World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj kisecsém, idézzünk hát:

"Ertem en, hogy elfogult vagy, de attol meg lehet velemenyem, es nem is kell szandekosan felreerteni, amit irtam.

Ha elolvasod a sajat hozzaszolasod rajossz, hogy sikeresen ellentmondtal magadnak tobbszor is. Az mas kerdes, hogy olyan mintha nem is az en kommentemre reagaltal volna."

Ez volt ám a magas jellegû kontra amit az én 12 soros véleményemre írtál. Az erre írt válaszomra adott reakciód meg még költõibb volt, sok volt benne a balladai homály. Aki ennyire képes csak és még arrogáns is hozzá, megérdemli a jelzõket. Igen, a kritikáid tényleg rettentõ egyszerûek voltak, nélkülöztek mindennemû ésszerûséget és tájékozottságot, de ahogy látom büszke vagy rá. Nem is akarom elvenni az ilyen emberek egyéni sikerélmény-érzetét.

[HUN]Crassus
a prot valóban ütõsnek néz ki....talán még pvp-ben is érdekes lesz

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sziasztok!
Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy idõhiány miatt kénytelen vagyok abbahagyni a játékot.
De semmi nincs veszve, mert az accountomat szívesen átadhatom bárkinek természetesen jópénzért 😄 A jópénz alatt azt értem, hogy alkutárgya.
két komolyabb karakterrel büszkélkedhetem.
az elsõ számú karim:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=L%C3%A1ngos
és a második nagy kedvencem:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Tibicsoki
Na és még volna egy mag amibõl már nem sok kellett a 70-ig de sajna a memóriámnak köszönhetõen arrol nem tudok képet mutatni 😞
Amennyiben valakit érdekelne az itt felsorolt account az legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot. És máris beszélhetünk a részletekrõl.
MSN: [email protected]
email: [email protected]
Elõrre is köszönöm a figyelmeteket!

s0n1c
Prot ágra én még beraknék egy demo shout szerû mortal debuff shoutot is, nem kell, hogy 50%os legyen elég lenne 20-30%, bár így is kurva jó lett a prot tree, végre!
[HUN]Crassus
akkor lehet fordítva tartod a laptopodat,mert NEM én kezdtem soha egyetlen kötekedést sem!

Élõ példa pl.maghteridon akit számtalanszor elküldtem már a picsába és érdekes módon az utóbbi hónapokban egész jól elbeszélgetünk,mert õ pl. tud vitatkozni és nem KÖTEKEDNI!

Magh
Mert Arms-ra téve imbább lenne a sokéves átlagnál. Így is elég durvának tûnnek a prot buildek (37 pont). És ez dettó preTBC, mert nem tudtok normális buildet kirakni, csak 80-on, míg a casterek tudnak, ezért azon melegében szétnerfelik majd õket a lvl70 sírás után 😄

[HUN]Crassus
nos én nemigazán értem,hogy az intervene,intercept CC törlés mit keres proton pl.....tanknak aztán kurvára arra van szüksége😛

picket
Na ne piszkáld, már kezdem megsajnálni. A végén tényleg agyvérzést kap, vagy széttép egy kispárnát. Szeretem a kispárnákat <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"vagy vitázol rendesen vagy húzzál a picsába!" - Fuldoklom a nevetéstõl.

"Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is!" - A hangsúly a normálison van, az ugyanis relatív. Nekem az a normális, hogy nem jövök a fórumra beírni, hogy hányadik bg-t bukom, és nem kezdem el sorolni, hogy hol "lejt" a map. Ha nem megy valami, akkor meg lehet kérdezni rendesen, normálisan, hogy tud-e valaki jó taktikát. Ha figyeltél volna, akkor nem csak azt vetted volna észre, hogy mitõl lehetsz olyan ideges, hogy vörösre fesd a p, i, c, k, e, t billentyûket (a körömlakkal, amit akkor használsz, ha a buzibárba mész <#idiota>), hanem egy csomó taktikai tanácsot is észre vehettél volna. Ha nem ismernéd az "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten" mondást, akkor olvasd el az aláírásomat, vagy tudom is én, de rájöhettél volna, ha berontasz ide felhúzva mint a kakukkos óra, akkor csak tovább fogunk idegesíteni, és közben még jól is szórakozunk rajta. Normális kérdés, normális válasz, minimális csipkelõdés (az azért kell, hogy tartsuk a színvonalat <#idiota>). Próbáld meg, hátha mûködik!

&#3237;_&#3237;

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
te csak mindenkit meg akarsz verni, ami kíválóan árulkodik az egy számjegyû IQ-dról. 😄

komolyan néha akkora gyökér vagy, hogy csírázni kezd a laptopom, amikor a kötekedéseidet olvasom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magh
Tény, csak most egy MS+deep prot builddel a charge, az intercept és az intervene is töri a CC-t, a deep arms meg olyan szinten stackeli a +sebzést, hogy egy cloth-ot instant agyon fog csapni + Bladestorm. Fury is messze jobb mint sokan állítják, mióta psszív MSt kapott + Leap. Mindeközben az összes godmode cucc már használható Arénában. Nem tetszik ez a koncepció, inkább adjanak nekik több eszközt CC ellen de ne toljon már belém 8k instant sebzést 430 resil mellett, miközben az én full nuke-omat 2 stack Lifebloom kihealeli.

most (bcben) 1 perces a cdje 😊

annyi a mostani betas valtozas hogy korabban noveltek 2 percre az alap cd-t, de talentbol akkor is tudtad csokkenteni asszem 1 percre. most meg a koztes utat valasztottak es masfelperc alapcd es subtletly talenttel lehet 1 percre vissza vinni.

[HUN]Crassus
nos megjegyzem ahoz képest,hogy 17 éves a "botlása" után jól gondolkozik....

Mighty
Még mindig azok 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nana, bud spencer filmek tok jok voltak😛

Lynx_TWL
miniszoknyásokkal!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
A pszichiater jo munkat vegzett a wowmentes idoszakban, /bow 😊 (egyebkent ha egyszer mar felhuzott ugy korabban, hogy a csaladon vezetted le a wowos serelmeket, mibol gondolod, hogy most nem fog? Orult mokuskerek ez, vigyazz!)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
Blade & Soul jobbabb lesz mert nagymellu tinilanyokkal is jatszhatsz, nekedvalo <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
dot krit?😊 az is komoly.....
ahogy néztem warriorból még mindíg hülyét lehet csinálni CC alatt:S😛

Nem szoktam írni ebbe a topikban csak olvasni, de most úgy érzem meg kell szólalnom. Fél éve iszonyatosan felidegesítettem magam a WoWon széttéptem egy párnát és akkor azt mondom állj! Ez egy játék ami azért van hogy jól érezzem magam kikapcsolódjak. Én helyette mindennap csak idegesebb hülyébb lettem tõle és a szeretteimet bántottam meg. Abbahagytam és most újrakezdtem azzal a szemlélettel hogy mihelyst idegesít abbahagyom. Az meg hogy ki mi és mennyire van igazi élete azt nehogy már megállapítsátok egymásról olykor egy országnyi távolságból. Gondolkozzatok el ezen...

Magh
Azért -50% stun duration már bõven elég, de 30%-al sem nagyon leeht már stunlockolni. Amúgy a félelmem nem volt alaptalan, ahogy kapják a buffokat a melee classok, egyre jobban elszállnak.

[HUN]Crassus
lol most nézem FS-en CoS cd-jét csökkentették másfél percre!! na ez aztán kurvára kellett nekik:S

kaszterek GG

[HUN]Crassus
hmmm kíváncsi leszek,hogy fog mûködni akkor a stun time csökkentés...ez ami most van eléggé kiborító...nemigaz,hogy egy fosgeares legutolsó rugó is egy STUNWATCH addonnal beszopathat és a másiknak esélye sincs ha cd-n van a trinketje.....😛😊

[HUN]Crassus
éld ki magad a dunakorzón vagy a városligetben,de ne itt! vagy vitázol rendesen vagy húzzál a picsába!
Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is!

[HUN]Crassus
tartok tõle,hogy nem te tartottad távol magad tõle oviban meg suliban meg melóhelyen hanem téged tartottak távol és jópárszor pofon csapdostak még középsuliban is😄

picket
Olyan nincs. Sosem segítettem, mindig csak szidtam azokat, akik értelmes információkkal szolgáltak a fórumon. Mindnek nekiesem. Ez van, hisz látod, engem mindenki szopat rl, nincs életem csak a wow. Valahol ki kell élnem magam 😞

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
megijednének tõlem

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Ez egy magasröptû példa volt tanult barátom, amirõl úgy gondoltam, hogy még a hozzád hasonló, Bud Spencer filmeken nevelkedettek is megértik, hogy mennyire nem kell semmi különöset tennie az allisoknak, hogy nyerjenek, és hogy ehhez nem kell a mapnek elõnyökkel szolgálnia. Azért látom a kettõvel utána született hsz-emet már nem olvastad, így belefutottál a "ki tud több csúnya szót" versenybe, amitõl én már az oviban is távol tartottam magam.
Félelemmel vegyülõ áhítattal várom a pillanatot, amikor megjelensz az ajtóban, és pozdorjává zúzol görög félisteni tested hatalmas erejével, de egyelõre fogalmad sincs hol tartózkodom, és nem tudsz mást elérni az idegeskedéssel, mint hogy a halántékodon duzzadó erek elriasztják azokat, akik téged nap mint nap semmiképpen nem szopatnak. Egy agyvérzés nem kifizetõdõ a mai egészségügyi helyzetben, bár a Darwin-díj csalogató kihívás lehet számodra.

&#3237;_&#3237;

Magh
Stun sehogy, az nem törik, de 30-50% csökkentésekkel ez lényegtelen.
A fear és nova fix damage-re törik, jelenleg 40% all HP sebzésnél, és van rá +20% glyph. Ez azt jelenti, hogy NEM fog 95%-ban törni 1 Ice Lance critre, hanem befér 2-3. Lock meg nem fog fearben szétlõni.

Ventura82
Pickettõl te hallottál már valaha is jóindulatú hozzászólást? <#wilting>

[HUN]Crassus
nos én maradok a szopatásnál RL😄

[HUN]Crassus
hogyan is lesz módosítva a stun+fear wotlk ban? fix dmg-re törik majd?

megint ledarált /trinket cd-n:S/ egy s2-es középszar geares rugó úgy,hogy nem ütöttem rá 1-et sem,mert stun volt felváltva....
450resilience 11k hp 11k armorral😛😊 még kard+pajzs-ra sem tudtam beváltani....eléggé annoying😄

PiszkosFred
Mindenki sz*p. Te AVn, o esetleg RL. Szep kis vilag ez.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
a vita rendben is van,de amikor az ilyen kis buzernyák fórumhuszárok merõ rosszindulatból belepofáznak és kötözködnek az már nincs rendben!

Ventura82
Milyen igaz! Szervezzünk Wow topic talit...
Kíváncsi lennék, élõben kinek mekkora szája lenne.<#vigyor>

De tényleg nemértem, hogy mi a fenéért vitatkoztok amikor verekedni is lehet! <#boxer> <#nyes>

picket
Arra ott a hun csati <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nem akartok egy "wowos vagyok 12 év alatt" topicot?
[HUN]Crassus
"Könnyû azt pofonvágni, aki százból százszor néz le a cipõfûzõjére verekedés közben, ha szólsz neki, hogy kibomlott" te kemény utcai harcos lehetsz!

szívesen letesztelnélek.....faszkalap

Ventura82
Én elég ritkán jártam bg-zni, valszeg azért mert nem volt (1-2 kivételtõl eltekintve) olyan csapat akikkel egyáltalán értelme lett volna elmenni. Jöttek a pug-ok, aztán a pofára esés. Kb. ennyi. Prot warrival amúgy is egy élmény a bg 😊 AV-t 90%-ban buktuk horda oldalon, na és? Izgat? Nem! Csináltam mást, aminek volt is értelme.
Nem wow-ozok kb. fél éve, kellett egy kis szünet, most azonban feltöltöm újra, csak hogy kieg elõtt kicsit bemelegítsem a reflexeket. Na meg kell a tank a guildnek.

szerintem a red alert 3 tök jó lesz.
picket
Ott is ugyanaz, nincsenek érvek, hát fikázzuk a vitapartnert. Egyébként én is teljesen beleszerettem, ne merészeld elcsábítani, mert karmolok!

&#3237;_&#3237;

picket
Ne magadból indulj ki. Én jól elvagyok itt, és röhögök rajtatok, mert av-tól függ az életetek, mintha víz lenne a sivatagban. Jól elszórakoztattok, meg gondolom magatokat is, de igazad van, elfogytak az érvek, tehát szállj be te is a személyeskedésbe :p

&#3237;_&#3237;

A "Szövegértés egyes." es a "pontagyú" meglehetosen magas szintu vitakulturat sugaroz. Amikor a Te stilusodban valaszolnak, az rogton kivagja a biztositekot. Egy elmeny veled beszelgetni, biztos sokan szeretnek ezert. Csak hogy eszrevedd mi a kulonbseg, en nem proballak meg lealacsonyitani, megalazni. Azt viszont jo tudni, hogy egyszeruen megfogalmazott kritikakkal kell elni veled szemben, es semmikepp sem szabad ervelni. At is faradhatsz a csaladtagodkent tisztelt who-d topicjaba, ott biztos szivesebben veszik, ha ilyen elvakultan veded.

picket
Akkor nézzük. (Ez csak egy hozzászólásod #128642.)

"...alli így simán eltkeri FW gy..." - 5 percig tartható 5 védõvel. Addig csak egyesével szállingóznak a rusholók, leölöd, vagy hagyod tovább rusholni. Ezért sírni rinya, annyi agy kell, hogy néhányan odaálljanak. Ja, hogy nincs senki? Sorry.

"beáll SP-t védeni és egybe védi a bejáratot is" - Ugyanaz. Tartható 5 percig, aztán megjön a fõ hordás massza 20 fejszés tehénnel, és baibai.

"Ha beáll FW-t védeni az alli nagy ívben kikerüli és 2 helyen is bemehet FW keepbe." - 2 védõ a temetõre, 2 a tornyokra, kkhtx (ennyi szokott lenni: NULLA)

"Ez sztem nem igazságos." -rinya

"Valamint az összes horda tower tekerhetõ anélkül, hogy guard megütne." - Amennyiben teleporttal érkeztél. Ha nem, akkor 25% hp-n vagy, és egy védõnek 2 ütés. Ja, ismét elnézést kérek, hiszen NINCS védõ.

"Meg aztán FW-ban a két torony egymás mellett: akár egy toronyból bevédi a ranged dps a 2 tornyot. Ez megint imbalanced" - Fordítva nem igaz, csak ha már el van tekerve, mert hordás nem tudja így megvédeni? Rinya riadó! (Egyébként teljes baromság, mert nem lehet annyi idõ alatt egy rendesen felszerelt 70-est lenukeolni, amíg felér, és vígan tekergethet, te meg ha álltál és nukeoltad, akkor már nem érsz oda, hogy megakadályozd.)

"Persze, hogy tud nyerni a horda is, ez nem vitás, d közel s olyan könnyen, mint az allik." - A fentiek fényében, és vagy még 5 hozzászólás szerint: így nem is lehet. Könnyû azt pofonvágni, aki százból százszor néz le a cipõfûzõjére verekedés közben, ha szólsz neki, hogy kibomlott. Ugyanazt a mûködésképtelen taktikát a hordások bármikor tudják reprodukálni, aztán meg QQ

"Ráadásul én azt vettem észre, hogy ha egyik csapat sem véd, akkor 70%ban az alli hozza a mapot. " - omg! Ha szarul játszok, akkor veszítek!!

Errõl kb ennyit. De nyúlhatnék régebbre is, amikor Crassus mester úgy rinyált av miatt, hogy közben elmesélte, hogy 10 percig a map közepén kergetett egy darab druidát (akkor persze a nerf drood volt a téma). Céltudatos taktika. Jöhetnek az okos kontrák, meg a kevésbé okosak, mint hogy ovis vagyok, meg 12 éves, vagy egyenesen 12 éves ovis! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

egen, csak éppen az senkit nem érdekel hogyha egy instába nem megy senki, vagy van bent két party összvissz, viszont ha a népeket szétszórják 15 bg-re, akkor beindul a nyafogás a sor miatt

[HUN]Crassus
Gondolom RL nem gyengén szopatják nap mint nap....itt éli ki magát....

antgecc
Ja, meg még kb - nem túlzok - 10 BG kiadása.

Csak Outlanden 16 insta van, bg-t kiadtak kemény 1 db-ot. 3 éve AV-n toljuk. Szvsz nevetséges.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
lol ezt anno nem is olvastam😊

2005 anno