World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
pálesz jött fel max

๏̯͡๏﴿

TDC Geronimo
király az én vagyok. TQ lejött már?!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
ez király, gief magyar wow

๏̯͡๏﴿

És arra gondoltatok már, hogy aki angol anyanyelvû, annak eredetiben ez ugyanolyan hülyén hangzik? Valószínûleg ott a kívülállók még inkább kreténnek tartják azt aki ilyennel játszik.
TDC Geronimo
krippling pojzon kettõ a lényeg

TVelvet
mortál sztrájk?!
Davidus
halandó csapás

V9ykn8_TZL0

Forolto
Ez egy dolog.Majd,ha annyi magyar játszik,hogy ez a blizzardnak is megérje akkor lesz,bár most nemtom az oroszok mennyien lehetnek,hogy nekik van?Annyian,mint az oroszok? 😊

TVelvet
Tanuljanak meg angolul akik WoW-al játsazanak, legalább vmi haszna legyen.
Csirke4
A zsivány nyit egy Lesbõl Támadással a tõrjeivel majd Hátbaszúrásokkal összegyûjti a kombó pontokat majd elhasználja õket egy Kibelezésre.
De ha kardos zsivány akkor indíthat Övön aluli ütés-el és a Baljós Csapás-aival szerzi meg a Kibelezésre a pontokat. Esetleg ha nagy a sietség értékje még megéri a Szeletelés és Dobókocka készséget is használni.

Szerintem ez hülyén hangzik.
Szerintem...
TDC Geronimo
Ha kiadnák magyarul se venném meg, mert a röhögéstõl nem tudnék játszani rendesen

StRucC555
miért lenne atomgyökérség a magyar WoW hm ?

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

bodesz
ezt a magyar wowot melyik atomgyökér találta ki?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ne használj internet explorert. A mozilla jobb és biztonságosabb.
Fehercsoki
Nektek nincs valami bug Thottboton?Nekem mindig valami parancsfilet akar leállítani az internet explorer.

Narxis
Huntardommal lehet mennék. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hali
van vki lvl 35 környékén akivel mehetnék fejlödni
BS realm-en
Hunbalee vok

TVelvet
Neeee.... Jo én a mai nap után már semmin se lepõdök meg..
nem fog

Khabbas
Mármint csapattársal beszélni? Igen

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Mikor fog egy 100%-os magyar verzió megjelenni?<#confused><#confused><#conf>
Mikrofon segítségével tényleg lehetséges a hangunkat bevinni a játékba?<#conf><#confused>
bAguziB2
sziasztok

olvastam hogy lesznek betaban(vannak😄) többszemélyes mountok. de nem értem hogy hogyan leht majd használni-.- vki megidézi és a többi hasznélja?

TVelvet
sima wowot rakd fel még1x
mármint a wotlk beta telepítéséél

Davidus
meg hát valamit valamiért😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
+20% physical és fire dmg csökkentés is jár mellé

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Nagyszerû 35%hp alatt már nagyon 1 ütés 1 mage.

The file "Interface\Exploration\DwarfExploration.wav" in archive "C:\Letöltések!\games\WoW\Data\enGB\speech-enGB.MPQ" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile:😮penFromArchive)
a 2. letöltés után is ezt a hibaüzenetet kapom telepítéskor 😞

Dzsízusz...akkor nem éri meg jóllakni😄

Davidus
35% hp alatt -3,5 sec van pyro cast timera

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Egyszer megy ki a napra negy evente, akkor is napszurast kapsz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt, hogy? Vagy mi mivel? Beszarás.

k O T T A
tipikus bucira verték a fejed warrior gondolkodás<#hehe>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

[HUN]Crassus
Béta kulcs teszt:

A ciklikus rend fogalma rendkívül fontos a véges testek feletti polinomok felbonthatóságának (irreducibilitás) vizsgálatában. Megmutatható, hogy ha K|R véges testek, és f∈K egy K feletti polinom, akkor ennek bármely a∈K gyökére (ha f(a)=0) érvényes cR(a)≤dg(f); azaz polinom gyökének ciklikus rendje legfeljebb akkora, mint a polinom foka. A dologban az az érdekes, hogy ha f irreducibilis (sõt csakis akkor ha irreducibilis), dg(f)≤cR(a) is teljesül, vagyis R feletti irreducibilis polinom bármely K-beli gyökének ciklikus rendje pontosan a polinom fokszáma. Ennek az állításnak sok következménye van, pl. hogy irreducibilis polinom gyökei valamely bõvítésben legfeljebb egyszeres gyökök (ez végtelen testekre nem igaz).

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
Ahh nekem sose lesz béna kulcsom 😞 pedig 4 accal jelentkeztem, ez abszolut szerencsétlenség.: )
TVelvet
neeeeeeeerfelve lesz
Narxis
Asszem' leporolhatom a magemet ha ez így marad. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Magh
Ez vár rátok arénában: http://www.youtube.com/watch?v=bxNcl22G8cA

Davidus
If interested, please sign up at "XYXYXYXZ LINK" to upgrade your account and explore the new features of the Wrath of the Lich King expansion. You will be asked to enter the key provided below for authentication purposes.

The Garrett
add nekem. 😄 jobb otletem nincs. .d

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
😄DDD ezen sirok😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

We are proud to announce the release of our new expansion pack, World of Warcraft: Wrath of the Lich King! You are invited to join in the beta testing to experience the new features and provide your input to our design team.

miért nem jó a link? amit az emailben adtak? betesz a wow.comra és 404 file not found, elvileg ott kel valamit csinálni és utána küldenek ujjab mailt hogy hogyan tom letölteni a patchet... de így elég nehéz lesz😊 valami ötlet ?

Lynx_TWL
😄😄😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

van egy ismerõsöm aki a keyloggerektõl való félelmében úgy írta be a jelszót, hogy elõször pár elsõ karakter, aztán pár hátsó karakter, aztán közé kattintott egérrel, és beírta a középsõ karaktereket
mondván hogy jól átverte a keyloggert

aztán ellopták az accountját

Davidus
"Maim will break from the same amount of damage that Fear, Entangling Roots etc. breaks with now. It's a flat amount of damage based on the HP pool of the target (its' different for players and creatures), we haven't settled on the right number yet though"

magyarul ezentúl bizonyos % sebzés után törik csak meg a fear, root stb
-1 RNG

V9ykn8_TZL0

picket
akkor végülis mirõl beszélünk?

&#3237;_&#3237;

És mondta valaki hogy nincs?

picket
Ha már nincs egy rendes tûzfal+vírusirtó progid, akkor akár a fájlokban is turkálhatnak, meg pizzát rendelhetnek, és nevezheted õket trójainak, keyloggernek, vagy kisnyúlnak, attól még ellopják a jelszavadat (és a felhasználónevedet is), ha nagyon akarják.

&#3237;_&#3237;