166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
xHeDex #135093 Azt kérdezném hogy ha töltöm a WotLK-t(a hivatalost) akkor azt a 4,3GB-ot azt egyhuzamba kell letöltenem, vagy megszakíthatom és folyathatom ahonnan megszakítottam? Csakmert nincs olyan übernetem amivel akár 1 nap alatt is lehúznék 4 és fél gigát -
#135092 hihetetlen... -
#135091 amúgy minden hetente ki van pucolva .. csak egyszerűen nem esik semmi shouldertoken vagy nem set darab epic ... -
#135090 naívan már köpenyt és gyűrűt vettem valorousból..
de 1-2 hét szenvedés már csak és megint meglesz a badge mennyiség amúgy -
#135089 jaja meg csak sajnálom hogy ilyen rövidke,nem töltötted fel véletlen valahova? -
WiLDoR #135088 Tatyi: megkaptad te is a DVD-t? -
#135087 Igen, az elírás, mi "öcsi"-nek hívjuk online, de azt nem biztos, hogy mindenki értette volna. :) -
#135086 remekül -
Yepp #135085 "aztán ha oda jutok h kell a lich king is akkor csak beütöm a profilba"
bocs de nekem ebböl az jött le h Te törtön játszol, ami még nem ált át 3.0-ra. én viszont eredetire vagyok most kiváncsi
ezek szerint nem voltam teljesen világos, pontositom a kérdést: az oké h leszedem az egész cakkpakkot wotlk-al meg mindennel, de azzal csak törtön tudok játszani. ha eredetin szeretnék, elvileg azon is tudnék, csakh ahhoz kelle kulcs is, ami nyilván kalózverzionál nincs, igy igazábol csak a kulcs miatt, de akkor is meg kell vennem mindet.
Most akkor jol tudom?? :) -
Dr DeViLKiNG #135084 omg omg
Random 25ös vault, 25ös sartha, 4-5 boss naxxban, és megvan a heti 10 badge. Ezt ismételd 6szor, és megvan a t7 vállas.
ggggggggggg -
#135083 omg most számoltam ki...
14hónapja nem esett main spec shoulder nekem
2hónapja midnent kipucolunk és semmi.. még mindíg a bt-s blacksmith-es bop shouldert nyomom lol:(
gg blizz -
#135082 Mivel bitre ugyanaz mint a bolti dvd már miért ne lehetne? Mondom azon játszom én is! -
nab #135081 Meg kell venni mint mondottam , serial nélkül nem tudsz accountot regisztrálni. Tehát max a login képernyöig jutnál el. -
Yepp #135080 igen, de amit torrentről és egyéb helyekről le lehet szedni, azzal eredetin nem lehet játszani, nem? legalábbis elég nagy hülyeség lenne :)
tehát ha eredetin szeretnék játszani, meg kell vennem.
-
ShaiHulud #135079 a baja az volt hogy "acsi" nak irtad az achievmentet. ilyen "szero"-zas erzet. -
nab #135078 A játék és az account két külön dolog. Azzal hogy fent van a gépeden a játék még nem tudsz belépni mert nincs accountod. Accountot pedig csak legális kulccsal tudsz regisztrálni. A lényeg a serial kulcs az érték nem a cd. -
#135077 Le tudod szedni őket az oldalról is ha már megvetted és az accodra be van regisztrálva. De én úgy tudom ha nincs meg akkor nem tudod, mert be kell jelentkezned hozzá. Amúgy én torrentről leszedtem a lich kinget és onnan telepítettem mivel abban már minden benne van és nem kell patchelni annyit. (alap+bc van meg) Aztán ha oda jutok hogy kell a lich is akkor csak beütöm a profilban és kész. -
Yepp #135076 üdv!
Több helyen láttam, hogy magát a játékot letölteni legális, akár a hivatalos oldalról is leszedhetem, ez azt jelenit, hogy nem is kell megvennem az alap+bc-t? elég furcsa lenne...
-
#135075 Szerintem nincs. -
Nauron #135074 ne rontsd itt a levegőt!:) -
#135073 ? :) -
Landor #135072 BALA! ITTVAGY? -
#135071 az a 'login' az üt. :D -
#135070 Első és nagyon fontos tanács: gyakorolj sokat! :DDD -
#135069 -
#135068 Ize..valakinek van esetleg tapasztalata retri+moonkin 2vs2ben?
Oszinten szolva a jatek arenaval kapcsolatos reszet csak most fogom kiprobalni,a nagy pr0-k beavathatnanak par fontos reszletbe.Mennyi resilience fontos,esetleg milyen rating az elerheto,ilyesmik.
Elore is ty. -
#135067 Oszt akkó' miva'? Része a játéknak, és engem szórakoztat, szal mi a kifogás? -
#135066 és ugye bigglesworthot critelö bleed ticknek kell megölnie amikor KT eléri a 66,6%-ot. tudom. de akkor se dobja ez a buzi :D -
#135065 És az se mindegy ki lép be elöszőr az instába!! :D -
#135064 ha már ott van az aláírásodban maci mountot szerezz nekem, de zulamanból !!!11 -
#135063 you know the drill... raidleadert cserélgetni, mindig másnak invelni, páros számra végződő másodpercben boss-t ölni páratlan héten... stb. :D
-
#135062 Részeg e vagy? -
#135061 ááádjó! működik:) -
#135060 kérdés: a te szervereden melyik frakció kontrollja alatt van most Wintergasp?
Arathor-->Ally -
#135059 Ezzel nem mondtál újdonságot. Én több, mint 6 hónapig minden héten jártam ragnarosra netherwind nadrágért. Egyszer sem esett. -
#135058 Tegnap kiesett az 5. puska és 4. cape of UNWORTHY BLIZZARD is KTból.
betrayert, last laughot még nem láttunk :S -
#135057 Adód 1%val támogass akkor :) -
#135056 Szinesíti a játékot. Mi a baj az "acsikkal"? -
#135055 vegyél rajta életet! -
#135054 sajnállak a hatalmas problémáid miatt :'(