166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#134851 Nerf!!:) -
ShaiHulud #134850 jah es a maelstrom weapon is egy isteni ajandek, instant heal miatt. -
ShaiHulud #134849 az a szerencse, hogy MT ben rengeteg a caster, azok meg shamannak nem igazan gond, foleg hogy van 10 szint kulonbseg is. emelle van a Hex mint cc, illetve a spirit wolfjaim amik nagyon imban healelnek 45 secen at es melette lefoglalnak egy-ket mobot is akar en meg tolom belejuk a 3-4k dpst:D
-
#134848 Eleg ugyes lehetsz,hellfire citadel elso ket orkja hc-ban ugy apritotta fel a paladinom ahogy kell -
ShaiHulud #134847 jah ize persze farmolni=solozni -
ShaiHulud #134846 probalta mar itt valaki heroic magister terracet farmolni 80on? cement shamannal eljutok priestessig, de ott ha bekapom a rugot vagy a warlord addot akkro eselytelen:D kael utana viszont iz mode. (bloodelfe valtoztato cucc kene meg a pet:D) -
#134845 pcdome.hu? -
#134844 Megveszed az alapjatekot,aztan ha BC-vel akarsz jatszani(outlandet latni,lvl70ig szintezni,etc)akkor azt is,aztan ha WOTLK-al akarsz jatszani(lvl80,dk,northrend,etc)akkor azt is.
Az alapjatek dobozaban lesz egy kod,az kell az account aktivalasahoz.Ha kesz az acc,a BC,azutan a WOTLK koddal lehet upgradelni.
Csak ezutan erdemes gamecard-ba feccolni.(amugy az alapjatekhoz ugy remlik 1honap ingyen game jar) -
Lerstal #134843 owned. get a life
még mindig wow-europe.com a helyed! -
#134842 ja, persze. És 35 évesen úgy írsz, olyan pongyolán fogalmazol mint egy gyengébb 14 éves? haha.
trollkodás-gyanú fennforgásának tényállását tanúsítom, innentől én off... -
kormika360 #134841 Sry hamar felkapom a vizet :P Negativ tulajdonság. Am megvan a wow csak tudjátok én nem nagyon értek az ilyen játékokhoz mivel 35 éves vagyok.....
Fiam meg nincsen aki játszana WoW-al. -
Lerstal #134840 -
#134839 Most mit foglalkoztok vele? ez a fél fogyatékos ragnar360 újab 360as álregje. Ignore azt kész, ha nagyon veri magát írunk a modiknak és banán. Miért nincs itt egy házigazda aki törli az ilyen szemetet? -
Lerstal #134838 omfg :DD ez kész.
bazzeg, wow-europe.com vagy valami? rögtön fórum?tipikus... és nagyon is intelligens emberke vagy, alapjáték nélkül wow-ozni az szép.
ilyeneknek nem is jár segitség:D főleg hogy rögtön háborog, miközben egy hülye. -
#134837 tetű? kikérem magamnak. a privát üzenetben még máshogy neveztél -
#134836 ha nincsen meg a dobozos alapjáték akkor kártyával sem mész semmire... az előbb nem volt elég érthető?
viszont ha nem ez a gond és már később, az aktiválásnál kér egy számot, oda már jó a GC száma is -
kormika360 #134835 Na valaki csak ne ez a tetű -
#134834 persze várj mindjárt adom csak feltöltöm az egyenleget egy kis játékzsetonnal -
kormika360 #134833 nem. Nem tudtok honnan szerezhetnék wowhoz kamu bankszámla számot utána átraknám GCre :D -
#134832 úristen te tudsz olvasni?:D -
kormika360 #134831 ja. akko most a a wotlkom kell?? -
#134830 az accounthoz szükséged van az alapjáték az aktiváló kódjára.
tehát: a GC csak a későbbi feltöltésre jó, sima wow (később + BC + WOTLK) kell az új account létrehozásához -
kormika360 #134829 SZiasztok. vettem GC-t szeretnék acct csinálni de a gcm elsö számai 4 karakter ö többet kér hol lehet gcvel aktiválni? -
Barten #134828 Hi all ugye ismeritek a a arcane fire maget és az instant3-4 pyrot? vagy fireballt? et szeretném megtudni mert anyira idegesit hogy valaki csak ugy lövi a pyrokat instantba na és mivel lehet ezt csinalni valami addon? macro?ha tudtok segiteni akkor pls irjatok.elöre is thx -
ErrOrHUN #134827 élvezd, remélem mi megszabadultunk tőle :D -
Smitiz #134826 Az az igazság hogy a konditermet egyenlőre többre értékeli a virtuális világnál, épp próbálom behálózni ;-)
De köszi a válaszokat :D -
#134825 szerintem blogot kéne irnod
picket tud segiteni ebben, a levált talpu cipö mély nyomokat hagyott bennem :D -
#134824 utolsó mondat: hát te se legyél közgazdász :D -
#134823 Helyzetjelentés szagot érzek! -
#134822 :D
Erzem hogy a wow vilaga sokkal szegenyebb lenne nelkule. -
FickDeineStory #134821 Na mai nap egész jól alakult. Át talenteltem Beast Master-re beszertem 1 +2 agility-t adó armor-t és +2 agility-t adó nadrágot. 1 +2 Agility-t adó Thelsamar Axe-ot. Meg szintet is léptem, kezdem érteni milyen sorrendbe haladjak a quest-ekel:)
Ma duel-eztem. 1 16-os törpe paladinal-al 2szer megvertem én akkor voltam 14-es, kétszer sikerült megölnöm nem tudom, hogy ez jónak számít-e?
Meg az Aukciós házról kérdeznék. Esnek ezek a zöld item-ek azt mondta haver ha olyanok amik nekem nem jók v már van jobb tőlük tegyembe oda. Mi alapján tudom eldönteni, hogy mennyiért tegyembe?. A dupla árát írtam be most utóbb amit az AH kiírt. -
Lerstal #134820 cdgalaxis.hu
itt árulnak jó sokat -
#134819 Teljesen jó egyébként, hogy elbeszélgetünk egy sráccal, akinek B@szdMegAMesédet a neve. Ha tudnátok mit jelent a picket ósumérul.... -
WiLDoR #134818 ITTEN van ni az add-on, ami kell nektek.
haverodnak meg üzenem, hogy ha ennyire abszolút 0 az angolhoz, akkor látogassa minden nap meg 1 picit EZT a honlapot, nem fog neki megártani -
tomcsa4 #134817 Igen jót írtál. De még FickDeineStory tudom ajánlani azt, hogy szintezéshez nem kell az összes talentpontot elkölteni. Kicsit betartalékolod, addig kiismered a karit és elköltöd.
-
#134816 Ertelek,az elso par szint amig a karakter tok bena,nem valami szorakoztato.Ha majd jonnek a groupos questek,vagy olyanok ahol elit mobokat kell olni,az mar kicsit izgalmasabb lesz.Es persze a low lvl instance-ok foleg,mert ott talalkozol az elso (szintedhez merten) kemeny bossokkal is.A retalentet meg nem javaslom tul gyakran,amig nincs biztos beveteled a szakmabol addig okosan osztogasd a pontjaid a talentokra,mert nagyon draga. -
tomcsa4 #134815 Sajnos nem lehetséges. Próbálkozzon warez szerveren, ott leehtséges.
Ne legyen lusta utánanézni. Jó jó, gondolom casual játékos ezt ne vedd sértésként, mert nem az), szóval nem kell addon, hogy a kieső időt is számolja (pl hunter, nem mindegy mikor mit milyen sorrendben ugye). Gondolom pár skillt használ és azokat ki tudja tapasztalni. -
Smitiz #134814 Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e olyan addon vagy valami hasonló, ami a skilleket magyarra fordítja?
Haverom abszolút 0 angolból, Quest Helper meg CArtographer addonnal már tudnak kalandozni, csak gáz hogy ha nem vágja mit tudnak a skilljei, utánaolvasni meg sztem lusta lenne :D
Szóval jó lenne valami magyarosítás a skillekhez vagy valami :)
Elvileg nem tartom lehetetlennek, hogy egy az egyben kicseréli a skill meg talent könyvet magyarra valami addon, mármint sztem technikailag lehetséges :D
Előre is köszi :D -
WiLDoR #134813 bennem speciel semmi negatív érzés nem volt a huntarddal kapcsolatban, nálam ez kb. olyan már, mint hogy rogue helyett rugót vagy rugacsot írok.
persze van egy negatív zöngéje is a dolognak, ez tény, csak azért nem kell mindent véresen komolyan felfogni :) -
Warden #134812 Olyan petje van amilyet akar ha pók akkor az ha farkas-oroszlán-tigris-rák-teknős-majom-húsvétinyúl akkor az.Kérdezett és válaszoltam hogy szerintem mivel érdemesebb és könyebb szintezni.Amennyiben valaki azt javallta volna neki hogy MM ként szintezzen valószínű te lettél volna az első aki itt hurrog.
Fick egy retalent olcsó azthiszem az első az 1g de ahányszor retallentelsz egyre drágább lesz a vége már 50g de ennél nem lesz drágább.