World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg wsg-t semmi nem korlátozza idõben, addig ez lesz. Szerintem av-nek is jót tett a reinforcement bevezetése.
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ott kezdve hogy a DAoc mióta bukás?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mondjuk egyik jatekban sem art egy epitett, vagy legalabb fix emberekbol allo csapat..
na mind1 WAR forum -> arra
<#bohoc>#bohoc>
anti hero
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p&n=Ascaron
bar olvastam 1.02es patchnotest es ott van olyan resz, ahol a kezdo resznel valo afkolas ellen lepnek fel, szoval akkro afk is elofordulhat ott is ezekszerint.
ui: kibaszott jó ám healelni is és életben tartani a csapattagokat😛 az más tészta,hogy ha kiszúrnak lebasznak egy pummel,kick,CS alatt😄 ,de próbálok jól helyezkedni😛
OS: Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1)
Processor:
Minimum: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
Recommended: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
Memory:Minimum: 512 MB RAM (1GB for Vista users)
Recommended: 1 GB RAM (2 GB for Vista users)
Video:Minimum: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM Such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
Recommended: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM Such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better
Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
wow: 4 éves, és még mindig bannolnak "normális" acc trade-ért, ha átadod cd-t, kodokat, kisszéket, stb., nem a lopott accok eladását mondom, nem is a powerlevelingelt bottal kihuzott 70es accokat, hanem amikor pistike játszik, és megunja/autót akar venni stb. és eladná.
who: friss, és szabadon, legálisan eladhatod az accodat, ha adod hozzá a dvd-ket meg a dobozt.
blizz simán jól járna, ha létrehozna egy account trading központot, ahol %-os summát nyelne le a trade-ek után.
Az volna a kérdésem, hogy egy haverom válltig állítja (aki mage ráadásul), hogy pyroblast-al 8-9k-kat tud benúkolni egy s2-ben levõ warriornak. Ez mennyire igaz és nem? Egy éve játszom és én még s2-ben sem kaptam többet mint 4-5k, rogue karival mondom a tapasztalataim.
Üdv
ok (plusz innen meg 1-2 arc) hianyoznak a legjobban a wow-bol...
Majd nézz utána wow melyik MMOtól nyulta le az egész pvp rendszerét és ha megtaláltad nézz meg pár képet. Amit devil linkelt ahhoz hasonlót elég sokat fogsz találni, csak a dátum lesz más.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Múltkor nem válaszoltál. Tolsz most vmit valahol, vagy már csak a nõknek élsz? 😊
Neked van statisztikád, hogy wow kijövetele után x idõvel mennyi accountot adtak el? Vagy a többi MMOról van statisztikád? Tudod te, hogy 1 nagyobb patch után hányan adják el az accountjukat ha nem tetszik nekik vagy hányan activálják újból ugyan ez a patch miatt?
MMO sosincs kész, mind1 melyikrõl van szó. Te meg tudod mondani, hogy wotlk kiadása utáni pár hónapba mennyien fogják megint jegelni az accountjukat mint BCnél, vagy eladni?
Szóval, hogy te láttál 1 forumon pár WO account eladást most és pár hónap mulva látsz wotl eladásokat akkor az jelenteni fog valamit is?
kár hogy azóta world server down van 😄
mindenesetre nagyon fun ez a PvP zóna 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Amit írsz marhaság.
Remélem ez a tételes cáfolat meggyõzött. 😊
A képekbõl nem látszik, de olyan 3-400 ember lehetett ott. Végére már kicsit elviselhetetlen volt a lagg, de még így is baromi élvezetes volt. Nagyon faszán megcsinálták.

Ez meg fasza bug 😄

Még mindig elöttem van a febr.11-e.Baffák meg péntekre esett,senki nem tudott acc-ot kreálni,mert fagyott a szerver.Este 8 körül értem haza az utcai harc után,mert szó szerint harcolni kellett a warcraft dobozért.8 lépés volt regelés és senki nem jutott tovább a hatos lépésnél. 😊 Nekem köbö szombat reggel 3-ra sikerült regelnem utána jöhetett a világ.Mekkora fiiiling volt.Semmit nem tudtam a wow-ról.Ezt az újdonság erejét nem fogja egy mmo se elérni soha.Jöhet nekem új grafika,régmúlt a warcraft világa örök.Sja mielött beszólnának nem ez az egyetlen mmo amit kipróbáltam. ,)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"