World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A telefonos kisasszony kérdezni fogja a neved, lakhelyed és a bankkártyán szereplõ nevet is. Ne is veszõdj levélírással, mert basznak foglalkozni vele... 3 hete írtam mailt nekik, 2 hete meguntam a várakozást-telefonáltam- és azóta se jött válasz.
lehet ki tudnának nuke-olni 1-2 embert az ötbõl, de utána a healpowa szép lassan lenyomná õket.
továbbá los-olni is elég szépen lehetne õket, ami szintén gond lehet
+ ott van még, hogy plate-esek, mail+pajzzsal rohangálók ellen elég szépen visszaesne a sebzésük az armor miatt.
magic dmg-gel ilyen gond nincs.
az 5 sámli combo-t ami igazán lazán easymode-ban lenyomna az egy 5 db-os sl-sl warlock combo lenne.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
fõnök meg... Woopxie-éknál W volt (szerintem legalábbis), õ volt az aki a formációban legelõrébb állt.
mondjuk fent áll a lehetõsége h csak az a srác volt retardált, és egy normális, koordinált multibox elég sok mindent szétkap, fogalmam sincs... frostshockon volt ezzel kapcsolatban nemrég post, flame hegyekkel körülvéve, öröm olvasni.
"The trees move. Do you not see it?"
+az a baj hogy nemtudom melyik a fonok, "a" -t kinyirtuk de nem esett szet a kkordinacio... sajna korabban mar talalkoztam ezzel a formacioval , isle-n csinalta a napi-t es hiaba verodott ott ossze ally "rohamosztag" eleg csunyan sutogettek minket (akkor rugoval voltam es kopni nyelni nemtudtam , olyan tempoban irtottak le 😉
tudom, ott a Tremor totem - ami 3 secenként szedi le a feart. bár ha fél secenként szedné le, akkor is teljesen mind1 lenne. az ötbõl négy karakter kontrollálhatatlanul szétfut és több mint valószínû nem egy irányba fog nézni mint a "fõnök". és bizony a kis sámánok nem tudnak a hátuk mögé lövöldözni.
ezután kinyírod a "fõnököt", majd szép nyugisan sorban levágod a megmaradt, immáron gyakorlatilag irányíthatlan karikat. ne felejtsd el közben spamelni a /laugh-ot.
ha extra mókát akarsz, dobj be a mixbe még egy ret palát aki a meccs elején berohan és bubival benyeli a kis sámánok összes sebzését. jó móka ezt eljátszani.
köszönet a Woopxie, Xoopxie, Zoopxie, Yoopxie nevû multiboxoló kissámán "kooperációjáért" a technika kifejlesztésében. na meg az ajándék ratingért. éljenek soká a multiboxolók, öröm rajtuk felhúzni egy aréna csapatot.
persze ha grounding totemet rak le, és ha az elnyeli az intimidating shout-ot (nem tudom tesztelni perpill, de kétlem h így lenne), akkor ez az egész bukik, vagy legalábbis problémásabb összehozni
"The trees move. Do you not see it?"
ittmar letudunk kettot olni, magamsem tudom hogyan 😉 de amikor nyomtak 4 chainlight -et megallt az uto bennem
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ilyen felallasu ellenfel ellen mit lehet csinalni ? 😊 (multibox, mi mas ? 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rohadtul felbasz a kiegyensúlyozatlanság, a csili-vili tereptárgyak az arénákban, stb. Naná, hogy a rugó, druid, warrior mindent visz a rohadt oszlopok körüli rohangászás meg a hot miatt. Miért nem csinálnak egybõl olyan arénát, hogy van egy 5x5 méteres szoba, körülötte egy elérhetetlen platform tele oszlopokkal és az egyik csapat lent kezd, a másik fent... akár 4 maget is el lehetne verni 1 lockkal, az lenne ám csak az igazi pvp. Én nem értem miért kell ilyenekkel szívatni azokat, akiknek csak castolós spelljeik vannak és miért kell a non-stop fenntartható lassítás a warrioroknak meg a rugóknak. Mire jó, hogy csak a kasztok 1/3-ával lehet elérni vmit arénában?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
palanak eselye se volt mar egyedul 😉 es amikor kijottunk az arenabol azt lattam a combat logban, hogy a pala HALALA UTAN kaptam a rugotol egy garottot.... ettol fuggetlenul mi nyertunk....
szal szerintetek ez nooooormalis ?
off:
Csomo klasszról tudunk akinek kurvára nem gáz a 1 vs 2 sem ha nem tévedek.....
Veszek neked KÁKÁT a szülinapodra faszom!😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
0
ott valaki akkor nem jól végezte a dolgát.
éspont.
s nem arról van szó, hogy ki kit burstol le milyen gyorsan.
különben is elég gáz, hogy /ma a 3v3-ak arról szólnak javarészt, hogy "na akkor fogjuk egy resto druidot meg 2 melee-t, aztán jól hazavágjuk izibe az elsõ cloth-ost, ami szembejön".
ha csak a saját példámból indulok ki, már az alapban gáz, hogy melee ellen 2v2-be úgy kell felvonulnom, hogy ratyi demon armor + void (ami alapvetõen egy pve pet, s nem pvp), mert ha rám mászik egy rugó vagy warrior, akkor a healer-em enélkül pikk-pakk oom lesz.
(arról nem is beszélek inkább, hogy a felhunter atm közel van a useless kategóriához, mert a szembejövõ csapatok 90%-a az melee+healer vagy dupla melee, amik a felhuntert kb. 2 sec alatt szedik szét...vagy még annyi se...ez azért elég tré egy szitu)
Amikor egy Stun alatt/5sec/ leburstölünk a warrival egy targetet és utánna 8-10 secre hal a másikuk is majd az uccsó vagy amikor leverünk 1 playert,de közben az egyikünk annyira lesérül,hogy közvetlen az õ halála után tõlünk is meghal valaki aztán megint hatalmas adok-kapok lesz és dõl egy tõlünk,de nekünk is sikerül kiszedni az egyiküket éééééééés 1v1 lesz a végére.......naaaah?
Mondtam tegnap és mondtam ma is: meghal egy ember és ha lagos a netje és leavel-i az arénát akkor nem kitölti az arénából hanem épp ellenlezõleg visszatölti az arénába FULL hp-n és fullos CD-kel.Ez még nem is lenne ha fura ha mondjuk nemtudna semmit csinálni,DE az a baj,hogy kurvára tudnak és mondom azok öltek meg minket akik így visszajöttek és a meccs az õ részükre lett nyertes!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB