World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
miezasokfasságmán
Lacee
nebaszogassámán

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
meg fussámán, de hanyagoljuk a témát <#bee1>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
van sikítshámán is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
az 1 paréj 😄

volt szerencsém hozzá...teamspeakon be nem áll a pofája
kisfigi
Ugyan ezen a szerón, horda oldalt, van nyughassámán is<#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

Rakd fel a mobinfo2 addont, mert az tudja hogy melyik mobnak mennyi a hp-ja, és abból meg a %-ból kiszámolja az aktuális hp-t. Legalább is nekem ezzel a 2vel menni szokott.

Ioles
Megnéztem kikapcsolva, bekapcsolva, addonnal, addon nélkül, ugyanaz a helyzet<#szomoru1>

mario
V43 1105
Ez a kép, melyik játékból van ? 😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csá.

Valaki felismeri ezt az addont?
http://img402.imageshack.us/my.php?image=bscap001vt0.jpg
még nem láttam és mostmár tényleg érdekelne miez.
Shongi
Én az albérletben mobil vinyóról tolom, át se kell másolni😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

cikasz
A wow-ot nem kell ujratelepiteni megy az simán anélkül is!
Nekem mióta megvan a wow többször volt win reinstall 😄

http://www.akciofigura.hu

ESC - Az Interface menuben talalod, "Show percentages" vagy ilyesmi, nem szabad, hogy be legyen pipalva.

PiszkosFred
Valaki kerdezte a beta hun channelen, csak nem tudtam fejbol, szoval az illetonek az igeretem szerint: /console extShadowQuality 4 (1 a default/kikapcsolt allapot)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Le, szinten csak exalteden.

magus
halgassámán omg

GamerAdams007
Violet Eye-os kara gyûrûket is lehet cserélni másikra?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

csecs mindenkinek!

problémám van... újrainstalláltam a windows-t. minden szar el van intézve... gondoltma, hogy akkor következhet a WoW is. nos, nem tudom telepíteni. különbözõ hibaüzeneteket ír ki, hogy mi lehet a probléma oka. szó volt a hangokról... a képi megjelenítésekrõl... végül, hogy nem tudja írni a memót. már írtam a blizznek is, de még nem válaszoltak. esetleg van valakinek ötlete a problémával kapcsolatban?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Ioles
Sziasztok!

Engem meg az érdekelne hogy miért %-ban jelti a mobok és playerek életét? Xpearl-t használok és egyzserûen nem találok olyan opciót ahol betudnám állítani hogy rendesen kiírja az életét, mana opciót találtam de az alapból bevan kapcsolva. Addon nélkül is ugyanez a helyzet.

Na erre az Xperl target kerdesre nincs megoldas?

okés köszike!
PiszkosFred
Lesz olyan opcio.

na értem mostmár köszike, csak légyszi azt írd le ha exa leszek hogyan tudom elcserélni ?
és ha exalted leszek hogyan tudom elcserélni ?
na most arra rájöttem hogy soridormitól kell felvenni, de leadom az elõzõ questet.. és nem tok semmi felvenni tõle
ha megvan már a gyûrû, akkor legközelebb csak exalteden tudod elcserélni másikra. Ha még nincs meg a gyûrû (mert nem adtad le a questet), akkor dobd el a questet, és vedd fel azt, amelyiknek az a rewardja ami neked kell.
(ugyanaz az NPC adja, de a négy questbõl csak egyet vehetsz fel. Automikus questfelvevõ addonok bekavarhatnak, csakúgy mint az AQ-s gyûrûnél anno)

sziasztok, egy kis pve-s kérdés.. elkezdenék hyalba járni és ugye felkell venni a band of eternytis questet.. de nekem nem a dps gyûrût adja , hanem azt amit sagere lehet beválltani majd.. ezt nem tom hogy lehet megváltoztatni... vagy majd amikor exalted leszek akkor kell valamit csinálni? mert elvileg kérdeztem valakit és aztmondta hogy csak a dpses gyûrûvel lehet majd kiváltani a band of eternal championt és nekem a csaj a srákány elõtt a sages gyûrût adja, plz segítsetek, mert addig nem akarok elkezdeni repuzni
edios
Én múltkor próbáltam és elég lassan jött, pedig általában gyorsan jönnek ezek a blizzdownloaderes cuccok. Szal ha esetleg nem elég gyors, használjátok a tükörszervereket:
véóvé viki

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

AnarchoiD
masik megoldas ha gyors neted van, akkor csak letoltod az accout management pagerol (en igy tettem aztan elraktam magamnak a winkora 😉)

nevevel ellentetben ezalatt az opcioban letoltheted az alapjatekot is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

És mûködik is-

thx még 1x
Köszönöm szépen- gyors volt - megpróbálom!
Igen.A megoldás felmásolod az összes lemezt a winchesteredre egy könyvtárba és onnan telepíted.
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy megvettem a Burning Crusade- kiegészítõ cd-ket, és az elsõ lemezt felpakolja, kiírja, hogy tegyem be a másodikat, berakom és lefagy.

Találkozott valaki ilyen problámával?

köszi
tigeroo
ez egy mmorpg. tejóég.
DarkHorSe
ti meg mindig toljatok az ipart? 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

skorpio7
Szia Ivanhoe!

Csak nem újra játszol? 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hello!
Fenn van nekem az xperl, es nemtudom a targer-targetet bekapcsolni rajta.Mi lehet a gond? Interfaceba is kipipaltam meg az xpelr-be is.

tier4

TVelvet
van
bAguziB2
Sziasztok. Akkor megkérdezném még1szer. Van-e a olyan pala set mint a bcs intróban a palának? szervertõl függetlenöl

üdv

uhm, azt gondoltam hogy ez a target frame, de nem, a tooltip... valami ugyanilyen kellene, target frame-re...

nemtom,de már nagyon ideges vagyok,h éppen semmit nem neyerekmeg 😞
tört szerveren lehet hogy másképp van
ezért van a felirat fent a bannerben
mert mindenki úgy hekkeli szét a szerverét ahogy akarja

akkor nagyon szerencsétlen vagyok,mert épp sikerült eljutni grull-ba, és a token-ra 2-t rolloltam.. masodszor mar sikeresebb voltam és 21 volt a roll 😞
köszi!

véletlen
mint a kockadobások általában

Helosztok! Lenne valami amit nemértek,pedig már régen wow-ozok! Az a bajom,h rengeteget jarok instaba,és,mármire Rollolok needelek, nagyon kicsit a roll! mitöl függ az h mekkorát rollolok egy tárgyra? üdv!
AnarchoiD
"At this time" itt a hangsuly 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.