World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ha kardos zsivány akkor indíthat Övön aluli ütés-el és a Baljós Csapás-aival szerzi meg a Kibelezésre a pontokat. Esetleg ha nagy a sietség értékje még megéri a Szeletelés és Dobókocka készséget is használni.
Szerintem ez hülyén hangzik.
Szerintem...
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
van vki lvl 35 környékén akivel mehetnék fejlödni
BS realm-en
Hunbalee vok
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
olvastam hogy lesznek betaban(vannak😄) többszemélyes mountok. de nem értem hogy hogyan leht majd használni-.- vki megidézi és a többi hasznélja?
a 2. letöltés után is ezt a hibaüzenetet kapom telepítéskor 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A ciklikus rend fogalma rendkívül fontos a véges testek feletti polinomok felbonthatóságának (irreducibilitás) vizsgálatában. Megmutatható, hogy ha K|R véges testek, és f∈K egy K feletti polinom, akkor ennek bármely a∈K gyökére (ha f(a)=0) érvényes cR(a)≤dg(f); azaz polinom gyökének ciklikus rendje legfeljebb akkora, mint a polinom foka. A dologban az az érdekes, hogy ha f irreducibilis (sõt csakis akkor ha irreducibilis), dg(f)≤cR(a) is teljesül, vagyis R feletti irreducibilis polinom bármely K-beli gyökének ciklikus rendje pontosan a polinom fokszáma. Ennek az állításnak sok következménye van, pl. hogy irreducibilis polinom gyökei valamely bõvítésben legfeljebb egyszeres gyökök (ez végtelen testekre nem igaz).
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
miért nem jó a link? amit az emailben adtak? betesz a wow.comra és 404 file not found, elvileg ott kel valamit csinálni és utána küldenek ujjab mailt hogy hogyan tom letölteni a patchet... de így elég nehéz lesz😊 valami ötlet ?
mondván hogy jól átverte a keyloggert
aztán ellopták az accountját
magyarul ezentúl bizonyos % sebzés után törik csak meg a fear, root stb
-1 RNG
V9ykn8_TZL0