166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135816 encsák? -
WiLDoR #135815 ok, azt én is vágom, hogy hülyeség benne dps-elni, de EJ fórumokon vannak theorycraftok arra vonatkozólag, hogy U.P. adott szitukban mennyi pluszt adhat B.P.-hez képest.
viszont igazából sose olvastam el őket, csak láttam, hogy ilyen is van... -
WiLDoR #135814 viszont van egy kis gondom, amit nem értek:
tegnap cseréltem egy loot-ot erről (Heroes' Scourgebone Chestguard, +81 str, +111 stam, 2 gem socket), erre (Dragonstorm Breastplate, +100 str, +127 stam, 2 gem socket).
A gondom a következő:
1. Heroes tankolós chestben ezek a gemek vannak: +24 stam, +8 dodge és 12 stam, socket bonus + 6 dodge rating
2. A dragonstorm chest-be ezek a gemek kerültek: 2x24 stam = +48 stam (socket bonus +9 stam igy bukta).
Tehát a stamina upgrade igy alakul:
1. chest: 111+24+12 = +147 stam
2. chest: 127+24+24 = +175 stam
A szitu mégis az, hogy elvileg a 2. chesttel kéne, hogy több stamina legyen, mégis bukok kb. -60 hp-t, az első chest-hez képest.
Hol a hiba?
Lehet, hogy van valami socket bonus 2 db tank Heroes cuccnál, ami nincs kiirva?
Csak mert most valahogy nem vágom, hogy lehet mégis kevesebb a hp-m, mikor többnek kéne lennie a jobb chest-tel... -
#135813 ott sem :D amit félreértesz: amire bizonyos speceknél 0 20 51 pl. szükség van, az 9% gear haste + spellhaste totem. ezek miatt ki lehet cserélni a BB-ket BS-re :D ennyi szerepe van most a haste-nek kb.
plusz: ugye a haste növeli a KM PPM-jét, de emiatt tök értelmetlen hastéra gyurni továbbra is, meg amugy is csak gearhaste-t veszi figyelembe, UH pres. továbbra is < blood pr. :D
-
#135812 az a jobb, amelyik tetszik.
az "amelyikkel jobban tudsz játszani" irreveláns, mert közöd nincs a játékhoz EGYIK CLASSAL sem sajnos :S -
WiLDoR #135811 mert megérdemli? :D
vagyis inkább megérdemli ő, mint az unholy presence-ben, vélhetőleg tankolós enchanttal dps-elő dk-k :D
amúgy meg nemtom mit kell itt sírni ilyen csicskaszar lootok miatt.
useless shit kategória kb x) -
#135810 megelőztél b+ :D
Ha vkinek annyi fogalma sincs a classáról, hogy milyen presence-ben legyen, akkor faszért akar epixet? huzzon szart lapátolni az ilyen nyomorék. Jelzem 80-ról van szó, nem 10 perc karihasználatról. -
WiLDoR #135809 unholy presence-ben dps-elő dk-k raid-ben.
na ehhez csak gratulálni tudok...biztos imba dps-t toltak :D
(bár ha dual-wield-del tolta mindkettő, akkor nem szóltam, ott bizonyos speccekhez fekszik valamennyire az unholy pres :S) -
#135808 ja és még bevan fizetve az acc kb 1 hónapig. Csak az acc tőbbet ér amugy WOW+BC+LK, ez már 15k. Szal akit érdekel priv:P -
#135807 Sziasztok, Akit érdekel van egy elado Balance Druidám, PVE / PVP setekel. stb stb. lvl 80 as Horda oldalon Al'akiron , de transferelhető mer nemvolt bannolva. 15k t kérek érte. Banki Utalás. Aki ismer engem tudja hogy nem scam. Akit érdekel Priv me. eu.wowarmory.com on megtudod nézni mibe van most, Xymon a neve. -
ShaiHulud #135806 hat nem mindegy, mert ha nem volt ott dk, akkor siman elviheti hisz senkinem nem jo semmire, eladni se tudja:D -
Savmacska #135805 Bazdmeg te vagy én voltam ott ? Kibaszottul nem az a lényeg hanem hogy mi a fasznak needel rá egy fasszopó drood, aki mellesleg swéd:) -
ShaiHulud #135804 szerintem nem volt dk :) -
ZFD #135803 Köszi! :D Ha meglesz a battlechest akkor megkereslek még titeket! Köszi! :D -
Lerstal #135802 megveszed battlechest-et, nem kell uj karit kezdened. az accountodra aktiváld és folytathatod.
wotlk csak 10+ szintet tartalmaz, területeket stb... simán találkozhatsz velük, csak nem mehetsz át Northrend-ra. ennyi -
ZFD #135801 Köszi! :D Egyébként az lenne a kérdésem még, hogyha a WoW Battlechest-et megveszem akkor tudom-e folytatni a mostani karimmal, vagy megint újat kell kezdjek? Valamint, hogy attól, hogy nekem még nem a WoTLK lesz meg, akkor olyan emberekkel nem is találkozok a szerón akinek az van meg? Vagy ez hogyan van?
-
Dr DeViLKiNG #135800 És miért nem rolloltak? Csak mert a warri is nyomott egy greedet..
Bár azok meg sem érdemelték volna, pveben unholy presel menni.. -
wowfan #135799 Az nem baj, mivel te is megkapod azokat a patcheket, amit mindenki, csak neked nincs jogod átmenni outlandre, illetve northendre, meg az egyéb, nem alap wowos dolgokat sem csinálhatod. -
ShaiHulud #135798 prok lehettek az unholy presencel:D foleg hogy akkor ha nem is tankok voltak, miert nem fallen crusader enchantjuk volt? btw honnan tudod hogy unholy presenceben voltak midnketten? ;)
-
Lerstal #135797 -
Savmacska #135796 -
Lerstal #135795 amejik lyobbb -
Savmacska #135794 viszont van egy nagyon hülye kérdésem, pvp illetve pve-be melyik a jobb? shad priest vagy a lock, jah és ne kapjak oylan választ h amelyik tetszill illetve amelyikket tudok játszani:P pusszi:D -
Savmacska #135793 Mind2 unholy percenct-be ment,d e tök mind1 2dk-nk volt, de lényegtelen -
ZFD #135792 Megvan köszi, eddig nem tom, hogy mi lehetett a baj Kicsomagoltam mégegyszer és nem bemásoltam , hanem oda csomagoltam ki. Köszi mindenkinek a segítséget! :D -
ZFD #135791 Az nem lehet a baj, hogy csak sima WoW van telepítve asszem. Az biztos hogy nem a WoTLK Nem lehet, hogy azért nem jó? -
ZFD #135790 Sőt úgy másoltam be, hogy nem is voltam belépve :D -
ZFD #135789 Persze, már kétszer is :( -
wowfan #135788 Igen, az eredeti. Hát nem tudom...újraindítottad a játékot, miután bemásoltad? -
ZFD #135787 Bloodscalp szervert ajánlották, gondolom az eredeti, legalábbis remélem :D Az egész mappát bemásoltam az add-on mappába. Nekem az a problémám, hogy a játék úgy veszi mintha, egyáltalán nem is lenne, hisz nem hozza ki a karakteremhez az add-on opciót. :( Nem tudom mi lehet a probléma :( Köszi a tippet megnézem a questet az oldalon :D Talán ott fent lesz :D -
wowfan #135786 Ja, és nem mindegyik questet mutatja. Én még ajánlom a cartographer addont, ez a térképedet módosítja, illetve mutatja a koordinátákat, ami azért jó, mert ha a quest helper nem mutatja, hogy hova menj, akkor thottbot wowhead ez a 2 oldal egy wowos adatbázis, rákereshetsz cuccokra, questekre, mobokra, stb. és a commentekben szokát írni a koordinátákat a questekhez, mobokhoz. -
wowfan #135785 Ha eredeti szerveren játszol, akkor mutatnia kell, hisz az oldalon a legfrissebb van fent. Esetleg rosszul raktad be. A letöltött rar fájlban van egy mappa, és azt kell bemásolni az interface/addons mappába(tehát nem a tartalmát, hanem magát a mappát) -
ZFD #135784 Köszi! De sajnos nekem nincs olyan a karimnál, hogy add-ons :( És megpróbáltam de a térképen még mindig nem mutatja. Mit szúrhattam el? Vagy triallal nem is működik? -
ShaiHulud #135783 bar van egy lehetoseg amire az valasz elkuldese utan gondoltam, hogy ok voltak a tankok frost presenceben es tankolos enchanttal :D de akkor is fura hogy 0 healingjuk van. -
ShaiHulud #135782 mert ugye death strike vagy blood presence kellett volna healelje oket, illetve ha azok megse akkro a fallen crusader enchant. szoval szerintem nem volt dk:P tehat hulyeseg a ninja kialtas, ebben az esetben. -
#135781 a kicsomagolt addont (elvileg egy mappa) át kell másolni ide:
wow-telepítés/interface/addons -
ShaiHulud #135780 jo csak fura hogy nincsenek ott a healing meteren egy csoppet sem. -
#135779 addon install -
ZFD #135778 Köszi szépen! :D Leszedtem a questhelpert, de nem tudom, hogy hogyan kell telepíteni, mert exe fálj, vagy ilyesmi nincs benne :( Légyszí ebben is segíts! :D -
levikeeee #135777 Sziasztok.
Van egy nagyon jo online strategia jatek, megcsak lesem kell tolteni.
A lenyeg: megnyitod a linket> Jelentkezes gomb>regisztralas> es megyis a jatek. Egy probat meger.
Link: http://www.travian.hu/?uc=hu6_4806
Udv.