166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
SlaCker #136955 Na megtaláltam mindent! :)))
Megint előbb kérdeztem aztán olvastam! :(
Megnéztem az NPC a neve:Yebb Neblegear és neki kell gyűjteni a dolgokat,de megtaláltam mert nem láttam a szememtől hogy hol lehet megtalálni a cuccokat! :)
Bocsi a potya írásért. :( -
#136954 ---->TAIGETOS! -
SlaCker #136953 Ez egy előző beszélgetéshez volt.Ezt énis tom.Van egy 70es karim "máshol". :D
Itt a Darkmoon fesztiválra gondoltam!Ott van két olyan emberke aki kimondottan Enginer és leatherworking-et foglalkoztat.Csak ők tudják azokat a cuccokat elkészíteni,de van olyan npc akinek kell valamilyen paw meg nem tom még mi,de mindjárt megnézem és leírom pontosan. -
oz #136952 Csak PVE szempontból.
Szerintem a Survivalra kiosztott 10 pont felesleges. A távolság nem nagyon lényeg (Hawk Eye), vagy tankolják a mobot, vagy úgysem ér el a mob hozzád. A többi meg közelharcra vonatkozik, de ha közelharc van, akkor rég rossz. Helyettük lehet Improved Tracking, ami mégis +5% sebzés.
Az MM ágon a Consussive Barrage szerintem felesleges, 2% sansz kicsi, és egyébként sem jut el a mob hozzád :). Ugyanúgy a Piercing Shots sem túl jó jelenleg, az armor penetration nem egy fontos a hunter számára (ez változni fog a 3.1-ben).
Nagyon fontos viszont az Improves Stings. Mivel az egyik fő sebzést a SS után ellőtt CS adja, ezért fontos, hogy minél nagyobb legyen az SS sebzése. E mellett a Careful Aim is elengedhetetlen. MM hunterként gondolni kell a mana poolra is, igy relative nagy az Int. Ezzel 1 Int = 1AP, ami skálázódik a TSA-val is.
Ezen kívül fontos, hogy a hit rating meglegyen, ezért amíg a cuccod nem lesz jobb, addig 1-2-3 pontot a Focused aim is megérhet (persze amig szintezel ez nem gond, de ha mész instázni, ott a magasabb szintü mobokra sok misst lőhetsz). -
#136951 Hello, tudnátok véleményt mondani egy lvl 70-es hunti talentről?
ez lenne -
#136950 Plusz expertise.
Amugy nem vagom miert megy a sirasrivas allandoan hogy a retri a legegyszerubb kaszt.Tessek inditani egyet es lehet oromkodni.A felsorolt dolgokon kivul nem art figyelni arra melyik paladin mivel judgeol,hogy mennyi manad van,mert a conc szivja kemenyen,es ha nem kapsz healt hoppa oom.Hogy hova helyezkedsz,hogy mikor kerulsz elso helyre az omenben az allando judge critekkel.A bevett judge/divine storm/crusader strike melle bejon naxxban az 2 undead elleni skill,ezt kell folyamatosan rotalni ugy h manad is legyen.Egyfolytaban figyelni mikor bubizz ha epp a trash radmaszik az aoetol,vagy loh-ezz vmi healert aki meg kevesbe figyel,vagy DI-zz ha epp wipe jon.
Van egy affli lockom is amivel naxxba jarok.A ketto kozti kbseg annyi hogy a retrinel elegge le tudok izzadni mire hozom a kozepkategorias dpst anelkul h meghalnek,a casternel pedig kavezgatok,whispelgetek es nezem a kornyezetet mikozben kemenyen spamelek 2 gombot amire az osszes makro meg van irva.
-
#136949 a második vilgáháborúban sem egy-egy ország volt a szövetséges- és tengelyhatalmak :)
Bár nem egészen értem a kérdésedet, foglalkozásnak érdemes párokat választani, péládul az alchemyhez a herbalismet, vagy a leatherworking mellé a skinning, így magadnak szerzed a nyersanyagot. -
SlaCker #136948 Köszönöm a válaszod!
Most megnyugodtam. :) Szóval akkor a Blizzard gondoskodik azokról akik nem szabályosan játszanak. :))
Sajnos nem tom mért,de mindíg előbb kérdezek aztán olvasok és volt Darkmoon-ban egy emberke aki elmondott mindent! :)(bár csekély és szinte semmit mondó angol tudásommal kicsit és sokat következtetve,de megértettem)
Mostmár tom hogy azzal a kicsi tankal másik játékos ellen lehet játszani.Tegnap sikerült az ágyúval is belerepülni a körbe,de nem adott semmit. :)
Amúgy ez az ünnepség nem az Alchemystáknak szól! XD
Azokat a hozzávalókat honnan lehet szerezni?Persze azt láttam hogy az eggyik az enginer szakmát a másik meg leatherworkinget igényel.A többihez a hozzávalók azok honnan esnek?Ugyan úgy moob-ból?Volt ott olyan akinek valami mancs meg ilyenek esnek.(bocsi ha érthetetlen,de annyi mindent kell megjegyezni :) )
Wildor ilyeneket ne!!Légyszi!!Ez undorító!!46 mp-ig bírtam,de úgy,hogy szétnéztem még az oldalon. XD
Fehércsoki te mit mondanál rá,hogy micsodák? XD frakció?társadalom? XD -
Warden #136947 Semmivel nem egyszerűbb vagy bonyolultabb a működési elve mint teszem azt a dk-rogue-survival hunter vagy bármelyik tallentág ami dps slotban indul.Persze lehet nyomni ugy is hogy ami nincs cd-n azt használod de ez igaz bármely classra.A judgement valóban elsőséget élvez és annak a cd-e a mérvadó ami tallentelve és négyes setbonussal 7 sec vagyik 2 autoswing-nyi idő.Ez a 7 sec azért érdekes mert a többi sebző képességednek 6 ill 10 sec a cd e és ugye egy gcd-n pörögnek.Amennyiben érdekel a leghatékonyabb működtetése ITT mazsolázhatsz kedvedre.
Kotta az a 200 hit kb a 3.02 környékéig volt elegendő mikor egy bugnak köszönhetően a már nem létező precision ha valaha tallentelve volt beszámítódott .Valóban nem szűkséges a 300 as hit capet elérni de 270 nagyon nem árt ha nem akarod hogy misseljen a judgement.Az hogy a cs vagy az autoswinged missel nem a világ.Nem tudom mit néztél be ptr en de a saját tapasztalatom az hogy valamivel inkább nőt a dps igaz raid környezetben csak freyan teszteltem.Jól muzsikál az exo pláne ha rá glyphelsz.Ezt majd ugyis nerfelik a pvp arcok miatt mert igy a retri pala már 30 yardról kezdi az aprítást a casterek nagy örömére.A raid támogatása pedíg szintén nőt egész hasznosan lehet majd a 3.1 től tallentelni.Összeségében inkább egy 5%-8% nyi dps növekedés és plusz bónuszok a raidnek.A gemeleés meg nem ördöngőség ha megvan a hit ed critre mindent végül is abból élsz... -
#136946 mindig...elrontom:D -
#136945 azért ez teljesen nem igaz..:)
pve single target vagy pve aoe...
single target: judgement >cs >consec >ds >exorcism holy wrath(ha undead demon)
és igen amint judgement lejár kezdeni mindíg az adott legnagyobb dps-el
aoeben meg consecration ds holy wrath(ha undead) judgement és utána ami jön
azért azt se felejtsd el h rengeteg a kontár... gemelni általában veszett szarul gemelnek
van aki még enchantoltatni is gagyit használ
nem beszélve a trinket használatról...meg h túlmisztifikálják a hit jelentőségét... bossokra 200bőven elég afelett csak megszabadulni érdemes tőle
az a jó benne egyébként h nincsen kifejezett ragaszkodom hozzá rotáció hanem fcfs rendszerrel nyomjuk
btw így is kapunk kb ptr-en 3-5%nerfet livehoz képest
pvp-t nem taglalom mert az a vicc kategória és nem foglalkozom vele:)
-
#136944 buzievagy? -
#136943 igy igaz. -
t0ma #136942 1. gold seller. egy kb. 10-15 masodpercig letezo karakter, aki penzert arul goldot. jobbklikk a nevre es `report spam`, de sokat nem ersz el vele. ha nagyon zavar, van egy par addon, amivel ignoralhatod a lvl 1-es karaktereket.
a hullak azok valszinu ojan karakterek, akik meghalva logoutoltak, de az csak tipp
2. ez -
Kyrus #136941 Attól függ kinek a szempontjából, minek a lényegét?! :D Na de eme téma boncolgatása, már több energia befektetés lenne a kelleténél, mert lényegét tekintve számomra szinten aluli a megnyilvánulás
Nem mellékesen pedig ez nem egy filozofálós topic.. -
WiLDoR #136940 kicsit utánaolvastam topic-okban a retripalákok pve dps-éről, rotákról, etc, mert nálunk azért elég jól osztják a dmg-et, hát kb. ennyi volt a lényeg: "i use whatever isnt on CD, priority to judgement"
hát bazi komplikált egy dolog lehet -
WiLDoR #136939 OFF:
Bocs, ezt, most, muszáj.
CSAK NAGYON ERŐS IDEGZETŰEKNEK
Komolyan mondom, én nem birtam végignézni, annyira brutál
Ja, meg a link, ami kapásból alatta van, na az se gyenge...asszem megyek is hányni -
#136938 mivan a macis logómmal? :D -
Renátó1985 #136937 bocs Terokkar -
Renátó1985 #136936 sziasztok játszik valaki terrokar szerveren? -
#136935 Természetesen a másik oldalon játszik, hiszen egy gerinctelen ratyi alak :D
Egyébként akár akarta, akár nem, akár leesett, akár nem elég jól megfogta a lényeget :D -
#136934 kb 4 hónapja nem wowtopicoltam..:)
elég volt h a guildemben az agyamra mentek:D
most meg hiányzik kicsit még úgyh ilyen pótwow ez is meg ej is meg fs is:)
-
#136933 reakcioidö ftw :D látom bepótoltál 1 hónapnyi postot :DDDDD -
#136932 Ez jó lesz DK leveling talentnek? 68-80
Link -
#136931 nálunk a rugók lámák-folyamat kapnak 3-4 helyet 25fősben de kb hozzák is mindig az utolsó dps helyeket bossokon...gearjük van cserébe nem értenek talentezéshez meg rendes dps cycle-t se használnak
kedvencem a cl.. hazamegy melóból megrendeli a pöpit elteker egy két cigit aztán megy nulla reakcióidővel raidre-aztán magyarázkodik h ennyit lehet kihozni a rogue-ból:)... - nem is tudom minek húzom az időt velük... akikkel szerettem játszani mind leléptek már
még szerencse h irl miatt 2-3 hónap szüntelést tartok mert már kezdtek az agyamra menni
anyway retpala nem sux csak tudni kell használni(skill>gear) de ez nem újdonság)
patch után meg érdekes lesz a felszabadult csomó talentponttal
-
Dr DeViLKiNG #136930 2070, de kicsit javult, mert egyre több 2.1+k teameket kapunk 15+ pontokért. -
#136929 Kösz! -
#136928 felrakni fel lehet, mert a dvd-n rajta vannak a korábbiak is, de játszani nem fogsz tudni vele ha nincs érvényes cd kulcsod mindhez. -
#136927 Sziasztok, kérdeznék gyorsan valamit. Egyik haverom azt mondta hogy a wotlk-hoz nem kellenek az elötte lévők (WOW+BC) hanem csak simán fl lehet rakni mert az már egy különálló wow... :o
Csak megkérdezném hogy ez igaz? :) -
Kyrus #136926 hmmm.. "ratyi geci fajták" .. mindegy melyik oldalon játszol, csak gratulálni tudok:D -
#136925 pedig az emberek közül jól megkülönbötethető hogy a ratyi geci fajták játszik az egyikkel és a cool arcok a másikkal. -
#136924 Nem 2 külön faj az ally meg horda az nem faj. -
#136923 2100+ -on jársz már?:) -
SlaCker #136922 Gyűjtöttem megint az élményeket! XD
1.Küldtek nekem valami gold vásárlást awsgd felhasználó név alatt!
Ezt meglehet tudni,hogy kivolt,vagy esetleg lehet a Blizzard felé jelezni?
Ez kicsit bosszant.A másik,hogy láttam olyan hullákat akik 3 napig is ott fekszenek.Az mért van?Azok botok?
2.Van valami fesztivál most Thunderbluff mellet!Az mi lenne? :)
Meg játszottam azzal a kicsi tankal,de nem jöttem rá mire való. :((
Na és az az ágyú! XD Azt nem tom hogyan kell irányítani,de nem sikerült beleesni abba a körbe! :)
Más:Ally és Horda Ellenségek!Két külön faj.Ez egyértelmű,hogy ölik,öljük egymást!Mondjuk,ha egy 70es kari többször sőt sokszor leöl egy 20-as karit az csak a felhasználót minősíti.Én az allyst (ha kissebb nállam vagy sokkal kisebb) max 2-szer leölöm aztán hagyom,de a velem egyszintűt ameddig meg nem unjuk! :)) -
#136921 Ha ennyire zavar a gear odamegyek én neked jó gearbe is gankelni.
(ezt tök fölösleges beírnod ally is horda is csinálja ez van és mind2t ugyanennyire zavarja a másik) -
#136920 Szerintem nincs, és nem is lenne sok értelme. A tooltippeket folyamatosan változtatják és javítják, néha az értékeik is változnak. Azt a hatalmas 50 elemből álló szókincset, amiből gazdálkodnak mindenki meg tudja tanulni. -
Renátó1985 #136919 sziasztok
Tud valaki olyan addonról amivel a varázslatokhoz áldásokhoz tartozó információt szerkeszteni lehet?
ha igen elég a neve is köszönöm előre -
#136918 unholyval dettó, kajára nem volt szükség soha, elitekhez esetleg egy-egy potion, de az sem jellemző. -
#136917 másik tegnapi szösszenet, egy 80as pala meg egy dk kitakaritotta thrallmarban az összes npc-t, érdekes módon, amikor leszállt egy 80as hordás dk a griffel, egyből bubi hs... -
#136916 tegnap palámat felbuffolta egy NE priest :D
tegnapelőtt meg nekemjött valami törpehunter a rugómnak, persze jól meghalt, a sors keze, ma 80as DKval mentem netherwinget repuzni és jujj megláttam és megöltem. a mellette levő 6x DK nem értette őt miért nem öltem le sztem :D
már párszor kifejtettem, az én hozzáállásom, hogy kicsit nem ölök, csak ha épp öl valakit, akkor azért segitek a saját frakcionak, 80ast se támadok be, csak ha ö hepajkodik azért visszaütök.