166745
  • wowfan
    A Blizzard nem hülye, ameddig lesz a termékre elég fizetőképes kereslet, addig lesz WoW. Ötletből nincs hiány náluk :)
  • panther112
    Szóval senki nem emlékszik erre az ominózus bejelentésre? 2003-ból, vagy 2004-ből való, itt a fórumban pedig a wotlk kapcsán jött elő a téma, azzal kapcsolatban linkelte valaki (hogy még 2 kiegészítő volt anno betervezve).
  • Tatyla
    gyanitom
  • ricsimaster
    Egy kérdés... ha a battlechest-et veszem meg, akkor, ahoz is kapok 1 ingyen hónapot?
  • ricky
    köszi ;)
  • Yepp
    de a #135123 kérdésem továbbra is áll : /
  • Yepp
    szerintem az alapján dönts, hogy melyik faj áll hozzád legközelebb, mert csak akkor tudsz majd hosszabb ideig azzal a karival játszani, különben hamar megunhatod

de ha engem kérdezel, szerintem draenei, mert priestnek intellect, mana és spirit számit leginkább, ami a draeneinek van a legtöbb alliance oldalon
  • [HUN]Crassus
    ally minden részen szopacs:D
  • ricky
    sziasztok

szerintetek melyik a legjobbfaj holy priestnek? (ally részen)
  • bujty
    sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írnom ,de nem találok 1 magyar honlapot sem ahol segíthetnének.a PIVOT nevű animátor programmal hogy kell fegyvereket készíteni? mert amit én csinálok az "szétesik" (vagyis azok a vonalak amiket felhasználok külön vannak) hogy tudom megoldani hogy az egész egyben legyen????? ha valaki tudja a választ lécci írjon a [email protected] -ra.köszi a segítséget
  • Yepp
    tudnátok ajánlani valami jo szervert? pvp legyen, lehetőleg rppvp, és jo lenne ha minnél több magyar lenne rajta

sokan bs-t ill ragnarost ajánlották, elöbbit mert sok a magyar utobbit mert normális, nincs tele vérpistikékkel és viszonylag ott is sok a magyar.

ti melyiket ajánlanátok?
  • tigeroo
    lény
  • Lacee
    :DDDD

vagy /facepalm, nem tudom eldönteni.
  • [HUN]Crassus
    Kemény!
  • uiztu
    Hellosztok!
    Én csak két napja játszok a wow-val, de most beleütköztem egy lénybe akit sehogy sem tudok legyőzni. És így nagyon rossz mert 12-szer próbáltam legyőzni, de nem sikerült. És nagyon jó lenne ha valaki mondjuk 60-70 szinten van az elküldhetné mire már nincs szükség. Nem pénzt mert azt nem tudom elkölteni. Valami ruha vagy valami ami már nem kell. most 16 szintű vagyok és Ivanicsjoci ez a nevem. És a magyar wow blade szerveren játszok nagy segítség lenne. Kösz!
  • Zsoltika 007
    Ott vmi gáz lesz mert nálam még win7 alatt is ugyanúgy elindul ha csak átmásolom.
  • zomgzerg
    annyi kiegészítője lesz ahány évig sok millióan játszanak vele / 2
  • Yepp
    értem, köszi
    a játék egyébként kedden fog megérkezni, ugyh sanszos h lesz még kérdésem 2 nap mulva :)
  • Mayday
    Sziasztok,

Egy kis gyors segitseget kernek:

Oprendszerem ma XP-rol Vistara csereltem, WoW egyeb particion volt XP alatt telepitve.

Most inditom, de nem muxik, jelszo utan kezrazas majd DOWNLOADING ablak, de nem igazan tunik ugy, hogy toltene.

Valami tipp, hogyan birjam mukodesre?
  • Lacee
    csak az alapjátékhoz van ingyen 30 nap, a kiegészítőkhöz nincs. Ebből következik, hogy ha felrakod mindet egyszerre, akkor is ugyanaz a 30 ajándéknapod lesz, mintha a sima wow-t tennéd fel. Ha akarod, nyugodtan aktiválhatod a gamecardot is, mivel összeadódnak a feltöltéseid, tehát egy 2 hónapos GC + alapjátékos hónap együtt 90 napi használatot jelent. Ezt még lehet kombinálni a 10 napos trial periódussal is, teszemazt a trial első napján upgrade-eled a fiókodat teljes játékká, akkor 30 helyett 39 napod lesz.
  • Yepp
    lenne még egy kérdésem
    az alap wowhoz jár ugye 30 nap ingyen, ez akkor is jár, ha a kiegeket is megveszem és mindet felrakom? vagypedig pl a wotlkhoz is jár x nap ingyen, igy már 30+x nap?
    illetve ha jol gondolom, elöször nemis érdemes gamecardot aktiválni, mert akkor nem tudom kihasználni a 30 ingyen napot?
  • Flammius
    Sziasztok, volt 1-1,5 éve linkelve egy Blizz közlemény, amiben egy alkalmazottjuk arról nyilatkozott, hogy a wow-nka összesen 5 kiegészítője lesz. Sajnos nem találom, aki esetleg megtalálja, vagy tud adni másik linket az legyen szíves segíteni:) Előre is köszi.
  • WiLDoR
    nem publikus, úgyhogy nem :)
    csak kiváncsi voltam rá, hogy csak nekem küldték-e el, de ezek szerint nem :)
    amúgy meg ezúton is köszi a készítőnek :)
  • Csirke4
    mennyé farmolni
  • zomgzerg
    adjatok aranyat
  • sztip
    Arathon szerveren lévö lvl 80 as hunterem más kasztura cserélném roguek és druidok elönyben lehet ally és horda egyaránt. akár 75+ os is érdekel MSN cimem:[email protected]
  • wowfan
    A hiba az ön készülékében van. De sebaj itt van egy másik link.
  • uiztu
    Nem tudja letölteni. 404 not found ezt írja ki. Nincs valami más oldal?
  • wowfan
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/quest-helper.aspx
    WoW mappán belül interface->addons. Ide bemásolod, és kész. Nem biztos hogy ez nyíllal mutatni fogja, de a térképen kijelzi a legtöbb küldetést.
  • uiztu
    Hellosztok!
    Nem tudom hogy merre kell menni a játékban. És úgy tudom, hogy le lehet tölteni egy olyan fájlt amit, hogyha felrakjuk, akkor egy nyíl mutatni fogja a játékban az irányt. Úgyhogy, ha tudnátok mondani egy címet, ahonnan le lehet tölteni, vagy fel tudnátok rakni ide az jó lenne. Kösz!
  • wowfan
    Ha 10 napos trial regisztrálsz, akkor a maximum szint asszem 20 lehet, nem írhatsz hivatalos csatornákba(trade,general stb.) nem "whispelhetsz" másik emberre(ez olyan, hogy csak az fogja látni az írást akinek írsz)nem kereskedhetsz másik játékos karakterrel, és talán még levelet se tudsz küldeni.
    Szerintem érdemes ezt a 10 napot kihasználni arra hogy némiképp megismerd a játékot, és ha bejön, akkor megvenni az alap wow-ot, amivel kapsz 1 ingyen hónapot.
    A Burning Crusade és a Wrath of the Lich King is új területre enged be téged, szóval csak ezekre a területekre nem fogsz tudni eljutni, illetve nem fogsz tudni kezdeni Blood Elfet, vagy Draenei-t, ha nem veszed meg a Burning Crusade-t. A Wrath of the Lich King újítása a területen kívül hogy ha van egy 55-ös karaktered, akkor kezdhetsz egy ún. hős kasztot, ami ebben az esetben a Death Knight, de ha nincs meg a WotLK, akkor ez a lehetőség se érhető el. Az alap wow lvl 1-60ig tart, a Burning Crusade 60-70 és a WotLK 70-80as szintig.
  • Zsoltika 007
    Én amúgy arra céloztam ha clean installt kellene csinálnod EREDETI account-al mondjuk alap+bc akkor is érdemesebb leszedni torrentről a lich kinget mert úgy alapból csak 3 kicsi patch-et kellene feltenned és ha majd később megvennéd a lich kinget akkor is csak az account managementben kell megadni a key-t és kész. Sokkal egyszerűbb mint dvd-ről felszenvedni mindent és aztán gigákat patchelni. Én így csináltam.
  • Zsoltika 007
    Bs-en vagyok. Szóval megbukott a logikád :D
  • dartonita
    Egyaltalan nem jelennek meg amig nem veszed meg,es nem upgradeled az accountot a dobozban talalhato koddal.
    Tehat alapjatek+BC+WOTLK ha mindent latni akarsz ami jelenleg a jatekban talalhato.
    10nap trial utan eldontheted erdekel e annyira hogy befektess 15-20ezer ft koruli osszeget.(alapjatek+BC+WOTLK+gamecard)
    Engem mondjuk hatartalanul idegesitettek a trial acc lebutitott lehetosegei,de tesztelni kivalo.
  • miga
    Köszi a választ!
    Tehát a kieg. -ben lévő dolgok csak később jelennek meg nálam? Akkor egyértelmű a dolog. Angollal elboldogulok, néztem is a wikit, csak elég töményen nyomta :) No majd nekiállok és átrágom magam rajta.
  • pluhi
    Hi!
    Trial gondolom még mindig 10 nap, annyi idő alatt nem éred el az első kieg tartalmát sem, szal felesleges a Burning Crusade is.
    Sok jó oldal van, kérdés, hogy mennyire vágod az angolt. Wowwiki jó kiindulási pont lehet.
    Vannak Full státuszban lévő szerverek, ezeket kerüld, hétvégén és esténként akár fél órás sor is lehet rajtuk.
    Vannak de elenyésző számban és kevéssé zavaróak. Az aranyárusok ellen meg van addon.
  • miga
    Helló!
    Elkezdtem morfondírozni hogy kipróbálom a wow-t, de még előtte elég sok mindenre lennék kíváncsi.
    Először is nem tudom hoyg melyik verzióval kezdjek. Hivatalod oldalról letölthető free trial 2 féle van, nem tudom vesztek-e valamit ha nem a borning crusade-t választom.
    Valami jó oldalt nem tudtok ajánlani ahol nagyvonalakban leírják a kasztokat, vagy hoyg kezdőknek mit érdemes választani?
    A szerverekre be lehet jutni egyből, vagy van olyan hoyg tele és nem enged be?
    Itt is vannak bot-ok, mint más mmo játékokban? Ha igen, mennyire zavaró?
    Hát enniy lenne így hirtelen:) Előre is köszi a választ...
  • xHeDex
    megvártam 30MB-ig és utánna 11MB-tól folytatta, ebből arra következtetek hogy amit letöltött és feltelepített azt nem kell újrakezdeni
  • Csirke4
    Flashget.
  • zomgzerg
    nézd meg hogy ha pár perc után leállítod folytatja e