166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
mama2tebalfasz #135615 -
#135614 multidő volt, mostmár esett :D -
ShaiHulud #135613 pedig az fixen esik:D csak ne a guardoknak add a tokent hanem tradereknek/nevesittett npcknek, pl forgenal a keymasternek. -
#135612 én IF-ben azzal a sörrel voltam így, nem akart esni :S -
ShaiHulud #135611 visszavonva, vegre esett meg egy es kesz:D -
ShaiHulud #135610 fuck u bag of candies! -
#135609 3.0.9 van már, szerintem azért nem működik... ha meg tört verzió, akkor egyfelől piros felirat, másfelől nem biztos hogy egyáltalán kompatibilis a törttel a questhelper. -
#135608 a 2.4.3hoz milyen questhelper kell mert nekem nem jön be.
Ide csomagoltam ki interface/addons/questhelper -
#135607 Létrehozta magától csak el kellett inditanom a játékot:) -
WiLDoR #135606 nem kell újrarakni.
ha jól emlékszem, az a mappa automatikusan nem jön létre.
ha nincs, csinálj egyet... -
#135605 Hello!
Felraktam a wow-ot aztán a burning crusadet és ezután pachaltam vagyis nincs addons mappa az interfaceben.
Ilyenkor ujra kell rakni a jatekot? -
WiLDoR #135604 már megoldottam, kösz :) -
Somi1 #135603 #135571 & #135572 kosz, de kozben rajottem h sct is irja csak en az active skillnel kerestem, de a buffoknal van az eventek kozul :)
vegulis igy utolag logikus, mert akkor lenne aktiv skill ha csak procnal lehetne hasznalni, de ez nem igy van mert barmikor lehet slamelni csak 1.5 sec cast nem instant amikor nincs proc -
#135602 Interface/addons -
#135601 Sziasztok!
Most töltöttem le questhelpert kicsomagolni hova kell? -
#135600 Ottvannak pedig csak stealthbe és nemlátod őket. -
WiLDoR #135599 hát jah, a te csaj karidat elnézve, ez tényleg végigszopás lesz :D -
WiLDoR #135598 én azon vagyok kiakadva ennél az eventnél, hogy baromi sokmindent kell csinálni ahhoz képest, hogy milyen kevés idő van rá...
pláne úgy, hogy irl is eléggé be van táblázva most emellé -.- -
ShaiHulud #135597 hoh, most talaltam egyet:D travelers mammuton ult. -
ShaiHulud #135596 jah az :D jah kene a violet proto-drake majd :D ez a love event amugy ritka szar, mindig is utaltam:D ezzel az orankenti hulyeseggel, illetve ezzel, hogy melette csak ugy lehet eventhez valo itemeket szerezni, ha vegigszopod mind a 3 varost, az meg eleg volt egyszer:D -
Bhalage #135595 nem volt kár, élveztem, vegignyomtuk 10est es 25ost
csak ugye a "non plus ultra"..... engem mas nem erdekel a wowbol..
a pvp az megalol kurvaszar uj BG is, WG atyaisten lol? egy vicc -foleg hogy mondtam megy WAR is - ha epp olyan kedvem van, akkor WAR pvpzek par kort. majd kovi dungeonra megint benezek. ;d -
Bhalage #135594 nekem hordaskent a cenarionos is nagyon tetszett (volna), de amikor hallottam hgoy nem lehet leszallni vele, akkor az egy vegleges csalodas volt ; ( -
#135593 Nekem a fehér hipógriff tetszik, amivel stars restből lehet repülni, remélem beteszik játékosnak megszerezhetőre is valamikor. -
WiLDoR #135592 hát ezért kár volt befizetni ennyi zsét.
inkább küldted volna el nekem, én meg csináltam volna pár screenshot-ot... -
Bhalage #135591 24/7 az be is baszna :DD kicsit masmilyen ertekrend szerint elek egy ideje ;D
manapsag amikor szabadidom van es jatszani akarok inkabb a Wiit kapcsolom be ;D
amugy aze fizuztam be, mert naxxot akartam megnezni, megneztem, ennyi volt : ) -
#135590 casual style rested bonussal questelgetve 4-6 ora volt egy szint -
lalinov #135589 hellósztok mennyi ideig tart kb 70 ről 80ra felhúzni a karimat? -
WiLDoR #135588 ja igen, ragna-n egy troll rugó legyen már olyan kedves, hogy mondjuk este 6-kor kiteszi a karakterét dalaran közepére 1 röpke órára, garantálom, hogy hatalmas népszerűségre fog szert tenni seperc alatt :)
(tegnap 1 órán át keresgéltem dalaranban troll rugót, de szerintem olyan nem is létezik :D) -
WiLDoR #135587 a te karid Soii ugye?
láttam tegnap nagyon hegesztetted a love is in the air eventet :)) -
WiLDoR #135586 ha nem tolod egyikkel se, honnan tudod, hogy miből milyen sok van?
na valld be szépen, hogy 24/7-ben wow-ozol -
ShaiHulud #135585 akkor te vagy nagyon kocka realmen jatszol, vagy a (hasrautok) 200bol 1 red-t soknak latod. -
Bhalage #135584 hmm nem irtam volna? leszarom mennyi "melo" van mogotte (ez nem volt szempont)
en, ismetlem : gecisok piros barna es tsai, es kek protodraket lattam es nekem ez egyaltalan nem jon be.
zold kurvaritka es mint olyan nekem bejon.
ennyi xD -
ShaiHulud #135583 midnenki proto drakel?:D nah ez vicces. azert ezt nem gondolod komolyan, vagy a griffre ertetted? :P zold, kek es time-lost mogott van a legkevesebb melo, az csupan mazli kerdese (najo mondjuk time-lostot "kikempelni" se semmi) :) -
Warden #135582 A pallypower jó buffaddon, főleg abban az esetben több paladin van a raidben igy könnyebb beállítani a buffokat.Mostmár hogy összvissz három buffmaradt ebből általában mindenki egyet tallentel maxra vagy kettőt így látható az is hogy kinek van a legnagyobb rankú.ja 3.0 elött volt igazából jelentősége mikor 5 buff volt és classonként a 2-3 deviáns akinek nem volt jó az amiket kapott, neki a might-kings-wisdom mellé nem volt jó a light neki salva kelett.
Anno prebc a negyvenfős raidekben (a hátamközepére sem kívánom visza) pláne mikor meg 15 perces buff sem volt valóban így működött hogy az adott raidtag rádírt egy whispert hogy mi kell neki és azt kapott de az nem addon volt hanem sima makró.Azt most is írhatsz de sok értelme már nincs. -
#135581 Nem egészen.Ugyanis volt, hogy might-ot adtam, de inkább kings-et kért. És forditva. -
#135580 Pallypower.
Bebaszna ha whisp alapjan buffolnal :)
Neked mint 'buffernek' pontosan kell tudni hogy adott szituacioban kinek mi kell . -
#135579 Sziasztok.
Hátha tud valaki segiteni.
Régebben volt egy mage addon (lehet, hogy más is tudta használni) ami azt csinálta, hogy ha rádwhispereltek akkor a whisperelő kapott a kért buffot.
A kérdésem az, hogy nem létezik ilyen Paladin addon? Ami úgy müködik, hogy kapsz egy whispert, hogy kings,wisdom,might stb. akkor te azt buffolod a csávóra auto.
köszi
-
Bhalage #135578 az a helyzet, hogy be van fizetve mind2, de egyikkel se tolom
lol
-
WiLDoR #135577 te mióta wow-ozol?
who-val mi lett? klotyó? -
Bhalage #135576 jok azok szvsz csak mindenki azzal jar azert gaz -.-
nekem a kek es piros nemtetszik, a zold bejon