World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is kevés.
"Tehát ha nincs vengeful cuccod, akkor ott sem vagy. lololo (ja, és ez rendben is van így -> lolololo^3)"
mondhatjuk igen.
persze most mindenki azzal jön, hogy mert ez faxság, de eddig akárhány emberrel találkoztam, meg saját magam is tapasztaltam, hogy igenis ég és föld a különbség a 2 tiernyi pvp cucc között (azaz a honoros és az arenaponton vehetõ között).
és ezzel most egyáltalán nem túloztam.
Megoldas erre ha 5 lvl1es human es 5 lvl1es ork warrior egymasnak esik, meztelenul, valahol. Bar akkor is lenne tuti siras, a racial kepessegek miatt, ami megint unfair (J.: nem igazsagos) a tobbiek miatt. 😊 (J.: mosolygos szmajli)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
írtam, hogy félreértettem, erre jösz te..
no de laciii
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
dzsízüsz, egyesek kicsit túl komolyan veszik magukat meg a fórumozást 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyértelmûen félreértettem a kommented, mert ha én humorrol beszélek használok hanguljeleket, de igazad van, lehet az elején látnom kellett volna azt a mennyie humorérzéket és "sarcasm"-t ami sikerült megfogalmaznod. Még elnézést is kérnék, ha ez a õr téma nem jött volna, de ha nem haragszol meg ezért nem utazok el egy fõvárosba sem, a wow accom meg pláne nem fizetem be emiatt
tudod, õ az egyik bajnok..😊
érdekes..
Hogy 20 perc, vagy 7, vagy hogyan kite-olt, azt nem tudhatod, szóval nem értem, hogy minek gyártasz rá elméleteket. Crassus azt írta, hogy 20 percig élt (gondolom egyszer sem halt ab-n), nem pedig azt, hogy 20 percig folyamatosan dps-elték.
A wing clipes dolgot sosem értettem, én azt hittem, hogy arra van, hogy el lehessen szakadni olyan ellentõl, aki már közel jött, de sosem futottam oda egyikhez sem, raktam fel jól a wing clipet, aztán futottam vissza (persze wsg zászlós más tészta), mert valahogy nem éreztem annak kényszerét, hogy 75% hp-met dobjam egy futkozásban, aminek eredményessége kétséges (valahogy hunterrel jó érzés távol maradni, persze aki nem íbélyes, az biztos jobban csinálja, melee hunter ftw). Na persze ha range-be keveredik valaki, akkor fel lehet áldozni az a 35 manát. Íbélyesek biztos nem raktak rá. Kite-olni huntert persze érdekes próbálkozás, valakinek megy, valakinek nem. Spriestnek valószínûleg nem menne, de gondolom kite-olta õket, hiszen bár az egyetlen ismert szemtanú (Crassus mester) nem említette, de te biztos jobban tudod.
Amit mondani akartam - és úgy látszik nem jött át - hogy pistike bemegy bg-re a karakterével, a legbrutálabb pvp cuccokban, és ha 1 paladin, 1 muki, meg 2 íbélyes rányomja a noskill arcane shot + multishot kombóját, és pistike karakterének kasztja nem része bizonyos kasztok halmazának, akkor bizony halott, vége, kaputt, no chance. kk világos? És ez szerintem így nem fair pistikével szemben...
ಥ_ಥ
vegyük a retri paladint példának.: kurvajó dmg ,de egyszerûen ha a csillagok nem úgy állnak egy healert a büdös életben nem ölsz meg vele akármilyen villámreflexü,éleseszü stratéga vagy.
ki tud többet ülni a gép elõtt. POnt ez a baj..
jah és m.o- élek..
ezt a ebay-t karakter dolgot meg annyir viccesnek tartom, azért mert jópáran adnak el accout, azért nem gondolnám, hogy a plyerek túl nagy %-ak onnan szerezné be ehhez a kariját..
én nemtom már mik a sebzések, de ha összeadom a 2hunta crassus+druida sebzését, azért csak bekéne hasalnia annak a papnak egyszer kaárhogy urgrál forog, mivel ha jól értem (javítsatok ki ebbõl 2 ranged enemy)..:-)
Az okés,hogy pont elég szar összeállításban öltük/ az én palámnak meg a moonkinnek sincs semmi heal debuffja/ meg a 2 hunter is fax volt,de 4 player nyomjon már le egy karit mint kalapács a szöget pikk/pakk.
Beindul a karim atom dps-t tol Moonkin sem szar ,nomeg akármilyen faszok a hunterek/no aimed,no scatter,no mana drain/ azért ekkora dps-t ne healeljen már ki röhögve,de megtette.....
Hunter meg nem kell instába, mert mind íbélyes. Elõítéleteim meg nekem vannak.
ಥ_ಥ
továbbá 4 db merci/venge/brutal karakter együttesen még healdebuff nélkül is képes olyan dps-t kitolni magából, ami max. 3-4 perc alatt nullára apasztja a healer manáját.
õk 20 percig ölték crassus állítása szerint, ami ugyan túlzás erõsen, de ha megharmadoljuk, s csak ~7 percen át ölték, akkor ez egy igencsak ritkaszar geart feltételez minimum 2, de inkább 3 ember esetében.
arról nem is beszélek, hogy feltehetõleg a priest kiteolgatta õket szépen mondjuk stables és farm körül lévõ épületet kihasználva, továbbá feltételezem, amennyire tudta los-olta a huntereket is (mert ugyebár wing clipet is luxus használni)
továbbá miért ordasfa**ság az, hogy egy skilles player (aki pvp gear-ben, pvp talentezéssel nyomja), aki ért a kasztjához képes életben tartania magát olyanokkal szemben, akiknek gõzük sincs arról, mit is kéne csinálni (tisztelet a kivételnek)?
ez nem a wow szegénysége, a wow-nak ehhez nincs köze...
haggyuk már..
honnan veszed hogy ebay-t karik?
Eleve ordasfaszság, hogy 4v1-be 1 marad csak életbe ha egyszerre megy a csápolás...Ez a wow szegénysége..
crassus azt mondta, hogy 4-en csépeltek egyet.
ebbõl 2 hunta e-bay kari volt vélhetõleg trágya kék-zöld gear-ben, tehát számolhatunk 2 fõvel, ebbõl crassus az, akinek van gear-je (merci/venge mix), bár a priest 10x jobb gear-ben van (full brutal/venge cumók), továbbá nem tudni, hogy a boomkin milyen gear-ben volt, könnyen lehet, hogy az is kék-zöldekben nyomta, ráadásúl nulla heal debuff volt, igy hiába tolták vele a dps-t (kék-zöld geares karik dps-e a nullával egyenlõ itt kb.), 1 greatel heal-lel kihealelte a priest azt, amit õket beletoltak fél perc leforgása alatt. (az mondjuk a priest mákja volt, hogy resistelte a HoJ-t, AT-t és repetance-t is)
ha úgy esett volna meg, hogy 2 venge/brutal geares/fegyveres rugó van ott, a 2 noskill hunta helyett, akkor a priest élt volna kb. 3 mp-ig se...
a noskill hunterek pedig sajnos nem lejárt lemez, elég sok hc instában és pug karában voltam mostanában, s nem egy esetben látom, hogy baromira nem ért sokuk a saját class-ához.
ha partyt szervezek akkor is, ha CC dps-t keresek, jöhet mage, rugó, de huntából, köszönöm, de inkább nem kérek (mondjuk van 1-2 kivétel, akiket névrõl ismerem, s tudom, hogy pályázhatnának egy trap master cimre, de ilyen elég kevés van.)
Distracting shot az van 😊)
A "minden hunter béna" lemez meg már nemhogy lejárt, de kezd tönkre menni a sok használattól. Minden kasztban vannak bénák, keresik a képességet, amirõl még sosem hallottak, sõt, olyan is volt, hogy elfelejtette megtanulni.
ಥ_ಥ
volt két hunter akik teljesen f*szlámák a kasztjukhoz, volt 1 boomkin, akinek nuku healing debuffja van, meg voltál te szintén nulla heal debuffal.
ez egy eléggé hikomat csapat egy full venge-brutal cumókban rohangáló disc pap ellen nem gondolod?
nem csodálkozom rajta, hogy nem birtátok megölni.
ha lett volna ott 1 sámán, rugó vagy warrior, mindjárt más lett volna a mutatvány vége.
bár lehet az is elég lett volna, ha a hunták használtak volna viper stinget, meg jó idõben lõtték volna el az arcane shot-ot, de azt már tapasztaltam, hogy a hunter populáció 95%-a teljesen noob a saját class-ához, nem tudják mire való a distractive shot, nem tudnak mobokat trappelni, állnak a charred earth-ben órákon át (az ilyeneket hagyom megdögleni, nem pazarlok rájuk healt xD), de olyannal is találkoztam már, aki nem tudta, hogy mire való a misdirection, sõt, gõze se volt róla, hogy neki egyáltalán van olyan cucc a spellbook-jában...naszal' ez a nagyon gáz kategória szvsz.
Mondom neki poénból le vagy lassulva kicsit ez így elég gyíkul ment,ebay-en vett az account vagy mi?
erre visszaír,hogy most "nincs kedve jól játszani" és különben is menjek a pálya szélére a "temetõnk" alá/mármint az allys TEMETÕNK😛/ alá és duelezzünk egyet...LOL a srác valóban vett accal nyomult azthitte én voltam a rugó és az írt rá...WSG közepén😄
Ilyen emberek vannak😄
valami Quadriga vagy milyen nevû kari volt....,de tuti egy Q betûs Tauren warri😊
Mi speciel 4-en vertunk (2 warri, 1 rugo, 1 pala) egy szem prot warrit kemeny 3-500-akat crittelve. Meg se moccant, csak ha vki tekerni kezdett. Gondolom potyogte kozben az inc gm-et mert mire levagtuk lejottek meg 4-en.
Ha skilles druid azt mondom jovan, op kocsog es tud is jatszani, de igy hogy all egy helyben...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
mondjuk minden szaromat/repentance,silence,hoj resistelte állandóan..:S/
War-os téma volt amihez hozzáírtam a tapasztalataimat és ez lett belõle. Egyébiránt tökéletesen irrelevánsak számomra a játékok, nem kapok osztalékot a cégtõl, tehát nem akartam reklámozni, csak a homályt oszlatni.