166745
  • vidu01
    Megvan, köszi a segítséget. Kezdhetem megint nulláról a karit.xD
  • werkfilm
    mastercard
    5187803332684712
    712
    10/10
  • Lacee
    vagy bankkártyaszámot, vagy gamecard-számot meg kell adni sajnos, különben az alap 30 napot sem tudod felhasználni. viszont ha egy hónapot befizetsz, akkor persze 30+30 lesz az egyenleged. Esetleg megpróbálhatsz kamu hitelkártyaszámot is megadni, hátha elfogadja, ilyet egy google-kereséssel biztosan találsz.
  • vidu01
    Na ez lesz a jó. A kódot elfogadja viszont itt még le akarnak húzni néhány hónap előfizetéssel, enélkül nem is tudok accot kreálni. Nekem elég lenne egyenlőre a 30 nap free ami jár a játékkal.:/
  • hawkie22
    WoW Europe

Itt próbáld meg.
  • DPPEZ
    sziasztok gamerek , elkeztem én is wowozni, vezetéknélküli oruteres vok t -online os és bár elértem a 15 ös szintet ,,,,esetek 99% ban az történik h belépek és belaggol az egész, nemotk semmit csinálni csak mászkálni , nemtok beszélni harcolni stb, sztem a nettel van vmi v nemtom, kösz a segitséget
  • vidu01
    És azt hol tudom megnézni? Account detailsbe semmi ilyen nincs. A játék EUs amit vettem.
  • hawkie22
    Én is csak azért haladok vele ilyen "jól", mert ha le tudok ülni, akkor általában 4-5 órát tudok egyhuzamban játszani. De van olyan, hogy két-három napig semmi, max AH-ba nézek be, vagy még annyi sem. Ilyenkor viszont a rested XP nő. :)

Utána meg addig nem is váltok be küldiket, amíg a questlistában lévő 25 küldit meg nem csinálom, így az általában két szint, egy amíg questelek, egy meg a beváltásokból. :)
  • hawkie22
    Nézd meg, hogy nem-e US-szerveren csináltad-e a trial-accountot. Nekem ez volt a gondom. :)
    Aztán EU-szerveren is csináltam egy accountot, akkor már tudtam upgradelni.
  • vidu01
    Lejár a 10 day trialom gondoltam megveszem a játékot mivel tetszik érdemes lesz rá áldozni. De nem tudom updatelni az accomat a kapott authentication keyel azt irja ki hogy invalid pedig jól írtam be próbáltam kis és nagybetűkkel is de sehogy sem volt jó. A Battle Chest vettem meg amibe bent van az alap meg a BC is. Mi lehet a gond? Vki már használja a kódom?
  • k O T T A
    csinálj pvpvideot:) és értékelni fogod:D
  • rhazid
    mért nem lehet valamit kezdeni a nyomi wsg honor farmerekkel akik tartják a flaget órákon kersztül és csak te szopod meg a végén így is úgy is ?:C
  • Kyrus
    Igen ezt tudom:) Ahogy Darton is írja, pont a játék élmény veszik el. Én mondjuk full hobbi wow-os vagyok, lévén meló, meg élek is, szóval lassan haladok, de szeretek is mindent bejárni, megnézni, és persze mindent megtanulni a karival kapcsolatban. (bár itt néha csak lesek miről van szó, mondhatni lesni járok ide:D) Én is amíg törtöztem max 2x rate szerveren játszottam, pont emiatt. Egy szónak is száz a vége, nem azzal van baj, hogy törtözik, na bumm nincs pénze, de a feliratot csak el kéne tudni olvasni:)

Neked meg grat a haladáshoz:) Én november óta vagyok eredetin, bár sokat kihagytam, volt, hogy egy hónapot is, meg általában csak hétvégén van rá időm, így szegény drum azóta 33-as:P Bár kipróbáltam mellette más kasztot is..
  • k O T T A
    wtb combat backstab built boost
  • Kryon
    Törtön ugyan nem játszottam, de ezt az instant 80at én sem értem. Elvileg a fejlődés alatt tanul meg valaki játszani a karakterrel, ha készen kapja (főképp, ha valami bonyolultabb class), csak bénázni fog vele sokáig. Próbáltam már én is haver kariját, de azt se tudtam mi mire való :D
  • 1Darton1
    De legalabb ne lenne mindegyik diszlekszias.
  • hawkie22
    Abban az a játék, hogy gyakorlatilag a kisujjad sem kell mozdítani ahhoz, hogy legyen egy kész karid, akinek pénzt is adnak, igaz, a geart neked kell hozzá megszerezned. De nem kell tenned semmit érte, és mehetsz instázni a legnagyobb instákba, igaz, hogy sokadszorra fogsz nekifutni megfelelő gear hiányában, de sebaj.

Én ezt már a törtön sem díjaztam, mindig blizzlike szervereken nyomtam, max 2x XP-rate-el. Annál többel sose. Különben sosem ismered meg a kasztokat. :) Most tetszik az eredeti, március 5 óta vagyok ott, ma lett 62es a sámánom, sikerült vele két szintet is lépnem ma. Meg van egy 59es DK-m. :D Ma lett meg a 100%-as mount is, úgyhogy mondhatom, hogy haladok vele. :)
  • Kyrus
    Én nem mondok (mondhatok) semmi rosszat a törtösökre, bevallom nőiesen én is ott kezdtem, nem lévén akkor még sem keretem, sem ismerősöm az eredetin való elinduláshoz. Ráadásul szőke vagyok, nő meg minden :P, nem is vagyok egy heckerbarbie, alig tudok angolul és mégis találtam magamnak megfelelő szervert, megfelelő közösséggel, telepítettem, patch-eltem, realm-et írtam át.. na meg persze sokat olvastam fórumokat stb.. És ment. Szóval nem kell sok minden ahhoz, hogy az ember feltalálja magát.. Az instant 80 viszont sehogy sem fér a fejembe. Hogy abban mi a játék??
  • hawkie22
    Instant 80as szerver nincs. Sztem. Sőt, nagyon kevés olyan tört van, ami 80as tartalommal rendelkezik.

És ha kérhetem, ha már nem olvasod a piros szöveget, legalább ÍRNI tanulj meg, ha már magyar vagy, b+.
  • Lacee
    vagy szándékosan csinálja, ugyanő már vagy ötödszörre ír be valami hasonlót, nagyjából hetente.
    de úgy tűnik, nemcsak a pirosat hanem a válaszokat sem olvassa el, mivel újra felteszi...
  • Kyrus
    Piros felirat
    Tényleg nem nézik :D
  • darkstrike
    PLZ VALAKI ADJON VALAMI jo szervel niket 3.0.9 instat 80 bg ...seb plz healt
  • hawkie22
    Erre a válaszom, hogy nyilván nem legális, de ettől függetlenül a Blizzard sztem nem lép fel ellene, mert még mindig szignifikánsan magasabb azok száma, akik törtről mennek eredetire, mint azoké, akik fordítva. :D

Javasolni meg csak azért javasoltam, hogy az esetleges kezdő kérdéseket ne egy angol nyelvű szerveren tegye fel, ahol nem biztos, hogy válaszolnak neki, hát ha még nem is olyan jó az angolja (bocs, ha neked épp jó. :) nem személyeskedés). Inkább próbálja ki egy magyar szerveren, és utána fizessen be rá.

Én is csak azért kezdtem el eredetin, mert 1. meguntam a lagot, bugokat, 2. nyertem pénzt pókeren, így tudtam venni Gamecardot, meg a 3 játékot. :D Egyébként most én se lennék eredetin, ha nem így történt volna. xD
  • PiszkosFred
    "(...) Korábban azt tartottam, hogy a WoW hülyeség, nem értettem mit lehet rajta szeretni. Utána elkezdtem (...)"

Tetszik az esemenyenek idorendje... Tipikus. Btw ne javasolj senkinek sem tortot, meg csak kiprobalni sem, mert tudtommal meg mindig nem tulzottan nevezheto legalisnak.
  • ThisZip
    Pimp my Mount
  • SlaCker
    Valaki tud valamit a Pimp my mount mókárol.Ezt valami PvP-vel lehet megszerezni ugye?Jódolog lenne pedig. :)
  • picket
  • [HUN]Crassus
    na te is beismered:P:)
  • Lacee
    valaki aláírásában olvastam valami olyasmit, hogy "épp elég undorítóak az emberek anélkül is, hogy felcímkéznénk őket" :)
  • panther112
    Mióta reroll-oltam pve realm-re nem gyötörnek ilyen indulatok:)
  • dartonita
    Nem koszi nem erdekel.Eleg vilagosan lejott az ezt megelozo kommentbol.Vitatkozhatnank,de...
    Szeretnem ha megtudnank maradni a jatek keretein belul,es tudnank pusztan azert gyulolni a masikat mert kocsog hordas/buzi allis.
  • panther112
    Nem hiszem, hogy ez a téma a fórumba bármilyen módon is belefér, de ha annyira érdekel a véleményem, írj egy pm-et és válaszolok rá.
  • Dr DeViLKiNG
    Nna, felvittük megint 2.2kra, de én komolyan nem értem ezt. Azonos ratingű teamért kapunk 7 pontot...
    Ennyit kaptunk ma 2k ratinges teamért is, szóval itt valami nagyon el van cseszve.
  • ShaiHulud
    egyik hulyebb, mint a masik :D hihetetlen ami itt megy.
  • dartonita
    Mivan?! oO
  • ShaiHulud
    mivan haverod?
  • Kandurex
    Az én apukám úgyis erősebb!
  • Yepp
    ritka nagy paraszt vagy
  • hawkie22
    És sztm még bunkó sem voltam. :D
  • hawkie22
    1. Piros betűs felirat. El kéne olvasni. De tényleg.
    2. Nem tudjuk mi a különbség, nem játszottunk tört szerveren. Pontosabban a többség nem játszott. Én például igen. De nem a Bp szerveren, pláne nem fun részen. Ha már törtön játszol, akkor legalább ott vedd a fáradságot, hogy felhúzol egy karit, és nem rögtön 70en kezdesz.
    (Korábban azt tartottam, hogy a WoW hülyeség, nem értettem mit lehet rajta szeretni. Utána elkezdtem törtön, megszerettem, most meg eredetin vagyok. Javaslom neked is ugyanezt a tendenciát. Tört arra jó, hogy megismerd nagyjából a játékot. Utána irány eredeti.)
    3. Igen, eredeti WOTLK-val is lehet törtön nyomni, szvsz nem éri meg azért venni eredeti WoW-ot, hogy utána törtön nyomd, akkor inkább másold át valaki gépéről vagy töltsd le a klienst.

Ennyi.