166745
  • Omlás
    Jó talent + egy kis gyakorlás + jó csapat tagok + gear.

Kb ennyi kell egy jó tankhoz. Tök mind1 hogy Dru, warri, pala, dk.

Ha gyenge a healer lehet akármien imba a tank hasalás, ha kevés a dps detto. Nem ismerik a taktikát vagy szimplán nem tud játszani a karival megintcsak hasalás.

Kb 1,5 hete healerként járom a hc-ket voltam mindenféle tankal ha a fenti dolgok egyben vannak tök mind1 milyen kaszt.

Csak személyes vélemény.
    Písz :)
  • capaszabi
    törtön nem tudjuk mi a jó :S
    live-on jo a druid tank, 3.1-el kap kis nerfet, de nem ilyen "már szarra se lesz jó" mértékűt
  • SlaCker
    Fú látom megy az eszme csere! (sajnos foggalmam sincsen miről beszéltek:))
    Én csak annyit kérdeznék,hogy a Tauren druida tank az mennyire tuti kari?Arrol nem írtok és nincsen szidva sem,hogy "így szar a balance meg úgy.."
    Egy hozzászólást olvastam,hogy "papírtank" ez mit takarna?
    Amúgy persze törtön más szabályok vannak,de ott mindíg jót pvpztem azon karikkal akik velem egyformák vagy picit nagyobbak voltak. (itt felszerelést értem nem a szintet)
  • capaszabi
    az nem ezüstös hanem fagyos! kikérem magamnak!
  • capaszabi
    hát ezt irtam, hogy ha dmg shield elfogy, akkor az immunitás megmarad e a maradék időre, v nem?
  • WiLDoR
    engem inkább az érdekel, hogy ha az anti-magic shield nem ad majd magic immunt 5 sec-re, mint eddig (na nem mintha igy is nagy világmegváltás lenne), hanem ilyen formában marad, akkor az vajon hogy fog hatni a cc spellekre (ott sem lesz immunitás?).
    mert gondolom most arra kiváló, hogy a kritikus pillanatban, mikor az ellenfél csapatának healer-ét sikerül leküzdeni lowhp-ra, akkor ne fear-elhessék, dc-zhessék, stb. a dk-t, amig befejezi a melót.
    ha viszont a cc immunt is kiveszik belőle, akkor szopóág lesz arénában, mert olyan szinten rommá fogják a dk-kat cc-zni, lassítani, etc, hogy öröm lesz nézni.

plusz mindemellé még be fog játszani, hogy nem lesz hot remove, szal', healert még nehezebb lesz leküzdeni 0 heal debuff mellett.
    persze mondhatjuk, hogy "de mert a dk-nak van 2 spellbreak-je is". végülis jogos, akárcsak a palának (hammerstun, repetance, sőt bloodelffel meg aoe silence is), akárcsak a warrinak (inti shout, pummel), akárcsak hunternek (trap, scatter, silence shot, wyvern sting, etc.), stb. a különbség csak annyi, hogy ezeknek a class-oknak emellé még heal debuffjuk is van.

kezd kicsit átbillenni a nerfbunkó a másik oldalra, úgy érzem. koncepciót megint nem látok, csak agyatlan próbálkozás megy a blizz részéről, balance-oljunk cimszóval :S

na mindegy, a forgatókönyv már úgyis megvan: most jól lenerfelik a vérbe a dk-kat, utána meg realizálják majd, hogy hoppá, ezt elqrtuk, nem kicsit, nagyon, aztán 2 patchal később meg majd jól felbuffolnak minket újra, aztán megint megy majd a whine, jön majd az újabb nerf, aztán az újabb buff, nerf, buff, nerf, buff, stbstbstb...neverending story :D

de azért megnyugtató lesz majd a gondolat, hogy patch után két héttel már 1500-as rating-en is az összes dk+x csapat normális emberekből lesz majd, s nem kell 2,4k-n lenni majd ahhoz, hogy valaki okos, normális, átlaggondolkodású, szal' "nem hülye" legyen :D
  • Zomil
    ezüstösen világitó pata= dk :)
  • antgecc
    Igen. Még a kérdőívedet is eszerint töltöttem ki :)
  • capaszabi
    Driftelj sokat, akkor majd ég a patája.

égőpatás ló = warlock only
    szürkepatás ló = pala only
    aranypatás ló = pala only

warriornak mezei ló dukál.
  • capaszabi
    EP FIXED!

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=15864750324&sid=1&pageNo=1

Erre mit reagál a GC? "Wooot."

Szerencsére képben van, mint eddig is... Szarszánalom amit ez az ember csinál, de komolyan.
  • bmw535d
    köszi :-)
    viszont ez majdcsak 3.1.0-től..:/
    viszont.. ami lehet warrinak is:
    ezüst
    arany
    és ezt 60on meglehet szerezni!
  • bmw535d
    meg ezeknek a patája nem ég, bár ez gondolom a játékban nem így néz ki...
    uhh, bocsi, azt nem láttam:S ez csak paladin:(
  • bmw535d
    ez a warrior-ra is vonatkozik?
  • bmw535d
    ok, megnézem, köszönöm mégegyszer
    vagy lvl 60on van az arany:
    hát.. lvl 30on lehet küldikből megtanulni a summon warhorse-t, ami ilyen:
  • bmw535d
    hát talán ezüst :-)
    én kérdeztem, hogy milyen lóra.. :/
  • bmw535d
    ha ekkora teher akkor mindegy...
    btw gyűlölöm a szerda délelőttöket..-_-"
    ezüst, vagy arany lóra??o_O
  • bmw535d
    akkor hogy lehet egy ilyen lóra szert tenni? ez valahogy kimaradt, fogalmam sincs...
    bocsi a tudatlanságomért :-)
  • capaszabi
    mi volt ezzel a baj? semmi személyeskedés, 1-2 kötőszó, volt központozás és nem is irt marhaságot, se offtopikot :D
  • capaszabi
    pve-re teljesen jó mind3 talent, pvp-ben nincs semmi anticc-je cementnek, elemnek meg nincs instant healje. kb emiatt free kill mind2.

ahogy én érzem.
  • capaszabi
    a lómárkakereskedésekben árulnak könnyü- és nemesfém patákat minden típushoz.

nincs ilyenre lehetőség a játékban.
  • picket
    Biztos vagy benne, hogy így kéne fogalmazni írásban?
  • antgecc
    Nézegettem az arenajunkies.com -on a shamanokat (soha nem volt még shamanom, szal nem értek hozzájuk) és azt vettem észre, hogy egy darab elem vagy cement shaman sincs a jobb csapatokban. Orrba-szájba healerek. Ennyire elbaszták volna őket, hogy lehetetlen velük feljutni? Vagy úgy ahogy van a pvp-re el van baszva és csak pve-ben menő (ha menő, nem tudom)?
  • bmw535d
    Sziasztok
    Egy kérdés, hogy és hol lehet a ló patáját fényessé (ezüst vagy arany) tenni :-)?
    Level 62 és ember warrior

köszi előre is
  • capaszabi
    ja igen, a 75%os izét nem vettem figyelembe, tehát bejön 3.25k, és csak a 2. lövésnél esik le.

Eddig kb. olyan volt, mint a Cloak of Shadows. Szerintetek mekkora sirásrivás lenne, ha arra is ráirnák hogy csak ennyit nyel el?

• picket
    Egy spell sebzésének maximum a 75%-át, tehát 13k-ból nem 12.5k-t fog fel, hanem 9.75-öt. És a teljes felfogottat számolgatja, és ha eléri a HP-d 50%-át, akkor lepottyan a buff. Én legalábbis ezt hámozom ki a szövegből, de láttunk már "jó" és "érthető" megfogalmazásokat a Blizzardtól.
  • picket
    Végre tisztán látod a dolgokat. Hány évre is volt szükséget ahhoz, hogy megvilágosodj?
  • capaszabi
    Anti-Magic Shell now absorbs absorbing 75% of the damage dealt by harmful spells (up to a maximum of 50% of the Death Knight's health).

Ezt ha jól értelmezem, pvpben:

tegyük fel van 25k hp-m.

Lövik felém a frostfire boltot, reakciobol elnyomom AMS-t, FFB crittel mondjuk 13k-t. (megfelelö resivel mondjuk ugy 8-at, de nem ez a léyneg)

ennek hatására AMS lenyel 12,5k-t 500 bejön, és leesik a bubi, és utána CCtrain és kiröhögnek?

vagy "magic effect immunitás" fennmarad a teljes időre? Mert ha le is esik, akkor kb ilyen nesze semmi fogd meg jól skill lesz

tankolásra meg még annyit se ér.
  • WiLDoR
    mint ahogy s1-s4-ben mindenki hihette magát jó játékosnak warriorral és druiddal vagy rugóval és pappal, vagy sorolhatnám még... s érdekes módon mégse járt mindenki 2400-as ratingen.
    de most már legalább tudjuk, hogy az aréna rating az teljesen jó mérőeszköz az emberi hülyeség szintjére. 2400 alatt hülye vagy, felette meg okos -.-
    hát akkor én ezek szerint qrva hülye lehetek, mert nekem még aréna csapatom sincs o.O
  • 1Darton1
    Igen, DK-val mindenki jo jatekosnak hiheti magat. :D
  • WiLDoR
    aztaqrva, itt mindenki mekkora pvp proface lehet.
    elvégre gondolom senki se gondolja magát hülyének :S
  • 1Darton1
    Legyen mondjuk 2400 a hulye-hatar, az realisabb.
  • TVelvet
    2k ig minden hülye feltud menni, 2100+-on fogsz szopni hogy feljebb juss...