World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
nem ,nem érzem úgy,hogy mellé nyúltam,de ide a rozsdás bökõt,hogy nem véletlen a mammut mount mostani szerepeltetése!engem cseppet sem zavar,hogy a játékkészítõk mások ötleteit felhasználják, sõt jót is tesz a játékok fejlõdésének!
Persze tudom,hogy nagyon beleillik Northend miliõjébe a mammut,de tuti,hogy van benne fricska az AOC-nak mivel ismételten mondom MOST is van jeges map a WOW-ban...lehet a kolléga még nem látta😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nézd, arról sajnos nem a magyar nyelv tehet, hogy te nem beszéled.
A kifejezésmód sokszínûségében az angol hozzá képest csak jelbeszéd, vannak azok a könyveknek nevezett csuda dolgok, megéri õket forgatni.

tigeroo
mer, télen a mátrába költöznek a jegesmedvék?
s0n1c
azért nyúltál még mellé szerintem, mert alapvetõen én nem tartom ezt problémának, hogy fejlesztõk innen-onnan vesznek át dolgokat (sõt ez lenne valahol az alap, hogy más hibájából tanulva a sok szart kiszûrni és csak a jót bennehagyni ill. azokat tovább fejleszteni), de ez a mount semmit nem változtat magán a játékon ráadásul nem úgy lett beharangozva, hogy zomg wowba van elõször mammut mekkora newage ötlet
A pet lojalitás szintje akkor nõ, ha mindig "zölden" tartod tehát eteted, és olyan környezetben használod ami vele(tek) kb. azonos szinten van.
Forolto
Nembaj a sok hordásnak ugyse lesz mamut.😛

Davidus
szerintem ne erõlködj mert már nekem kellemetlen😄 amúgy wc3 kieg northrenden játszódik és van benne mamut

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
jah oda nem illik,de búúúúta vagyok😄

[HUN]Crassus
,mert alap wowban nincs havas map igaz?

tigeroo
jaj mi ez a töpörödött jószág?
legalább olyan mamut lenne amire felpattanhat az egész party<#idiota>
(bár 5 tauren szerintem még a sarki fûszereshez sem tudna letekerni vele...)
Davidus
igen nem véletlen mert northerndhez illik a mamut. ha alapból ott játszódik a wow akkor alapból lett volna mamut mount.
nem egy nagy találmány
hihetetlen hogy ilyet kell magyarázni

V9ykn8_TZL0

tigeroo
gyerekkori vágyam hogy egy nagydarab zöld manusz shrek magyarhangján küldjön el a vérbe... orgrimmar fõterén...<#idiota>
BEAST
Igen valoszinuleg furcsan festett azerothon :d ... de szerintem a pingvineket is loptak valahonnan, biztos lattam mar valahol! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
marketing fogás apafej:S persze,hogy van mammut még ADandD-ben is,de nem véletlen,hogy most került bele wow-ba és nem mondjuk 2006-ban 😛

Rémsáska POWWAH <#idiota>

Fene tudja, hogy hol jártam már eddig, de egy városban elég szépen képregény-üzemmódba váltott. <#nyes> De már van egy lvl 5-ös Human Paladinom. <#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

az kicsit túlzás, hogy a magyar nyelv elavult lenne, kicsit sokféleképpen tudod magad kifejezni, más nyelvekhez képest is bõven 😊 még az angolhoz is, de menniyre. inkább az igaz, hogy a stílusa ezeknek a gaménak nem érte a nyelvet anniyra, hogy ez és az totál megszokott lenne... a magyar szleng stb. sem kutya 😊

nem ,magyar szinkron nem kéne, ha kellene, írtam volna, hogy de jó lenne magyar szinkron a wowhoz/-ban, de nem írtam, így nem kell. Neked kell? igényelnéd? 😛
picket
Nem azt mondtam, hogy mindent magyarul kell mondani, csak hogy a legtöbb dolgot lehet. BTW whoTF? GTFO.

&#3237;_&#3237;

most akkor nem értem, a pet loyality szintje mitõl nõ? felhuztam 70re.. aznap még lett a loyalityje lvl3as és kb 1-2 napja nem nõ...

Narxis
Hoaxolna, ejnye.<#alien><#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Persze tudom, csak hülyeségbõl írtam. Nagyon sok jó honosítás van játékok terén (Witcher pl.). csak gondoltam mi lenne ha valaki így értelmezné ahogy írtam.
picket
Nem tudom, én mindent el tudok mondani nagyjából magyarul. Persze a wow-nak, meg egy csomó mindennek nem a magyar piac a fõ célpontja, ezért nem is magyarul van (és nem is lesz, mert nem éri meg).
Mennyivel vennének több rádiót, ha nem stereo lenne ráírva, hanem térhangzás? Ezért nem is éri meg lefordítani, meg nem is kell. Egy része ezeknek a kifejezéseknek megragad, itt marad, és velünk él. IJ, bevándorlók mindig is voltak. Ettõl még a nyelv nem lesz használhatatlan, és nem kell megújítani (mert mostanában folyamatosan megújul, nem úgy, mint az 1800-as években).
Errõl értekezhetnénk hosszabban, elemezhetnénk az "íbéjeztem 500 gigás vinyó eccsém" és a "vettem árverésen 500 gigabájtos merevlemezt" mondatokat, de szerintem felesleges, mert megelõlegezem, hogy érted amit mondani szeretnék.
Egyébként a példáid is rosszak, mindkettõre van érthetõ, magyar szó.
Játékok szinkronja is sülhet el nagyon jól, lásd unreal turnament. Gyenge dologba viszont nem érdemes belekezdeni, a wow klienst meg tudtommal nem ildomos hegeszteni (Blizz meg nem fog magyar szinkront berakni, mielõtt valaki hasonló hülyeséggel hoaxolna).

&#3237;_&#3237;

sorry nem fog menni.
ez only horda dk kasztoknak lesz csak elérhetõ xD

Húúú bassz...A Draenei faj szarvaselefánt (vagy mi akar az lenni) hátasa az valami katasztrófa. De egy ilyen döggel szívesen belegázolnék a rohamozó horda közé AV-n vagy Northrendi BG-n<#idiota> Vajon tudja úgy ingatni a fejét, mint a Gyûrûk Urá-ban az Olifántok (vagy mik), amikor nekirontottak a lovasoknak?<#nyes>mert akkor tényleg need<#nyes>

Davidus
aocban meg van ló. wowból lopták

V9ykn8_TZL0

Davidus
mert az aoc találta fel a mamutokat. hihetetlen😄

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
AOC után szabadon😛😊 Blizz sem hülye....😊

s0n1c
(a random orgrimari õr aki mindig azt mondja hogy 'zogzog' magyarhangja...) - Gesztesi Károly! 😄
Davidus

V9ykn8_TZL0

tigeroo
a magyar nyelv nem való ilyesmire, elavult nagyon

(jöhetne egy újabb nyelvújyítás!)

végülis kurvára mindegy lenne, mert ilyen szavakat kellene használni: agónia, penetráció stb. és a magyar vérpistikéknek fogalma sincs ezeknek a szavaknak a jelentésérõl. akkor nem mindegy hogy a magyar értelmezõ kéziszótárban néznek utána vagy a magyar-angol szótárban a szónak??

magyar szinkron nem kéne?
(a random orgrimari õr aki mindig azt mondja hogy 'zogzog' magyarhangja...<#guluszem1>)
Szerencsére azért vannak tehetséges mûfordítók is, szóval gondolom nem lenne ilyen tükörfordítás. Igazából ez, hogy furcsa a magyar nyelv ebben a környezetben, abból adódik, hogy nem szoktuk meg.Az egész fantasy cuccot úgy importáljuk és nem is olyan régóta, manapság meg túl gyorsan és túl nagy mennyiségben érkeznek az új információk, nincs idõ rá, hogy a fogalmak honosodjanak.
Pl. ha a foci csak most érkezne el hozzánk akkor tuti, hogy free kick-rõl és offside-ról beszélnénk szabadrúgás és les helyett. (Les, ha jobban belegondolsz milyen röhejes, mit les?)
gondolom azért nem enniyre gyökér marhaság lenne, de sztem a német meg a spanyol sem nevet a saját anyanyelvû játékán, nem tom magyarul miért lenne röhejes... csak egyszerûbb és okosabb, de ilyesmibõl nem lesz magyar.
Habár ilyen alapon perfekt angol törpök és elfek is viccesek 😄, vmi fantasy nyelv kellene bele, hogy tutibb leygen az rpg hatás. odamennéla quest giverhez. "sinkemblablam a krtum itbn" - igen, szedj össze nyóc malacfület 😊 je, ez aztán addikt 😊
Idézet a magyar wowból:
A Háborúzárnál a hajlampontokat úgy osztottam el, hogy a bizonytalan szenvedés meglegyen. Mivel szenvedés hajlamon vagyok, nekem nem fontos annyira hogy ki legyen hajlamozva a rom. Sokkal élvezetesebb az IÁTS (Idõn át tartó Sebzés) hajlam. Az nem izgalmas hogy csak tolom az árnyékcsapszeget ezerrel. Elõször felrakom a bizonytalan szenvedést, utánna a korrupciót majd a gyötrõdés átkát. És ha az alkony is ki van hajlamozva, akkor a korrupció és az élet elvonása elõidézhet egy azonnali árnyékcsapszeget 😊)
picket
Komolyan, már azt is le kell írni, hogy hogyan kell használni? rtfm.

&#3237;_&#3237;

picket
Kezd unalmas lenni 30 hozzászólásonként ez a kérdés. Ott a keresés funkció, ezerszer meg lett válaszolva. Vagy mondjam finoman:

&#3237;_&#3237;

Én a trinity-t cseréltem bartender 4-re és tökéletesen bevált. Totálisan szabadon konfigurálható action bart kapsz. Töltsd le, és ingame írd be hogy /bt

Itt elõjön a config menü ahol gyakorlatilag mindent beállíthatsz. A trinityvel olyan bajom volt, hogy csináltam egy bart és ha cseréltem benne valamiikont, akkor az egy másik baron is kicserélõdött valamiért ugyanarra az itemre. Nem jöttem rá mi volt a baj de a BT nem csinál ilyet.
picket
Ne zavarjon, mindenen vitázunk, mert nem tudják, hogy az én apukám erõsebb!

&#3237;_&#3237;

alap blizzardos, ami fejlõdéshez tökéletes: Interface -> Action Bars és itt bekapcsolod õket tetszõlegesen.

A másik lehetõség, letöltöd a Bartender3 addont, felrakod és a minimapos ikonjára shift+ jobb klikkel rákatintasz és ugy tudod mozgatni az action barokat..

picket
halálos munkabeszüntetés <#zavart2>

&#3237;_&#3237;

Két sornyi actionbart a blizzard alap interfaceban is be tudsz kapcsolni, sõt oldalra is kirakhatsz még ketõt.Ezek fixek vagyis nem tudod õket mozgatni ha oylat akarsz amit odahuzogatsz ahová akarsz kisérletezz különbözõ actionbar addonokkal.Pl trinity,bongos 2-3,bartender 2-3.
Netgear
Lenne egy kérdésem......Meg lehet oldani valahogy, hogy a varázslatok ne csak 1 sorba legyenek? Hanem lenne felette is egy sor, amibe bele pakolhatnám õket (Curse Client-em is fenn van, esetleg ahho add-on?). Köszönöm

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

voltal mar ironforge, stormwind, orgrimmar esetleg shattrath egyikeben?😄

eladnám 70es bloodelf warlockomat bloodscalp szerveren,akit érdekel részletekért irjon [email protected]
Az utolsó mondatom pedig nagyon értelmesre sikeredett...

Hali, én vagyok az akinek a hsz.-ából kiindult nemrég a memóriás vita..<#nyes>
Szóval ilyen biztató elõjelek ellenére én a bal oldali lehetõséget választottam...<#vigyor>
Ráment egy délutánom, de sikerült!😄
Szóval mindezek ellenére egész jól fut a játék, az elején lévõ intronál volt egy kis szaggatás, utána egész meglepõen jól fut, szóval <#eljen>

quest helper óta nem kell sok angol tudás még ahhoz se h thottboton elolvasd mit kell

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Pyotr
Ahhoz hogy ne hangzon hülyén eleve nem angolról kellene átforditani hanem alapjaiban átirni az egészet!😊
amugy én is csak kicsit tudok angolul de szerintem lehet boldogulni igy is😛

&#9608;&#9608;

Csirke4
Igen. De attól még magyarul hülyén hangzik. BTW sztem azért az angol anyanyelvûeknek nem hangzik ennyire hülyén pl a Backstab mint magyarul a Hátbacsapás.
TDC Geronimo
nem fel, le.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx