World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Lehet érteni sztem amit írt, bár én is gyûlölöm ezt a rövidítés spam-et...

Lacee
indeed

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Teljesen egyértelmû, nem?

ಥ_ಥ

picket
szeró :d

ಥ_ಥ

Tatyla
tauren<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Melyika legjobb tank a játékban? warrior vagy druida? druidából egyélrtelmûen ne, de warriorból? gnome, ne, human , vagy dranei ? elõre is köszi

Get a life!

TVelvet
ez valami palacsinta tészta?
DJ RX7
Hello nekünk a blizzard csinálja.

:3

Lacee
be kéne fogni, piros felirat pls, thx

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
BAnhammer?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hello hogy lehet mangos szerót csinálni?
Kéne infó pls pm
Fogod a tatyót és a mütyõt, és berakizod a szütyõbe.
Hogylehet berakni csinált fegyót saját szeróba?
panther112
Ha az új talentekbõl fenntartható a manaháztartás, akkor ennek 'Arcane Blast: Effect duration reduced to 3 seconds, now increases damage by 15/30/45%, no longer reduces cast time.' + a rengeteg új arc dmg talent-nek következtében az arcane egy érdekesen harcoló, és jó dmg-et kiosztó pve build lesz. Fõleg, hogy a fire ág végét elég rendesen telerakták pvp, pvp/pve talentekkel.

Davidus
fõd elementál jégpáncélban

V9ykn8_TZL0

Magh
68-0-3, ez valami vicc?
Amúgy a legutóbbi nerfek tönkretették az Arcane és Frost ágakat PvE szempontból. Az ABar nem procolja a MBar-t + coeff nerf, így jelenleg sima AB spam. Froston a WG -> FoF miatt már nem lehet shatter kombót elsütni, marad FrB spam. A fire továbbra is FB spam, az elemental meg FFB. Mindegyiket meg lehet toldani félpercenként egy imp. Scorch beszúrásával, de izgi. Szerintem jelenleg a legjobb PvE tree a Destro, simán lehet belõle 3-4-5 spelles rota.

panther112
Ha ezegy járható pve build lesz, akkor elég változatos lesz a játék mage-el tbc-féle fireball spam-hez képest.

fuss neki meg egyszer kerlek.

"... a villád még sohasem reklamált hogy hol a párja?" 😄

TVelvet
Most komolyan nemértem, ki nem fossa le majd trágyázza be azt a mountot... Van oké, ennyir erõvel az összes cuccot amit hasznalsz azokról miért nem ír senki?! érzem hogy kitaszítottak a kanalak.
Elképzelem azt a Blizzard értekezletet, ahol azon tanakodna, hogy mivel "nyírják ki" az Age of Conant, és megoldásként kitalálják a mamut mountot! OMG! Micsoda brilliáns ötlet. Kurvára semmi köze ennek a mountnak ahhoz, hogy az AoC-ban is vannak ilyenek. Természetesen semmi probléma nincs azzal, hogy így gondolod. Ilyen a világ. Sokan sokféleképp gondolkodunk. Így szép.
PiszkosFred
Hat mar eleg regota csak extra tiszteletpont jar Alterac Volgyi csataban valo sikeres reszvetelert az extra hirnevpont mellett.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Guest
Te olvasol is, vagy csak írsz?
o damm csak + rep jon hetvegen semmi +honor hat ez szivas :S

May the force serve you well!

GamerAdams007
+84 honor a meccs végén

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

PiszkosFred
berszamfejt

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mit ad az AV hetvge?
regen dupla honor volt nem?
most nezem pont ugyanannyi pont jar a tornyok elfoglalasaert 63 mind ha nics hetvege boss megolesert 84 min siman. Es ha egyedul olok pc-t azert is csak 21 honor jar mint simaba.
Akkor mit is csinal az AV hetvege?

May the force serve you well!

picket
Ebbõl látszik mennyire pörög a topik!
Éljenek a nyomik! Crassus for president! Gnómot a magyar címerbe!

&#3237;_&#3237;

s0n1c
hol hallottál a lovagokról? <#idiota>
Jockey
helyesírás rulez😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
rá akarok hányni a pinkarmoros tarkopasz gnome hallotlovagok hasára és szétverni strandpapuccsal😛

Forolto
Szabdal te mit keresel itt.😛

Jockey
nyomik vagytok
:-p

[HUN]Crassus
hmmm nekem úgytûnik megy még....

Narxis
Már megszünt, a Wowmatrix ugyanazt tudja kicsit jobb felülettel szerintem, magától frissít mindent.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TVelvet
Baze kinem szarja le a mamutot ?😄

Idekieggeldeizibebazeg
[HUN]Crassus
mentem leszopom magam baszod:S

Forolto
Köszi szépen.Heti frissítés?Tejóég,azért én elég maradi tipus vagyok,azaz szeretek egy jól beváltnál maradni.😊

Hallottam a wowaceupdater-t megszüntették,ez igaz?Nem érdemes már használni a progit?

[HUN]Crassus
persze én is ezt mondom csak belekötnek😛

BEAST
nah ebbol a postbol is latszik mennyire sotet vagy ... barki mas szamara aki nem wowbol szabadult aocba, esetleg ismeri a szo magyar jelenteset, azoknak a thrall egy egyszeru angol szo, a magyar szolga/stb megfeleloje 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
najólvanmárbaszki😊

Forolto
Ez minden kereskedelmi közegben megvan,egyébként a jót lemásolni nem szégyen. 😊

Narxis
Te jó ég, én hetente frissítem. Szedd le a Wowmatrix-ot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem a rohadékok még a fegyvereket is onnan nyúlták, axe, sword, dagger, stb., nincs ezeknek egyetlen új ötletük sem. Meg végülis a thrall sem egy teljesen általános fõnév...

[HUN]Crassus
ACE2

[HUN]Crassus
vagy nézzünk el másfelé mondjuk autóipar,BMW kitalálta az Angel Eye-s fényszorót pár évre rá szinte az összes márkának volt ilyen fényszoróval felszerelt típusa...
Lehetett volna az Opelnak is a BMW elõtt,de nem volt pedig egyszerû maga az elv csak valamiért addig nem volt,de utánna nekik is lett....paff

Forolto
Srácok,

Akkor egy nagy kérés:1 év alatt teljesen elavultak az addonjaim.Tudtok egy komplett addoncsomagot mondani,ami jól is néz ki és hasznos,namegpersze frissített.
Ha csak tippeket adtok az is jó,rákeresek.

Na ez viszont nagy volt. 😄

[HUN]Crassus
amúgy nem kezdem felsorolni,hogy mennyi WOW-ra hajazó mob található meg AOC-ban is....tuti az is "véletlen"😛😊
kedvenceim a THRALL-ok😛