166745
  • 1Darton1
    Lattal-e mar karon varjut?
  • voloume
    most őszintén láttál már str-e encsantolt vagy gemelt rugot ?
  • 1Darton1
    A str ap-t ad rogue-nak is, szoval nem teljesen haszontalan. Viszont nem is a legjobb stat.
  • Csirke4
    Igaz! :Ð
  • Csirke4
    ??????????????????????
    Te láttál már Equip bónuszban +strengthet?
    Amit írtál egy faszság, rugónak soha nem kell strengthet adó cucc.
    De akkoris hülyevagyok omg.
  • tomcsa4
    Aha, jól van okos vagy. Az alapértékekről volt szó, Te hülye.
  • Tatyla
    gnom DK
  • Fehercsoki
    Mondja ezt 1 allys,draenei a legszarabb.
  • Csirke4
    leg bénább faj a troll.
  • Csirke4
    Amúgy ha valaki rugózik, és meglát egy olyan itemen amin van olyan hogy "strength", akkor villámgyorsan PASS-t altf4-et vagy reset gombot kell nyomni. Strength a druidáknak van.
  • Csirke4
    Rugónak kiemelten fontos a strength

*megy és letörli a rugóját*
  • bujty
    sziasztok,felmérést végzek és az érdekelne hogy szerintetek melyik a leg bénább faj a játékban?
  • tomcsa4
    Akkor olya, mint a Sacred 2. A Temp mappa miatt kell a C-n (vagy ahol az OS van) elé hely.
  • Farbiter
    nah jah,de direkt a D-re telepítettem,azon meg van 60GB üres
  • picket
    Ja, tényleg nem kell semmire gyúrni. Ha van fél éved, hogy szintezz, akkor semmivel nem kell erőlködni. Meg amúgy is funny a karakter egyszál ágyékkötőben. Instance-et meg úgysem fogsz belülről látni (80-on sem, mert ki nem kickel amint meglát a nevetséges hp-val, nevetséges felszerelésben). De az igaz, hogy a mazochistáknak mindig jó...
  • capaszabi
    annyi hely kell neki vinyon hogy elinduljon telepitö
    ptr kliens is felrak ilyen 3gb-t mégis 6 kell neki hogy elinduljon asszem.
  • capaszabi
    nálunk tank razun 1 secre kijött és kaptam egy 70k-s unbalancingot, a heal meg szar volt ^^ többi ment simán :S
  • voloume
    igen pont ezt akartam mondani én is.. max castereknel intre :)
  • tomcsa4
    Bárhol. Hirdesd meg vaterán, logouton, teszveszen stb.
  • HUmanHunter
    mármint úgy értem hogy egész accot :D
  • Farbiter
    hi!vki tudna segíteni plz?WoW 2.4.3-am van,és 3.0.1-re szeretném fölpatchelni!a patch megvan,csak az a helyzet,hogy ez azt írja hogy burning crusade installer!2GB-os!
  • Dant0r
    OMG, mintha gyúrni kéne valamire lvl80 előtt :D
  • tomcsa4
    Karaktert eladni?Háát. Egy nagyon jó ismerősöm a régi accáról (barátjáé volt) tett át az új accára karit, de az 5 ezer forint volt Blizzbácsinál.

De konkrátan nehézkes, accal együtt érdemes eladnod. Úgy könnyebb.
  • Lacee
    hát... a hunterem szintezésekor csak lvl 40-50 körül kezdett egyáltalán gondot okozni, hogy megütnek a mobok és kéne némi stamina, szóval 10-20 körül szerintem tökmindegy. AP jobb, a korai részre szerintem is, hamarabb lemegy a mob, gyorsabb szintezés.

(de lehet hogy csak núb vagyok ;))
  • HUmanHunter
    #134887?
  • tomcsa4
    Ez is igaz, amit írsz.
    Fehércsoki: a Stamina minden hunternek kell. Pláne, amikor szintezik.
  • Fehercsoki
    Nekemis van annyi tapasztalatom hunter terén h tudjam h a stam fölösleges ott a pet őt ütik a mobok és lehet healelni,agi kell és akkor az ad apt és critet is és farmoláshoz az kell...
  • voloume
    ennyi strengthes rugó

van annyi tapasztalatom hunter téren, hogy az elejen szard le a critet és csak staminara gyurj.. ez attol is fugg hogy hogyan indulsz el talentokban.. mert ha mmsen indulsz akkor viszont szamit kicsit az agility.. de olyan 30ig meg inkabb staminara gyurj hogy tovább bird mobok ellen.. es 40 utan amikor mar megvan egy alap crited, és mailt hordassz ( tobb armor ) akkor elkezdhetsz full agis cuccokat gyűjteni
  • tomcsa4
    Ja kifelejtttem a kedvencemet, a+hit ratinget. Én amikor játszottam (rugóval és warriorral), akkor mindig bőven átlag feletti (maximum közeli) hitem volt. De hitet a skillek adnak, az alapértékek nem.
  • tomcsa4
    Ne csak agilityt! Pláne akkor ne, ha Beast Master vagy. De minden hunternek kell Stamina. WoW-ban vizsonylag egyszerű a fejlesztés, minden kastznak van 2 kiemelten fontos és 1 fontos. Hunternek Stamina és Agility a kiemelt és Int a fontos. Rugónak Strength és Agility a kiemelten fontos és Stamina a fontos. Warriornak Strength és Stamina a kiemelten fontos és az Agility a fontos. Stb így tovább. Persze vannak ezek a +attack power meg +ranged attack power, meg + critikal hit, ezek is fontosak, most csak az alapértékekről beszéltem.
  • voloume
    ha hunter vagy tök felesleges valamire gyurnod az elejen.. mivel az tök mind1 hogy 5% vagy 6% crited van... inkabb staminara gyúrj az elejen.. többet ersz vele
  • FickDeineStory
    kb 25-50 ezüstért szoktam adni a cumókat elvittek már többet is. Azt tudom, hogy agility-re van szükségem amit csak tudtam agility-s cuccot szerezni minden nálam van és használom.
  • Mighty
    Igaz, of the Bandit a 60+ teruleteken esik.
  • panther112
    Testvérem elsőre levágta kael-t, ha érdekel megkérdezhetem milyen spec-en volt.
  • Tatyla
    omg meglett az Undying title...
  • Unknow
    4 dk , 4 army of the dead XD
  • dartonita
    2dps haljon meg a bossfight elott,hogy az egymas elleni fazis qrvagyorsan lemenjen.
  • jazzy
    Herald Volazj 2 perc alatt -ra van valakinek valami jó taktikája ?
    Próbáltuk a full nukeot, de az első insanity phase alatt 2-3x jelent meg az összes partytag, tehát 8-12 összesen, mintha 2-3 insanity ment volna le egyszerre. Azmegnemesélyes.
  • picket
    Wardennek seal of crymeariver kéne, tudod jól :s
    (különben meg 100 posttal régebbi, inkább ne feszegesd, mert spawnol a p betűs szóra )
  • k O T T A
    azért nem ilyen szomrú a retdps-ek helye manapság...
    és amúgyis jön seal of blood buff:)