World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SS lényegi mondanivalója pedig az,hogy valami nagyon nem kóser a hybrid klasszokkal akik kezdenek elszállni....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=S%C3%A1mlin%C3%A9ni
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Daeus
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Quel%27Thalas&n=Daeus
Érdeklõdni: [email protected]
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Nem az a gond, hogy epic-et akarsz, hanem az, hogy tönkreteszi az 5 fõs normál, ill. hc instákat. Az csak úgy érdekes, ha van benne kihívás, ha már farmolod õket, akkor baromi unalmas. Ha most kezdted a wow-ot, akkor nem csodálom, hogy így látod a dolgokat, mert most tényleg nincs igazi 5 fõs élet. Viszont kis játékidõ mellett is simán tudsz raid-ezni, SWP kivételével mindegyik farm stádiumban van, ha nagyon akarod 1-2 hónap alatt kifarmolhatod az 5 darabos t6-ot is.
Teljesen rendben van egyebkent.
(Azért szedte le most, hogy ne akkor kelljen majd az 1gigás filet lehúzni)
/és ráadásként még némi healing done is van/
Ez mondjuk elég gyanúsan hangzott...
Te mit nem tudsz értelmezni azon h hogyan kell megnyitni az ilyen kiterjesztésû fájlt?
Most meg mióta megint vettem wowot, rájöttem,hogy az egész nevetségesen könnyû lett... 1hónap alatt el lehet érni a 70et ugyan ennyi játékidõvel, és max 1 hónap full epixbe rakni a karaktert. (Ebbe beletartozik az,hogy BGbõl is simán kilehet szedni már mercilesst a pve epix mellé, mivel a badgekbõl marhára jön mostmár a honor...)
Nem értem mi a gond akkor... Lehet,hogy nem t6ban fogsz flangálni 2 hónap múlva, de az nevetséges is lenne 😛 Akin t6ot látok az tudom,hogy olyan csapatban is van és stb... Amolyan kitüntetés, amit nem hordhat akárki 😊
,mert szerintem sincs:S

Engem spec egyáltalán nem érdekelnek jobb itemek, inkább kezdtem egy altot gyûjtögetés helyett.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Támadt egy utópisztikus ötletem: Mi lenne, ha 70-et elérve a class trainer adna egy questet, ami egy chain elsõ állomása lenne? Ha teljesíted, jön a következõ, stb. Mi lenne, ha ezekbõl naponta csak egyet tudnál megcsinálni, a napi questekhez hasonlóan? Mi lenne, ha a hetedik quest után kapnál rewardként például egy epic sisakot mondjuk a PVE és PvP közé belõtt tulajdonságokkal, természetesen T6-nál, S3-nál jóval gyengébb statokkal? Mi lenne, ha ezt így folytatnád és hetente kapnál egy-egy új itemet a teljes szettbõl (fegyvertõl a trinketekig és gyûrûkig)? Mi lenne, ha ezen questláncok során újra be kellene barangolnod egész Azerothot és Outlandet? Akkor esetleg a magamfajta casualoknak is lenne mit csinálni hónapokon keresztül és nem kapnánk hányingert a monoton farmolástól ill. a BG-ktõl, ahol attól függ a csata kimenetele, hány 9 éves vérpistike ill. AFK leecher van a két csapatban. Akkor esetleg a magamfajta casual is büszkén magára ölthetné kb. 4 hónap múlva a fullepic szerelését, amiben persze nem mehetne SWP-ba, de a „mezei” 5 fõs 70-es instákban megállná a helyét és nyilván nem lenne benne a top aréna csapatokban, de talán a BG-ket sem vele törölnék fel állandóan. Az, hogy mindezek megszerzése közben urambocsá a kevés erre fordítható idejében még szórakozott is az egyszeri játékos, az már csak hab a tortán. Itt felébredtem 😞( Gondolom, egy ilyen tartalom elkészítése és megvalósítása nagyon bonyolult meg erõforásigényes, stb. lenne, de hát a havonta befolyó pénzmennyiségbõl talán telhetne a Blizznek olyan emberekre, akik ezt megvalósítják... Bár lehet, hogy más akadálya van a (szerintem) értelmesebb tartalom megalkotásának, nem tudom, nem igazán értek hozzá, csak eltûnõdtem, mi lenne ha......
A legjobb az egészbe, hogy spap állítólag már kész dps balance ügyileg, de kék még odaírta utána, ha mégse lenne balanced dpse többihez képest akkor majd orvosolják. Csak az nincs odaírva, hogy ez mikor lesz...lehet kövi kiegre gondolt?<#hehe>#hehe>
Ami pedig a legjobban elszomorított, hogy a priest dev aki a classért felel még a talentjeiket se tudja vagy keveri õket. 1 ilyen fogja balancolni a classt...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
PTR_en ha dotot raknak rám az kiszed steatlhbõl de ha rajtam van a dot és úgy megyek stealthbe (akár vanish akár megvárom még kijövök combatból) hiába sebez rajtam nem szed ki stealthbõl. Shadowmelbõl igen.
érdekelne, h mi a különbség 1 és 2 között
azt látom h a 2. egy recept viszont az oldal szerint(és wowhead szerint is) más cucc kell a craftoláshoz és az oldal szerint az 1.-höz nagyon lw skiill is kell, pedig láthatóan tulajdonságban ugyanazok
Elöre is köszi a segitséget 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lynx FTW <#worship>#worship>
aug 25-én jelentették be, hogy lesz 3.x content patch wotlk elõtt "pár héten belüli" megjelenéssel. Azóta eltelt 1 hónap de hiába keresgéltem, még csak kb-ra sem találtam content patch relase date-et ami a live serverekre kerülne, pedig itt lenne az ideje, ha jól tudom bc elõtt is 1.5 hónappal kerültek fel.
Valaki tud mondani valami okosat ez ügyben?😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bloodluston is 5 perces debuff lesz pl
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.