166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
oz #135455 Ha minden igaz ez a 3.0.8 óta nem működik sajnos. -
Gumbo #135454 hát jó, csak Pole skillt nem tudok húzni dps szempontjából effektíven fury warrival :D -
#135453 80on 10es/25ös naxx trash :D -
Smitiz #135452 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy igaz-e az, hogy ha bankkártyás fizetésre van állítva, és a levonás napján nincs pénz a számlán, akkor 3 napig hagy még játszani? -
Smitiz #135451 Én személy szerint Un'goro-ban a fő gorillát fogtam be a gorillabarlangban, WotLKon kívül az a legerősebb gorilla, ha szólóban vagy, annál jobb tank nem kell :D:D -
#135450 Most tértem vissza WoW-ba és van egy 70-es hunterem. Milyen petet ajánlotok szintezésre? Van egy 70-es macskám, malacom, skorpióm. Tudok exotic peteket is befogni, de ahogy elnéztem nincs semmi jó! És egyébként 70-80 kb mennyi idő? -
#135449 ha 80as vagy akkor Shadowmoonban BT melett van egy bebanishelt mob, oda lerakod a karit és elmehetsz enni/inni vagy akármit csinálni, mire visszajössz 399/400 lesz :D -
Gumbo #135448 Melyik a legjobb hely/mob weapon skill húzásra? -
#135447 kurva idegesítő az a sok "m" a nevedben, tudod-e? -
adammmmmmm #135446 OK már nem kell. Addig kerestünk a wow hivatalos fórumán ilyen commentet amíg nem találtunk és aszem már tudjuk hogy mi a megoldás. -
adammmmmmm #135445 Ok megvan a probléme a haverom nem mondta el teljesen hogy mi van de mostmár tom. A baj az már a bc installnál van(idióta) ezt írja ki neki: The patch "Pass1\MPQs-1\unconditional\Data#enGB#patch-enGB.MPQ\DBFilesClient\CreatureSoundData.dbc~Patch(Data#enGB#locale-enGB,110725)" could not be applied. (Invalid source file size: expected 73341, actual 158529.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
-
Kyrus #135444 Hali!
Én is egyben vettem meg anno az alap+BC-t, alap telepít, aztán BC telepít. Acc reg, GC feltöltés, aztán rögtön upgrade és működött. Nem vagyok nagy mágus, sőt, de az biztos nem lehet gond, hogy még nem járt le az ingyen egy hónap. Szerintem a trial sem, de erről nincs tapasztalatom. -
adammmmmmm #135443 OK. Én is gondolkodom azon hogy beszerezzem de nem nagyon értek azokhoz az mmorpgkhez ahol fizetni kell havonta. Felnéztem a wow európai oldalára de örülnék ha innen leírná valaki priviben hogy potnosan hogy működik a fizetés (gondolom bank kártyával). -
Dr DeViLKiNG #135442 Szerintem a trial 10 napja miatt nem engedi. De ez csak tipp. -
#135441 Nem. Ez biztos hogy nem így van.Amikor megcsináltátok a a wow accot akkor kért egy cd keyt.A kiegnél is van ilyen. Akár egyben akár külön veszed meg mindenképpen 2db key van. És mindneképpen müködnie kell nem kell megvárni a 30 napot. Fel kell upgredelni az accot.
Omlás- mondja helyesen szerintem is az lesz a baj. -
#135440 Én is nehezen hiszem, hogy van ilyen hiba, de mivel nem próbáltam, ezért nem szólok bele. Wildort kérdezzétek, ő már vett egyben mindent, biztos van tapasztalata. Ha meg tényleg nem "user error", akkor levél a blizz supportnak, és megoldják. -
#135439 töltse fel a 60 napossal, a 30 nap nem veszik el, hozzáadódik. -
adammmmmmm #135438 Most épp nem beszélek vele de valami olyat mondott hogy a bc csak akkor működik ha van fizetett érvényes accunt és az ingyenes accuntot nem tekinti annak szóval csakk akkor fog működni ha lejár a harminc nap és a vásárolt accuntot használja. (nem tudom máshogy leírni) Más ötlete neki sincs és nekem se. -
#135437 Hali!
Szerintem barátod elfelejtette a BC-s kulcsal uppolni az accot acc managerben a wow-europe.com-on. Amíg nem adja meg a BC-s kulcsot és nem aktiválja nemfog működni hiába telepíti fel.
Üdv -
#135436 Tuti hogy nem ilyen máskülömben nem lehetne Bloodelf vagy Dranei indítani kapásból. Más lesz ott a baj.
Nyugottan megveheted külön vagy egyben működni fog 1 alap Wow és 2 kieg. van Burning Crusade ill. Lich King. Ebben a sorrendben. -
#135435 szerintem valami más lehet a gond, nagyon fura lenne ha a 30 napot csak az alapjátékkal lehetne eltölteni, a gyorsított szintezéssel simán eljuthat az ember lvl60-ig ennyi idő alatt.
pontosan mit jelent, hogy nem engedi játszani? egyáltalán nem tud bejelentkezni? -
adammmmmmm #135434 Egy haverom megvette a wowot. Kapott 30 napot ingyen és vett 60 napot. Aztán egy napra rá megvette a burning crusaidet és felrakta de mivel még nem járt le az ingyenes rész ezért nem engedi játszani. (én nem vagyok jártas a játékban gondokodom hogy megvegyem és nem tudom megéri e) Szóval ilyen esetben mit kell csinálni -
#135433 Ezzel nem számoltam, de igazad van. (Ellenben akkor nem is valószínű, hogy ingame keresni fogja őket valaki, tehát megtehetik.) -
#135432 a nubság abban volt, hogy nem néztem mikor járok le, és meglepiként ért, hogy lejárt az acc, amugy ofc befizettem volna ujra, mert addikt vagyok. -
#135431 tévedsz, szerda délelőtt kroászon+tejeskávé tanfolyamon vannak. -
#135430 "Amit meg én kérdezni akartam mikor van a gm-eknek a munka idejük mármint mikor lehet őket online megtalálni, vagy hogy lehet megnézni, hogy van-e fent gm?" - 0-24, hétfőtől vasárnapig. -
FickDeineStory #135429 Nem kell az ilynetől félni, főleg az 1ik legjátszottabb MMO-nál. Amúgy azt előtte nem árt tudnod, hogy nem minden bankártya felel meg internetes fizetésre. Ha esetleg anyukádnak OTP-s kártyája van akkor tudom javasolni amit Mighty mondott, hogy kérjetek hozzá, internetes vásárláshoz való kártyát. Nekem OTP-s van kaptam hozzá 3 számla számot 1 simát, 1 internethez szükségeset illetve 1 megtakarításokhoz szükségeset.
Amit meg én kérdezni akartam mikor van a gm-eknek a munka idejük mármint mikor lehet őket online megtalálni, vagy hogy lehet megnézni, hogy van-e fent gm? -
#135428 Nem tudok felmérésről, vagy Blizz által közzétett statisztikáról, de szerintem többen használják a bankkártyás fizetést, mint a GC-t. Ez pedig néhány millió embert jelent, akik biztos telesírnák az internetet ha sok gond lenne vele. (Azért lásd #135408, de ebből nem derül ki, hogy cápaszabi noob-e, vagy a blizz rontott el valamit.)
Én azt tudom mondani, hogy nekem sosem volt vele bajom.
(Zárójeles: sokmillió előfizető mellett miért pont anyukád megtakarított pénzére lenne szükségük?
Zárójel2: nem kell a megtakarításokat a kártyás bankszámlán tartani, van arra megfelelő konstrukció. Ami kártyával elérhető, arra nem kell más, mint a havi betevő.
Zárójel3: #135427: zótéjpénél drága, a többiről nem tudok.) -
#135427 Jó pár bankban van már lehetőség internetes vásárláshoz kérni külön bankkártyát, amire mindig csak annyi pénzt iráynítasz, amennyire szüksége van. -
#135426 Elég sokan bankkártyával fizetnek. Megbízható. -
Christopher44 #135425 de a videosrol meg varom a valaszokat -
Christopher44 #135424 hopp... nem ide xD -
Christopher44 #135423 druid -
Christopher44 #135422 akarok videot kesziteni wowrol ...mivel csinaljam? ... a fraps az szar mert a video mindig belassul vagy akad,de jatek kozbe meg nem -
bibi55 #135421 Hali! Szeretném fizetni a wow-ot bankkártyával, namármost. Édes jó anyámnak aggályai vannak afelől h ha megadnánk a bankkártya számot akk lenyúlnák róla az összes pénzt.... Ettől fél sajna. Szerintetek megbízható a blizz ilyen szempontból? Van más is aki bankkártyával fizeti? Tapasztalatok? :P
Előre is köszi a választ!
Üd.: Bibi55 -
#135420 tényleg magyarul mondja hogy elég? :-) -
#135419 ez kicsit más mint a Rappelz, ezt szépen fel kell patchelni amíg azt nem mondja hogy elég. -
#135418 Ezt a kari név kitakargatást én sem értettem soha. Nem vágom mire jó... -
thehutt #135417 Akkor remélem holnap már tolhatom!
Azért köszi! -
#135416 Nem működött másnak sem.