World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 havi fizu -.-
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
There is no peace. There is only WAR!
Azt szeretném megkérdezni hogy maximum hány hónapig lehet lefagyasztva az accountom ugy hogy nem törlik?
Vagy soha nem törlik?
Mert már 4 hónapja nem volt feltöltve az accom és egyenlõre nem is tervezem, és ha 1 év utánn törlik akkor inkább eladnám!
Elõre is köszönöm a választ!
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
szánalom <#gonosz1>#gonosz1>
๏̯͡๏﴿
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
Mert az a havi 3-4000 ft nem összeg.Szvsz egy hétvégi buli ára.
Vagy ahogy én mérem még egy fél tank benzin sincs.
Nekem is van egy eladó accountom,mert sok az az négy,de annyi hülye ember van,hogy inkább megtartom és nem fizetem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
anti hero
e-bay-re rakd fel, szerintem ott simán el tudod ezt pattintani 250k-ért, talán még többért is.
Ugy döntöttem eladnám akkountomat:
allis karik:
70es sámán, 8/8 t6, swp-s cuccok, swp-re alkalmas elem. és enh gear is
70es hunter, 2/6 t6, bt-s hs-es cuccok
70es pap, craftolt epikek
70es rugó, zöldek, s1 fegyok
70es mage, zöldek
70es lock, zöldek, külön guild bank összes tab-bal
70es warrior, s2 és craftolt cuccok, grand marshal rang
70es paladin, craftolt cuccok
minden karinak a lockot kivéve epic flying, netherdrake mount
80 ezer arany költõpénz
hordás karik:
70es mage, s1-s2 cuccok, normál flying
1 ezer arany költõpénz
4-5 60as hordás és allis kari, különbözõ szarvereken
irányár 250 ezer pénz.
PM plz bõvebb info-ért, csak komoly érdeklõdõk.
nem valószinû, hogy a mostani heroikokat 80-ra fogják hangolni (régi wow-os insták is maradtak a régi formában).
amúgy neked lehet, hogy jók, mert az újdonság élményével hatnak, de szerintem itt a többség már kivûlrõl fújja, hogy melyik sarok mögött mi fog rá várni...
kösz elõre is...
üvd akit érdekel pm rám vagy RF topic
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Az arénák felépítésébõl adódó nevetséges imbalance-t az új mapek és képességek részben ellensúlyozzák, már csak magukkal az OP classokkal kéne foglalkozni. A hibridek gearrel hangolhatók. Szerintem a legszélsõségesebben DPS-re specelt hibridnek sem szabad elérnie a pure classok sustained DPS-ének 80%-át, de inkább legyen az kevesebb. A healt meg reálisan kell belõni, az nem járja, hogy befut az oszlop mögé és hopp, maxon van. A másik gondom a manaregen szélsõségei, nem látom a javulást.
You\'ll Never Walk Alone
BC nélkül a wow gyakorlatilag értelmetlen ma már. Ha egészen biztos vagy benne, hogy nem akarsz dranei, vagy bloodelf karaktert, ill. jewelcraft-er profession-t, akkor ráérsz akkor megvenni, ha 60-as leszel, bár sok értelmét nem látom a halogatásnak, mert ez maximum 2 hét egy nagyon kezdõnek is.
btw ma pont eszembe jutott,mert rámírtak ,hogy nocsak Athene talantjével tolom õ most állítólag shockadin....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1, az,hogy fullos gearû csapatok összekerülhetnek ma lettem 70-es karikkal és letolhatják õket a sûllyesztõbe 17-20 pontos kifacsarásokkal
2, valamint az egy helyben vagyunk kénytelenek állni és úgy dmg-t ill.heal-t tolni/pala+mage/ karik vs. takarásból!!,háttal!! is csak tab+dot,friendly target+hot/lokk+druid/karik hihetetlen imbalance-a....
2700Ft 30+10napért nemis rossz (hogy csak altozzak + szintezzek...allis karim "úcse vót")
Ha "valami" pedig szerinted nem stimmel a hybridekkel, akkor határold be, hogy mi az, utána pedig számold ki. Az egy olyan eredményt fog adni, amire lehet alapozni, egy random bg dps/heal done... az égvilágon semmilyen feltételezést nem fog se megerõsíteni, se megcáfolni.
"Az Aréna egy vicc.....bizonyos setupokkal szart sem érsz akármenynire vág az agyad és jók a reflexeid"
ezen meg hangosan nevetnem kellett. A random bg, meg az outdoor ugye a balance-os harcokról híres... Arénában legalább nincs 10vs2
Próbálj ki egy melee karit vagy egy healert milyen nehéz dolga van egy mass battleban!