World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nehéz?
1 havi fizu -.-

Nyufeee
Köszi mindekinek a válaszokat!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

nr1ranger
Az egyik haverom most másfél év után aktiválta újra az acc-ját és minden okés volt

There is no peace. There is only WAR!

Forolto
Én úgy tudom,hogy 6 hónapig nincs gond.Én 8 hónap után töltöttem fel és megvolt mindenem.

picket
Elvileg egy év minimum.

ಥ_ಥ

Nyufeee
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy maximum hány hónapig lehet lefagyasztva az accountom ugy hogy nem törlik?
Vagy soha nem törlik?
Mert már 4 hónapja nem volt feltöltve az accom és egyenlõre nem is tervezem, és ha 1 év utánn törlik akkor inkább eladnám!

Elõre is köszönöm a választ!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

capaszabi
http://www.houston-imports.com/dirty/dirty.html

Lynx_TWL
4 év után még próbáljátok beadni, hogy van életetek wow mellett.
szánalom <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Narxis
Ja, nem fõállású munkára gondoltam, csak valami nyári melóra vagy valami tanulás mellett végezhetõre. Igaz itthon elég nehéz 250ezret összeszedni, csak ha több nyáron át dolgozol és spórolsz vagy egy nyarat külföldön töltesz. Amúgy a világ összes kincséért se mondanám meg, hogy ki hogyan élje az életét csak leírtam az ötletem/véleményem. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Azon a napon, amikor te nem mérted meg a bicepszed átmérõjét <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
loler
Forolto
Tudod milyen jó az,hogy együtt játszotok wowon belül és kívül?

Forolto
Arra gondolj,hogy arra van idõd,amire szakítasz.

Mert az a havi 3-4000 ft nem összeg.Szvsz egy hétvégi buli ára.
Vagy ahogy én mérem még egy fél tank benzin sincs.

Nekem is van egy eladó accountom,mert sok az az négy,de annyi hülye ember van,hogy inkább megtartom és nem fizetem.

[HUN]Crassus
husver novel mikor voltal egyutt utoljara?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Forolto
én valahogy akármilyen költségem van,mert van,aki saját lakásban él de tuti nem adnám el életem mûvét.Te szenvedtél és más élvezi,hát inkább a kenyér és viz.😄

capaszabi
ja hát igen, muter is mindig mondja, hogy menjek hétvégén melozni, mert akkor ugye több pénz van hobbira, csak ugye ha melozok, akkor meg idö nincs a hobbira. ilyenez <#nemtudom>

QuippeR
gondolom másodállásról beszél, és ilyen szempontból maga a kijelentés tényleg igaz. más kérdés, hogy nem mindenki workaholic.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

jah, ez ismerõs történet 😊

capaszabi
melozok, csakhát nem anyám pincéjében lakom és igy vannak kiadásaim is.
😄

Narxis
Ha a WoWozásra fordított idõ 5%-át valamilyen melóra fordította volna már meglenne az új gépe. 😄

még 1-2 hónap és kalap szart sem fog érni ^^

anti hero

és akkor azt hittem még én vagyok a kocka, de melletted labdába se rúghatok <#ijedt>

e-bay-re rakd fel, szerintem ott simán el tudod ezt pattintani 250k-ért, talán még többért is.

MarkBlade
Persze legyenk a palák a healbotok a druidok meg papok meg dpst osszanak inkább 😊 PvE már lassan amúgy is így nézz ki.. ez balance? Régen a pala a közelében nem volt a papnak mostmeg.. vicc.. A druid tényleg imba lett ez tény viszont pve szükség van a rohangálos heal-re az meg gáz hogy arénában viszont ennyire durva ez.
capaszabi
mert kéne uj gépre zseton :S

Narxis
mé adod el?

capaszabi
Hali!
Ugy döntöttem eladnám akkountomat:

allis karik:
70es sámán, 8/8 t6, swp-s cuccok, swp-re alkalmas elem. és enh gear is
70es hunter, 2/6 t6, bt-s hs-es cuccok
70es pap, craftolt epikek
70es rugó, zöldek, s1 fegyok
70es mage, zöldek
70es lock, zöldek, külön guild bank összes tab-bal
70es warrior, s2 és craftolt cuccok, grand marshal rang
70es paladin, craftolt cuccok
minden karinak a lockot kivéve epic flying, netherdrake mount
80 ezer arany költõpénz

hordás karik:
70es mage, s1-s2 cuccok, normál flying
1 ezer arany költõpénz

4-5 60as hordás és allis kari, különbözõ szarvereken

irányár 250 ezer pénz.

PM plz bõvebb info-ért, csak komoly érdeklõdõk.

szerintem meg még jobb lesz, ha nem lesz.
nem valószinû, hogy a mostani heroikokat 80-ra fogják hangolni (régi wow-os insták is maradtak a régi formában).
amúgy neked lehet, hogy jók, mert az újdonság élményével hatnak, de szerintem itt a többség már kivûlrõl fújja, hogy melyik sarok mögött mi fog rá várni...

szerintem qrvára nem érdekel itt senkit se az RFakármid, úgyhogy jó lenne, ha befejeznéd ezt a reklámozgatást.
kösz elõre is...

ha warriorral nem talaltal megfelelo setupot az a te szegyened😛 warrior igen keves felallasban nem eletkepes. de meg a retri pala is jo pl 2v2-re.

Hali eredeti RF onlinet hirdetek SOLUS szerver cora faj akinek van kedve vagy még nem probálta a játékot az lécci jöjjön vagyunk kb 10-15 en magyarok jo lenne mégtöbben tolni.
üvd akit érdekel pm rám vagy RF topic

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

panther112
Heal az komoly probléma fog maradni. Ha lenyomják, akkor a raid-ekben a boss-ok alig oszthatnak ki sebzést. Ha viszont rendben van a dolog raid része, akkor op pvp-ben.

En a romlast nem latom. 😊

Magh
Mióta mindne szarláma összeszedheti az aréna geart, ez alap. A másik, hogy alacsony szinten rengeteg a húzott kari, magasabb szinten meg a wintrader, ezek is sokat ártanak.
Az arénák felépítésébõl adódó nevetséges imbalance-t az új mapek és képességek részben ellensúlyozzák, már csak magukkal az OP classokkal kéne foglalkozni. A hibridek gearrel hangolhatók. Szerintem a legszélsõségesebben DPS-re specelt hibridnek sem szabad elérnie a pure classok sustained DPS-ének 80%-át, de inkább legyen az kevesebb. A healt meg reálisan kell belõni, az nem járja, hogy befut az oszlop mögé és hopp, maxon van. A másik gondom a manaregen szélsõségei, nem látom a javulást.

Lynx_TWL
nekem rózsaszín bakancsom van

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Scouser
Arrol nem tudni, hogy a mostani 70es instáknak a heroic módját 80ra átviszik-e? Ezt mondjuk megcsinálhatnák az összes többi instával is a mi lvl 70 alatt van. Jó lenne bennük újra menni, mert szerintem jók.

You\'ll Never Walk Alone

panther112
2 új játszható race (4 kezdõterülettel, 2 fõvárossal, ezekhez való 1-20 questekkel), 1 új profession, és 60-70-ig tartó questek, Outland, aréna, összes ma mûködõ raid. BC semmit nem tüntet el.

BC nélkül a wow gyakorlatilag értelmetlen ma már. Ha egészen biztos vagy benne, hogy nem akarsz dranei, vagy bloodelf karaktert, ill. jewelcraft-er profession-t, akkor ráérsz akkor megvenni, ha 60-as leszel, bár sok értelmét nem látom a halogatásnak, mert ez maximum 2 hét egy nagyon kezdõnek is.

XanderCage
Hellosztok. Én most szeretném elkezdeni, és a kérdésem az lenne hogy ha a wow-hoz felrakom a Burning crusade-t akkor az valami teljesen más lesz, vagy csak új cuccokat meg ilyesmiket kapok? Arra gondolok hogy ami a wowban vannak küldetések a BC felrakása után eltünik és új küldetések lesznek?

panther112
Sajnos nem, elég régen néztem már Athene-t😊 De ha jól emlékszem a WoA-ot, a druida healeket, és az egyenlõtlen gear-t szidta, ill. azt, hogy valakinek egy hónapig kell honort farmolni csak azért, hogy ne totál esélytelenként mehessen le az arénába.

[HUN]Crassus
nemtudod melyik? megnézném....
btw ma pont eszembe jutott,mert rámírtak ,hogy nocsak Athene talantjével tolom õ most állítólag shockadin....

panther112
Ezekkel csak egyetérteni tudok. Nem nagyon kísérem már figyelemmel az újabb, és újabb wotlk-es híreket, de amikor legutóbb néztem a mage-et kapott pár új spell-t, ami instant, és nagy dmg-et okoz, és nincs horribilis cd-je. Remélem egyszer bevezetik végre, hogy lesz egy aréna gear, ha belépsz, ez van a karaktereden, és nem pedig az, amivel 'outdoor' járkálsz. Azt hiszem Athene javasolta ezt az egyik videojában😊

Narxis
linksz?

[HUN]Crassus
értem amit mondassz nagyon is helyénvaló érvelés,DE én nemtudom egylapon említeni a már általam felhozott szerintem legsúlyosabb 2 problémát:
1, az,hogy fullos gearû csapatok összekerülhetnek ma lettem 70-es karikkal és letolhatják õket a sûllyesztõbe 17-20 pontos kifacsarásokkal
2, valamint az egy helyben vagyunk kénytelenek állni és úgy dmg-t ill.heal-t tolni/pala+mage/ karik vs. takarásból!!,háttal!! is csak tab+dot,friendly target+hot/lokk+druid/karik hihetetlen imbalance-a....

zomgzerg

tigeroo
plusz van 10nap BC trial is, jóltudom?
panther112
Én úgy gondolom, hogy a premade bg-k tökéletesen balance-olhatóak, ill. egy ilyen típusú játékban kielégítõ a balance az arénában is. Badarság, és nagyon életidegen elvárni azt az arénától, hogy ne legyen olyan felállás, ami ellen csak nagyon csökkentett esélyei lesznek az adott team-nek. Azáltal, hogy specializált szerepkörök vannak + a méret be van korlátozva elvileg van lehetõség, hogy counter-be fut az ember. Nincs ez másképp a valóságban sem. Ókortól napjainkig nincs ennél jobban 'balanceolva' a hadviselés sem. És ennek oka a sajátos, egymástól jól elkülönült szerepkörök, ill. a korlátozott számú résztvevõ az adott összecsapásban.

tigeroo
hmm lehet visszatérek wowozni

2700Ft 30+10napért nemis rossz (hogy csak altozzak + szintezzek...allis karim "úcse vót")
[HUN]Crassus
sehol nincs balance....

panther112
Outdoor pvp=gank, ha meg bg, akkor miért random? Ott a get to the choppa pl. sylvanason, meg nekik megfelelõ hordás guildek is, nagyon színvonalas bg-ket játszanak. Azt megértem, ha valaki olyat játszik, na de random bg-t, bár sok ember esküszik a windows kártyajátékaira is...

Ha "valami" pedig szerinted nem stimmel a hybridekkel, akkor határold be, hogy mi az, utána pedig számold ki. Az egy olyan eredményt fog adni, amire lehet alapozni, egy random bg dps/heal done... az égvilágon semmilyen feltételezést nem fog se megerõsíteni, se megcáfolni.

"Az Aréna egy vicc.....bizonyos setupokkal szart sem érsz akármenynire vág az agyad és jók a reflexeid"
ezen meg hangosan nevetnem kellett. A random bg, meg az outdoor ugye a balance-os harcokról híres... Arénában legalább nincs 10vs2

[HUN]Crassus
41 yardról lõni a lecsót persze,hogy elsõ leszel😄 ugyanez a lokk tab+dot és pááá pörögnek a számok mint a ringlispiel😛
Próbálj ki egy melee karit vagy egy healert milyen nehéz dolga van egy mass battleban!

[HUN]Crassus
Nos odabennt nem úgy tûnt,hogy nem a meccsre koncentráltak volna az emberek...