166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
SlaCker #136463 Remélem én nem kérdezek potyát! :)
A következőről lenne szó.Ugye van az a quest mikor meg kell keresni a két fél tengerioroszlánt.Valami trial of the sea lion és ugye ez adta az aquatic formot,de most ezt meg lehet tanulni a druida trénernél.Akkor kérdem én!Van-e haszna ennek a küldinek?Mert énis loremaster akarok lenni! :)) -
#136462 Nem beszólni akartam én, de remélem te is érzékeled a helyzet furcsaságát, hogy beadod a problémádat emberek egy csoportjának, majd mész és éled életed, azután pedig benézel amikor legközelebb ráérsz, és "felmarkolod" a megoldást, mint a mosodában. Nem lenne ezzel semmi baj, ha nem arról lenne szó, hogy beírod a gugliba, vagy megnézed a wowwikin, esetleg a fejlécben linkelt faq-ban utánaolvasol. Mert ez a "szoktam én keresni, meg tudok is, csak most inkább megcsináltattam veletek" nem feltétlenül az a megfogalmazás és hozzáállás, aminek örülünk. Nem azért, mert nem segítünk szívesen, hanem mert nem fizetnek ezért minket, és kicsit úgy érezhetjük (akár, talán), hogy visszaélsz a jóindulatunkkal, és bér-kínai-klikkengetőknek nézel minket.
Amúgy szívesen :D -
hawkie22 #136461 Igen, tudom, hogy a Wowwiki-n meg lehet találni ezeket, de gondoltam, ha itt megkérdezem, gyorsabb, mint ha nekiállok keresgetni, úgyis el kellett mennem itthonról, és amig távol voltam, legalább megérkezett a válasz. Tehát szoktam is és tudom is használni mind a guglit, mind a wikit, csak most egyéb okokból nem volt rá alkalmam.
Ezúton is köszönöm a kérdésemre adott válaszokat, még ha kicsit gúnyos is volt némelyik. :D -
WiLDoR #136460 nem.
sok olyan quest van, ami nem számít bele. ide tartoznak a class specifikus questek, az olyanok, amikhez valami cuccot kell farmolni (pl. silithus/cenarion hold-ban a különféle badges-es küldiket sem számolja), aztán az olyan dungeon quest-ek nagyrésze, ahol valami boss-t kell leölni a végén, s nem indit ujabb questet/questline-t.
ellenben az olyanok pl. ahol adjál le 10 morrowgraint, vagy 20 ungoro soilt, vagy 20 runecloth-ot, stb, ott az első leadás beleszámít. -
#136459 Úgy tudtam csak az ismételhető questek nem számítanak bele. -
WiLDoR #136458 azok a questek nem számítanak bele az achi-ba.
mint ahogy a dungeon questek nagyrésze sem. -
#136457 /castsequence reset=4 Strength of Earth Totem, Flametongue Totemet, Windfury Totem, Mana Spring Totem
-
#136456 Hármat klikkentettem a fejlécből indulva, és láss csodát -
SlaCker #136455 Huh most okosabb lettem megint. :)
Köszönöm az infókat.Amúgy tegnap kíváncsiságból áthajóztam Northrendre és nagyon tuti.A zene az hihetetlen.A hideg kiráz némelyiktől. :) -
hawkie22 #136454 Sziasztok!
Olyan makrót szeretnék írni sámánhoz, ami egymás után lerakja nekem a Strength of Earth Totemet, a Flametongue Totemet, a Windfury Totemet és a Mana Spring Totemet.
Tudnátok segíteni?
Köszi -
maniac001 #136453 PTR-esek véredénye kéne...
A FS-on azt olvastam hogy a választás a T8-nál hogy gatya vagy robe legyen csak druid, pala és sámán esetében lehet. Egy haver meg azt mondta hogy úgy tudja minden kasztnál lehet ilyet. Erről kéne infó. -
#136452 Ez nem fps játék, itt a 150 ms megszokott, és még zölddel is írja. Itt nem kenheted erre a heccsotot, mint csében -
#136451 DK-nál a lvl55-ös kezdési hátrány mellett ott van az az előny, amit a ~lvl58-ig tartó questek száma jelent, amit csak DK csinálhat meg.
Ha nem csináltad volna meg a tüzijátékos event questeket, még nem lennél loremaster :) -
WiLDoR #136450 azok triviális küldik, alapból tudtam róluk, hogy léteznek, de az utolsó...hát álmomban se gondoltam volna, hogy pont az kell (arról nem is beszélve, hogy nem is tudtam róla, hogy olyan quest egyáltalán létezik)
sokkal gázosabb megtalálni nagrandon az utolsó 1 db hiányzó küldit...ott van és olyan formában, hogy az ember abszolút nem is gondolná... -
WiLDoR #136449 azeroth-on nincsenek egyik városból másikba teleportok.
viszont vannak léghajók helyettük, azokkal lehet közlekedni.
bunkó emberek meg mindenhol vannak, de azt se várd el mindenkitől, hogy ha kap egy random healt vagy buffot, akkor nekiálljon mindenkinek megköszöngetni, mert akkor a fél nap ezzel telne el. vagy lehet észre se vette az illető.
a loremaster cimet meg azért kapod, hogy gyakorlatilag a játékban elérhető majdnem összes questet megcsináltad lvl1-80-ig (ez cakk-pakk olyan ~3300-3500 db questet jelent). death knight esetében ez azért fain, mert alapból lvl55-ön kezd, igy gyakorlatilag visszamenőleg kell megcsinálni mindent, ami kimaradt a hiányzó 55 szint alatt (mig ugyebár a többi class lvl1-en startol, s elég nagy hányadát megcsinálja ezeknek a küldiknek a lvlup során). -
WiLDoR #136448 az egész wow egy nagy timesink, ha még nem tünt volna fel :) -
SlaCker #136447 Mit jelent ez "loremaster"?Kezdő vagyok bocsi a tudatlanságomért! :)
Amúgy én a Bloodfeather-en játszom és ott is vannak "bunkó" emberek,de lehet hogy csak nekem van nagy igényem?! pl.:12-es szintű emberkéről leszedtem egy14-es és egy 15-ös moobot.A gyerek annyit nem mondott volna hogy thy vagy valami.Másik.Majdnem leölték a emberkét láttam,odamegyek ki healelem.Erre semmi reakció megy tovább.Számtalan példa van még pedig még csak 16-os vagyok. :( Rám ha csak 1 buffot tesz én már azt is megköszönöm.nem az hogy megmenti az éetemet.
Más. Itt hogy vannaka teleportok?Mert törtön voltak minden nagyvárosba teleportok.Itt vannak?Mert elkellett mennem Silverpine forestba,de sehol nem találtam teleportot Undercity-be."egy rendes mage nyitott ingyen egy teleportot" -
#136446 pvpzni se pvpzek :DDD -
#136445 Sebaj van meg par hetunk. -
Jaroslav #136444 Hát nyilván nem 9en voltunk, de a bénázás az epic volt. -
#136443 Bazzzzz latod ha ott vagyok akkor lemegy :D -
Jaroslav #136442 Képbeszúrás szintén, fail, elnézést -
Jaroslav #136441 fyi, fail:
-
#136440 Sot neha 3500.
Miert nem probalod ki par hetre,aztan formalsz velemenyt?
Huncsati?Nem is tudtam hogy letezik.Kommunikalj azokkal akiknek a stilusa bejon,az ignore lista pedig szep nagy meg lehet tolteni idiotakkal akarmelyik realmen. -
Savmacska #136439 Illetve hunter és holy pala ellen:) -
Savmacska #136438 Valakinek van ötlete, disc pap és afli lock páros ellen? Mi holy pala és feral drood csapatot alkotunk, előre is kösz ! -
1Emese #136436 Arathoron a 150ms az átlagos? Mert eléggé laggolt... :( -
#136435 hát figy, most gürizhetsz egy pvp szettért is, de a kövi season-ban ugyis kidobod, nem?
ez legalább tartósabb, vagy mifene... és fajin. igaz kicsit "geek-o-meter" szagú, dehát végülis erről szól a wow. -
#136434 és én nem vagyok loremaster, mert totál timesink semmi más :S -
#136433 az elefántos patrol dobja a q. kezdö itemet, meg van 1 amit air elementálok -
bazsi123 #136432 az utolsó nagrandi kveszt nálam is agybajt okoz, annyi különbséggel, hogy én még nem találtam meg :) -
#136431 Te gőzöm sincs bemásoltam valakinek az aláirásából valahonnan:)
-
WiLDoR #136430 meg úgy általában a hun csatit is érdemes elkerülni mindhárom szerveren... -
#136429 Én elkerülöm, hidd el :P -
#136428 hun, general, trade és egyebek nem kötelezőek. Sajnálatos, hogy ennyire tirpákok, hogy ha valami nincs moderálva, akkor ott egyből úgy érzik, mindent szabad, sőt kell is. Vannak olyan emberek hallod! Emigrálj a marsra, hátha a marslakók nem ilyenek! -
#136427 mármint nem te, hanem az eredeti kérdező -
#136426 ragnaros hordát messziről kerüld el, ha nem akarsz agyvérzést kapni :D -
1Emese #136425 Jó, elfogadom, de barátom amikor játszik, és fent van a hun channelen... azért az értelem néha igen magas Arathor-on -
WiLDoR #136424 ilyen mindig is volt, és mindig is lesz.
teljesen serverfüggetlen a jelenség... -
WiLDoR #136423 jah, tényleg, benéztem.
a lvl30 a berserker, a lvl10 a def stance.
a lvl10-es küldi annyi, hogy le kell pofozni valami arcot egy kocsmában...