World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
2. Te még csak vettél raidre helyet, igazin nem voltál :\
ಥ_ಥ
Gm ticket amúgy ott van az alsó sorban, ahol a karakterinfo, ki-be logolás, beállítások, stb. De készülj fel rá, hogy kb. 2-3 óra mire reagálnak, szóval, ha többet írsz, inkább segítek így.
ma történt hogy meghaltam a karimmal és elindultam megkeresni a testem de leestem egy szakadékba és onnatól kezdve nem csinál semmit akármit nyomok semmi. pls vki segítsen hogy ilyenkor mit tudnék csinálni. elõre is köszi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elindul a játék, bejelentkezik, betöltöm a szereplõt, betötlt a játék, és hibával kifagy ?? Mi lehet a hiba?
PONT ÍGY!!!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
A "gankmentes" leveling sztorid is eleg kemeny volt az aoc topikban, de ez a "pvp-s hozzaallas" tetel mindent visz😊
Ez az sg wow topik nem az EJ. Itt miota az eszemet tudom gankeles, BS, pvp a tema legendary allando szereplokkel. Nem egy illidan taktika elemzes, cserebe szorakoztato😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
jönnek a skilles emberek... 😄
na most reklám, aztán utána folytatjuk a Clash of Egos 2ik részét...
anti hero
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lehet wow pve topic, de oda azok irjanak, akik fel is tudnak vmit mutatni pve-ben. Gruul killer embereknek nem kell külön pve topic. 😛
"Nem állítottam, hogy KIHÍVÁS"
Magad sem tudod sajnos mit beszélsz, de további "mozgalmas" av, ill. aréna farmot.
Kérdés: vannak-e itt olyan emberek, akiket érdekel a wow pve része is? Ha igen lehetne nyitni egy wow pve topikot, ezt meg akár át is lehetne nevezni wow pvp topikra. A játék maga is két részre esett, nem látom értelmét a közös fórumnak, hisz így egy rakás, valamelyik fél számára érdektelen hsz-t kell végigolvasni. Akiket pedig mindkét vonal érdekel, olvashatják mind a 2 fórumot, dupla öröm, és a "törtszerós" kérdésekkel is egyszerre két topikban lehet majd spemmelni szeptember elsejéig.
Értsd: bármennyire szar is a balance, sokkal változatosabb kikapcsolódás.