166745
  • Warden
    Wazz de kikaptatok ráadásul úgy hogy hat azaz 6 db rugó volt horda oldalon.Gondolom az úton harcoltak vadul ahelyett hogy stealthben non-stop tegergették volna a zászlókat.

Más.Van egy olyan érzésem hogy a blizzardnak abszolute nincs koncepciója classokkal kapcsolatban és random változtatgatnak rajtuk.A mai ptr build tutira nem marad igy most ismét olyan brustdamaget tol a retri pala amilyet ezidáig még sosem, még abban a három napban sem mikor kijött a 3.0.Valamiért nem tudják ezt az ágat belőni hogy pve-re egy közepes dps mellé egy kellemes support kategória legyen.Most ha így maradna és ez lenne a végleges változat az összes pvp huszár ismét hörögne valahol jogosan is mert ismét egyhit mindent és mindenkit.Jah és a CS rak egy kelelmetlen healfelező debuffot is.
  • WiLDoR
    hát ez az ottani dps-eke minősíti, hogy egy healer bealázza őket :)
    amúgy meg nem temető camp volt, ugyanigy kezdődött a meccs, hogy 15 alli, 13 horda, de visszavertük őket seperc alatt a temetőig.
    mondjuk utána meg bementem egy av-be, ahol az volt a felállás, hogy 13 alli, 38 horda :D
    esélyes volt. nyomtuk a /dance-et a barlang bejáratánál :D
  • [HUN]Crassus
    ez a repentance-s aréna healer talent a leggusztustalanabb dolgok egyike amit láttam....

wsg-n úgy elhozom csont egyedül a zászlót "faltól-falig",hogy meg se nyekken a kari komolyabban....atomköcsög
  • antgecc
    A pala mindig is egy undorító class volt
  • [HUN]Crassus
    *Worath az arénás párom btw,de nemtudtuk hozni ezt a meccset ettől függtelen érdekes lett a heal/dmg arány ezért raktam el a gyűjteménybe::)
  • [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
    ájájjj a lehető leggusztustalanabb dolgot látom a SS-ot on! kezdő temető GANK.....ez csúnya dolog Wildor bácsi baszki!:S

ilyet produkálj ha tucc:P leversz 13om!!! DPS-t sebzésben healerként...és uyganannyit healelsz mint sebzel kb. majdnem csontra...ha ez megvan akkor viríthatsz:D

• capaszabi
    merge= összevon, gondolom az a lényeg,hogy összevonja a 2 accountot, és be tudsz lépni ua. jelszoval, amugy meg:

1. gugli
    2. support fórum
    3. profit?
  • capaszabi
    nem tünt fel, hogy Ő EMESE? Tudod, a szemüveges csaj, Metált Birod?

csunya lenne nem BB-s kártyája lenne... :D
  • eLiXir
    +
  • SlaCker
    Kérdés.Van a pet meg a Mount ablak.(shift+p)Mivan ha megtelik?Ad egy 2.-3.-4. oldalt?
  • WiLDoR
    az 1000 forintos tesco-s is tökéletesen jó.
    nekem is valami 2000 huf-os fülesem van mic-kel teljesen jó...
  • szucsy89
    #136561re Wildor vagy valaki válaszolna? ty
  • WiLDoR
    Gondoltam repufarm közepette tolok egy kis lazító AB-t, ha már az volt a daily pvp quest. Nameg úgyis kell a badge...
    Hát ez lett a végeredmény.
    Szigorúan Crassus mester nyomdokain haladva :))

Ahhoz képest, hogy blood tank speccel toltam...az achi meg külön öröm volt a végén :D
  • Sordoran
    Hellosztok!
    Tudom nem pont idevaló, de tudtok ötletet adni fejhallgatos mikrofonhoz? Mit használtok, mit ajánlottok, mondjuk 5000 Ft-ig. TS-re kéne.
    Logitech PC Headset 120
    Sennheiser PC 111
    ezeket néztem ki eddig
  • SlaCker
    Nekem 1 éve és nekem sem terheltek még semmit.Bár nálam is ez a szindróma áll fent,hogy a CIB-nél vagyok.
  • Lacee
    ezt hol tüntetik fel? nekem két vagy három éve van, és nem kellett érte egy kanyit sem fizetnem. bár lehet hogy azért, mert a számlám is a CIB-nél van...
  • SlaCker
    Nem tünt fel,de menyél néz szét és a legolcsóbbat használd! :))
    Én elleszek az évi 6000Ft-os díjjal.Legalább tudom hogy működik és nem hallok rá panaszt!
    (ez nem sértésnek ment)
  • 1Emese
    Nem tudom feltűnt e, de már túl is léptünk rajta... kb 6000Ft az éves fenntartása annak a kártyának, ha nem vagy kedvezményezett... Egyáltalán nem éri meg...
  • SlaCker
    Ó istenem!! Látom nem figyeltek!

Na még egyszer.A CIB banknál lehet csináltatni egy úgynevezett internetkártyát!(http://cib.hu/maganszemelyek/szolgaltatasok/bankkartyak/ikartya/index bocsi de nem tom máskép linkelni) Itt idézném Wildor "Loremaster" #136517 hsz-t! XD
    Nekem is ez van!Én még nem használtam,de nagybátyámnak van.Ő folyamatosan használja!Egy rossz szavát nem hallottam neki pedig kb 1-1.5 éve használja!Nem reklám,de amúgy is egy olcsó és korrekt bank.
    Szóval besattyogsz(vagy -tok) a CIB bankba és csináltattok egy ilyen internetkártyát és paff megvan oldva az internetes fizetés akadálya!
  • 1Emese
    Ez volt a legolcsóbb...
    Ez van... De te is könyvelj el magadnak pár pofont, hogy olyan láma vagy, hogy reklámokat nézel... A Híreket neten is meglehet nézni...
    De ha majd szétvered őket, tedd az én nevemben is.
  • werkfilm
    budapest bankért 2 pofont könyvelj el magadnak
    nem volt még olyan tv reklámjuk az elmúlt 5 evben ami után ne akartam volna bemenni az egyik fiókjukba egy baseball ütővel és szetverni mindent pici darabkákra
  • 1Emese
    Kártyám Na nekem iylen kártyám van, és oda van írva ez: Interneten használható: Igen, Nem tudom pontosan ez mit takar, de szerintem felhívom őket, hogy lehet e ilyre használni. Bár CVC2 kódot (3számos) nem találtam rajta :(
  • szucsy89
    hali!

az új b.neten a merge wow account az mit jelent? és mi a lényege?
  • Mighty
    Nekem van 3 guild bankom és minden aláírót kirúgtam :) Nem volt semmi retorzió, nem is lehetne szvsz. Amúgy nem éri meg egyedül megvenni az 5 tabot. Olcsóbb csinálni még egy guildet egy másik karakterrel és megvenni 1-2 tabot.

Tab 1: 100 Gold
    Tab 2: 250 Gold
    Tab 3: 500 Gold
    Tab 4: 1000 Gold
    Tab 5: 2500 Gold
    Tab 6: 5000 Gold
  • DagadtNinja
    Megkérdeztem, kerek 4000forint az éves díja (Visa classic dombor) , ami tartalmaz továbbá utas, baleset, és poggyászbiztosítást. (de gondolom ugyanez a helyzet a többi banknál is)
  • picket
    Az kicsit húzós, annál még a drágaszág otéjpé is olcsóbb homorú mastercarddal.
  • DagadtNinja
    Erste bank, dombor Visa.
    kb 5000 az éves díja.
  • picket
    Szerintem meg mindegy a színe, csak kocka marad :D
  • capaszabi
    kerüljük el az ilyen bujtatott rasszista postokat plz :DDD

amugy nem jo a kép, mert te nagyobb kocka vagy, mint a többi :D

• capaszabi
    megszokott dolog, semmi para.

arra filyelj, hogy 213.000 goldnál kiakad a számláló jelenleg, ennél több ne legyen 1 karinál :D

előzőre, bankkartya.hu, ha ott irják, hogy lehet vele fizetni, akkor lehet.
  • 1Emese
    Még valami, ha csinálok magamnak guildot, és utánna kiabszom a 9 embert (akik aláírták baráti alapon), mivel a cél egy saját legalább 5 TABos bank lenne, (nem férek el Bankomban), jár e valami negatív dolog a Blizzard felől? Vagy ezt bárki megcsinálhatja? Gondolom elég feltűnő egy lvl 1es druid saját egy fős guildal XD.
  • 1Emese
    A Bankkártyás fizetésre visszatérve. Melyik bankot ajánljátok? Ahol a kártyafenntartás olcsó, vagy ingyenes, és a Blizzard se őrültködik vele?
    Még egy kérdés: Budapest Bank Universound Visa Electron kártyát használ valaki? vagy azzal egyáltalán nem lehet?
    Halottam a CIB bankossról, de az mennyibe fáj?
  • WiLDoR
    hát te akkor igy látod ezt.

én meg igy:

• antgecc
  • capaszabi
  • WiLDoR
    alap, hogy vagizok vele
    van a világon saccperkb. talán 10-12 dk összesen, akinek van loremaster címe, szóval még igazi unique dolog
  • capaszabi
    és 80on is
  • Zomil
    igy még rosszabb :D

amugy vhogy könnyü levágni melyik dk lehetsz te a sorba, aki a nagy felkiáltó jellel vagizik :D
  • WiLDoR
    elba**tam a linkelést, na mindegy :D
    tw01.jpg, tw02.jpg
    na jóccakát, jó flamelést, etc.