World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól, hogy kipróbáltál sok-sok mmo-t, máris leszarozod a wow-ot? És teljesen normális dolog, hogy ennek a szarnak az oltárán füstölted el az ehhez szükséges szabadidõdet, meg még fizettél is érte, pedig volt alternatívád? Jöttél volna árkot ásni, jobban jársz, már rég kifarmoltad volna az epik ásót :j
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
arról vitázni, hogy melyik jobb, ezért vagy azért, semmi más, csak felesleges hormonpocsékolás <#hawaii>#hawaii>
ez még rímel is, bennem 1 költõ veszett el <#zavart1>#zavart1>
na de megyek vissza dolgozni, van még közel 800 olvasatlan céges mail-em, amin át kell rágnom magam <#help>#help><#vomit>#vomit>
további kellemes flamelést...
Arrol az ertelmes es erdekes temarol lehetne is beszelgetni, csak nem hozzad hasonlokkal, akik nem hajlandoak megosztani egymassal a tapasztalataikat, es befogadni maset.
"miért csodálkozol, hogy ha lenézel valakit, akkor felháborodik, és kígyót-békát kiált rád?" A pubika elõbb fanboiozott le engem, ezután jött az én válaszom, amit idéztél. A történelmi hûséghez itt sem volt közöd.
"Hányszor kell még linkelni?" Mûvelõdj picit, elsõként lapozd fel a szarkazmus jelentését.
"Szarok én rá, hogy hülyét csinálsz magadból, mert évekig ezt játszottad, most van valami új, és egybõl ez a szar, mert most mást játszol." Na ez meg a saját korlátoltságod, de ettõl még nem biztos, hogy mások is így mûködnek, nem véletlenül játszottam minden mmo-val, amihez csak kedvem volt. Nagyon gyenge rágalom. Nem szokásom hülyét csinálni magamból, te aláztad meg magad minden alkalommal az erõltetett gagyi wannabe flamer szerepkörrel, mint ahogy most is teszed, amibõl kivétel nélkül rosszul jöttél ki. 😄
"Fanboiság könnyen meglátszik, hiszen most who >> all, wow meg még csak nem is mmo." Megint csak egy ostoba rágalmazás, ha ennyire belém vagy szerelmesedve nézd vissza a véleményem a régi hozzászólásokban. Sokakkal ellentétben nekem konzisztens.
De nem értelek, annyiszor bizonyítottad már, hogy rettentõ gyenge flamehuszár szeretnél lenni, nem mondom, biztos van némi sikerélményed a tizenéves játékostábor köreiben, de a nagyobbakkal szemben nem kellene minden egyes alkalommal pofára esned, mert már én is sajnállak.
anti hero
225 fölött hol lehet Fhisinget tanulni szal 300-ig, sry hogy nemnézem meg WoWDB-n csak lusta vagyok 😄 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem feltétlenül csak rólad van szó: "Érdekelne, hogy ki hogy látja wow-ot mint MMO, mert valahogy MMO klasszikus jelentése nem érvényes rá." - Tessék, a kolléga nem hiszi el, hogy kizárólag (massively) interneten játszható (online), többjátékos (multiplayer) játékról van szó. Hiszen szerinted is single player coop, amivel el is érkeztünk a kör négyszögesítéséhez. Hányszor kell még linkelni?
"Szarok én rá, hogy kinek mi a jó játék és mi nem..." - Szarok én rá, hogy hülyét csinálsz magadból, mert évekig ezt játszottad, most van valami új, és egybõl ez a szar, mert most mást játszol. Aki a régi játékkal játszik, az meg hülye, meg a te apukád erõsebb. Ja, és a másik ember gyerekes, nem te. Én meg egyikkel sem játszom, de belátom, hogy wow-al jobban jártam, mint ha mónika sót néztem volna, vagy gyõzikét, vagy nem tudom milyen hülyeségek vannak, mert még csak tévém sincs <#idiota>#idiota> és a who-val is jobban járnék.
Fanboiság könnyen meglátszik, hiszen most who >> all, wow meg még csak nem is mmo. Ez fanatikus, és gyerekes, fenti szóösszetételt teljesen kimeríti.
Népnevelés nem fog ebben a stílusban menni: "Hé tirpákok!" Ezzel lehet flémelni, meg ökörködni. Nevelni fórumon úgysem lehet, maximum gondolatokat ébreszteni, már ahol ez lehetséges.
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A másik pedig, hogy miért most? Mert hát WAR még friss, nyilván nagy körülötte a lelkesedés, az "újdonság varázsa", de wow kieg pl még ki sem jött...
Szerintem térjetek vissza erre a vitára úgy 3 hónap múlva. 😊
Hol érdekel engem szerinted, hogy te meg a haverjaid mit játszotok, mit csináltok? Szarok én rá, hogy kinek mi a jó játék és mi nem, a fórum még mindig a véleménycsere egy intézménye, nem kell egyetérteni senkivel, de nevetséges, hogy amikor vmi nem dicshimnuszokat idézõ vélemény felmerül, akkor egy-két gyerkõc ezt személyes sértésnek veszi, mert a kis világát támadás érte, amiben él. Mindezen dolgok felett még napirendre lehetne térni, ha nem az lenne az egyetlen ellenérv, hogy "nem is tudod jól, hülye vagy, meg fanboi". Egyvmit senki nem tud, ellenérvelni és építõ jellegû kritikát alkotni.
Egyvmiben igazad van, tényleg felesleges ide írogatni, csak sajnos mindig a népnevelhetnék volt a gyengém.
Azt nem minõsíteném, hogy epic szintû következtetéseket vontok le, de hogy már fogalmak is megváltoznak, az már közel jár ahhoz, hogy a teret görbítsétek. Nem vagyok fanboi, csak az mmo fogalma hirtelen egyenlõ lesz a pvp fogalmával, és visszamondom a Botond-axiómát, mely szerint elõre programozott lényeket leölni annyira szórakoztató, mint a lábamputálás, és akinek ez játék, az annyira hülye, hogy egy papucsállatka megverné sakkban.
Aztán ha kígyót-békát rám kiabálnak, akkor visszamondom mint egy papagáj, hátha nem veszi észre senki. omg.
A tények itt mit sem számítanak. Az, hogy a wow 40 instance-el, és 17 raid instance-el rendelkezik 4 bg és az arénák mellett, azt mutatja, hogy ez egy pve játék, és mellesleg van benne pvp is, ami feldobhatja a raid kezdést egy kis genkeléssel. A who egy pvp játék, ehhez statisztikák sem kellenek, mert mindenki belátja. Ezek után hosszan taglalni azt, hogy jobb pvp-ben kb olyan, mintha bizonygatnád, hogy a lovadnak négy lába van, és nem csoda, ha az emberekben felmerül a gyanú, hogy ha ennyiszer elismétled, akkor valóban nem három-e, vagy öt.
Mellesleg már a bruszvilisz is bement harlembe egy "gyûlölöm a n*****eket" táblával a nyakában, és õ is túlélte, tehát én is kemény gyerek leszek, és megyek a wow topikba warhammer zászlókat lengetni, és le-hülye-wowosozni mindenkit, meg sûrûn lenézni a "wow-on nevelkedett" (nem is) mmo-sokat, mert annak kb annyi értelme van, mint a 2 perc után bannelt "ez a gém szar!" felkiáltású íkúbajnokok baromságának, hogy 5-en elmondják, hogy mennyire hülye, nick meg törölheti a táblát, mint a jó pedellus. És ha már bejött egy ilyen brúszvilisz, akkor nekem kell lennem a hülye helyi lakosnak, aki ráugrik, és általános iskola negyedik osztályát meghazudtoló vagdalkozással lengetnem az import stukkeremet az orra elõtt.
Most jöhet a "get off my internet", de elõtte l2flame :p
ಥ_ಥ
WoW még mindig :P
Csávó MSN-en (Ragnaros, a Szent Fény volt hõs Lovagja) : Figy, nincs pénzem elõfizura, ha befizeted, adok egy sámánt. Megnézem a linket, hát, elég gyér (t4 kb). Akkor odaadom mellé öcsém rugóját is, külföldre utazott ( LOL). Najó mondom, kérek fotót személyirõl, CD-key, minden. Ok, suli után megy minden, de most be kéne fizetned. OK, megadja accot, befizetem, csávó MSN-rõl le, semmi válasz, nézem passwordje persze változott. Mondom magamban igy jártam akkor.
Hopp, orosz migrálás, free transfer. Nem kért újra jelszót, csak I AGREE kellett 😊))
Ennyit nekem megért. Neki is ?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ennyire reagálnék az utolsó két bekezdésedbõl, mert azokból a többi még költõibb: sok bennük a balladai homály. 😄

A példák amiket hoztál nagyjából részinformációk, jobban el kell merülni a dolgokban, hogy átlásd az összképet. A knockback a játékban lévõ kb. 20 scenarioból csak kb. egyben jelent nagy elõnyt, a healer kasztoknak is van dps águk, de azzal az igazi dps-ek teljesítményének kb. csak a tizedét tudják produkálni, csak kiegészítõ képességeket nyújtanak nekik. Továbbá a war-ban nem a nagy szakadékokat nyitó plusz tizeniksz statokat adó cuccok jelentik már most sem az eltérést a casual és a kocka között, hanem az egyedi címek, a vállvédõre, övre akasztható trófeák, a felszerelés egyedi színezete, a guilded szintje, hogy van-e állandóan egy saját keepje a guildednek, fenn tudod-e a az elfoglalt guildkeepet tartani a guildadóból, milyen gyakran fosztod ki az ellenfél fõvárosát, stb., stb.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
V9ykn8_TZL0
letölt egy pár száz mb-os klienst és játék közben streamel!
zseniális😄
Ha nem ilyen bohoc indokokat nezunk, akkor annyiban a pvp is hasonlit a pve-re, hogy a legtobb esetben egy bizonyos helyzetben a megszokott skilleket fogod hasznalni, illetve hasonloan fogsz reagalni, mint altalaban. (Az mar nem mindegy, hogy mennyire balanszolt, es mennyire van kielezve.) Termeszetesen van meglepetes, de azoknak a trukkoknek is a nagy resze elterjed egy ido utan, mig az izgalmasabb bossok rnd100 alapu skilljei eleg nehezen kiszamithatoak, megha nem is tobbszaz lehetosegbol valogatnak.
Egyezzunk meg abban, hogy mindkettonek megvannak a szepsegei, es nem kategorikusan jobb vagy tobb csapatjatekot igenylo az egyik vagy masik. Mindenki azt csinalja, amelyik jobban tetszik neki, esetleg mindkettot.
Az sajnos igaz, hogy a wow pvp-je egy kalap szar (es nem is nagyon fog valtozni a jovoben sem), de kikapcsolodasnak, a remekul megcsinalt pve melle, pont megfelelo.
A war is masban jo es a wow is, teljesen folosleges rangsort felallitani. (Ha lenne ertelmes grouppvp wowban, akkor meg talan lehetne is.) Nem is veletlenul szivatom szegeny war fanboiokat, amikor atszabadulnak ide, es nyomjak a kis negativ kampanyukat teljesen foloslegesen. Ha jol emlekszem Te is beleestel ebbe a hibaba joparszor, pl most is, ugyesen burkoltan persze.
Varom szeretettel az osszes fanboit itt, jol szorakozom rajtuk (olyan dolgokat biralnak, amit sosem probaltak), de csakazertsem fogok atmenni a war topicba ugatni, hogy milyen szar ott a pve, es arenarendszer sincs (ezeknek legalabb alapja lenne, csak ertelme nem).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem art a jozan esz használata...
"zoval az erdekelne, hogy mik azok az elemek amitol egy wo grp vs grp pvp jobban csapatjatek mint ami egy wowban megy mondjuk premade vs premade illetve pug vs pug kornyezetben. mert videokbol nem tunt nagyon masnak mint egy wow bg."
combat rezz!
(nem, nem 30perces timeron és igen én baszottul hianyoltam mindig is wowban, dehat mind1, nem pvp jatek..)
aki nem erti, annak nem fogom elmagyarazni : (
nah amugy ezek a scenariok baszott jok, változatosak es van amelyik hent all, van amelyikhez nem art egy kis taktika is : )
na off off
anti hero