166745
  • [negativ] Cirek
    hát nem tudom te mivel játszol, de mi s3d-t levertük pala+priest, pala+shaman és pala+druid healerrel is, a tankok is rotáltak, volt amikor warri ált bele sartharionba, volt amikor druid és volt amikor dk, egyedül az addozó/kissárkányokat megfogó tank volt fixen dk vagy pala

malygos 6percről meg annyit hogy 2 healerrel toltuk le simán vagy 4x
    shaman+druid, pala+priest, druid+priest és priest+priest felállással.
    szóval így ránézésre bármilyen setuppal letolható.
  • [HUN]Crassus
    aktív pala healerként halkan jegyezném meg,hogy most fognak csak igazán bedurvulni....
  • WiLDoR
    jah, meg asszem undead és démon ellen 100%-ban crit :D
    warlock-ok és unholy dk-k imádni fogják, élni fog a pet-jük kb. 2 mp-ig se, judgement holy dmg crit, exorcism holy dmg crit (ugyebár vagy full resist, vagy semmi), aztán byby pet :D
  • WiLDoR
    ha a warriort ütöd druid-warri setup-nál, akkor default buktad, mert a druid olyan szépen szét fog cc-zni ciklonnal és root-tal, hogy öröm lesz nézni...szóval ez nem túl járható út.
    amúgy meg a másik probléma meg le van irva a #137109-ben.

szóval innentől lehet érzékeny búcsút venni majd a pala healerektől az aréna csapatokban, kick, mehetnek speccelni retri-re, aztán lehet telespemmelni a general chat-et, hogy: "LF imba resto druid to my 2v2, phewphewphew"

adok neki 2-3 napot és tele lesz ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel minden chat ablak...
  • WiLDoR
    jah, hát a "bring the player, not the class" teória elég sok ponton becsődőlt, elég ha csak belegondolok, hogy egy resto sámli önmagában milyen buffokat képes adni az egész raid-nek, amire a többi healer class nem képes.
    szóval kiváncsian várom, hogy mikor fognak majd a palák, papok, és druidák is bloodlust szerű cumót kapni.
    mert ha másért nem is, de emiatt már önmagában is musthave a sámán minden raid-re...

innentől fogva pedig az elmélet már be is bukott...
  • Warden
    Lessz is hujjogás caster részről hamarosan.
  • k O T T A
    retardinok figyelem rotáció változás

CS > HoW > Judgement > DS > Consecration > Exorcism > Holy Wrath

de az fcfs rendszer megmarad

btw eljött megint a haste-adinok ideje:)
    # Seal of Blood:
    48% weapon damage
    # Judgement of Blood:
    26% weapon damage + 11% AP + 18% spell power
    Haste
    Haste received some buffs in 3.1; namely for paladins we get 30% more haste from each rating point. Haste increases white damage and SoB/SoM damage by giving you a few more attacks against a boss; haste does NOT decrease the GCD on our instant strikes or instant spells. You will find plenty of it on our sets and pieces, don't enchant or gem for it. You need 32.7 baseline haste rating to gain 1% haste at 80, but adjusted with the 3.1 changes paladins require 25.2 haste rating for 1% haste.
    jippijájé
  • capaszabi
    most látom, hogy exorcism változott... teljesen reális lesz megint a retardin. pont az lesz belőle ami a dk volt. melee class aki rangeddel nuke-ol le. a dk-ból meg warriort csináltak. :D

• hawkie22
    Ok, megvan nekem is a patch, csak az előző indításnál az Authenticating feliratnál elakadt. :D
    De most minden megy. Köfi
  • PiszkosFred
    Valamelyik peccstol kezdve van beepitett aggromero, ez az. Ha 100%, akkor teged fog utni ertelemszeruen. Kikapcsolhato ha oment vagy valami mast hasznalsz.
  • capaszabi
    csak éppen míg én mortal nélkül gyepálom a warrit, akit a druida futás közbeni heallel tud healelni, addig a palám mortal alatt kell healeljen castos healekkel. tuti nyerő taktika...
  • Cápafogxy
    Nekem megvan az első része a patchnek 594MB a második része 254MB és tegnap szóltak hogy van egy lezáró része ami 28MB és van mellette egy BNUUpdate.exe most azt futattom, remélem nem szúrtam el semmit.
  • Renátó1985
    simán :) csak elinditottam a játékot és patchel-t de talán kapcsolt ki a peer to peer funkciót mert nálam is töltött felfele és a kisfeltötésü netet mint amilyen az enyém is megöli teljesen
    ja és 880 mega a 3.1 szal még tölt neked is lefele
  • hawkie22
    Hogy töltöttétek le a patchet? Nekem a Backgroungdownloader csak ellenőrzi az eddig letöltött 849 megát, a BNUpdate meg azt írja, nincs patch, amit használhatna.

Köfi
  • Tusy
    - a 100% az a mob élete/manája. Én jobban kedvelem a számszerű adatokat, ezt az alap interface-ben valahol be lehet állítani
  • Warden
    Nem gáz egyik acsi sem amin viszont a blizzard elgondolkodhat azon hogy a 10 es acsik (s3d malygos) nehezebbre sikeredtek mint a 25 fős változat.No nem is a fight miatt hanem 10 esben van 2-3 setup amivel lehet ölni és kb semmi mással.Vannak persze trükkök pl malygosnál amik kicsit megkönnyitik az életet ilyen pl ha a warlock p3 elején a fire sebzés növelő akármiylét felteszi (van valami neve is) meg ír mindenki egy follow XY tar malygos makrót és innentől csak 1-1-2 t nyomkod.

Ami az alapkoncepció volt miszerint tökmindegy miylen classu healer ill tank az s3d 10 fős verziójában csődölt be.Pl papal kb lehetetlen.malygos 10 fős 6 percesre meg a sámánon kivül minden más healer alkalmatlan és ugye oda egy azaz 1 db healer kell csak.
  • Renátó1985
    sziasztok jó reggelt délután 3ig nincs wow :/ így most ráérnék kicsit fordítgatni magamnak

mikor telepítettem az új patch-et le volt írva minden fajhoz mi fog változni

valaki be tudná nekem linkelni hol találom meg ezt

köszönöm előre
  • 1Darton1
    ha nem szeded le a lifebloomot akkor is burnoli a manat

es nem a druidat kell olni hanem a warriort, pofon egyszeru :)
    (ezzel segited a paladat is)

de judgementtel siman ki lehet nuke-olni a druidat is, azert a warrior celszerubb

a kevesbe faceroll setupok tudnak ilyen trukkoket is ;)
  • WiLDoR
    "what nerf? just a quick sketch of what happened for my spec, however you can break each tree down and pretty much come up with their own.

bear in mind this highlights max point distribution but just a rough sketch as I said.
    (bonus % from max point dist that were changed)
    Black Ice (Old) 20% (New) 10%
    Glaicer rot (Old) 10% (New) 20%
    Imp Icy (Old) 30% (New) 15%
    Tundra St (Old) 10% (New) 15%
    Rune Raz Ice (Old) 5% (New) 10%
    Blood of North (Old) 0% (frost) (New) 15% (Affecting Frost strike)

Totals: (Old) 75% (New) 85%

for frost tree that was what was changed, I never look at anything as a nerf, only an adjustment, factor in glyphs and such and that is a pretty big buff, keep in mind there are things that boost damage in this tree that were not changed, but every tree has a series of adjustments, the difference between a good dk and a bad dk = a bad dk accepts these changes as a nerf, a good dk understands it as an adjustment in which the mechanics have been changed and puts them to good use."

ennyi :)
  • WiLDoR
    btw tegnap azért betoltuk mi is ezt a szart :)
    jobb későn, mint soha alapon (kicsit későn kaptunk észbe, s kezdtünk neki a játék progress részének, de ulduarban már másképp lesz ), de geciszar egy fight, voltam már pár bossfight-on, s nem csodálom, hogy ez volt a pre3.1 content legnehezebb része

másik csapatunk meg közben 6 perces maly-val volt elfoglalva, s kőkemény EGY mp-en bukták be. na, ha ez nem szopás, akkor nemtom mi az...
  • WiLDoR
    viszont úgy néz ki, hogy a deathstrike blood spec (50/0/21) elég jópofa lett.
    amcsi fórumokat nyálazom épp, vannak ilyen jópofa commentek:

link: "We were nerfed? Blood is pretty lulzy now actually. And not the gimpy kind of lulzy. The 11k+ Crit Hysteria'd Death Strikes that heal you for 16k kind of lulzy. And my gear is horrible. Imagine what you'll be hitting for with a 239 weapon.

I can feel the QQ parade now. "

szóval lehet a para szólt csak belőlünk...ők elvégre csak tudnak már valamit, amit mi, itt a koszvadt kis europában csak ma fogunk megtapasztalni ;)
    a shadowfrost pvp, diseaseless blood meg a 0/32/39 dw build-nek tényleg meszeltek, de biztos, hogy lesz helyettük alternatíva...
  • capaszabi
    plusz ugye a sebzés eztán disease-zel nő, nem a strike dmg lesz akkora. ergo ha leszedik/leketyeg disease megint ~0dmg
  • WiLDoR
    plusz, hiába növelték meg a strike-ok dmg-ét ez bőven kevés lesz ahhoz, hogy túldps-eld vele a kiosztott heal-t.
    plusz ott van az is, amit cszabi irt. ha nincs frost rúna, b*szhatod, gyökkettőhöz fog tendálni a dps-ed.
    melee kaszt pedig healdebuff nélkül nemfrankó.

szóval pala-dk setupnak meszeltek keményen...ellenben resto druid + akármi dps keményen tarolni fog innentől arénában, megint jöhet majd a neverending pillar los játék -.-

érdekes lesz ebből a szempontból a köv. pár hónap, az fix.

plusz, ugye ott van a warrinak az új, imba, immun dispel képessége.
    ezt megint nem értem, minek kellett. szerintem ez túl erős ability egy olyan class-nak, ami a játék legdurvább healdebuffjával rendelkezik.
    gondolom pont azért rakták be ezt, hogy a warrinak legyen esélye a pala healerek ellen.
    s gondolom a palák meg azért kapták meg az aura mastery módosítást (ha eltolja 10 secig immun mindenféle spellszakításra), hogy tudjanak ezellen védekezni, ha elszáll a bubi.
    ez eddig ok. akkor kb. ugyanott vagyunk, a difi -2 sec. pala bubi eltol, warri dispelezi, pala aura mastery eltol, healel tovább nyugiba (hacsak nem fearelik, birkázzák, etc. le).
    viszont mit fog csinálni egy olyan class majd, akinek nincs immun dispel képessége?
    22 sec-ig kb. esély nem lesz a heal szakításra, ez igy izééé...hmm...najó, vicces lesz, na...
  • capaszabi
    hát lifebloom manaburnöl majd valóban, csakhát ha nem tudod leszedni, akkor nem manaburnöl....

márpedig DKval 1. nem tudod leszedni, 2. elkite-ol a f*szba, mivel a., vagy tolsz 2 chaint, amit 2 shifttel leszed és elfut röhögve, b., ezáltal frost rúnád nem marad, szóval 0 dmg. c., ha druidra kell snare-elned, akkor palát megkukizza a warrior.
    PLUSZ mivel palának magát kell freedomoznia a spamstring elől, ezért rád már nem marad, és kacsintgatsz rootban...

szóval innentől vége a pala dk-nak. igy 2 karinak 1 CCje van, és kb 0 burst, mert azt ugye elvették DKtól. ugyhogy DKnak se burtstje nem lesz, se CC-je, innentől kezdve kuka.

egy rugó pala sokkal jobb lesz mostantól.
  • SlaCker
    Bocs hogy neked "estem".Igazad van! :)

Fogalmazhatnék kicsit jobban.Na még egyszer. :)
    Mikor kijelölök egy moobot akkor megjelenik a portréja és ott van még,hogy hanyas szintű mennyi az élete esetleg a manája és kiírja a nevét.A neve fölé bekerül nálam egy ilyen " 100% ". Ezt nem tudom micsoda.Mert ez vagy semmi mikor kisebb a moob,vagy 100% mikor nagyobb.Minden esetre nem tom mire való.

Másik a patch lejöt és most teszi felfele!Remélem ez nem lesz gond. :D
    Nincsen kedvem 6 órát felette ülni megint. XD
  • ShaiHulud
    :D

nehez lehet rajonni miaz a %, ha csokken amikro utod a mobot.
  • SlaCker
    HA HA.
    Köszönöm,hogy megosztottad az intelligenciádat itt mindenki előtt,de az ilyen válaszoktól kímélj meg.
  • 1Darton1
    unlimited ciklon, hathogyne
    lifebloomot csunyan nerfelik
    a warrior tulelesi eselyeit nem novelik, ami jelenleg nagyon szar, plane druid mellett
  • ShaiHulud
    hogy milyen a kedelyallapota. 100%=nagyon vidam 0%=halalra unta magat.
  • SlaCker
    Az új peccsel mi a teendő? :)
    Most fog lejönni és nem tom mit kell csinálni! :)
    Még valami.Mikor egy moobot kijelölök akkor a neve fölött megjelenik egy 100%-os valami,de nem mindegyiknél.Ez mit jelölne?

Én 1.5GB memóval játszom.A nagy városoknál nálam is akad kicsit,de de az a lényeg,hogy a csatáknál nem akadozik. :))
  • WiLDoR
    jah, warrior-druid team-ek megint alázni fognak keményen...
    lesz unlimited ciklon, root hegyek, imba hotok (druidokat pont a dk-k voltak, akik keményen megszorongatták arénában, na ennek gameover lesz), lesz warrior immun dispel thow (pala healeres team-eknek gameover is lesz ezzel), szóval a blizz ezt nem teljesen gondolta át szvsz, hogy ezek a cumók mit fognak okozni újra az arénákban...
  • Ioles
    Köszi srácok, akkor beruházok még egy kis plusz memoba.:)
    kösz!:) jólhangzik:)
  • Savmacska
    3.1-ben lentebb megy a hateful ára ? Illetve majd a deadly annyiba fog kerülni mint a hatefull a hatafull meg jóval olcsóbb lesz ? vagy marad minden a régiben?:S
  • capaszabi
    Shattering Throw: This new warrior ability, trainable at level 71, deals damage the same as Heroic Throw, but also causes the victim’s armor to be reduced by 20% for 10 seconds (stacking with Sunder Armor). If the victim is immune, it will remove that immunity instead of dealing damage and reducing armor. Costs 25 rage. Only useable in Battle Stance. 5-minute cooldown.
    hogylehet bubittörni?:D
  • Cápafogxy
    Nálunk meg már mindenkinek kt dps backje van. Envoyból is csak 2-3 esett, arrowsongból 1, kt tankolós fegyver egyse.
  • Looserke
    reméltem hogy belinkelsz egy talent buildet :)

egyébként az instant seduction szerinted megéri a 3 talent pontot?
  • Tusy
    - LK előtt bővítettem a laptopom memóriáját 3Gb-ra, Shattratban lett akkor 25fps-em. LK után lett 1-3fps 5-10 másodperces késésekkel. Ezen idővel javítottak, most 6-8fps amivel a városokban tudok közlekedni. Sajnos városon kívül sem jobb a helyzet, van mikor 8fps van és ugyanott néha akár 20fps is. 5 fős instákban is ugyanezt a rapszódikus ingadozást tapasztalom, szerencsére ott a több fps irányába dől a mérleg
    - szerintem kevés addont használok, de ha ideiglenesen kitörlöm a legtöbbet belőlük sem javul jelentősen a helyzet. Teljesen alacsony (low) grafikai beállításokkal nem érdemes instákba menni, ilyenkor néhány ártó effekt egyszerűen nem látszik ezért elég nehéz kiállni belőlük. A spellek megjelenítését ezért magasabbra vettem, most már a földön is látom a mindenki által szeretett DK death & decoy effektjét ami nekem jelentős segítséget jelent
  • Dr DeViLKiNG
    0/17/54 vagy valami ilyesmi volt