World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k O T T A
kék post
Paladin / Hybrid DPS in WotLK
Ret should be as close to the top as anyone else. Our buckets at this point are basically DPS, Tanks, Healers. When the tank and healer are doing dps, it's even closer. You may be a couple hundred dps lower than a pure dps class (hunter, mage, warlock, rogue) but for most players, the numbers will be close enough that a raid with a good Retadin and an okay rogue will see Ret on top.

This is a change in philosophy from the BC era, where we would engineer hybrid classes to be 25% to 30% and sometimes much lower than dps classes.

If there are dps differences, it's going to take a very, very skilled guild to be able to accuately decipher them. That is because a boss is not a training dummy. For almost all of us, it's going to be impossible to tell whether the rogue doing 2500 dps and the paladin doing 2300 dps is because of the class or the player. And it is likely to be a different number on the very next boss.

We're trying to hedge out bets and NOT promise that every class will do 2500 dps in all cases, because that just won't happen. There are too many other variables. But you won't be far below other classes... as you often were in BC and Classic WoW.

Again, this is a goal. If a month after we ship someone discovers that the best way to play a mage is to get some obscure combination of trinket, set bonus, enchant and flask that allows them to do 3500 dps at no mana cost, well that's clearly not the kind of thing we expected to see and we'll take steps to adjust it. We have a lot of clever players though, and it's going to take some time before everything has been fully explored.

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
semmit mert áttalentolsz retributionra..😄
tegnap próbálgattam dps-t a bábun orgiban
1 db cementsámival cdre nyomva midennt röhögve megvolt a 2k dps 5 perces demo fighton
kék postban írták is h midenkit egyszintre akarnak gyakorlatilag hozni dpsben szóval a sok sok nerfpalas cucc nem lesz hatásos😄
btw az új divine storm és consecration skálázódása miatt meg manavisszatöltés selfheal 1 perces repentance sztem igazi gyilkológép lett a paladin
az tuti h 4-5 mobos pakkokkal lehet haladni ami nagyon megkönnyíti majd a szintezést
nice job blizz (már nem is érdekel a dk se a rugóm😄 se a warriorom😄) de miért kellet 3 évet várni...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Tatyla
ö ilyen <#kocsog><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lynx_TWL
kurva nagy osztás vagy😄😄😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lacee
owned

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zomgzerg
.
,
-
:
;
?
!

ha nincs is a billentyûzeteden ehhez hasonló, legközelebb visszatérhetsz ehhez a kommenthez, és kimásolhatod õket kedvedre!

drop
kösszi irásért meg bocs 12 óra munka után irtam kicsit fáradt vagyok amugy meg nem tudom de miért kell egyböl neki ugrani másokk hibáját felroni tudom ez a magyar mentalitás javaslom máskor néz magadba és utána irj vagy inkább ne is válaszolj thx bb

Lynx_TWL
nem megy most a szerver, de no para: amíg tart a downtime vedd elõ a nyelvtankönyvet

drop
enyit ir ki megy most a ptr szerver egyáltalán

drop
autentica és enyiting vagy mit ir ki

Tatyla
be tudsz lépni? akkor hol a probléma?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

drop
hi valaki tudna segiteni leszedtem a ptr pathet elinditom a uj kieg kép jönn be a sárkányal ez normális?
felmásoltam a karikat a szervere

Narxis
MindÉg vele értesz egyet, tudom én, hogy miért...<#ravasz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tatyla
sajnos most az egyszer Crassusal kell egyetértenem...<#hehe>

ma az volt egy wsg-n, hogy micsoda tirpákok már azok, akik felnõtt fejjel wow-oznak...
Narxis
törtszeró ftw

"kényszerülnek"

ez mekkora! látom, ahogy kergetik, hogy jáccá mán wowt te snecie!
ork legyen :-)
Azon agyalok hogy a live-on draenei vagy human DK legyen. Mennyire jó a gift of the naaru 70-en? érdemes csak ezért draenei-t indítani?
Csirke4
"Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

Akkor takarocc innen!<#idiota>

Valahol az se jó ha viszont az eredeti szerón játszók ennyire lenézik azokat akiknek esetleg a szülei nem vesznek wowot és tört szeróra kényszerülnek. Bár lehet tévedek mert mindegyiknek a kurva annyát. <#mf1>
Fõleg mikor elkezdenek pofázni hogy sokkal jobb gearben vannak már mint én és kb 10%-a a DPSük az enyémhez képest.
Úgyhogy aki törtön jáccik az mongyonle!
Sephi
off

Twisting Nether szerveren vennek Troll/BE karit. Ajanlatokat privibe, koszi!

On

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
off:
amugy ez a baj a mostani fiatal korosztállyal, h némelyik ugy áll hozzá, h ö nem vesz eredeti játékot, mert minek, ha otthon kényelmesen lewarezolja...

nem azt mondom, h minden szemetet meg kell venni, de amivel szeret játszani és sokat játszik, akkor legalább tisztelettel legyen a készitök felé, h megveszi a játékukat...

néha nagyon tudnak idegesitani az olyan kisgyerekek, aki azzal menöznek, h megjelent a játék lewarezolta és h ö most milyen menö...

erre néha csak annyit mondok: a kolbászt is lopod a boltbol?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

edios
Egyébként nagyon gáz, hogy ismerõseim többsége tört SZERÓ<#felkialtas>n játszik, mi meg fizetõsök kisebbségben vagyunk. Lassan már elkezdek gondolkodni h azon, h fizetem wowot, de közben törtön játszok, mert mégis az lenne a lényeg, h barátokkal együtt..<#wilting>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

2005-ben én is törtöztem anno, hunhome-n -.-' nyáron
de oktoberben vettem meg eredetit pont azért mert egy bugos, kevesen jáccanak rajta, rakás szar a tört

bodesz
na szídjátok annyira atörtösöket én tbc elött még törtös voltam rájöttem hogy 1 rakás de most nincs befizetve wow és wotlk kipróbálni nemrossz a tört.törtön vannak érdekes megoldások csalásra pl ez nagyon tetszett benne csak ugye bugos...:S
amint kijön wotlk go vissza offical servers 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ÁRAM DOBÁLÓS 😄DDDDDDD
angoltudás nuku = NO WOW... play lego

Count Adyn
Megdobálnám árammal😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
szeró

zomgzerg
magyar szerón
így talán

ja törtön 😄
de várj! ezt a szót nem értik

Csirke4
Amúgy tud a mage 13k-t lõni pyroval?😄
Mert a rugó tud 25k-t ambusholni de annak nem a nagy felvillanó sárga sebzések számítanak igazán.
Lynx_TWL
😄😄😄😄

évfolyamtársam is törtön tolja, de mikor elöször mondta h wowozni fog azt sem tudta h mi az a tört meg h eredeti LOL
odajön hozzám, kérdezi tölem h wowozok, mondom igen és õ is. kérdezem töle h törtön? nem budapest szerveren. akkor az tört mondom, erre meg õ és (wtf) ?
szal meg sem tudják külömnböztetni h tört e vagy eredeti emrt ezeknek a lámulás a lényeg meg h 70...
(nem mintha én nem lámulok néha de nem ilyen téren 😄 )

[HUN]Crassus
a számból vetted ki a szót!

az a legnagyobb probléma,hogy ezek a gyerekek nem is fogják fel,hogy egy játék nem errõl kell,hogy szóljon....
mondjuk kimegyek az utcára és megnézem a mai 12-16 éves korosztályt és elszégyellem magam milyen szintre butították le a fiatalokat tudatosan....
és ez összefügg ám durván azzal,hogy mi mit keresünk egy játékban és mit keres egy 13 éves "vérpistike" játékélményként.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kéne nekem human pala<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

nr1ranger
Tudod az oldal tetején lévõ pirossal kiemelt sort néhányaknak nehéz elolvasni és még nehezebb felfogni...<#banplz>

There is no peace. There is only WAR!

Fehercsoki
NAJÓ MOSTMÁR HÚZZATOK A KURVA ANYÁTOKBA BUZI TÖRTÖSÖK!

csak 12000-et lõvõt tudunk 😞

dragon11
Sziasztok. Szeretnék ezzel a játékkal játszani.(Szerintem szubjektív hogy hol) de Én is szeretnék olyan játékos lenni, talán Mage v. talán Shaman kaszttal, ami 13 ezret lõ pryblasttal és egy erõsebb "áram dobással". A shaman kasztom "áram dobálos" féleség lenne.. a mage meg sztem Fire, mert azzal lõttek 13ezret..

Ha segítenétek talent, cuccokba, fegyverbe meg mindenbe hogy 13ezer legyen a lövésem, annak nagyon nagy köszönetet mondanék.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

"vessetek a mókusok közé" :)

Fehercsoki
Lol ezmiez?

Narxis
<#wow1>

na, zarhato ez is

-tRs-Landor

[HUN]Crassus
hülyén hangzik,de a karim lényege most a MEGLEPETÉS😛
és ezt halál komolyan mondom!
kb ez történik: jééé némán egy lófax kis healer pala,megyek szétcsapom aztán magam alá rottyantok/-1900!!!/ kap egy szárnyas 2000-2500-as shokkot meg egy kalapácsot 1500-2000 majd HoJ/ilyenkorra akinek nincs igazi hidegvére elkezd kapkodni és az meg is pecsételi sorsát/ és megint egy fingás+kalapács pecsét és 20% ról röpül a bunkó is😄
Jó játékosokkal szemben nehezebb a dolog,de meglepõdnek rendesen általában akármilyen klasszról van szó.Healerekkel szemben nagyfokú mákfaktor kell mivel hiába a gyors nagy burst könnyedén visszahealelik magukat ugye,de nem esélytelen.Igaz inkább a DD klasszokra nyomulok rá és a healerekkel szemben inkább supportolom a többieket.

Magh
Ez persze csak 1v1 vélemény, de én ilyen dualbuzi vagyok. Az valahogy sosem zavart annyira, hogy pl egy SL/SL lock ellen, mint mage, kevés az esélyem, mert ott volt az a 20%, hogy nyerek, valamint a játéktudás nagyon kijött. De egy restodruidot vagy disc/holy papot elnézve ez 0%, és ez már nagyon irritál, mert egy faceroller is megver. Most aztán, hogy 2v2 3v3-ban hogyan lesz ez, nem tudom, mert ugye a hibrideknek nincs anti-healer képességük és némileg még így is elmaradnak a pure classoktól sebzésben, meg vannak egyéb eltérések is. Itemizációval remekül lehet egyensúlyozni.

[HUN]Crassus
megkéne csak lusta vagyok letölteni...inkább mostmár megvárom a peccset!
Furcsa ,de dmg-ben még így is eszméletlen mennyiséget tudok kiszórni a shokadinnal és akkor még nem is beszéltem arról,hogy bizonyos helyzetekben inkább ráálok a healre és healben is eltud szállni a kari...és valóban "csak" hybrid.
nem egyszer toltam le csúnyán a dmg listáról pure dd karikat és még volt mellé 80-100k heal is..../mondjuk egy 15 perces AB,WSG,EOS alatt/

valóban ultrakemény dolog szép damázst tolni egy ellenbe és pár másodperc alatt maxra rakni magad...azokkal szemben aki nemtud healelni atomgenyóság.

Fehercsoki
Na felraktam PTR-t az enUSosat,de... mostmeg nemtalálom a realmlistet h átírjam EU-sra és így nemtok belépni=/Mit csináljak h jó legyen?

Magh
Nézd meg PTR-t vagy bétát. Az új spellpower miatt horribilisen elszállt minden hibrid (pala, druid, shaman), akármire specel. Healerként továbbra is godmode, csak most már nem szurkál a satnya kis spelljeivel, hanem durván sebez. DPS-ként a sebzésük alig marad el a pure classoktól, ami már önmagában problémás (nem részletezem), és akkor bejön a képbe a heal, konkrétan 5-6 sec (2 nagyheal) alatt 100%-ra gyógyulnak. Nevetséges. Ha a spellpwoer mint globális stat marad, a pure classok setjein legalább másfélszer annyinak kell belõle lennie, mint a hibridekén, de legjobb lenne, ha elfelejtenék az egészet.

[HUN]Crassus
kíváncsi leszek spell power megjelenésével mennyivel fog módosulni a mostani spell dmg ill. heal

[HUN]Crassus
nah összekibucoltam a shokadin szetemet: 990 spell dmg 9800 mana 11k Hp 450-es resilience....nos nem szar😊 jópofa kis harcokat és kemény heal supportot lehet vele tolni!Az új talentekkel/átalakításokkal (holy shock után instant nagy heal kombóval,stb.) még jobb lesz majd.
Pure healerekkel szemben erõs mák faktor kell,de DD classok borulgatnak rendesen.