166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135213 Exa-n kapsz egyet ingyen. -
#135212 nether drake pet mennyi monit ér sacc/kb? -
WiLDoR #135211 egész gyorsan megvolt.
legtovább az azeroth-on való rohangálás tartott, a dungeon-os részt beütöttük guild-del ~2 óra alatt :)
meg nekikezdtem már az azeroth-i questeket is csinálgatni a loremaster-hez, hamarosan megyek stv-be újra x) -
WiLDoR #135210 FC a tuti mindkettőre, de olvastam már olyat is, hogy main FC, off cinderglacier vagy mi, asszem az a frost sebzős enchant.
dw amúgy nem rossz, de ahogy nézegettem most az egyik legfrankóbb a 21/50/0 frost 2h build.
nálunk egyik dk boss-on igencsak szép dps-t toligál ezzel... -
#135209 Ha dd vagy mindkettőre Rune of the Fallen Crusader-t ha tank akkor Rune of Swordbreaking mindegyikre! -
#135208 Te sem unatkozol :) -
maniac001 #135207 Ha DW-et használok DK-val (most próbálom csak ki) akkor milyen runeforge kell a main és milyen az off fegyóra? 2.6-os a main, 1.6-os az off sebessége. -
WiLDoR #135206 nah, lunar fesztivál is kipipálva.
egész jó kis event, több ilyen kéne... -
#135205 Most komolyan ha már egy engedélyezés is gondot okoz ott már nagy bajok vannak. Btw Sp1 óta semmi gondom a vistával. Minden jó, minden fut. -
#135204 Van itt közületek aki a Bloodfeather-n játszik? -
#135203 Az XP automatikusan kompatibilis olyan programokkal amikkel a Vista nem. A Vista rovabba sokkal inkabb user protection-ra epult ezert az meg is kerdezi. A Xp nem kerdezi meg mert felismeri a wow.exe-t mint friendly.
/pat -
#135202 Minél szarabb valami, annál könnyebb ráfogni... -
#135201 Most ha valaki láma a tűzfalhoz vagy a gépéhez szerinted az xp fogja megmenteni? Biztos a vista hibája minden! Arra a legegyszerűbb kenni az egészet. :D -
Yepp #135200 hopp ez 2szer ment el :) -
Yepp #135199 hát lehet jobb a ne shadowmeldje mint a vérzés elleni immunitás, de dwarf szimpatikusabb :)
mindenesetre jo h nem szorzo a kezdő stat, igy maradok dwarfnál
köszi -
Yepp #135198 hát lehet jobb a ne shadowmeldje mint a vérzés elleni immunitás, de dwarf szimpatikusabb :)
mindenesetre jo h nem szorzo a kezdő stat, igy maradok dwarfnál -
#135197 Nem szorzó, csak egy kezdő szám. -
WiLDoR #135196 20adrangú dolog a kezdő stat.
ami többet nyom a latban azok a racial-ok.
huntának nightelf szerintem jobb, mint a törpe, de izlések és pofonok, válaszd azt, amelyik szimpatikusabb... -
Yepp #135195 lenne egy olyan kérdésem, h egy classnak a starting statsja csak szimplán egy kezdő szám, ami később már nemsokat számit (hiszen a legutolso zöld cucc is ad legalább annyi pluszt majd később), vagypedig egy szorzó is ami majd jelentősebben befolyásolja a kari statját?
egy pl: huntert fogok inditani ally oldalon, ami ugye agitol függ leginkább, ami ne-nek kezdetben 28, mig dwarfnak csak 19.
-
#135194 Én csak lefordítottam a hivatalos faq-t: "you may only request character transfers from one account where you are the owner to another account where you are the owner", persze nem szó szerint, hanem szájbarágósan. -
#135193 Csak a családnév kell egyezzen. -
#135192 LOL XD -
#135191 Kényelmesen fekszel a díványon? Kezdjük a gyerekkorodnál... -
#135190 Csak az a baj ritkán tudok játszani -
#135189 John Smith-el regisztrálok -
#135188 csak a vezetéknévnek kell egyezni, családon belül lehet lopni -
#135187 Majd megnézem ha hazamentem, most dolgozom ,hogy fog-e működni.
-
#135186 Egyesek azt állították, hogy elég az, ha mindkét accounton ugyanazzal a bankkártyával fizetsz elő. Nem tudom ez mennyire igaz, jobb esetben csak azt mondja B bácsi, hogy qssnemlehet. -
#135185 Mivel ráérek itt infó róla röviden összefoglalva (droidoknak):
-A két accounton meg kell egyeznie a tulajdonos nevének, ha nem akkor lehet bármilyen ejnye-bejnye a Blizz részéről (akár permaban is).
-Be kell lépned arra az accra, amiről akarsz másolni, és be kell írnod a cél account nevét ahol majd kéri.
-Tudnod kell a cél account titkos kérdésére a választ.
-20 euroba kerül az egész.
-account management oldalról a "Paid Character Transfer"... -
WiLDoR #135184 akkor cumi.
de figy, semeddig se tart felhúzni egy új karit :D -
WiLDoR #135183 lehet két account között transferelni, akkor ha:
- ugyanaz a tulajdonosa mindkét acc-nak
- ha tudod, s ugyanaz a titkos kérdésre a válasz mindkét accon.
ha jól tudom, ez a két kritérium van acc-acc közötti transfer-nél (legalábbis nekem igy pöpecül működött anno, mikor még 2 acc-ot használtam) -
#135182 ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A barátnőm nevével regeltem és nem egy az email cimse! -
#135181 Lehet. Írni nem kell, character transfer oldal a barátod. Meg kell egyeznie a két accounton az előfizető nevének (asszem). További feltételeket leírják a fent említett oldalon. -
#135180 Hello mindenkinek!
Egy kis segitséget kérek!Lényeg az hogy most lett külön accom, eddig a tesómal volt közös.Lehet-e olyant csinálni hogy a közös accról átviszem a karimat az én accomra??? Ha igen akkor valaki tudna segiteni hogy mit tegyek, hova irjak!!!
A válaszokat kösz! -
WiLDoR #135179 jaedenar egész pontosan.
nekem is ott van már a lock-om, igaz alszik most, meg szerintem még jódarabig fog is :)
ez a dk bejön nekem most nagyon. most épp varrógépet játszok vele, nagyon durci -
WiLDoR #135178 azért, hogy kiváncsi lehess :) -
#135177 99%, hogy a Firewall blockolja. Indisd el a gepet, majd indisd el a Wow-ot. Amikor beal igy a kep akkor Alt-Tab es ha kerdi a winfos akkor UNBLOCK!!
Ha nem akkor probald kikapcsolni a tuzfalat, vagy engedelyezd a wow.exe-t (vagy launcher.exe)... ha es sem mukodik akkor :
1. Tegyél XP-et
2. Éld az éledet örömmel. -
#135176 Jadeanar vagy mi. -
Arwenke #135175 elkoltozott mindenki?
hova? -
#135174 Nincs.