166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
oz #137446 Tegnap Dalaranból Exodarba teleportáltam (némi tojás gyűjtögetési célból). Amíg ment a töltési képernyő, addig kimentem inni valamit. Amikor visszatértem, már szinte halott voltam, mivel néhány hordás épp Exodarban lebzselt, és éppen engem nézett ki célpontnak. Viszont eddig meg voltam győződve, hogy - bár PVP szerveren vagyok - a saját városokban (meg egyéb zöld területeken) nem támadhatnak meg, amíg én nem kezdeményezek.
Ezt rosszul tudtam, vagy mikor és hogyan támadhatnak meg ellenséges karakterek saját területen? -
SlaCker #137445 Még jó hogy nyista addon van nállam!! -
1Emese #137444 Töröltem, akkor is ugyanezz lesz...
Vagy ez mostmár ilyen lesz mindig?
Mert újra tetem patchenként a wowot alap+bc+lk, és akkor ez jön be, de csak az egyik akrinál, máshol teljesen korrektül megy... -
YakHead #137443 WTF, WDB könyvtárat töröld. Nekem is szokott ilyeket írni, de nálam van pár addon bekapcsolva. CSak azt nem írja nekem, hogy melyik addon zavar be. -
Tusy #137442 - én most a leveleim / táskáim tartalmának egy részét nem látom -
#137441 Valakinek volt már olyan, hogy nem resetelődött az aznapi és a tegnapi honorja? Interface reset volt, Interface, WTF, Cache könyvtárakat leírtottam, ezeket írta vissza a support. -
#137440 Hat, a fizetesembol nem telik sok mindenre. Bar, a csuda vigya el, nem is veszem meg azokat. -
1Emese #137439 A minimál bérből nem igazán tellik... Sőt ha halasztva fizetik azt is.. és néha egy havi fizetésből 3 hónapot ki kell húznod... Remélem egyszer te is megtapasztalod! Lehet, hogy többet dolgozik mint te... -
1Emese #137438 Nem írom le újra azt a 2 oldalt. Csak a lényeget:
Ilyenkor mi van? KÉP
nem én disabadoltam, nincsenek más addonjaim, repairt is nyomtam. Ezután behülyül az egész wow interface. -
#137437 hát nálunk jc meg gondolom máshol is eléggé abuse-olva van kínaiak meg goldfarmerek által
bs is tud azért rendesen keresni eternal belt socket-tel csak kicsit rá kell menni a dologra -
Dr DeViLKiNG #137436 jc -
WiLDoR #137435 melyik combo éri meg jobban most, meg úgy a jövőre nézve?
enchanting + blacksmith?
vagy
enchanting + jewelcrafting?
enchanting marad, szal a variálás a 2.-kal lehet csak, csak nemtom, melyikből lehetne most meg a későbbiekben többet profitálni majd (raid szinten - tank + dps - főleg). -
#137434 ???KérdőjelKérdőjel?? -
1Emese #137433 + EZ A VÉLEMÉNYEM A FÓRUMRÓL "KEPFELTÖLTÉSRŐL NEM BLBABLBLABLSA" 2 OLDALS ÍRÁSOM VESZETT KÁRBA... sg.hu... -
márfoglaltnick #137432 sziasztok,
barmelyik realmen vennék 70+os ALLY-s huntert! faj mind1! csak cd-kkel együtt! ha 80as, akkor gear nem számít! lehet fullos is! ár: azért ne a csillagos ég! irj privatot itt! -
#137431 várok átlag 7-8 percet EOS-ra.... ahol 15 allys csépel 5-6 hordást akik szintén eddig várnak..,de a poén az,hogy még el sem kezdődnek a meccsek fixen 2 tornyot becsítelve elfoglalnak! hát mit ne mondjak nagyon élvezem:S -
#137430 alapjában véve más mint anno tbc-s arms volt
battle stance-ben kell hősködni most
rend legyen fent
sudden death execute-ja mindig legyen használva
overpower is amint aktív
mortal strike cd-re nyomva
ha van felesleges rage akkor heroic strike és slam
bladestormot is nyomd cd-re kb ennyi
juggernaut talent elég fincsi még -
#137429 ezt az elitistjerks-t megnézem köszi :) -
#137428 mondom azért sík hülye nemvagyok, a talent megvan, de köszönöm az óriási segítséget... am. már megcsináltam mert valahogy éreztem hogy úgyis nekem kell megcsinálni... -
#137427 elitistjerks+warrior fórum minek van ha nem erre
vagy keresd meg ragebull-t az ensidai-ból ha arms talent kell -
vidu01 #137426 Add meg az userneved, passod majd én beállítom neked az actionbart úgy hgy nem kell többet vele foglalkoznod.^^ -
#137425 anyám:S -
#137424 ha nem akkor rákell szánni azt a 20-30 percet hogy kitapasztaljam :D:D csak lusta vagyok :D -
#137423 Csáó
eddig prot warriorom volt, sőt még most azvan, csak most dual speccel átmentem Arms-ba is és 70-en elég jól toltam, de most elég sok újítás jött. A telentel nincs bajom az megvan, csak az Action bar-al, van valakinek valmi jó tanácsa hogy hogyan rakjam ki? Mert nem tudom, hogy csak így Protection után keveselem a skilleket amiket használni kell, vagy tényleg rosszul pakolom ki, valaki valami printet esetleg taudna muatni megköszönném :) -
#137422 Gyerunk "kiraly". Mondj akkor errol a ~11millio emberrol valami "jot"! Kivancsian varom a gondolatmenetedet... -
SlaCker #137421 "ha csóró vagy és nem tellik havi 3-4k wowra akkor ez nem a te topikod, csőőő!"
4 éve el sem tudtam képzelni,hogy Wowozni fogok valaha is,mert a te szavaddal élve csóró voltam! (most is az vagyok,de ez egyéni probléma! XD).Most dolgozom és van zsé rá hát bele is vágtam!Abban nagyon tévedsz,hogy havi 3-4k.Meg kell venni a simát vagy esetleg Battlechest.A többit nem mondom mindenki tudja.A Lich King +10k.Ez máris 13-14k.szóval ha szülei adják a zsét akkor ez húzós!És ha te ezt megengedheted magadnak,hogy eredeti wowon játszol annak csak örüljél!!
Crassusal egyet értek! -
voloume #137420 akinek nem inge... nem wowozok már egy ideje :P -
#137419 aki meg a magára költendő 3-4K-ból wowkártyát vesz, arról is jókat lehet azért elmondani :D -
voloume #137418 nem fogom leírni, hogyan keresem a pénzem, és egy szóval se mondtam, hogy lenézek mást... de akinek nincs 3-4k forintja magára költeni havi szinten, az minimum valami segélyből él vagy valami.. ez az én véleményem, nem fogok elkezdeni olyan vitát, hogy ki néz le mást meg miért.. meg hogy kinek nagyobb a pénztárcája.. én itt ezt le is zárnám -
#137417 gondolom most erekciód van -
#137416 Az is csak egy statisztikai mutató, mint az iq vagy a killing blow. :P Valamiben mindenki jobb. :) Neked a killing blow jutott, másnak iq, megint másnak gempa. Ez viszont a te problémád. :) -
#137415 jah szry nem tudtam,hogy 14-18 évesen FIX havi jövedelmed van......
lenézni másokat csak ,mert kevesebb pénzük van igenis bunkóság édesfiam! -
hawkie22 #137414 Azt hogy tudom megnézni, épp hányan vannak online a szerveremen? -
voloume #137413 képzeld nem apu/anyu pénzével villogok, azért annyira nem vagyok bunkó -
#137412 nemtom most kaptunk elég imba csapatokat rugo+priest és nemvolt különösebb probléma, pap nemtudja a palámat mana burnolni, engem a rugo meg nemtud megölni, death strike-al kihealelem magam, közbe még dmg-elek is frost strike-al. Mind 1, még nemvolt problémám az ilyen setupokkal ezzel a talentel, egyébként meg, 5-7k frost strike-ok ellen nemtud micsinalni, muszáj disarmolni máskülönben kinyirom. akkor meg mehet is a HC. -
#137411 0 ról 1553 nos leizzadtam:S ,de most farmolhatjuk csütig a honort a kigeészítőkre. -
Dr DeViLKiNG #137410 Azt felejted el, hogy frost dk+healerrel az a taktika, hogy HC alatt megöld a dpst. Namost itt bukik az egész, hogy a 10 sec alatt(+akármilyen más cc ami van még) nem fogod ledarálni a dpst, ha abból 4 secet stunban állsz, aztán még 10 secig disarmolva vagy. Persze ahhoz hogy ezeket használja a rugo kell némi intelligencia, ami rugonál elég ritka :D
Nameg most szinte mindenki az ilyen 1500as ratingű emberek ellen kap gamet, ami NAGYON nehéz ;) -
hawkie22 #137409 Misike, nem tudom, nálad mi baj lehet, pl. nálam a Tauri oldala simán bejön, igaz, picit várni kell rá. Sőt, még a régi guildemhez is be tudtam lépni játszani. Azóta már nem ott játszom, teszem hozzá.
1. Lehet, hogy szar a neted, azért nem jön be az oldal.
2. A honlap első mondatai között ott van, hogy a patchek letölthetők itt. (Olvasnitudás, általános iskola 1. osztály)
3. Tedd újra az egész WoW-ot, úgy, ahogy van, és úgy patcheld.
4. TANULJ MEG OLVASNI (mint mondottam, ált. isk. 1. osztály), ez a fórum az eredetiseknek van, korábban, míg törtös voltam, engem is elküldtek a sunyiba, amióta eredetin vagyok, nem. Szóval vagy váltasz, vagy keresel egy olyan fórumot, ami törtösöknek van.
Ennyi. Köfi -
Arwenke #137408 Tudnatok nekem valami jo xpzos specet mondani, DKnak.
Lvl 70-80ra. Elore is koszi. -