World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Destiny. The design is clearly ancient.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valaki felismeri ezt az addont?
http://img402.imageshack.us/my.php?image=bscap001vt0.jpg
még nem láttam és mostmár tényleg érdekelne miez.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Nekem mióta megvan a wow többször volt win reinstall 😄
http://www.akciofigura.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
problémám van... újrainstalláltam a windows-t. minden szar el van intézve... gondoltma, hogy akkor következhet a WoW is. nos, nem tudom telepíteni. különbözõ hibaüzeneteket ír ki, hogy mi lehet a probléma oka. szó volt a hangokról... a képi megjelenítésekrõl... végül, hogy nem tudja írni a memót. már írtam a blizznek is, de még nem válaszoltak. esetleg van valakinek ötlete a problémával kapcsolatban?
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Engem meg az érdekelne hogy miért %-ban jelti a mobok és playerek életét? Xpearl-t használok és egyzserûen nem találok olyan opciót ahol betudnám állítani hogy rendesen kiírja az életét, mana opciót találtam de az alapból bevan kapcsolva. Addon nélkül is ugyanez a helyzet.
(ugyanaz az NPC adja, de a négy questbõl csak egyet vehetsz fel. Automikus questfelvevõ addonok bekavarhatnak, csakúgy mint az AQ-s gyûrûnél anno)
véóvé viki
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nevevel ellentetben ezalatt az opcioban letoltheted az alapjatekot is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
thx még 1x
Olyan problémám van, hogy megvettem a Burning Crusade- kiegészítõ cd-ket, és az elsõ lemezt felpakolja, kiírja, hogy tegyem be a másodikat, berakom és lefagy.
Találkozott valaki ilyen problámával?
köszi
Fenn van nekem az xperl, es nemtudom a targer-targetet bekapcsolni rajta.Mi lehet a gond? Interfaceba is kipipaltam meg az xpelr-be is.
üdv
ezért van a felirat fent a bannerben
mert mindenki úgy hekkeli szét a szerverét ahogy akarja
mint a kockadobások általában