166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Renátó1985 #137486 ha kitörlöd az összes nem kívánatos hsz-t akkor honnan fogják mások tudni hogy mit nem kellene erőltetni?
nem mindenki él ám rózsaszín meg baba kék mackó országban -
WarCow #137485 Sziasztok!
Keresek egy addont amivel minimapon az osszes gombot ossze lehet suriteni egy gomb ala.
Ha valaki tud ilyen irja meg a nevet legyszi!
Kosz! -
#137484 Ugyan, ha az intelligenciáját akarja csillogtatni, akkor miért állna bárki is az útjába? :p -
voloume #137483 ha letöltöttem a patcheket akkor barhol jo ha elinditom ,vagy bekell lennie masolva a wow mappába? -
SlaCker #137482 Szerintem ez is törölve lesz! XD -
#137481 hallod a kutyák meg az utcára járnak baszni, ez milyen mocsok egy világ:D -
Kyrus #137480 Sorry a flood-ért, ez kimaradt
kék -
Kyrus #137479 És ha valaki nem olvasta volna:)
Ghostcrawler -
Kyrus #137478 3.1.1a
Equipment Manager -
#137477 Honlapról leszeded a telepítőt. Be kell jelentkezni hozzá. -
voloume #137476 valaki tudna adni egy wotlk telepítő exet vagy valamit ?:/ -
#137475 xD
Amúgy nem tudjátok mit javít az új mini update? Van erről valami leírva? -
Nem akarod látni azt a képet.
Folytathatjuk a nyugodt fórumozást. -
#137473 Najó de mi volt az amit senki sem láthat? és honnan tudjuk hogy mi az ha nem láthajunk többé soha had lássuk -
#137472 Ezt Lynx-nek mondom, csak közben már töröltem a hozzászólását :p -
#137471 Ez egy nyilvános fórum, 18 éven aluliak is elérhetik. Ráadásul poénnak is gyenge. -
#137470 Az nem ezt csinálja mert külön ablakban kell szórakozni vele.
Azóta meglett. a neve : Tradeskillinfo.
-
#137469 ackis recipe list -
warchief #137468 Sőt az első mondat is sántít picit ;) -
#137467 hali wildor ez engem is érdekelne,ha megtudod hogyan pls ird ki ide.kösz -
inviciblealex #137466 elég után kimaradt a sok -
inviciblealex #137465 valaki tud a legjobb macro-t warriornak pvp-re
pvp-re melyik a jobb a fury vagy az arms? mert mostanában elég warriort látok 2 2h fegyverrel -
SlaCker #137464 Így utólag is elnézést kérek tőletek,hogy megint előbb kérdeztem mint hogy szétnéztem volna! :((A hivatalos oldalon ki van írvca,hogy hol lehet lelni a tojásokat. Bocsi még egyszer! -
#137463 Sziasztok.
Egy addont régen használtam , de elfelejtettem a nevét. azt csinálta, hogy ha egy receptre rávitted a kurzort akkor az info ablakban azt is kiirta, hogy ki árulja. nem ismeri valaki véletlenül?
köszi -
Cowboy03 #137462 *tippeket ,elírtam xD -
Cowboy03 #137461 köszi a tippet! :) -
ShaiHulud #137460 szerintem cementshaman vagy retripala esetleg rugo, de pasz:D -
#137459 Szerintem nem olyan fontos az a curse client egyszerűbb ha te letöltöd magadnak.Tedd te is ezt.:) -
Cowboy03 #137458 Császtok!
2v2 setupba ha wari mellé dps-t akarok melyik a jobb?
Wari+elemshaman
wari+balance dudu ?
-
#137457 Plusz Bloodhof Village (tauren kezdő) és Falconwing Square, Silvermoon mellett -
SlaCker #137456 Huh köszöntem szépen segítségeteket :) -
#137455 brill (undead), razor hill (orc, troll) stb épületei körül kis kék tojásokat kell keresni, elég gyorsan respawnolnak úgyhogy a negy tömeg ellenére is viszonylag egyszerű. -
WiLDoR #137454 kezdőterületeken vannak: goldshire (human), azure watch (draenei), dolaanar (ne), kranahos (törpe)
horda oldalon nemtom. -
SlaCker #137453 Kéne pici help. :)
Van most ez a húsvéti akció. :D
Ezek a nyamvatt tojások hol esnek?Mert nem írja,hogy hol a lelőhelye,de lehet hogy az én gyenge angolommal nem értem szimplán. -
ShaiHulud #137452 pvp flaggel sajat teruletre portolas utan, 5 percnek elkell telnie amig az leesik rolad, addig tamadhato vagy. -
hawkie22 #137451 Igazából behozza a klienst, a listában bal oldalon azt írja ki, nekem milyen verzió van, a jobb oldalon meg hogy a Curse-on melyik verzió található meg. És jobb oldalon mindig nagyobb, de sose frissít.
Egyébként Questhelper, Atlasloot Enhanced, Auctionator, Cartographer, Healbot, Titan Panel az addonjaim, amiket nem frissít. -
#137450 Milyen addonokról van szó ? Csak mert lehet hogy nem frissítették curse-ön a patch óta aztán azért nem frissíti rendesen. -
hawkie22 #137449 Srácok, korábban már kérdeztem, de akkor nem kaptam rá választ.
Hogy kell beállítani a letöltött Curse Client-et? Mert van 1-2 addonom, aminél kiírja ugyan, hogy nem friss, le is tölti, ki is csomagolja, de ugyanaz marad a verziószám, frissíteni nem frissíti az addont.
Köszi a helpet. -
#137448 Valószínűleg a teleport előtt PvP-ztél valahol. Aréna, BG, stb.
PvP-zés után még asszem 5 percig bárhol támadható vagy.
Mit gondolsz, miért mennek a rugók előszeretettel a fővárosokba? -
Camouflage #137447 Hat, szerintem PVP szerveren a szentelyek (Sanctuary - Shattrah, Dalaran) kivetelevel barhol es barmikor megtamadhatnak, nem kell ehhez senkinek sem kezdemenyezni.