166745
  • TVelvet
    szünnyéémeg
  • ShaiHulud
    juj de sotet vagy.
  • Lacee
    először mást akartam írni, de de az öncenzúra életbe lépett...
    mi a harapós ló kócos hajáért zsidózol, pláne egy játéktopicban? hülye kérdésre hülye válasz egyébként, arról nem is beszélve hogy igaza volt, csak éppen kicsit sarkosan fogalmazta meg.

törlés, ban
  • jazzy
    Miért ugatod le ha igaza van és te vagy a hülye?
  • stakypot
    Te is nagy balfasz lehetsz... :D
    Talán még zsidó is vagy, neeem? Nah az aztán még szép lenne.
    Egy balfasz zsidó. :o)
  • werkfilm
    csak wotlk és patchelés.
  • stakypot
    Sziasztok

Egy kis segítség kellene.
    Nem sokat játszottam a WOW-al, kb fél évig, azután 3-4 hónap szünet, most szeretnék újra játszani. Megvan a WOW (GB) a WOWBC (GB), meg most szereztem meg a WOTLK-ot (EU). Mi a módja a telepítésnek? Patchelni azután kell miután felraktam a WOTLK-ot is? Vagy a BC után pachelés, azután meg a WOTLK, és azt is pachelni??? Ebben kérném a segítségeteket.

Előre is köszönöm!
  • Fehercsoki
    Igen úgyértettem.
  • vidu01
    Akkor feltételezem ha 47es szinten szelidítek majd meg vmit lesznek elosztatlan talentjei. Vagy lvl20ig el kell dönteni milyen petem lesz végig?
  • jazzy
    tehát 4 szintenként egyet
  • Fehercsoki
    Lvl 20tól kap a pet talentpontokat,szintenként 4t,és igen ha elküldöd a talent is elveszik.
  • vidu01
    Hunternél ha rakok néhány talent pontot a petre utána elküldöm mert másikat szeretnék akkor vele együtt a talentek is elvesznek?

• WiLDoR
    hát ezt rém nehéz lehetett kilogikázni, pláne azok után, hogy ptr-en a noblegarden kezdetét eltolták április 26-ra, s ugyebár a patch azelött kell, hogy megérkezzen, mivel azokat a motyókat is be kell még pakolni a gammába

az én tippem egyébként 22-e.
    s még húsvét elött be fogják jelenteni, hogy patchday 22, igy aki akarja, annak még lesz 1, talán 2 resetnyi ideje, hogy az elmaradt ahci-jait gyorsba behúzza...
  • [HUN]Crassus
    jaja a seal judgementje pukkant rám:P
  • WiLDoR
    ez a megnevezés már annyi oldskool, vannak már helyette már sokkal jobbak, mint pl.: hunisztán, magyarisztán, neocigányia, hunsrael és társaik.
    légy már trendi, használd inkább ezeket

amúgy meg tökéletes aréna pontszámító és díjazó rendszert sose fognak tudni csinálni, mert jó emberi szokás, hogy mindenben megkeressük és kihasználjuk a kiskapukat, amikkel ki lehet játszani a rendszert
  • k O T T A
    judgement volt az;)
    owned
  • Kyrus
    Mikor jön már a 3.1
  • capaszabi
    mert igyis fizetsz. miért gebednének meg, ha "0" melóval is elvannak. tiszta magyar mentalitás, már várom mikor rakják át a székhelyüket bivalybasznádra.
  • [HUN]Crassus
    amit devil írt az arénacsapat újraalakításáról meg amiket hallottam,hogy 3v3,meg 5v5-ben direkt lebuknak az emberek 1200-ra az meg undorító és csalásnak tartom!
    MIÉRT,MIÉRT nem lehet megcsinálni rendesen?

/tegnap kaptam 21k armorba cca25% crit csökkentéssel egy 5900-as seal of the martyr-t:P az nem gyenge baszki/
  • [HUN]Crassus
    1 millijó híl:P
    olyan szép:)
  • picket
    Este is be kéne néznem törölgetni? 3 mély lélegzet után írj hozzászólást :)
  • TVelvet
    de, csak kevésbé :)
  • TVelvet
    itt mit kell nézni?
  • [HUN]Crassus
    pvp-ben nem romlik az armor:P
  • antgecc
    Milyen csoda bg jön 3.2-vel? Erről nemtok semmit..

Na meg azt se tudni 3.1 mikor jön, nemhogy 3.2, és addig mi mást csináljon a pvp beállítottságú player?
  • WiLDoR
    jah, meg menjél javíttatni, ideje lenne már :D
  • WiLDoR
    hát nagyon le vagy te maradva, ha ezt a site-ot nem ismerted
    ha cenzúrázatlan, csúsztatásmentes híreket akarsz olvasni, akkor ez rá az egyik jó hely
  • [HUN]Crassus
    ki is készített idegileg,hogy 3 óra hossza alatt sikerült 20 pontot huzni
  • werkfilm
    felejtsétek már el az arenat a faszba, úgyis háttérbe szorítja majd a blizz ha jön a 3.2 a csodabgvel
  • [HUN]Crassus
    szopjanak már le!
  • [HUN]Crassus
  • k O T T A
    mostani armoryd nem gáz, én a badges cipőt hordanám és az összes hit gemed str-re cserélném. hit megmaradna és ap-d jobb lenne jóval+egyik trinkethez ha van gold nem ártana a darkmoon card vagy a sima badges is
    de ez az én véleményem

• Warden
    Ugyanez a survical hunter remek esete is ott sincs fcfs, prio van az explosive shotra.Ettől függtlenűl nem könyebb vagy nehezebb vele játszani mint teszem azt a bm vagy az mm ággal.A játék változik patchről patchre a vanila wowban volt mm hunter resto sámán resto droid meg holy pala aki más talenten volt az casualkodhatot.A bc ben már a bm hunter bírt a legnagyobb dps-el és volt feral droid is raidkörnyezetben.Most meg ebben a teljesen casualra vett kiegben tökmindegy ki milyen talen játszik ugyanugy megvan most a hunternél a survival a legjobb dps raid healre a sámán a legjobb healer DE szinte minden class minden ága játszható raid környezetben is.A dk rotációról meg csak annyit ha valamit rosszul nyomsz nagy kaland borult a rotációd uh tényleg hatalmas dolog visszaállni hisz mennyi is a következő sebző képességed ideje?Per pillanat 4 acsi van echte a dpsre kihegyezve ez a 3 perces pachwerk 10-25 re ill a malygos 6 perc ugyancsak 10-25 ben.Eltelt annyi idő hogy tökmindegy miylen setupal simán hozható mind.patcwerk akár 2 perc alatt is ha 3-4 healer marad csak a fightra.
  • Warden
    265 a hit ratingem egy csizma cserével megvan a cap is de nagyon nem szoktam használni ill csak speciális esetekben.Mit értesz top guild alatt? Az arathor egyik top guildjében játszom egyszem retri palaként a létező összes 25 fős achivement megvan de nem ez a mérvadó.Mint minden más guildben itt sem örvend nagy népszerüségnek ez a classág és ha nem hoznám a megfelelő dps-t nemigazán kerülnék raid közelébe, ez azonban nem fenyeget.
  • Cápafogxy
    Ha most 70-es vagy, de fejlődsz tovább 80-ra akkor erősen ajánlom hogy talentolj át BM-re.
  • k O T T A
    amúgy hidd el sokan még az fcfs rendszert sem képesek betartani:)
  • k O T T A
    arikah-nak a forumja az jobb imo - FCFS ftw
    nem tudom nálatok h van de 200-220 hit felett én még topguildes retpalát nem nagyon láttam
    judgment meg ha akarod se missel, ez van ezt kell szeretni
    precision ghost hit-je már régen nincsen amúgyis bug volt amire nem szabad építeni
    hitet és expertise-t gearből szerezz utána le lehet tojni mert nem létszükség a hitcap
    mellesleg cs és ds se missel már 170 körül sem(mellesleg hordás is vagyok tehát heroic presence sincs nekünk)
    tudom screenshot or didn't happened
  • HunnernesKonge
    Viszont te soha nem leszel OOM akkor se ha nem figyelsz
  • YakHead
    Te, ez az oldal nagyon zsír. Na nem a "liberális" táncművészek miatt
  • WiLDoR
    nemtom mi a bajod ezekkel az emberekkel, mi még támogatjuk is őket.
    sőt, van saját ünnepük is.
    rásszistá' vagy tán', tesó? :X

mondhatom ezt nyugiba ez már úgyis szállóigévé vált :D

na de viccet félretéve, meglepődtem rajta, hogy létezik ilyen, hogy fcfs rota, szal ez kb. vicc...vagyis nem az, de tök frankó benne, hogy a cd-k miatt nincs az, mint a dk-nál, hogy véletlenül 2x nyomok be egy strike-ot, aztán burult miatta a teljes rotám, mert nincs rúna...
    dehüm, na mindegy.

cszabi: ja és nem vagyok buzie, csak kiakadtam egy pöttyet, s gondoltam megosztom a jónéppel ezt a remekbe szabott művet, mert akkor már ne csak nekem kelljen szenvedni miatta xD