166745
  • acid405
    Mennyin mozog most a full wow szett ára?
    nézzétek meg: http://href.hu/x/82xn
  • thehutt
    Ha újratelepítem a gépet,utána felrakhatom még1x a wowot?
    Illetve tudok is vele játszani???
  • [HUN]Crassus
    ilyesmivel szívtam WOTLK installkor...csinálj image-t a dvd-ről és arról installáld daemonnal....
  • adammmmmmm
    Ezt nem hiszem el. A haveromnak már működik és nekem is ma megérkezet (nagy happy voltam) de bc felrakásánál egy errort kapok mi szerint egy Wow_Intro_BC_800.avi nevű fájlt az F:\Installer Tome 2.mpq-ból amit nem tud betölteni és azt írja ez egy error 2. Ezt közvetlenül akkor írja ki ha berakom a cd2-t ráadásul kidob egy localization.xml-es errort is kidob még ha nem is megy az install akkor is. Én csak arra tok tippelni hogy rosz a cd 2 de örülnék ha valakinek lenne valami ötlete mit csináljak.
  • sovatalevi
    Van olyan ember aki szuzon hal meg tehat nem sexel?
    van!!!A programozok es a World of Warcraft jatekosok.
    En is jatszok,de ez nem lesz igaz ram.
  • [HUN]Crassus
    amúgy most egy teljesen fasza Wg volt....10-12 gép folyamatosan egyszerre támadott/végre/ viszont csúnyán kijött az,hogy 5x6x annyi allys player volt mint mi/de ez a szerver hibája/ szétcsapták a gépeinket simán. A külső falat sikerűlt lerombolni azt csá:S:(
    egy majdnem 40 fős különítmény meg lerombolta a déli tornyokat/majdnem felezi a támadóidőnket ugye/,de arra aztán végképp nincs ember...szóval a 22-es csapdája volt,de legalább volt valamiféle taktik nem is mérgelődtem:P:)
  • Lerstal
    pf :d
  • [HUN]Crassus
    ezzel meg éljetek együtt nekem ez a tik-em és kész:D
  • CharrDen
    Jah, ez csak játék, ha a szerver ilyen szar, hogy 1 hordára 6-8 alli jut, akkor te nem wowoztál kb 3 éve... Akkor 1 allira jutott 20 hordás kb, igen mindenki sír, de legalább te ne.. Hagyd azt a kis 12 évesekre
  • Lerstal
    pf :D csak annyit kérünk hogy ne sirj már a forumba ennyit és kész
    és ne idegeld magad egy játékon..főleg ilyen formában
  • [HUN]Crassus
    van makró ofc...,de túlnyomórészt szarnak rá az emberek:S

Unknow :"rohangálok mint csali, nagyon mást nem tudok tank gearben" ez a saját szegénységi bizonyítványod...nekem a fő karim warrior 750-es resiliencben és atomjaira szopat 3-5 embert percekig.....áldom a sorsot nem te tankolsz a raidemben:S

CharrDenn és lerstal nektek annyi hashonlatom lenne,hogy játék OFC csak míg az ilyen Unknow félék agy nélkül rohangálnak addig mások szeretnek csapatban,taktikusan és a nyerésre vagy egy jó meccs élvezetéért játszani...sajnos belőlunk van kevesebb.Kérdezem én: a póker is játék mégsem nyitott lapokkal játssza az ember hanem taktikázik,figyel utánnaolvas,gyakorol ,tanul és ami a legfontosabb a nyerésre játszik/legalábbis próbál/

jaja 31 múltam,de teljesen normális életem van családdal,nőkkel,barátokkal,munkával ennek ellenére ha van szabad időm szeretem a WOW-al tölteni egy részét! nem csak ez van,de bocsássatok meg,hogy ,míg mások a papírcsákó hajtogatás szintjén vannak addig én próbálok "hasznosan" játszani.Persze,hogy mérges lesz az ember ha 28 debilgyerek játszik mellette....
  • bodesz
    vhol ezzel 1et értek de nemteljesen.ha sokat idegeskedsz kajak hagyd abba a wowot neméri meg.v csak válts,kevesebb game v vmi.
  • CharrDen
    Egyetértek Lerstallal... Régen fordítva volt, ha nem tetszik hagyd abba a wowot, és legyen életed, vagy kussolj. Ha nem sikerül valami, probáld jobban, de ne itt sírj mert ez már szánalmas (és persze én olvasva csak nevetek) hogyha valamiben nem nyersz akkor cheater/hacker/lucker vagy nemtudom mi. Ennyi, l2p, ne sírj ha vesztesz.
  • Lerstal
    cry more babyyyy ;Ð
    bazzeg akkor ne jáccál hogy ha ennyire háborogsz és nem birsz magaddal és sirsz... vagy kussolj. vagy a wow az életed nagy része?
    már 100x láttuk hogy a kibaszott blablabla ezért , a kibaszott blablabla azért... hány billentyüzetet törtél össze eddig?
    és kicsit unalmas (bár szerintem vicces) hogy minden oldalon ott vannak a sírásaid és a káromkodásaid...magadat égeted le. de akkoris crymore ahahhaaa :@

ez komoly ??????? Életkor: 30-35 között
    :D:D:D:D:D:D:D neeeeeeeeeeee...mert akkor crassus nem tudlak elképzelni vhogy :D
  • bodesz
    tanácsom számodra:
    én már nem wowozok de amikor hasonló problémáim votak kerestem egy tactic guidet.írtam vagy 10macrot h figyelmeztessem az embereket erre arra és nem mindig de azért elég sokszor figyeltek rám.igaz 1.a takarodj már innen én úgyis okosabb vagyok nálad nemkell segítség megoldom bazeeee lesz...de sztem értesz te annyira ehez hogy megold.
  • dartonita
    Azert mert valaki pve szerveren jatszik nem feltetlen utalja a pvpt,egyszeruen csak elege lett abbol hogy 12eves debil kiskolykok gankelik stvben orakon keresztul.
    80ason pedig ha mar megismerted a jelenlegi instakat,raideket,kiszedtel mindent ami kellhet,akkor fun dolog bgrol meg winterbol kikapargatni a pvp geart.Nem beszelve arrol hogy egy jc szamara mennyi klassz resilience-es recept van ott a vendornal.
    A szambeli folenyunk ally oldalon valoban eleg meggyozo,de azert ha a hordasok legalabb 70%a tudna mit kezdeni a 20x-os tenacityvel es 130ezer hpval felmutatva neemi csapatjatekot,elegge nehez lenne ezeket a sracokat meg ilyen tuleroben is leverni.Aki meg nem a healert es castert kezdi el utni eloszor egy harcban,hat arra nemigen lehet mondani semmit... :)
  • Unknow
    Talán túl komolyan veszed a játékot és talán eltévedtél. Szintén Arathor, szintén horda oldal...alig van pvp gearem, ha megyek WGbe azon kívül,hogy rohangálok mint csali, nagyon mást nem tudok tank gearben...daily questet megcsinálom mert miért ne. Na de most őszintén...egy pve szerveren miért ne tehetnék rá,hogy mi a franc történik WG-n?!

Ha ennyire nyafogsz és bőgsz, meg könnyed csordul, csinálj egy guildet, szedd össze a pve szerver pvpseit akik eltévedtek, szervezz raidet és go wg. Na de komolyan, ki a francnak ilyen rohadt fontos a WG?! Ha PVPzni akarnék nem erre a szerverre jöttem volna, ha az alliance annyira akarja WG-t hát vigye. Nekem bőven elég,hogy ha valamikor a mienk és letudok ugrani VOAba, aztán utána 1hétig úgyse járok arra mert nem érdekel.
  • picket
    Azért mondtam te kultúrember -.-'
  • 1Darton1
    Azokat meg lehet venni honorbol es/vagy arenapontbol, badge-bol, WG csak egy plusz lehetoseg.
  • [HUN]Crassus
    görgess lejjebb:D
  • picket
    Ez alkalommal kötőszó nélkül!!! Hihetetlen :o
    (ezt már külön díjazni kell)
  • picket
    /worship
  • [HUN]Crassus
    jaja Ő ragtapasz nagyon Pro játékos...elég faszentos PVE gearben...
    amit írtál az az Ultra nagy baj a játékosok zömével: nem bírnak fontossági sorrendet tenni a tergetek között:S Ami piros azt ütik...és vicc,hogy 5-10 yarddal arrébb 1 vagy több healer lazán életben tartja a választott targetet.
    Ne tudd meg én is mit szenvedek...
    Igazából ez sem 100%-os mivel minden csata mindíg más,de alapesetben CC vagy "foglalkoztatás" nélkül hagyni a healereket a legelemibb hiba.

Darton kell a VOA loot sajna:S meg a tokenes sisak/40 mark,,,Ó anyám mire meglesz kihullik a hajam:P:)/
  • Warden
    A magam részéről szinte csak guildal megyek ha a pvp boss t akarjuk begyakni, nagy ritkán ha csak szólóban akkor is van legalább 2-3-4 más guildes raid.Zömében a legnagyobb csoportosulás leadere taktikája szerint megy mindenki aki csatlakozik így tulnyomó részt nyerünk is.Vígasztalódj wsg vel meg ab vel ott este szinte lehetetlen nyerni alli oldalon olyan gyorsan cserélődnek a tagok joinolnak behivja őket és már mennek is tovább.Habár párszor azonos létszám melett wsg is szivás hordának főleg a divatdk-k miatt.Vagy egy hete egyik guiltársad mazohist szenvedett valami idióta hordás pug al wsg n szegény látszott rajta hogy próbálja összeszedni rendezni őket de kimerült abban hogy 4 dk ütött az alli flagroomba amit egy drooid meg egy sámán röhögve kihealelt mig agyon nem csapkodtam őket.A healereket csak az ud warri próbálta eliminálni igy kénytelen voltam őt is lehentelni.
  • Dr DeViLKiNG
    Ha ennyire nem tetszik az a server miért nem nyomsz már egy Character Transfer-t?
    Mindenkinek csak jobb lenne.
  • 1Darton1
    Semmi ertelme WG-t nyerni, nem valami erdekfeszito hely, es nincs is tul nagy jutalma. Szoval folos idegeskedni miatta.
  • [HUN]Crassus
    komolyan miről beszélgettek ha WG van????
    a büdös picsába már,hogy nálunk fél tucat!!!! de komolyan nincs több/ha csak nem valami guildes megmozdulás van/ szal fél tucat ember próbál KÍNKESERVESEN,KÖNYÖRGVE valami csapatjátékot összeszenvedni,de a sok fasszopó nyomorék csak a napi qveszre hajt és basznak arra,hogy nyerjünk......most is kb 4x-es túlerő...
    és Fullosan szervezett ally részről....kb 15-20 healer áll egy kupacban supportolják az AOE-t meg a DPS-t és egy faszom egér nem jut át a falnál...szétbasszák a kocsikat és hali....
    ha védünk nálunk mindenki az embereket üti abból is a dps-t akit átlag 2-3 healer tart lazán életben.....ÖSSZE-VISSZA rohangászik az embereink 90%-a....
    és ha valaki próbál taktikot kialakítani azon szó szerint RÖHÖGNEK!

MÉghogy ne basszam fel magam rajta mi???Minden egyes kibaszott nap ez megy szinte az összes meccsen.....
  • MarkBlade
    Ilyenkor már aludni kéne :P
  • WiLDoR
    reroll alli, problem solved x)
  • [HUN]Crassus
    nos egyenlő létszámnál kikapni/nyerni inkább a tudáson múlik,mint egy embert átlag 6-8 másikkal agyonbaszni,hogy mukkanni nem bír....
    megjegyzem Av-ben 40 allysra 10-15 hordás jut....Strand még mindíg csítes ha jól játszanak az allyk,EOS katasztrofa/zászlóbuzulás van még mindíg...talán még 2052-ben sem fog leesni a taktika az embereknek:S/
    wsg-ab pedig javarészt ki-ki meccs.....
  • Warden
    Kb igaza van.Az arthoron WG szinte mindíg az allié ami allisként nem is gond, viszont a blackouton az av játszhatatlan.Av ugy néz ki mostanában hogy 40 allis meg 10-15 hordás nem is tudom hogy csinálják meg a napi bg questet a hordások viszont így alli oldalról is teljesen élvezhetetlen.
  • Pitkany
    Sziasztok!

Elkezdtem wowozni, és lenne egy kis technikai kérdésem. A gépem elég erős (core2duo 2,66 Ghz, 4 giga ram, ati mobility radeon HD 3650 512 megás videókártya (Sony Vaio VGN-fw31ZJ)) de a wow min. grafikán szaggat rajta. Minden más játék működik rendesen. Ha valaki tud segíteni írjon egy PM-et. Nagyon megköszönném!
  • bazsi123
    bezzeg néhány hónapja, amikor a horda minden bg-n elkente az allysok száját, akkor nem volt nagy a szád :) így jártál! :D
  • [HUN]Crassus
    Arathor WG így néz ki: meccs elkezdődik....3 perc alatt lebassza 16 gép a külső falat majd bejön 60-80!!! esetenként még több allys a relic elé a térre /dance,lefarmolják azt a pár idiótát aki közéjük megy itt bevárják a gépeiket és paff 8-10 perc alatt övék WG......annyira kibaszottul "élvezem"......
  • Kicsikiraly
    Én is ezt tudom mondani.

nemrég vettem meg én is a wowot, egyelőre csak az alapjátékot és a BC-t, egymás után upgradeltem az accomat a két kulccsal, nekem semmi gondom nem volt.
  • [negativ] Cirek
    egész pontosan róla van szó :)
  • [negativ] Cirek
    valóban nem müködik a Shadowmoonos mob, most néztem meg, viszont Blastedben van egy 58as elite ogre északnyugaton az ogre házban az halhatatlan és növeli a skillt, most néztem, viszont vissza is üt szóval néha healelni kell magadon.
  • Orgi
    Én talán másfél hete cseréltem fegyvert és a bebanishelt mob még működött, nem csak a totemeket vették ki (ugyanúgy Shadowmoonban volt)?
  • WiLDoR
    insta.
    dps-ként.

unarmedet meg shattered sun szigetes küldikkel nyomtam fel, puszta kézzel vertem le a mobokat :)
    kicsit lassabb volt, de 3 napnyi questeléssel felkúszott max-ra.
  • adammmmmmm
    Tom de már rég megvan és lusta vok változtatni