World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
De jó, hogy AH alapján ítélsz meg egy servert. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csirke4
Az AH árfolyamokat okos (és pénzes) emberkék pöcgölgetik föl és le, az, hogy most 5-6 gold nem jelenti azt hogy a jövõhéten nem lesz 50 silver 1 stack. (Nem túlzás amit írok.)
viszont úgyhallottam Ragnaroson menõbb dolog a lowbie gankelés mint BS-en

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Bloodscalp-ra semmiképp se menj, mert el megy a kedved az élettõl (tapasztalat). 63-as paladinom van a megnemnevezett serveren. kezdtem unni az életem, és ki akartam próbálni a shaman-t, de mivel a dranei undorító elmentem Ragnarosra. Hihetetlen mekkora a különbség... pl.: 1 stack copper bar -t BS-en 1 goldért alig visznek el, Ragnán 5-6 goldért is simán. És ez csak egy ok. Persze az jó dolog h a server 90%-a magyar, de a trade chatrõl hírhedt a Bloodscalp 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

QuippeR
a hivatalos szerverek nem tûnnek el. nagyobb magyar populáció az Arathor (PvE, sok magyar), Bloodscalp (PvP, nagyon sok magyar) és Ragnaros (PvP, elég magyar) szervereken van.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sziasztok!

Kezdõ WOW-os vagyok, és lenne pár kérdésem.

Tegnap megvettem az alap játékot, meg az elsõ kiegészítõt, + egy két hónapos kártyát hozzá. Feltelepítettem, csináltam karit, tudok konnektálni is, a kérdésem csak az, hogy hol érdemes játszani? Mert azt láttam, hogy karikat szerverek között nem lehet átvinni, tehát nyilván meghatározó, hogy este hol kezdjem el nyomni, ha lejárt a munkaidõm. 😊

Tudtok tippet adni, hogy van -e olyan nem tört biztonságos szerver, ami fél év múlva is ott lesz, és esetleg vannak fent magyarok is? Ja, és ha igen, hogy tudok oda csatlakozni? Mert a játék felajánl pár szervert alapból, de ha más szerverre akarok csatlakozni, akkor azt hogyan lehet?

Remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeségeket. 😊

És köszi elõre a válaszokat!

Üdv;
Peti.
capaszabi
keresd, nem fogsz találni

TVelvet
Akkor jo, valaki adna nekem egy cdkey-t?😊 kiprobálnám a DK-t. 😛
Davidus
eu béta csak azért van hogy ne legyen sírás. bugokat is kb felesleges jelenteni

V9ykn8_TZL0

Jewelcrafter karinak érdemes Scryerrõl Aldorra váltani? Úgy értem van olyan spéci recept, amit csak az Aldor frakció JC trainerétõl lehet megtanulni és a másik frakciótól nem?

Te csak ne panaszkodj, én 5 napja vagyok beragadva karimmal. 4 nap kellett csak ahoz hogy ránézzen egy gm. Igaz nem sokat ért mert nem fogta fel hogy nem szokott módon vagyok beragadva, és nem ért semmit hogy odébb rakott durotarba. Ma a második gm meg nem tudom mit csinált, pont nem voltam online. Ticket eltûnt, semmit változás.
Arról nem is beszélve hogy ma esett le nekik hogy egyáltalán nem lehet bemenni bgkbe..
Dehát mit is várunk, eu beta/test servereket nagy ívben leszarják

picket
Most visszakeressem a hsz-eidet, amiben állítólag térdig gázolsz a hullákban? O.o

ಥ_ಥ

capaszabi
hát igen a sámán pvpben valoban 1 gombos. az a baj, hogy az az egy: "Release to the nearest graveyard?"

ez mind tök jó.
most már csak az kéne, hogy a qrva béta szerveren ne legyenek konstans 5-10 perces lagok -.-

nekem Visa electron kártya van és sikerült vele , igaz hogy kétszer kellet probálkoznom de sikerült 😊
Mighty
Valami amerika... este nem jo az angolom.
Neked meg az anyanyelved nem jo este...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Davidus
Tanking in Wrath of the Lich King

mind a 4 tank jó lesz main tanknak

V9ykn8_TZL0

wow-europe.com
account management
payment methods
és ott átklikkolod a gamecardot bankkártyára

de ha ez ekkora kihívást jelent, akkor már most jelezném, hogy OTP juniorral, VISA electronnal valószínüleg nem fog menni. Internetes fizetéshez dombornyomott kártya szokott a nyerõ lenni. De a trollok úgyis kifejtik a részleteket helyettem.

Jó van este volt elírtam XD Na de akkor senki nem tud linket ahoz ahol átutalással lehet fizetni. Mert nem találom wow-europe.comon :S

edios
Ha két autoshot közben tudsz egy steadyshot-ot is lõni úgy, hogy a második autoshotot nem késlelteti, onnantól kezdve minél gyorsabb annál jobb. (Szal sztem olyan 1.7-8 körül van a leggyorsabb, amivel még biztonságosan lehet lövöldözni)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

"boldba"
Na ez egy gyöngyszem, dupla self-pwnage.

Lacee
bm hunternek milyen attack speed az ideális? gondolom lehet gyorsabb egy MM-nél (ugye serpent's swiftness amúgy is dob 20%-ot, nem kell hogy 2.5-3.0 legyen), de nem vagyok benne biztos.
másképpen: jó az, ha minél gyorsabb az attack speed?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TVelvet
te aztan unatkozol...
azért az a buli nem volt semmi. csak erösen photosopolt! itt az igazi kép! XD 18+++++
az eredeti kép XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

átutalással olcsóbb, de te is ki tudod számolni
megnézed hány eurót vonnak kártyáról, átszámolod hungarian forintra, utána rákeresel a neten gamecardra, elosztod kettõvel, és már ki is derült mennyit spórolsz

times new roman

Meg tudnátok mondani hogy tok venni gamecardot neten? mármint átutalással vagy melyik az olcsóbb? neten vagy boldba?

Calver
semmi gond nincs SoB-al, csak óvatosan kell használni, és ninjapullnál azonnal váltani SoC-ra... általában úgyis hamarabb elfogy a manád minthogy öngyilkosságot kövess el, valamint 3.4-es speedel ellátott szutykokkal SoC nem sokat ér. annál lassabb fegyvernél viszont tényleg érdemes hanyagolni.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hát igen, jönnek a Death Knight-ok, készítik be az emberek a kis fegyvereiket. csak arra nem gondoltak hogy 60-on repbõl már vehetnek DW-re mókás dolgokat...

"The trees move. Do you not see it?"

edios
Szerver tárolja, avagy igen.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Netgear
Karakterem a gép tárolja, vagy a szerver? Teszem föl, leszedem a játékot, felrakom egy másik gépre, megmarad a karakterem???

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Soultrain
Értem, köszi a megnyugtató válaszokat😊

ravagerrel vagy macskával

Mayday
Nagyon koszi a segitsget, asszem be is lovom ezt! A fegyver jelenleg van nalunk AH-ban, de 1500(!) arany, kisse sokallom egy 60-as kekert 😊

Marad valami ocska zold ketkezes hozza, eddig csak 1kezes mace es pajzsom volt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

k O T T A
tanktalenttel elég biztonságosan tudsz fejlõdni és gyors is
kara szintû tankgearben meg majd elég dúrva aoe farmolásokat csinálhatsz
sob-ot meg felejtsd el szintezéshez sztem(self dmg nagyon jól jön szintezéshez...gz a tanácsért)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Narxis
Nem is 4.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi az infot srácok. Azért kértem infot a prot talentolásról, mert azon a realmon amin játszok kevés a tank pala. Retri van elég (én is az voltam eddig). Nem sokan csinálnak palából tankot, inkább tauren warrior a menõ.
Már van egy-két tank cuccom, a talentolást megoldom valahogy, aztán hajrá. Persze ez a projekt nem 3 nap lesz. 😊
k O T T A
addig még felhúzol 3 másik 70est úgyh hajrá
javaslom a kétgombos retpalát, egygombos sámánt és egygombos warlockot<#smile>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/august/s17.jpg

panther112
Shadowmoon Valley hordás, ill. allys településén.

Hello!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy hol lehet flying mountok venni outland-en?
A paladin tank talent az a Protection, a Retribotion a dps, és a Holy meg a Healer dönts el melyik akarsz lenni (ajánlom neked a Holy-t én az vagy PvP-re nem jó, de nagyon jó healer) remélem tudtam segíteni 😄

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Lacee
és milyen pettel szoktak menni? nekem is BM hunterem van, jelenleg owl van (lvl 11 óta 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mi hármat szoktunk vinni, de ha négy van az se baj. BM hunterek tolják nálunk a legnagyobb dps-t, szóval nem gond ha többen vannak ^^ (Black Temple)

Lacee
pl: ez, ez vagy akár ez?

Az oké volt, hogy prot talent, csak az elosztással akadtak gondjaim. A fegyverbõl mace, de melyik? Linkelnél valami konkrétumot?
Lacee
ezt olvasd el a wowwikin, ezt az elosztást taglalják benne.

szerintem egy jo pajzs és 1 egy kezes mace kell neked! valmit ajánlom jhogy kalkulálja magadnak protect talentet