World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
Ha valaki maximalista és minél több Achievement-et akar megcsinálni akkor azért fájni fog a régi repuk hiánya, persze ez sokakat nem izgat, pl engem sem😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

panther112
Semmibõl nem fog állni 70-ig húzni egy új karaktert. Régi reputációk mennek a kukába, itemek nagy része szintúgy.

Tatyla
nem lehet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

edios
Nó flém, úgyis a te dolgod, stb, de elõbb-utóbb meg fogod bánni, ha eladod szvsz. Velem is volt már ilyen, volt hogy fél évig rá se bírtam nézni wowra, sõt volt, hogy kitöröltem a karim, de végül visszakönyörögtem Blizzardtól. Nem vagyok függõ, egy évben van kb 4-5 elõfizetett hónapom, és még akkor se játszok valami sokat. Mégis jó, ha van egy account, ki tudja mikor akarunk haverokkal menni egy instát, vagy csak simán barangolni, vagy esetleg kipróbálni új kiegészítõt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ragnaros Alliance

Get a life!

Eladó a wow accountom, 70es maget tartalmaz kék gearben és egy 22es shaman-t, idõ hiány miatt megválnék, tõle 4k-goldal, a gold külön is eladó ha valaki tart rá igényt (az accounthoz adok mindent) Elérhetõségek: msn- [email protected]

Dont need flame..

Get a life!

Botond
Arra gondolok, hogy itt adott esetben a két fogalom egybe esik. Egy vmit lehet cancelelni, a fizetést, és akkor frozen lesz az acc.
Csirke4
Ez törli az accot véglegesen valszeg.
Shongi
Nos most már én sem tudom hogy WoW esetében van e különbség😄, de azért ugye nem arra gondolsz, hogy számodra teljesen ua. jelenti mindkét kifejezés?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

gondolom az arnyekokra gondolsz, de az majd csak wotlk-ban lesz benne, most hiaba irnad, felteve hogy nem a betahoz kerdezed😄 de most nem keresem meg neked a pontos parancsot szal mindegy😄

Botond
És a subscription meg a payment közötti különbséget még kifejtenéd? 😊 Aztán nincs több kérdésem.
Shongi
"Cancel your Account

You can use this service to terminate your subscription online..."

Account management oldal legalja...

Botond
Accountot hogy cancelolsz? 😊
Shongi
Nem ha Cancel Accountot, és Cancel Payment(vagy mi) nem ua.

Botond
Az a cancel? 😊
Shongi
Ööö szerintem ha csak egy hónap akkor ne Cancel-ozd, elég csak kivenni a fizetést...

Ioles
Értem, köszi

Botond
Elég cancelni.
Ioles
Sziasztok!

Ha leszeretném mondani az accountomat, mert teszem azt nincs idõm játszani következõ hónapba(de ez csak egy példa) akkor elég az oldalon lévõ Cancel account opciót használni vagy fel is kell hívni õket?

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
/script play aoc

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Valaki nem tudja azt a script parancsot amivel lehet turbozni a grafikát. Anno volt a Frostshockon de már nem találom az arhívumba se.
Botond
Town Crier \o/
Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ez a beta server annyira király, hogy már megint nem lehet belogolni -.-

Checkerboy
Senki? :/

Egy Amcsi szerveren játszó ember sincs ezen a fórumon?

Ha valaki ismer valakit aki Amcsi szerón játszik, akkor szóljon annak az illetõnek, mert nektek semmibe sem kerül, és még arra is van esély, h kaptok egy hónap ingyen játékot.

Üdv

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Mighty

Kártya szám: 1111 1111 1111 1111
Ellenõrzõ szám: 567

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Shongi
Szerintem most mindenki félreért valamit😄 Ahova a kártyád számát kéri, oda a hosszú 4x4 számból álló sort kell beírni, a kis mezõbe pedig a 3 számból álló biztonsági kódot.

Soultrain
uh itt van sok szám😊 az elsõ 4-et vagy az utolsó 4-et kell megadni?

Bocsi a hülye kérdésekért de nem vagyok otthon ezekben a bankos dolgokban.

Shongi
Nos ha megkérdezed valakitõl hogy milyen a sonkás szendvics, és erre azt mondja nem túl jó akkor valószínû nem is fogod megvenni, de ha azt mondja az illetõ hogy nem rossz, csak éppen van jobb is, akkor már simán megveszed mert téged az érdekel.
Tudom kicsit hülye hasonlat, de csak szemléltetni akartam, hogy mire is akartam kilyukadni az elõbb.

picket
Card numbernek a kártyád számát kell megadni, amirõl te beszélsz, az az ellenõrzõszám.

&#3237;_&#3237;

Soultrain
Hali!
Card numbernek a kártya hátoldalán, az aláírásom melletti 3 számjegyet kell megadni ugye? Elõször elfogadta de nem tudtam az accot megcsinálni mert a végén kiírta h túl lassú voltál... és most nem fogadja el 😞 Ilyenkor mit lehet csinálni?

Checkerboy
Sziasztok.

Amerikai WoW elõfizetõket keresek, Scroll of Resurrection ügyében.
Megint megjött a kedvem, és ha már van ez a 10 ingyen nap, akkor miért ne használnám ki? Elõfizetés elképzelhetõ, szal aki kisegít nekem az lehet, h kap egy hónap ingyen játékot.

Aki tud ebben az ügyben segíteni az légyszives priviben jelentkezzen 😊

Üdv

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

antgecc
Szintezéshez kinek mi, tökmind1, az úgyis gyorsan lemegy (bár sztem combat v sub). Én endgame pve <-> pvp mutilaterõl beszélek.

Egyébként meg: mutilate és nem multilate.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
WoW, akkor olvasd el szépen még egyszer amit írtam, és ha találsz az írásomban olyat, hogy rossz, akkor jelentkezz nálam szünetben.

Segítek egy kicsit: annyit írtam: nem túl jó.

Ha értelmezési problémáid vannak szólj, és körbemagyarázom neked.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csirke4
Ice-tea ftw. ^^

Amúgy a fehér sebzés ettõl még ugyanúgy imbawtf lesz csak nem 62 hanem monnyuk 72 %-a lesz a leadott dps-nek, nem?
Csirke4
De mert a rugóé nagyobb lesz! <#idiota>
k O T T A
sokmindent mondanak aztán mégis ott tartunk ahol
dw helyett kétkezes annyiból jobb h kevesebb hit kell jóval szóval lehet ap/critre nyomulni ezerrel

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
túl sok 2k körüli multilate rugót láttam ahhoz h ezt ne mondhassam😊
jelenleg úgy néz ki h 50ig combat sword utána shs 62ig majd multilate szintezéshez nekem ez így nagyon bejött
endgame multi meg combat sword v sword/fist pvp meg multi/shs
bár apvp az nem izgat azt meghagyom a pro-knak

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

DW sosem fogja elérni 2h dpsét. (blizzes ember is mondta)

2v2-re jelenlegi állás szerint frost/unholy hybrid build(frost több) lesz majd a legjobb
3v3-ra mind a 3 tree jó, csapatösszeállítás kérdése az egész
5v5-re én inkább bloodot/frostot választanám a magasabb burst miatt

Unholy leginkább tankolásra jó most.
Gargolyet pvpben szinte soha nem fogsz látni, mert elszívja a runic powert, és ezzel kiesnek a def spellek egy része. (dmg szempontból annyi hogy 700akat sebez 2 secenként lvl77en..)

"Na meg Resto druk szépen besz*pják már nem csak dispellelni lehet a hotjaikat hanem átváltoztatni Dottá"
2 dolog. 1 nem lehet spammelni, és simán újra lehet rakni a hotot. 2 már nem változtatja dottá.

vicces volt, de kellemesen csalódtam egy nõvel beszéltem és nagyon segítõkész volt.. aztmondta próbáljam 1 órán belül újra.. kiváncsi leszek az eredményre... igaz hogy ott leragadtunk hogy az y az váj.. nem értette meg.. és mire kiböktem hogy yellow... na mind1... megállapodtunk hogy én váj-t mondtam és nem váj-t ...

Shongi
WoW te biztos nem sok roguerogue.com-ot olvastál eddig, a Mutilate nagyon is jó tud lenni PvP-ben, egyszerûen csak a step+hemo egy szinttel jobb, de az nem azt jelenti hogy a másik rossz.

Jó lesz a Dk pvpre. Ha megnézitek az unholy ágat akkor lehet látni hogy vannak olyan talenjei amik majdnem megálíthatatlanná teszik õket. Van még egy kevés CCje is petek is tudnak egyes mást de fõleg gargoyle lesz kb egyenértékû a water elementalal sztem. Na meg Resto druk szépen besz*pják már nem csak dispellelni lehet a hotjaikat hanem átváltoztatni Dottá 😞 De nem baj BOOMkin FTW. Ráadásul egy két bloodra ha talentol még saját magát is tudja healelni egy kicsit.

TVelvet
ajanlani = elképzelni
TVelvet
nem csak tankra lesz jo, dps-re is, mondjuk én dpsbe csak dual wieldet tudnam ajanlani
antgecc
pve-ben sztem is az a legjobb, csak sajna pvp-ben nem túl jó.

Elsõsorban azok véleményére vagyok kíváncsi aki a bétában már próbálta a DK-t. Én is utánaolvastam de jobb az elsõ kézbõl származó infó. Szóval ahogy látom, a DK-t elsõsorban tank szerepre szánják. Kérdés hogy milyen mértékû DPS-re lesz képes? Esetleg olyan lesz mint a tank pala / retri pala? Remélem azért a blood ágon sokkal komolyabb dps kaszt lehet mint egy retripala.
k O T T A
huh
multilate+envenom a két új szerelmem
nincs is jobb egy jó kis hátbaszúrkálós mérgezõs rogue-nál<#eplus2>
ez az igazi nuke<#vigyor2>

nyilvan attol fugg mit akarsz...
accountnev+az accounthoz regisztralt nevet egybol kerdeztek