voltam instában (ott gyorsabban jön az XP)
- ha jól értem ~8 óra alatt lettél 15, az szerintem teljesen jó. Az ember még az elején inkább nézelődik, meg az ideje nagy részét a közlekedés teszi ki -
Warden #134791 Annyit és úgy játszol ahogy akarsz nem lóverseny ez.Aki ismeri a questeket annak kb 3-4 óra 1-20 ig a lvl up althúzás közben de az célirányosan halad tudja melyik questek vannak egy helyen mi miután következik és az szerint halad.Élvezd a játékot ha két hónap múlva leszel csak nyolcvanas na bumm.kb 2 hét kényelmesen játszva felszintezni egy karakter de annak akinek már van egy így mindenféle módon tudja támogatni az altját (bag-gold-ah ból kivásárolt jobb minőségű cuccok stb)
Most hogy quest helpert használsz gyorsabban megy a szintezés mivel látod hogy hol van a qitem q mob de ettől függetlenűl olvasd el a questek kis bugyuta történeteit vannak egész jópofák is.Amennyiben az alli oldalt választottad a legkényelmesebben 15 től a westfall-redrige-duskwood zónákban questelj ugy 26-28 ig el is látnak vagy talán 30 ig is.Ezt követően mehetsz stranglethorn valeybe és ha pvp szerveren játszol ott megtudod hogy milyen is az ha szarrá gankelnek.Kereshetsz a googleben lvl up os buildeket van jópár de tök felesleges ezek arra irányulnak hogy a legkevesebb idő alatt érd el a max szintet de lőfüttyöt nem látsz a játékból csak mint egy robot mész mész és megcsinálod az adott szinthet szűkséges questeket. -
#134790 Biztos nem gyakorolt eleget a pap -
FickDeineStory #134789 akkor én valamit nagyon rosszul csináltam. 4 nap után 13-15 körül vagyok valahol első 3 nap játszottam kb 3 órát tegnap kb 5-öt. a questhelper-t tegnap raktam fel azzal játszottam pár órát lehet ezért voltam olyan lassú, na meg többet kellett volna játszani -
Warden #134788 A lockokra rá is fért egy kis orália hadd tudják milyen a fallosz tulsó végén leledzeni.Imádom el turn evilezni a demo lockokat démon formban és legalább 3x megfuttatni mielött megölöm, egy kis kárpótlás az elmult két évért. -
1Darton1 #134787 Palan kivul 800 resilience alatt minden healer free kill. De inkabb 1000 koruli kell, palanak 600 is eleg. De meg baromi jo gearben is eselytelen magas ratingre eljutni palan es shamanon kivul. Meg az sem art, ha dk a tarsa. Kozepes ratingen mondjuk lattam mar par ugyes resto druid+retri pala parost, es meg priestek is elofordulnak, de a 2 dps csapatok nem engedik oket feljebb. -
WiLDoR #134786 jah, hát a klottgatyásokra most elég szar idők járnak...
nem is papírból vannak már, hanem leginkább már az sincs rajtuk.
deep frost mage az ami még életképes, de a pap, warlock az kb. a vicc kategória jelenleg, annyira papírból van...
láttam egyébként valahol videót wcm-en, ahol rugó valami 22,5k dmg-et osztott ki, kevesebb, mint 2 mp alatt, egy son of holdir giant-os quest-et csináló cloth-os karakterbe.
az azért nem kicsit brutál :) -
Tusy #134785 - instákban (vagy ha nem kell) menet közben 2 kattintással ki lehet kapcsolni, illetve nem kell mindent maximumra venni benne (ha lesz wow, ennél konkrétabban meg tudom mondani mit vettem le benne 100-ról 40-re) és akkor nem fog (annyira) lagoltatni
- ettől persze még biztosan jó a carbonite quest is, de a qh-t már kezdem megszokni (nem ment könnyen) -
#134784 quest helper lagoltat, carbonite quest a barátod -
#134783 balansz: tegnap 3v3-aztunk retri disc unholy.
papunk 20k hp 500+resi: mutilate mutilate evis. =16k dmg ha épp beért a prot, akkor vanish, és utána megölték. mindezt AHs-s és lvl 70es cumokban produkálják jelenleg a rugók. teljesen reális. -
Tusy #134782 - fiam DK-jával a 80-as szintet 6 played nap alatt érte el (ez ugye gyakorlatilag 58-80), szerintem ennyi idő alatt most el lehet érni a 70-et is nulláról (amikor én lettem utoljára 70-es még lassabb volt a fejlődés 1-60 és 60-70 között is, tehát az nem mérvadó). Ez 24 nap
- questhelper mellé javaslom a cartographer addont is, ezzel a párosítással kapsz egy 'nyilat' is, hogy az addonok szerint a felvett questek közül melyiket érdemes csinálnod és azt merre találod. Elég szamárvezetős megoldás, persze nem kötelező használni -
Tusy #134781 (papnak) kéne lennie a legjobb healernek
- papommal még csak 72-es szintig jutottam és nagyjából ott is hagyom. BC óta nem a papot tartom a 'legjobb healernek'. LK előtt meg tudtam oldani hetente 1x (2x) egy 25-ös raidet, most már azt se (illetve a raidre való gear megszerzése lenne nekem hosszú idő). Reggelente játszok ~1 órát, akkor inkább csinálok mást
- fiam DK-val eljutott 80-as szintre, normál 5 fős instába alig tud menni (érdeklődés hiányában). Frost talenten friss 80-asként kicsit elment a kedve a heroic 5 fősektől de unholyn visszajött (a gear közben nagyjából ugyanaz maradt, közben persze fejlődik). Mostanában nézni szoktam mit csinál (1 közös acc. van), tankként nem szereti a pap healert mert kevés a hot-ja (renew), a manája gyorsan fogy és hamar hal a kósza sebzésbe (pug-ról van szó, tehát gyakorlatilag mindenki gearelődni akar, nem full epik cuccokban rohangál). Sikeres 5 fős heroic-ban jellemzően palák a healerek, egyébként nem biztos, hogy lemegy 1-1 boss
Én ezekből a 2-3k látom legreálisabbnak.
- talán urban legend, talán nem az. Nekem szerverenként átlag 2.5k felhasználói limitet mondtak, LK elején ezt vitték le szépen csendben 2k-ra (tehát 2000 felhasználó felett aki be akart lépni annak sorban kellett állnia). Mivel akkori szerveremen volt +2k-s sor is, az accountok maximális számát olyan 4k-4.5k körülire tippelem (a szerver már closed, tehát költözni sem lehetett rá és 2 hónapja szinte folyamatosan van róla elköltözési lehetőség). Az aktív karakterek számát olyan 10k-12k körülire saccolom szerverenként (ennek ilyen armory-t böngésző oldalakon utána lehet nézni, mivel engem nem érdekel a dolog így nem tudok konkrét helyet mondani)
Amúgy végülis lvl 80-on mi van, hogy mindenki azt mondja onnan indul a játék?
- casual (alkalmi) játékosnak (amilyennek magamat is tartom) ott kezdődik a szívás :) Gyakorlatilag soha nem lesz raid képes cucca, illetve mindig neki lesz a leggyengébb felszerelése. Ha nincs megfelelő guildje akkor 5 fős instába se jut le, vagy ha lejut több bosszúsága lesz mint öröme. Én a szintezésben, a mesterségek fejlesztésében, a hozzájuk kapcsolódó napi küldetésekben és magukban a visszalevő küldetésekben egyelőre találok elegendő egyedül is megoldható kihívást (1000 alatti achiv. pontokkal erre nem hivatkoznék, bár néhány területet már ez miatt elkezdtem felfedezni...)
- ezen persze lehet változtatni, de az nekem már fél HC (hardcore) / fél casual. Nálam attól 'kocka' valaki, hogy mennyire sok időt tud beleölni a játékba. nekem most nagyjából ennyi jut rá -
FickDeineStory #134780 Mennyi idő elérni az lvl 70 (mert csak BC kiegem van) ha napi 5-6 órát játszom meg van quest helper addon is? Nálunk is jó darabig titkolták (mármint l2-be), hogy mennyien lehetnek egyszerveren, de utána kiderült mikor ugye bot-al csatlakoztak, aztán a szerver transferek ideje mikor elkezdődött nyilvánosságra hozták a limiteket. -
tomcsa4 #134779 Ugye a kis instákba is nehéz találni embereket már, de maga a szintlépés, questezés nagyon jó! Nagyon jó küldik is vannak. A játék vázából (MC, BWL, AQ raidek és ZG) pont kimaradtál. Max bepótolod egyedül, amikor elérted a level 80-at. a meg Ony. Én egyedül level 60-on Naxxban nem voltam, csak unokatesómat (Reckless Mortals) néztem, amikor nálunk voltam.
De semmi pánik, élvezd a játékot!
(emlékszem egyszer elbarangoltam Westfall egyik szegletébe, mondom itt tuti, hogy nem lesz player. Hát volt, ráadásul magyar - rajtam kívül ofc :P) Hangulatos a játék. -
tomcsa4 #134778 Kimondottan szerver limit nem ismert. Mindenki találgat. Egyszer Arathor is elérte azt a lélektani határt, maikor már nagyon sokan voltak és ingyenes transzfer volt egy új szerverre. De azóta bővítik a parkokat, nő az infrastruktúra is! Szóval emiatt nem kell aggódnod. Csak úgy senki nem fog letenni a szerverről egy másikra. A játékból nincs itemkivevés sem (legalábbis nem tudok róla).
Az a gond, hogy kevesen indítank új karit már. Túl későn csatlakoztál Azerothoz. Én 2006 január végétől 2007 októberéig toltam a játékot és pont ekkor volt szvsz a játék csúcspontja. Pláne az alapjáték. Na az fasza volt. De még így is nagyon hangulatos. Próbáld meg magad átsummonálni Dalaranba vagy Outlandre.
Beírod csatira, hogy WTB Summon to Dalaran. Mert ott központosulnak az emberek, Dalaran amúgy a legújabb kiegészítő fővárosa. -
Warden #134777 Addígra kapod meg az összes skilled ill onnantól elérhető az összes raid és heroic insta.Lesz egy csomó nagyon jó instance amit nem fogsz látni sajna az aktuális szinteden mert senki nem jár oda esetleg egy-egy fun run erejéig.Amíg 60 as szint volt a limit arra a szintre volt írva jópár high end instance, bwl-aq 40 majd mikor 70 lett az új max szint a bc vel oda is íródott jópár insta akkor ezekbe járt mindenki.Most az új kiegészítővel új területen már ismét más insták vannak és ezek vannak használva a régieg már kihasználatlanok.
Questelgess ha módod van rá és találsz partyt az abszolute low lvl instákat is csinálgasd azért.Simán fel lehet húzni instance nélkül is minden karaktert 80 ra de azért ezek az insták a játék sava-borsa.Amennyiben meg teljesen pvp orientált vagy és qrvára nem érdekel ez a része a játéknak akkor meg minél eléöbb érd el a max szintet, és go bg-re ruházkodni hogy aztán friss nyolcvanasként pistike az altjával is feltörölje veled a padlót hogy örülj a pvp nek -
FickDeineStory #134776 Jaja vágom, hogy itt aukciós ház van és azt is, hogy az hogy működik már használtam. Elhiheted azért aminek tudtam utánna olvastam, meg kipróbálgattam amire eddig volt lehetőségem. Sőt próbáltam teljesen add-on mentesen játszani, amivel nem is volt részemről különösebb gond elvoltam a quest-ekel éreztem, hogy lassabb a fejlődésem mint másoké, de viszonylag jól szórakoztam, aztán mikor rámerőltetettek 1 questhelper nevű add-ont azt feletelepítve azért jóval gyorsabb lett a fejlődésem, de szerintem a játékélményem meg kevesebb. Azt mondjuk nem értem miért csak a top karakterekre kell koncentrálni, az új játékosok meg szenvedjenek az unalomtól 80ig. Meg például mikor utánna akartam olvasni, hogy milyenek a szerver limitek és, hogy van az, hogy várakozás nélkül is be tudok lépni a játékba sehol sem kaptam választ. Mikor játékon belül megkérdeztem volt aki 1000 körült, volt aki 2-3k, volt aki 7-8k, meg volt aki 12-14k körüli adatot mondot. Én ezekből a 2-3k látom legreálisabbnak.
Amúgy végülis lvl 80-on mi van, hogy mindenki azt mondja onnan indul a játék? -
#134775 Spirit ad healinget, szóval elvileg megmaradt a nagy healup, ha van elég spirited is persze. -
#134774 Resto druid nem pewpew már. Healuppot kivették, van helyette spellpower, ami ugye harmada negyede a régi healupnak, így hot eleve kevesebbet tickel, valamint szépen megtolták a burst dmgt is minden classon, így erősen pörögnek a többezres ütések, amit meg végképp nem lehet kihealelni hotokkal. Szóval most resto sámán a menő szerintem meg a palák healernek. Pappal kapcsolatban nem tudok egyértelmű állást foglalni, mert szerintem a jelenlegi körülmények között annak kéne lennie a legjobb healernek (elméletben), de akikkel találkoztam azok vélhetően erősen alulgeareltek voltak, mert pikkpakk lecsaptuk mindig. :o -
#134773 Bizony, minden hülye kérdésre (a teljesség kedvéért jegyzem meg, hogy az értelmes, de könnyen kereshető kérdésekre is, ha már így népnevelő jelleggel megalkották ezt a vicces kis oldalt). Erre is küldjek egyet? -
#134772 Nem tudom mit vársz a WORLD OF WARCRAFT TOPIKBAN! Esetleg ha a jogi kérdések topikban lennénk... Ja, és ki sírt, hogy miért nincs házigazdája a topiknak, hogy rend legyen, meg a nem témába vágó kérdéseket, reklámokat, hülyeségeket törölje? Várj csak! Azt hiszem pont te voltál.