World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez igy kicsit, tré.
" kivancsi lennek hanyan hasznaljak a wow "tokeletes ui-jat" es hanyan hasznalnak addonokat" "warhammerben legalabb ilyesmire sincs szukseg."
a lényeget jól megfogtad, a wow addonozható (szerencsére).
ugyanis nekem is herótom van az alap wow ui-tól.
amúgy, hogy war-ba ne lenne rá szükség?
haha...jó vicc.
az elsõ két cucc, amit lecserélnék, az a dot-ok, hot-ok kijelzése, plusz a trágya combat log és a dmg kijelzések a karakter körül.
unitframe beállítás is nudli, van 2-3 opció, azt szevasz, ez igy baromi kevés.
ha óriásira nagyítom a unitframet, hogy lássam az alapjáraton törpe ikonokban, hogy mi hány sec múlva jár le, akkor a unitframe kitakarja a fél képernyõt, ha meg kicsire veszem, akkor meg kifolyik a szemem, olyan picik lesznek a hot-dot számlálók.
ez igy lehet van akinek ok, nekem inkább zavaró.
nagyon bizom benne, hogy addonozható lesz a war, nagyon ráférne az ui-ra egy finetuning.
Másik dolog, megint az lesz (ezt ki merem jelenteni, igaz nem mintha számítania), hogy ugyan az lesz mint az AoC-nál, elején nagy fellángolás, aztán mindenki megy vissza wow-ozni, ez persze eggyesek szerint így van jó, sajna nagy a wow dominanciája. 😊
Ezt probaltam mar en is magyarazni regebben, hogy ha latatlanul fikazunk minden mast ami nem wow, attol meg az nem lesz jobb. Kicsit olyan kenyszeres onigazolast erzek az ilyen hozzaallasban, hogy wowozhassanak tovabb.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A WoW tökéletes UI-ja természetesen addonokkal értendõ, de az alapok megvannak. Írhatnak a WAR-ra addont, az csak kibõvíti a lehetõségeket, nem javítja a minõséget. BW-ként konkrétan minden spell késik, az állítólag fixált GCD bugos, a spellek idõzítése inkább csak találgatás. Ehhez nem kell r40/80, világosan látszik. Egy igénytelenebb casualnak talán elég.
En jobban elveztem a chaos-empire tier1 rvr zonajat mint a 3 evnyi wowozas alatt barmelyik bg-t/arenat. A warhammer pvp jatek lesz, a wow meg sosem lesz az, evvan.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A felsorolasod is enyhen vicces, kivancsi lennek hanyan hasznaljak a wow "tokeletes ui-jat" es hanyan hasznalnak addonokat :d ... warhammerben legalabb ilyesmire sincs szukseg. A tobbi szora sem erdemes kb 😄D Amugy kivancsi lennek hogy te milyen profikrol beszelsz? 😄 Es kb itt be is fejeztem a temat, ha folytatni szeretnetek az esszeruseget mellozo fikazast, akkor lehet atvonulni a warhammer topicba.
V9ykn8_TZL0
Konkrétan a racialrõl: valami erõs kell a humaneknek a perception nerf miatt. A FD klón nonszensz volt, ez reálisabban hangzik, ha figyelembe vesszük, hogy a limitált CC-törõ racialök nincsenek shared CD-n. A aréna meccsek jelentõs részében nem is jutna idõ használni. Ha viszont jut rá idõ, túl erõs. Szerintem jobb lenne egy snare break vagy hasonló. Humannel az a baj, hogy a másodlagos racial-jei nevetségesek endgame-re ilyenekkel összevetve, mint 5% HP, 5% INT, Cannibalize, Berserk vagy GotN.
A WAR responsiveness és animációs gondjait nem én képzelem oda, meg lehet nézni a fórumokat is. Javulhat valamennyit release-ig, de ma már ciki egy "this is only beta" mögé bújni. Még ha az endgame balance tökéletes is (utópia), ilyen technológia alappal egy árva komolyabb játékost nem szereznek maguknak, nemhogy profikat. Ne legyen igazam.
Human racial (fd helyett):
"Every Man for Himself": Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. This effect shares a cooldown with other similar effects.
Free trinket slot humanoknak...
a gond a gammával az, hogy szerintem uncsi, szintezés közben nem érzem azt a bizsergést, ami a wow-ban még 10. alt után is megvolt, a questek hiába csinálhatók meg gyorsan, unalmasak, egyszerûek.
egyrészrõl frankó, hogy van beépített quest helper a world mapon, másrészrõl viszont szerintem bazi nagy hülyeség, pont a felfedezés élményét veszi el, gyakorlatilag el se kell olvasni semmit, csak quest felvesz, megy piros körhöz, megöl 3-5 mob/unlockol akármi, visszafut lead, kb. ennyi.
a pq-k elsõre izgik, de a 2. után már csak azt nézem, hogy mikor fut már végig a reinf csik végre, szal' gyakorlatilag egy monoton ismétlõdés az egész.
pvp: melee-vel heal nélkül instant halsz kb. healerrel meg ha 6-an ütnek egyszerre akkor ne nagyon döglesz meg, mert szanaszét kite-olod a melee-ket, arról nem is beszélve, hogy saját magadon kívûl még a fél csapatod kiheal-eled. nem kicsit imba, na, ehhez képest a wow jelenlegi heal szituja pi**afüst.
plusz akárhonnan is nézem, a wow hiába kevesebb poligon, a látványvilága 1000x kellemesebb látvány a szemnek.
szerintem.
dehát izlések és pofonok, ahogy mondani szokták.
anti hero
a karival együtt fejlõdnek
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hello,
Thanks for the email. We see that your character has been moved to its new location and is available for play.
If you have any further questions or issues please do not hesitate to contact us.
röpke 5-6 hét és választ is kaptam XD
V9ykn8_TZL0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
legalább ilyen fun questnek belehetne rakni hogy végig kell menni pl black templen és olyan lenne mint 1 5fõs hc insta v nemtom
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Also as a side note Mind Flay is getting an upgraded beam graphic! (Warlocks will be getting all new beams too, including Chain Heal for Shamans)
In an upcoming build we are changing Ruin to a 5-point talent. However, it will swap places with Devastation. Devastation will become a 1-point talent (5% spell crit). This will be a minimal change to the Destruction Warlock, while opening up Ruin to other builds without having them sacrifice their 51-point talents.
meeeeg ezt:
We recently re-designed Metamorphosis for an upcoming build. Some changes:
- It will no longer remove your pet (your pet remains)
- It increases your armor by 600%, up from 360%
- It increases all your damage by 40%
- You can still cast your regular Warlock spells
- You gain access two a few new unique Demon Form abilities that can only be used in Demon Form
Among some other improvements. It will be changed back to a 5-minute cooldown, however (with a 45 second duration). With the changes to Ruin, you can also get Metamorphosis and Ruin in a build if you wish.
We're going to make Corruption base instant cast. The Improved Corruption talent will now increase Corruption's damage by 4/8/12/16/20%.
VÉGRE BASSZEMEG. <#law>#law>