World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanez volt velem is. Muszáj lesz telefonálnod a biling supporthoz, mert lockolva lett az accod, mint rajtad kívûl még rengeteg embernek, ami annyit tesz, hogy nem lehet transferelni az accod-ról. Ajánlom a spanyol elérhetõséget, a hívás ingyenes volt nekem skype-pal. A számot megtalálod a wow-eu megfelelõ részén.
A telefonos kisasszony kérdezni fogja a neved, lakhelyed és a bankkártyán szereplõ nevet is. Ne is veszõdj levélírással, mert basznak foglalkozni vele... 3 hete írtam mailt nekik, 2 hete meguntam a várakozást-telefonáltam- és azóta se jött válasz.

tigeroo
én csak a winampot halottam mindíg 😄 passz
Igaz hogy az essõerdõs pályákon a háttérben hallani lehet atrópusi madarak hangját?<#smile>
az 5 huntival az a gond, hogy nincs heal-jük.
lehet ki tudnának nuke-olni 1-2 embert az ötbõl, de utána a healpowa szép lassan lenyomná õket.
továbbá los-olni is elég szépen lehetne õket, ami szintén gond lehet
+ ott van még, hogy plate-esek, mail+pajzzsal rohangálók ellen elég szépen visszaesne a sebzésük az armor miatt.
magic dmg-gel ilyen gond nincs.
az 5 sámli combo-t ami igazán lazán easymode-ban lenyomna az egy 5 db-os sl-sl warlock combo lenne.

AnarchoiD
szornyu belegondolni is 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ThisZip
az a durva, hogy 5 kari is lehet egyszerre, akkor mi van 5 huntival? 😄 mind az 5 befog egy petet és akkor zúzzunk 😄, bár akkor kéne még egy billentyûzet csak a petek makróinak..... pve-ben még poénosabb a multibox, kétszer annyian vunk 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

AnarchoiD
utanaolvastam , nincs olyan hogy fonok, kinyirod aztan veguk 😉 egy francot KVM -el megy az egesz legfeljebb ha meghal az a kari ami elott ulsz, atvalt egy masikra

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mighty
Blizz szerint megengedett, ha mind az 1+n accounton levo karaktert egy ember iranyitja. Aha. Elkezdi castolni a CL-ot egy, azaz 1 gomb lenyomasara. Ezt nem egy ember iranyitja, hanem a kibaszott makrok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Calver
5 tremor ide vagy oda, nálunk egy fear eléggé szétkapta õket <#nyes> mondjuk mondom, itt a lényeg az elfordulás, gondolom manuálisan vissza kéne forgatnia utána minden egyes karit h egy irányba nézzenek a hatásos nukeoláshoz.

fõnök meg... Woopxie-éknál W volt (szerintem legalábbis), õ volt az aki a formációban legelõrébb állt.

mondjuk fent áll a lehetõsége h csak az a srác volt retardált, és egy normális, koordinált multibox elég sok mindent szétkap, fogalmam sincs... frostshockon volt ezzel kapcsolatban nemrég post, flame hegyekkel körülvéve, öröm olvasni.

"The trees move. Do you not see it?"

AnarchoiD
5 tremor nem 1 😉 kb itt dol meg minden elkepzeles 😉 probaltuk azt, hogy egyszerre 2 iroanybol tamadunk es 2 iranyba nemtud figyelni az urge.. de nem hozta meg a kivant eredmenyt

+az a baj hogy nemtudom melyik a fonok, "a" -t kinyirtuk de nem esett szet a kkordinacio... sajna korabban mar talalkoztam ezzel a formacioval , isle-n csinalta a napi-t es hiaba verodott ott ossze ally "rohamosztag" eleg csunyan sutogettek minket (akkor rugoval voltam es kopni nyelni nemtudtam , olyan tempoban irtottak le 😉

Calver
megfogod a 2 kis aranyos warridat és megmondod nekik h most õk bizony be fognak oda chargeolni és eltolnak 1-1 Intimidating Shoutot.
tudom, ott a Tremor totem - ami 3 secenként szedi le a feart. bár ha fél secenként szedné le, akkor is teljesen mind1 lenne. az ötbõl négy karakter kontrollálhatatlanul szétfut és több mint valószínû nem egy irányba fog nézni mint a "fõnök". és bizony a kis sámánok nem tudnak a hátuk mögé lövöldözni.
ezután kinyírod a "fõnököt", majd szép nyugisan sorban levágod a megmaradt, immáron gyakorlatilag irányíthatlan karikat. ne felejtsd el közben spamelni a /laugh-ot.
ha extra mókát akarsz, dobj be a mixbe még egy ret palát aki a meccs elején berohan és bubival benyeli a kis sámánok összes sebzését. jó móka ezt eljátszani.
köszönet a Woopxie, Xoopxie, Zoopxie, Yoopxie nevû multiboxoló kissámán "kooperációjáért" a technika kifejlesztésében. na meg az ajándék ratingért. éljenek soká a multiboxolók, öröm rajtuk felhúzni egy aréna csapatot.

persze ha grounding totemet rak le, és ha az elnyeli az intimidating shout-ot (nem tudom tesztelni perpill, de kétlem h így lenne), akkor ez az egész bukik, vagy legalábbis problémásabb összehozni

"The trees move. Do you not see it?"

AnarchoiD
ugyaneznap, egy masik csapat :

ittmar letudunk kettot olni, magamsem tudom hogyan 😉 de amikor nyomtak 4 chainlight -et megallt az uto bennem

Narxis
Minél több a QQ annál nagyobb az esélye, hogy meggondolják magukat. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

semmit nem er, mivel ez elfogadott blizz altal😛

Narxis
GM-ért kiáltasz.

AnarchoiD

ilyen felallasu ellenfel ellen mit lehet csinalni ? 😊 (multibox, mi mas ? 😊

Magh
Õszintén szerintem a mozgó elemek és egyéb újítások ezen nem sokat változtatnak, hacsak nem csökken drasztikusan a LoS-on kívül tölthetõ idõ. Viszont a 3 mostani mapet villámgyorsan törölni kéne, kivéve talán Nagrandot. Tegyenek be egyszerû, egyértelmû pályaelemeket, ne lyukas fahidat meg temetõt. Én sosem értettem, miért nem lehet sima üres arénát csinálni, ahol a harcról szólna a játék, nem a futkosásról. Miért kell ilyen nevetségesen eltolni az egyensúlyt a DoT/HoT/instant vs casttime classok között? Remélem betesznek olyan mozgó platformokat, amik elzárják a játékost, de a LoS megmarad, aztán tehetetlenül nézheti, ahogy szétlövöm. Biztos értékelnék.

biztos hogy nem... hát tegnap próbáltam akkor 3or és letiltotta 24 órára.. most ma megprobaltma megint elõször ujra a visával .. nem volt jó.. aztan a amstercardal.. nem volt jó.. aztan ujra sajáttal.. és megint letiltotta

Tatyla
kártya nem járt le,esetleg egy számot nem ütöttél el?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

srácok valaki segíthetne... komolyan nem tudom mi a baj..... ismét lelett tiltva 24 órára... próbáltam visa electronnal és mastercardal is... de mindig aztirja payment rejected..

Khabbas
Van valami gáz a serverekkel? Mert nem igazán tudok belépni

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

nos szóval, megkértem egy haverom hogy próbálja meg õ is befizetni a transfert de neki is ugyanúgy : Payment rejected.... pedig neki dombornyomott mastercardja van... szóval nem tom hogy a fenébe emigrálhatom mostmár ezt a ratyit

BEAST
Remelhetoleg ez megvaltozik majd kiegben, az oszlopmentes/trukkos oszlopos arenakkal. A hotok ellen meg ott lesznek a dk-k xd ... meg a kieg utani ujabb damage novekedes :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shortstop
/agree

Én is arénáztam újra a lockkal.
Rohadtul felbasz a kiegyensúlyozatlanság, a csili-vili tereptárgyak az arénákban, stb. Naná, hogy a rugó, druid, warrior mindent visz a rohadt oszlopok körüli rohangászás meg a hot miatt. Miért nem csinálnak egybõl olyan arénát, hogy van egy 5x5 méteres szoba, körülötte egy elérhetetlen platform tele oszlopokkal és az egyik csapat lent kezd, a másik fent... akár 4 maget is el lehetne verni 1 lockkal, az lenne ám csak az igazi pvp. Én nem értem miért kell ilyenekkel szívatni azokat, akiknek csak castolós spelljeik vannak és miért kell a non-stop fenntartható lassítás a warrioroknak meg a rugóknak. Mire jó, hogy csak a kasztok 1/3-ával lehet elérni vmit arénában?

tigeroo
kockulás után még eztis nézzem..?
szemrákra gyúr biztos<#wilting>
<#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

fasza.. ismét nem jó a kártya és miután felhívtam kedves otp-t és 6or átkapcsoltak és végre 20 perc után egy nõ elmondta hogy lehet hogy felvan tüntetve az oldalon hogy elfogad visa electront , de lehet hogy mégse fogad el...

Lacee
egyébiránt tegnap én is belefutottam olyan AV bugba, hogy halálakor mindenki visszaugrott full hp-manára, és eltûntek az objective-ek, tiszta sandbox móddá vált az egész.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Nem tudtad, hogy az arénák elõre legyártott forgatókönyv szerint zajlanak, és nem történhet közben véletlen?

&#3237;_&#3237;

Narxis
Fut.

Sory ha nem ide való a kérdésem,de sztem az.Naszóval, hogy a sima wow fut vistan?
Narxis
exploit

AnarchoiD
hetvegen arenaztunk 2v2 rugo + pala volt ellenunk rugot levagtuk....
palanak eselye se volt mar egyedul 😉 es amikor kijottunk az arenabol azt lattam a combat logban, hogy a pala HALALA UTAN kaptam a rugotol egy garottot.... ettol fuggetlenul mi nyertunk....

szal szerintetek ez nooooormalis ?

off:

[HUN]Crassus
igen nem végezte jól a dolgát valaki,de aztán összelehet szedni magát úgy annak a maradék kettõnek,hogy megfingathatják a 3 enemy-t...éééééés a végén simán lehet 1v1😛
Csomo klasszról tudunk akinek kurvára nem gáz a 1 vs 2 sem ha nem tévedek.....
Veszek neked KÁKÁT a szülinapodra faszom!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Narxis
jó nem 3v3 ban, de 2v2-ben nekem elég hasznos volt, nem egy meccset nyertünk úgy hogy folyamatosan cc-zte a healert. lehet 3v3-ban ez nem mûködik, ott még nem próbáltam.

jah, kb. annyi haszna van, mint az impnek 😄
0

Narxis
succu rulz

3v3-ban, ha a végén 1v1 alakul ki, az gáz.
ott valaki akkor nem jól végezte a dolgát.
éspont.

s nem arról van szó, hogy ki kit burstol le milyen gyorsan.
különben is elég gáz, hogy /ma a 3v3-ak arról szólnak javarészt, hogy "na akkor fogjuk egy resto druidot meg 2 melee-t, aztán jól hazavágjuk izibe az elsõ cloth-ost, ami szembejön".

ha csak a saját példámból indulok ki, már az alapban gáz, hogy melee ellen 2v2-be úgy kell felvonulnom, hogy ratyi demon armor + void (ami alapvetõen egy pve pet, s nem pvp), mert ha rám mászik egy rugó vagy warrior, akkor a healer-em enélkül pikk-pakk oom lesz.
(arról nem is beszélek inkább, hogy a felhunter atm közel van a useless kategóriához, mert a szembejövõ csapatok 90%-a az melee+healer vagy dupla melee, amik a felhuntert kb. 2 sec alatt szedik szét...vagy még annyi se...ez azért elég tré egy szitu)

Narxis
<#kuss>

[HUN]Crassus
Tudod én a lámpánál is kiszállok és rábaszom a kormányra a fejét ha valaki faszkalap és utánna szoktam ellazulni😛😊

[HUN]Crassus
Wildor szted akkor mi a kiélezett meccs fogalma?
Amikor egy Stun alatt/5sec/ leburstölünk a warrival egy targetet és utánna 8-10 secre hal a másikuk is majd az uccsó vagy amikor leverünk 1 playert,de közben az egyikünk annyira lesérül,hogy közvetlen az õ halála után tõlünk is meghal valaki aztán megint hatalmas adok-kapok lesz és dõl egy tõlünk,de nekünk is sikerül kiszedni az egyiküket éééééééés 1v1 lesz a végére.......naaaah?

[HUN]Crassus
nem,nem trinket ,nem SS és nem egyébb tárgy illetve hatás miatt jöttek vissza hanem egy csúnya bug lett a játékban.Még ha én hülye is lennék a másik két csapattársam illetve a szerver egyik legjobb Gladiátor teamje nem lehet hülye😛
Mondtam tegnap és mondtam ma is: meghal egy ember és ha lagos a netje és leavel-i az arénát akkor nem kitölti az arénából hanem épp ellenlezõleg visszatölti az arénába FULL hp-n és fullos CD-kel.Ez még nem is lenne ha fura ha mondjuk nemtudna semmit csinálni,DE az a baj,hogy kurvára tudnak és mondom azok öltek meg minket akik így visszajöttek és a meccs az õ részükre lett nyertes!

GamerAdams007
Haha owned

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

haha és az a mókás, hogy arénában is proccolhat 😊)

Narxis
LOL, ez need.

Acidlich
picket
testosteron level reached critical rate!

&#3237;_&#3237;

picket
trinket te nyomi :p

&#3237;_&#3237;

<#nevetes1> lazíts, mondd, hogy szuszááááá <#nevetes1>