World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
De legalabb te is tisztaban vagy a postjaid valosag tartalmaval, ezek utan en is igy fogom nezni oket... pedig azt hittem te ennel ertelmesebb vagy.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jah az elozobol lemaradt..mi a baj? szerintetek

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Sziasztok.
Megvettem ma a jatekot.De a burning crusadevel nem akarja upgredelni az alapot.Az authentication key nem jo a program szerint..az alap nem is kerte a burning keri de a ketto kozul egyik se jo neki..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

picket
much fear i sense in this one <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mert megtehetem. Ha nem tetszik nem olvasod.

picket
Wildor áruló lett, warozik :p

WHO egyelõre egy gépfaló, 10 FPS-es, optimalizálatlan, agyonhype-olt massza, amirõl még egy-két hónap, mire kiderül, hogy csak "volt sok jó ötletük", vagy összeraktak valami tényleg jó, balance-olt játékot. Addig teszteljék a fanboy-ok, ha nem unnak bele, akkor majd érdemes lesz kipróbálni. Egyelõre engem elriaszt az, hogy egyáltalán volt olyan ember (nem is egy), aki az accountját árulta who topikban. Egy héttel a start után.

&#3237;_&#3237;

Korábban alig láttam DeViLKiNG-et, de az utóbbi idõben megnyugtató mennyiségû hozzászólást produkál úgyhogy meg vagyok nyugodva. Már csak Wildor-t hiányolom...ha átment WAR-ozni, akkor vége mindennek<#idiota>
Amúgy a WAR-t csak videókon és képeken láttam sajna nem volt hozzá szerencsém, de ha 1 évet tartósan kibír, akkor máris jár neki a gratuláció.

BEAST
Igazabol en mar csak azt nem ertem, miert irogatsz ilyen lelkesen olyan dolgokrol amirol feltunoen fogalmad sincs? Persze tudom, itt divat a masok agyatlan fikazasa, de az ilyen szuk latokor mar mar beteges.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

(Nem) várunk vissza, amikor unalmas lesz már 20adszorra is ugyanaz a pár féle agyatlan "av", ami ott van.
retard

Pontosan az van alatta, aki erre nem képes. Rengeteg ilyen van láthatod.

BEAST
...

Lynx_TWL
fanboi vs fanboi

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

war nem tokeletes de nem 5 v kevesebb gombot kell benne nyomogatni..
retardált
nomeg clueless vagy ;d

anti hero

picket
Várj! Rájöttem! Mind favágó, és nincs 5 ujjuk :c Szegények! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Ha mindenki 1700-as (meg nagyobb) ratingen van, akkor ki van alatta? Mert én eddig azt hittem, hogy valakinek veszítenie is kell, és aki többet veszít mint nyer, az 1500 alatt lesz <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

Hihetetlen, de igazat adok neked. A lock pl ilyen. 1700ig biztosan. Na de ugyanez igaz a warrira, a hunterre, a magere, a druidra, a rugora, paladinra, priestre, meg shamanra.

BEAST
Gratulalok 😄DDD

Narxis
Próbáld ki te is.<#kacsint>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Mint pl a lock? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Csak sajnálni tudlak, hogy kidobtál az ablakon 11k forintot, de hát van aki csak a saját hibájából tanul. <#vigyor2>
De lehet például neked is csak az egyszerûbb játékok jönnek be, ahol nem kell legalább 5 gombot nyomogatni a sikerhez.

Szijjasztok népek. Nem tudja valaki ide gyorsan beszurni hanyas peccs volt legutóbb? Tegnap megnéztem otthon, de elfelejtettem...azt tudom, hogy van benne 2-es<#idiota>
Elõre is köszi.

capaszabi
Mindenki találhat magának olyan combot amiben simán behúzza 1700-at pl, és onnan megvehet gyakorlatilag mindent.

Nem is kell 1700, 1500on megvettem WHO-t és most élvezem a játékot ^^

capaszabi
persze, mert mindenki UD rugóval tolja ^^

picket
Néha irigylem az egyszerû embereket, akiket a "Release spirit" felirat a szabadság érzésével tölt el <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Narxis
Én gear nélkül bgzek, szabadabb érzés.

Narxis
Nem idõmilliomos, az is egy prioritás, hogy jól érezd magad. De amikor valaki sír, hogy miért kerül 5ezerbe az epic madár vagy miért kell 628 bg-t letolni, hogy elmehess arénázni vagy miért kell 70badge xy itemhez akkor tuti nem azért mert ettõl fogod jól érezni magad. Persze ez szigorúan szvsz, lehet attól lesz valaki hcproüberszuper játékos ha õ képes farmolni napról napra. Tök mindegy, hogy goldot a szigeten vagy badget az instában vagy honort a bg-n.

picket
Szerintem az emberek a szabadidejüket ott töltik el, ahol jól érzik magukat. Ha a profitorientált társaság tudja biztosítani, hogy jól érezd magad, akkor jobban jár vele, mint ha akadályokat görget a szórakozásod elé, és azt mondja, hogy majd 2 hónap múlva szórakozhatsz mint a többiek, addig az idõmilliomosok felmossák veled az összes bg-t meg arénát, vagy mész kétszázhuszonharmadszor is ugyanabba az instába. Vagy 10 elõfizetõbõl 9 idõmilliomos?

&#3237;_&#3237;

picket
"...pucer rugo egy szal kessel (lattam olyan movie-t is, ahol lvl2-es kessel!!!)..." - Guildünk eszes rugói közt a szöges deszka volt a menõ (persze csak instance-ek elõtt, hogy mire raidelni megyünk két-három guild már ott várjon minket) <#idiota>
De ez az elõzõekre nem ellenpélda, csak egy olyan dolog, amit blizz benézett.

&#3237;_&#3237;

picket
De jó vita! Jövök én is! Cáfolok mindenkit!! 😄

Tétel:

Gear + autohit + preBC >>> all

Bizonyítás:

PreBC. Védd a stables-t noob hunter, még pvp geared sincs! Ott állok t2-ben, és jön két hunter mormota fejessel, meg egyéb instance kékekkel. Megijedtem, hát elnyomtam rájuk mindenemet ami volt (természetesen pve talent). 80% HP-m volt, amikor meghalt a második is (nem azért mert büszke vagyok a skillemre, ez csak tény, de ha tovább olvasod rájössz). Jöttek még néhányszor, meg amúgy is nyerésre álltunk, hát gondoltam kipróbálok valamit: csak autoshot, pet mellettem ül. 25% HP-n jöttem ki a dologból. Skilles vagyok, vagy gear > all. Pedig akkor már másoknak t3-a volt, vagy pvp gearben 6500 unbuffed HP-ja, miközben nekem az összes lehetséges +sta enchanttal 5200.

Megállapítás:

PreBC is szinte csak a gearrõl szólt, esetleg még idióta talenteléssel lehetett elrontani (aki kirakta mindhárom ágból az elsõ két teart, meg hasonlókat láttam <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

OFF

btw Anarchoid hsz-ér speciel ez jutott eszembe, meg lynx hamá' tegnap említetted a proságot

" You're watchin a master mast amster w or k..."

-

minden hozzászólásoddal megnevettetsz 😄

lol

Lynx_TWL
haverom vagy!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

1 hete rerolloltam , de ha megnézed én nem mondtam olyat, hogy simán elverném.. vagy ilyesmi... csak nem tudom mire ennyire kemény.. mutasson fel valamit és utána elhiszed megse mukkanék, ha még1 ilyet beirna ?

zomgzerg
reroll és állj ki ellene
ha mersz

edit: és akkor most nézzem meg a lifetime-ját ? vagy mi ?

nem igazán... csak nem szeretem ha valaki ennyire kepmutato

GamerAdams007
1v1-rõl beszélt, én úgy tudom arénába csak 2v2 a legkisebb, max 1v2, de lehet tévedek... <#wilting>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

slime001
"legalis f2f -re 😉" aranyos! a rugó illegálisan gankeli az embereket fél hp-ról!😄

AVIRA - \"More than security.\"

Davidus
tehát szar a ratinged😄

V9ykn8_TZL0

TVelvet
ez az arena rating valami e-peen meter eggyeseknél?
Davidus
mester<#worship>

<#wilting>

V9ykn8_TZL0

legyszi adj egy armory linket , mert nagyon elvagy szalva magadtol, de ha van egy 2500as ratinged akkor en kerek bocsanatot

hudejovagy

AnarchoiD
En csak annyit mondok, ha szol a trashmetal es a rugommal kinezek egy celt , akkor annak nincs eselye, csak ha ois substos rugo es mindent belead hogy elmenekuljon (persze bubi+hs el is nehez mitkezdeni😉 ezeket leszamitva nincs eselye egy hordasnak se 2-3 nak mar igen.
Rugo a legimbabb karakter ha 1v1 rol van szo (mondjuk DK-t meg nemlattam, de ha protos warriort letolom vagy egy palat, az sem lehet kihivas)

Mas kerdes hogy rugo sunyisagra van kihegyezve es nem legalis f2f -re 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Csirke4
Jah volt egy olyan mikor a full epic thunderfurys warriort verte el a rugó.
Namost én láttam azt a "duel"t, a warrior a billentyûzet négy kurzorbillentyûjén kívûl semmi mást nem nyomogatott. Szal kurvanehéz volt elverni... -.-'
Narxis
l2shutup 😄

l2p 😄

Wildor privát ment.
tenyleg volt ilyen.
meg jopar movie is szuletett warcraftmovies-ra ebben a temaban, ahol pucer rugo egy szal kessel (lattam olyan movie-t is, ahol lvl2-es kessel!!!) verte szarra open world pvp-ben a tokig feloltozott karaktereket.
asszem azutan szulettek ezek, mikor a blizz megvaltoztatta az eviscerate, es tarsainak a statjait, stat alapu szamitas helyett fix lett a sebzes, vagy vmi ilyesmi volt.
ez meg bc elott tortent ofcoz.