166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
1Emese #136422 Hát halottam elég loot éhes emberkékről... Class leaderek, vagy csak síma LFG-s alakítások stb... Akik a dkp, meg az előre lebeszélt dolgok felett álltak... És, ha csak ilyen magyarok vannak, akkor inkább svédekkel barátkozok... Bocs, ha ezt magatokra veszitek. Köszi az infókat. Arathor FULL-on sokat szokott lenni? -
#136421 Arathor - PVE
Bloodscalp - PVP
Ragnaros - PVP
Az okosak biztos mondanak még.
Normal = PVE
"persze ez nálam nem előny" - Köszönjük Emese! -
#136420 Az egy dolog, hogy én rossz linket adtam (a megoldásra keres a gugli a kérdés helyett), de te miről beszélsz? (berserker?) -
1Emese #136419 Európai PVE realmek közül melyiket ajánlanátok hosszú távra?
Ezenkívül melyik PVE realmen, és PVP realmen lelhető fel mostanában a legtöbb magyar... (persze ez nálam nem előny ^^)?
Ja és mit jelent a Normal megnevezés? ^^ a többivel tisztában vagyok, de kb ez mit jelent?
-
WiLDoR #136418 lvl30-on kapod a küldit, a warrior trainer-ek adják a fővárosokban, ha jól emlékszem.
barrens-re kell elutazni hozzá (érdemes booty bay-ből menni hajóval), s ott a tengerparton van 1 kis sziget, ahol le kell győznöd pár gladiátort majd, ha ezzel végeztél fogod megkapni a def. stance-et, intercept-et és hasonló jófajta skilleket. -
#136417 Keresés közben még vicces dolgokat is találhatsz:
"guys, the quest starts from the trainers in Brill, Goldshire, Bloodhoof, Razor Hill, etc.
Also, DO THE DAMN QUEST AT LVL 10 NOOBS. I met a lvl 70 warrior without def stance... We were wondering why he wasn't using sunder armor... "
Szóval megéri, használd a keresőt Lúk! -
#136416 fél perc guglizás után: quest -
#136415 Sziasztok! egy olyan problémám lenne hogy a warriornak ugye van egy olyan "képessége" hogy Deffensive Stance. ezt hogyan tudom megszerezni? egy q-t kell hozzá megcsinálni nem? mert alapból ugye nincs ott, de van olyan spell ami követeli.. és hányas szinttől van ez? Night-Elf vagyok szal vhol Drana közelében feltudom ezt vhol venni? előre is köszi!! -
#136414 http://ptr.wowhead.com/?talent=oZbxfroMIururGstGccco
bocsi, csak bemásoltam oda ^^ -
#136413 http://ptr.wowhead.com/?talent=oZbxfroMIururGstGccco
Szerintetek jó PVE build?
Akkor az aquatic mount most nincs berakva még? -
#136412 Válasz a kérdésedre.
Magyar Loremaster DK! -
#136411 höh.. leszedte a 3.1.0-s patchet, de még nem tette fel..:/ -
#136410 vördofseggkraft. :D
azért gz. -
#136409 fú, hát gratz -
#136408 Imp retri aura helyett inkabb imp might-ot raktam ki,mivel mi mindig azzal maszkalunk pve kornyezetben.Na meg a hunterek es rugok is elegge szeretik.Divine purpose helyett pedig a vindicationt.
A lenyeg:heart of the crusader 3/3,judgement of the wise 3/3 es a swift retribution 3/3.Ezek kellenek a raidnek. -
WiLDoR #136407 Ja és a legjobbak Kalimdoron az olyan küldik, mikor felveszed mondjuk Silithusban, majd elküldenek Eastern Plaguelandsre, majd onnan vissza kell menned Silithusba, majd onnan elküldenek Azshara legvégére, majd vissza EPL-re, onnan vissza Silithusba, majd végül add le a küldit Darnassusban...
Na az ilyen questeknél már a végén sírni tudtam volna, meg egy kanál vízbe bele tudtam volna folytani azt is, aki kitalálta
Kb. az 5-10 percet kutyagolsz, fél percet küldizel, meg utána 13-15 perceket meg repülsz esete, vicces volt... -
WiLDoR #136406 Hát minden felesleges időmben, amikor nem daily questeltem, meg nem raid volt, ezt csináltam.
S meló, IRL meg fentiek miatt kb. két-három hónapig el is tartott, nem számoltam.
A legszopatósabb részek a nagrandi utolsó quest begyűjtése volt (na ott azt hittem megőszülök, mire kikutattam, hogy melyik az az 1 küldi, ami hiányzik), meg az utolsó kb. 50 quest begyűjtése Eastern Kingdomsban és Kalimdoron.
EK még annyira nem is volt para, de Kalimdor...pfff...hát ott úgy kellett 1-2-esével összekapirgálni már a questeket a végén
De végén csak meglett -
ShaiHulud #136405 azt mar ki is vettek es raktak be helyette teknost, ami tud szarazfoldon es vizben is 100% speeddel menni. -
#136404 Loremaster DK vazz, nem sima loremaster -.-
Wildor neked meg gz -
ShaiHulud #136403 eleg sok loremaster van mar, guildunkben is van par. de hogy DK loremaster volt-e mar azt nem tudom. -
#136402 Sick.
De azert gz :) -
Gumbo #136401 már láttam loremaster kb 3 hónapja ragnán -
maniac001 #136400 Hát ehhez GZ bakker. Szép. Hogy a vérbe volt türelmed hozzá? -
WiLDoR #136399 nah, world sokadik (ragnaros-on asszem serverfirst), de csak meglett végre...
-
WiLDoR #136398 bb bejárata elött áll a csóka a dombon. -
1Emese #136397 Pyotr, jól látom, hogy az egy tétel, definíció bizonyítás vége jel a commentedben? ^^
Végülis Kecske Priest mellett döntöttem, a dual tallent majd jól jön, shadowwal farmolni mégis csak okésabb.
Bár most lehet jobban megéri a GC, ilyen 299Ft/1euro váltások mellett... -
eLiXir #136396 olvastam valahol, hogyha vissza akarok repuzni bbvel meg a tobbi goblinos frakcioval, akkor valahol fel lehet venni BB kornyeken a bloodsail sracoktol egy questet 40 silk cloth meg 4 red dye-ért cserebe adnak reput. hol lehet pontosan felvenni es ki adja? -
#136394 nem akartam lebeszélni isten ments csak már nagyon matekra váltott:) -
1Darton1 #136393 Nana, a priest baromi eros. Nem kell hinni a felrevezetesnek. -
#136392 két különböző dolog priestel és druiddal healelni! nekem mindig is a priest jött be healerként eszméletlen lehet vele igazodni a szituációkhoz,
de ha te mindenképp divathealer akarsz lenni akkor most semmiképp ne a papot válaszd:) -
#136391 elméletileg ez jóde majd javitanak rajt -
#136390 Tudna valaki csinálni nekem egy retri pala pve talent buildet?Mert nagyon leszólják az én talentem de már nemtom mire tenni a talenteket mert sok kimarad és pvp talentekre is rakok. -
1Emese #136389 Hát szerintem meg a "resto druid" csöpnyit túl van tápolva egy snassz holy priesthez képest... Ott vannak a HOTjai PVEre tökéletes, mindig jól jön a folyamatos heal... A priest területi healje nem ér annyit, mintha egy druid végig HOT-ol 5 embert... főleg macrovAL... Az, hogy a priestnek nagy healjei vannak nem sokat ér, mondjuk ha a cast idő alatt hal a tank, vagy a dps... -
1Darton1 #136388 Minden healer ugyanolyan eros es izgalmas jelenleg. Szoval siman lehetsz kecske priest. -
[SiX] Boci #136387 A 10 napos trialhoz még alapot sem kell venned. Elég utánna felrakni, hogy a trial lejárt. Viszont abban nincs dranei, ahoz kell a BC. Elvileg ha megveszed az alapot+BC-t majd lejátszod az ingyen hónapot kaphatsz +10 nap trialt a wotlk-ra.
wotlk trial -
1Emese #136386 Azért bonyolítom meg ennyire, mert mindenféleképp kecskét szeretnék (a legkisebb ráfordítással anyagilag), esetleg elf druidot... Csak egy karaktert tudnék felhúzni. Időm nincs többre. -
1Emese #136385 20 level az nekem egy hónap... Nem éppen a gear meg a fejlődés a lényeg számomra... Hanem a játékélmény amit nyújt. (Ha gearelődni akarok , akkor saját szerver .additem.... ,fejlődésre meg .setlevel...). Ennyi pénzért én élvezni szeretném, nem pedig munka ként feldolgozni.
Ha jól értelmezem, amit írsz, ha megveszem az alapot, és rá nem teszem fel rögtön a BCt, hanem választom a tiral opciót, akkor 30 nap plus 10?
AMúgy köszi hogy válaszolsz :)!
-
[SiX] Boci #136384 Mindenképpen jár a 30 nap az új előfizetéshez. Előtte csinálhatsz 10 napos trialt.
trial faq
A fő gond a max level 20, amit kb laza játékkal elérhetsz 2 nap alatt. Viszont kipróbálhatsz több healert is. BC+classic trialod nem lehet együtt. Szóval trialbol max 10 napot kapsz. -
Dr DeViLKiNG #136383 Na, végre kirakta csigaevő barátunk a season 6 seteket.
Szépek.. -
1Emese #136382 Él e még az, hogy ha megveszem az alapot, és a BCt (rögtön egymás után felteszem, mert csak kecskével akarok lenni, felteszem, akkor 30 nap ingyen van, tehát addig nem von le a kártyámról? Vagy ahogy felteszem a BCt, úgy rögtön elveszik ez a lehetőség?
Nem értem hogy lenne ez akkor, hisz ha alap +30 nap, trial alap +10 nap, BC trial +10 nap.
Meddig marad életben a tiral accountom? Ha mondjuk mése tudnám feltenni az első kieget?
És egy ingame kérdés: mindenféleképp "healer" castot szeretnék indítani. És úgy halottam a "holy priest" eléggé szánalom lett, mondjuk a resto druidokhoz képest. Mit ajánlanátok, amivel mondjuk nem szégyen healelni...?