166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
DagadtNinja #136341 Mikor regeled az accot, megadod a kártya adatokat. (csak olyan kártyával állj neki, ami internetes vásárlásra is jó. Utána ha nem akarod, hogy vonják róla a havit, akkor módosítsd a fizetési metódust gamecardra, így ha feltöltöd játszol, ha nem nem.
A regelést egy free triallal kezdjed, mindenképpen WOW EU-n (10 nap) aztán az acchoz add hozzá az alapjáték kulcsát (30 nap), aztán nyomj egy BC trialt (10 nap) , utána add hozzá a BC-t, majd nyomj egy Lich king trialt (10 nap), aztán add hozzá a lich kinget. Így elvileg 10+30+10+10 nap játékidőre teszel szert. Ha valamit nem jól írtam volna, valaki javítson ki.
( . Y . ) -
SlaCker #136340 Figyu már.Ha a kártyámon nincsen pénz gondolom akkor nincsen semmi.Hogyha teszek rá akkor levonnya ugye?Ja meg mégvalami mikor regelem az accountot akkor mejik kulcsot adjam meg??(authentication key) A sima World of Warcraftot esetleg a WOW Burning Crusade-ét (ez a kettő battlechest) vagy a Lich King-ét? Bocsi hogy kérdezem a hülyeségeket de nem akarom elcseszni. :) -
SlaCker #136339 Na fellépek a "nagyok" közé! :D
Regelek a az eredeti Wowra!Remélem nem cseszek el semmit! :D -
hawkie22 #136338 Upsz, my bad. :) -
#136337 Válaszok. Lásd még fejlécben. -
hawkie22 #136336 Most vettem egy Gamecard-ot, ha aktiválom, azzal az ingyen hónap még nem veszik el, igaz? -
Warden #136335 No igen annyira jól van balanszolva és oylan sok cd vel bír amivel semelyik más class, és akkor nem beszéltünk a másodlagos képességeiről.A blizzard mindíg is híresen a jól sikeredett balanszairól volt híres, viszont miért tenné tönkre az új classát mikor hozza az előfizetőket. Azok meg örülnek hogy randomgearben rotáció vagy elképzelés nélkül is bárkit hazavágnak bg-n vagy csak összevisszanyomogatják a billentyűiket avagy klikkelgetnek és simán hozzák raiden is azt a dps-t ami bőven több mint elegendő. -
#136334 el kell hogy keseritselek, de a runa/RP resource a jelenlegi legjobban balanszolt dolog a játékban.
Nem lehet vele ugyanazt spamelni burstnek, nem fogy el, ugynaolyan ütemben töltődik mindenkinek.
Igazából az lenne a legoptimálisabb, ha bevezetnék minden classnak, de az megint egy "uniformizácio" lenne, amit ellenzek. a Who ezért sokkal jobban balanszolhato, mert mindenki energy-böl/rage-böl castol. -
#136333 blood nerf? wake up neo! -
#136332 röhögjetek ki,de ennyi év wow-os tapasztalata után szilárd meggyőződésem,hogy a DK egy leegyszerűsített mechanizmusu,túltáplolt kaszt "hülyegyerekeknek"....
igazából kicsit meg is cáfolom rögtön az előbbi gondolatomat,mert az egész wotlk szarrá lett egysezrűsítve és butítva:S ,de a DK utcahosszal vezet minden kari előtt ilyen téren.
imba tank,imba dps,imba pvp-ben.....az FS-es videó azzal a /castrandom * összes DK skill egy gombon nyomogatása videó mindent megmagyaráz.
-
maniac001 #136331 PTR-esek toljátok már az infót a DK-ról. Tudom hogy blood nerf stb. de mi van a frost unholy ággal? raklap tequila az infókért. -
SlaCker #136330 Engem nem fogott meg ez a DK.Meg ezt se értem mért mindig az új a jobb?
Én még csak simán játszom a játékkal nem megyek bele hogy ez mennyit az úgy menyi.Szimplán élvezem a játékot. -
#136329 jaja, én is kezdem igy érezni. még blade barriert rakhatnák passzivra, és akkor jo is lenne teljesen. -
1Darton1 #136328 Es az egeszbol magasan a dk jon ki a legjobban. :) -
#136327 meg hogy mennyi +mitigation a block a paláknak és warriknak. és mennyi a +armor a macinak. és miért több a hp pool dk-nak és macinak, és miért ez miért az... -
#136326 Nálatok működik a WoW Repair? Nálam azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. -
#136325 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4672769224&sid=1 -
eXequtoR #136324 Akkor számold ki, mennyi CDje van egy DKnak ( értelmes tank talenten ofc ) a többi tankhoz képest. Megfogsz lepődni. -
#136323 ragnán =D -
XeroX #136322 ------> Blizzard Autentikator <------
1. Meddig érvényes a generált kód ?
2. Honnan tudja a szerver, hogy mikor nyomtam meg a gombot ?
Tapasztalatom:
- A generált kóddal kb. 10 percig tudok belépni, utána nem enged be.
- Kétszer egymás után azzal a kóddal nem lehet belépni.
- A generátor offline, semmilyen kapcsolatban nem lehet a szerverrel.
Elképzelésem:
- A generátorban be van állítva az óra, amikor számot kérek éppen az aktuális időből egy algoritmus segítségével generál egyet kódot, ami sohasem lehet ugyanaz.
- Eközben a szerver ugyanazt az algoritmust követi és meghatározza a belépés idő intervallumát, esetleges túllépés esetén tiltja azt, sikeres login után tiltó listára rakja.
Aki tudja az igazságot ossza meg velem.
Thx
-
#136321 de nemm -
#136320 Hali, nem tudjátok, hogy a BoA-s tárgyakat hogyan lehet egy másik szerveren lévő karakternek átadni? Elvileg ez is lehetséges -
SlaCker #136319 Az király!! Köszi az infót! -
eLiXir #136318 arathoron? :) -
#136317 Jónak jó, én perpillanat egy Tank DK-val játszom, a személyes véleményem az hogy minden tank jó (csak másként) és mióta a wotlk kijött mégjobban csökkentek a tankok közt a különbségek. -
SlaCker #136316 Értettem! XD
De a maci ettől független szerinted jótank? -
#136315 Cleave, Challenging Shout, ThunderClap -
SlaCker #136314 Oksa.Jó hogy mondjátok.Köszi!
Gabesz126 5-6 óra? OMG!! XD
Itt úgyis gondolom vannak nagyon fanok meg ilyenek. :)
A druida maci formában rossz tank?Szerintem igenis jó tank sőt szerintem imitt amott jobb mint a warrior!A macinak van egy olyan támadása "swipe" ami a közelben lévőkre sebez.Mennyiségtől független!És szerintem ez jópont mert így a az aoe-t is tudja tankolni.
de én csak kezdő játékos vagyok! :) Kíváncsi vagyok a nagyok véleményére is. :) -
Gabesz026 #136313 Sziasztok!
Én is megvettem az alapot meg a kieget egyben.
Amúgy én is belefutottam elösször a com-os oldalon akartam accot létrehozni de aztán mondták hogy az eus-on kéne :)
Amúgysem fogadja el az eus-kódokat a com-os oldal.
De most már minden rendben van kész az accom a frissítés is ami kb. 5-6 óra volt. -
Zwiebel #136312 NEHOGY a wow.com-ra regelj! Mindenképpen a wow-europe.com-ra. A sima az US szerókra tenne. Szerintem azt is ugyanúgy kell feltenni bár nekem az nincs meg :) -
SlaCker #136311 Köszi az infót! XD
Maradok inkább itt nálatok! :)
Mond csak mindegy hogy a wow.comra vagy a wow-europe.com-ra regelek?
Végre megvan a Battlechest is.Amúgy csak beregelek a hivatalos oldalon feldobom az alapot,aztán felteszem a kiegészítőket?Meg nem kérkedés vagy ilyesmi,de a Lich King kollectort is ugyan úgy kell feltenni mint a BC-t?Vagy annak van valami más módja a külön pet miatt? -
#136310 szard le azt az oldalt
csak azért csinálják mert blizz fansite és kapnak ingyen jegyeket meg beta kulcsokat amit kiosztanak a haverjaiknak -
SlaCker #136309 Pici off! http://www.worldofwarcraft.hu hogy az istenbe lehet regelni ide?? Regeltem elvileg de semmit nem küld az email címemre! aztán megpróbálom megint hogy mivan,akkor meg kiírja hogy ez a név meg email cím már létezik! Valaki ötlet?
Tusy a Low LVL questeket be tod kapcsolni,csak annyit kell tenned,hogy a minitérkép mellett ahol van a fly master keresés vagy kovács stb...és ott van egy felkiáltójel!az a low level-es questek mutatása. -
Tusy #136308 - hogy mi van kész azt nem tudom, hogyan mutathatná (ilyen szerintem egyáltalán nincs) de valahol a blizzardos beállítások között kijelölhető, hogy mutassa a 'low level' questeket is -
#136307 Sziasztok,
Tudtok-e olyan MOD-rol, ami megmutatja, hogy adott teruleten mely questek vannak keszek, es melyek nincsenek?
Szeretnem megcsinalni a regebbi questeket, es egyszeruen Blade Edge-ben nem talalok tobbet sehol, es meg hianyzik 5. :( -
#136306 Ez nem neked akart menni. -
#136305 Main hand aza bal oldali fegyó slot,a 2h fegyót is oda rakja és a 2h fegyó is main handnak számít. -
#136304 "Can now only be triggered by main hand attacks" - "Csak dual wieldnél proccol?"
Ezt gondold át gyorsan, hogy mi is az a main hand, meg hogy jön ide a dw (mert nem úgy, ahogyan te gondolod), vagy tényleg noob vagy :p -
#136303 arenajunkies.com -
#136302 Dk