166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Zwiebel #135896 Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot! Pontosabban a Battlechest-et :D Perpillanat is a patcheket telepíti
Azt szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatok-e a ti WoW-os táborotokhoz? :D
Előre is köszi! :D
-
#135895 ahogy dbm is announce-ol ha rl-nek be van kapcsolva, ez is. -
voloume #135894 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/failbot.aspx
szivi -
WiLDoR #135893 az jó, csak asszem ilyenem nincs.
vagy legalábbis nem tudok róla, hogy ilyen fel lenne rakva -.- -
#135892 Failbot. -
WiLDoR #135891 engem meg az érdekelne, hogy melyik addon az, amelyik raid-ben mindig kiirkálja, hogy pl. sartha-nál mennyien álltak bele a void zone-ba, mennyien és kiket kapott el a tűzfal, stb?
valamelyik addonom állandóan kiirkálja, s még nem jöttem rá melyik...
deadly bossmod szokott ilyeneket kiirkálni? -
voloume #135890 sziasztok, arról szeretnék tudakolódni, hogy dps-be a rugók közül az assasination vagy a combat ág most perpill az erősebb ? ty -
#135889 Nem érted. Neki a dw kell. KELL! KKKEEEELLLLLLL! Valahol megértem egyébként, mert sokan voltunk már abban a helyzetben, hogy kedvenc kasztunkat, buildünket a Blizzard lekapta a dps vagy heal lista éléről, és közölte, hogy "...was never intended...", vagyis hogy eddig illegálisan szórakoztunk, és nekünk bizony a k anyukánkat. Szerintem meg l2gamedesign a Blizzardnak, de mindegy. Nem mindenki váltogatja a kasztokat évszakonként, mint te :p Azért capaszabit sem féltem, pár hétig sír, aztán rerollol valami aktuálisan tápabbra :p Erősebb kutya... és itt mindig a Blizzard lesz az erősebb kutya. Ezért nem sírni kell, főleg nem ide. Ki lehet tölteni a cancel accountnál az okot. PONT. -
ShaiHulud #135888 dk dw tema: http://blue.mmo-champion.com/28/15207818317-dw-entirely-dismantled--intended.html -
ShaiHulud #135887 mivan meguntad naxxot?:D -
ShaiHulud #135886 -
#135885 Szeretném eladni az accomat.
LvL80 Prot warrior(4/5T7, Blue Proto Drake, stb..) és LvL79 Mage van rajta. Ha esetleg érdekel valakit privátban tudok adni bővebb infot.
Bocsi a zavarásért, többször nem írom be. -
#135884 Már megvan, de vicces mert ott is ugyanazt írják amit a gm mondott, és azt írják hogyha nem segít akkor írjak gmnek ... -
#135883 Azt mondta a gm hogy töröljem azt a 3 mappát amit már megtettem, úgyhogy vegyem fel a contactot a technical supportal, azt hol kell? -
#135882 Mostmár ott tartok hogy 2 gépen is próbáltam és beloggolok, végigmegy a töltőcsík és dc. Többi karakter tökéletes. Szóval írtam ticketet. -
MURopi #135881 Nekem ilyen DMG meter miatt volt, de ha neked addonok nélkül is ez van akkor nem tudom, wow újra rakást próbáltad?
ZFD: ha nagyon lassan jön, akkor más oldalakról is le lehet tölteni a patcheket de wow kliense is elég szépen, csak néha ki kapcsolja néhány 100/100as internettel rendelkező a peer-to-peer-t ezért ő tölt mint a szemét persze a többi gyengébbel rendelkező nem kap belőle mert nincs be kapcsolva neki a peer-to-peer... kicsit torrent feeling... -
ZFD #135880 Sziasztok!
Megvettem a gamét! Most szedi le a patcheket, de sajnos nagyon lassan :( Már vagy a 4.-et szedi :( Nem lehetne ezt valahogy másképpen megoldani? Csak mert úgy néz ki, hogy így még a héten nem is tok vele játszani -
#135879 Olyan problémám van ma óta, hogy raidbe, amikor elkezdődik a fight vagy azonnal, vagy 1-2 percen belül dc-t kapok és nem is enged vissza, betölt a játék és dc megint, ameddig fight van és utána beenged. Addonok nélkül is csinálja.
Emlékszem hogy másnak is volt ilyen problémája, mi oldotta meg? -
1Darton1 #135878 Valoszinuleg azert, mert a tobbseg nem azt tapasztalja, amit Te.
A speed-rekordokat dontogeto guildek wws-ei es a fejlesztok sajat statisztikai azt mutatjak, hogy bizonyos dw specek magasan a tobbi class dps-e folott vannak. Meg azt is allitjak, hogy az eredetileg 2h classnak szant dk-k zome dw-zik, mert azzal sikeresebbek (mar akit erdekel kozuluk). Ha hibaznak a nerffel, akkor feltetelezem javitani fognak rajta, mert az is szandekuk, hogy eletkepes maradjon a dual-wield is. -
WiLDoR #135877 olyan baromságokon tudtok elvitatkozni, hogy már nekem fáj.
nerfelik a dw-t, na és akkor mivan?
össze fog dőlni a világgazdaság, vagymi?? ja, bocs, az már nem, már megtörtént xD
leporolod majd a craftolt 2h macádat, aztán lehet vele újra aprogatni, nem nagy kunszt.
aki kedveli a dk-ját, s nem "omg, ez imba" felkiáltással csinálta, az ezután is maradni fog nála, akinek meg ettől elmegy a kedve, az se baj, legalább nem minden 2. méteren olyan dk-kba fog botlani az ember, akik unholy vagy frost presence-ben, tankolós enchanttal próbálnak dps-elni :D
de engem az se érdekel, ha nerfelik a dk dps-ét, raid-re ígyis-úgyis le tudok majd jutni, aztán ha tényleg annyira szar lesz a dps, akkor majd beállok tanknak, vagy ha az is szar lesz, akkor bevetem az imba bandage heal képességemet, meg cd-re nyomom majd a glyph-elt runetap-et, hogy toppolhassam a healmetert xD -
#135876 ha már ekkora láma vagyok, te meg ekkora pro (ugy látom el kell ismernem, mert máskülönben sirva mész anyucihoz), kérlek mondd már el, miért kell nerfelni a DW specet?
a., talán mert 1-5. helyen szerepel dmg listákon bossokon ~ 100dps-sel egyenértékben a többiekkel?
b., talán mert az UH és diseaseless blood is megelőzi ~2-300 dps-sel?
c., talán mert trashen aoe-val a 0 hp-s trashekbe tud burstöt tolni, de ha már chanelles aoe-ra van lehetöség sehol sincs többi classhoz képest?
tényleg nem értem (de tudom, én vagyok a láma) -
1Darton1 #135875 Azt el is felejtettem, hogy Te szaroztal es nyomorekoztal le engem egy teljesen konszolidalt postom utan. Es meg en vagyok a nagykepu paraszt, en nezek le masokat, es minositem a guildem? -
1Darton1 #135874 Eloszor is, nem tudom milyen guildben vagy, nem is erdekel, mivel semmit sem befolyasol. Sem a hozzaertesedet, sem a szellemi kepessegeidet. Mint ahogy az sem szamit, hogy egy viszonylag gyenge guildben vagyok, es maradok is a haveri kor miatt. Druidrol sem rerolloltam soha, akarmilyen gyenge is volt a multban (vagy akar a jelenben, a sok op class-hoz kepest). Megertem, hogy neked nincsenek haverjaid, nincsen kedvenc class-od, es az eppen aktualis tulsagosan is eros karaktereddel sosem vagy elegedett, mert nem tudsz jatszani. Ez rendben is van, csak ne hirdesd mar uton-utfelen, vedd mar eszre magad.
Nem nezek le senkit, a bunko vagy eltevedt embereket probalom eszhez teriteni. Ezt a magabiztossagot pedig az adja, hogy nem nyivakolok minden aprosag miatt, hanem megprobalok alkalmazkodni. A valtozasok moge latni, megerteni.
Es igen, peldaul van egy friss mai post is arrol, hogy nem veletlenul nerfelik a dual-wieldet, ez a szandekuk meg mindig. (Azt csak felve emlitem, hogy nem vagy tisztaban a nerf szo ertelmevel. Ha valami tul eros, azt bizony nerf utjan hozzak egy szintre egy masik speccel.)
Ami a legfontosabb, hogy ez csak ptr, es arrol is volt szamtalan post, hogy tobb lepcsoben fognak valtoztatni nagyon sok mindent oda-vissza, mivel ez a teszt lenyege. A DK-val kulonosen sokat foglalkoznak, es rengeteg valtozas lesz meg a ptr vegeig. Szerencsere hozzaerto emberek is segitik a tesztelest, es nem csak ilyen rinyazsakok erolkodnek. Ha a DW nem lesz ertelmes opcio, akkor majd elgondolkoznak rajta, ha megsem, akkor bizony alkalmazkodnod kell (vilagvege, ilyen sosem tortent meg senkivel sem, legfeljebb rerollolsz megint).
Sajnos a viselkedesem nem minositi, es nem is valtoztatja meg a guildem. A buta pletykak, amik BS-en terjednek az ilyen gyermeteg emberek altal, mint Te is, sokkal inkabb befolyasoljak a kialakult kepet.
Johet egy kitero valasz megint, amivel sajnaltatni akarod magad. Esetleg eloasol valamit rolam, ami minden alapot nelkuloz, aztan hapogsz, mert nem ertel el vele semmit. Ugy probalj szemelyeskedni, hogy tudsz valamit az illetorol. Ez persze nehez, mert en nem szoktam elarulni sok mindent magamrol, Te pedig telesirsz mindent mar tobb eve. Ideje valtozni, azt mondjak, hogy a jo emberek eletuk vegeig tanulnak es fejlodnek.
-
Warden #135873 A ki mit minősít dologba nem kellene belemenned úgy hogy egy nyilvános fórumon a saját guilded egy tagjára köpködsz.Nem kell izgulnod a DK marad eztán is az über class végül is ezért fizetnek mégtöbben és ez jó a blizzardnak miért tenné tönkre a bevételi forrását.Viszont próbáld ki hogy teljesen random elpötyögtetsz tallentpontokat a 3 ágra esetleg valami vakot megkérsz hogy segítsen ebben ugy is tudsz játsznai elég hatékonyan, mitöbb akkor is raidképes lesz a karaktered ha lvl 1 es szürke cuccban flangálsz, max nem te leszel a dps király az adott raiden amit ugyan nehezen emésztesz meg de legalább lesz mire hivatkoznod.
-
#135872 igy igaz, a PS biztos marad 118% wpn dmg. hihetö
És nem tudom feltünt e, de a DW-t nem nerfelik, hanem hazavágják. Rohadtul nem ugyanazt jelenti a 2 szó.
Mondd már el, hogy hol volt arról kék post, hogy lenerfelik? Arról van ponthogy kék post, hogy azt akarják, hogy egy szinten legyen 2h és DW, minimális elönnyel (2-300dps) a 2h javára. Ezzel szemben ugy néz ki, hogy értelmetlen DWzni, mert bár lehet csinálni DW buildet, de ugyanaz a build ugyanazzal a rotával/prioval 2h-val 500+ dps.
az meg hogy mindenkit lenézel PEsként, ahelyett hogy probálnál valami konstruktivat is csinálni, sajnos a guilded minösiti, bár tudtommal csak te vagy ekkora paraszt köztük. -
#135871 szavadon foglak.... -
Tusy #135870 - én nem egészen így érzem. Egyre kevesebb időm van játékra és akkor haladni szeretnék és erre (is) alkalmas a DK, még szar holmikban is (q reward, drop). 70+ karakterből van még priest, mage, lock és rugó de nekem eddig a DK jött be legjobban -
#135869 Ha screenshotot linkelsz, ahol petet healelnek, mert ütöd, akkor meggondolom, hogy esetleg előfizessek -
#135868 Sztem eddig is gáz kategória volt a DK. Én nagyon szerettem a lore és a feelingje miatt, de megutáltam, mert annyira imba. Én soha nem úgy választok karaktert, hogy na most melyik a menő arenában, pve-ben, hanem amelyik tetszik. De renegtegen csak azért vannak DK-val, mert szétcsapnak vele mindenkit. Mikor levertem vele valakit, nem éreztem azt, hogy de király vagyok, mert tudtam, hogy csak azért vertem meg, mert DK-m van. Ez így kurvára nem fun. Nem is játszok már vele. Helyette priestezek megint, mert healer mindíg, mindenhova kell. 1 hónap alatt léptem is vele egy szintet. Haladok... -
WiLDoR #135867 mé', jó az.
könyebb lesz hc-ket solozni
sőt igy már tök gáz kategória lesz, semmi kihívás se marad benne (pláne mókás lesz majd ulduar gear-ben), de ha az outlandi hc-k már túl ízik lesznek, akkor solozunk majd helyette northrendi normál instákat (next step)
bár az se uccsó szempont, hogy az én nick-em legalább egyedi, ez is valami (legelső szerepjátékos karim neve volt ez, onnan maradt meg) -
WiLDoR #135866 jah, dw-t lenerfelik a sárga földig, so sad.
bár engem már nem izgat, tegnap kiesett a Black Ice, végre igazi STARFIGHTER lettem
-
#135865 Megint kiragadtal valami extrat,bar bevallom jokat kacagok ezeken a kepeken.Ugy latom mindenki a sajat doglott lovat szidja mert mi ally oldalon eleg gyakran talalkozunk hasonloval am.
A legszebb tegnap este fel8korul tortent amikor egy IF raid sikerrel jart.Erted,fomusoridoben amikor neha tobbszaz ally player szlekkel ifben kb 4 perc alatt bevertek a kiralyt.Azert csunyan egett a fejem.
Szoval el kell kapni az 'elet' fontos pillanatait,fun latni amikor mindenki(beleertve Teged is)halal balfasz :D -
#135864 12k heal oh jesus:P -
Dr DeViLKiNG #135863 Bloodot is szarrá nerfelték. Szinte ugyanannyit ütök vele mint eddig (ugyanúgy disease nélkül), diseasel többet. Sől az új death strike olyan hogy 4k alatt nem is healel. Crit az simán 12k.
Vicces... -
XeroX #135862 Olvastam hogyha visszamegyek a barlangba és a Jaloot hagyom életben aakkor megváltozik a frakcio. De sajnos nem így történt. Jaloot nem beszélt velem. Valami ötlet hogy válthatok frakciót ?
Thx -
XeroX #135861 Help.
The Oracles repuval kapsolatban kérném a segítségetek.
Elkezetem csinálni a questsorozatot, majd a barlangban egy lvl77 es elit mobot kelett megölni. Mikor meghalt quest kész, volt ott egy tag kék felkiáltójellel, nem is néztem gondoltam napi quest majd rákatt, meek vissaz Oraclesékhez leszállok és levágnal minegy nyulat:( Valamiért full heated lettem velük, és a másik frakcióval meg honored.
Hogy tudom visszacsinálni ezt a dolgot, hogy visszakapjam az Oracles reveredet ? Thx -
#135860 EOS a totális agyhalál! olyan szinten nem értik mi a taktika,hogy elképesztő! itt egy gyöngyszem egészen friss:P:S
Mikor bedobott 13-an voltak a zászlónál HORDÁSOK úgy,hogy egy darab tornyuk nem volt:P érthetetlen....ami még a pont íz Í-re az az,hogy nézzétek meg a táblát: 2!!! azaz KETTŐ darab ally halt meg a 7 perces meccs alatt egy Full pug ally teamben! méghogy nem healelik ki a petet? elmondanám a szart is kihealelik még a petből is ha KELL:S
persze ugye csak bizonyos esetekben ütünk petet,de nap mint nap látom,hogy az ember kajak azt öli,mert egyszerűen nem bír targetet váltani és üti ez elős PIROS feliratot ami neki esik:S:P
-
1Darton1 #135859 Hat igen, akinek regrol ered a beceneve (ami ahhoz kepest hogy masok adtak nekem, nem is olyan rossz), az 15 eves marad mindorokre. Nem is lenne baj.
Csak a dual-wield buildeket nerfelik, es mar legalabb 2 honapja ez a szandekuk, biztos nem tunt fel. Szinte minden kek postban fellelheto volt. Es az gondolom egyertelmu, hogy ha egy bizonyos spec erejet visszafogjak, az nem jelenti azt, hogy durvan nerfelik az egesz class-t. Raadasul a hozzanemertesed netovabbja, hogy a plague strike buffolasaval lehet, hogy az icy touch spammer build ugyanolyan jo lesz mint a mostani howling blast build. (Ezek az ervek, amiket ertelmes embernek nem kell felsorolni, mert gondol ilyesmikre. Beloled csak a qq jon allandoan, mert azt hiszed, hogy az epp kedvenc op fotm class-od lenerfelik. Shamannal ugyanezt jatszottad, es nem veszed eszre magad. Jatektudasbeli hianybol erednek a problemak, nem a valtoztatasok okozzak.)
Egy tank miert is varna az energy-t? :D
Olyan erveket hasznalj, amelyeknek van alapja is, mint ahogy en is teszem. Nem is tudod cafolni ugy tunik. -
#135858 barátom szavaival éljek " NYOMJA AMI NEM SZŰRKE ":P:) -
#135857 pont hogy a "csira" talenteket buffolják, szoval nem szoknak le rola :S