World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze tudom,hogy nagyon beleillik Northend miliõjébe a mammut,de tuti,hogy van benne fricska az AOC-nak mivel ismételten mondom MOST is van jeges map a WOW-ban...lehet a kolléga még nem látta😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A kifejezésmód sokszínûségében az angol hozzá képest csak jelbeszéd, vannak azok a könyveknek nevezett csuda dolgok, megéri õket forgatni.
V9ykn8_TZL0
legalább olyan mamut lenne amire felpattanhat az egész party<#idiota>#idiota>
(bár 5 tauren szerintem még a sarki fûszereshez sem tudna letekerni vele...)
nem egy nagy találmány
hihetetlen hogy ilyet kell magyarázni
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
nem ,magyar szinkron nem kéne, ha kellene, írtam volna, hogy de jó lenne magyar szinkron a wowhoz/-ban, de nem írtam, így nem kell. Neked kell? igényelnéd? 😛
ಥ_ಥ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mennyivel vennének több rádiót, ha nem stereo lenne ráírva, hanem térhangzás? Ezért nem is éri meg lefordítani, meg nem is kell. Egy része ezeknek a kifejezéseknek megragad, itt marad, és velünk él. IJ, bevándorlók mindig is voltak. Ettõl még a nyelv nem lesz használhatatlan, és nem kell megújítani (mert mostanában folyamatosan megújul, nem úgy, mint az 1800-as években).
Errõl értekezhetnénk hosszabban, elemezhetnénk az "íbéjeztem 500 gigás vinyó eccsém" és a "vettem árverésen 500 gigabájtos merevlemezt" mondatokat, de szerintem felesleges, mert megelõlegezem, hogy érted amit mondani szeretnék.
Egyébként a példáid is rosszak, mindkettõre van érthetõ, magyar szó.
Játékok szinkronja is sülhet el nagyon jól, lásd unreal turnament. Gyenge dologba viszont nem érdemes belekezdeni, a wow klienst meg tudtommal nem ildomos hegeszteni (Blizz meg nem fog magyar szinkront berakni, mielõtt valaki hasonló hülyeséggel hoaxolna).
ಥ_ಥ
ez only horda dk kasztoknak lesz csak elérhetõ xD
V9ykn8_TZL0
(jöhetne egy újabb nyelvújyítás!)
végülis kurvára mindegy lenne, mert ilyen szavakat kellene használni: agónia, penetráció stb. és a magyar vérpistikéknek fogalma sincs ezeknek a szavaknak a jelentésérõl. akkor nem mindegy hogy a magyar értelmezõ kéziszótárban néznek utána vagy a magyar-angol szótárban a szónak??
magyar szinkron nem kéne?
(a random orgrimari õr aki mindig azt mondja hogy 'zogzog' magyarhangja...<#guluszem1>#guluszem1>)
Pl. ha a foci csak most érkezne el hozzánk akkor tuti, hogy free kick-rõl és offside-ról beszélnénk szabadrúgás és les helyett. (Les, ha jobban belegondolsz milyen röhejes, mit les?)
Habár ilyen alapon perfekt angol törpök és elfek is viccesek 😄, vmi fantasy nyelv kellene bele, hogy tutibb leygen az rpg hatás. odamennéla quest giverhez. "sinkemblablam a krtum itbn" - igen, szedj össze nyóc malacfület 😊 je, ez aztán addikt 😊
A Háborúzárnál a hajlampontokat úgy osztottam el, hogy a bizonytalan szenvedés meglegyen. Mivel szenvedés hajlamon vagyok, nekem nem fontos annyira hogy ki legyen hajlamozva a rom. Sokkal élvezetesebb az IÁTS (Idõn át tartó Sebzés) hajlam. Az nem izgalmas hogy csak tolom az árnyékcsapszeget ezerrel. Elõször felrakom a bizonytalan szenvedést, utánna a korrupciót majd a gyötrõdés átkát. És ha az alkony is ki van hajlamozva, akkor a korrupció és az élet elvonása elõidézhet egy azonnali árnyékcsapszeget 😊)

ಥ_ಥ
Itt elõjön a config menü ahol gyakorlatilag mindent beállíthatsz. A trinityvel olyan bajom volt, hogy csináltam egy bart és ha cseréltem benne valamiikont, akkor az egy másik baron is kicserélõdött valamiért ugyanarra az itemre. Nem jöttem rá mi volt a baj de a BT nem csinál ilyet.
A másik lehetõség, letöltöd a Bartender3 addont, felrakod és a minimapos ikonjára shift+ jobb klikkel rákatintasz és ugy tudod mozgatni az action barokat..
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Szóval ilyen biztató elõjelek ellenére én a bal oldali lehetõséget választottam...<#vigyor>#vigyor>
Ráment egy délutánom, de sikerült!😄
Szóval mindezek ellenére egész jól fut a játék, az elején lévõ intronál volt egy kis szaggatás, utána egész meglepõen jól fut, szóval <#eljen>#eljen>
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
amugy én is csak kicsit tudok angolul de szerintem lehet boldogulni igy is😛
██