World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
ha a warriorra mész rá onnan kezdve manaharc van és azt te csak bukhatod pala meg sámán ellen

V9ykn8_TZL0

Davidus
warri kezd a sámánon rugó meg a palán
megvárjátok hogy a freedom rákerüljön a sámánra
druida rootolja a warriort közben a rugó stunolja a palát
ahogy a warrior elhasználja a trinketet és vissza van rakva rootba mehet a cyclone palára a rugó meg a sámánra
mint minden ezis a druidán múlik😛 csak skilles druidával lehet megcsinálni

V9ykn8_TZL0

Davidus
ezért kell a sámánt ütni. a pala rá fogja rakni a freedomot így a warriort lehet rootolgatni és lófaszt nem fog tudni csinálni

V9ykn8_TZL0

antgecc
Lássuk csak:
1.vanish
2.gouge
3.hemo
4.evis
5.rupture
6.slice
7.kidney
8.evasion
9.prepa
10.premedi
11.blind
12.ghostly
13.shadowstep
14.cos
15.kick
16.be-nél silence
a stealtheseket nem raktam dierkt

Csupán ennyi ability-m van gyorsbillentyûre rakva, és ezt mindet tolom is rendesen. Tényleg 2 gombos kari a rugó..... <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
én hatot

V9ykn8_TZL0

QuippeR
nem tudom, de biztos nem az a két nõ 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

capaszabi
szkrinsát or didnt heppön

A bibi az hogy a warrior kényelmesen szétüt mindenkit ha két healer van a háta mögött.Azért célszerû a sámánnal kezdeni mert CSAK azzal lehet valamit csinálni, ill kikényszeriteni hogy a paladin rá dobja a bop-ot.Továbbá ha a a warrior+ a rugó folytonosan stunba tartja csak a pladin tud healelni ill ha az kap egy ciklont vagy egy blindet akkor pont elég az az idõ hogy meghaljon a sámán.Amennyiben az ellenfél warriora a drooidra megy (kb 90% hogy arra) akkor a warriort el lehet vinni ugy hogy a warrior abszolute kiesik a jétékból arra az idõre mig a sámánja meghal.
[HUN]Crassus
én meg 2 nõt dugtam meg csütörtökig a héten.......nah ki nyert?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ThisZip
még több ilyen infoval teli írást! <#eljen><#eljen>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

neked mennyi a ratinged amugy hogy ilyen kurvahosszu okossagokat tudsz irni? komolyan erdekel

anti hero

ezzel csak az a baj, hogy hiába ütöd te két melee-vel a sámánt (van neki pajzzsal vagy 15k armorja + earthshield, pala detto ugyanez), egy resto sámán nem fog neked pikk-pakk megdögleni, mert melee ellen rohadt egy szivós állatfajta (ha már mindenképp healert akarsz ölni, akkor a pala inkább, s nem a sámán, le kell verni addig, amig nem bubizik).
s miközben te a sámánt próbálod megölni, aközben a pala rommá fogja minimál manából healelni, meg a sámli is healelni fogja saját magát, igy gyakorlatilag nulla lesz rá az esélyed, hogy leverd.
rugó nem az a fajta, ami nagy holypala és restosámán killer lenne, warrior detto ugyanez.
s miközben te a sámánt, palát próbálod kiiktatni, aközben a pala szépen fel bles. of freedom-ozza folyamatosan a warrior-t, dispelezi róla a root-ot, az meg úgy csapja szét a druidát, hogy öröm lesz nézni.
innentõl meg a meccs el is dölt.

amit lehet csinálni szvsz, hogy a warriort el kell lehetetleníteni és olyan iszonyat dmg-et kell beletolni, hogy a healerei vért izzadjanak, ha életbe akarják tartani.
a warrior szinte 100%, hogy instantban berserkerbe fog váltani, hogy minél több dmg-et tolhasson a druidába, ha itt el lehet kapni, stun-ba tartani (nem fog tudni visszaváltani def-be), és tolni bele ész nélkül a dmg-et (közben druida ciklonozza palát, rugó blindolja sámánt - itt bubi + trinketet tuti ellövik), akkor a healereknek muszáj lesz égetniük a manájukat, hogy életbe tudják tartani.
ok, persze a warriornak lesz közbe fullos rage bar-ja, de stun-ban, disarmolva, belassítva, demo shoutozva sokat nem fog tudni csinálni.

és ez a lényeg, mert ha elpöcsöltök a healerekkel, akkor a druidát kinyúvassza, s két melee sose fog leverni egy healert úgy, hogy az saját magát healeli meg healelik is közben.

amire figyelni kell, hogy mana totemet azonnal kinyirni, wf totemet szintén, ha warrior-ra bless of prot-ot rak a pala, akkor instantban ciklonozni, s a két meleenek ütni a palát amig be nem bubizik, majd vissza a warrira, amint lejár a bop.
ki kell égetni a healerek manáját a dps-t meg lock-olni kell amennyire csak lehet (a warrior fix, hogy 99%-ban vagy a druidára fog rámenni), különben az extra healpower-ük miatt nyerni fogják a meccset.

Davidus
totemeket üssetek szét. fõleg WF meg mana totemet

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
azota megint osszekadtunk 5v5-ben multiboxosokkal , dogoljenek meg 😉 olyanmocsok burst damaget tolnak , hogy nehez mit csinalni veluk es a kismiilio totemukkel

barcsak spell damage leszedne a totemeket , ugy lenne fair 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
mindig a clothosok es vagy hilerek elsore ez alapszabaly meg egy palara ramenni is tobb ertelme van mint warriort csepelni mikozben hilelik ez alol csak a jol gearozott Disc Papok lehetnek kivetelek ja es mortal strike vagy healfelezo mereg (wound) kotelezo darab, hadd izzadjon a hiler 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Véleményem szerint is a sámán az amit ki kell szedni elsõre a warriort pedig hagyni a bánatba.A sámán elfekvése után easy mód, fõleg ha a rugótok sub.Innen érdemes a warriort kicsit elhúzni, a rugó elszakítgaja a paladin healjét és közben sebzi is és egy idõ után már csak selfhealre lesz képes.
Botond
Szerintem meg, ha valamit akkor pont a warrit nem szabad ütni. Neki ugyanis abból van rage. Szóval marad a 2 healer. Abból meg szerintem (egyforma gearnél) a sámli a puhább szóval én azt burstolnám le inkább.

Na ennyit a ma reggeli theorycraft harcról. ^^
nemigaz.
rugó az easymode -.-

a tökéletes gankerkaszt. ha megölni nem tudod az ellenfeled akkor is el tudsz pucolni idõben.
ráadásúl még 1 warriornál is kevesebb gomb kell az irányításához.
a rugó volt eddig az egyetlen class, ahol simán-lazán be tudtam bindelni kényelmesen mindent úgy, hogy még maradt 3 mázsa felesleges gomb is.
szóval pont lynx-nek való XD

szvsz nem sok.
a team2 szerintem az egyik legerõsebb combo.
heroism, wf totem, 2 healer, a warriort meg nem kell bemutatni, 2 healerrel a seggében elpatkolni nemigen fog, ütni meg üt, mint az ipari áram.
talán valami olyamivel sikerülhet, hogy full nuke a warrira (druida is), s közben becc-zni legalább 1 healert a kettõbõl. ciklon, blind mondjuk sámlira, druidának meg be kéne küldenie egy jól elhelyezett feral chargot a palára.
3v3-ban (amit mondjuk már több, mint fél éve nem játszottam) eddig ezellen a setup ellen asszem talán 1 alkalom kivételével mindig szivtunk mi is (akkoriban rugó, lock, holypala setuppal nyomtuk)

Lynx_TWL
azóta szereztem még egyet, már három van <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
no comment😄

team1: ms, sword spec warrior & resto druid & rogue
team2: resto shaman & holy paladin & ms, sword spec warrior

team 1nek van vmi esélye? próbáltuk a warriort a paladint elkapni de nem megy egyszerûen

k O T T A
igen nálam se hagyja fingom nicnsm mmiért account&billing cuccnak írtam de leszarják-btw havidíjat hagytak fizetni vele úgyh tényleg nem tudom mibajuk
úgyh retpala helyett rugóra váltok pve érdekében a kiegig meg utána is
legalább nem kell aggódni h omg buff me stb meg h szar dpsvagy nemjöhetsz
a rugó az rugó szimpla melee dps nem kell tankolni healgeart gyûjteni stb
úgyh ha nem tudsz transferolni mint én húzz fel egy másik karit ami tetszik és kezdj új életet😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
tényleg midníg az a legnehezebb class amivel játszol😊

magas szinten minden nehéz

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

panther112
Önlejáratást hogyan lehet/kell kommentálni? Mert szerintem semmiképpen sem kell, és nem is nagyon lehet.

a ketto nem zarja ki egymast

Narxis
A legjobb stv hordás városában az egyik épület tetejére ugrani a zeppelin-rõl és onnan pew-pew-olni mage-el vagy lock-al a kis 30-as nubokat. Na? Elég száni vagyok?<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BEAST
pedig igaza van ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

es egy ilyennek van beta kulcsa, nem gyozok megrokonyodni

Lynx_TWL
av ratyi, a legjobb gankerekre vadászni

Lynx_TWL
figyeld van tovább is!

raiderek = faszlámák

panther112
multiplayer gémnek az a lényege, hogy más játékosokat aprítsál-> neked találták ki AV-t, szerintem az arénát is hagyd a fenébe, csak az e-penis miatt találták ki, hisz, mint azt már tudjuk a lényeg az aprítás, abban pedig AV verhetetlen.

panther112
Raidezz egyedül, te skillgép.

Lynx_TWL
multiplayer gémnek az a lényege, (szerintem, mondjuk ezt úgy jegyzem meg, hogy az én véleményem > all) hogy más játékosokat aprítsál. pvere ott a single

nub

TVelvet
meg
Soultrain
Sziasztok!
Az account creationnál megadott kártya számot a késõbiekben meg lehet változtatni?

Me0w
Mivel specializacio, ezert vagy az egyik, vagy a masik.

Nezegesd meg itt: http://www.wowwiki.com/Blacksmithing

Together we'll fly someday...

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy az armorsmithing és a weapomsmithing is kitanulható-e, egyszerre, vagy csak az egyik?
Me0w
Bocs sracok, hogy megzavarom a flamet, de az account szerver masnak is szar, vagy csak engem tisztel meg? 😊

Together we'll fly someday...

picket
Ja, mert nem olvastad el, ami a sorok között van. núb :S

&#3237;_&#3237;

Hjaj, ennél még kisbarátunk panther is képes volt komolyabb riposztokat produkálni. 😄

picket
Jól van papa, ne hangoskodjon má' a járókeret mögül! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
1. neszesemmifogdmegjól
2. Haverjaid is így beszélnek veled? Szerethetnek. <3

&#3237;_&#3237;

Én is letettem róla, a mai kölköket már nem lehet árnyaltan sem figyelmeztetni, hogy ostobaságokat beszélnek. 😄

antgecc
Neked vmi pvp komplexusod lehet. Ez már orvosi eset.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

1. Nem erõsséged a sorok között olvasás... sem.
2. Ekkora haveromnak érzed magad, hogy ilyeneket vélsz tudni rólam? De ezt a fajta mellébeszélési próbálkozást már megszokhattuk.

tigeroo
nem, mert a horda gonosz és primitív..
picket
visszaszûkülne a segglyukuk 😄

&#3237;_&#3237;