World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ez de hulye hozzaszolas volt. A WHO ket harom hete jelent meg. A WOW 3 es fel eve.

Nem baj?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Guest
[email protected] asszem.

De ha hasonlóképpen mûködik, mint az Account Administration, akkor felesleges a mail meg a webform együtt, mert ott a webform semmi mást nem csinál, csak generál egy mailt ugyanarra a címre.
picket
Ne mekegj! :p

ಥ_ಥ

capaszabi
vigyázz, HARAP !

capaszabi
jaja, nekem is feltünt 😄FDD

picket
Ne vergõdj már 😊

-A vita így nézett ki: "nem - de - nem - de - nem - de - nem - de - nem - de", erre merészeltem egy példát hozni az állításom mellé. Ez ám a szûk látókör részemrõl!
-Nem hiszem, hogy meg kell kérdeznem az öcsémet. Az õ diplomáján is nagyjából ugyanaz a szöveg, mint az enyémen, max a dátum meg a keresztnév más.
-Mintavételez, megállapít, egy konkrét példán szemléltet. Hol hibáztam mester? Taníts!
-Egy karakterem volt, amivel hónapokig pvp-ztem szar gearben, aztán raideltem, és utána hónapokig pvp-ztem abban a gearben. (Ez nem azt jelenti, hogy egy kaszttal játszottam, egy kasztot láttam, és a többit levegõnek néztem, de tény, hogy csak ez volt epic-be öltöztetve.) Ez szerintem elég tapasztalat, hogy bár szûk a kis világom, de úgy érezzem láttam eleget egy véleményformáláshoz.
-Attól, hogy beszólsz nem ijedek meg, és nem változik meg a véleményem. Megszoktuk tõled, hogy te mindent tudsz, más meg hülye/szûk látókörû/retardált/bármi egyéb szidalom. Érveket, véleményt, ne "kerítést", mert csak nevetek rajta, és elképzelem, ahogyan az én oldalamra ki van írva, hogy "ne etesd a Botondot" (de lám, mégis etetlek <#idiota>), és teljesen mindegy, hogy a képzeletbeli kerítés melyik oldalán nagyobb az egy fõre esõ banánfürtök száma, mert attól még mindenki a kerítés másik oldalára mutogat.
-Mirõl is vitázunk? Ha lecserélsz egy szar karperecet pvp epic-re, akkor hirtelen ownolni fogsz? Vagy fullepix noskill pisikét bármilyen skilles friss 60-as (mert ugye BC elõtt) elvert 1v1-ben? Lehet, hogy volt ilyen is. Fullepix középszerû skill pvehuszárt bármilyen skilles friss 60-as? Esélytelen. Vagy mennyi gearnél nagyobb a skill? Kilóra? 3 cucctól? 10-tõl? 20 staminától? Baromság. Kékzöld gear emberkének nem volt 10% esélye epixxpistike ellen, ha vért izzadt sem. De a 10% is a countercalss-ok, meg a blizz által ügyesen összehozott "szögesdeszkás-rugó effektus". És lvl14 pvp epix full pve epixhez képest +2000 HP volt, akkor kinek volt esélye? Most mennyiben más a helyzet? HP helyett resi van? Micsoda különbség! Bár ha azt mondaná valaki, hogy még kevesebb az esélye egy skilles, de gyenge gearrel rendelkezõ játékosnak 1v1-ben egy kevésbé ügyes, de pvp-re jól felszerelt játékossal szemben, mint BC elõtt volt, azzal egyet értenék esetleg, de ez nem hiszem, hogy így elhangzott volna, csak "skill>gear - nem is, noob - l2p".

Na thx a magasröptû beszélgetést, etetési idõ vége <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Bétázók lenne egy kérdésem. A DK kezdõterületrõl Ebon holdból van valami más lehetõség shattrath-ba jutni a 12 perces madarazások kívül? És ez még csak Blasted landsba visz a portálhoz.
Tatyla
[email protected]
ennek van európai megfelelõje mert erre is írtam csak kiderült hogy ez az amerkiai e-mail cím,mert webform mellé küldenék egy sima e-mailt is?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lehet pont ezert, mert nem voltal ott😊

Tatyla
közben a guild ma este leverte Brutallust,first kill és ne legyek ideges?<#boxer><#violent><#falbav>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LeWyTy
Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!Nem vagyok a barátod!
Bocsmá nem bírtam ki<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

de figy amugy elmondom, hogyha tudsz közép szintûen angolul vagy kicsit kevésbé is, akkor megfogod felhívod a dán bliz segéd vonalat, ha kel meg tom adni hivoszammal együtt ( mivel mo-rol csak a dánt lehet hivni) és egy kis várakozás után (5perc) megkérded, hogy mi meg hogy és kajakra mindent megtudnak azonnal nézni, és megnézi milyen hiba is lehet a gépezetbe, én ennyit tok javasolni. 1 hónapot vártam hogy áttudjam transferelni a akarim és aztán vettem a bátorságot felhivni õket és 1 órán belül a másik szeron volt a karim.. szoval sok sikert!

Tatyla
10.-én átutalok egy új összeget csak így elloptak tõlem 3k+ forintot...

jaja szentem is irj nekik és csak 1 hónapot kell várnod és már elisinditjak a penz visszautalasat ami meg +1 het

nem is mondott akkora hulyeseget pedig x)
keyb plusz (nem talalom a pluszt ezen a qrva angol laptopon -.-) thermaltake flare board van egybekotve...
bar hasznalni meg nemigen hasznaltam egyiket se...

Davidus
megasztárt nézek<#wilting>

V9ykn8_TZL0

Davidus
2 hete a megasztárban ment wow zene

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
rtl klubot nézel gtfo

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

lol rtl klub, wow zeneje megy a batorsag proba alatt😄

A guild nagy részét ismerem, és semmi közük az acchoz azon kívül hogy 2 hónaponta adnak egy gct.
És ez még mindig nem egy normális "meló", amiért fizetnek.

Botond
Azért megdöbbentõ, hogy mennyi tudatlan van. A geoid az gömbölyû. Nem gömb,de gömbölyû. Tudod, minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Vagyis dehogyis, honnan tudnád, vagy ez vagy az. Valaki vagy ember vagy emlõs. 😄
Davidus
diego

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Geoid.

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Ki akar flémelni? Játszottál 1db egész karakterrel BC elõtt, meg után is, felhoztál 1db konkrét esetet. Kérdezd meg az öcsédet, hogy mit mondtak a mûszakin hány mintavétel kell reális következtetések leszûréséhez, aztán majd beszélhetünk tovább. Addig meg a te kis szûk világod ne tekintsd globális érvényûnek, mert a kerítésen túl is a világ van, és nem is feltétlen olyan mint a kerítésen belül.
BEAST
Lapos, ezt mindenki tudja -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Hanem? Szögletes?
Akár hogy számolom ez még órabérnek is igen kevés,viszont cserébe olyan jó fejekkel játszhatsz együtt akiket csak ez a kis pénz motiválja.😊
Annyira nem látok bele, de ha õk fizetik majd az accountod akkor bármikor kiárulhatják alólad nem?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

bodesz
igen a haverom így járt 1.töltésnél.írj a blizznek sztem utánatudnak járni(ha ráérnek)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tatyla
hogy jártam ma amitõl még mindig sík ideg vagyok:

2008.10.05.-én lejárt az accom. A Blizzard angol bankja(GB SCHUNTHORPE) le is vonta a pénzt sikeresen(3153 HUF-ot).
A mai nap 10.07-én azonban kaptam egy visszajelzõ sms-t hogy a Blizz francia bankja (FR VELIZY-VILLAC) nem tudja a levonni a pénzt (3211 HUF-ot)ezért frozenelték az accom.

mi az hogy kétszer akarnak vonni,járt már így valaki?

Ahogy wow accountokat is adnak el tucat számra... és ez szerinted jelent valamit?(nézz csak rá olyan oldalakra ahol wow,wo accountokat árulnak és nézd meg melyikbõl van nagyobb kínálat)
Amugy semmit se jelent, mert ez olyan mint 1 online piac. Szerinted aki még mindig az EQ-tel játszik azt érdekli EQbõl mennyi accountot árulnak?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Fehercsoki
Énis ezt mondtam.

Shortstop
nem is gömbölyû 😊

Khabbas
<#wow1><#taps>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

PiszkosFred
18as human arokaso volt, de bannoltak miutan a vakond szakszervezet irt egy ticketet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
szerinted?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Csirke4
Kedves picket úr tessék már elmondani, hogy milyen volt az az 1 cast amivel játszottál?😊
TVelvet
ki gondolta volna mi ? (:
Narxis
Helyes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sephi
Nagy sikere lett a WHO-nak 😛 Mar adjak el az accokat tucatra 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

QuippeR
mindössze azt mondom, hogy a WoW ugyanilyen volt megjelenéskor (optimalizálatlan - hiszen egyes helyeken 40-50, máshol 4-5 fps-t produkált, a folyamatos 10 fps-t ugyanúgy produkálta a két-három éves gépeken, a mi esetünkben lokálisan agyonhype-olt volt, és senki sem tudta, hogy két hónap múlva is játszunk-e még vele), mégis megvettük, és nem bántuk meg.

ezért szerintem egyik sem komoly ellenérv, mindössze kellemetlenség, amit nem szívesen visel el az ember. ettõl még vannak teljesen érthetõ és logikus ellenérveid, és én sem játszanék vele a te helyedben.

de ez meg teljesen OFF itt.

Szerintem felesleges promótálni a wart, nem kapsz érte úgysem jutalékot. 😄
Akinek nem a wow az elsõ és kizárólagos mmo tapasztalata, az úgyis örül neki, hogy a 3 éves antiszociálissá nevelõ wow single-player-cooperative hegemóniát némiképp megtöri egy klasszikus, igazi mmorpg hangulatú játék. Vkinek az egyik kell, vkinek a másik, azok a véresszájúak meg akik tisztjüknek érzik, hogy vmi megmagyarázhatatlan buta oknál fogva támadják a war-t, csak próbálják ki, kevesebbek semmiképp sem lesznek tõle. Ja, hogy a pízt sajnálják csak rá? Akkor az mmo mûfaj nem az õ úri szórakozásuk.

capaszabi
az egyetlen probléma a szarul megirt kod, ami miatt erömü kell hozzá, amugy teljesen rendben van.

capaszabi
nna ülj vissza, és nézd a balázssót! 😄

capaszabi
ööö. 9k volt, és ha megunom, eladom, mert itt nincs ez a nagy "zomgnemadhatodelmertnemindokoljukmegmiért" dolog, amugy meg másfél év chainheal spam után egy tök hangulatos világban már csak ha disznókat ölök "elwynnben", akkoris nagyobb élmény, mint még 2 hónapig ugrálni IFben, vagy pistikékkel 0-5özni ABn.

Narxis
Nekem elõfizethetsz. 😊

picket
Mindenki magának dönti el, és nem is akartam senki helyett dönteni, meg persze hogy vannak személyes okaim, de melyik nem érv a leírtak közül? Ok, a hype talán nem olyan nagy érv (nem látszik annak), de én most azt látom, hogy mindenki ránéz, kitágul a pupillája, kilóg a nyelve, és ismételgeti, hogy "hû de király". Szerintem meg ennyire nem. Ennyi hiba mellett nem.

És ezek miatt sem játszom. Nekem minden nap rágják a fülemet, hogy játszunk már valamit, fizessünk elõ wowra, de én nemet mondok a kísértõnek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Narxis
"Erre úgyis spawnol Wildor, akinek 2 billentyûzet van bekötve"

😄😄😄😄😄

picket
Ezzel akarsz flémet idítani? roflmao
1. Minden kaszt 3 gombos. Amelyik stance-et vált, stealth-el, vagy shapeshiftel, az bindel ugyanarra a 3 gombra valami mást. Skill. (Erre úgyis spawnol Wildor, akinek 2 billentyûzet van bekötve, és külön bindelve minden gombja, meg 23525 gombos egér <#idiota>)
2. Hunter a hunter ellen mit számít, hogy 3 gombos a hunter? Ez nem érv az ellen, amit mondtam. Ráadásul autoshotolni egyetlen egy kaszt ellen lehet: hunter ellen. Egyszóval fogalmad sincs a hunter pvp-rõl, így gyenge az észosztás.
3. "De legyen neked is igazad. Szóval BC elõtt skill > gear volt" - l2read.
4. Nekem csak egy karakterre volt idõm, ezért nem tudok példát felhozni másikkal kapcsolatban. Tapasztalatot osztottam meg, nem pedig fikáztam egy másik kasztot.

Jót mosolyogtam. Most te magad estél bele abba, amiért legjobban lehurrogsz mindenkit: olyanról osztod az észt, amirõl vagy fogalmad sincs, vagy nem is akarod látni az igazságot.

&#3237;_&#3237;

QuippeR
konkrétan melyik érv ezek közül amellett, hogy ne játsszon vele az ember? mert kellemetlenség valóban, de nem olyan durva egyik sem, hogy emiatt kihagyja az ember a WAR-t. te sem ezek miatt nem játszol vele, hanem más okokból, amiknek nem sok köze van magához a játékhoz, akár bevallod magadnak, akár nem.