166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
SlaCker #137650 Óriási help kéne! :D
Van egy quest amit Lady Sylvanus-nak kell elvinni és egy szertartás lesz.
Valami sirén énekféleség.Erről ha valaki tud valamit mondja már el hogy ki adja! Annyit tudok hogy Ghostland-n kell Tarenquill-ben felvenni.
Bocsi ha rosszul írtam de annyira idegenek és fúrcsák ezek a nevek egy taurennek! XD -
#137649 az új hozzászólás szövegdoboza alatt van a 'makrók' gomb, katt rá és ott le van írva. még egyszerűbben az 'URL beszúrása' gomb, ahol külön rákérdez hogy mi legyen a link neve. -
#137648 ne is mondd! szerda ota 10 percet nemtudtam arenazni a tarsammal a Chello-s in game pause:S miatt....
kurvara idegesito es egyenlore semmi valtozas nem mutatkozik:S -
Savmacska #137647 Igen, de nekem ma reggeltől kezdte. -
Savmacska #137646 És ma midnen wg közben 8x kaptam dc-t, és besem egned a játékba mert töltő képernyőn lefagyok... nem tudom mia f*sz lehet de nagyon idegesit !! -
hawkie22 #137645 Már úgy értem a cserét, hogy természetesen beszerezném a teljes Stormhide set-et, mind a 8 darabjával. -
hawkie22 #137644 Kérdeznék valamit. DPS/resto sámán vagyok, és egész szép gear jött össze eddig a Northrend-i instákból.
Most találtam olyat, pontosabban vettem AH-ban, hogy Stormhide Crown és Stormhide Belt. A kérdés a következő: megéri-e lecserélni az egész resto geart, és ezt használni a mana regen és a resilience miatt, vagy használjam azokat, amiket a bossok dobnak az instákban, és később majd HC-kban? (Már csak 2 szint és HCzhatok végre. Két hónapba telt, míg idáig eljutottam, alig várom már, viszont szeretnék jó healer lenni már az elejétől, ha lehetséges.) :) -
Jaroslav #137643 Chello neted van? Nekem ugyanez a gondom mostmár 3 vagy 4 napja. -
Savmacska #137642 Üdv, valami gond leeht nállam ugyanis 30-45mp enként belaggola játék olyan 5-8secre, mi lehet a baja ? először azt hittem bg server miatt van de már csinálja outdoor-ban is avyg akárhol... valakit tudna rá emgoldsát ? köszönöm -
HUmanHunter #137641 lehet úgy tolni hogy átmásolod másik gépre a telepítettet, mikor nekem a 2.4.3 nem ment fel eredeti wowra haver 3 dvd re írta rá a saját telepített wowját és azzal toltam énis. -
SlaCker #137640 Hát mit lehet tudni.Lehet,hogy bezuhant valamelyik árokba! xD
Az a gond hogy 37-es szinten kicsit necces,de pluszba még egyedül unalmas is. :D
Azért köszi a válszt!Ja melyik szerveren vagy?Én a BloodFeather-n játszom. :) -
#137639 Az utóbbi időben pár klántársam altját vittem le és 3 ból 3x bugos volt az utsó boss az event megy. Lemegy a 2 vagy 3 hullám trash de a boss nem jön elő 4. nekifutásra sikerült lecsapni :)
Bizti valami továképzésen volt vagy KO-ra vágta magát előző este XD. -
DagadtNinja #137638 A WOW nagyrészt processzor limites, a videókártya teljesítménye egy szint felett már nem mérvadó. Nagy teljesítmény javulást minél nagyobb procival érhetsz el. -
#137637 pár easy kérdés:
- a wow mennyire kényes a videókártyákra? van egy másik gépem, ami 2gb rammal, 2.4ghz és 160gb merevlemezzel rendelkezik, de a videokártyája sajna integrált (G31/33)
- a wowot telepítés nélkül ugye lehet ide-oda másolgatni más gépekre?
- az addonokat hova kell rakni? nincs interface > addons mappám mint régen -
SlaCker #137636 Mint megtudakoltam "lehet hogy téves" a Wallig cave-ben utolsó boss ami megjelenik az bugos!(az a murlock vagy mifene :D) Csak 2 órámba került mire leöltem mindet és aztán a végén kiderül hogy sehun sámli ő biza nem jön elő. :(( (két kicsi boss van előtte a nagy fa meg egy dinoszaurusz vagy mi:D)
Javítsatok ki ha nem így van!Ja és ez minden szerveren bug vagy szerver válogatja?
-
#137635 Van itt valaki aki már vett Authenticator tokent? ha igen akkor van esetleg vmi magyar bolt ahonnan lehet venni vagy csak blizzard store-bol lehet? mert onnan nem tudom kiszállitanak-e mo-ra.
-
pantenanti #137634 balance druid erős pvp re? -
#137633 pancser. -
hawkie22 #137632 Öööö... azt sztem ne itt keresd, mert itt nem fogsz olyat találni. PIROS SZÖVEG. Inkább próbálkozz a Tarui honlapján a firkafalon, vagy az ottani fórumban. -
tuto558 #137631 Hali!
Kezdő WoW-os vagyok, segítőtársat keresnék tauri reborn szerver, aki húz egy kicsit felfele. -
SlaCker #137630 hehe. Jó poén! :D Amúgy csak 100k meg mire USA-ból lehozzák ide kb +50k! xD Nem is sok! :D
Lacee hülye kérdés,de hogy csinálod hogy a linkelt címet azt arra a szóra vagy mondatra teszed amire te akarod? példa #137629 -
#137629 lássuk csak
egyébként, indíto quest -
HUmanHunter #137628 a trainernél gondolom. -
#137627 Jó de azt nem tod hogy hol és Kinél? -
pantenanti #137626 hi! a moonkin dudu mennyire jó pvp ben? -
HUmanHunter #137625 quest adja. -
#137624 Night elf druidám van és nem tudom hol lehet megtanulni az első átváltozást ha valaki tudja az pls Írjon. -
HUmanHunter #137623 btw valakinek van GM ismerőse? hogy egy magyarnak angol szakos diplomával mennyi esélye van blizzhez bekerülni? -
HUmanHunter #137622 dobjunk össze egyre pénzt és majd én megőrzöm nektek! :D -
#137621 Pve:arathor
Pvp:bs,ragna -
SlaCker #137620 Bakkker!! Láttátok a Blizzard új cuccát?
Bsszus az a kard nagyon dúrva!!
http://www.weaponmasters.com/shopping/FROSTMOURNE-p-17293.html
Kár hogy nincsen annyi zsém! :(
Csak mi európaiak szerintem ebből is kimaradunk. :( -
#137619 A misdirection lvl70-es képesség :) -
#137618 Missdir a petre. -
#137617 ne menj közel a mobokhoz, hanem küldd rájuk a petet, és nem fognak téged támadni. sajnos ha utólag leszeded róla a mobokat, akkor kb marad a feign death mint lehetőség, a BM-el talán egy kicsit jobban lehet kezelni az aggrot. erősebb, több threatet generáló pet = kevesebb téged támadó mob, örömbódottá. na meg persze hasznos feltenni egy threat metert, pl omen, ahol láthatod hogy hol tartasz a pethez képest.
persze mindhárom ággal elég könnyű solózni, ha a MM tetszik akkor akár azzal is, lényeg hogy menjen. -
#137616 duplázással valamit elbaszhattak:S -
Jaroslav #137615 Nekem szörnyen szaggat, meg dczek, sőt mostmár be sem tudok lépni kb. Más chellosnak nincs ilyen gondja? -
#137614 Ne idegeskedj, ha sérti a fórumozási szabályokat, akkor itt a megoldás. Ha megkapta a büntetőpontját/banját, akkor kitörlöm a hozzászólást. -
#137613 De le is toltheted a klienst, meg a peccseket, aztan a cdket kukazhatod is. -
vidu01 #137612 Egyedül aggroval van baj, sokszor engem választanak a mobok nem a petet. Az mitől függ hogy kit támadnak először? -
vidu01 #137611 Lock and load is nagyon jó survivalnál. Én lvl40en nagyon könnyen megyek a survi huntival. Vmi ilyesmi lesz a talent amíg fejlődök:
http://www.wowhead.com/?talent#cZMeVoohZj0oiocIhxdNbsk