166745
  • Dr DeViLKiNG
    Nah, kis arena reformnak nézünk elébe.

With the start of the next season we expect new teams and personal ratings to start much lower than they have before (not 1500). That way, everyone's experience is to climb toward the rating they're successfully playing at. So, knowing that, here's what our current thinking is on rating requirements for season 6.

Disclaimer: all of this is subject to change!
    Other notes/caveats:
    - items with no rating listed would have no rating requirement

- it won't be quite as easy to get deadly items via emblems of conquest as hateful items currently are via emblems of valor

- the new Archavon boss (a new boss located in another wing of the Vault of Archavon), will have slightly different drops than the current Archavon (he can drop Furious Gloves/Legs, or any possible random honor item in addition to tier 8 pve set items similar to Archavon's t7 pve set drops, but cannot drop the Furious Chest piece)

- honor/arena costs aren't listed but Hateful costs would be similar to current Savage, Deadly costs similar to current Hateful, and Furious costs would be similar to current Deadly

- you might note that the Furious weapon is still at a high requirement, 2k, the thinking being that most players are encouraged to get their weapon upgrade through pve, although hardcore arena competitors have an outlet to get an equivalent weapon through arenas (if you're hardcore enough for 2k, you can forego raiding for a weapon)

- additional note, "deadly trinket" refers to the current battlemaster's trinkets, "furious trinket" refers to an upgraded medallion of the alliance/horde

Hateful Gloves
    Hateful Legs
    Hateful Chest
    Hateful Helm
    Hateful Shoulders
    Hateful Ring
    Hateful Trinket

Deadly Bracer
    Deadly Belt
    Deadly Boots
    Deadly Neck
    Deadly Ring
    Deadly Cape
    Deadly Trinket

1300+: Deadly Relics/Idols/Librams/Totems
    1350+: Deadly Gloves
    1400+: Deadly Legs
    1450+: Deadly Chest
    1500+: Deadly Helm
    1550+: Deadly Shoulders

1400+: Furious Bracer (honor)
    1450+: Furious Belt (honor)
    1500+: Furious Boots (honor)
    1550+: Furious Neck (honor)

1600+: Furious Gloves
    1650+: Furious Ring (honor)
    1700+: Furious Legs
    1750+: Furious Chest
    1800+: Furious Trinket (honor)
    1850+: Furious Helm
    1900+: Furious Cape (honor)
    1950+: Furious Wands/Relics/etc
    2000+: Furious Weapon
    2100+: Furious Shoulders
    2300+: Furious Tabard (purely cosmetic and awesome looking)
  • WiLDoR
    ezt olvasva szerintem te meg wow-ozz kevesebbet XD
  • Warden
    Hozz létre egy akármibármi nevű könyvtárat.Másold oda a cd-ket meg az instalhoz szülséges +két filet.Installáld az akármibármi könyvtárból a játékot.A bc nél ugyanez lesz a gondod ott is a kettes lemez nem fog működni ugyhogy azzal is hasonlatosan cselekedj.Vagy ha nagyon ráérsz formázz egy jót egy format nem a világ...
  • adammmmmmm
    A cd olvasó tökéletes csak a 2. cd-nél van gond. Egy kicsit hazudtam ithon van két gép és egy laptop. A két gépen fent volt a wow (mikör törtön próbáltam) A laptopon nem. A két gépen ugyanaz a hiba a laptopon nincs. És valahol olvastam hogy installernél is ki írhatja ezt a hibát. És egyedül a már törölt wow az öszefügés ezek közt.
  • Warden
    Ez kivételesen jó volt néhol a tehenészből warlocká avanzsált gnóm kislány szintjét is megütötte.Apropó az abszolute befejezetlen történet?
  • Warden
    Persze
  • Bhalage
    megkérdezhetem te melyik guildben játszol és ki a mainkarid?
  • Lacee
    a topic információértékén nem emelve, ám annál őszintébben:

:DDDD
  • MarkBlade
    Fogaim már sárgák.. én vagyok a fogkrémrekláb rosszfiuja
    Az az én jó kedvemet is oldaná és nem tudnám után a hátamon hordani a világ igazságtalanságát hogy szar a pvp
    Egyébként meg xar lennél orvosnak ilyen tippekel elszegényednél mert elfogynának az emberek
  • picket
    1. Sárgák lesznek a fogaid.
    2. Fürödj savban, ha a hangulatot akarod oldani.
  • picket
    "Az a postjaidból kiderül hogy lövésed nincs erről a játékról sem játsz nyugodtan a noname guildeddel ugy ahogy neked testzik csak nemigazán értem hogy mi alapján érzed magad feljogositva fórum pszichiáterkedni."

Elszakadván a formai és helyesírási hibáktól a filozófia szintjén szeretném elemezni a fenti mondatot a wow-topik színvonalának, az ide látogató olvasóközönség, és a megrögzött szájkaratézók szubkultúrájának környezetébe helyezve a fent említett problémát. (mielőtt valaki beszólna: szájkarate'r'us)

Rövid verzió azoknak, akiket nem érdekel a hosszabb: WTF DUDE?

Hosszú változat:
    Sok definíció van az e-peen fogalmára, és nehéz megtalálni a teljes és tökéletes definíciót. Az ember amikor nem tud valamit pontosan leírni, akkor két lehetősége van: elkezdi körbeírni, vagy mutat egy példát. Nos, én nem írom körbe, mert az idézett mondat kimerít mindent, amit az e-peenről mondhatunk.
    Az e-peen fényező fórumozó nem csak azt akarja bizonyítani, hogy ő a jobb (vagyis hogy neki nagyobb a f@rka), hanem azt is bebizonyítja, hogy a haverjaidnál is jobb, a háziállataidnál, sőt régebben itt volt, és adott virtuális térben (akár fórum vagy online játék) ő bizony a király, te meg a senki.
    Ez persze sok dologra vonatkozik, nem csak a játékban elért eredményekre, bár ez ebben az esetben talán a legmarkánsabb, hiszen mi lehet egy méhészetről szóló topikban nagyobb beszólás, mint hogy "nem is értesz a méhekhez". Emellett még van grammar police, nerfrinya, pvp huszárkodás, netpszichomókus és az "énvagyokamindentudóisten" szindróma - hogy csak a wow-topik repertoárját említsem.
    Végezetül - hogy ne gyártsam tovább a wall of textet - elérkezünk arra a szintre, ami már tényleg net-pszichológia (de csak kérdések): egy moderátor nélkül maradt fórumban meddig tartható a béke és nyugalom? Mennyi "tard", "noob" és kötőszó kell hogy a fejekhez vágattasson ahhoz, hogy az igényes olvasó már másért ne jöjjön ide, csak hogy a reggeli mellé elolvassa az új hozzászólásokat, és ezzel teljes legyen számára a panem et circenses kifejezés? Elveszítette-e a topik a mondanivalóját, és mikor? Elmondtunk mindent amit tudtunk, és minden régebbi kérdésre marad a "keress vissza" vagy a "guglizz", újak pedig nincsenek? Van még értelme azon vitázni, hogy ki kit ver meg, hány szeretője van, mit ért el a játékban, vagy csak ki kéne rakni egy csúszkát, ahol nullától ezerig beállíthatod a napi e-peen szintedet, és a többiek megnézhetik, hogy ma mennyire vagy menő a topikban?
    Ezekre a kérdésekre keresem a választ egy önkritikától sem mentes, magasröptű (gondolom "gtfo noob" stílusú) flém keretein belül.
  • capaszabi
    a kávé nem egészséges, igyál kungaloosht!
  • capaszabi
    agyhasználat:
    a., nálam nem olvassa CDt
    b., havernál olvassa CDt
    következtetés-> a cd olvasó a rossz.
    megoldás:
    a., veszek uj cd olvasót
    b., havernál átmásolom cd-t pendrive-ra/ image-et másolok pendrive-ra
    c., letöltöm klienst

voálá zúzás
  • Tusy
    ami a legfontosabb a nyerésre játszik/legalábbis próbál
    - én nem feltétlenül így játszom és ezt a nem így játszók baromira nem tudják / akarják tolerálni
    - természetesen szívesen nyernék de ha látom, hogy erre nincs valós esély akkor simán elkezdek "agy nélkül rohangálni" (vagy csinálok mást), mert szórakozni / kikapcsolódni és nem pedig idegeskedni akarok a játékban
    - 60-as AV-n elkezdett a nép középen bunyózni (amit konkrétan marhaságnak tartok), 2-3 halál után beálltam közéjük és örültem az ingyen honornak amig vége nem lett (és nem jöttem a fórumra kiadni a (nem létező) mérgemet a balfasz AV miatt). És mindezt Arathor horda oldalon, mielőtt belekötne valaki :)
  • MarkBlade
    Megvolt a reggeli kávé de nem jut eszembe semmi okosság.
    Csak hogy oldjam a hangulatott :)
  • adammmmmmm
    Már anyi dologgal próbálkoztam és nem vagyok az a speckó informatikus. Csináltam a cd-ből egy iso-t és mountoltam nemműködött. Megpróbáltam felmásolni a cd tartalmát a gépre de az utolsó fájlnál ki írt alami olyat hogy az nem másolható. A registyből kitröltem minden wowal kapcsolatos dolgot is. Enyire még nem voltam tanácstalan egy játékkal sem.
  • Warden
    Nem jól látod helyesebben kb a kutyát érdekli hogy hogyan látod.Bárki aki a játék változásairól, személyes tapasztalatairól ír egy fórumon jösz a "túlkomolyanveszedajátékotveledkomolygondokvannak" verklivel.Az a postjaidból kiderül hogy lövésed nincs erről a játékról sem játsz nyugodtan a noname guildeddel ugy ahogy neked testzik csak nemigazán értem hogy mi alapján érzed magad feljogositva fórum pszichiáterkedni.Sem az életkorod sem a pikacsuhoz való vonzódásod nem enged arra következtetni hogy bármiféle játéktechnikai vagy irl okosságot írj, bár megteheted mivel ez egy nyilvános fórum ami azért van hogy a reggeli kávé mellé bármit beirogathatsz.
  • Unknow
    Most ugye jól láttom,hogy pont az próbál valami okosat visszaírni aki ha kimondom,hogy: "NERF PA-LA-DIN" egyből elkezdi sírni és pattogni? Ha jól emlékszek Te vagy a másik aki képes oldalakat végigsírni itt.
  • Unknow
    Igen, csak az a gond,hogy én írtam neki,hogy tank gearben semmit nem tudok kezdeni pvpn, erre ő közölte,hogy akkor én vagyok a hülye mert 750resiben ő könnyen tartja az 5-6 embert. Csupán csak ezért mertem visszaírni neki :P
  • Warden
    A legegyszerűbb ha felmásolod a cd ket csak simán majd a winchesterről telepíted.Az alapjáték kettes cd-e nekem is szórakozott, viszont átmásolva semmi gond nem volt vele.
  • adammmmmmm
    A registryt is kipucoltam. Minden amiben benne van a wow vagy warcraft kitöröltem. Na jó a system32-ben lévő wow32 fájlt például meghagytam meg még párat aminek wow a neve de nincs köze a játékhoz. Winyót meg nem akarok formázni. Sok dolog van a gépen és most ezt pakolgatni nem lenne valami jó. De más ötletem nincsen.
  • kabel15
    Formázd le a winyód
  • [HUN]Crassus
    registry azért tutkóra fullon van még:)
  • Lacee
    olvasd el a quest szövegét, oda van írva a megoldás bakker.

"Form the Pendant of the Sea Lion from the two pendant halves. You need to be in proximity of the Shrine of Remulos to do this.

Bring the joined pendant to Dendrite Starblaze in the village of Nighthaven, Moonglade."
  • adammmmmmm
    Na jó most már kezdem unni a szenvedést a játékkal. Próbáltam más gépeken és ott működik a cd 2. Szal valószínüleg jó az a cd. Ezekszerint az a localization.xml -es error lesz a gond. Utánna olvastam és kiderült hogy ez akkor jöhet ha már volt feltelepítve a wow a gépre. (beismerem régebben kipróbáltam tört szerveren). Elivleg a megoldaná ha mindent eltüntetnék a gépröl ami wowal kapcsolatos. Megcsináltam de nem működik.:(
  • kabel15
    Még mindig az aqua form os küldinél vagyok össze szedtem 3 cuccot:
    [Filled Dreadmist Peak Sampler]
    [Half Pendant of Aquatic Agility]
    [Lieutenant's Insignia]
    Vissza mentem moonglade ba és ezeket kéne egyesítenem de hogy?
    Vagy valami hiányzik? Ha már elkezdtem a quest et szeretném is megcsinálni :S
  • 1Darton1
    Gondolom inkabb a regi guildednek szol, semmint neked. ;)
  • [HUN]Crassus
    talán többet tankoltál,de valószínűleg nem jobban:P amúgy 2003 óta "foglalkozom tankolással"/de hivatalos:)/....nekem aztmondta a RL itt ez a BOSS odamentem és aznap dőlt
    csak időm nem engedi a HC raidelést,de nyugodtan leinformálhatsz tankolás terén.....
  • [HUN]Crassus
    sok közöd nagyon nincs a warriorhoz apa....

elmesélem akkor,hogy pvp szetben speciális talent ötlet alapján pvp-zem és instákban ofc tank gearben maxos deffel megyek...a hülyék a túloldalon laknak izé,akarom mondani nálatok:P
  • Lacee
    picket erre azt mondaná, hogy itt. :)

(egyébként orgrimmar előtt indul a zeppelin, amivel átjuthatsz Undercity elé, onnan meg gyalog)
  • Fehercsoki
    Elvileg már megkapod trainertől.
  • kabel15
    Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Tauren druida vagyok és az aqua form ot szeretném megszerezni. [Trial of the Sea Lion] Ennél a quest nél járok. Neten az írta hogy el kell mennem Silverpine be. De oda hogy jutok el?
    LvL17 es vagyok.
    Remélem tudtok segíteni.
  • Looserke
    szerintem pvp-re gondolt...

l2read...
  • Warden
    Jóember önjelölt pszichiáter módjára osztod az észt hogy kivel mi a gond.No azért mert anno láttál két részt egy nem túl sikeres szakorvos médiapróbálkazásaiból amire az átlag primitív magyar tv néző vevő is volt azért nem kellen távgyógyitanod.Maradj a mangáidnál ha neked az tetszik semmi gond vele crassusnak meg az hogy nézegesse a killing blowjait.Amugy egy jótanács, ne menj ki soha foci, kosár meccsre és ne próbállj a szurkolóknak a lelkére hatni mert esetleg megjárod mondván túl komolyan veszik a játékot, pedíg az is csak egy játék.
  • Unknow
    Amúgy nem vagy te egy pöppet függő?

"Életkor: 30-35 között"- > Bocs de ezekkel a hozzászólásokkal azt hittem nálam fiatalabb vagy ^^ Veled tényleg komoly gondok vannak...
  • Unknow
    "nekem a fő karim warrior 750-es resiliencben és atomjaira szopat 3-5 embert percekig.....áldom a sorsot nem te tankolsz a raidemben:S"

Csak úgy megjegyzem,hogy azt aki resiben próbál tankolni pároslábbal dobják ki raidből, oda ugyanis defense kell. Látom tisztába vagy a fogalmakkal :P

Most ezekután mit mondjak Crassus? Ülj le egyes? :P

Egyébként én aláírom, pvphez nem értek, de valszeg több instát meg raidet tankoltam mint Te, ezután a resis dolog után 10000% roflol. Inkább ne is írj semmit :) l2p
  • Psychedelic #135499
    <3 wow
    Valakinek beloptam magam a szívébe anno. :D
  • Lerstal
    töltsd le a bc-t igen. azt nem tudom hogy visszavidd... ha gondolod...
    de ha már le van töltve akkor minek visszavinni? végülis a kód miatt vetted meg
  • adammmmmmm
    Most csinálok a cd-ből img-t de a 80 százaléknál lelasult baromira. De ez lesz a második opció ha nem működne. Ha most letöltöm az installert attól még menyek visza és cseréltesem le késöbb a bc-t a cd galaxisnál?
  • Lerstal
    tölsd le acc managementböl bc-t