World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a druidák megkapták a halottfelélesztõs spelljüket csak úgy grátisz, lock-oknak ez lesz a minimum x)
Fury warri + vmi healer az már egy egész haladós kis kombó.
Ha már nem akarsz szintezni akkor jó a prot warri instázni, raidre... egyesek szerint még arénázni is egy jó teammel. De a tankolást azért nem árt megtanulni elõtte.
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elhiszem, hogy nem hiszed😊, de "been there, done that, got that t-shirt"
és mai napig visszasirjuk olyan jo volt. szorakoztato volt.
szal mûködhet!
remélem a war ilyen lesz, ha nem akkor sajna nem : )
és mint egyszer vki irta lentebb, ettol a wow nekem nem lesz se jobb se rosszabb. raidelni nem tudok, úgyhogy a játék számomra értelmét vesztette..
anti hero
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
megint mirõl beszélsz ember??!??? mi nem rosszabb???
anti hero
(az meg hogy a pvp endgame tartalom mennyire lesz szórakoztató a jónép számára az meg pár héten belül ki fog derülni)
egy pötty szélesebb látókör nem ártana*, mert igy az emberek beskatulyázhatnak a sötét-ember-buta-wowfanboi skatulyába ;d
*-akinek inge.+wildor szives figyelmébe
anti hero
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
2. lottószámok: 1, 2, 3, 4, 5 (ne röhögj, statisztikailag ugyanannyi esélye van ennek az 5 számnak is, mint a többinek)
3. nem kivánom, hogy bebukjon
4. annyi történt, hogy leirtam a tapasztalataim, azok pedig nem voltak túl fényesek
5. izé
6. bigyó
7. haza akarok menni
8. peace
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az egész gamma pár hét múlva egy neverending oldskool av-vá fog átalakulni.
non-stop, heteken át tartó hentelés lesz több fronton.
azt ennyi.
SPOLIER!!!
a light's chapel (e. plaguelands) csatájának a jutalma elméletileg 1 db upgraded fegyver (balta vagy kard), a death gate spell (visszateleport az anyarõdbe) és 6 talent pont, meg némi xp. ehhez képest jött a fegyver és az xp. se teleport, se talent pont. következõ küldetés viszont felvehetõ: vissza kell teleportolni az erõdbe, és ott beszélni azzal, aki amúgy ezt a kvesztet adta a csatamezõn. teleport nincs, van viszont taxijárat: csakhogy ha így megyek fel, nem lesz ott az npc. faja!
Vagy mondjuk kialtsd bele az ejszakaba.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kicsit belekeveredtél a dolgokba, de sebaj.
én lvl 8 voltam, õ meg asszem talán 11?
szal az a rank3-4 kicsit mellément, de sebaj 😊
amúgy ja, nagy csaták voltak, heal nélkül olyan profin halt instantba a chosenem, hogy esélyem se volt sehova se búrni a másik oldalon lévõ 3 mázsányi ranged kari elõl meleeként.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
értem én, hogy harcolunk meg miaszösz, de mi a jó abban, hogy harcolsz 5 mp-et, utána meg 2 percig futsz vissza? (nemtom másik oldalon volt-e heal, de én szanaszét healeltem az ordereseket, dõlt is a renown pont, mint állat)
aztán mikor chosen-nel voltam, akkor is ugyanez volt a szitu.
jött pl. jabar, gondoltam jól szarráhealeli a chosen-em seggét, aztán jött szembe 10 orderes, mi ott voltunk ketten, jabar meghalt 5 sec alatt és meg követtem õt 2 seccel késõbb.
hát valahogy nem volt fun...
lehet fikázni de én pl. arénában azt is szeretem, hogy tudom, hogy ha egyik oldalon 2 megy be, akkor a másikon is 2. akármennyire is unbalanced az aréna, még mindig balancedebb (szépen magyarul), mint a 2vs10/30vs40/stb. felállások. (ezért is parázok kicsit a wotlk-ban lévõ pvp area miatt is, mert ha azt nem oldják meg rendesen, akkor a többségben lévõ csoport simán el fogja söpörni a másikat a létszámukból adódóan is, kompenzáló buffok ide-vagy-oda)
na mentem tv-zni, kivételesem most jó film fut az rtlklub-on x)
kacérkodtam who-val is, nagy volt a csábítás, uninstalltam, felraktam, feltoltam rank 7-ig egy chosen-t, nagyokat rvr-eztem (már tudom, miért van hálálra butitva a graf, ilyen saccperkb. ~40vs40-nél már szanaszét lagozta a gépem magát, meg 10 percenként crash volt, annyira nem birta, pedig egyáltalán nem szar gép), de mivel a neverending av-t nem szeretem (1 ponton toporgott a két ellenséges banda legalább 4 órán át- se elõre, se hátra, s ment, és ment és ment és csak ment a hent végetnemérõen), igy kiléptem, újra töröltem (úgyis nem sokkal késõbb befejezõdött az ob), szal', jah, jöhetne már az a wotlk...
bugosság ide vagy oda.
végefelé már komolyan azt hittem, megunja és otthagy. de nem. aztán jött egy megalag és hirtelen eltünt a 40% hp-m, hiába spammeltem a hot-okat.
a röhej az volt, hogy észre se vettem, hogy végetért a duel, mert nem láttam 1 hp közelében magam sose...
szal' jah, szeressük a lag-ot 😊
nekem pl. bejön.