World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Kezdõ WOW-os vagyok, és lenne pár kérdésem.
Tegnap megvettem az alap játékot, meg az elsõ kiegészítõt, + egy két hónapos kártyát hozzá. Feltelepítettem, csináltam karit, tudok konnektálni is, a kérdésem csak az, hogy hol érdemes játszani? Mert azt láttam, hogy karikat szerverek között nem lehet átvinni, tehát nyilván meghatározó, hogy este hol kezdjem el nyomni, ha lejárt a munkaidõm. 😊
Tudtok tippet adni, hogy van -e olyan nem tört biztonságos szerver, ami fél év múlva is ott lesz, és esetleg vannak fent magyarok is? Ja, és ha igen, hogy tudok oda csatlakozni? Mert a játék felajánl pár szervert alapból, de ha más szerverre akarok csatlakozni, akkor azt hogyan lehet?
Remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeségeket. 😊
És köszi elõre a válaszokat!
Üdv;
Peti.
Arról nem is beszélve hogy ma esett le nekik hogy egyáltalán nem lehet bemenni bgkbe..
Dehát mit is várunk, eu beta/test servereket nagy ívben leszarják
ಥ_ಥ
most már csak az kéne, hogy a qrva béta szerveren ne legyenek konstans 5-10 perces lagok -.-
Neked meg az anyanyelved nem jo este...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
V9ykn8_TZL0
account management
payment methods
és ott átklikkolod a gamecardot bankkártyára
de ha ez ekkora kihívást jelent, akkor már most jelezném, hogy OTP juniorral, VISA electronnal valószínüleg nem fog menni. Internetes fizetéshez dombornyomott kártya szokott a nyerõ lenni. De a trollok úgyis kifejtik a részleteket helyettem.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Na ez egy gyöngyszem, dupla self-pwnage.
másképpen: jó az, ha minél gyorsabb az attack speed?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az eredeti kép XD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
megnézed hány eurót vonnak kártyáról, átszámolod hungarian forintra, utána rákeresel a neten gamecardra, elosztod kettõvel, és már ki is derült mennyit spórolsz
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Marad valami ocska zold ketkezes hozza, eddig csak 1kezes mace es pajzsom volt.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
kara szintû tankgearben meg majd elég dúrva aoe farmolásokat csinálhatsz
sob-ot meg felejtsd el szintezéshez sztem(self dmg nagyon jól jön szintezéshez...gz a tanácsért)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Már van egy-két tank cuccom, a talentolást megoldom valahogy, aztán hajrá. Persze ez a projekt nem 3 nap lesz. 😊
javaslom a kétgombos retpalát, egygombos sámánt és egygombos warlockot<#smile>#smile>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Meg tudná nekem valaki mondani hogy hol lehet flying mountok venni outland-en?
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"