166745
  • Yepp
    hi

lejárt az ingyen hónap, tegnap (28-a) 9 órakor.
    mivel még nem vettem gc-t, ezért elvileg mára, és tegnap du.-ra nincs előfizetve a wow, mégis felengedett, még ma is, mondván a fake számlaszámomról automatikusan levonja az összeget. ilyenkor mivan, most addig ingyen wowozhatok, amig észre nem veszi h az a card number hamis? vagy majd amikor legközelebb előfizetek gc-vel, ezeket az ingyen napokat levonja majd?
    vagy hogy működik ez?
  • Fehercsoki
    Vagy esetleg armoryn a last updated rész,általában akkor updateolja amikor bejelentkezel.
  • Fehercsoki
    Account managementben kiírja.
  • tigeroo
    meglehet valahogy tudni hogy egy account (vagy egy karakter/accountja) mikor volt utoljára bejelentkezve? amory-n nemtaláltam ilyen opciót
  • Fehercsoki
    Megpróbáltam feltölteni ma az accom de azt írja hogy rossz a bankkártya pedig nem az eddig mindig azzal töltöttem,mi lehet a baja?Valami CVV kódot ír rossznak.
  • [HUN]Crassus
    legalább ha mákunk van azt kiLOSolhatjuk:P
  • [HUN]Crassus
    jah az megvan alapban:P:) 50% ról Dk társ eltűnik 2 sec alatt
  • 1Darton1
    Majd ki lesztek idegileg a hunterek miatt is. :S
  • [HUN]Crassus
    1660,de kivagyunk idegileg úgyhogy ennyi elég:S:)
  • Lacee
    nem mindegy, hogy 25-30 fölött mennyi az fps a játékban? legyen folyamatos a kép, itt úgysem a reflexek harca megy, mint egy lövöldözős játékban... pontosabban számít(hat)nak a reflexek, de nem úgy.
  • Dant0r
    Nagy területen mászkál, ennyi. Wowhead-en van térkép hogy hol fordul elő.
  • Zwiebel
    Valaki eltudná nekem árulni, hogy mi az az Arra'chea ? Mert már a qh is fent van, de sajnos ott sincsen semmi :( Tudom, hogy valami Kodo féle, de sajnos csak a sima kodok vannak ott :( Tudnátok mondani valami tippet?
    Előre is köszi! :D
  • [HUN]Crassus
    fealváltva fear és gg:S
  • [HUN]Crassus
    1715 ről 1550:S
  • Mighty
    Lehet hulyeseget mondok, de az LCD TV-d lehet nem bir megjeleniteni 100 képet másodpercenként.
  • Bhalage
    árnyék beállítások?
  • eLiXir
    sziasztok!
    fps problemam van, nem igazan ertem, hogy miert nincs 100 koruli fpsem, bar lehet tulertekelem a gepem teljesitmenyet: Gforce 9600gt 1gb; Intel Core2Duo 2.66GHz/3MB/1066MHz s775; 4gb memoria; Gigabyte GA-EP43-DS3 -Intel P35 alaplap es egy LG tv monitor. En a monitorra gyanakszom, hiszen ha normalis meretu/aranyu keppel szeretnek jatszani, muszaj 1680*1050 wide modeba allitsam, emellett minden high beallitason van.
    Valakinek van vmi otlete?
  • [HUN]Crassus
    az fasza
  • Dr DeViLKiNG
    Elmondom, semmit nem kaptak. Egyszerűen csak felgearelődtek.
  • [HUN]Crassus
    Nah akkor egy cipőben járunk:S mi konkrétan 100 pont mínuszban vagyunk miattuk...
    nagyon nem értem mit kaptak az utóbbi peccs óta,mert idáig nem sok vizet zavartak,de most kicsit átestek a ló tuloldalára...
    fear eszméletlen durva megint:S

az ide-oda agyatlan blizzardos buff/nerf kombóktól kezd kihullni a hajam:S
  • TVelvet
    20 meccs ebből lock + healer kb 15-16 csak buzi lockok vannak, megtanultak játszani, illetve fulldot + fear = megdöglesz tök8 micsinalsz
  • zomgzerg
    megcsinálja
  • Cápafogxy
    Le lettem másolva PTR-re most szedek egy 200Mbos patchet, nem kell lemásolni a wowot vagy valami?
  • [HUN]Crassus
    Honnan szalajtották azt a kiba sok lokkot 2v2-ben?? az elmúlt héten megsokszorozódott a számuk és durvák is:P
  • Bhalage
    basszzzzki kifolytak a konnyeim ezen a sracon, aki FSen van most linkelve.

egyszeruen gecinagy az egesz, ez aztan a szorakoztatoipar.
    hihetetlen, legjobb baszki
    omfg..
  • Tafaya
    Tanulság: válassz a fórumokon olyan jelszót, amit részegen nem tudsz beírni
  • antgecc
    Ezek a mai csipaszarok még írni sem tanulnak meg az iskolában?
  • 1Darton1
    Pedig baromi vicces, ha rendesen elolvasod es megerted. ;)
  • voloume
    ezt itt lehet nem tartják annyira viccesnek, mint a maximum 8 általánost végzett napiszarosok
  • mama2tebalfasz
    Lajos vagyok, 19 éves leszek (ha megélem). WoW függő voltam.

2 éve ismertem meg a játékot. Láttam a tecsóban, és olcsó volt, gondoltam gazdaságos, hát megvettem. Nagyon rossz döntés volt, mert a media marktban még olcsóbb volt. Reméltem, hogy különleges leszek, és be is jött. Reméltem, ha az emberek meglátnak, majd azt mondják: "Hű, nézd, ez a kocka full epix, biztos nagy leet player", de rá kellett jönnöm, hogy csak egy csoport elitista játékoshoz csatlakoztam, akik legalább annyira jók mint én. A barátaim elfordultak tőlem, főleg ha kolbászevés után böfögtem. A barátnőmet is elvesztettem, meg a családomat, és Frici kutya is elfordult tőlem, mert nem sétáltattam meg többet a kertben. De még Ilcsi néni, aki a szomszédban van, az is nagyon szúrós szemmel nézett rám.
    Tegnap, éppen amikor Kil'jaidenből lootoltam a legendary bow-ot, nagyon felidegesített, hogy nem whisperelt rám a szerver fele, hogy gratuláljon. Mérges lettem, és nem akartam, hogy ilyen lózer, pixeles táraságban éljem le az életemet.

Úgyhogy másnap reggel rituálisan elfelejtettem a passwordömet.

Nem mondom, hogy azonnal megváltozott volna az életem, bár még délután sikerült két bomba csajt felcsípni a bárban. Két nap alatt lefogytam két kilót, és elkezdtem verseket írni.

Persze aztán kiderült, hogy a két csaj igazából férfi volt, csak átoperáltatták megukat, nem is lefogytam, hanem kiderült elromlott a mérleg, és felhíztam igazából öt kilót, a magyar írói szövetség pedig vérdíjat tűzött ki a fejemre.

Úgyhogy visszamentem wow-ozni. Azóta hétezer felett critelek steady shottal. Talán azt gondolhatjátok, hogy "hű, milyen nagy lúzer, abbahagyta a wow-ot", de higyjétek el, ti is abbahagyhatjátok. Mérlegeljétek, tényleg megéri-e elfuserálni az életeteket azzal, hogy egy nap csak elfelejtetek rituálisan a jelszavatokat. Egy pár nem is tudom milyen nemű lény vagy guildtársak, epicek, fanta? Raid és aréna minden nap, vagy szenvedés a munkahelyen?

Én döntöttem.
  • voloume
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D:D::D ezen mekkorat röhögtem :D:D:D
  • maniac001
    Wildor ment egy privi.
  • EnZsolt
    Hülye kanári.
  • maniac001
    Hülye-e vagy?
  • szabolcs94
    Helo szaisztok kéne nekem egy kodos szerver mert a normálison nem nagyn megy pl ha beirom add ..... akkor azt mkapon csalo szever aki tud segitsen
  • Imi29
    itt is vannak
    http://brot2009.atw.hu/
  • Lerstal
    ilyen emberekhez szerintem ne. nem éri meg. magyarokkal ne is játssz, tapasztaltam már. menj olyan szerverre ahol nincs magyar, ők csak elba*ni tudják a gamét
  • Zwiebel
    Tényleg nem?
  • Lacee
    nem.