166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #136544 effektive nem került sok időbe.
sokkal többre számítottam... -
WiLDoR #136543 meglett ma ez is - dk heroic mt solo (meg hc sethekk, hc underbog, hc slave pens is, csak azokat nem linkelem, mert easy-k voltak) - ez volt az eddigi legnehezebb insta. úgy is voltam vele uccsó bossnál, hogy faxom az egészbe, jön egy sámli haver, aztán letoljuk ketten, mert nem birok vele egyedül.
aztán szopás volt, mert az instabejáratnál kiderült, hogy nincs kulcsa, csak friendly volt lower city-vel :D
végül egy army of dead + pet comboval sikerült szétcsapni a prince-et, de ultragáz a fight. ő is, meg az elötte lévő boss is egy kész horror volt (az meg kb. 20 secenként nyom egy crystal tomb-ot, ami letickeli ~8-9k hp-dat, közben üt kb. 4k-s cleave-eket, meg üt mellé 1,5-2k-kat szal brutál mennyiségű a bekapott sebzés, prince detto csak ott nincs crystal tomb, van helyette 3 mázsa idézett add, meg tonnányi magic sebzés).
ja meg world last, úgyse érdekel már senkit, etc, de azért ez is meglett a végén tw01, tw02 (effektive 2. komolyabb try-olásunk volt rajta, eddig mindig halasztva lett ilyen-olyan okok miatt. a kapott titulus is annyira imba, hogy kb. 2 mp-ig volt rajtam, aztán visszacseréltem a loremaster-re :D) -
#136542 jo sok időd van baszki. -
#136541 Jah akkor sorry. Azt hittem az elektron alapból nem kóser.
-
#136540 Ha nem vagy tauren akkor csak ha Exalted vagy taurenékkal! :) -
eLiXir #136539 rise legacy -
#136538 Melyik guild? -
Zwiebel #136537 Ha ezt kitanulom, akkor majd már vehetek Kodo-t is? :D
Apprentice Riding
-
WiLDoR #136536 újabb dk imbulás xD
alakul szépen a köv. project is :) -
#136535 Azt takarja, hogy bann. -
#136534 Sziasztok! a Speedhack mit takar a játékban? -
Zwiebel #136533 Nagyon köszi!!! :) -
#136532 mostanság meg 80ig a pvp-t inkább érdemes kerülni... -
#136531 sajnálom,hogy egy "új" játékos csak ezzel szembesül az alacsonyabb szinteken,de sajnos nincs mit tenni....
mi régen kurvajó meccseket toltunk alacsonyabb lvl-en is miközben szinteztük a karit,mert akkor az ilyesmi még nem volt divat.
-
SlaCker #136530 ..........nem tok mondani erre semmit! XD
Ez egy tökéletes "szakmai" elemzés!Őszinte leszek most lelket öntöttél belém! :)
Amúgy a kikkel voltam "horda" a 80%-a ilyen TWINK kari volt!
Köszönöm szépen a válaszod!
Wowfan neked is köszönöm! -
#136529 nos igen belefutottál az egyik legnagyobb szopásba:S amit úgy hívnak "szakmai" nyelven,hogy TWINK karakter...a lényege,hogy fullosan kimaxolt cuccokkal+encsantokkal egy átlag karaktertől kb. 5x nagyobb tulajdonságra tesznek szert.Bemennek pvp-ni és a hozzád hasonló normál játékosokat nyáltól fröcsögve erekció közeli vagy akár beteljesedett erekciós állapotban ölik halomra:S
A következő emberek csinálnak TWINK karit: azok akik a "normális" tartalmat szellemi vagy reflexbeli /vagy ezek keveréke/ hiányosságuk miatt képtelenek kijátszani.Ezek felhúznak egy karit 80-ra majd a 80-as karival heteket farmolnak arra,hogy pl. a te esetedben említett lvl 19es karijukat /a 9-es a kulcs mivel ez az utolsó határ a besorolásnál,19,29,39,49 stb. így lehet a legtöbb előnyt beszerezni/ a legjobb cuccokba öltöztethessék ,legjobb encsantokkal telipakolhassák és a korábban említett szintre emeljék.
Tanácsom,hogy ne is törődj ezekkel szépen húzd fel a karaktered 80-ra /azért néha -néha látogasd a pvp battlegroundokat,de ne huzd fel magad ezeken/ majd 80-on kezd el a karidat szépen "kimaxolni" igaz itt is rengeteg különbség van 80-as és 80-as kari között,de ez a TWINKELÉS ez a játék legalja és hidd el csak a szánalmas pöcsök basszák rá az idejüket! -
wowfan #136528 19,29,39,49 stb szinteken fölösleges bg-re menni, ha alap, questekből szerzett cuccaid vannak. 90% az esélye hogy twinkekkel találod szembe magad. -
SlaCker #136527 OMG!!
Hát most a Wow nagyon elszomorított!
Azt hittem itt normálisan lehet fejlődni és nincsen nagy külömbség a karik között!Írtó nagyot tévedtem! :(
Ma bementem BG-re.19es vagyok mondom tök jó,harcolok egy jót.Erre jön velem szembe egy 19es Human wari és 2.2k hp-ja volt.WTF?
a legkevesebb élet is 1.2k felett volt.Én meg rohangálok az 500 életemmel.Hát ez nagyon gagyi!Itt ahogy nézem az az úr akinek sok a pénze!Az meg tud venni mindent AH-ból.Sajnos értelmét én nem látom,de biztos jó. -
#136526 Akármelyik médiamarkt? -
#136525 arathor horda rulez :)
cibkártya működik, én is azzal tolom. -
#136524 no para, eddig csak preload volt a 3.1, vagyis nem a teljes patch, hanem előre letöltötte a nagyját, hogy patch-napon csak telepíteni kelljen. -
SlaCker #136523 Fúú a Ragnaros mindíg tele van :((
Alliance alapból kilőve. XD
Nekem is ez a cib internet kártya van! :)
Még nem használtam,de a wow-hoz fogom. -
#136522 hol lehet szombaton gamecardot venni? (Bp) eddig csak a cdgalaxisban vettem. -
WiLDoR #136521 úristen ki poppolt itt
fusson, ki merre lát -
WiLDoR #136520 nem ez a szándéka, de igaza van :)
első körben tényleg jobb ha csatlakozol egy meglévő guild-hez, s kitapasztalod, milyen ott a móka.
van rengeteg guild, ami kimondottan a lvlup karaktereket gyűjti.
én is tudok ajánlani egy jót, ha érdekel: ragnaros server, alliance oldal, new generation guild. -
Pio #136519 -ha... -
Pio #136518 Az electronról azt kell tudni, hogy bankja válogatja, hogy alkalmas-e netes fizetésre. Az enyém például nem alkalmas, de ha ismerek én is olyat, akinek viszont alkalmas. -
WiLDoR #136517 nem.
a visa electronra finnyás a wow, ennyi a probléma.
ott inkább a banktól függ, hogy elfogadja-e vagy sem...
még mindig azt mondom, hogy aki jó bankot akar és kényelmesen akar wow-ot fizetni, annak cib internetkártya csomag.
olcsó, megbízható, nincs olyan, hogy levonják a pénzt, mikor nem akarod, 2 külön kártyád van, egyik a számládnak, egy meg a netes fizetéshez, s a normál kártyáról neten keresztűl annyit küldesz át a netes kártyára, amennyi neked szimpi.
gyors, olcsó, megbízható, 4 éve náluk vagyok és maximálisan meg vagyok elégedve ezzel.
s nem azért mondom ezt, mert reklámozni akarom őket, hanem mert ez a tapasztalat.
elötte én is folyamatosan szoptam az otp-s és budapest bankos visa electronos kártyáimmal... -
Zwiebel #136516 Szerintem is az lehet a baj, hogy nincsen rajta pénzed, vagy pedig valamit rossz helyre írsz be :( -
#136515 Nekemis olyan van és jó. -
#136514 Electron-al nem tudsz fizetni!
only dombornyomott. -
#136513 De jó nekemis olyan van,talán az lehet a baj hogy nincs rajta pénz vagy elírod. -
Skill #136512 az nem dombornyomott kártya ha jól emlékszem, wow fizetéshez nem jó. =(
-
SlaCker #136511 Köszi a választ!
Kicsit úgy tűnik mintha zavarnál innen! XD
Megfontolom a tanácsod! :) -
#136510 Sziasztok!
Lenne egy problémám! Visa Electron kártyáról szeretném befizetni a játékot, de 3. próbálkozásra sem engedte, egy picit már idegesítő h 3. próbálkozás után várhatok megint egy napot-,- Nem tudjátok mi lehet a gond? -
Zwiebel #136509 Köszi szépen a válaszokat! :)
Ma lejött a 3.1-es patch, rá is mentem arra, hogy finishedm de sajnos a patchet nem telepítette és még maradt a régi. Miért van ez ? Tudja valaki? :( -
#136508 10 embernek alá kell írnia a guildalapító okiratot (guild charter), csak ezután jöhet létre.
de szerintem jobban jársz, ha belépsz egy már létezőbe, a segítőkészebb társaságok tudnak segíteni is a kérdésekben. -
#136506 akkor mea culpa...
-
SlaCker #136505 Kérdés.hogyan kell guildot alapítani? XD
Megvan a név.Aztán valami petíciót kell gyűjteni?Vagy az mi lenne?
Gondoltam ezzel nem ártok senkinek és gyakorlom a guildot. :) -
#136504 szálloda...én akkor is dolgozom amikor te neked eszedbe sem jutna ,de ergo akkor is szabad lehetek mikor te ezerrel nyomod....egyébb kérdés?
2 karimnak össz-vissz van kb. 5-6 naxxos lootja....félhavonta 1x bírok ki egy naxxot maximum....