World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
- egyrészt meggátolja, hogy el tudják lopni az acc-od
- másrészt pedig tuti megoldás a leszokáshoz (már ha ragaszkodj az acc-odhoz). ha nagyon le akarsz szokni, megfogod, kalapáccsal szétvered a tokent, s voila, az életben nem fogsz többé belogolni <#hehe>#hehe>
(hacsak nem veszel egy uj accot, de az már már 1 másik történet)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ezert nem szabad gyerekek kezebe adni ezt a jatekot.
nekem leghosszabb leallas 5 honapos volt😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nah végre sikerült lemondanom róla 1hónapja és nagyon nem hiányzik, meg könnyebbült az életem és a környezetemet is jobban látom most már(mint valami drog pedig nem, de mégis az) sok sikert nektek is😉
Get a life!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
2 gyerek volt aki helyeselt,dehát az nemelég 15 allyval szemben....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mondjuk inkább úgy, hogy fun-olok wotlk-ig.
a vicc az, hogy teljesen rá voltam gerjedve a dk-ra is, de állandóan mikor belolok betázni, valahogy mégis inkább a lock-kal akarnék játszani a dk-m helyett.
pedig még mondogattam is, hogy majd jön wotlk, akkor majd lesz megareroll dk-ra, de most már valahogy nemtom, elmúlt ez a feeling.
ki érti ezt <#nemtudom>#nemtudom>
ezek pedig a healerek.
jó mi?
s miért?
egyszerû. kihealleli a dmg-et, közben meg a totemek, moonfire, i. swarm, sw:p és társaik szép lassan lezabálják a rugó hp-ját.
warrior, retpala detto ugyanez.
ha palával meg dispelezgetsz, azzal is kinyirod magad, mert ott fogsz állni pillanatok alatt mana nélkül, a restosámán/druid/priest meg ott lesz veled szemben 70% manán, mivel neki van massziv manaregenje is, ami neked nincs.
cumi.
sose gondoltam volna, hogy ilyen a wow-ban megtörténhet, de hát mégis 😊
Szeretném eladni az accomat lemezekkel együtt(alapjáték+kiegészítõ. 70-es shadow / disc blood elf pap, 66-os tauren feral druida, 56-os undead prot warri és még kisebbek találhatók az accon. 18000 forintot kérek az egészért cserében. Ha esetleg érdekel, akkor privát üzenetben több infót kaphatsz....
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
csak azt nem tudom ki a faszom tesztelte ezt le és melyik góré mondta azt rá: Jól van ez így jó lesz mehet! pffff
prot warri+retripalám vs 1 healer druid= mind a ketten meghaltunk😄 a DuDU 65% mana 100% élettel/dance és elszelelt:S lezabált szimplán a moonfire+bogarak...hiába szakítottam kalapács+repentance...nemtudtunk annyit beleverni,hogy a dottikkek ne mentették volna meg....
Maghnak volt igaza #128768-ban 😞(
nem unjátok még?<#idiota>#idiota>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Tudom, hulye pelda volt. De a WoW is hasonloan rakenyszerit egy fajta szerepre/classra, ha komolyan akarod csinalni. Csinalhatod kedvenc kasztoddal is, kedvenc talentjeiddel, kedvenc haverjaiddal, csak akkor en csodalkozzon senki, hogy homokzsak lesz a csapat. Elvezni es szorakozni lehet igy is, eleinte, aztan egy ido utan mar inkabb hagyod a fenebe. Vagy reroll.. En speciel mindig is segghulye voltam pvphez, kikockultam egy commander rangot anno par eve a mount miatt, azota en vagyok az ugyeletes potyafrag minden BGn. Arenat meg messzirol kerulom, az nem nekem valo tortura. Viszont nem is tepek szet kisparnakat, es nem is sirok, mert nem megy a dolog 😊 Tudom, hogy a jelenlegi helyzetemben eselyem sincs olyan szintre jutni, mint a mostani pr0k, ez van... Hogy jo ez igy? Nem erdekel, attol hogy szettepek egy kisparnat, a blizz nem fog valtoztatni rajta, a peticiokat meg meghagyom a diablos fanoknak 😊 (walltext off)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Volt egy srác az elõbb, tök jó macrója volt EOS taktikára...tudjátok mit kapott? az egész meccsen rajta viccelõdtek ahelyett,hogy egy nüansznyit is figyeltek volna rá....amikor én is szóltam,hogy srácok pls ne az úton meg a flagnél baszakodjatok hanem gyertek tornyot foglalni nekem is jött a "l2p" "stfu noob" "shut up its a game only" beírások... és szépen vesztettünk,mert 1 bázsinál is 8-an mentek a zászlóért.
Emlékszem anno mikor bejött AV aztse tudtam mi merre,mettõl meddig😛 ,de abban az idõben nagyon sokan bemakrózták a taktikát és hetekig csak azt látta az ember és megtanúlt játszani! Érdekes módon akkor /pre TBC/ senki nem röhögte ki ezeket hanem segítettek neki és követték a "parancsokat"...mi történt az elmúlt másfél év alatt??
Ti már régóta nyomjátok tegyétek a kezeteket a szívetekre és mondjátok meg ,nem ezerszer értelmesebb BG csörték voltak régebben?
ezen próbálnak most változtatni...