World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
๏̯͡๏﴿
"The trees move. Do you not see it?"
๏̯͡๏﴿
Bizonyítás: "Az aréna meg kb ugyanannyira unalmas pvp szerón mint pven. BG-k a jók." - egy magyar játékos a Ragnaros-ról, akár játszhatna a BS-en is...
Ha erre gondolsz, ez egy tény. Egy csomó szociológiai felmérés készült a wow játékosokról, ezt is onnan lehet tudni.
A wow rp tartalma, pedig nem azonos azzal a szánalamas bohóckodással, amit az rp guildek elõadnak, szerencsére.
Lynx-et, meg egy csomó más embert, fel sem ismerem, mert naponként váltogatják a hülyébbnél hülyébb képeket a nevük helyén... Lehet, hogy Lynx ilyen vicces fiú, de ha ezt nem tudom elõre + nem látom, hogy ki írja a hsz-t, akkor nekem valahogy a humor nem észrevehtõ a hsz-eiben.
world pvp nem halaa és nem gankelés, de nem erõlködök ezt elmagyarázni valakinek, aki meg van gyõzõdve róla hogy pve szervereken nagyobb az átlagéletkor...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ahol én játszom, ott az ally, azt csinál, amit akar, mert jobb guild-jeik vannak, pedig kevesebben vagyunk! Haala-nál mountolnunk se kell. Vagy farmhelyeken oda szállok le, és akkor, amikor, csak akarok; 10v1-ben sem fognak támadni, mert tudják, hogy 10 perc múlva lehúzhatják a rolót. Ennyit a szuperbátor hordásokról... ez is egy, a sok ostoba wow legendák közül.
Az ally vs horda vita úgy értelmetlen, ahogy van. Egyetlen dolog igaz, horda oldalon az átlagéletkor alacsonyabb. Ezen kívül nincs más különbség.
ui. kihagytad hogy mind 12 evesek! :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
töröljé el a repülõ mountokat
๏̯͡๏﴿
errõl a stormwind guard klán jut eszembe akik nem csináltak mást csak egésznap stormwindben sétáltak a bank meg az ah között huhuuuuu
na meg a cybersexes faszlámák akik rp szexelnek ingém
18+ az biztos....
raiden meg instában úgysincs pvp a raid meg ha nem képes leverni az insták elõtti mitugrászokat, az föld nélküli paraszt.
๏̯͡๏﴿
A wow-os ünnepek csak pve realmen élvezhetõek, viszont az igaz, hogy a sokadik lvlup már csak pvp realm-en élvezhetõ, ha élvezhetõ egyáltalán😊
PvE szerveren ebbõl kimaradsz. viszont kapsz egy rakás kis homokos carebeart. de ha a játék legmókásabb részét át akarod ugrani, menj carebearkedni. <#vigyor1>#vigyor1>
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
lvl3asok ölésében meg az 1 shot a jó meg az, hogy nem tudnak mit csinálni
๏̯͡๏﴿
Ha gyorsan akarsz fejlõdni ajánlom a huntert.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
:d nub
๏̯͡๏﴿
Ha elviseled h sokszor ok nélkül hentelnek le akk pvp is megfelel.
Viszont ha nem azzal szeretnéd tölteni a játékra szánt idõ negyedét h szellemként szaladgélsz akk pve .
Kb. 12 éve játszok különbözõ szeretpjátékokat (gépen is, meg nem is), de ennek a felét sem értettem, mert a wowot nem ismerem, de mivel az elõéletem azért megvan, ez csak idõ kérdése remélem. 😊
De akkor kezdõként érdemesebb PvE szerverre menni? Vagy nem ugrálnap a PvP-n sem a nyakamba? Csak mert kicsit tartok tõle, hogy "bejött ez az elsõ szintû kis fütyi, mutassuk meg neki mi a jómodor..." Szóval egy kezdõ-nek mit ajánlotok? 😊