166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#136998 szünnyéémeg -
ShaiHulud #136997 juj de sotet vagy. -
#136996 először mást akartam írni, de de az öncenzúra életbe lépett...
mi a harapós ló kócos hajáért zsidózol, pláne egy játéktopicban? hülye kérdésre hülye válasz egyébként, arról nem is beszélve hogy igaza volt, csak éppen kicsit sarkosan fogalmazta meg.
törlés, ban -
#136995 Miért ugatod le ha igaza van és te vagy a hülye? -
stakypot #136994 Te is nagy balfasz lehetsz... :D
Talán még zsidó is vagy, neeem? Nah az aztán még szép lenne.
Egy balfasz zsidó. :o) -
#136990 csak wotlk és patchelés. -
stakypot #136989 Sziasztok
Egy kis segítség kellene.
Nem sokat játszottam a WOW-al, kb fél évig, azután 3-4 hónap szünet, most szeretnék újra játszani. Megvan a WOW (GB) a WOWBC (GB), meg most szereztem meg a WOTLK-ot (EU). Mi a módja a telepítésnek? Patchelni azután kell miután felraktam a WOTLK-ot is? Vagy a BC után pachelés, azután meg a WOTLK, és azt is pachelni??? Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm! -
#136988 Igen úgyértettem. -
vidu01 #136987 Akkor feltételezem ha 47es szinten szelidítek majd meg vmit lesznek elosztatlan talentjei. Vagy lvl20ig el kell dönteni milyen petem lesz végig? -
#136986 tehát 4 szintenként egyet -
#136985 Lvl 20tól kap a pet talentpontokat,szintenként 4t,és igen ha elküldöd a talent is elveszik. -
vidu01 #136984 Hunternél ha rakok néhány talent pontot a petre utána elküldöm mert másikat szeretnék akkor vele együtt a talentek is elvesznek?
-
WiLDoR #136983 hát ezt rém nehéz lehetett kilogikázni, pláne azok után, hogy ptr-en a noblegarden kezdetét eltolták április 26-ra, s ugyebár a patch azelött kell, hogy megérkezzen, mivel azokat a motyókat is be kell még pakolni a gammába
az én tippem egyébként 22-e.
s még húsvét elött be fogják jelenteni, hogy patchday 22, igy aki akarja, annak még lesz 1, talán 2 resetnyi ideje, hogy az elmaradt ahci-jait gyorsba behúzza... -
#136982 jaja a seal judgementje pukkant rám:P -
WiLDoR #136981 ez a megnevezés már annyi oldskool, vannak már helyette már sokkal jobbak, mint pl.: hunisztán, magyarisztán, neocigányia, hunsrael és társaik.
légy már trendi, használd inkább ezeket
amúgy meg tökéletes aréna pontszámító és díjazó rendszert sose fognak tudni csinálni, mert jó emberi szokás, hogy mindenben megkeressük és kihasználjuk a kiskapukat, amikkel ki lehet játszani a rendszert -
#136980 judgement volt az;)
owned -
Kyrus #136979 Mikor jön már a 3.1 -
#136978 mert igyis fizetsz. miért gebednének meg, ha "0" melóval is elvannak. tiszta magyar mentalitás, már várom mikor rakják át a székhelyüket bivalybasznádra. -
#136977 amit devil írt az arénacsapat újraalakításáról meg amiket hallottam,hogy 3v3,meg 5v5-ben direkt lebuknak az emberek 1200-ra az meg undorító és csalásnak tartom!
MIÉRT,MIÉRT nem lehet megcsinálni rendesen?
/tegnap kaptam 21k armorba cca25% crit csökkentéssel egy 5900-as seal of the martyr-t:P az nem gyenge baszki/ -
#136976 1 millijó híl:P
olyan szép:) -
#136975 Este is be kéne néznem törölgetni? 3 mély lélegzet után írj hozzászólást :) -
#136974 de, csak kevésbé :) -
#136973 itt mit kell nézni? -
#136972 pvp-ben nem romlik az armor:P -
#136971 Milyen csoda bg jön 3.2-vel? Erről nemtok semmit..
Na meg azt se tudni 3.1 mikor jön, nemhogy 3.2, és addig mi mást csináljon a pvp beállítottságú player? -
WiLDoR #136970 jah, meg menjél javíttatni, ideje lenne már :D -
WiLDoR #136969 hát nagyon le vagy te maradva, ha ezt a site-ot nem ismerted
ha cenzúrázatlan, csúsztatásmentes híreket akarsz olvasni, akkor ez rá az egyik jó hely -
#136968 ki is készített idegileg,hogy 3 óra hossza alatt sikerült 20 pontot huzni -
#136967 felejtsétek már el az arenat a faszba, úgyis háttérbe szorítja majd a blizz ha jön a 3.2 a csodabgvel -
#136966 szopjanak már le! -
#136965 -
#136964 mostani armoryd nem gáz, én a badges cipőt hordanám és az összes hit gemed str-re cserélném. hit megmaradna és ap-d jobb lenne jóval+egyik trinkethez ha van gold nem ártana a darkmoon card vagy a sima badges is
de ez az én véleményem
-
Warden #136963 Ugyanez a survical hunter remek esete is ott sincs fcfs, prio van az explosive shotra.Ettől függtlenűl nem könyebb vagy nehezebb vele játszani mint teszem azt a bm vagy az mm ággal.A játék változik patchről patchre a vanila wowban volt mm hunter resto sámán resto droid meg holy pala aki más talenten volt az casualkodhatot.A bc ben már a bm hunter bírt a legnagyobb dps-el és volt feral droid is raidkörnyezetben.Most meg ebben a teljesen casualra vett kiegben tökmindegy ki milyen talen játszik ugyanugy megvan most a hunternél a survival a legjobb dps raid healre a sámán a legjobb healer DE szinte minden class minden ága játszható raid környezetben is.A dk rotációról meg csak annyit ha valamit rosszul nyomsz nagy kaland borult a rotációd uh tényleg hatalmas dolog visszaállni hisz mennyi is a következő sebző képességed ideje?Per pillanat 4 acsi van echte a dpsre kihegyezve ez a 3 perces pachwerk 10-25 re ill a malygos 6 perc ugyancsak 10-25 ben.Eltelt annyi idő hogy tökmindegy miylen setupal simán hozható mind.patcwerk akár 2 perc alatt is ha 3-4 healer marad csak a fightra. -
Warden #136962 265 a hit ratingem egy csizma cserével megvan a cap is de nagyon nem szoktam használni ill csak speciális esetekben.Mit értesz top guild alatt? Az arathor egyik top guildjében játszom egyszem retri palaként a létező összes 25 fős achivement megvan de nem ez a mérvadó.Mint minden más guildben itt sem örvend nagy népszerüségnek ez a classág és ha nem hoznám a megfelelő dps-t nemigazán kerülnék raid közelébe, ez azonban nem fenyeget. -
#136961 Ha most 70-es vagy, de fejlődsz tovább 80-ra akkor erősen ajánlom hogy talentolj át BM-re. -
#136960 amúgy hidd el sokan még az fcfs rendszert sem képesek betartani:) -
#136959 arikah-nak a forumja az jobb imo - FCFS ftw
nem tudom nálatok h van de 200-220 hit felett én még topguildes retpalát nem nagyon láttam
judgment meg ha akarod se missel, ez van ezt kell szeretni
precision ghost hit-je már régen nincsen amúgyis bug volt amire nem szabad építeni
hitet és expertise-t gearből szerezz utána le lehet tojni mert nem létszükség a hitcap
mellesleg cs és ds se missel már 170 körül sem(mellesleg hordás is vagyok tehát heroic presence sincs nekünk)
tudom screenshot or didn't happened
-
#136958 Viszont te soha nem leszel OOM akkor se ha nem figyelsz -
YakHead #136957 Te, ez az oldal nagyon zsír. Na nem a "liberális" táncművészek miatt -
WiLDoR #136956 nemtom mi a bajod ezekkel az emberekkel, mi még támogatjuk is őket.
sőt, van saját ünnepük is.
rásszistá' vagy tán', tesó? :X
mondhatom ezt nyugiba ez már úgyis szállóigévé vált :D
na de viccet félretéve, meglepődtem rajta, hogy létezik ilyen, hogy fcfs rota, szal ez kb. vicc...vagyis nem az, de tök frankó benne, hogy a cd-k miatt nincs az, mint a dk-nál, hogy véletlenül 2x nyomok be egy strike-ot, aztán burult miatta a teljes rotám, mert nincs rúna...
dehüm, na mindegy.
cszabi: ja és nem vagyok buzie, csak kiakadtam egy pöttyet, s gondoltam megosztom a jónéppel ezt a remekbe szabott művet, mert akkor már ne csak nekem kelljen szenvedni miatta xD