World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

diablo3 topicba is plz.

zomgzerg
pr bullshit

en meg midnig csak videokat neztem warhammerbol, tetszik is, hangulatos is, de egyelroe kivarok meg, mert ugy tudom van meg mit javitani boven balance szempontbol is, meg megakaorm varni hogy az end content valoban kepes e lekotni az embereket.

szoval scenario videok alapjan warhammerbol sem tunt nagy csapatjateknak a grp vs grp pvp. ugyanazt lattam ami mondjuk anno av ben kozepen ment vay ami ss-tm ingazasnal. illetve ha azt lehet csapatjateknak nevezni ami warhammerben megy, akkor azt is ami a wowban. pugnal itt is ritka ha healel egy healer class meg ott is.

nem az kavar be, hogy esetleg wowban allandoan pugoztal, mig wo ban vegre van premade partyd?

nah meg amikor irtad hogy wowban minden class jo mindenre, ez szerintem megvan a wo-ban is, nem veletlen van a healer classoknak is dps fajuk. tankolni meg wowban sem tud minden class.

szoval az erdekelne, hogy mik azok az elemek amitol egy wo grp vs grp pvp jobban csapatjatek mint ami egy wowban megy mondjuk premade vs premade illetve pug vs pug kornyezetben. mert videokbol nem tunt nagyon masnak mint egy wow bg.

nah meg ugy tudom wo ban sincs tul nagy balance, tan meg beast irta, hogy az a csapat nyer ahol tobb a knockback effect. tovabba wo meg friss ki tudja mi lesz belolle par honap/ev mulva amikro mar WO-ban is megvan az eselye, hogy nagyobb gear kulonbsegek lesznek, illetve kitudja hogy lehet majd megszerezni oket (mivel valami valtozas fog kelleni, nem mehet ez a content allandoan)

s0n1c
Najó ez beteg 😊)
Nem kellemetlen tapasztalatokról van szó, hanem alaptézisekrõl. A wow arra van kihegyezve, hogy 5 vagy 10 vagy 25 ember cooperative módban görnyedjen az AI legyõzésén. Persze az a többség is kapott vmit, aki azt élvezi egy mmo-ban, ami az mmo-t mmo-vá teszi: összetákolt pvp-t, pve-re finomhangolt kasztokkal. Azt a részét inkább ne is említsük a történetnek, mert épeszû ember számára vitán felül áll, hogy igazi csapatjáték mihez kell inkább, a mindig egy forgatókönyv szerint lefolyó bossharcokhoz, vagy mondjuk a kismillió váratlan fordulatot nyújtó grp vs grp pvp-hez. Ebben a pvp rendszerben persze nem a csapatjáték számít, hanem a sok apró 1v1, "bárki megver bárkit" szituáció, aminek persze meg tovább bontva megint csak egy mércéje van, hogy melyik félnek volt elég párnás segge és felesleges pár hónapja, hogy a szükséges cuccokat kibohóckodja av-n. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a legszélsõségesebb, pl. akár healer nélküli csapatokkal is lehet eredményeket elérni az arénában.
Értelmes szerveren értelmes közösségben játszottam, már amennyire a black ravens értelmesnek számít.

Sziasztok..az a problémám hogy a WoW-2.4.3-to-3.0.2-TBC-EU-Stage3 Patch letöltése 95% nál megáll (nem elõször) és nem tudom mi a probléma...ha tudtok megoldást akkor azt szívesen venném..elõre is köszi... 😊 (tûzfal nincs)
GamerAdams007
Velem minden hónapba ez van, 2-3 napom van ingyenbe, lejár hétfõ reggel, de szerda este karázok... Laggzik egy kicsit, örülj neki 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Narxis
Egy idõ után biztos fagyasztja, lehet hétvége miatt írja, hogy pending.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

énis így gondolom 😄 olan nincs h befagyassza az accountot v hibernálja v h híjják azt? mert nem tudja levonni a pénzt

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Narxis
Ha nem tudja levonni akkor kötve hiszem, hogy ingyen fogsz játszani. 😄 Elég durva exploit lenne.

hát nem hangzik túl jól :/

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jön az FBI érted hamarosan. Szerintem kezdj el pakolni.

az gáz, hogy elvileg ma 19:41 -kor lejjárt az elõfizetésem tehát automátise le kéne vonnia bankkártyáról az októberit. de nem vonja le hanem csak pending az accountom viszont active és játszani is tudok, tehát ingyen játszok 😄 virtuális kártyám van, origo klikkbank, amivel a napi költekezési limitet lehet megnövelni 1 Ft, ról X FT-ra de csak 1 órára annál többet akkor nem lehet levonni a kártyáról. most akkor inentõl ingyen játszok vagy elõbbutóbb átvált frozenre v törlik az accomat vagy mire számíthatok? 😄

Davidus
4.) Will there be a buff for the faction that has less people in World PVP?
a. Tenacity is the name of the buff – scales based on the imba of players. Scales your actual damage output and damage intake in terms of a percentage. We’re still tuning the numbers and looking for bugs. It is an effort to help the underdog and to keep people playing against horrible odds.

5.) What will you do about AFKers in Wintergrasp?
a. The HK ranking system will reset if you are afk and not in combat.

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Lehet a looton is 1 napos timer van 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

T7 szintu pve es s5 szintu pvp geart dob a boss benne. Jelenleg baromi sokat, valami 5 lootja van, ha jol emlekszem. Az kicsit sok, ha a napi resetet nezzuk.

Narxis
Akkor jó. 😊

ezis erdekesnek tunik

"az új infó hogy Wintergrasp Fortressben található raid instance - ami 2 és fél órára elérhetõ a Wintergrapsot megnyerõ faction összes játékosának - 1 napos reseten van, külön 10 és 25 fõs formában."

remelem pvp itemeket dobalnak benne.

[HUN]Crassus
"terveznek a battlegroundokba egy arénához hasonló teljesítménymérést, hogy rendes rewardot adhassanak " Hmmmmm finom

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
felõlem<#unalmas>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Ok, Neptulon horda oldalon kezdem. 😊

ejj wtb nonvipedit

szal jovohet szerdatol lesz.

szerdatol.

Tatyla
csinálj akkor minden szerveren egy karit<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
retailon mostmár 3.0 van?
Fehercsoki
Akkor rajtunk kívül mindenki abbahagyná a wowozást.

Ez csak a Ti kellemetlen tapasztalatotok. Szerencsere, az ertelmes szerveren es kozossegben jatszok nagy resze nem jart ilyen rosszul. Abban viszont egyetertek, hogy kezd kicsit tulzott lenni az uniformizalas, fura modon pont a hozzatok hasonlo casual tobbseg miatt.

Narxis
El kéne hinteni minden realm-ra egy kis magyar virtust.

jah es nem magyarok ofc, hanem nemzetkozi jelleg, a vilag (foelg europa) mindenfele orszagabol.

ooo, sehol nem emlitettem hun chatet😄 halisten magtheridonon nem is volt olyan😊 mi inkabb a realm forumrol ismertuk egymast, meg rendszeresen votl jol szervezett pug ssc, tk, mh, bt, kara, za stb.
nah meg premade bgzes. illetve if, sw-ben valo beszelgetes.

Tatyla
igaz ha ez kulturált körülmények között zajlik,de ha nem akkor inkább mindenki lelép a hun chat-röl...

magtheridon ally oldalon legtobben ismertuk egymast, fuggetlenul attol hogy ki melyik guildben van. szal ez nem igaz, hogy nincs realm community. szar realmen voltal ennyi az egesz.

Úgy ahogy mondod, ezért is referálok a wowra úgy, mint single-player-cooperative játékra. A totális csapatjátékra kihegyezett, klasszikus mmo-ra hajazó war-ban ezért jön ki rettenetesen rvr-ben, hogy a wowon nevelkedett emberek mennyire nem képesek csapatban játszani. Az meg már csak hab a tortán, hogy a wow "minden kaszt jó mindenre" elve után megerõszakolják az alapvetõ szerepköröket, pl. dmg dealer healer és társaik.

wow jatekelmeny jelentosen fugg a realmtol es a guildtol amiben vagy, vegtere is ez egy MMO.

Narxis
Nem hiszi el neked senki.

Tatyla
elhiszed amióta átmentem a Neptulonra a Bloodscalpról teljesen jobb a játékélmény,hun chaten alig van valaki és valahogy nincs az a "ezt tuti magyar" érzés?

Narxis
Én csak a tinis részhez tudok hozzászólni, én ezt annak könyveltem el, hogy már szinte mindenkinek van internete, nagy számok törvénye stb.

Érdekelne, hogy ki hogy látja wow-ot mint MMO, mert valahogy MMO klasszikus jelentése nem érvényes rá.
-Szerveren belüli közösség 0, ha van guilded(ha nincs akkor max pár ember) az a kis világod és a többi x ezer vagy száz az úgy létezik melletted. bg-be, pug instákba jön ez a ki a legjobban.
-2 ember ugyan azt eléri mint akik 25en együtt játszanak, ráadásul bármikor úgy összepakolnak pve ruhába outdoor vagy bgbe mint a fene. Lassan pve cuccok tényleg csak annyira jók, hogy pózolj vele ah,bank,stb elött, mivel farmolni se nagyon kell(ahol kicsi elönyt jelentene)
-wow valahogy a tinik világa lett(a játékosok többsége)ami hozza magával az õ viselkedésüket is. pld különbözõ chatekbe a "szinvonalas" beírások,bércraftolásnál az átbaszászok(bc kijövetelénél hiába voltam én is guildbe ha random recept nem esett még ki senkinek és ritka még, könnyen hoppon maradhatsz),lehúzások,játékos szava 0, stb. Valahogy olyan érzésem volt mindig, mintha a diablo közösségét áthúzták volna wowba.

Ugyanakkor lehet ezért is lett ilyen sikeres a nagy MMo elödökhöz képest és lehet ez jelenti a sok-sok pénz felé vezetõ irányt is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

zomgzerg
megéri😄

Tatyla
két dolog helyett most már hármat kell beütni,ennyi nekem augusztus elejétõl van és nagyon jó kis kütyü...

Azt mondanám veled van a baj,de amit bajnak írsz az igazából 1 normális folyamat, legalábbis szerintem. Én elsõ MMO pvp élményem Daocban volt, na most wow pvp,wo pvp se csinált akkora adrenalint, mint daoc anno. Gondolom akinek MMo pvpbõl wow volt az elsõ wo pvp ugyan úgy nem hoz + adrenalint, ami nem hinném, hogy a játék hibája. Talán inkább a játékosé(de ez se hiba)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

k O T T A
jó cucc honorért loool

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Narxis

flashpointer
Ugyanúgy bejön a bejelentkezõ kép, beírod a logot pw-t aztan felugrik egy ablak hogy írd be a 6jegyû kódot amit epp mutat és kész

Emancipate yourself from mental slavement!

TVelvet
Skacok, ha egy accunthoz hozzárendelek egy authenticatort, akkor a titkos pass érvényét veszti?? csak mert ha authentikátorral lehet csak belépni, akkor minek a régi pass?
tigeroo
inkább a CE ára a vicc...
I.C.ram
Erdekel valakit, egy WoW Battlechest (alapjatek+kieg+konyvek, stb) egy 66os Tauren Druidaval?

Ha igen privatban irjon, nem akarok itt reklamozni.
Botond
Az emberek 99,99%-a nem Wowozik, ez azt hiszem mindent elmond errõl a "játék"-ról... <#bee1>
s0n1c
Bezony!