World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ertem en, hogy elfogult vagy, de attol meg lehet velemenyem, es nem is kell szandekosan felreerteni, amit irtam.
Ha elolvasod a sajat hozzaszolasod rajossz, hogy sikeresen ellentmondtal magadnak tobbszor is. Az mas kerdes, hogy olyan mintha nem is az en kommentemre reagaltal volna."
Ez volt ám a magas jellegû kontra amit az én 12 soros véleményemre írtál. Az erre írt válaszomra adott reakciód meg még költõibb volt, sok volt benne a balladai homály. Aki ennyire képes csak és még arrogáns is hozzá, megérdemli a jelzõket. Igen, a kritikáid tényleg rettentõ egyszerûek voltak, nélkülöztek mindennemû ésszerûséget és tájékozottságot, de ahogy látom büszke vagy rá. Nem is akarom elvenni az ilyen emberek egyéni sikerélmény-érzetét.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy idõhiány miatt kénytelen vagyok abbahagyni a játékot.
De semmi nincs veszve, mert az accountomat szívesen átadhatom bárkinek természetesen jópénzért 😄 A jópénz alatt azt értem, hogy alkutárgya.
két komolyabb karakterrel büszkélkedhetem.
az elsõ számú karim:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=L%C3%A1ngos
és a második nagy kedvencem:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Tibicsoki
Na és még volna egy mag amibõl már nem sok kellett a 70-ig de sajna a memóriámnak köszönhetõen arrol nem tudok képet mutatni 😞
Amennyiben valakit érdekelne az itt felsorolt account az legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot. És máris beszélhetünk a részletekrõl.
MSN: [email protected]
email: [email protected]
Elõrre is köszönöm a figyelmeteket!
Élõ példa pl.maghteridon akit számtalanszor elküldtem már a picsába és érdekes módon az utóbbi hónapokban egész jól elbeszélgetünk,mert õ pl. tud vitatkozni és nem KÖTEKEDNI!
ಥ_ಥ
"Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is!" - A hangsúly a normálison van, az ugyanis relatív. Nekem az a normális, hogy nem jövök a fórumra beírni, hogy hányadik bg-t bukom, és nem kezdem el sorolni, hogy hol "lejt" a map. Ha nem megy valami, akkor meg lehet kérdezni rendesen, normálisan, hogy tud-e valaki jó taktikát. Ha figyeltél volna, akkor nem csak azt vetted volna észre, hogy mitõl lehetsz olyan ideges, hogy vörösre fesd a p, i, c, k, e, t billentyûket (a körömlakkal, amit akkor használsz, ha a buzibárba mész <#idiota>#idiota>), hanem egy csomó taktikai tanácsot is észre vehettél volna. Ha nem ismernéd az "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten" mondást, akkor olvasd el az aláírásomat, vagy tudom is én, de rájöhettél volna, ha berontasz ide felhúzva mint a kakukkos óra, akkor csak tovább fogunk idegesíteni, és közben még jól is szórakozunk rajta. Normális kérdés, normális válasz, minimális csipkelõdés (az azért kell, hogy tartsuk a színvonalat <#idiota>#idiota>). Próbáld meg, hátha mûködik!
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
komolyan néha akkora gyökér vagy, hogy csírázni kezd a laptopom, amikor a kötekedéseidet olvasom.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
annyi a mostani betas valtozas hogy korabban noveltek 2 percre az alap cd-t, de talentbol akkor is tudtad csokkenteni asszem 1 percre. most meg a koztes utat valasztottak es masfelperc alapcd es subtletly talenttel lehet 1 percre vissza vinni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ahogy néztem warriorból még mindíg hülyét lehet csinálni CC alatt:S😛
kaszterek GG
Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is!
ಥ_ಥ
Félelemmel vegyülõ áhítattal várom a pillanatot, amikor megjelensz az ajtóban, és pozdorjává zúzol görög félisteni tested hatalmas erejével, de egyelõre fogalmad sincs hol tartózkodom, és nem tudsz mást elérni az idegeskedéssel, mint hogy a halántékodon duzzadó erek elriasztják azokat, akik téged nap mint nap semmiképpen nem szopatnak. Egy agyvérzés nem kifizetõdõ a mai egészségügyi helyzetben, bár a Darwin-díj csalogató kihívás lehet számodra.
ಥ_ಥ
A fear és nova fix damage-re törik, jelenleg 40% all HP sebzésnél, és van rá +20% glyph. Ez azt jelenti, hogy NEM fog 95%-ban törni 1 Ice Lance critre, hanem befér 2-3. Lock meg nem fog fearben szétlõni.
megint ledarált /trinket cd-n:S/ egy s2-es középszar geares rugó úgy,hogy nem ütöttem rá 1-et sem,mert stun volt felváltva....
450resilience 11k hp 11k armorral😛😊 még kard+pajzs-ra sem tudtam beváltani....eléggé annoying😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kíváncsi lennék, élõben kinek mekkora szája lenne.<#vigyor>#vigyor>
szívesen letesztelnélek.....faszkalap
Nem wow-ozok kb. fél éve, kellett egy kis szünet, most azonban feltöltöm újra, csak hogy kieg elõtt kicsit bemelegítsem a reflexeket. Na meg kell a tank a guildnek.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"...alli így simán eltkeri FW gy..." - 5 percig tartható 5 védõvel. Addig csak egyesével szállingóznak a rusholók, leölöd, vagy hagyod tovább rusholni. Ezért sírni rinya, annyi agy kell, hogy néhányan odaálljanak. Ja, hogy nincs senki? Sorry.
"beáll SP-t védeni és egybe védi a bejáratot is" - Ugyanaz. Tartható 5 percig, aztán megjön a fõ hordás massza 20 fejszés tehénnel, és baibai.
"Ha beáll FW-t védeni az alli nagy ívben kikerüli és 2 helyen is bemehet FW keepbe." - 2 védõ a temetõre, 2 a tornyokra, kkhtx (ennyi szokott lenni: NULLA)
"Ez sztem nem igazságos." -rinya
"Valamint az összes horda tower tekerhetõ anélkül, hogy guard megütne." - Amennyiben teleporttal érkeztél. Ha nem, akkor 25% hp-n vagy, és egy védõnek 2 ütés. Ja, ismét elnézést kérek, hiszen NINCS védõ.
"Meg aztán FW-ban a két torony egymás mellett: akár egy toronyból bevédi a ranged dps a 2 tornyot. Ez megint imbalanced" - Fordítva nem igaz, csak ha már el van tekerve, mert hordás nem tudja így megvédeni? Rinya riadó! (Egyébként teljes baromság, mert nem lehet annyi idõ alatt egy rendesen felszerelt 70-est lenukeolni, amíg felér, és vígan tekergethet, te meg ha álltál és nukeoltad, akkor már nem érsz oda, hogy megakadályozd.)
"Persze, hogy tud nyerni a horda is, ez nem vitás, d közel s olyan könnyen, mint az allik." - A fentiek fényében, és vagy még 5 hozzászólás szerint: így nem is lehet. Könnyû azt pofonvágni, aki százból százszor néz le a cipõfûzõjére verekedés közben, ha szólsz neki, hogy kibomlott. Ugyanazt a mûködésképtelen taktikát a hordások bármikor tudják reprodukálni, aztán meg QQ
"Ráadásul én azt vettem észre, hogy ha egyik csapat sem véd, akkor 70%ban az alli hozza a mapot. " - omg! Ha szarul játszok, akkor veszítek!!
Errõl kb ennyit. De nyúlhatnék régebbre is, amikor Crassus mester úgy rinyált av miatt, hogy közben elmesélte, hogy 10 percig a map közepén kergetett egy darab druidát (akkor persze a nerf drood volt a téma). Céltudatos taktika. Jöhetnek az okos kontrák, meg a kevésbé okosak, mint hogy ovis vagyok, meg 12 éves, vagy egyenesen 12 éves ovis! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Csak Outlanden 16 insta van, bg-t kiadtak kemény 1 db-ot. 3 éve AV-n toljuk. Szvsz nevetséges.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.