166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Arwenke #135173 Neptulon horda oldalon van magyar guild meg? -
Szép volt. -
ShaiHulud #135171 otlet: ne hasznalj vistat, ugyse jo semmire:D -
ShaiHulud #135170 wotlk bejelentese utani cucc, szoval akkor mar kb ismertek voltak a helyszinek. -
#135169 Hátha segít: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=76819853 -
#135168 Nincs routerem, siman a modembol jon a net! -
Yepp #135167 nem lehet h routerbe kell piszkálni vmit? -
#135166 Sziasztok,
Tovabbra is all nalam egy problema, miszerint nem indul el Vista alatt a WoW. Teljesen szuz Vista, es meg a WoW-ot is ujratelepitettem, ujrapeccseltem, hatha.
Login kepernyo, beirom a jelszot, success, handshaking, aztan Downloading felirat, de semmi nem tortenik. Eloszor tuzfalra gondoltam, de ha kikapcsolom, akkor is ugyanaz a tunet.
Ha barkinek barmi 5lete lenne, nagyon koszonom!
-
#135165 Erről Hofi klasszikusa jut eszembe:
"Itt vagyok a zárt osztályon.Én zártam be,hogy kintről az a sok hülye ne jöjjön be..." :) -
#135164 Erről az jut eszembe, hogy mennyire sajnálom néha a fogyatékosokat, hogy olyan emberek dobálóznak a retardált kifejezéssel, akik egészségesen is bőven a szerencsétlen helyzetűek értelmi szintje alatt vannak (még ha néha csak időszakosan is, egy érzelmi állapot miatt), és még ők nézik le beteg embertársaikat. Nem csak neked szól, bár tudom, hogy ezért fórumon keresztül megkövezel... Na mindegy, ez most egy jó példa arra, hogy miért nem kell a "tard" kifejezéssel dobálózni (gyk: mert még a retardáltakat sérted meg vele). Illetve szintén jó példa a moderálatlan, vagy gyengén moderált fórum (topik) túlélési esélyeire... -
#135163 Level 100-ig biztos feltolják.. Az új faj meg lehet mondjuk Goblin :D -
#135162 BTW, ez érdekesnek hangzik, Pandaren (meg még egy) játszható fajjal :)
ahhoz képest, hogy 2007-es post, meglepően pontos, a wotlk helszíneit is eltalálta. -
#135161 ezzel már végképp tied az erkölcsi győzelem, gratulálunk. -
ShaiHulud #135160 erre gondolsz te eroskepessegu?
http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21;mid=119012268058738816;num=24
ezenkivul blizz sosem jelentett ki olyat amit te keresel. -
#135159 Fogyatékos faszok. -
#135158 Pedig tuti ott nincs anyázás... :) -
WOWacc #135157 Sziasztok! Eladó WoW account!
Az Acc hoz természetesen járnak a CD-k (EREDETI isma WOW BC meg WOTLK )Az accounton lejárt a GC (game card)
Karakterek Ragnaros nevű eredeti szerveren találhatók!
-Undead Warrior 4/5 T7 Prot talenten
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Tial
-Trol Shaman LVL 80
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Factory
-Undead Priest LVL 70 Holy Gear (felszerelés) és Holy Talent
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Jayrax
-Troll Hunter A XAVIUS SZERVEREN!!! LVL 70 es BM talent
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Metroidon
AKIT ÉRDEKEL BŐVEBB INFÓ AZ ÍRJON E-MAILT !!!
címem: [email protected] vagy telefonálhat... de ahoz kérje el a telószámomat mail be!;) -
#135156 Nem értem mi a bajod a hello kitty-vel -
#135155 carpe diem, még úgy fog eltávozni hogy nem olvasta azt a nyilatkozatot -
#135154 hé misik én arra kérek egy kedves topiclakót, hogy menjen le az alagsorba és a szaros gatyámat mossa ki, valahol a 2 és 3 napos szennyes között lehet, köszönöm! -
#135153 LoL :) a kérdés jogos. Házigazdának nincsenek véletlenül moderátori jogai mert azzal egyszerübb lenne. Kijelőlnénk valakit annak azt tehetne rendet. :)
Érzelmi fenötségel már komolyan lehetnek problémák.. Nekem az is elég lenne ha nem hello kitty és anyázás menne a fórumon bármilyen köztes megoldást elfogadnék.Tehát olyan ember kellene aki sokat van itt és nyugodt természetű. Szavaznék rád de az ironiádtól szerintem páran a dunának mennének -
#135152 "Komolyan kellene már egy moderátort választani." - Van bárki is, akit értelmileg és érzelmileg felnőttnek érzel ehhez a dologhoz?
"Nem hiszem hogy ennyi lenne a kultúránk.." - Ez nem teológiai kérdés. Itt ha vitázol valakivel, és nem egyeztek meg, vagy szemtelenkedni merészelsz a nagy bácsikkal szemben, akkor veréssel fenyegetőznek, esetleg le-12-éveseznek, vagy lentebbi példa szerint trágárkodnak. Innentől a te választásod, hogy szörnyülködsz rajta, vagy kineveted. Azt nem ajánlom, hogy aggódj azon, hogy mennyire kulturáltak az emberek, mert hirtelen rosszabbul fogsz kinézni, mint a világ legidősebb embere.
Technikai kérdés. Hogyan választunk moderátort? A Duna jegére kell menni hozzá, vagy mi van? (csak mert bárki mellett szívesen megyek mint -1 jégen tüntető) -
tomcsa4 #135151 Én sem emlékszem semmi ilyenre. De ha emlegettek volna is, leeht, ohgy BC és a WotLK tartalmaz annyi mindent, hogy már csak ezért is nem mérvadó, amit akkor mondtak (és nem ígértek). Mert esetleg csak meglebbentették ,hogy hát annyit szeretnének, de ígérni tuti nem ígérték meg, mivel akkor még alapjáték sem volt. Miért érdekes ez? Mert már magát az alapjátékot is bővítették elég durván. És akkor mi nem is tudjuk ,ho gy akkor, amiket külön kiegben szerettek volna látni, mit tettek bele az alapjátékba és az első kiegbe.
Én szerintem egy még mindenképpen lesz, már csak a maradék helyszín miatt is (amit ismerek) és leeht ho gy most nem két évre rá, hanem 3-4 évre jön a következő, addig meg peccselgetnek ezerrel. De ez az én személyes tippem, semmi több. -
#135150 Nem szerintem mi lesz, ez egy elég régóta fennálló alapigazság, hogy amíg van kereslet, addig kínálat is. Az meg, hogy retardáltnak nevezel... nem tudom a kettőnk hozzáállásából és írásából kinek mi jön le, de tudod mit. Gondolj arra, hogy retardált vagyok, sőt egy igazi mocskos szemétláda, amiért nem keresek elő neked egy Blizzard nyilatkozatot, aminek semmi értelme nincs már. Képzeld el felfogtuk, hogy mi kell neked, de nem emlékszünk rá, legalább is én nem. És keresni sem fogom, főleg amiért ilyen szimpatikus nyilatkozatokat teszel. De sebaj, este mond meg édesanyádnak, hogy mekkora társadalmi hulladék a fia, nehogy egész nap szomorkodjon miatta ok? Gratulálok a stílusodhoz. -
Dr DeViLKiNG #135149 Ráadásul 2003-2004ben még meg sem jelent a wow, szóval tuti nincs eltévedve -
#135148 Ha senki nem tud válaszolni, akkor mi a megoldás? Addig szidod a népet egy culáger szókincsével, amíg bele nem fáradnak az ujjaid a gépelésbe? Vagy amíg nem írunk moderátornak, hogy szórjon már meg warnnal?
"Ok, te is okos vagy, 2003-as hsz-ek között menj keress wotlk kapcsán előjött témát..." - Igen, okos vagyok. Tudni akarod, vagy nem? Ha igen, akkor go keresni. Ha nem, akkor meg ne túráztasd itt magad. Szitkozódni egyszerűbb mint keresni ugye? Nem nézünk ám bunkónak, csak kérdezel valamit, aztán amikor jóhiszemű emberek meg akarják válaszolni, akkor szidod őket mint a bokrot. Aztán majd azzal is jössz, hogy itt senki nem segít senkinek (vajon miért nem segít?). Gratulálok, szép virtus. És finom ember vagy, tűzd büszkén a kalapod mellé ezt a stílust. -
#135147 Ő keresi. Rajtunk! És mi nem adjuk. Te meg még hazudsz is, hogy megtartsd magadnak az információt! Szégyelld magad!
amúgy wowtopik -> gumiszoba? :C -
Dr DeViLKiNG #135146 NEM volt ilyen nyilatkozata egy blizzardos embernek sem. -
#135145 Most nem azért de lassan kezd idegesíteni ez a sok kötő szó és anyázás.
Komolyan kellene már egy moderátort választani. Nem hiszem hogy ennyi lenne a kultúránk.. -
#135144 Elszabadultak az indulatok.Nem akarjátok ezt a szócsatát más táblán eljátszani? -
tomcsa4 #135143 De nagy a pofád baszd meg. Nem tuddo felfogni avval a tömérked IQ-dal, hogy az az idő elmúlt? Azt ígéték évente lesz kiegészítő, erre kétévente van. Szóval ennyire hihető az a szám, amit akkro mondtak. Vagy recskázni akarsz rá vagy mi a fasz? Menj ap icsába baszd meg avval a nagyon okos fejeddel, jó? -
#135142 Engem nem az érdekel, hogy szerinted mi lesz, vagy, hogy most mit mond a Blizzard, hanem egy régi Blizzard nyilatkozat, nem tudod felfogni, hogy a kettő között mi a különbség??? Ha nem, akkor retardált vagy sajnos. -
#135141 Ok, te is okos vagy, 2003-as hsz-ek között menj keress wotlk kapcsán előjött témát... -
#135140 Az ilyeneket miért nem privátban toljátok? -
#135139 Carbonit.. ebben benne van minden és kevesebbet eszik. -
Tusy #135138 - a questhelper + cartographer (addon) párosítás kirak neked egy bazi nagy nyilat, de ha gyengébb géped van ez a párosítás nem igazán nyerő ugyanis elég sok memóriát felzabál ami az fps rovására megy -
#135137 De az is lehet, hogy az összes 20 év feletti fasznak, meg hogyan káromkodjunk még jobban tanfolyamot vezettek be? Az elég rossz, mert én nem voltam. Mindenesetre ha akarsz valamit keress, de el lett magyarázva, hogy miért lesz 5 vagy több. De az is lehet, hogy csak még 1, mert valami csoda folytán mindenki megunja és leszarja a WoW-ot. Szóval, amíg van kereslet, addig van kínálat. Ez elég egyszerű, próbáld meg felfogni. -
#135136 Vagy csak te vagy olyan hülye, hogy nem érted meg, hogy ahelyett, hogy "értelmetlen faszságot keresel" inkább finoman elmondják, hogy miért is értelmetlen faszság. Amúgy meg ha kell valami, akkor keress, ne másokkal akard előbányásztatni. Itt volt a fórumon 2003 és 2004 között? Ucci neki, nem lehet több 100k hozzászólásnál! -
miga #135135 Köszi ezt is! -
#135134 Eltörölték a nyelvtanórákat, vagy mi a kurva isten történt, hogy az összes húsz év alatti fasz képtelen felfogni egy kibaszott magyar mondatot ebben a szar országban.