World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Mit idegeskedsz? 5 perc alatt veszít egyet egy markért, vagy küzd fél-egy órán át, hogy nyerjen hármat. Számold ki mi éri meg jobban!
Amíg wsg-t semmi nem korlátozza idõben, addig ez lesz. Szerintem av-nek is jót tett a reinforcement bevezetése.

ಥ_ಥ

Botond
Tulajdonképpen az elmúlt 15 évben kiadott játékok mindegyike bukás, mert manapság már alig játszik velük vki. 😄😄😄
[HUN]Crassus
nem tudom,probaltam,jatszottam vele betaban par hetig,de nem jott be...valahogy nem fogott meg....magam is furcsalottam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Vegulis a Tisza cipo sem bukas, csak kevesen hordjak.

Ams
az is kérdés marad hogy hogyan tudsz ekkora marhaságot írni...

ott kezdve hogy a DAoc mióta bukás?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Az meg mindig kerdes marad, hogy ha a daoc elbukott, akkor ez vajon miert huzna tovabb.

AnarchoiD
jovoheten lesz uj pecs nem ? 😊 nyaladzas 1000-el 😉 iszonyat osszegek kidobalasaamig rajon ember mi kell neki (build) 😉 pala/priest/samli/druid orulhet a HUP eltorlesenek es a healos gerjanak felskalazasanak damageuposnak 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
menjel AV-t ott mar eleg jol tudja a nep mi a nyero strategia, 80% os a nyeresi rata 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem fanboisagbol, de a WAR scenariok (az olyan mint WoW BG: ) szazszor jobbak, kurva nagy fun! nem is ertem, hogy egy magadfajta groupcombatot elonyben reszesito player mi a faszt keres meg wowban ;o
mondjuk egyik jatekban sem art egy epitett, vagy legalabb fix emberekbol allo csapat..

na mind1 WAR forum -> arra
<#bohoc>

anti hero

Sziasztok.L2 es accért Wow accountot adnék(70 es blood elf priestel..stb)+ma 53 napos hozzáféréssel,lemezekkel,mindennel.Ésszerüség határain belül😊Nem feltétlen offon.Akit érdekel kûldök részletes karakterlapokat rola.Címem:[email protected]
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p&n=Ascaron
csak olvasgattam itt ott forumokat, hozzaszolasokat warhammer scenariokkal (bgk) kapcsolatban, es ott is panaszkodnak olyanra, hogy puggal nem igen lehet nyerni, de nem amiatt hogy sok lenne az afk, hanem mert midnenki dpselni akar (healer career-ek is) es lamaskodnak. nem vedik a "flag" carriert meg ilyenek.

bar olvastam 1.02es patchnotest es ott van olyan resz, ahol a kezdo resznel valo afkolas ellen lepnek fel, szoval akkro afk is elofordulhat ott is ezekszerint.

s0n1c
Nem kell gyökérmódon farmolni, mark sem kell, így a válasz: nem ez van. Bár noob playerbõl ott is van elég hidd el.
[HUN]Crassus
WAR-ban is ezvan? bááár gondolom ott még nem únja a nagy többség a gémet😛 nah 1 hónap és WOTLK reméljük üdítõen fog majd hatni az emberekre😛

[HUN]Crassus
bahhh necsakmár premadeval lehessen játszani....nem kell nekem 9 fanatikus/ha már WSG volt a téma/,de 6-8 player azért rázza már meg magát kicsit..aztán ha ennek ellenére vesztünk le van szarva,de ez a piócáskodás.....😞

[HUN]Crassus
én is hányok már a BG-k tõl,de ha bemegyek legalább annyival megtisztelem a kibebaszott😊 játékostársaimat,hogy próbálok a CSAPAT hasznára lenni....az ilyen viselkedéstõl behányok:S
ui: kibaszott jó ám healelni is és életben tartani a csapattagokat😛 az más tészta,hogy ha kiszúrnak lebasznak egy pummel,kick,CS alatt😄 ,de próbálok jól helyezkedni😛

TVelvet
learn to premade 😊
godnolom megunta hogy midnig veszitenek es mivel kell neki a mark ezert ezt a becstelen megoldast valasztotta. megertem, de elitelem enis az ilyen viselkedest.

[HUN]Crassus
pár BG-t tolok naponta vagy 2 naponta és akkor is megtalálom a szennyet:S

[HUN]Crassus
ez az új style? mikor vezetik már be,hogy a vesztes ne kapjon SEMMIT bazzeg ,de legalábbis 5x 10x! kevesebb honort.....faszkivan a gyökerekkel....akkor minek fizet elõ? ha nem játszik? mi a picsát csinál a cuccal ha az ilyenekbõl 2-3at lehet megenni egyszerre,mert annyira bénák?

The Garrett
na, már a paladinok is kaptak enrage-t?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Narxis
Markokért mennek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ahahah, wsg mark kell nekik biztos😄

[HUN]Crassus
A JÓÉDES PICSÁBA TAKARODIK MÁR EL AZ ÖSSZES FASSZOPÓ!!!! LEECHELNEK WSG-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELMEGY AZ ESZEM!!!!! 10 játékosból 6!!!!!!!! NEM AZAZ NEM CSINÁL SEMMIT CSAK ÁLLNAK VAGY STEALTHBEN KÕRÖZNEK!!! MIAFASZEZMÁR????????? ,de pont WSG az egyetlen ahol még bonusz honor sincs ha nincs zászlószerzés......Kibaszottul ideges vagyok!

Narxis
PC System Requirements

OS: Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1)

Processor:
Minimum: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
Recommended: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2

Memory:Minimum: 512 MB RAM (1GB for Vista users)
Recommended: 1 GB RAM (2 GB for Vista users)
Video:Minimum: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM Such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
Recommended: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM Such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better

Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

capaszabi
ööö... látom nem értitek. a különbség, amire rá próbáltam világítani:

wow: 4 éves, és még mindig bannolnak "normális" acc trade-ért, ha átadod cd-t, kodokat, kisszéket, stb., nem a lopott accok eladását mondom, nem is a powerlevelingelt bottal kihuzott 70es accokat, hanem amikor pistike játszik, és megunja/autót akar venni stb. és eladná.

who: friss, és szabadon, legálisan eladhatod az accodat, ha adod hozzá a dvd-ket meg a dobozt.

blizz simán jól járna, ha létrehozna egy account trading központot, ahol %-os summát nyelne le a trade-ek után.

TVelvet
én is szoktam váltig állítani, hogy sajtból van a hold, de nem hiszik el nekem 😞(
talan ugy gondolta, hogy a warrior zerkerstance+recklessness+deathwish + esetleg bgs berserk a magen meg bg-s berserk es ap+pompyro build.

zomgzerg
kérd el a haverodtól az armory linkjét

Sziasztok,

Az volna a kérdésem, hogy egy haverom válltig állítja (aki mage ráadásul), hogy pyroblast-al 8-9k-kat tud benúkolni egy s2-ben levõ warriornak. Ez mennyire igaz és nem? Egy éve játszom és én még s2-ben sem kaptam többet mint 4-5k, rogue karival mondom a tapasztalataim.

Üdv

big gratula nekik a nevemben is...
ok (plusz innen meg 1-2 arc) hianyoznak a legjobban a wow-bol...

Davidus
menthetetlen vagy

V9ykn8_TZL0

Hirtelen nem is értettem mit akarsz mondani, mert én MMO-t írtam nem fps játékot...wow elött is voltak MMOk, mégha ez hihetetlen is.😊
Majd nézz utána wow melyik MMOtól nyulta le az egész pvp rendszerét és ha megtaláltad nézz meg pár képet. Amit devil linkelt ahhoz hasonlót elég sokat fogsz találni, csak a dátum lesz más.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Davidus
doom 1ben is megöltünk már 450000 ellenséget. nem kell több fps

V9ykn8_TZL0

Botond
Már olyan rég volt?

Múltkor nem válaszoltál. Tolsz most vmit valahol, vagy már csak a nõknek élsz? 😊
Vannak olyanok akik már 6-7 éve átéltek ilyet 1 másik MMOban.😊Majd liveon kiderül, hogy mennyire dicsérik a szerverösszeomlások után.😊

Igen aki nem érti elég nehéz...
Neked van statisztikád, hogy wow kijövetele után x idõvel mennyi accountot adtak el? Vagy a többi MMOról van statisztikád? Tudod te, hogy 1 nagyobb patch után hányan adják el az accountjukat ha nem tetszik nekik vagy hányan activálják újból ugyan ez a patch miatt?
MMO sosincs kész, mind1 melyikrõl van szó. Te meg tudod mondani, hogy wotlk kiadása utáni pár hónapba mennyien fogják megint jegelni az accountjukat mint BCnél, vagy eladni?
Szóval, hogy te láttál 1 forumon pár WO account eladást most és pár hónap mulva látsz wotl eladásokat akkor az jelenteni fog valamit is?

TVelvet
de undorito flamet indítottam... lehet diplomáznom kéne belõle.
[negativ] Cirek
ott voltam én is 😊
kár hogy azóta world server down van 😄
mindenesetre nagyon fun ez a PvP zóna 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Botond
Na, hogy én is hasonlóan alátámasztott és megalapozott véleményt fejtsek ki:

Amit írsz marhaság.

Remélem ez a tételes cáfolat meggyõzött. 😊
Csirke4
De még mindig nem mondtad, hogy milyen karid volt. <#idiota>
Na, még egy pár kép lake wintergraspból.
A képekbõl nem látszik, de olyan 3-400 ember lehetett ott. Végére már kicsit elviselhetetlen volt a lagg, de még így is baromi élvezetes volt. Nagyon faszán megcsinálták.

Az.

[HUN]Crassus
outdoor pvp?

[HUN]Crassus
"ÜTÉS" Ally Paladin természetesen BS-rõl😄

Jó lesz ez :p

Ez meg fasza bug 😄

Forolto
Dehogynem. 😊 A wow lassan 4 éves.

Még mindig elöttem van a febr.11-e.Baffák meg péntekre esett,senki nem tudott acc-ot kreálni,mert fagyott a szerver.Este 8 körül értem haza az utcai harc után,mert szó szerint harcolni kellett a warcraft dobozért.8 lépés volt regelés és senki nem jutott tovább a hatos lépésnél. 😊 Nekem köbö szombat reggel 3-ra sikerült regelnem utána jöhetett a világ.Mekkora fiiiling volt.Semmit nem tudtam a wow-ról.Ezt az újdonság erejét nem fogja egy mmo se elérni soha.Jöhet nekem új grafika,régmúlt a warcraft világa örök.Sja mielött beszólnának nem ez az egyetlen mmo amit kipróbáltam. ,)

s0n1c
Az a US release volt. EU-ban csak 2005. februárjában adták ki.
Mighty
Wow nem 2004. nov. 23-án jelent meg?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Igen... de en nem ezt írtam?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Forolto
WHO 2008.szept.17
WOW 2005.febr.11