World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom miért lepõdsz meg ezen...
eddig is az volt hogy ami amcsiban 200 dollár volt, pl. egy videókártya azt európában szívbaj nélkül számolták át 200 euróra ami azért kicsit más árfolyamon van...
eddig is az volt hogy ami amcsiban 200 dollár volt, pl. egy videókártya azt európában szívbaj nélkül számolták át 200 euróra ami azért kicsit más árfolyamon van...
"Fontos tudni: Az ár becsült ár."
gg
gg
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
elég durva lehúzás, tényleg.
irok is asszem a cdgalaxis-nak, hogy ezt most tényleg komolyan gondolják-e??? (végülis megtehetik, csak hát...jah...no comment -.-)
irok is asszem a cdgalaxis-nak, hogy ezt most tényleg komolyan gondolják-e??? (végülis megtehetik, csak hát...jah...no comment -.-)
Lol, 36 dollár =/= 9990Ft, az inkább 6200 körül van. na EZÉRT van warez Mo-n.
Nem igazán érted, mire akarok kilyukadni, arra hogy mekkora lehúzás már ez Mo.-n. Fele annyiért megkapod a gamet, mint itthon.
délután 16-22h-ig + hétvégénként átlag 12 órában.
csak questelés volt, no insta, no party, meg hasonló idõpazarló dolgok.
60-ig villámgyors a dolog, utána kicsit belassúl, 60-70 között már bazi sok xp kell 1-1 szinthez, de úgy átlagban 4-5 óra alatt ki lehet végezni 1 area-t...ha tudod hol vannak a questek, s nem kell allakhazammal, thottbottal, meg hasonlókkal pöcsölni.
+ 1-58 range-en lehetõleg az ah-ból elérhetõ legjobb gear-ben kell tolni, úgy gyors. questrewardok szarok, azokra nem érdemes alapozni.
csak questelés volt, no insta, no party, meg hasonló idõpazarló dolgok.
60-ig villámgyors a dolog, utána kicsit belassúl, 60-70 között már bazi sok xp kell 1-1 szinthez, de úgy átlagban 4-5 óra alatt ki lehet végezni 1 area-t...ha tudod hol vannak a questek, s nem kell allakhazammal, thottbottal, meg hasonlókkal pöcsölni.
+ 1-58 range-en lehetõleg az ah-ból elérhetõ legjobb gear-ben kell tolni, úgy gyors. questrewardok szarok, azokra nem érdemes alapozni.
Nem mindenkinek adatik meg,hogy 9000 forintért megvegye és havonta fizessen x ezer forintot egy játékért.
Én megértem,ha valaki tört szerveren játszik,csak tudjon róla,hogy az nem adja vissza a játék igazi arcát.
Ez olyan,mint az autóvezetés.
Én vezethetek egy ferrarit,de vezethetek trabit is,az is gurul 4 kereke van,de a filing nem ugyanaz.😊
Én megértem,ha valaki tört szerveren játszik,csak tudjon róla,hogy az nem adja vissza a játék igazi arcát.
Ez olyan,mint az autóvezetés.
Én vezethetek egy ferrarit,de vezethetek trabit is,az is gurul 4 kereke van,de a filing nem ugyanaz.😊
egyiksem 😉 ez egy felultetes , es benyelted 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
És még csodálkoznak miért van warez Mo.-n.
36 Dolcsiért vágják hozzád, amazon.com-on... Szánalom
36 Dolcsiért vágják hozzád, amazon.com-on... Szánalom
DE MIÉRT PONT A WOW? 😊 Ez benne a szép,mert ha mondjuk COD vagy CS vagy épp AA esetleg BF ,ami ugye közelebb áll a modern kor harcászatához,nnnneeeem inkább a fantasy világa...szép.
Azért gondolj bele,hogy egyedül húztad?A 2 hét alatt mit értettél 24/7?
Nem mind1.
Nekem is köbö két hónap egy kari,de szépen nyugodt casual tempóban.
Nem mind1.
Nekem is köbö két hónap egy kari,de szépen nyugodt casual tempóban.
A rugóm neve Aby a huntardomé Yoolánia és mindíg barátságosan integetnek mikor megölnek.A paladinommal max hétvégére tallentelek át az teljesen raid karakter ill azzal csak av re megyek be, de ha ott összefutnánk Harvee a neve.Szívesen ölném a warriorod is de mostanában csak a paladinnal látlak.<#vigyor2>#vigyor2>
az szar ügy.
nekem kb. 2 hét volt...
igaz, ez már jó rég volt...
nekem kb. 2 hét volt...
igaz, ez már jó rég volt...
igen mert ircn vagy msnen nem lehet megszervezni az atomcsapást. az csak úgy lesz hatékony ha wowozás közben beszélik meg<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
Hmmm,hallottam egy gyerektõl,hogy a Blizz elintézi kari transferkor,ha kérem,hogy adott kasztú kariból hordást illetve fordítva tudnak csinálni.Azaz egy human warlockból 20 euróért tudok csinálni UD warlockot.
Nem tudjátok,igaz-e a pletyka,vagy csak kacsa?
Nem tudjátok,igaz-e a pletyka,vagy csak kacsa?
na csá
gecey bazzdmeg 2 hónapigtartott mig feltoltam egy szaros rugót 70-re<#szomoru1>#szomoru1>
Viccelsz? +dkp jar minden Crassus fragert 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
<#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olyan sokan meg szoktak ölni?<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
pfuj, hát milyen ember vagy te, hogy meg mered ölni crassus mestert?
szégyelld magad, ejnye <#ejnye1>#ejnye1>
szégyelld magad, ejnye <#ejnye1>#ejnye1>
Eh crassus visza sem köszönsz mikor megöl az ember,mondhatom szép dolog pedíg a paladinod olyan szépen tud halni igazán visszaintegethetnél néha.<#vigyor2>#vigyor2>
Daily dungeonra nem jön össze csapat? Milyen realmon vagy te? 10-en vagytok rajta egyáltalán?😄
ez sajna igy van.
blizz 2 nagy hibát követett el:
1. nem szabadott volna az arena geart honorossá tenni
2. hiba volt honoredre rakni a heroic key-eket. most is meg lehet nézni mi van. emberek akarnak menni heroix-ba kék-züdbe, aztán csodálkozik a pug banda, hogy bewipeolnak az elsõ trashpack-en, vagy a tankot 2 ütéssel csapja agyon az elsõ boss, mert azt hiszi, hogy a pvp gear-jében õ qrvajó tankolásra. hát ez 1 bazi nagy tévedés, s ráadásúl a jelenlegi szitut pont a tankok szopták be a legjobban, mert dps-hez szerezhetsz geart honorból, heal-hez is, de biza def-es, avoidance-es tankgeart baromira nem. s ez elég gáz.
sajna.
remélhetõleg a wotlk orvosolja majd ezt is, mert el nem hiszem, hogy ezt a blizz HQ-ban nem látják...
blizz 2 nagy hibát követett el:
1. nem szabadott volna az arena geart honorossá tenni
2. hiba volt honoredre rakni a heroic key-eket. most is meg lehet nézni mi van. emberek akarnak menni heroix-ba kék-züdbe, aztán csodálkozik a pug banda, hogy bewipeolnak az elsõ trashpack-en, vagy a tankot 2 ütéssel csapja agyon az elsõ boss, mert azt hiszi, hogy a pvp gear-jében õ qrvajó tankolásra. hát ez 1 bazi nagy tévedés, s ráadásúl a jelenlegi szitut pont a tankok szopták be a legjobban, mert dps-hez szerezhetsz geart honorból, heal-hez is, de biza def-es, avoidance-es tankgeart baromira nem. s ez elég gáz.
sajna.
remélhetõleg a wotlk orvosolja majd ezt is, mert el nem hiszem, hogy ezt a blizz HQ-ban nem látják...
Mi a szart csináljon az ember friss 70es karival szerinted? Daily dungeonra se jön össze egy csapat, nemhogy más sima instára. Heroixban meg széttépik a zöld-kék karit ugyanúgy. Szal repuzás kilõve, instázás kilõve, marad a honor gear. 5-6-7k HP 0 resi emberek meg tuti bukó BGn. Ez van, ilyen a rendszer.
Itt olyan nagyágyúk vannak, hogy semmi esélyed. (Hozzáteszem a többi fórumon sincs nagy sanszod; pl. a "fiúk, lányok, kapcsolatok" fórumcsoportban egy Nandusz nevû fórumozó már olyan dolgokat leírt, amiket akkor is nehezen tudna fölülmúlni, ha újra regisztrálná magát sg-re. Rpg-s fórumoknak pedig nagyjából azonos a közönségük, ugyanazok az emberek fognak kiütni a nyeregbõl, akik itt is tették😊 )
"Talán a legbizarrabb fórumozó vagy."
affene, pedig azt hittem ez a cim engem illet <#schmoll2>#schmoll2>
de nembaj, még teperek érte másik topix-ban <#hehe>#hehe>
affene, pedig azt hittem ez a cim engem illet <#schmoll2>#schmoll2>
de nembaj, még teperek érte másik topix-ban <#hehe>#hehe>
Menjetek Sylvanas-ra, arról van tapasztalatom, és bátran merem ajánlani. Annyi pvp guild volt, mint a szemét, és a top5-10 napi "rengeteg" premade-et játszott.
Nekem az összes PvP arc friendsben van, van nekik PvP guild is, mégsincs premade. Utoljára talán fél éve volt. Most már itt a PvE --> PvP transfer, de eddig max reroll volt.
Majd a rated és/vagy guild BG ezt talán megoldja. Szánalmas belépni és látni, hogy a 15 playerbõl 2 AFK, 10 leechel/síkhülye, és jó esetben van 3-4, aki tényleg PvP-zni jött. A másik kedvencem, mikor a 15-bõl 10 friss 70 kék-zöld gearben, jön a welfare epikért, sok szerencsét.
A pug meg mindig szar. Még ha találsz is párat, akivel lehet együttmûködni, ismeri az alap taktikát, a maradék 70%-nak fingja nincs az egészrõl. Nem ritka, hogy 1 darab healerrel pl. AB-n befoglalok 3 bázist, aztán mind elveszik, miközben látok mindegyiknél 3-4 pöttyöt a zászló körül. Ilyenkor nem ritka az Alt-F4.
A pug meg mindig szar. Még ha találsz is párat, akivel lehet együttmûködni, ismeri az alap taktikát, a maradék 70%-nak fingja nincs az egészrõl. Nem ritka, hogy 1 darab healerrel pl. AB-n befoglalok 3 bázist, aztán mind elveszik, miközben látok mindegyiknél 3-4 pöttyöt a zászló körül. Ilyenkor nem ritka az Alt-F4.
Talán a legbizarrabb fórumozó vagy.
90-95%-ban csak random bg-k miatt sírsz (szerinted van itt bárki is, akit ez érdekel?) + valamiféle pvp gosunak képzeled magad. És ez nekem valahogy nagyon nem kerek. Ha tényleg több vagy, mint egy ócska bg-troll, akkor miért csak azt csinálod, ill. csak azzal foglalkozol. Lépj be egy pvp guild-be, és játssz premade-et, vagy kezdj el arénázni. Ha pedig senki nem kér belõled, akkor menj vissza random bg-re, és ne a többieket szidd, hanem nézz esetleg magadba (mert akkor biztos nem véletlenül nem kellettél rendes pvp-guild-be, aréna team-be).
90-95%-ban csak random bg-k miatt sírsz (szerinted van itt bárki is, akit ez érdekel?) + valamiféle pvp gosunak képzeled magad. És ez nekem valahogy nagyon nem kerek. Ha tényleg több vagy, mint egy ócska bg-troll, akkor miért csak azt csinálod, ill. csak azzal foglalkozol. Lépj be egy pvp guild-be, és játssz premade-et, vagy kezdj el arénázni. Ha pedig senki nem kér belõled, akkor menj vissza random bg-re, és ne a többieket szidd, hanem nézz esetleg magadba (mert akkor biztos nem véletlenül nem kellettél rendes pvp-guild-be, aréna team-be).
akkor gyere/gyertek a rampage battlegrp-ba, itt pro az alli és a horda is.
kb. 50-50% a win-loss arány szinte minden bg-n.
és nem mondhatnám, hogy unalmasak a meccsek, a legjobbak a pug vs premade-ek, ahol te vagy a pug-ban, s alázzátok csúnyán a premade-et, mert érezni, hogy mozgatja az a láthatatlan erõ a pug csapatod, ami azt súgja, hogy "igen, mi most megmutatjuk a kcsg premade-nek, hogy nem adjuk olcsón a vérünket" 😊
s egy ilyen meccset megnyerni...na annál jobb feeling nincs 😛
s nyertem ilyen meccset már nem egyet alli és horda oldalon is...
kb. 50-50% a win-loss arány szinte minden bg-n.
és nem mondhatnám, hogy unalmasak a meccsek, a legjobbak a pug vs premade-ek, ahol te vagy a pug-ban, s alázzátok csúnyán a premade-et, mert érezni, hogy mozgatja az a láthatatlan erõ a pug csapatod, ami azt súgja, hogy "igen, mi most megmutatjuk a kcsg premade-nek, hogy nem adjuk olcsón a vérünket" 😊
s egy ilyen meccset megnyerni...na annál jobb feeling nincs 😛
s nyertem ilyen meccset már nem egyet alli és horda oldalon is...
ha 1 honapja lenne EOS meg akkor is aztmondanam egye-fene,de baszki mar miota is van? 1 eve? es meg mindig kurvasok embernek lovese sincs a taktikajarol...
Amugy allynal is hatalmas gazok vannak/szal reszvetem neked is/ ,mert ott sem tudja a 2/3 player,hogy mi a lenyege....
en az olyan meccseket szeretem bg-k ben ahol azert a 2 ellenfel nagy resze tisztaban van a lenyeggel es fasza egyenlo IGAZI kuzdelem lesz es nem agyaggalamb loveszet...
Amugy allynal is hatalmas gazok vannak/szal reszvetem neked is/ ,mert ott sem tudja a 2/3 player,hogy mi a lenyege....
en az olyan meccseket szeretem bg-k ben ahol azert a 2 ellenfel nagy resze tisztaban van a lenyeggel es fasza egyenlo IGAZI kuzdelem lesz es nem agyaggalamb loveszet...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
5-6ot nyomtam ejfel utan...mindet buktuk:S😛
Nem az a gaz,hogy bukok hanem az,hogy hogyan van elbukva/deszep igy/ a meccs....
ha bukom,mert jo meccs volt/jo az ellenfel es jok a mieink is/akkor leszarom,de ha faszom zaszlobuzulas megy 500 pontos hatranynal 1 toronnyal es 5-en ugranak le 2 allynak a hidon es ellonek minden speckot rajuk vagy a tornyoktol 200yardra megy a zuzas akkor azt nem birom😄
Nem az a gaz,hogy bukok hanem az,hogy hogyan van elbukva/deszep igy/ a meccs....
ha bukom,mert jo meccs volt/jo az ellenfel es jok a mieink is/akkor leszarom,de ha faszom zaszlobuzulas megy 500 pontos hatranynal 1 toronnyal es 5-en ugranak le 2 allynak a hidon es ellonek minden speckot rajuk vagy a tornyoktol 200yardra megy a zuzas akkor azt nem birom😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
10-15?😊 30 alatt ne add sztem 😄
Magyarnak 10-15 ezer, kulfoldinek 50+.
Sziasztok. Érdeklõdnék,hogy mennyiért lehetne egy oylan accountot elpasszolni,amin van:
4/8 t6 resto Shaman, BT/hyjal kiegészíõkkel.
majdnem full epic cement és ele gear
410resis pvp gear
macumount
Mage:
420resis pvp gear
szakmák: alkemi,lw(shaman), herba mining(mage)
?
4/8 t6 resto Shaman, BT/hyjal kiegészíõkkel.
majdnem full epic cement és ele gear
410resis pvp gear
macumount
Mage:
420resis pvp gear
szakmák: alkemi,lw(shaman), herba mining(mage)
?
Nem kell annyira farmolni, mar lvl77-78 kornyeken el lehet kezdeni lecserelni oket kekekre. Joval hamarabb el fognak avulni, mint BC-ben a T3.
Ok jogos.
olyan 76-78-ig tuti jó lesz.
utána nagyrésze mehet a kukába.
utána nagyrésze mehet a kukába.