166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Yepp #135936 hi
lejárt az ingyen hónap, tegnap (28-a) 9 órakor.
mivel még nem vettem gc-t, ezért elvileg mára, és tegnap du.-ra nincs előfizetve a wow, mégis felengedett, még ma is, mondván a fake számlaszámomról automatikusan levonja az összeget. ilyenkor mivan, most addig ingyen wowozhatok, amig észre nem veszi h az a card number hamis? vagy majd amikor legközelebb előfizetek gc-vel, ezeket az ingyen napokat levonja majd?
vagy hogy működik ez? -
#135935 Vagy esetleg armoryn a last updated rész,általában akkor updateolja amikor bejelentkezel. -
#135934 Account managementben kiírja. -
#135933 meglehet valahogy tudni hogy egy account (vagy egy karakter/accountja) mikor volt utoljára bejelentkezve? amory-n nemtaláltam ilyen opciót -
#135932 Megpróbáltam feltölteni ma az accom de azt írja hogy rossz a bankkártya pedig nem az eddig mindig azzal töltöttem,mi lehet a baja?Valami CVV kódot ír rossznak. -
#135931 legalább ha mákunk van azt kiLOSolhatjuk:P -
#135930 jah az megvan alapban:P:) 50% ról Dk társ eltűnik 2 sec alatt -
1Darton1 #135929 Majd ki lesztek idegileg a hunterek miatt is. :S -
#135928 1660,de kivagyunk idegileg úgyhogy ennyi elég:S:) -
#135927 nem mindegy, hogy 25-30 fölött mennyi az fps a játékban? legyen folyamatos a kép, itt úgysem a reflexek harca megy, mint egy lövöldözős játékban... pontosabban számít(hat)nak a reflexek, de nem úgy. -
Dant0r #135926 Nagy területen mászkál, ennyi. Wowhead-en van térkép hogy hol fordul elő. -
Zwiebel #135925 Valaki eltudná nekem árulni, hogy mi az az Arra'chea ? Mert már a qh is fent van, de sajnos ott sincsen semmi :( Tudom, hogy valami Kodo féle, de sajnos csak a sima kodok vannak ott :( Tudnátok mondani valami tippet?
Előre is köszi! :D -
#135924 fealváltva fear és gg:S -
#135923 1715 ről 1550:S -
#135922 Lehet hulyeseget mondok, de az LCD TV-d lehet nem bir megjeleniteni 100 képet másodpercenként. -
Bhalage #135921 árnyék beállítások? -
eLiXir #135920 sziasztok!
fps problemam van, nem igazan ertem, hogy miert nincs 100 koruli fpsem, bar lehet tulertekelem a gepem teljesitmenyet: Gforce 9600gt 1gb; Intel Core2Duo 2.66GHz/3MB/1066MHz s775; 4gb memoria; Gigabyte GA-EP43-DS3 -Intel P35 alaplap es egy LG tv monitor. En a monitorra gyanakszom, hiszen ha normalis meretu/aranyu keppel szeretnek jatszani, muszaj 1680*1050 wide modeba allitsam, emellett minden high beallitason van.
Valakinek van vmi otlete? -
#135919 az fasza -
Dr DeViLKiNG #135918 Elmondom, semmit nem kaptak. Egyszerűen csak felgearelődtek. -
#135917 Nah akkor egy cipőben járunk:S mi konkrétan 100 pont mínuszban vagyunk miattuk...
nagyon nem értem mit kaptak az utóbbi peccs óta,mert idáig nem sok vizet zavartak,de most kicsit átestek a ló tuloldalára...
fear eszméletlen durva megint:S
az ide-oda agyatlan blizzardos buff/nerf kombóktól kezd kihullni a hajam:S -
#135916 20 meccs ebből lock + healer kb 15-16 csak buzi lockok vannak, megtanultak játszani, illetve fulldot + fear = megdöglesz tök8 micsinalsz -
#135915 megcsinálja -
#135914 Le lettem másolva PTR-re most szedek egy 200Mbos patchet, nem kell lemásolni a wowot vagy valami? -
#135913 Honnan szalajtották azt a kiba sok lokkot 2v2-ben?? az elmúlt héten megsokszorozódott a számuk és durvák is:P -
Bhalage #135912 basszzzzki kifolytak a konnyeim ezen a sracon, aki FSen van most linkelve.
egyszeruen gecinagy az egesz, ez aztan a szorakoztatoipar.
hihetetlen, legjobb baszki -
#135911 omfg.. -
#135910 Tanulság: válassz a fórumokon olyan jelszót, amit részegen nem tudsz beírni -
#135909 Ezek a mai csipaszarok még írni sem tanulnak meg az iskolában? -
1Darton1 #135908 Pedig baromi vicces, ha rendesen elolvasod es megerted. ;) -
voloume #135907 ezt itt lehet nem tartják annyira viccesnek, mint a maximum 8 általánost végzett napiszarosok -
mama2tebalfasz #135906 Lajos vagyok, 19 éves leszek (ha megélem). WoW függő voltam.
2 éve ismertem meg a játékot. Láttam a tecsóban, és olcsó volt, gondoltam gazdaságos, hát megvettem. Nagyon rossz döntés volt, mert a media marktban még olcsóbb volt. Reméltem, hogy különleges leszek, és be is jött. Reméltem, ha az emberek meglátnak, majd azt mondják: "Hű, nézd, ez a kocka full epix, biztos nagy leet player", de rá kellett jönnöm, hogy csak egy csoport elitista játékoshoz csatlakoztam, akik legalább annyira jók mint én. A barátaim elfordultak tőlem, főleg ha kolbászevés után böfögtem. A barátnőmet is elvesztettem, meg a családomat, és Frici kutya is elfordult tőlem, mert nem sétáltattam meg többet a kertben. De még Ilcsi néni, aki a szomszédban van, az is nagyon szúrós szemmel nézett rám.
Tegnap, éppen amikor Kil'jaidenből lootoltam a legendary bow-ot, nagyon felidegesített, hogy nem whisperelt rám a szerver fele, hogy gratuláljon. Mérges lettem, és nem akartam, hogy ilyen lózer, pixeles táraságban éljem le az életemet.
Úgyhogy másnap reggel rituálisan elfelejtettem a passwordömet.
Nem mondom, hogy azonnal megváltozott volna az életem, bár még délután sikerült két bomba csajt felcsípni a bárban. Két nap alatt lefogytam két kilót, és elkezdtem verseket írni.
Persze aztán kiderült, hogy a két csaj igazából férfi volt, csak átoperáltatták megukat, nem is lefogytam, hanem kiderült elromlott a mérleg, és felhíztam igazából öt kilót, a magyar írói szövetség pedig vérdíjat tűzött ki a fejemre.
Úgyhogy visszamentem wow-ozni. Azóta hétezer felett critelek steady shottal. Talán azt gondolhatjátok, hogy "hű, milyen nagy lúzer, abbahagyta a wow-ot", de higyjétek el, ti is abbahagyhatjátok. Mérlegeljétek, tényleg megéri-e elfuserálni az életeteket azzal, hogy egy nap csak elfelejtetek rituálisan a jelszavatokat. Egy pár nem is tudom milyen nemű lény vagy guildtársak, epicek, fanta? Raid és aréna minden nap, vagy szenvedés a munkahelyen?
Én döntöttem. -
voloume #135905 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D:D::D ezen mekkorat röhögtem :D:D:D -
maniac001 #135904 Wildor ment egy privi. -
#135903 Hülye kanári. -
maniac001 #135902 Hülye-e vagy? -
szabolcs94 #135901 Helo szaisztok kéne nekem egy kodos szerver mert a normálison nem nagyn megy pl ha beirom add ..... akkor azt mkapon csalo szever aki tud segitsen
-
Imi29 #135900 itt is vannak
http://brot2009.atw.hu/ -
Lerstal #135899 ilyen emberekhez szerintem ne. nem éri meg. magyarokkal ne is játssz, tapasztaltam már. menj olyan szerverre ahol nincs magyar, ők csak elba*ni tudják a gamét -
Zwiebel #135898 Tényleg nem? -
#135897 nem.