World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Get a life!
Dont need flame..
Get a life!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
You can use this service to terminate your subscription online..."
Account management oldal legalja...
Ha leszeretném mondani az accountomat, mert teszem azt nincs idõm játszani következõ hónapba(de ez csak egy példa) akkor elég az oldalon lévõ Cancel account opciót használni vagy fel is kell hívni õket?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy Amcsi szerveren játszó ember sincs ezen a fórumon?
Ha valaki ismer valakit aki Amcsi szerón játszik, akkor szóljon annak az illetõnek, mert nektek semmibe sem kerül, és még arra is van esély, h kaptok egy hónap ingyen játékot.
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Kártya szám: 1111 1111 1111 1111
Ellenõrzõ szám: 567
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bocsi a hülye kérdésekért de nem vagyok otthon ezekben a bankos dolgokban.
Tudom kicsit hülye hasonlat, de csak szemléltetni akartam, hogy mire is akartam kilyukadni az elõbb.
ಥ_ಥ
Card numbernek a kártya hátoldalán, az aláírásom melletti 3 számjegyet kell megadni ugye? Elõször elfogadta de nem tudtam az accot megcsinálni mert a végén kiírta h túl lassú voltál... és most nem fogadja el 😞 Ilyenkor mit lehet csinálni?
Amerikai WoW elõfizetõket keresek, Scroll of Resurrection ügyében.
Megint megjött a kedvem, és ha már van ez a 10 ingyen nap, akkor miért ne használnám ki? Elõfizetés elképzelhetõ, szal aki kisegít nekem az lehet, h kap egy hónap ingyen játékot.
Aki tud ebben az ügyben segíteni az légyszives priviben jelentkezzen 😊
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Egyébként meg: mutilate és nem multilate.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Segítek egy kicsit: annyit írtam: nem túl jó.
Ha értelmezési problémáid vannak szólj, és körbemagyarázom neked.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy a fehér sebzés ettõl még ugyanúgy imbawtf lesz csak nem 62 hanem monnyuk 72 %-a lesz a leadott dps-nek, nem?
dw helyett kétkezes annyiból jobb h kevesebb hit kell jóval szóval lehet ap/critre nyomulni ezerrel
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
jelenleg úgy néz ki h 50ig combat sword utána shs 62ig majd multilate szintezéshez nekem ez így nagyon bejött
endgame multi meg combat sword v sword/fist pvp meg multi/shs
bár apvp az nem izgat azt meghagyom a pro-knak
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
3v3-ra mind a 3 tree jó, csapatösszeállítás kérdése az egész
5v5-re én inkább bloodot/frostot választanám a magasabb burst miatt
Unholy leginkább tankolásra jó most.
Gargolyet pvpben szinte soha nem fogsz látni, mert elszívja a runic powert, és ezzel kiesnek a def spellek egy része. (dmg szempontból annyi hogy 700akat sebez 2 secenként lvl77en..)
"Na meg Resto druk szépen besz*pják már nem csak dispellelni lehet a hotjaikat hanem átváltoztatni Dottá"
2 dolog. 1 nem lehet spammelni, és simán újra lehet rakni a hotot. 2 már nem változtatja dottá.
multilate+envenom a két új szerelmem
nincs is jobb egy jó kis hátbaszúrkálós mérgezõs rogue-nál<#eplus2>#eplus2>
ez az igazi nuke<#vigyor2>#vigyor2>
accountnev+az accounthoz regisztralt nevet egybol kerdeztek