World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem vannak elõítéleteim a randompug huntákkal szemben, ezt aláírom 😊)
nem is kevés.

"Tehát ha nincs vengeful cuccod, akkor ott sem vagy. lololo (ja, és ez rendben is van így -> lolololo^3)"

mondhatjuk igen.
persze most mindenki azzal jön, hogy mert ez faxság, de eddig akárhány emberrel találkoztam, meg saját magam is tapasztaltam, hogy igenis ég és föld a különbség a 2 tiernyi pvp cucc között (azaz a honoros és az arenaponton vehetõ között).
és ezzel most egyáltalán nem túloztam.

[HUN]Crassus
hehe jó!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nemértelek komolyan. Egy csapat felépítése erõsen befolyásolja a sikerességet. Teszemazt 10 mage nemhiszem, hogy le tudja tolni full Kharazant, kell hozzá tank, heal etc. PvPben ugyanez a helyzet, druid+rugo páros pl. azert FOTM, mert ha összeszoknak remekül kihasználják classuk elõnyeit közösen együttmûködve, ami nincs meg mondjuk egy warlock+pap párosnak. Azt se feledd, hogy WoW óriási játékos táborral rendelkezik, így nagyon hamar kialakulnak az ilyen "verhetetlen" csapatok, mivel több millióan tesztelik mi is a legjobb pvp-re. Emiatt ez egy ördögi kör... hiába lesz WOTLK-ban megbuherált talentfa minden classnál. Ottis ki fog alakulni a top arena class összeállítás.

PiszkosFred
Olyan ez mint a foci. Vegyunk ket csapatot. A csapat: random (Jockey: veletlenul) lepkehaloval osszeszedett ember az utcarol. B csapat: alaptezissel kezdunk ("vegy egy jo kapust"), szerzunk hozza jo hatvedeket, kozeppalyasokat, meg mondjuk 1-2 jo csatart. Mindket csapat csapat, mindket csapat be tud nevezni a nemzeti bajnoksagba, mindket csapat ismeri a szabalyokat, ha akarja, el tudja talalni a labdat egy egeszseges rugassal (nem hazai emberekrol beszelek). De a ketto kozott megis eg es fold a kulonbseg... A WoW is ilyen, mint te is latod mar evek ota, vannak setupok (J.: felallasok), amelyekkel bar lehet jatszani, arenazni, stb, de nem feltetlen lesznek sikeresek. Ez egy ilyen jatek.

Megoldas erre ha 5 lvl1es human es 5 lvl1es ork warrior egymasnak esik, meztelenul, valahol. Bar akkor is lenne tuti siras, a racial kepessegek miatt, ami megint unfair (J.: nem igazsagos) a tobbiek miatt. 😊 (J.: mosolygos szmajli)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
viccvót, nem ragoznám 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
"csapatjáték" ez így oké,de akkor meg szóba kerül az,hogy még csapatban is csak akkor leszel sikeres ha a tuti összeállításban tolod.....csak megkell nézni az aréna "csapatokat" és kiderül,hogy bizonyos összeállítások totál életképtelenek...,de kérdem én MIÉRT van ez így belõve?

Magh
Szerintem csak simán undorító, hogy a healerek 2-3 player kihealelésére vannak belõve állandó MS effekt mellett, de hát csapatjáték. Nekem meg nincs MS-em (pont nekem, az egyetlen nem-regeneráló DPS classnak), a DPS-em meg a legextrémebb builddel is csak karcolgat egy healert. Majd a 3.0-ban fellépõ gyenge balance-t jó kiélvezem (ala preTBC), és deep fire meg deep frost buildekkel fogom szétlõni az összes rohadt healet, mialatt mozdulni nem tudnak. Aztám remélem, WotLK-ban már sikerül reálisan belõni a skálázódást.

Jockey
"sense of humor" és "sarcasm" melyik klassznak a skillje laci?
írtam, hogy félreértettem, erre jösz te..
no de laciii

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lacee
hát ha komolyan vetted Fred #128749-es hsz-ét csak azért mert nem volt benne egy vigyori jel, akkor mégiscsak veled van valami probléma... angol szavakat pedig azért használt, mert játékon belüli skillekre akart utalni.

dzsízüsz, egyesek kicsit túl komolyan veszik magukat meg a fórumozást 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Jockey
waoww, látom te is az a nemzedék vagy aki az inteligenciát angol szavakkal helyettesíti..
egyértelmûen félreértettem a kommented, mert ha én humorrol beszélek használok hanguljeleket, de igazad van, lehet az elején látnom kellett volna azt a mennyie humorérzéket és "sarcasm"-t ami sikerült megfogalmaznod. Még elnézést is kérnék, ha ez a õr téma nem jött volna, de ha nem haragszol meg ezért nem utazok el egy fõvárosba sem, a wow accom meg pláne nem fizetem be emiatt

PiszkosFred
Inkabb javaslom a "sense of humor" es a "sarcasm" skill gyors trainingeleset, kerdezz meg egy ort valamelyik fovarosban, merre vannak a trainerek... (en bajnok? ehehe, en akit meg egy critter is resistel es szivat, jo vicc, de azert koszonom a bizalmat)

[HUN]Crassus
ne is legyen egyforma!,de azért oltári különbségek se legyenek....

Jockey
piszkosfrednek még válaszolnám nevembe pls?
tudod, õ az egyik bajnok..😊

Jockey
vagy telihold lesz, vagy drog hatása alatt vagyok, de úgy fest most egyrõl beszélünk..
érdekes..

Jockey
nem létezik, de nagyon úgy fest most megértettük egymást..

Ez egy baromság. Egy MMOnál soha ne is legyen és remélem soha nem is lesz minden class egyforma 1v1-ben.

picket
Bevallom töredelmesen, ha négyen támadnánk egy priestre nekem eszem ágában nem lenne viper stinget lõni rá. Francnak pazaroljam a manát, meg kell halnia, mintha villám csapta volna agyon. Tudom, ha skilles lennék...

Hogy 20 perc, vagy 7, vagy hogyan kite-olt, azt nem tudhatod, szóval nem értem, hogy minek gyártasz rá elméleteket. Crassus azt írta, hogy 20 percig élt (gondolom egyszer sem halt ab-n), nem pedig azt, hogy 20 percig folyamatosan dps-elték.

A wing clipes dolgot sosem értettem, én azt hittem, hogy arra van, hogy el lehessen szakadni olyan ellentõl, aki már közel jött, de sosem futottam oda egyikhez sem, raktam fel jól a wing clipet, aztán futottam vissza (persze wsg zászlós más tészta), mert valahogy nem éreztem annak kényszerét, hogy 75% hp-met dobjam egy futkozásban, aminek eredményessége kétséges (valahogy hunterrel jó érzés távol maradni, persze aki nem íbélyes, az biztos jobban csinálja, melee hunter ftw). Na persze ha range-be keveredik valaki, akkor fel lehet áldozni az a 35 manát. Íbélyesek biztos nem raktak rá. Kite-olni huntert persze érdekes próbálkozás, valakinek megy, valakinek nem. Spriestnek valószínûleg nem menne, de gondolom kite-olta õket, hiszen bár az egyetlen ismert szemtanú (Crassus mester) nem említette, de te biztos jobban tudod.

Amit mondani akartam - és úgy látszik nem jött át - hogy pistike bemegy bg-re a karakterével, a legbrutálabb pvp cuccokban, és ha 1 paladin, 1 muki, meg 2 íbélyes rányomja a noskill arcane shot + multishot kombóját, és pistike karakterének kasztja nem része bizonyos kasztok halmazának, akkor bizony halott, vége, kaputt, no chance. kk világos? És ez szerintem így nem fair pistikével szemben...

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
Kõ-papír-olló ugye.....hiába vagy sokkal ügyesebb ha te vagy a papír az ollóval szemben akkor 90%,hogy bukta van....10%,hogy csorba az olló vagy jön egy kõ és rábasz egyet az ollóra😄

[HUN]Crassus
törtszerón lehet chatelni az ellenséges frakció játékosainak?

[HUN]Crassus
jaja azért az account vásárolt karik azért elég ritkák,de ez a tegnapi BS-es warrior az kemény volt😊 "gyere duelezni a map szélére a temetõtök alá" LOOOOOL

[HUN]Crassus
a wow szegénysége abban leledzik/szerintem/,hogy bizonyos klasszokkal esélytelen vagy egy másikkal szemben....
vegyük a retri paladint példának.: kurvajó dmg ,de egyszerûen ha a csillagok nem úgy állnak egy healert a büdös életben nem ölsz meg vele akármilyen villámreflexü,éleseszü stratéga vagy.

Jockey
bajnokok? inkább nagyseggûek gyülekezete
ki tud többet ülni a gép elõtt. POnt ez a baj..
jah és m.o- élek..
ezt a ebay-t karakter dolgot meg annyir viccesnek tartom, azért mert jópáran adnak el accout, azért nem gondolnám, hogy a plyerek túl nagy %-ak onnan szerezné be ehhez a kariját..

Jockey
ok, legyen így, idióta béna auto attakcos playerrel játszott a priest..
én nemtom már mik a sebzések, de ha összeadom a 2hunta crassus+druida sebzését, azért csak bekéne hasalnia annak a papnak egyszer kaárhogy urgrál forog, mivel ha jól értem (javítsatok ki ebbõl 2 ranged enemy)..:-)

[HUN]Crassus
dehogy 20 percig öltük....az Ab tartott 20 percig ezalatt 1x sem halt meg...csak voltak ilyen finomságok,hogy 4-en szortuk rá az áldást és lazán elvolt míg jöttek kisegíteni....
Az okés,hogy pont elég szar összeállításban öltük/ az én palámnak meg a moonkinnek sincs semmi heal debuffja/ meg a 2 hunter is fax volt,de 4 player nyomjon már le egy karit mint kalapács a szöget pikk/pakk.
Beindul a karim atom dps-t tol Moonkin sem szar ,nomeg akármilyen faszok a hunterek/no aimed,no scatter,no mana drain/ azért ekkora dps-t ne healeljen már ki röhögve,de megtette.....

picket
Tehát ha nincs vengeful cuccod, akkor ott sem vagy. lololo (ja, és ez rendben is van így -> lolololo^3)

Hunter meg nem kell instába, mert mind íbélyes. Elõítéleteim meg nekem vannak.

ಥ_ಥ

PiszkosFred
Vagy verprofi az ember (8000es rating es/vagy full t12es gear), vagy egy nulla senkihazi fospumpa emo/gay/ovodas, akinek volt pofaja ebayen venni egy karaktert. Hol elsz te, hogy ezt eddig nem vetted eszre?! A WoWban nincs kozeput, szokj hozza surgosen, ez itt a Bajnokok jateka...

figyu, amelyik hunta nem tudja, hogy egy priest-re serpent sting helyett vipert érdemes rakni a mana drain miatt, meg ahhoz ért csak, hogy szpemmelje az auto, arcane, multishot gombokat, az ássa el magát. (feltehetõleg aimed shot-ot se lõtt egyik, mert 4 player 50% healdebuff mellett akármilyen szar gear-ben le kellett volna, hogy tudjon ölni egyet)

továbbá 4 db merci/venge/brutal karakter együttesen még healdebuff nélkül is képes olyan dps-t kitolni magából, ami max. 3-4 perc alatt nullára apasztja a healer manáját.

õk 20 percig ölték crassus állítása szerint, ami ugyan túlzás erõsen, de ha megharmadoljuk, s csak ~7 percen át ölték, akkor ez egy igencsak ritkaszar geart feltételez minimum 2, de inkább 3 ember esetében.
arról nem is beszélek, hogy feltehetõleg a priest kiteolgatta õket szépen mondjuk stables és farm körül lévõ épületet kihasználva, továbbá feltételezem, amennyire tudta los-olta a huntereket is (mert ugyebár wing clipet is luxus használni)

továbbá miért ordasfa**ság az, hogy egy skilles player (aki pvp gear-ben, pvp talentezéssel nyomja), aki ért a kasztjához képes életben tartania magát olyanokkal szemben, akiknek gõzük sincs arról, mit is kéne csinálni (tisztelet a kivételnek)?
ez nem a wow szegénysége, a wow-nak ehhez nincs köze...

Jockey
mi az hogy 2 hunta zöld gearbe ebay-el karik az egyenlõ 0 player..
haggyuk már..
honnan veszed hogy ebay-t karik?
Eleve ordasfaszság, hogy 4v1-be 1 marad csak életbe ha egyszerre megy a csápolás...Ez a wow szegénysége..

szerintem meg nincs igaza.
crassus azt mondta, hogy 4-en csépeltek egyet.
ebbõl 2 hunta e-bay kari volt vélhetõleg trágya kék-zöld gear-ben, tehát számolhatunk 2 fõvel, ebbõl crassus az, akinek van gear-je (merci/venge mix), bár a priest 10x jobb gear-ben van (full brutal/venge cumók), továbbá nem tudni, hogy a boomkin milyen gear-ben volt, könnyen lehet, hogy az is kék-zöldekben nyomta, ráadásúl nulla heal debuff volt, igy hiába tolták vele a dps-t (kék-zöld geares karik dps-e a nullával egyenlõ itt kb.), 1 greatel heal-lel kihealelte a priest azt, amit õket beletoltak fél perc leforgása alatt. (az mondjuk a priest mákja volt, hogy resistelte a HoJ-t, AT-t és repetance-t is)

ha úgy esett volna meg, hogy 2 venge/brutal geares/fegyveres rugó van ott, a 2 noskill hunta helyett, akkor a priest élt volna kb. 3 mp-ig se...

a noskill hunterek pedig sajnos nem lejárt lemez, elég sok hc instában és pug karában voltam mostanában, s nem egy esetben látom, hogy baromira nem ért sokuk a saját class-ához.
ha partyt szervezek akkor is, ha CC dps-t keresek, jöhet mage, rugó, de huntából, köszönöm, de inkább nem kérek (mondjuk van 1-2 kivétel, akiket névrõl ismerem, s tudom, hogy pályázhatnának egy trap master cimre, de ilyen elég kevés van.)

Persze tudom, csak poén volt. De nem tudtam kihagyni ezt meg kell értened. Ez egy ilyen topic 😊
oké, elirtam, de azért látom a rájöttél, mire akartam utalni, szal nem kell a flame x)

"nem tudják mire való a distractive shot" azt én sem ismerem mert ilyen nincs.
Distracting shot az van 😊)
Ventura82
picket
Abban teljesen igaza van, hogy 4 kripli is verjen el 1 akárkit.

A "minden hunter béna" lemez meg már nemhogy lejárt, de kezd tönkre menni a sok használattól. Minden kasztban vannak bénák, keresik a képességet, amirõl még sosem hallottak, sõt, olyan is volt, hogy elfelejtette megtanulni.

ಥ_ಥ

Davidus
mi tegnap 34en vertünk egy lvl 41 huntert de nem halt meg

V9ykn8_TZL0

tehát voltatok 4-en, meg két pet.
volt két hunter akik teljesen f*szlámák a kasztjukhoz, volt 1 boomkin, akinek nuku healing debuffja van, meg voltál te szintén nulla heal debuffal.
ez egy eléggé hikomat csapat egy full venge-brutal cumókban rohangáló disc pap ellen nem gondolod?
nem csodálkozom rajta, hogy nem birtátok megölni.
ha lett volna ott 1 sámán, rugó vagy warrior, mindjárt más lett volna a mutatvány vége.
bár lehet az is elég lett volna, ha a hunták használtak volna viper stinget, meg jó idõben lõtték volna el az arcane shot-ot, de azt már tapasztaltam, hogy a hunter populáció 95%-a teljesen noob a saját class-ához, nem tudják mire való a distractive shot, nem tudnak mobokat trappelni, állnak a charred earth-ben órákon át (az ilyeneket hagyom megdögleni, nem pazarlok rájuk healt xD), de olyannal is találkoztam már, aki nem tudta, hogy mire való a misdirection, sõt, gõze se volt róla, hogy neki egyáltalán van olyan cucc a spellbook-jában...naszal' ez a nagyon gáz kategória szvsz.

[HUN]Crassus
nah ez komoly: WSG-n lett egy nice 2v2 druida+rugó/allys/ és egy BS-es warri/késõbb kiderûlt magyar srác/ +én retripala....én ütöttem a druidot a warri meg a rugót.A warri s3 mace+ s3s4 fele/fele cumóban, a rugó mercilles..levertem a druidot ,de a warri nehezen boldogult a rugóval olyannyira,hogy 1/3 hp-ja volt míg a rugó még vígan pörgött forgott 60% -on körülötte...annyira rosszvolt nézni,hogyan mozog a böszme tauren,hogy szinte fájt...ketten levertük,de mondom 3x kerûlte meg a rugó a srácot míg az 1x megbírta ütni:S
Mondom neki poénból le vagy lassulva kicsit ez így elég gyíkul ment,ebay-en vett az account vagy mi?
erre visszaír,hogy most "nincs kedve jól játszani" és különben is menjek a pálya szélére a "temetõnk" alá/mármint az allys TEMETÕNK😛/ alá és duelezzünk egyet...LOL a srác valóban vett accal nyomult azthitte én voltam a rugó és az írt rá...WSG közepén😄
Ilyen emberek vannak😄

valami Quadriga vagy milyen nevû kari volt....,de tuti egy Q betûs Tauren warri😊

Hamed
Egy ev utan toltottem fel most par hete az accom war-ig, de tenyleg durvasagokat latok mostanaban bg-ken..

Mi speciel 4-en vertunk (2 warri, 1 rugo, 1 pala) egy szem prot warrit kemeny 3-500-akat crittelve. Meg se moccant, csak ha vki tekerni kezdett. Gondolom potyogte kozben az inc gm-et mert mire levagtuk lejottek meg 4-en.
Ha skilles druid azt mondom jovan, op kocsog es tud is jatszani, de igy hogy all egy helyben...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

[HUN]Crassus
csakadps😛

hunterek lottek legalabb aimed shotot a healing debuffhoz?

[HUN]Crassus
na ja purge...sámán az nem volt😊 volt 2 hunter akik nem szívtak manát egy moonkin én meg 2pet😛 és egyedûl volt😊

megsugom discpap ellen a gyozelem kulcsat: purge purge es purge (helyettesitheto dispellel is😛) persze ha abbol az 5 bol egyiksem shaman vagy pap volt...akkor is erdekes mondjuk😊 biztos nem 5v1 volt az, tuti healelte valaki mas is.

[HUN]Crassus
SPINEZ Dragonblight-ról...ajánlom fussatok vele össze.....5-en nembírtuk megbaszni pedig csak az én karim 2000-2500-as AP vel ütlegelte....20 percig nem halt meg AB-ben....iszonyat milyen elbaszottul durva! nemlehet megölni....

mondjuk minden szaromat/repentance,silence,hoj resistelte állandóan..:S/

Ne eroltesd Papi, lassu vagy Te mar ehhez.

picket
Akkor nem szeretsz? :'(

ಥ_ಥ

Oké öcsi, maradjunk ennyiben. 😄

Úgy tûnik, hogy sokat írogatok ide mindenhez hozzászólva?
War-os téma volt amihez hozzáírtam a tapasztalataimat és ez lett belõle. Egyébiránt tökéletesen irrelevánsak számomra a játékok, nem kapok osztalékot a cégtõl, tehát nem akartam reklámozni, csak a homályt oszlatni.

En nem itt keresem a sikerelmenyt, meghagyom neked. Habar a helyesirasod meglehetosen pocsek, arra nem lehetsz kulonosebben buszke. Remelem en 40 evesen nem leszek ilyen forumbetyar-utanzat. Ajanlom gondold at mire hasznalod az internetet.

hat szo mi szo, te is nagyon erolkodsz.

Tökéletes pár lennétek. Te még mindig csak vmilyen entellektüel szerepkört akarsz magadra erõltetni, de még mindig rettenetesen kilóg a lóláb és ezért nagyon erõltetettnek hat.