World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Arcane még lutri, nehéz haste-el jó rotát kialakítani, állandóan piszkálják az ABart és MBart. Az AB spam irgalmatlan DPS, de szinte lehetetlen hozzá összeszedni a szükséges manát, ráadásul 30%+ haste kell, hogy ne hulljon le a buff egyetlen pushback (boss AoE vagy mozgás) miatt. PvP-re egy bizonyos szintig biztos jó, de szerintem 2200 fölött marad majd a Frost. Utóbbi a nagyon komoly WE uptime (optimális ideig tartó bossfight esetén 65%+), dupla IV és FoF miatt elég komoly lehet, ráadásul managondok kizárva, jó utility, Barrier, dupla IB.
Fire meg olyan, amilyen. A 100% proc instant Flamestrike, World in Flames, az AoE critekre chainprocoló Hot Streak miatt tényleg lehet AoE-ágnak hívni. A gond az, hogy a Blizzard nagyot critel, és FoF után kétszer is 100%-ban (lehet, hogy ez nem WAI), és a sima AE spam sem lebecsülendõ. A living Bomb meg a mostani állapotában nem nevezhetõ PvE AoE spellnek.

panther112
Persze, még rengeteg minden fog változni addig. Arcane viszont, ha amrad így nem kiegészítõ, hanem main build lesz.

Narxis
Én még nem tudom, fire-re én mindig csak néhány pontot raktam, többnyire frost voltam, most arcanre raktam fire helyett azt a néhány pontot amúgy nagyrészt frost. Úgy leszek ezzel mint BC elõtt, kijön a kieg és majd akkor meglátom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

panther112
Most van egy rendes single dps ág az arcane, és egy nagyon jó pvp a frost, a fire ezzel a sok aoe-val egyenlõre kicsit felfoghatatlan, hogy mi akar lenni, de ha tényleg lesz rá szükség, akkor mind3 ágnak lesz létjogosultsága, mondjuk én mindenképp arc-ra megyek.

Magh
Na igen. Két kedvencem van jelenleg. Beismerik, hogy az elmúlt 2 évben a Druid mekkora OP lett a túlskálázódó Lifebloom miatt, és hogy erre figyelni fognak a kiegben. Másik, hogy elismerik, a talentkölcsönhatások, skálázódás és elnézett sacrifice miatt a lock DPS durván elszállt, plusz az AoE is a SoC miatt, és hogy kiegben majd a mage lesz az AoE isten, valamint a lockok ST DPS-ben sem fogják lenyomni BEÁLDOZOTT pettel, csak ha kint van a pet (micsoda változás).

És ezek a problémák másfél éve fennállnak, mi az istenért nem lehet javítani? Át kell írni pár értéket, kész. Nevetségesek. Egyébként szerintem végre feleszméltek és kivágták az egész mage designer bandát, mert kizártnak tartom, hogy a WotLK talenteket õk rakták össze.

Narxis
Ja a tisztán látás kedvéért én Live-ról írtam, betat nem nagyon követem. Azt olvastam én is, hogy aoe király meg minden, hát kíváncsi leszek. Van magem, elsõ karakterem volt a játékban, a mai napig imádom szóval örülnék ha nem csesznék el.

panther112
Az arc vonal nagyon át lett írva, ha így marad az no1 dps lehet raid-ekben. Meg persze kérdés, a raid-ek mennyit változnak, azt írták, hogy még kevésbé lesznek a fight-ok statikusak, és kkomoly aoe dmg is kelleni fog, akkor végülis érthetõ az új fire is.

Narxis
Szerintem mage ügyben a Blizzardnál teljes a káosz, látszik azon is, hogy most mennyit variálnak betaban. Ha meg nem az lett a mage aminek akarták akkor úgy mégis mi a faszt csináltak? Mert, hogy többnyire az új ikonokon kívûl nem sokat változtattak. Persze Frost ágon voltak kellemes dolgok de ezek többnyire a pvp balance-ra irányultak.

Narxis
Hát én nem irigyellek, maximum pár napot tudnék bétával szarakodni, bejárni területeket aztán megunnám. Live-on is agyvérzést kapok a bugoktól, pl. amikor leesek a terület alá vagy evade-el a mob de közbe üt engem. Szóval én nem lennék jó beta teszter de azé jó mókázást.<#smile>

panther112
Én nem lennék béta teszter, elõre látok mindent, élvezni igazán pedig még enm tudom.

panther112
Egyébként vlhol volt egy blizz nyilatkozat, h a mage az elmúlt 2 évben nem abban a szerepkörben volt, mint amit akartak neki eredetileg (wlock seed of corr volt a legjobb aoe, és ezt nem akarták). Ez mondjuk már magában is lol kijelentés (ki gátolta õket abban, hogy ezen változtassanak?), de remélem nem ez az új fire vonal az, amit a következõ 2-re szánnak.

wotlk az fagyos, havas tájon fog játszódni.
tehát én télre tippelek, hogy akkor fogja kiadni a blizz.
méghozzá vhogy úgy, hogy fenyõfa alatt ott lehessen...
szerintem.

bár engem annyira most nem izgat mikor jelenik meg, még 20-25 perc, aztán belogolok, és irány northrend <#buck>

...ne, légyszi, tudom, hogy geci vagyok, de nagyon ne utáljatok érte <#idiota><#vigyor3><#vigyor1>

shala
be is baszna, ha januárban jelenne meg😄

non potest pluere aeternum

Narxis
Hát jah, elég lolwtfpwnz.

panther112
Amúgy az új mage fire tree elég lol, vagy tényleg szükség lesz raid-ekben masszív aoe dmg dealerekre, vagy wotlk alatt nem lesz firemage.

panther112
Úgy legyen, bár én nem igazán hiszek benne, lévén, hogy viszonteladók eddig mind januárt mondtak.

TVelvet
Azt mondták blizzék, hogy nagy valószinüséggel idén.
panther112
Nov3-ra van az elõrendelés kiírva (ez azt jelenti, h az a legoptimistább idõpont), angol boltosok szerint leghamarabb január.

littleNorbi
Mikorra vár6ó a WOTLK?

TVelvet
Bazee, már Wildor is kaphat beta kulcsot ?! 😊 én 3 accal küldtem és mégse kapok, mekkora genyoság. 😞
Narxis

Narxis
jaj

Tatyla
Wolgorn hagyd abba a spammat vagy el leszel távolítva a fórumból.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

edios
Modik éppen gülüszemû vérpuffancsra vadásznak?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

panther112
Sztem tökmind1 kinek az alregje. Az biztos, hogy nincs fele olyan vicces se, mint amennyi helyet elfoglal.

TDC Geronimo
Linksz alregje-e vagy

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

császtok
mindeggy...meek játszani vissza
nem raksz be msn-edbe?
mit mikó?
panther112
És mikó?

mivan?...
panther112
Add meg légyszi, majd regelünk vele orosz warezoldalakra.

megadjam az msn címemet?
panther112
Ez egy nagyon gyenge poén, amit itt csinálsz, viszont rengeteg helyet foglal.

vettem rá de már vaan kép a bikinirõl és msn en is áküldhetek
edios
Meggyõztél. Lemondom az elõfizetésemet<#zavart2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lacee
naon állat vagy, sztem küldj majd képeket is hogy hogy haladsz. nehogy rávegyél valami ruhát a bikinire!!!44!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

áthajóztam egy másik szigetre az elf-emmel
császtok
Jagumo
Hello

izé, olvastam valami olyasmit h az alap wow ingyenes lesz 2009-tõl ez igaz? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Tatyla
nem,azzal csak fagyasztod<#nezze>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacee
nem, a törlés a lap alján levõ cancel your accounttal történik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

de ugye ott nem lehet kitörölni accot? mer karim nem akaorm elveszteni. amúgy köszi 😊
Lacee
egyiket visszavontam, erre mindkettõ post eltûnt.. GG sg.hu 😊

tehát: acc management -> cancel subscription

Mighty
Kilöktél te joystickes 😛

Változtasd meg a fizetési módot mondjuk GC-re.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hellosztok. Azt szeretném kérdezni h ha bankkártyáról fizetek elõ a wowra azt h lehet megszüntetni? Egy darabig szüneteltetni akarom, lehet is is adom de nem akarom h megjegyezze a bankkártyám, mer automatán leveszi a pénzt ha lejár acc és ha eladom akkor se akarom nao nh akinek eladtam az é kártyámról játszom. pls írjátok le pontosan mer nem nao ntok angolul azért félek véletlen kitörlöm accom vagy nem tom. elõre köszi üdv
XD jó tényleg összekevertem... sry 😛

Ezen besírtam, ott a linken az eredeti meghívóról egy kép meg hogy honnan küldik, ugyanaz a szöveg mint amit Wildor belinkelt, és mégis fake. Ma tényleg itt a világvége