166745
  • Savmacska
    Holy pala mellé mi a legjobb setup? (2v2-re, illetve hol tudok ezeknek utána olvasni google-ba keresgettem de mind szemét)
  • 1Darton1
    Ez wowhead, nem mmochamp. :)
  • Zomil
    sztem meg ha vki logikusan belegondol, semmi köze ahhoz, h a karinak undeadnek kell lennie :D
    én ugy értelmezem, h csak akkor nyomhatod el, ha a ghoul-od meg van idézve, mint ahogy a death coil se healel undead karaktereket :)
  • maniac001
    Ez az MMO championon van. ha tudsz frissebbet link plz :)
  • capaszabi
    UA tényleg F runa, de nem változik a költsége.
  • 1Darton1
    Olvass frissebbeket! :)
  • maniac001
    És ez?
    Necrosis: Can now only be triggered by main hand attacks.

Csak dual wieldnél proccol? Akkor tehették volna frost ágra a DW erősítésnél. Vagy 2H-nál is csak valami gebasz van ennél is?
    Valszeg én vagyok a noob de nem tiszta.

Itt olvastam.
  • picket
    Én meg csak kötekedem, lévén annyira értek a dk-hoz, hogy még videon sem láttam játszani egyet sem :D De már láttam egy csomó rövidítést :D
  • picket
    Lichborne 3 perc cooldown
    Unbreakable Armor 2 perc cooldown

/confused
  • Lacee
    való igaz, például a lichborne-ról megfeledkeztem.
  • picket
    Undead karakterre gondolsz, akik tudtommal humanoidok, lévén nem hat rájuk a paladin mindenféle undeadbántó csúnyasága, ellenben szépen birkázhazók (+track humanoiddal megtalálhatóak)? Ettől még persze lehet sajtóhiba, de nem valószínű, hogy azt jelentené, amire te gondolsz.
  • maniac001
    A Lichborne-al undeaddé válsz átmenetileg...
  • Lacee
    az mmo-champion calculatorában nincs benne ez a kitétel, meg sok értelme nem is lenne ha egy talentet csak undead használhatna... szerintem sajtóhUba.
  • maniac001
    És FROST rúnába kerül mint mindig....
  • maniac001
    Szemlélődj mielőtt írsz és nézd meg az alábbi linket.
  • maniac001
    Nézd meg itt az unbreakable armor-t
  • capaszabi
    /facepalm

U runába kerül, mint mindig.

rugót kellett volna inditanod, ott csak energy bar van.... :DDD
  • Dr DeViLKiNG
    Ezt hol látod?
  • maniac001
    Az unbreakable armornál mit jelent hogy requires undead? A szöveget értem csak azt nem hogy hogyan is van ez...
  • capaszabi
    hát az a baj, hogy LÁTSZIk, hogy a deveknek köze nincs az adott classhoz amire ki lettek osztva.

amugy a BB buff miatt vették ki a cuccot sztem. de simán lehetne változtatni olyanra, hogy "but removes diseases from the target" vagy "does 50% less dmg". a snare kiesése szopás, de jelenlegi BBvel durva lenne.
  • capaszabi
    "hihetö"
  • Dr DeViLKiNG
    "hát irigyellek, hogy neked péntek reggel 9-kor ilyeneket van időt tesztelgetni :D"

Hát hajnali 2-ig írtam a beadandóimat, aztán 6-kor keltett a kutya. Úgyhogy az lett belőle, hogy inkább nem mentem egyetemre (mert minek :p). Aludni meg nem tudtam utána :D
  • Dr DeViLKiNG
    Nincs időm ilyenekre
  • Dr DeViLKiNG
    Igazából ez unholy/frostnak nerf, mert ezek ugye nem tudnak mit kezdeni a blood runel, viszont ugye ha slowolni akarnak, akkor utána nézhetik hogy nincs mivel dmgelni mert se oblira, se ssre nincs rune. Szóval elég szopacs.

Erre mit ír a mi kedvenc új designerünk:
    Each tree has a snare: Heart Strike, Chilblains and Desecration, in addition to Chains of Ice that is available to all DKs (but can be dispelled). We think you're fine in the snare department.

Nem tudom hogy használta-e már desecrationt pvpben, mert kvára nem úgy néz ki
    Ennél még Kalgan is jobb volt...

ez lenne a build
    ezen sok már nem fog változni, talán 2 pont icy talonsról endless winterre
  • WiLDoR
    ezzel most csak inkább magadról állítottál ki egy nem túl fényes bizonyítványt.
    picketnek is megvan a maga baja, mert előszeretettel köt bele mindenbe :), de téged se fog keményebb csávónak feltüntetni, ha valakit lehordasz egy nyilvános fórumon, illetve az se, ha az egy mondatra jutó bal**szozások, b*zmegelések és társaik elérik a magical 10-es számot.

több kultúrát, ha lehetne plz, az ilyen postokat meg inkább privátba.

s mondom ezt úgy, hogy nem ellenem irányúlt, de ellenben eléggé szúrta a szememet...
    kösz előre is.
  • capaszabi
    igazából nem törölni kéne, hanem ilyen "marked junk" lehetőség kéne, amit kibe lehetne kapcsolgatni
  • capaszabi
    gúl 16 pontos lesz és kivesik SoD-t
  • capaszabi
    HS melee < BB ranged
  • capaszabi
    mind2-t
  • capaszabi
    lejárt a logód, csinálj dékásat. meg nekemis!
  • picket
    Ha azt hiszed, hogy mindenért a törlés gombot fogom nyomkodni, akkor tévedsz. A hatalmas Napoleon szindrómám eddig egyetlen hsz törlésében merül ki, bár tudom a tied volt, de több volt benne a kötőszó, mint a lényeges kifejezés és a névelők együttvéve. Szerintem ezek nem ide valók, és az átlag olvasót ez igenis zavarja.

Mellesleg szerintem a hozzászólásod nem engem minősít, hanem téged. FS-t régóta nem olvasok, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Ami a stílus illeti: azt hiszem éppen egy bizonyos szintet szeretnék fenntartani, és ez mások kívánsága is volt.

Hogy mi a bajod a személyemmel, azt nem tudom, de legalább nem is érdekel. Ha nem tetszik a rendőrfőnök, akkor gyilkolhatok? Egyébként csak azért nem törlök semmit, mert xy írta, akinek nem tetszik a burája. A kötőszavakat mellőzzük, legyetek szívesek (akkor nemplz :p)
  • dartonita
    Ma meg nem volt flame,csodalkoztam is :(
  • maniac001
    "kimodolhatsz nyugodtan, leszarlak, es akkor lassan a FS szinvonalara jut ez a forum"

...amihez te is masszívan hozzájárulsz...
  • maniac001
    Linkelj már egy talentbuildet hogy rakod ki a perma ghoult frost ágon. Érdekelne hogy mi az amit kihagysz, lehet én is kipróbálom. Amúgy a blood szép nerfet kapott megint.

PvE-re nekem az unholy tűnik jónak most.
  • Bhalage
    napoleon szindromad van? probalj meg az eletben roxstarkodni ne itt jatszd a nagyfiut te szerencsetlen balfasz..
    nem egy ilyen szanalmas kis gorcs fogja nekem megmondani, hogy mire figyeljek, ok? foleg nem PLZ stilusban, PLZ! retard..

kimodolhatsz nyugodtan, leszarlak, es akkor lassan a FS szinvonalara jut ez a forum, de amugy sok sikert, te lettel az SG legszanalmasabb hulyegyerek hazigazdaja
    grat

kedves olvasok:
    elnezest ha a csunya szavakkal valakit megbantottam, komoly lelki torest okozva ;d
  • picket
    Stílusra figyelj plz!
  • Zomil
    én még az elsö megjelent ptr-en nézegettem, és simán ment a 4k heal, crit-nél 8k, vampric blood után 12k crit estén :)
    szoval végülis azért ez meg tudja könnyiteni a healerek dolgát, de pvp-ben sztem a frost jobbnak néz ki egyenlöre a durva burst miatt

annyira nem vagyok nagy arénás, de még nem tudtam eldönteni, hogy a nagy burst a jobb vagy hogy nem tudnak megölni 2-en se :D
  • WiLDoR
    jah...boa, nem boe, sry, benéztem :D
    ofcoz mindkettőt, kell a boa arcanite reaper meg a boa plate dps vállas is.
    2h-val told, unholy speccen, úgy lesz a bestof.
    szerintem...

nekem is van már egy nagy rakat felesleges heroix badge-em, de ellenállok a csábításnak, s nem kezdek neki megint az altozásnak.
    csakazértse :)
    csak azt nem tudom, miafrancot kezdjek velük innentől...remélem majd azért lesz később valami használható, vagy fun cucc, mount, title, tabard, stb., amire be lehet majd váltani őket.
  • WiLDoR
    jah, meg blood speccel, plusz az új death strike glyph-el, a death strike is mekkora imbaság lesz már?
    kapsz plusz dmg-et, meg crit-et talent-ből, meg glyph is növeli a sebzést is 2%-onként minden 5 runic power után, ha jól emlékszem?

ez megint mekkora lol lesz már dk blood tanknak? úgy tolod majd magadba a 6-8k-s healeket, hogy öröm lesz nézni...ha death strike igy marad, köv patch-ben az is szép és imba kis cumó lesz :D
  • Bhalage
    jo es mi a lofasz legyen a sok useless badgerrel ?:D