166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
[SiX] Boci #136381 elofizetes infok -
1Emese #136380 Sziasztok, barátom rábeszélt, hogy én is menjek eredetire, és szeretnék segítséget kérni a kezdeti lépésekben.
Először is, szeretnék Bankkártyáról fizetni, azt halottam, hogy nem szükséges dombornyomású kártyával fizetni, elég ha bevásárlásra is használható, pl. gondolok itt az ilyen 18+-os bankkártyákra, melyről utalni, és fogadni is lehet pénzt. Ez lehetséges e?
Kb mennyit von le havonta a kártyáról?
-
#136379 Warrior:
- CC (Fear) Intimidating Shout (8s duration, 3m CD, instant cast, 8y range, 5 targets) - Lvl22 Trained
- CC (Stun) Shockwave (4s duration, 20s CD, instant castm, 10yd frontal cone range) - Protection T11 Talent
- CC (Stun) Concussion Blow (5s duration, 30s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Protection T5 Talent
- CC (Stun) Intercept (3s duration, 30s CD, instant cast, 8-25yd range, 1 target) - Lvl30 Trained
Improved Intercept (Reduces the CD of Intercept by 5s/10s) - Arms T6 Talent
- CC (Stun) Charge (1s duration, 15s CD, instant cast, 8-25yd range, 1 target) - Lvl4 Trained
- CC (Stun) Improved Revenge (Gives Revenge a 25%/50% chance to stun the target for 3s) - Protection T3 Talent
- Sn (Phys) Hamstring (50% speed for 15s duration, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl8 Trained
Improved Hamstring (Gives 15% chance to hamstring to immobilize target for 5s) - Arms T6 Talent
- Sn (Phys) Piercing Howl (50% speed for 6s, 10yd range) - Fury T3 Talent
- In (Phys) Shield Bash (6s School Lockdown, 12s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl12 Trained
Gag Order (Gives Shield Bash and Heroic Throw 50%/100% chance for Total Lockdown for 3s) - Protection T5 Talent
- In (Phys) Pummel (4s School Lockdown, 10s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl38 Trained
- Di (Phys) Disarm (10s duration, 1m CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl18 Trained
Improved Disarm (Reduces the CD of Disarm by 10s/20s) - Protection T4 Talent
-
#136378 "Aquatic Riding Ray - Summons and dismisses an Aquatic Riding Ray. This is an aquatic mount."
Gondolom ezt már más is látta.. Bővebb info a dologról? mert én sehol nemtaláltam -
#136377 elkezdtem irni egy ilyen CC snare interrupt segitséget, mert láttam forumokon, hogy emberek tök fogalmatlanok.
ha vmi kimaradt, szoljatok már, eddig pap és sámi van kész.
CC = Crowd Control: Makes one or more hostile targets unable to act as normally could.
Sn = Snare: Makes one or more hostile targets unable to move, or impairing her/their movement speed.
In = Interrupt: Interrupts one or more hostile targets in their spellcasting.
Note: CC always counts as an interrupt effect aswell.
As of Patch 3.0.9.
Priest:
- CC (Fear) Psychic Scream (8s duration, 30s/26s CD, instant cast, 8yd range, 5 targets) - Lvl 14 Trained
- CC (Magic) Mind Control (1m duration, 3s cast, 20yd range, 1 target) - Lvl 30 Trained
- CC (Magic) Shackle Undead (50s duration, 1.5s cast, 30y range, 1 target) - Lvl 20 Trained
- CC (Stun) Blackout (3s duration, procs off of SW:P, 30y range) - Shadow T1 Talent
- Sn (Magic) Mind Flay (50% speed for 3s duration, 3s channeled, 20y range, 1 target) - Shadow T3 Talent
- In (Magic) Silence (5s Total Lockdown, 45s CD, instant cast, 20y range, 1 target) - Shadow T5 Talent
Shaman:
- CC (Polymorph) Hex (30s duration, 45s CD, 1.5s cast, 20yd range, 1 target) - Lvl80 Trained
- CC (Stun) Stoneclaw Totem (3s duration, 30s CD, melee range) - Lvl8 Trained
- CC (Stun) Feral Spirit (2s duration, 45s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Enhancement T11 Talent
- CC (Stun) Improved Fire Nova Totem (2s duration, 15s CD, 5s channeled, 10yd range) - Elemental T4 Talent
- Sn (Magic) Earthbind Totem (50% speed for 45s duration, 15s CD, instant cast, 10y range) - Lvl6 Trained
- In (Magic) Thunderstorm (Interrupt only, 45s CD, instant cast, 10yd range) - Elemental T11 Talent
- In (Magic) Earth Shock (2s School Lockdown, 6s CD, instant cast, 20yd range, 1 target) - Lvl4 Trained
- In (Magic) Wind Shock(2s School Lockdown, 6s CD, instant cast, 20yd range, 1 target) - Lvl16 Trained -
#136376 BS hordában is van egy loremaster DK
-
#136375 holnap. vagy nem. -
DagadtNinja #136374 Nekem elkezdte már 2 napja letölteni a 3.1-et, de azt valaki megmondaná, hogy mikor is jön ki hivatalosan élesben? -
#136373 a megoldás az lenne, ha minden strike alapu sebzés ütne offhanddel is, mert igy jelenleg a strike-ok 2h-ot favorizálnak, és annyira, hogy white dmg-ből nem lehet behozni az előnyt. Mondom, jelenlegi gear-rel. -
#136372 A sebzése jóval nagyobb mint volt eddig disease-elt targeten, A Frost strike sebzése iszonyatosan megnőtt, szóval jó lesz a HB, csak a 10s CD-t kéne 8 secre rakni a runarefresh miatt. Sok helyen irják, mert ugye ha 0s-nél eltolod, akkor 10s-nél tudod eltolni és 20nál. Viszont ha csak 12nél tolod el, akkor 30nál tudod ujra eltolni :S és a latency miatt elég szopatós lehet. Márha jól értettem meg a dolgot :D -
#136371 Hát kicsit el vagyok keseredve ulduar lootoktól :S
Fegyók kinézete ilyen behányok tőle kategória, de ez még nem lenne gond, csak lassu 1h-ból 1! db van jelenleg loottáblán, 2h tankfegyóból meg 0! -
#136370 maexxna chest esett 1 első héten. azóta várok rá, viszont meglett 1. Last Laughom végre :D
Mult héten és ezen a KT loot: Journeys End, Last Laugh, Tőr. :DDD
-
SlaCker #136369 Találtam valami servert:PVP-BloodFeather a neve-Valaki tud valamit róla? :) meglepően tegnap este nagy volt a válaszideje 49-60ms között mozgot!Remélem ez nem állandó!
A Rangaros az fullonvolt. :) -
Warden #136368 Tudom hogy nem tesz boldoggá de vagy 3 hete kiesett nekünk is a második betrayer és vittem is.Elötte a bite-t használtam óriási különbség nincs a kettő közt.A sigil meg érthetetlen heigan mindig azt dobja, a librammal voltam ugy nem esik soha és valamikor január végén esett igaz azóta az is dobódik minden resetben.Lassan kijön ulduar lehet ráizgulni erre -
maniac001 #136367 A howling blast durva nerfet kapott szóval a DW-nek szerintem vége. Munkatársam PTR-ezik. Eddig ugye a HB-nak:
- 5 sec CD-je
- diseased targetre duplát ütött.
Most a 3.1-ben:
- 10 sec CD
- Alapból nagyobbat üt de semmi bónuszt nem kap diseased targetre
Ugye a 3.1 előtt 5 sec CD-vel el lehetett érni a dupla sebzzést csak fel kellett tenni a diseaseket. Most is el lehet érni a dupla sebzést csak 5 seccel nagyobb CD-vel. Elég szemét dolog, ha már lebaszták 51 pontos talentnek inkább erősíteni kellett volna nem nerfelni. -
WiLDoR #136366 szopacs, na sebaj, talán akkor egy dobogós helyet még megcsíphetek :)
(meg is van a csóka: )Loremaster Hoher - amúgy meg vicc, hogy szinte minden dk már betrayer of humanity-vel rohangál, nálunk meg összevissza esett EGY darab eddig.
DK sigil meg még egy se, máshol meg már kínjukban disenchantolják halomra, mert minden héten az esik :D -
Warden #136365 Az arathoron egy biztosan van a reckless mortalsban úgy tudom ő volt a wold first loremaster. -
#136364 Egy profanity filtert kapcsolhatnál ("be" állapotba) :P -
WiLDoR #136363 nem vágom ezt az oldalt, vagy legalábbis nem látom azt rajta, ami nekem kéne.
konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy van-e már loremaster death knight -
Warden #136362 wowprogress.com itt nézegethetsz mindenféle achivementeket, szerverekre lebontva is.
Az az 5k dps azért kicsit tulzás.Erős guildben játszom nem volt soha dps problémánk de 5k+ dps-t patchwerken és nothon tudok hozni össz vissz thadius nem mérvadó ott 8k körüli.Minden más bosson 3,8-4,2 ha megvan akkor jó és ezt martyral ami ugye visszanyal 33% ot a healerek nagy örömére.Nyilván való hogy nem a retri palám a dps király de átlagban nem lógok ki a sorból ill nagyon sokat nem vernek rám. -
WiLDoR #136361 közben azért ez se felejtődjön el plz.
"van olyan archievement tracker oldal, ahol azt lehet megnézni, hogy XYZ achievement-et kik szerezték meg eddig?
ilyenekre gondolok pl., mint ami kilistázza a Chef-eket, Diplomat-okat, Ambassador-okat, stb, akár world vagy régió vagy serverre lebontva." -
#136360 majd 2k fölött megtanulnak az emberek játszani, akik ellen mentek. :) Van hogy az életemért küzdök, nemhogy DPS-eljek. -
#136359 most álltam át arra a köcsög repentance-s healer talentre a replenishmentes finomsággal/ez ugye Dk társnak is imba/ szép szolídan kezdünk feljönni,de nem játszunk túl sokat,mert már öregek vagyunk bohócnak a haverral,de kezdjük ostromolni az 1900-at a jövő héten....
megjegyzem a palám is ritka undorító ezzel a talenttel igaz 1-2 stungép leizzaszt rendesen/itt jegyezném meg a druidák elmennek a picsába:D valami botrányosan nagyokat ütnek és jobban stunolnak mint egy rugó:P/.Kétségkívül nagyon erős ez a páros a DK-ba még heal sem kell igazán és iszonyatosan szétcsinál mindenkit,engem meg kurvanehezen ölnek meg szóval elég vicces. -
1Darton1 #136358 Teljesen egyetertek, nem is rad utaltam az iment. :) -
#136357 erős erős, a diziz nélküli rövidfightos HS spames bloodról nem is szólva (az tényleg ez mode), de én rohadtul nem azt mondtam, hogy nem erős, hanem azt, hogy:
A rúna+RP rendszer a legbalanszosabb resource rendszer jelenleg.
Ellentétben a kiburnölöm a csilliómanát/energy-t rage-et -el. -
#136356 van, majd holnap este beirom, ha addig nem irja le vki, de már nem online a guildes acsifanboi. -
WiLDoR #136355 jah, mondasz vmit. ez a hét is már majdnem fél éve tart. szal ezalapján asszem egyikünk más idő-kontiniumban létezik...
amúgy meg senki sem mondta, hogy a dk nem erős.
de szvsz semmivel se erősebb pve-ben, mint a többi class (pvp-ről nem tudok nyilatkozni, nem pvp-zek, de szerintem az IT spam is csak addig tart, amig futja rá rúnával...bár tény, hogy high rating-en elég sok a h.pala+dk setup, de itt lehet nem csak a dk imbasága miatt van ez, hanem a setup összetétele miatt is).
de warlockkal is pl. simán ki lehet tolni 5-6k pve dps-t, meg fury warrival is, csak érteni kell hozzájuk. hoppá, ez a dk-val is tök ugyanigy van.
affene, de fura dolog is ez o.O
amúgy meg az se érdekel, ha tökig nerfelik a dk-t, akkoris maradok nála, s nem azért mert imba, hanem mert szimplán tetszik. ennyi.
jóccakát. -
#136354 persze csak te kurvára nem vagy mérvadó a "minden karival egy hétig játszom" szisztémáddal:D -
1Darton1 #136353 Haha, pl dual-wield icy touch spammel iszonyat dps, mindenfele rota nelkul. Ha kepes valaki howling blastot is elnyomni, akkor megnagyobb dps. Nem kell ez az alszent duma.
Ha valaki tenyleg profin jatszik a dk-val (ami tenyleg talan az egyik legnehezebb), akkor baromira el fog huzni a tobbiektol. A gond az, hogy 1-2 gombot nyomogatva is baromi sok class-t megeloz. Pvp-ben ugyanez, 4-500-zal magasabb ratinget lehet elerni egy kevesbe op class-hoz kepest, ugyanazzal a jatektudassal.
Azzal, hogy tul eros, a jatekfejlesztok es a dk-k tobbsege is egyetert. Aki nem latja be, azzal valami baj van. Bar ez az eddig felszolalok eseteben nem is olyan meglepo. -
#136352 Hat de ne maaa :D
Most ugy beszeltek a dkrol mintha a tobbi kaszt egyhelyben alldogalna es csak nyomkodna a nuke feliratu gombot.Biztos vagyok benne hogy a maximumot kihozni egyikbol sem egyszeru.
Mas:pugolok mostanaban az altommal hc instakban.Rengeteg a dk,komolyan szinte minden partyba jut egy.Es akkor fogom a fejem amikor ez az egy tankolni akar.Mert sajnos a tapasztalatok azt mutatjak hogy a legtobb ember keptelen.Vagy agrot tartani nem tud,vagy megfelelo avoidance-e nincs,es nem lehet eletben tartani mert odajon zold gearben.
Tisztelet a kivetelnek,mert eddig 3-4 olyan jatekost is lattam aki mellett valoban elmeny volt dpselni es instazni.
Btw paladinok kiszoktatok maxolni az expertiset? -
WiLDoR #136351 sajna igaza van.
én szinte minden class-al toltam (raid-ben is), de pl. raid-ben olyan pi**anehéz dk-val toppolni a raiddps listát, hogy néha véreznek tőle a szemeim.
mint ahogy leirtam eggyel lejebb is.
csak egyszer qrd el bossfight-on a rotádat, aztán nem a top3-ban leszel a raid-ben dps-ben, hanem ott fogsz pislogni majd éppen a tankok felett, annyira low lesz a dps-ed.
sőt, most is igen csak meg kell harcolnom érte, hogy ott lehessek a top3-5-ben, aztán sokszor olyanok előznek be, akik 2x szarabb gear-ben vannak, mint én.
s ez pont amiatt van, hogy nem veszem észre pl. hogy hoppá, ez a blood strike kimaradt vmi miatt vagy nem ment be, vagy miss-elt, stb., oó, akkor -1 death runa, aztán máris vakarózhatsz, hogyan tovább, mert felborúlt az egész rotád úgy ahogy van...
ja és miközben erre figyelsz, közben kerülgesd a tűzfalat, ugrálj ki a voidzone-ból, dps-eld a kicsi addokat, offtankolj ha kell kissárkányon, stb.
jah, tényleg qrva easymode... -
WiLDoR #136350 "vagy csak összevisszanyomogatják a billentyűiket avagy klikkelgetnek és simán hozzák raiden is azt a dps-t ami bőven több mint elegendő"
jah, hát ha valakinek elég 25 fős raid-ben a ~2k dps, az tényleg nyomogassa csak randomban összevissza a gombokat :D
a dk-ban épp az a szopacs de qrvára, hogy ha elba**od a rotát, simán borul az egész dps technikád, várhatsz újra a rúnákra, arról nem is beszélve, hogy simán 1k dps-t is bukhatsz csak amiatt, mert elfelejtettél benyomni egy strike-ot, vagy nem vetted észre, hogy nem nyomtad be.
amúgy meg ne abból a castrandom-os movie-ból induljunk már ki, az egy ptr realm-en készült kék ruhás összevissza emberek ellen, s gyanítom, olyan 1500 körüli rating-ű fight-ok lettek összevagdosva, ahol nyert a csóka.
amúgy meg ezt kb. minden kaszttal el lehet játszani -.- -
WiLDoR #136349 "röhögjetek ki,de ennyi év wow-os tapasztalata után szilárd meggyőződésem,hogy a DK egy leegyszerűsített mechanizmusu,túltáplolt kaszt "hülyegyerekeknek"...."
kiröhöghetlek? :)) -
WiLDoR #136348 van olyan archievement tracker oldal, ahol azt lehet megnézni, hogy XYZ achievement-et kik szerezték meg eddig?
ilyenekre gondolok pl., mint ami kilistázza a Chef-eket, Diplomat-okat, Ambassador-okat, stb, akár world vagy régió vagy serverre lebontva. -
#136347 aranyos -
#136346 imádom, hogy vki fikázza a DK class-t miközbe fingja sincs a high end részéről, dk szemszögből.. Olyan rotat kell tolni dk-val hogy a fejed elaszal hogy értelmes dps-t tolj, tankolni meg ugyanolyan mint mással, csak tovább bírja a cd-k miatt. Arénába, ugyanugy összecsuknak mint bárki mást, ha nemjól használod a cd-idet. Jelenleg a legbonyolultabb class a gameben. Az hogy megvernek téged egyesek hogy csak ugy nyomogatjak a felvillanó gombokat, az a te hibad. :)
-
Tusy #136345 - minden pvp szerveren bánthatnak (a legtöbb helyen)
- rp szerveren elvileg 'kijátszod' a karaktered, nem mindegy milyen nevet adsz neki, ruhákat inkább kinézet mint statok alapján adsz. Nem nézik jó szemmel az álatalában használt rövidítéseket (wtb, wts, wtf, ...)
- nekem nem lenne elég türelmem és angol tudásom se hozzá, így nem is próbáltam ilyen szervert. Most pvp szerverek után épp egy pve szerveren küzdök -
SlaCker #136344 Végre fent van minden! :))
6 óra hossza volt cakum púder!! :))Minőségi játék az biztos!! XD
A házigazda nyugodtan törölheti az előző hozzászólásaimat ha gondot jelentenek és elnézést kérek mindenkitől hogy így teleírogattam potya dolgokkal! :(
Tusy kösz de én voltam a **************** mert elnéztem a betűt (de 3x is) mert nem A volt hanem R.Ja és külön kulcson vannak! :)
Mi a RPPVP (roleplaying) szerver? A pvp szerveren ott bármikor letudnak ölni nem?Vagy ottis engedni kell a pvp-t? -
Tusy #136343 - ha tudsz indítani (creálni) dranei vagy blood elf karaktert akkor nincs teendőd, fent van a BC (nincs battlechestem, de annak mintha csak 1 kulcsa lenne, úgyhogy elvileg csak ennyi a teendő)
- ha nem így lenne akkor lehet keresgélni BC kulcsot valahol a dobozban -
SlaCker #136342 huh basszus az 2 hónap!! :))
Na megtörtént az account regelése.Megoldottam,de azért köszönöm hogy leírtad!Van viszont kis bibi.Beregeltem az accountot feltettem a Wow-ot.Aztán feltettem a BC-t,de nem engedi upgredelni az accountot!
Kiírja hogy nem kóser valami az azonosítókulcsal!Ilyenkor mi a teendő?
Battlechestem van!Tegyem fel a Lich Kingetis és arra upgredeljem?Ha van fent valaki mondja már meg! :)