World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Lusta voltam utána olvasni, de érdekelne, hogy naxx-al mit is terveznek kiegben? Felboostolják a bossokat 80ra, vagy mi? Régi 60as rész megmarad és kap új szárnyat az insta?
Botond
Ugyanmár. Hunter? A 3 gombos kari? Most menjünk vissza az idõben 110000 kommentet? Persze, hogy nem számít a skill a hunternél, az nem skilleseknek való kari. Azt csak a nuboknak tették be, hogy õk is élvezhessék a játékot. Mondjuk az szép, hogy mindenáron az én igazamat akarod bizonyítani, és utána még le is írod, hogy azt a 3 gombot is kár nyomogatni, mert autoshotra van kihegyezve a skillesség maximuma.

De legyen neked is igazad. Szóval BC elõtt skill > gear volt, kivéve a semmi skillt nem igénylõ classnál, a hunternél, mert ott a fõ szabály érvényesült, prok > nubok.
Csak azt felejted el, hogy milyen insták is jönnek kezdetnek. Ott lesz naxx, amit mindenki 1000+1szer látott már. Meg lesz még 2 új 1 bossos insta.
Amúgy Gim Batolon lesz, ami mondjuk tényleg nem egy húde erõs server pveben, de ez meg senkit sem érdekel, így több lesz a pénz. 😄

egy ures szerveren vagy bs szzinvonalun lehet ennyi raid idovel 1st-ot elerni, normalis helyen nem
Count Adyn
Te vagy a vállán a kisördög😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pedig uj kiegeszito, uj remenyek! Es a druidat meg az eddigieknel is izgalmasabb lesz jatszani.

Davidus
arabok😄D

V9ykn8_TZL0

The Garrett
nekem szórakozás volt amig preBC így toltuk... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ah en mar augusztus ota nem jatszok. 😛

Hát nekem a raidelés az fun. Mindíg is az volt. Amúgy is terveztem, hogy dkval raidelni fogok, mivel melee ugye mindíg jobban jár a pve cuccokkal...
Ez csak egy plussz mellé.

'Heti 5 nap 19-24-ig való raidelés van.'

akkor ez most innentol fogva munka vagy szorakozas?
mert imho az utobbihoz ebben a formaban mar kb. 0 koze van...
de jo 'szorakozast' hozza, biztos rettento izgi lesz...

Lynx_TWL
hát a grafikusukat nem fizetik rendesen😄

๏̯͡๏﴿

Ha ez a Jogwe-fele banda, akkor ez sem fog sokaig tartani. De egy keves penzt ki lehet belole csiholni, jutalmak + ebay par het utan.

[HUN]Crassus
azigen

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

amugy mi a neve?

aztan a vegen ongyi emo terroristakka kepeznek titeket 😄 mint sk gaming es mousesport a nacikepzojevel😄 (remelem olvastatok😛)

Narxis
Ebbõl már majdnem meg lehet élni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nna, sikerült bekerülni új wotlk guildbe. De ez nem egy sima normális hc guild. Arabok támogatják 😊
Néhány jóember megúnta a sok balfaszkodást, és nomrálisan szeretne raidelni, ezért úgy döntöttek hogy összeállítanak egy fasza guildet a nevesebb guildek tagjaiból + a saját normális embereikbõl. Ösztönzésnek pedig nem mást, mint pénzt ajánlottak fel.
Kezdésnek lvl80 elérése adott idõn belül 100 euro-val jutalmazzák. 10-es naxx kipucolása után, aki használható embernek bizonyul, annak ezentúl fizetik az accját gamecard segítségével.
Ezek után minden egyes server first 25-ös insta cleart egy 250 euroval ajándékoznak.
Heti 5 nap 19-24-ig való raidelés van.
Death knightom szereti majd ezt <#circling>

zomgzerg
az a legerõsebb amelyiket 20ról 70re fejleszted

Hy! szerintetek melyik az erõsebb pet amelyiket 10-es szintrõl 70-re fejlesztek vagy amelyiket 30-as szintrõl 70-re fejlesztek

en alatta vagyok -.-
egy darabig idegesitett, de most mar kb. magasrol leszarom... meg ugy globalban az egesz arenanak nevezett fost is...
ja tudom, fura ezt pont tolem hallani, de rajottem, hogy semmi mas, csak teljesen felesleges ido- es energiapazarlas az egesz arena, idegeskedessel egybekotve, mikor jon szembe zsinorban ugyanaz a csapat 3x, amikkel egyszeruen nem tudsz mit kezdeni, s elqrjak 10 perc alatt azt, amiert elotte orakon at szoptal...

szoval a blizzard baxxa meg csak igy szimplan az egesz ratyi arena rendszeret...
end of story.

GamerAdams007
Most még ér vmit a t6 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

TVelvet
jah, egyszer jutottam 1950 köré, még a s2-ben azóta nem arénáztam. 😊
mi ez a sok karaktereladas igy kieg elott? 😞

The Garrett
t6feral/s4resto nightelfdruid is van eladó.

Forolto
OOhhhh ha UD rugód lett volna. 😊

Eiderin
t/6-os 6/8 tauren warrior bloodscalp-on elado.max skillek, epic flying mountok, 2 k goldal.érdeklödni whisp

Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros

picket
Attól még most nem (elég) jó a who, szóval sicc :p

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Nézd már, valakinek agya is van és még használja is, wáó.
BEAST
Ez igy igaz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Nehogy félre érts, nem rosszat akarok. Szerintem jót tesz nekik is, meg a konkurenciának is, ha kijavítják. Ha csak azt nézzük, hogy a wow mennyi hibáját próbálják orvosolni (beépített quest helper, meg hasonlók), akkor jó úton haladnak. Amúgy is jót tesz a wow-nak is a konkurencia, meg a versennyel általában a fogyasztók (vagyis mi) járnak jól.

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
nemretri most😛
amúgy meg a Repentance csak egy PAUSE...
és 6-seces HOJ-t se láttam még soha😊 max mobon😛

Narxis
Elég baj.

BEAST
Van egy par resze a jateknak ami javitasra szorul. A combat log, a buffok idejenek kijelzese, a kulonbozo fenyeffectek, mind forrasai az akadasnak. Remelhetoleg hamar javitjak ezeket :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tatyla
mondjuk a béta óta nem láttam mi lett vele,de igen sajnos az én gépem turbina hangú <#vigyor>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
Ne nevettess már, a repentance/HoJ alatt behal csórikám, vagy csak bubi alatt szétcsapod.

picket
Nem gondolom, hogy nagyon erõs gépem lenne (videókártya passzív hûtéses, mert allergiás vagyok a turbinahang-effektekre), de annyira nem is rossz. Ehhez képest who képtelen szaggatás nélkül menni (memória nincs tele, nem swappel), tömegeknél meg képregény. Ez érthetõ lenne, ha látványban hozná azt, amit ilyen gépigény mellett kell, de nem hozza. Ezért én azt mondom, hogy gépfaló. Neked lehet, hogy nem az, de én nem fogom évente kiadni azt a hatjegyû összeget fejlesztésre, hogy játszhassak vele. (Kétszer, hogy játszhassunk vele, mert fülrágást is kerülném.)

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Oda szuletni kell...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Bubetta/trinket nélkül engem befearelnek mint a picsa😄

Magh
2k a lópikulát...
Ugyanúgy lezabál szinte nullára a PTR-en, már ha hagyod, hogy befeareljen, mert szerencsétlen lockok most a tápláléklánc alján tengõdnek.

Tatyla
azzal hogy gépfaló nem értek egyet a többivel igen<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
2k hmmm talán az azért elég kevés 70-80-as HP-ra vetítve,de végtére is a fear nem azért van,hogy a dotok lezabáljanak maxról 0-ra míg tart:S

Kimész Undercity-bõl, és ott lesz egy torony. Onnan megy a zeppelin Ogrimmar-ba.

Narxis
metroval

sziasztok, valaki elmondnaá, hogy tudok undercitybõl ogrimmarba jutni?

psychobilly?

2k

Nyilván volt benne egy "kis" ferdítés, de ez is volt a célja az eredeti postnak.

[HUN]Crassus
mennyi is lesz 3.0-ban a fear fix törése? mert ezzel a mostani 8-10k-val a faxom kivan már😛

s0n1c
Azt hittem, hogy te ettõl értelmesebb vagy, dehát nem 😊