166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #135655 Semmi lutri nincs az új rendszerben. Inkább örülnél, hogy nem rak össze a 2.5ks ratingesek új csapataival -
" hatha egyszer en is olyan pro lehetek mint wildor aki kozepszar gearben oli a 70es mobokat "
QFT -
Bhalage #135653 hi -
Bhalage #135652 baratoknak annyi koze van, hogy szeretek massal jatszani, szamomra ez a jatek lenyege, tudod a kozos jatek...
1 db 80as karim van egy priest, gyogyi fajta, nem igazan probaltam, de olyan kis dpse van, hogy sztem nem tudnek megolni semmilyen komolyabb elit mobot aminek tobb hpja van mint 100k. azok meg mentek kb..
nem tudom mit vered a nyalad te is, egy plates karival aki iszonyu dpst tol es meg tudja bizonyos fokon gyogyitani is magat leszolozni par 10szinttel kisebb mobot.. skill? nemhinnem. szamok torvenye es mazlifaktor.
elkezdtem huzni a dkt, hatha egyszer en is olyan pro lehetek mint wildor aki kozepszar gearben oli a 70es mobokat -
YakHead #135651 Jaaaaj, hagyjuk már ezt a "healerek baszott erősek és mindent kihealelnek" dumát. Nem nagyon vitáztam veled soha, de az Isten szerelmére oldjátok meg skillből ezt a healer kérdést
egy rugó leszarja mekkorát healelek baszki, kivon a forgalomból azt csak nézem hogyan kúrja szét a társamat, aztán meg engem. Ha a healerek mindent kihealelnek, akkor ti meg az instant healeken kívül minden healünket megszakítjátok, felezitek, lassítjátok, meg még tökömtudja mit nem csináltok. Érdekes, hogy a retri paladin kb. leszarja a 10K-s nagyhealeket, szépen kivon a forgalomból azt belénküt 50K dmg-et 5 sec alatt azt mehetek verni a f......t. -
#135650 érti valaki az aréna rating számlálót?
kínszenvedünk 1-1 csapattal 5-10 pontot kapunk aztán szarrá ütnek minket fél perc alatt,bukunk 20-25 pontot....
fos,lutri az egész...
az arénáról az sokat elárul,hogy pl a legjobb hordás 2v2-ben a 2 muksónak üsszesen nincs 300!!! resilience!majdnem full pve-ben nyomatják.../arathoron néztem/
nekem pl 715-van és szétkúrnak mintha ruha nélkül mennék:S
A healerek pedig baszott erősek szerintem:S a kihealelnek szinte akármit...
-
#135649 lies! -
ShaiHulud #135648 mi koze a baratoknak ehhez, nem muszaj dkval probalni, akkor meg nem fogod megtudni mi a nehezseg. -
Bhalage #135647 vannak barataim, nincs dkm, nem solozom ;d -
WiLDoR #135646 persze, hogy egyedül toltam.
s jellemzően nem a boss-ok szopatósak, hanem a trash...na az valami übergeci, főleg az ilyen 5-7-es pack-ok pl. shattered halls-ban, vagy shadowlabban...ott ha 1x rosszkor nyomsz el valamit, akkor kampec (volt olyan, hogy kemény 41 hp-val éltem túl őket).
azért 70-es elitek elég szépeket ütnek 80-as kariba, meg a spellek 60-70%-a is becsúszik simán.
szal' okosan kell csinálni, lassan, de biztosan. -
#135645 nem a játék hízlal hanem a kaja amit közben bezabál:p -
ShaiHulud #135644 adok erte 4.5k goldot! -
Savmacska #135643 Ragna alli oldalon eladó 9k gold olcsón akit érdekel irjon egy pm-et -
ShaiHulud #135642 probald ki solozni oket es megtudod :p
cement shaman vs rugo temanal, egy dolgot tudsz csinalni stun alatt a pvp trinketen kivul, elnyomni a shamanistic raget, mert azt lehet stun alatt is hasznalni, ezzel csokkented a bejott sebzest 30% kal. aztan spammeled a spirit wolfokat hogy ha kijonnel stunbol akkro lestunoljak neked a csira rugot es elkezd egyaltalan tudni utni, ha mazlid van hamar felstackelodik az mw es tolhatsz egy nagy healt magadba. lightning shield alap totemek teren meg poison cleanse, earthbind, magma, wf. -
Bhalage #135641 na meselj, nem neztem a screenshotokat, nem egyedul toltad vagy mi van ?
vagy mi a nehezseg ? -
Yepp #135640 és persze a hunter :P -
YakHead #135639 A kerdesem az lenne, hogy egy cement shaman mit kezdhet egy rugo-val pvpben?
Őszintén? Semmit. A cement ágon az earthen power talent kirakásával a totemed csak a snare effectből szed ki. A Blind meg tudtommal "disorient" effect. Egy skilles (de még a nem skilles) rugóval szemben nem sok esélye van egy Shamannak, legyen az akármilyen talenten. A tucatnyi stun-ja meg egyéb okossága révén a leggecibb kasztok egyike, akiket jó eséllyel talán egy holy vagy prot Paladin tud szerencsésebb esetben szopatni, vagy egy Prot warrior. Esetleg az új kedvenc, DK kaszt, de a shamanok egyenlőre easy frag-et jelentenek e "nemes" faj képviselőinek -
Camouflage #135638 A kerdesem az lenne, hogy egy cement shaman mit kezdhet egy rugo-val pvpben - mit csinaljon a stunnal, a blind effecttel stb. Ha van valakinek eletkepes strategiaja az legyen szives irja le. Zarojel: ha jol tudom a stunt csak pvp trinkettel lehet leszedni (es annak is tobb perc cooldownja van), a Tremor totem, vagy a talentbol kirakhato snare-effect eltuntetosdi itt nem mukodik? -
YakHead #135637 Druida/Shaman combo esetleg? -
Big Bad Ryder #135636 Ez jó hír, nagyon kösz :D -
#135635 ezen mit kell nézni? o.O -
#135634 http://www.wowwiki.com/Macro -
#135633 http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/Druid/Shaman/ Arenajunkies. Többet mondd minden szónál! -
Big Bad Ryder #135632 Mit gondoltok resto shaman + druid 2v2 teamről? Mennyire állná meg a helyét manapság? Haver resto shaman én meg druidát húzok és nem volna kedvem újat kezdeni.A druid feral vagy boomkin? -
WiLDoR #135631 hát azt azért nem mondanám... -
heystumafly #135630 -
#135629 BC-s HC-k kulcsához még mindig kell honored repu? -
Bhalage #135628 ezek ennyire izik lvl80on ? ;d -
WiLDoR #135627 folytatva a már megkezdett sort, hc ramparts és hc shattered halls után, itt van újabb 2
-
#135626 A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
magyarul: takarodjál büdös törtös! -
WiLDoR #135625 valahogy ez nekem se akar összejönni...jah, tudom, az én hibám :X -
#135624 hajjaj a szúszajd szajlenszes póló :D -
ShaiHulud #135623 atbaszott, mert az mikro volt. -
Gumbo #135622 -
#135621 Sziasztok.
Tudnátok linkelni 1 oldalt, ahol levan írva az összes macro parancs? fontos lenne. Volt 1 csávó, aki ott állt előttem elwynnben, és guildbne és friends listben is azt írta neki hogy borean tundra, és amit mondtam neki arra átírta, és azt mondta hogy makró.
előre is köszi -
#135620 Az okés, hogy elhízott, de a haját direkt lőtte be ilyen Balázs Palisra? -
#135619 én meg bezzeg nem tudtam elhizni, pedig tuti többet játszottam. :D -
#135618 sztem ez a srác nem ugyan az :) -
#135617 Ugyan dehogy, ez valójában az újkori evolúció, tovább lépett a fejlődés útján. Kövessük. :) -
#135616 lol
girnyóból kövér lett, 3.-4. környékén kellett volna leállni.