166745
  • márfoglaltnick
    sziasztok, shaman info kene, altommal szeretnek jatszani, csak nem vagom vele a naxos dolgoakt, hogy dps/healen kivul van e egyebb mas dolga esetleg valamien bosson vagy valamien debuffot lekene szedni vagy valami, plz privatba egy jol kepzett shami irja le nekem, köszike :)
  • [HUN]Crassus
    mond ki nyugodtan palával minden agyatlan hülyegyerek bír játszani mint én!:D
  • [HUN]Crassus
    nekem havi 4 óra sem jön össze mindíg:P
  • Dr DeViLKiNG
    Ugyanez elmondható hunter palára is
  • [HUN]Crassus
    áááá sztem a spelldamra öltözött feart spemmelő makróval dotoló lokknál nem vagyunk jobbak:D
  • Dr DeViLKiNG
    Hát a hateful cucc elég szar :p
    Kellene helyette 2 t7.5, fegyver/pajzs/ring/trinket csere. De tudom nem mindenki kockul heti 4 órát instában (akár randomokkal), hogy olyan gearje legyen :p
  • 1Darton1
    Ezert is mondom azt, hogy a dk+pala az 3-400 ratinggel tobb, mint amit erdemelne. :)
  • [HUN]Crassus
    félszar gear? már vagy 1 hónapja nyomjuk mostanra értünk össze a társammal és lett normális gear /full hatefull+összes deadly kiegggel/
    3-4 hete hozunk 100-150-et a ratingünkön....nem pottyant a siker az ölünkbe
  • Dr DeViLKiNG
    Tényleg nincs semmi baj azzal, hogy félszar gearben csak 2kig lehet jutni 1 héten :D
  • [HUN]Crassus
    "elbalanszolt healer"?? ember 1670 heal uppal azért megizzadok ám....heal csökkentős teameknél meg van para rendesen.....
  • capaszabi
    vágom, csak crassust szivatom :D
  • Dr DeViLKiNG
    Ezzel csak az a baj, hogy nem (csak) a dk-val van a baj. Paladinok is ugynúgy el vannak szállva healerként most arenaban. Ha megnézed bármilyen classal áll össze egy pala, 2v2ben ingyen 2k rating. De sírás csak a dk miatt megy :D
    Ugyanaz van mint volt s3-s4ben: van egy elbalanceolt healer (mint a druid volt), meg egy dps (rugo/warr/hunter).
    A baj az hogy ezt soha sem fogják tudni megoldani, mert mindíg lesz egy olyan healer/dps, ami jobb mint a többi felállás.
  • capaszabi
    mindent ami nem szürke, ha minden szürke akkor ERW, ha azis szürke akkor a "leave arena" gombot a statisztika átfutása után :D
  • [HUN]Crassus
    'hálistennek az én DK-m tudja mikor, mit és miért "nyom":P:)
  • capaszabi
    lassan akkor elhiszem, hog tényleg faceroll a dk, ha neked is igy megy vele, és a végén elkezdek énis arénázni
  • picket
    thx, javítva
  • antgecc
    sg.hu -t elírtad sh.hu -ra
  • [HUN]Crassus
    az a LOL,hogy Artahor 20.-ak vagyunk:P:)
  • picket
    Közérdekű!

Mostantól elérhető a fejlécből egy szavazás, ahol véleményt nyilváníthattok különböző témákban. Jelenleg a topik moderálásával kapcsolatos felmérést találhatjátok a linkre kattintva. Kérek mindenkit, hogy gondolja át, és őszintén töltse ki! Ha elhülyéskeditek, akkor olyan lesz a moderálás is.
    Szavazásokra lehet ötleteket is küldeni nekem pm-ben. Leginkább a teljesen kidolgozott kérdés(ek)+válaszlehetőségek felállásnak örülnék. A téma lehet bármi wow-os, fórumos, akár vicces is.
  • capaszabi
    "your account has been suspended due to the violation of terms of use."

wintrade NEM a barátod :D
  • [HUN]Crassus
    1942:) 25 win 10 loss....még sosem volt ilyen jó!:D
  • capaszabi
    ezek a DK által használható 1h-k, természetesen fistből lesz megint csillió max ilvl slow off és mh cucc is.
  • SlaCker
    Ez ugye nem vicc? :((
    A Blizzardosok fantáziája kezdi feladni a szolgálatot!Ez nagyon gagyi. :(( (mindkettő)
  • capaszabi
    ja, azt kihagytam, hogy DW jelen állás szerint felejtős, mert a Necro/BCB+White dmg nem kompenzálja a Strike-ok-on elbukott dmg-et.
    Nem beszélve a DW itemizációról, 2! lassu 1h van jelenlegi dropok között, abból is a nagyobb ilvl olyan elcsinált statokkal, hogy nc.

Malice
    Binds when picked upOne-Hand Sword
    313 - 582 Damage Speed 2.50
    (179.0 damage per second)
    +52 Agility
    +51 Stamina
    Durability 105 / 105
    Requires Level 80
    Equip: Improves critical strike rating by 37 (0.81% @ L80).
    Equip: Improves haste rating by 29 (0.88% @ L80).
    Equip: Increases attack power by 38.

S6 ürhajósruha szkafanderrel:
  • capaszabi
    pontosan.

a burst csökkentését meg kb megoldotta volna ERW megtrükközése.

jelenleg ha nem tolod el, akkor képtelenség megfelelö burstöt kitolni, ha meg eltolod akkor kb meghal aki előtted volt, pukk.

DRW burst csökkentése is jó, csakhát ezekkel hazavágták a "nem 2h unholy" buildeket pve-re, (jelenlegi patchet nézve), bát talán még 20/51 frost jo lesz, én azon gondolkodom.
  • Dr DeViLKiNG
    A gáz az, hogy a lock pl kibaszott erős arenaban, megfelelő támogatás mellett. Kb mint régen a warri volt. Ha van healer akkor kb megölhetetlen, ha nincs akkor meg lofaszt nem tud csinálni.

És én így 4 évnyi lock után 3 season gladiatorként (igaz 3.ban nem kaptam meg inactive miatt:p), azt mondom hogy a dkval egyáltalán nem könyebb játszani. Nagyon észnél kell lenni, ha normális ellenfelek ellen játszol(ugyanúgy mint az összes többi classal is persze).

• [HUN]Crassus
    igaz igaz még mindíg rengeteg" nyomom ami nem szűrke" DK-t látok orrba -szájba
  • antgecc
    Már bocsánat, de ez most hogy jön nekem? Olvasd inkább az az elötti kommentemet.

Btw... My game is the Gran Turismo 5.
  • [HUN]Crassus
    Uhhh nah ez /sztem TÚL/kemény...mondom úgy,hogy nagyon szopacs a retriknek healerrel szemben,mert a 2 szakítást ki lehet bekkelni,de az MS az sztem túl sok lesz.....hu mi lesz ebből.....
  • [HUN]Crassus
    2 flawless Victort most szivattunk ki ami nem lenne akkora hőstett,de a mocskoknak a dps-e rugó meg az én DK-m egyszerre dőlt:P ottmaradtam a moonkinnel 1v1 és a rugójuk átjött szitkozódni valamelyik faszom szerverről...,hogy adjuk fel úgysem öljük meg egymást,retardáltak vagyunk...ők mennyit buknak mi milyen keveset nyerünk,rolloljunk stb. stb. aztán miután az én DK-mat mindenegyes alkalomkor megpróbáltam resselni míg a dudu ivott így 12 perccel később ők adták fel:) én ráértem volna még monsduk 12-ig:P
  • Zomil
    dancing rune wep-et egész ptr alatt nem tudják belöni :D
    mindig amikor jön egy build szinte 99%, h ez a skill szerepel a listán :D
  • capaszabi
    Crusader Strike is now An instant strike that causes 110% weapon damage. In addition, if you strike a player while they are casting, their magical damage and healing will be reduced by 50% for 6 sec. (That is not an official change. It is something we were experimenting with, but not a change we are going to make for 3.1. Source)

MS effetet retriknek. Hajrá Hajrá...
    Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy épeszüek ezek.
  • capaszabi
    uj ptr bild

Unholy

Anti-Magic Shell now absorbs absorbing 75% of the damage dealt by harmful spells (up to a maximum of 50% of the Death Knight’s health).
    Ghoul Frenzy now casting cost is now 1 Unholy Rune.

Blood

Dancing Rune Weapon now lasts 5 sec plus 1 sec per 10 runic power. (Down from 10 sec plus 1 sec per 5 runic power)
    Glyph

Glyph of Dancing Rune Weapon — Increases the duration of Dancing Rune Weapon by 5 sec. (Down from 10 sec)
  • capaszabi
    Kiváncsi vagyok a dk nerfek után az uj "zomgwtfcantkillhim" class kap e majd annyi köpködést és basztatást, mint a DK. Hát kétlem. a sok ostoba azért fújolt, mert képtelen volt kiismerni egy uj class képességeit 5 hónap alatt, aki meg megtette, az simán eléri a magas ratinget bármilyen classal ha megfelelö a comp.
  • capaszabi
    You play a white Runner!
    You can run across the whole table!
    You can easily threaten the black King from far far away.
    WHAT IS YOUR GAME?

YOUR GAME IS CHESS!

• antgecc
    Mondjuk a másik oldalról nézve is érthető a dolog. Kinek van kedve szopni a faszt akármiként, ha minden szembejövő pirosnevű pala vagy dk.

Mondjuk többek között ezért is hagytam abba a játékot, mert imbalanced. Mindig is az volt, és az is marad.
  • antgecc
    Különbözőek vagyunk. Én nem élem, hogy csak azért vagyok jobb, mert jobb kaszttal játszok.
  • Dr DeViLKiNG
    Ja, én is utálom a dkm. Sokkal jobb a lockal bemenni bgre, és a temetőben ülni a gamek 80%ban, ha nincs mellettem 2 healer.
  • antgecc
    Végre egy pala, aki nem egyből fröcsög, mert kicsit fikázva lett a kasztja

Anno én azért hagytam ott a DK-mat, mert nekem attól nem áll fel a bré, hogy egy túl keményre sikeredett kaszttal verem a népet.
  • [HUN]Crassus
    ááá ne is mondd baszki! amit legjobban utálok az a NOOB rugó a csapatomban....végig stealthben vannak....és próbálnak backstab-elni:S csak akkor jönnek ki ha "tuti" a kill:S
    és jaja a "road fighterkedés" nagy átok....