World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ha kardos zsivány akkor indíthat Övön aluli ütés-el és a Baljós Csapás-aival szerzi meg a Kibelezésre a pontokat. Esetleg ha nagy a sietség értékje még megéri a Szeletelés és Dobókocka készséget is használni.
Szerintem ez hülyén hangzik.
Szerintem...
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
van vki lvl 35 környékén akivel mehetnék fejlödni
BS realm-en
Hunbalee vok
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
olvastam hogy lesznek betaban(vannak😄) többszemélyes mountok. de nem értem hogy hogyan leht majd használni-.- vki megidézi és a többi hasznélja?
a 2. letöltés után is ezt a hibaüzenetet kapom telepítéskor 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A ciklikus rend fogalma rendkívül fontos a véges testek feletti polinomok felbonthatóságának (irreducibilitás) vizsgálatában. Megmutatható, hogy ha K|R véges testek, és f∈K
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
miért nem jó a link? amit az emailben adtak? betesz a wow.comra és 404 file not found, elvileg ott kel valamit csinálni és utána küldenek ujjab mailt hogy hogyan tom letölteni a patchet... de így elég nehéz lesz😊 valami ötlet ?
mondván hogy jól átverte a keyloggert
aztán ellopták az accountját
magyarul ezentúl bizonyos % sebzés után törik csak meg a fear, root stb
-1 RNG
V9ykn8_TZL0