166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#137079 milyen talent builded van destro lockkal PTR-en? -
#137078 wowhead-en, ptr patch notes-ban ezt olvastam: New! Mounted combat, and much more to come!
Bővebben ez mit takar? Csak nem mounton ülve lehet majd gyakni egymást? -
#137077 pve-re frost 2h jónak tünik.
arénában meg jönnek a spamstring+druid végtelen-ciklon 1 emberre, bubitörés fixcrit MS másikra és lecsó. :D -
hawkie22 #137076 Nekem Acer Aspire 3690-es laptopom van, le van véve minden minimumra, 1024-es felbontáson, Shattiban még így is 8as FPS-el megy. A kinti területeken stabilan hozom a 16-17-et, még Northrendre nem mentem, mert még csak 65ös a karim, de nagyon kíváncsi leszek a gépre, hogy fogja bírni. 1,5GB ram, meg Windóz ikszpé. :) -
maniac001 #137075 Én jóval a 3.1 DK nerfdömping előtt mentem vissza a lockomra. Meguntam a melee-t, és annyi DK van hogy alig lehetett bejutni valahova. Jó lesz pvp fun karinak. Nem hiszem hogy csökken a DK létszám mert az unholy erős marad. Csak teljesen egysíkúvá tették a DK-t. vagy unholy vagy nem kellesz sehova. Ennyi. A DK-t a változatosság miatt szerettem, főleg a blood és a DW specceket. Na most pont ezeknek lett vége. -
#137074 Nekem 1.5 giga rammal stabil az fps-em Dalaranban. Stabil 0.5 :) -
#137073 Majd lesz rohadt sok pala, szóval 3.2-ben van egy sejtésem kinek a fején csattan majd a nerfdenevér :) -
#137072 Mint tudjuk minden fegyver hunter fegyver. -
WiLDoR #137071 mindenképp javasolt minimum a 2 gb ram, 1 gb-on ne csodálkozz, hogy lagzik minden.
már csak azért is, mert a lick king területeken már sokkal nagyobb felbontású textúrák is vannak, mint a régi wow területeken... -
WiLDoR #137070 OMG, nem baj, legalább eltűnik a sok fotm noob :D
úgyis untam már, hogy pug voa raid-ben meg ötfős instákban is a banda fele olyan dk volt, akiknél még fegyver nélkül is nagyobb dps-t csináltam volna.
amúgy meg lesznek jó kis pve speccek ;)
titan grip nerfnek is kimondottan örülök, végre a sok nub dps warrior beéri majd 1 db 2h-val is kettő helyett...többek közt ezek miatt rohangálok én is még mindig egy alapvetően hunter fegyverrel -.- -
#137069 Ha windóz ikszpéd van megoldódhat valszeg. -
#137068 Sziasztok!
Már régebb óta zavar hogy mióta megjelent az LK, csökkent az fps nálam de rendesen. Dalaranban jóval rosszabban fut a játék mint pl. SW-ben, de ez érthető. Na most az lenne a kérdésem hogy a memóriát emészti ennyire a progi?-mert pl. egy pár óra után már Dalaranban örülök ha megtudok mozdulni. 1GB memóriám van, tudom hogy ma már ez édeskevés, de ha beruháznék +1GB memoba, megoldódnának ezek a problémák?:\ -
maniac001 #137067 Na igen...
Én pve-re megyek lockkal mert jó. Deep afflin imba dps. Főleg a 3.1 után. Egész jól ki lehet rakni a dolgokat így.
PVP-re meg mehet a destro. -
Dr DeViLKiNG #137066 FOTM
Szerintem a destro lock lett (túl) jó. Enyhén szar pvp gearben(1800sp) ptren lőttem a 10k conflageket. Ennek mondjuk csak örülök, mert végre normális destroval mehetek majd arenaba
Pvet meg leszarom lockal, mert minek. -
Dr DeViLKiNG #137065 Engem csak az zavar(de baromira), hogy már megint berakták pvebe a legjobb pvp relicet... Persze megint az lesz mint s5ben, hogy 3 hónapig -500-1000dmget tolok majd pvpben, mert nem esik az a kib*szott relic. -
maniac001 #137064 A DK szar lett. Se a blood se a DW nem lesz használható. Hát ez van, viszont az affli lock egész jó lett. -
#137063 maradt az 1/19 statisztika maexna chestre a héten is :S
-
#137062 a rerollos:)
btw lootsystem az eddig is ilyen volt
nálunk palalibram nem esett soha meg 2kezes fegyó -
eLiXir #137061 valaki tudja mar hogy mifele lesz a legjobb dps build dknak? -
WiLDoR #137060 jaa, ahha...nálatok akkor ez már igy megy, hogy funcuccnak jó csak? :D
nálunk az 5 hónap alatt esett összevissza ebből az axe-ból 2 db, meg 2 db betrayer, azt csá.
s minden héten pucolva volt naxx25.
dps back-et kt-ből nem is láttam esni, asszem talán összevissza 1 db volt.
de a fistweap-ből ha 10-15-öt nem disenchantoltunk, akkor egyet sem, meg esett még egy nagy rakat hasonlóan useless szar is, amik szintén de-zve lettek :) -
#137059 A 3.1 3. részét hol lehet letölteni?Vagy le lehet már? -
#137058 nem, csak a feeling kedvéért raktam be, olyan jól néz ki :) -
WiLDoR #137057 HOLNAP PATCH-elünk :)
Link2
amcsiknál már patch-elik a servereket, az usa fórum tele van ilyen topic-okkal, hogy omg, how many hours left, meg hasonlók :) -
WiLDoR #137056 dw-vel nyomod?
én visszatértem 2h-ra, úgyis jobb, ha megszokom újra... -
#137055 Na, gondoltam most már én is berakok 2 screenshotot. :)
Pimp lookin ! :)
Ilyen se volt még velem...
-
#137054 és végignéztem:D annyira szar hogy már jó kategória... -
#137053 Régi de jo:
-
#137052 először a teljes reset 1 arany, utána 5 arany és ötösével föl 50ig, viszont havonta öttel csökken az ára, ha nem használod a lehetőséget. -
vidu01 #137051 Mennyi goldba kerül visszaszedni 50-60 talentet? Vagy nem olyan vészes? -
#137050 szintezéshez szerintem BM a célszerű (így a legkönnyebb solozni), mikor már elérhető az exp shot, át lehet menni SVre. (valami ilyesmi talenttel)
mondjuk kiváncsi leszek, hogy 3.1el mennyire nerfelik a SV ágat... a lock and load átalakítása, meg az exp shot gyengítése nem lesz pozitív, az tuti. -
vidu01 #137049 Igen már arathoron kezdtem egy huntert. Másik fórumon ilyen buildet javasoltak hozzá. -
WiLDoR #137048 pvp: ragnaros, bloodscalp
pve: arathor
ezek tele vannak magyar guild-ekkel -
Oldangel #137047 Jó a Home XP, nekem az van, 2000 óta. Üdv az eredeti szoftverhasználók táborában! -
#137046 rugo, de shaman a nyerő általában, skill kérdése. -
Savmacska #137045 vagy retri mellé mi lenne a jó ? inkább dps-be gondolkozom -
Savmacska #137044 Mennyire jó felállás 2v2-re unholy dk és retardin? szopat minket a disc pap és dk.... valami 5let esetleg ilyen setup ellen?:S -
#137043 Hali Srácok!
Egy olyan dolog érdekelne engem hogy WindowsXP HomeEdition-el játszik-e valaki? Mert szeretném feltenni(eredeti miatt, szükség lenne a frissítésekre) és hogy játékokkal, konrétan a WoW-al(mert csak ezzel játszom) ugyanúgy működik-e mint a Professional? Tehát ha én csak internetezésre, alapvető programokra(TCMD,MSN,Winamp stb.) és WoW-ra használnám érdemes lenne váltani? -
#137042 A szo amit keresel a chat-ablak.
Itt is spamelik sot goldsellerek is vannak.Addonok es ignore lista a baratod lesz.
Arathor,Ragna,Bs mind olyan realm ahol eleg sok magyar jatszik.
Hogy ez jo e azt mindenki dontse el maga. -
vidu01 #137041 Ha már újrakezdem mondanátok egy olyan realmot ahol biztosan van magyar guild? Vagy legalább innen valaki. Törtbe az volt a jó hogy legalább értettem mit írnak cheat ablakba. Más kérdés hogy telespammelték mindenféle fassággal. -
hawkie22 #137040 Én azt csináltam, hogy megadtam a bankkártyaszámot, beállítottam 1 hónap előfizetést, megcsináltam az accountot, majd egy hét múlva vettem egy gamecardot, és töröltem a bankkártyás előfizetést. Ezután gamecarddal fogom előfizetni, a bankkártyáról meg nem nyúlnak le lóvét. :D Mondjuk nem is lenne mit.