166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135053 acsi... buzcsi-e vagy? -
Skill #135052 eladó gold ! több szereveren is ! :) -
#135051 De buta vagy! Hát meg kell kérdezni egy őrt! -
Dave John #135050 nem. -
Savmacska #135049 caster, ezzel azt hiszem mindent elárultam véleményem szerint -
Savmacska #135048 Ez nagyon merész volt :D -
Dave John #135047 Sziasztok. Nemrégiben kezdtem egy warlockot,ami egészen szimpi idáig. A kérdésem az lenne,hogy ez a kaszt mennyire életképes pvp-ben magasszinten?(és melyik ág)
köszi a választ! -
krisz073 #135046 Sziasztok.
Esetlegesen ha valaki most gondolkodik " World of WarCraft: Wrath of the Lich King " sima verzió vásárlásán akkor dobjon egy PÜ-t mert van pár db bontatlan eladó sorba.
Cd Galaxis ára 9000 ft-t, 6000-t vihetőek.
-
#135045 Minden nap el kell menni valamelyik főváros kondi termébe. A nyitvatartási időt még sajnos nem sikerült kideríteni. -
#135044 Le kell vinni a konditerembe. -
#135043 sok képzelőerő -
uiztu #135042 Hellosztok!
Azt mondták nekem hogy fel lehet izmosítani a karaktert. Úgy hogy izmosabb legyen meg erősebb. Azt hogyan lehet megcsinálni? Mi kell hozzá? -
#135041 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Crador
eladó, 700G-vel.
[email protected]
kérlek ne anyázz, csak ignoráld ezt a hsz-t ha nem tetszik -
#135040 Nos, rajtam kívül van aki még kipróbálta a blood tank talentet, és túlságosan imbának találja? Rune tap,vampiric blood,aoe heart strike...nem mondom én örülök mindennek...de lassan már healer se kell,hogy végigmenjek egy hcn. Főleg ennyi hpval... -
#135039 Jó ez a Kalimdor loremasteres acsi. Tegnap még 681/700on álltam, ma már 661/685. :) Felmerül a kérdés, hogy hogy sikerült 20 questet elveszítenem. :) -
#135038 Nem ismerlek de csak annyit szeretnék mondani, hogy szar ember vagy feleség+barátnő
Ja és még valami, hátha elfelejtettem, szar ember vagy. Felkaptad a vizet egy belinkelt dolgon, mert ellenérzéseid vannak avval, utána meg mindenkinek megmutatod, hogy te vagy a jani, mert vállalkozó vagyok, 35, van nőm, meg barátnőm, wowozok, és megmondom a frankót, hogy a való életben elvernélek, csak add meg a telefonszámod, hogy felhívhassalak.
Nem tudom mondtam-e már, de szar ember vagy.
Off vége.
-
#135037 :D
haxxor olvasó -
#135036 Az en dvd olvasom nem kepes beolvasni az eredeti jatekokat. Komolyan mondom. Probald meg kiirni uresre es ugy telepisd. -
#135035 császtok nem akar elindulni a litch king telepitöje,,és ezt irja ki: The folder "<temporary data>" could not be created.
ez mien hibára utal??
kösz -
#135034 -
ShaiHulud #135033 timetravelOMG -
Dr DeViLKiNG #135032 MIÉRT NEM MENNEK A SERVEREK??!! -
#135031 Nektek is tavalyi breaking news van a bejelentkezo kepernyon? -
#135030 Új patch, be se lehet lépni. Remélem 11-re mire kész az eu realmek karbantartása már menni fog. -
boeder #135029 Köszi az infot. Sikerült is a 175 szint.
kösz mégegyszer. -
#135028 Addmeg a telefonszámodaté s a címedet megyek és felgyűjtomaházadat wááá!Á4áÁ!Á!Á!á4!!!!!!!!!!!44444négynégynégy -
#135027 Küldöm mindenkinek :) -
#135026 izomszag -
Warden #135025 Nagyon el vagy tévedve amugy egy biztos a játék véresen komoly már persze ha kosárlabdáról van szó... -
#135024 "kedves unknow igy van biztos igazad van annyira nolifer vagyok így 35 felett neegyedik negyedéves áfával a nyakamban hogy ihajjj pl most nem is tudom mi aggaszt jobban hogy hogy érek haza raidre vagy hogy honnan veszek számlát.."
Ez pedig kizárja azt,hogy no lifer vagy Egyértelmű, ha nincs akváriumod, buzi vagy... Bocs de aki olvassa a hozzászólásaidat annak úgy jön le:
-Életed nagyrészét a játékkal töltöd
-Bármi ami a játékkal kapcsolatos, számodra véresen komoly
Továbbá nekem úgy tűnik,hogy te bújsz az anonimitás mögé és nem mások. Ezt most nem fejteném ki,hogy miért így gondolom, de senki más nem próbálta egy anonim nicknév mögül bizonygatni,hogy ő IRL milyen fasza, csak Te. Te már mindkettitől kértél személyit és útlevelet, pedig ha tényleg frankón, komolyan gondolnád ezt az egészet már rég Te tetted volna közzé a számodat és mutogatnád magad (ez se lenne jobb rád nézve),hogy Te tényleg ilyen kemény csávó vagy.
A probléma az,hogy én viszont (és szerintem mások sem) nem tudlak komolyan venni azokután,hogy egy játék ekkora szerepet tölt be az életedbe, és ilyen szinten hasonlítgatod a való élethez. Tetszik vagy nem, az FS!-t sokan olvassák, sokan szeretik... Zavar? Scroll up... Ne olvasd el a postot. Viszont látszik rajtad,hogy Te csak lehetőséget akarsz, hogy végre beszólhass,hogy "OMG ROHADT FS!" (mert ha nem így lenne, max jumpolnád a postot ami ráadásul topicba vágott), és veregesd a melledet,hogy Te bizony nem vagy hajlandó eltűrni a NYÍLVÁNOS (tehát nem a Te saját) fórumodon,hogy arról a szemétről linkeljenek neked.
Megoldás:
-Szerintem hagyjad a játékot 1-2 hónapra..lehet jót fog tenni. Meg talán keresd fel Dr.Csernust. -
Bhalage #135023 gyere warozni -
Bhalage #135022 -
1Darton1 #135021 Ott van moderator, nem lehet. :S -
#135020 Na mi van? Bezárták who topikot? Ott nyomjátok a marhaságot, nubok! :o -
#135019 Tudom hol laksz, megkereslek!!!4 :F -
Bhalage #135018 neszójjábe! -
#135017 Kemény vagy csoki :D -
Bhalage #135016 nekem van légpuskám! 4,5mm! huzagolt cső! -
#135015 "feleség+barátnő"
ezzel általában a kapuzárási pánik-ban szenvedők büszkélkednek...
kezd lejárni az időd? -
#135014 hu te isten király vagy lehetünk a szarod?