166745
  • TVelvet
    kapom a gouget és mi?:) tart 4 secig miközbe 50%-al lassítva van rajta dotok. RUGO+PRIEST ellen a rugóba kell izom dps, nemszabad hagyni hogy a priest mana burn-oljon, nem szakítgatni kell hanem olyan dps-t kell a rugóba tolni, hogy ne legyen más választása, healeljen. És mivel folyton healelnie kell gyorsabban elfogy a manaja, egy frost presencbe egy unbreakable armor 1500-at vont le minden dmg-ből, rugo szop.
  • [HUN]Crassus
    halkan megjegyzem apu/anyu pénzével nem illik villogni és mások szemére sem illik azt hányni,hogyha a te szavaddal éljek "csóró"!!!
  • plu604
    Pedig ha belépsz egy topicba szerintem alap hogy először a bannert nézed meg...
  • Misiike
    jah bocs de nem olvastam am nem vagyok nyomorék
  • voloume
    szia misike, te biztos nagyon okos gyerek vagy... DE!
    ha tudnál olvasni te nyomorék, akkor amikor belépsz, akkor ezt lehet olvasni:
    A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!

ha csóró vagy és nem tellik havi 3-4k wowra akkor ez nem a te topikod, csőőő!
    ui.: hidd el nem fog tudni senki se segíteni, még ha akarnának, akkor sem

ui(2).: remélem kellő hatás fokkal írtam le!
  • plu604
    Istenem tudnám miért nem tudtok olvasni...
  • Count Adyn
    /summon picket
  • [HUN]Crassus
    112k-t healelt a disc pap 3 perc alatt és 1400 manája volt elfogyva meccs végén:P LOL /fiend nem volt/
  • WiLDoR
    "nincs valami addon arra, hogy megnövelje a minimap-ban lévő quest ikonokat? (felkiáltójel, kérdőjel, stb.)

vagy ezek csak nálam mentek össze a patch óta???"

erre valaki tudja a választ?
  • WiLDoR
    nem top, op :)
    az a "t" nem kell az elejére :))

amúgy meg az se volt normális, mikor a dk-hpala volt a toppon, de ez sem éppen az, ami most van, hogy rugó+X toppol elég keményen 2v2-ben...
  • Dr DeViLKiNG
    Ja igen, ez is kimaradt:
    Dismantle
    25 Energy Melee Range
    Instant 1 min cooldown
    Disarm the enemy, removing all weapons, shield or other equipment carried for 10 sec.
  • Dr DeViLKiNG
    Ezt még nem vetted észre? :D
    25% hp alatt a drain soul 4szeres dmget tol már 3.0.1 óta.
  • Dr DeViLKiNG
    Lámább csapatok ellen jó is a frost. De olyan ellen aki tudja mi következik nem. Rögtön kapnád a gougeot, és már a közeledben sem lenne a rugo. És ez nagyon hamar el fog terjedni, hogy mikor is kell def spelleket elnyomni frost dk ellen.
    Unholy viszont jobb mint volt. Healerek gyorsabban halnak mint az rng faceroll speccel :p
    Nem véletlen, hogy majdnem az összes 2300+ ratinges dk unholy.
  • antgecc
    Ja tényleg, akkor ez alapján mehet a sírás. Az, hogy eddig az összes topban ott volt a dk, na az pont normális volt, igaz?

Mellesleg annyit látok még a linkből, hogy a priest került végre a helyére: top healer.
  • WiLDoR
    de ami még viccesebb, hogy a death strike unholy speccel többet healel, mint blood-dal, holott pont az utóbbin vannak a talentjei :D
    az ok egyszerű, az unholy-n kap +1 disease-t, ami tovább növeli a healup értékét.
    mókás na :S
  • WiLDoR
    jah, kicsit nézegettem, hogy milyen talentezésen vannak a most magas ratingen lévő dk-hpala setup-ok, s szinte mindenhol azt látom, hogy a ret-holy setup a nyerő a palánál (32-0-39 általában), s dk-knál meg vagy a deep frost, de inkább a klasszikus 0-17-54-es unholy a nyerő.
    gondolom a cc, meg az ss miatt.

a frost burst csapatoknál az iq-sabb szerintem már kiszúrja jóelőre, hogy a dk építi be a 130 runic powert a frost strike-okra a dps-hez, s ha van esze, akkor bekite-olja, becc-zi a dk-t, mielött kitolhatná.

nekem mondjuk a blood ág a szimpatikus (pedig régen hogy utáltam :D), kár, hogy az nem túl nyerő pvp-ben -.-
    bár lehet, hogy egy mixelt armor pen-es ulduar+pvp gear, felsocketelve jó sok armor penetration-nel oda tudna csapni keményen, tudja a fene.
    theorycraft off.
  • WiLDoR
    már régi :)
    de azért most is röhögtem egy jót rajta :))
  • [HUN]Crassus
    "Ezentúl arénában a Replenishment csak az azt használó karakterre fog hatni, és nem az egész csapatra" LOOOL???? inkább sírok!
    meddig szopatják még a palákat? ez már azért eléggé érdekes!

• [HUN]Crassus
    jah azt vettétek,hogy a Lokk drain soul atombugos??? és 5-6 ezrekete chanelingel vele tikkenként???? vegyék már észre a Blizznél bakki:S
  • [HUN]Crassus
    deep frost! az lesz a nyerő! és bármilyen szkeptikusan is álltam hozzá,de tegnap rájöttem a 32-0-39 lesz a nyerő palával:S
    A DK ezzel a talenttel nagyon durván tudja magát tartani az a kevés heal amit tolok/mert valóban csak közepes ,de inkább kevés heal van csak/ azzal kell kibekkelni a meccset míg az ellenfél kifogy a manából!
    Bár nincs Exo,de az a sebzéstöbblet amit én tudok produkálni hála a retris talenteknek úgy néz ki ha szenvedősen is,de elég lesz....
    rugó+papot is tudtunk verni jópárszor így! Nekem a manával nincs gond és ha a Dk-m szól,hogy börszt jön ami nála ilyen 2x,3x 6-8k!!! akkor odateszem magam egy 3-4k-s judgementtel meg shockkal! Hihetetlen,de még druidát is OOM-re tudunk rakni.
    Nemtudom mennyire lesz majd elég,mert a 2 dps-es börszt teameknél nagyon nagyot szenvedünk,de a heales talenten 1 perc alatt OOM leszek és akkor baszhatjuk...
  • [HUN]Crassus
    GYHÁÁÁÁ!:D

http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk
  • WiLDoR
    nekem EZ alapján kicsit más tükröződik
  • WiLDoR
    akkor nem vágom, hogy sk-gaming listán miért nem ez tükröződik, s miért nem a pala-dk csapatok vannak a toppon, s miért látok mindenhol rugó + X setupokat -.-

nemtom milyen ratingen vagytok, de gyanítom, hogy 2k felett olyan kitefest-ben lesz részed, hogy kitéped majd tőle az összes hajad.
  • antgecc
    Értelmes szintre? Sztem pont most van az értelmes szinten.
  • dartonita
    Felreertettel.Nagyon helyesnek tartom hogy a pure dps classok allnak a recount lista elejen a hibridekkel szemben.Nem is erdekel kulonosebben amig lemennek a bossok,foleg mivel fightonkent valtozik hogy egy egy hibrid epp minek oltozik/talentol.Amugy ulduar megint nem a melee fightereknek kedvez,szep szopatos reszek vannak.Foleg a lotyo robot(xt002) elotti trash 25osben...amg.Az a vicc kategoria :D
  • TVelvet
    oooo frost dk-nak a rugo+dpriest finom falat, ugy csukom össze egy HOJ alatt a rugot hogy csak les. :)
  • WiLDoR
    rugók vannak pi**adurván elszállva most a kiosztott dmg-ben.
    csak kamillázok, mikor csekkolom egy-egy bossfight után a dmgmeter-t...naggyon durva...

de a vicc az, hogy most akartam elkezdeni pvp-zni a dk-mmal, viszont elnézve sk-gaming-et statisztikát asszem inkább mégse...megvárom ezzel inkább a köv. patch-et, ahol visszabuffolják majd a dk-kat értelmes szintre :S
    viszont tagadhatatlan előnyeis is voltak a dolognak, a sok véristván legalább most majd átköltözik a rugó meg priest topicokba s ott fogják telesírni a fórumot...azért ez se egy utolsó szempont :X
  • [HUN]Crassus
    jaja csak közben használsz is belőle...:S
    pap az gyilkos
  • ShaiHulud
    na nem mintha sajnalnam a warrirokat. meg igy is eleg szep damaget tolnak.
  • ShaiHulud
    "A warrior dps e igy is ok hogy kicsit machinálták az itemizációt és nem leatherben rohangálnak raiden + az arms most használható lett raidre is pvp re is."

azt uyge tudod hogy a titans grip kapott egy olyat hogy -10% minden damage ha 2h van a kezedben.

ahhoz kepest az exorcism valtozas semmi.
  • ShaiHulud
    pedig mar %osan burnol, szal tokmindegy mennyi a manad.
  • ShaiHulud
    lehet nem volt manaja amikor a rugoddal olted:P
  • k O T T A
    blizzard kitalálta h legyen mindneki egy szintre butítva.uniformizáció van.
    ez valahol jól is van, mert ha megtaláltad a specced amivel szeretsz játszani akkor ugye liberalizmus stb lehetőséget kell adni.
    ami nem igazán helyes, h egyik pillanatról a másikra egy úgymond jóra balancolt átdolgozott specet szó nélkül megváltoztatnak.
    ptr mire van nem hinném h senkinek nem tűnt fel.
    az h meg még mindig vannak olyanok akik panaszkodnak a bubi miatt az elég vicces. épp eleget változtattak rajta h ne lehessen zavaró
    pve játékot pvpre balance-olni elég nehéz és nehezen is sikerül
    de h pvere se tudják az már vicces:)
  • hawkie22
    Tudtok nekem segíteni? Feltelepítettem a Curse Client-et, frissíti is az addonokat, de van 1-2 addon, amit ugyan frissít, de a kliens újratöltésekor ugyanúgy a régi verziószámmal ismeri fel az addonokat. Amiket nem tud frissíteni: Questhelper, Auctionator, Cartographer. Köfi
  • hawkie22
    1. PIROS SZÖVEG A BANNER ALATT.
    2. Törtöt használsz, ergo menj a Tauri honlapjára, és ott kérdezősködj arról, milyen patch kell, és hogy kell felrakni.
    3. Szánj rá pénzt, és inkább vedd meg eredetiben, sokkal jobb az élmény. (én már csak tudom, törtről jöttem. :))
  • vidu01
    Hunterrel mennyire lehet pvpzni? Minden kasztot megemlítettetek csak azt nem.:)
  • [HUN]Crassus
    igazából elfogy magától is pikk pakk 49-22-0 nál:S
  • WiLDoR
    nincs valami addon arra, hogy megnövelje a minimap-ban lévő quest ikonokat? (felkiáltójel, kérdőjel, stb.)

vagy ezek csak nálam mentek össze a patch óta???
  • [HUN]Crassus
    fasz kivan a sok CC-vel amúgy:S:P nézhetném a TV-t is aréna alatt:D
  • [HUN]Crassus
    10 sec alatt elégeti a full manámat a pap....nemcsoda:P

pap,retripala,rugó, arms warri ezek most a favoritok healer palát kiherélték mint a picsa....dk val együtt, nézzétek meg a world ladder-t