World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Megvettem ma a jatekot.De a burning crusadevel nem akarja upgredelni az alapot.Az authentication key nem jo a program szerint..az alap nem is kerte a burning keri de a ketto kozul egyik se jo neki..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
WHO egyelõre egy gépfaló, 10 FPS-es, optimalizálatlan, agyonhype-olt massza, amirõl még egy-két hónap, mire kiderül, hogy csak "volt sok jó ötletük", vagy összeraktak valami tényleg jó, balance-olt játékot. Addig teszteljék a fanboy-ok, ha nem unnak bele, akkor majd érdemes lesz kipróbálni. Egyelõre engem elriaszt az, hogy egyáltalán volt olyan ember (nem is egy), aki az accountját árulta who topikban. Egy héttel a start után.
ಥ_ಥ
Amúgy a WAR-t csak videókon és képeken láttam sajna nem volt hozzá szerencsém, de ha 1 évet tartósan kibír, akkor máris jár neki a gratuláció.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
retard
retardált
nomeg clueless vagy ;d
anti hero
ಥ_ಥ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De lehet például neked is csak az egyszerûbb játékok jönnek be, ahol nem kell legalább 5 gombot nyomogatni a sikerhez.
Elõre is köszi.
Nem is kell 1700, 1500on megvettem WHO-t és most élvezem a játékot ^^
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
De ez az elõzõekre nem ellenpélda, csak egy olyan dolog, amit blizz benézett.
ಥ_ಥ
Tétel:
Gear + autohit + preBC >>> all
Bizonyítás:
PreBC. Védd a stables-t noob hunter, még pvp geared sincs! Ott állok t2-ben, és jön két hunter mormota fejessel, meg egyéb instance kékekkel. Megijedtem, hát elnyomtam rájuk mindenemet ami volt (természetesen pve talent). 80% HP-m volt, amikor meghalt a második is (nem azért mert büszke vagyok a skillemre, ez csak tény, de ha tovább olvasod rájössz). Jöttek még néhányszor, meg amúgy is nyerésre álltunk, hát gondoltam kipróbálok valamit: csak autoshot, pet mellettem ül. 25% HP-n jöttem ki a dologból. Skilles vagyok, vagy gear > all. Pedig akkor már másoknak t3-a volt, vagy pvp gearben 6500 unbuffed HP-ja, miközben nekem az összes lehetséges +sta enchanttal 5200.
Megállapítás:
PreBC is szinte csak a gearrõl szólt, esetleg még idióta talenteléssel lehetett elrontani (aki kirakta mindhárom ágból az elsõ két teart, meg hasonlókat láttam <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
btw Anarchoid hsz-ér speciel ez jutott eszembe, meg lynx hamá' tegnap említetted a proságot
" You're watchin a master mast amster w or k..."
-
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
AVIRA - \"More than security.\"
Rugo a legimbabb karakter ha 1v1 rol van szo (mondjuk DK-t meg nemlattam, de ha protos warriort letolom vagy egy palat, az sem lehet kihivas)
Mas kerdes hogy rugo sunyisagra van kihegyezve es nem legalis f2f -re 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Namost én láttam azt a "duel"t, a warrior a billentyûzet négy kurzorbillentyûjén kívûl semmi mást nem nyomogatott. Szal kurvanehéz volt elverni... -.-'
meg jopar movie is szuletett warcraftmovies-ra ebben a temaban, ahol pucer rugo egy szal kessel (lattam olyan movie-t is, ahol lvl2-es kessel!!!) verte szarra open world pvp-ben a tokig feloltozott karaktereket.
asszem azutan szulettek ezek, mikor a blizz megvaltoztatta az eviscerate, es tarsainak a statjait, stat alapu szamitas helyett fix lett a sebzes, vagy vmi ilyesmi volt.
ez meg bc elott tortent ofcoz.