World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kéne infó pls pm
Amúgy a legutóbbi nerfek tönkretették az Arcane és Frost ágakat PvE szempontból. Az ABar nem procolja a MBar-t + coeff nerf, így jelenleg sima AB spam. Froston a WG -> FoF miatt már nem lehet shatter kombót elsütni, marad FrB spam. A fire továbbra is FB spam, az elemental meg FFB. Mindegyiket meg lehet toldani félpercenként egy imp. Scorch beszúrásával, de izgi. Szerintem jelenleg a legjobb PvE tree a Destro, simán lehet belõle 3-4-5 spelles rota.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
May the force serve you well!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
regen dupla honor volt nem?
most nezem pont ugyanannyi pont jar a tornyok elfoglalasaert 63 mind ha nics hetvege boss megolesert 84 min siman. Es ha egyedul olok pc-t azert is csak 21 honor jar mint simaba.
Akkor mit is csinal az AV hetvege?
May the force serve you well!
Éljenek a nyomik! Crassus for president! Gnómot a magyar címerbe!
ಥ_ಥ
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
:-p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hallottam a wowaceupdater-t megszüntették,ez igaz?Nem érdemes már használni a progit?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehetett volna az Opelnak is a BMW elõtt,de nem volt pedig egyszerû maga az elv csak valamiért addig nem volt,de utánna nekik is lett....paff
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Akkor egy nagy kérés:1 év alatt teljesen elavultak az addonjaim.Tudtok egy komplett addoncsomagot mondani,ami jól is néz ki és hasznos,namegpersze frissített.
Ha csak tippeket adtok az is jó,rákeresek.