World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alli meg szop seal of commanddal(muhaha)
amúgymeg endgame savagery? wtf??? mongoose vagy executioneer ezerszer jobb
hitcap meg 9% bossokon kétkezessel proton kinyomd a 3 pontot aztán a maradék 95 hit ratinget nem olyan bonyolult összeszedni hitcaphez
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
bár ezeknek az account tolvajoknak a mûködését nem ismerem, de szerintem ezek nem a billentyûleütést csekkolják, hanem lehallgatják a kimenõ csomagforgalmat, és ellopják a már kódolt felhasználónév/jelszó párost amit a szervernek küldtél - elküldi egy másik helyre is. Onnantól kezdve meg tökmindegy hogy te mit varázsoltál, hogy írtad be a jelszót, egérrel kattintgattál e, átírtad e hatszor, vagy fejenállás közben letöröltél négy karaktert miközben eléírtál három másikat
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
nameg ezért a win-t se raknám újra...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(rendeltem, mert valahogy nem lennék happy, ha valaki lefosztaná csutkára a cca. 8 db 70-es karimat)
Viszont a manna égbõ hulló étel. Amire te gondolsz, az a mana, és rohadtul egy N.
ಥ_ಥ
nem macea, hanem mace x)
(jah, most beszóttam' 😛)
Nem vagyok benne biztos de ugy emlékszem hogy az sct-vel lehet kiiratni az agrót is.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
ACER Aspire 5738ZG
A wow-hungary-n néztem, írtam is, de az illetõ még nem jelentkezett be.
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
És ezt mivel lehet növelni, mert én úgy veszem észre ,hogy nagyon keveset sebzek úgy általában.
Köszi elõre is.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy egy ember paladinnak mi legyen a foglalkozása?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Most kaptak jopáran beta key mondjuk, csak nem a köznép. 😞
Valaki megtudja mondani melyik szerveren van sok magyar a Bloodsclap-on kívül?
Powerlevel hellyé fog válni 😊
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870