166745
  • picket
    Ingyom-bingyom of the mokey-ra gondolsz, mert of the bandit csak ez van.
  • Count Adyn
    núbok^^
  • Tatyla
    én veled szoktam látni
  • Csirke4
    Én is vettem Londonban egy Wotlk-t meg battlechestet és persze EU-s van az áruházakban de ha így interwebről veszi csakazért is kibasznak vele és kap egy Kínait.
  • HUmanHunter
    karit hol tudék eladni?
  • ShaiHulud
    haverod
  • Tatyla
    felismertem,ő kormika360
  • Mighty
    A legnagyobb butaság vendornak eladni zöld itemeket (max zöld fegyvereket érdemes, mert túl drága az aukciós díj). Az AH-ba minimum a felajánlott ár duplájáért kell betenni. De a legjobb megoldás, ha megnézi, milyen áron vannak hasonló szintű tárgyak. Enchantingot kb mindig lesz valaki, aki tolja, ergo kell neki az alacsony szintű zöld item is.
    Hunternek spirit annyira kell, mint strength. Semennyire. Annyira minimális manát tölt vissza harc közben, hogy érdemesebb staminára vagy agilityre gyúrni. Gyújtögesse az ... of the bandit cuccokat és nem lesz problémája.
  • tigeroo
    my hero!
  • Lerstal
    igen a képnek nyugi :D
  • tomcsa4
    A Hunternek nagyon fontos az Agility és a stamina, akkor közepes méretű intellect. Továbbá egy csepp spirit sem árt. Strength felesleges, semmit nem ad. Tehát Agility és Stamina lebegjen a szemed előtt (meg az intellect, amin van intellect, általában van rajta spirit is).

AH: az árakat Te szabod meg. De én a helyedben vagy szétszedném (encsanting) vagy eladnám vendornak. Csak ha valami nagyon értelmes esett és neked felesleges, akkor rákeresen, hátha van ugyanolyan már és tedd alá az árat. Ha nincs, akkor Te szabod meg. Egy tipp: az item szintjét azért nézd meg. Level 20ig mondjuk max 1-1,5 goldra tedd be, mert ugye kezdőként nem lesz annyi pénze senkinek sem (aki meg altozik, az tud a mainnel összekaparni annyit).
  • Mighty
    Remélem a képnek szántad...
  • Lerstal
    azt hogy mostantól NOLIFE
  • voloume
    ez most mi akar lenni? :D vagy mit jelképez ?:D
  • Omlás
    Elvagytok :D
  • Lerstal
    anyád
  • Mighty
    lol?

• Lerstal
  • capaszabi
    OMG most látom hogy ez SAVMACSKA!
    Neki tök fölösleges irogatni, mert agyatlan b*rom ugyis.
  • Savmacska
    Ennyit akartam tudni, köszönöm
  • capaszabi
    Lehet, hogy Angliában lakik. sose tudhatod.
    Ha meg Mo.-n, akkor kb 2 óra buszozás bárhonnan a legközelebbi tesco/cora/*insert random bevásárlóközpont*. De gondolom ez Más országokban sincs máshogy. Ha meg mindenképpen rendelni akarod itthon, akkor 576/cdgalaxis/*insert random szoftverüzlet*.
  • Omlás
    UK európához tartozik ergo EU-s klienst fogsz kapni. Hacsak nem angliában élsz nem értem miért erről az oldalról rendelted :).
  • Lerstal
    könyörgöm nem egyszerűbb cdgalaxisból????????????????????????????????????????????????????
  • Savmacska
    Mi az h hetek óta ezzel foglalkozom?
  • Lerstal
    úristen. :DDDD
  • picket
    Az Egyesült Királysághoz (.uk a weboldal címében) tudsz földrészt párosítani? Egyébként 7750 + postaköltség Angliából, én nem hiszem, hogy kijössz 9000 forintból... Mondanám, hogy "mire ideér", de látom ráérsz, mert hetek óta ezzel foglalkozol.
  • Savmacska
    Már megrendeltem, mikor volt 1órával ezelőtt csak elfelejtettem h van eu-s meg a többi .. és nem tudom h ez milyen:S:S:S:S
  • Csirke4
    "Sorry, out of stock. Try again later." hmmm biztos innen akarod?:D Cdgalaxis nemjó?:D
  • Savmacska
    Ha ERRŐL az oldalról rendelem meg a játékot akkor az eu-s vagy milyen verziós ? Mert nem találom hogy milyen lenne, segitsetek nekem.. kösz
  • ShaiHulud
    de ot nem lehet cczni :) (ha jol tom:D)
  • jazzy
    hexeld le a priestesst, es ha dispellezodik nem o volt. Ha nem, akkor o volt.
  • picket
    oh, de sajnáljuk :c
  • FickDeineStory
    sajnos nem. csak kipróbálni akarom a wow-ot nem maradni.
  • ShaiHulud
    es priestesst hogy a turoba veritek le? en allandoan a warlord addot kapom az meg total leamortizal: disarm, hamstring, mortal strike debuff es melle jo nagyokat ut is, sok hpja is van es neha fearel is (bar van tremor de akkor is megszakitja autoattackot egy kicsit)

a masik ami szuper jo az a kurva rugo a stunjaval.

altalaban az van hogy amire leverem priestesst addigra a kutyaim is szinte kidolnek aztan ott maradok 4 addal azok meg megrapeltek a stun, mortal, disarm stb szar miatt. raadasul berserking enchant ha procol akkro az amugyis keves armorom meg kevesebb lesz:D

azt nem tudjatok esetleg hogy a hex-et mi a jo isten dispeleli? priestess elvileg magicet tud csak hisz dispelt hasznal, de a hex az curse. arra gondoltam talan a mage add szedi le, de wowwikin nem irjak hozza hogy tudna remove curset.
  • Warden
    Jah a lényeg lemaradt a nagy pakkokon seal of wisdom legyen felhúzva és wisdomot is judgementelj kb soha nem fogy el a manád nyomhatod cd re a con.-t.
  • Warden
    Rosszz a koncepciódA hozzá való receptek: vegyél egy pajzsot a kezedbe meg egy egykezes akármibármit... tallentelj úgy mintha lvl upoznál még 5-7-59, használd azt a kevéske cc d amid van mobra egy percig hat a repentance.A lay of hand 20 perces bizony el kell lőni ilyenkor várd meg a míg up a cd.Lehet szólózni de hosszi és unalmas.
  • TVelvet
    MC-be én is ott halok el, majordomon, meg gehennas ami szopas még, ott meg baron geddonbol farmolom a másik felét a thunderfury-mnak, de ott meg az nem esik:D
  • TVelvet
    Én folyton farmolom magistert a kurva petért meg mountért de baszik esni, DK-val persze
  • WiLDoR
    én kael-ig jutottam, utána cumi volt.
    raid unholy speccel, szal dps jó volt, de a selfheal nagyon kevés, wipe-oltam is jópárat sokszor trashmobokon is.
    kael viszont szétba**ott mindig a gravity laps alatt, akkor ugyebár nincs deathstrike heal, szóval ott mindig beszivtam.
    bepróbálom majd asszem egy 21-0-50-es pvp speccel is, antimagic zone-nal meg hasonlókkal, asszem nagy segítség lesz.
    még túl sok időm nem volt vele szórakozni, 1 try volt összesen.

másik dk nálunk meg ragna elötti boss-ig (sulfuron asszem? rég volt már...) solozta mc-t, ott az addokon wipe volt, szanaszét healelték egymást, meg van valami heal debuff is...ha jól emléxem.
  • kormika360
    Köszönöm dartenita(ha roszul irom a neved bocs)nekem van wowom csak sik vagyok ebbe a témába és angolul se értek (mivel oroszt tanultam)....
    Ugyhogy kösz mindenkinek. Má tok játszani :D. Bloodscalp seron. :D