166745
  • capaszabi
    váááááááá

ezen szakadtam:

http://www.youtube.com/watch?v=k-cpgt7zEqc
  • Dr DeViLKiNG
    Viszont nem lesz mellé perma ghoulod.
    Nem értem ezt hogy gondolták, gyakorlatilag ezzel a változtatással mindenkit aki komolyan akar pvpzni rákényszerítettek full unholyra. Pedig a céljuk pont az lenne, hogy az összes tree életképes legyen...
  • capaszabi
    replenishmentet adják spapok
    crit meg haste nem tudom stackel e hasonlóakkal, de csak 1 targeten lehet fenn :D
  • Warden
    Nem tudom a ti paladinotok mit tol, annyi különbség azért nincs a warrior és a paladin közt damageben.Vitathatatlan hogy egyes fightokon többet tud viszont NEM az az egy plusz buff ami miatt érdemes retrit tartani.Ad 3% critet plusz 3% hastet alapból mindenkinek, továbbá tölt vissza manát és ha lightet judgementel egy háromnegyednyi healer pluszban azmelett hoz még 4k damaget.Van oylan fight mint pl noth ahol minden alkalommal én tolom a legtöbbet és mindíg 5K felett,patchwerken is tudom hozni az 5k-t thadiuson pedíg a 8 at ugyhogy annyira azért nem gáz dps.Vannak acsik amire ideális a retri pala ilyan a malygos 6 perces vagy a kevesebb mint 20 fővel ugyancsak malygos, vagy s3d 20 és 10 fős verzióban is.Egy sima nax vagy sima 10 perces malygos avagy egy addok nélküli sarthariont meg tökmindegy hogy mivel ölsz azt megteheted pugal is vagy kékzöld geares altokkal is.
  • SlaCker
    Köszöntem a infót. :)

Jaj pala.1 dolgot gyűlölök bennük.Azt a feneeszi healt mikor egyből teli van az élete.(nem tom mi a neve)Az egy olyan morál rombolódolog!
  • [HUN]Crassus
    5p? lesz LOH arénában?! aztaqrva:S
  • capaszabi
    PTR 9733

-Howling Blast cooldown has been reduced from 10 sec to 8 sec.

-Rime now has a 15% chance to reset the cooldown on Howling Blast and cause your next Howling Blast to consume no runes.

ó máj fákin' gád!
  • capaszabi
    pecstől 5p lesz lay ON hands. nem lay OF hands.

=kézrátételt jelent.
  • capaszabi
    nálunk elvileg van egy fullra öltöztetett retripala, csakhát amióta nem kell neki semmi, már nem jár raidre. Mondjuk ennek kb a raid több mint fele örül, mert akkora faszláma szegény, hogy hihetetlen. Elég ha annyit mondok róla hogy wrath kijövetele után 6 hónappal is még SoC-kal akar dmg-t tolni és meglepödik hogy 2 ütés után oom.

Fury warri mérföldekkel többet tol, mint rpala raiden, 1 haszna van rpalának, az a +1 buff. Amugy felejtös.

pvpben meg hiába sirunk, ugyis "working as intended" hogy 2 teljes értékü cc mellé van 1 bubija, 1 loh-ja, némi healje, retardált anticc-je.
  • capaszabi
    reklámarc!
    hogy egy klasszikust idézzzek:
    "Bad reklám is reklám too!"
  • antgecc
    Most már mindent értek :) A 3 élet csak jelképes volt :)
  • picket
    Hétvégén.
  • [HUN]Crassus
    NEmtudom miért rakták ki CAlibrát tudom,hogy nagyon ügyes játékos volt (pve és pvp-ben is).Mivel én csak "reklámarc" vagyok a guildben a "belső politikával" nem foglalkozom.Abban az időben meg pont nagyon keveset is voltam online...mondjuk most keresnek retri palát....
  • Warden
    Feleslegesen agyalsz, a fury warrior több damaget tol és a bevitt ütésének a 33%-át nem sebzi vissza magára, ahogy a retri paladin ha raid képes damaget akar kiosztani.Az 5700 mana nem teszi lehetővé a healt sem nagyon mert akkor ütésre nem marad semmi.Bg-n az instant flash uygan jól jön de az 2800 at critel ugyhogy nem mérvadó és itt is max egy healt tud magára vagy a csapattársaira eltolni utána már 40% manán van.Arénában nem aktív a lay of hands ugyhogy a 3 élet nem tudom hogy jön ki neked ill annak 20 perc a cd-e ami már kellemes ezidáig egy óra volt.

Más kérdés raidtámogatás szempontból hogy melyik ad többet ha már ugyanabban a melee slotban indulnak de ezt ugyis raidleader dönti el hogy mi kell aktuálisan.Viszont raid guildeknél nem jellemző hogy tartanának retri palát legalábbis azon a szerveren ahol játszom nem jellemző.Alli oldalon a nature wrathban,reckless mortalsban abszolute nincs nálunk a rise legacyban vagyok egyedűl.Horda oldalon az artum infernitiben nincs ( apropó crassus miért raktátok ki calibrát nagyon jó játékos volt)és ugyanúgy nincs a divinumban vagy az umbrageben sem ők egy holy vagy egy prot palát tallenteltetnek oda vissza ha szűkséges.
  • antgecc
    Azon agyalok itt unalmamban, hogy hogy lehet az, hogy a pala (úgy tudom) több dmg-t tol ki, mint a warri, ugyanúgy plateben van, de warrival ellentétben még healeli is magát. Hmmm... Hol itt a balance?

És ha azonos dmg-t is nézünk, plateben mind2, csak palának van még kb 3 élete. Érdekes.
  • SlaCker
    A heti szavazás eredményét meglehet tekinteni amúgy?? :)
  • capaszabi
    dw>2h sámiknak
  • capaszabi
    dékás papos

http://www.wow-annexe.fr/voirvideoj.php?id=373
  • Camouflage
    Sziasztok, a kerdesem az lenne, hogy tudtok-e eletkepes 2h weapon cement shaman buildrol? A Youtubeon lattam egy videot, ahol a sracnak ketketezs fejszeje volt BG-ben, es legalabb olyan szepeket sebzett, mintha dualwild-del lenne. Ertelemszeruem ekkor megsporol 5-6 pontot a cement agon, es ilyenkor akar az elemental ag kozepeig is benyulhat.

Mielott valaki blaszfemiaval vadolna: a hibrideknek van letjogosultsaga. Lattam mar olyan felig feral felig resto druidot aki (caster setben) egymas utan nyerte a pvp-ket Orgimmar elott. Persze az druid, nem shaman, de nyilvan itt is lehet hasonlo buildeket csinalni.
  • Zwiebel
    Nagyon köszi szépen!
    Magyarul akkor valamit félreértettem a questekkel kapcsolatban.
    Köszi mégegyszer!
  • antgecc
    4 féle totem kategóriád létezik: earth, fire, water, air. Mindegyik kategóriából csak 1 db-ot tudsz letenni. Tehát lerakhatsz 4 totemet, de mindegyikből csak egyet.

28-ason Thousend Needles, Stranglethorn Vale legeleje, Hillsbrad Foothills ahova érdemes menni.
  • antgecc
    Én ezt találtam fs-en (márc.17.)

"Dual Talent specializáció

Lvl40-től lehet használni a dual talentezést.
    A két elmentett talent tree között bármikor és (majdnem) bárhol lehet váltani. A váltáshoz nem kell Lexicon of Power, mint ahogy az egy korábbi buildben volt.
    A váltás “castolása” öt másodpercig tart és lenullázza a manát és más resource-öket. Fogalmam sincs, hogy mik azok a resource-ök ebben a kontextusban, de valószínűleg a rage és az energy lehetnek azok.
    A talent pontok újra osztásakor csak az aktuális talent tree változik, a másik nem resetelődik.
    A Dual Talentezés megtanulása 1000 aranyba fog kerülni.
    Csatában, arénában és battle groundon nem lehet váltani a talent treek között."
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok:

Van egy Tauren Shamanom, de még mindig csak egy totemet tud egyszerre letenni. Ha egy másikat leakarok, akkor az előzőt felveszi. A taurenem 28-as szintű, aminél azt hallottam hogy már egy 10 szinttel alacsonyabb sámi is le tud tenni több totemet egyszerre. :( Légyszíves áruljátok el nekem, hogy hol tudom megcsinálni azt a Q-t ami ehhez a dologhoz kellene. Vagy ha nem quest kell hozzá, akkor légyszíves mondjátok meg, hogy mi.

Még valami: Tudnátok mondani egy olyan helyet ahol az előbb említett sámánom húzni tudnám? Mert a 21-es ellenekért nem is kap XP-t, a 33-asokat meg hiába üti nem is vesz le nekik semmit.

Előre is köszi a válaszokat!!!
    (És bocs a sok gyenge kérdésért :) )

• capaszabi
    5p cd, nem kell hozzá semmi, manát 0-za.
    és asszem lvl80 (ezt lehet valóban 40re tették)
  • Tusy
    - több féle elképzelés volt, FS alapján bennem ezek maradtak meg mint utolsó verziók:
    -- 1000 gold a dual talent és 40-es szinttől vehető (3.1 patch kell hozzá)
    -- retalent esetén csak az aktuális 'ág' resetelődik
    -- a 2 ághoz külön glyph és action bárok tartoznak
    -- combatban, BG-n és arénában nem használható. Hogy a váltáshoz kell-e valamilyen scroll (ha nem városban vagy) az még bizonytalan, talán igen talán nem
  • antgecc
    Vki meg tudná mondani, hogy ez a dual talentezés hogy fog működni? Lesz-e cd-je, ilyesmi...
  • SlaCker
    Igen azt észrevettem a 70es karimnál!:)) Valóban jó móka és szerintem ez az igazi játék mikor igenis megküzdötök egymással.Nem az mikor a másik fényévekkel jobb set-ben van és úgy keménykedik. :)
  • harlond
    Sziasztok! egy olyan addont keresnék ami kiirja ha vmelyik guild tag belép a játékba vagy lvluppol, és erre autó üzit lehet e küldeni. van ilyen addon? ha igen megköszönném ha beirnátok ide :-)
  • Shockmaster
    Sziasztok,
    egy fontos kérdésben lenne szükségem egy kis segítségre. Kb 2 hete vettem egy elég erős gépet, minden simán ment a legdurvább helyzetekben is megtartotta a 60FPS-t, azalá sosem ment. Egyik nap meguntam, hogy a Background downloader mindig le akarja vakarni a következő patch egy részét. Mondom letöltöm. Azóta amióta az lejött (2-3 napja) átlag 20-30 fps-em van durvább helyzetekben simán lemegy 10 alá is :( Fogalmam sincs mi lehet a baj, ha teljesen leviszem a grafikát akkor lesz csak megint 60 fps. Ha kikapcsolom az árnyék effektet és a view distance-t ami a két legdurvább konfig még akkor sem növel semmit. Tudtok valami tippet mondani hogy mit tehetnék ezellen? :( Nagyon zavaró főleg hogy 2 hete tudok lejutni naxx 25-be de már megint nem tudok semmit se csinálni :( (ráadásul MT vagyok szvsz nem jó dolog Heigant 8 fps-el tankolni :( )
  • Omlás
    Házigazdától bocsi a dupla postért de ez lemradt :/

Két tank kaszt csatája mindíg érdekes ha esetleg még hasonlóan van öltözve és elég jól ismerik a kasztokat és nem tegnap kezdték egy tank warri vs tank dudu harc eltarthat 30 40 percig is. És elég nagy fun :D
  • Omlás
    Jelenleg BS Horda oldalon toljuk hát néha nekem ég a pofám néhány idióta magyar miatt de külföldi is van nem 100-as bőven. Mivel viszont BS relative nagy magyar játékos számmal bír így több idióta magyar van mint külföldi. Tisztelet a kivételnek természetessen. :) anno mikor elkezdtem játszani rövid idő alatt rájöttem hun csati az felejtős van pár rendes arc de nagytöbségben retardált keménycsávó tizenéves. Ignore meg a barátom sokan megismerkednek vele :D
  • MrStokes
    Hat, pedig azert BS ally sem gyenge, 2-2,5 ev jatek utan feludulesnek szamitot masik szerverre koltozni.
  • capaszabi
    hát több ember került ignore-ra 2 hét alatt ragna hordában, mint bs allin 2.5 év alatt :D
  • SlaCker
    Omlás és capaszabi köszi a válaszokat. :)
    A törtet csak azért mondtam mert ott van egy 70es Dudu tankom! :)
    Amúgy én pvp-ben is jónak látom.Wari + dudu tank találkozó érdekes! XD
    Hát a tank + mage.Én azért aggódnék a mage helyében pláne hogyha dudu tank ellen van.Remélem nem beszélek hülyeséget,de ha joltom egy dudu tank 3 stunt tud adni.2 Cat form és 1 Maciban.3 stun alatt azért lehet mit kezdeni nem? :)
  • Omlás
    Amit említettél nem a kaszt hibája és nem is azt jelenti, hogy szar tank. :) player és esetlegessen gear hiány. AN és HOL néhány szituban elég szivatós. Ritka nehéz egy jó randomot kifogni én javaslom jegyezd fel kik azok akik értelmesebbek és a későbbiekben is őket keresd. Előbb utóbb úgy is lesz egy fix összeszokott HC csapat.

Bénák mindíg vannak de lehet szimplán fáradt is az ember én tegnap így szívtam HOL HC ben. Nem láttam már de 3. ra meglett :D. (random)

Guildal első run no wipe + minden acsi. Igaz ezer éve együt játszunk de etől fügetlenül van amikor mi is bénázunk :). Special svédekkel szeretek randomolni ritka a béna vagy értetlen de akad azért.

• capaszabi
    hát ragnán fundk altommal elég szar tapasztalatom van. egyik legdurvább volt:

HC AN, 2. pakk 3x wipe, mert pap szerint szarul tartom az aggrót. (3-4k tps 3nap played után 80on)

csak pár dolgot felejtett el szegény:
    -skirmisher aggrót dob és focusattackol 10 percig random targetet
    -web wrapot nem ütötte dps
    -disease-t nem szedte pap, ami 30% melee taken, 2000dmg/1sec 9 secig
    -sámán helyett guildes warriorját invelte 5.-nek a partiba

3. wipe után kilépett és leignorolt.

sajnos az a tapsztalat, hogy ragnán nagyon elkurvult a játékosállomány, 90% totaálisan fogalmatlan.

7 db HC HoL-ból 5x healer+én öltük le lokent 50% hp-ról, mert többiek elhullottak, 1x pedig 10 wipe után inkább lefeküdtem aludni fél 1-kor.
    (0 axe esett) :D

És sajnos nem csak a magyarok ilyen bénák, hanem svédek finnek hollandok mindenki :S
  • Omlás
    A fene peddig bíztam benne, hogy kicsit rovarmentesítés lesz :S nemtartozik a kedvencem közé Old K és Azjol sem.

Mondjuk Old K. utsó boss naon fun :D.
  • Dr DeViLKiNG
    Ele sámli 5v5ben nagyon is erős. Enh meg 2v2ben paladinnal persze, de találkoztunk már enh+resto kettőssel is. Na azt nem kívánom senkinek
  • Dr DeViLKiNG
    Én 5 sec alatt még sosem kaptam be 15k magic dmget. Tehát ez pvpben semmit sem jelent. Tankoknak szar persze.

Ez a 2 peccs múlva meg majd visszabuffolnak, ja ez jó, de ez időben kb fél-egy évet jelent a jelenlegi tempóval :D

Ja, és ha már itt tartunk, akkor biztos forrásból tudom hogy a következő raid insta(3.2) azjol nerubban lesz.
  • antgecc
    Hát az fasza. Tudja a Blizz, hogy kell használhatatlanná tenni egy karit.