166745
  • vénfarok
    meik realmon van a legtöbb magyar?
  • Mighty
  • PJack
    úgy történt
  • Mighty
    Csinálj a DVD-ről image-et, daemon tools-szal mountold fel és telepítsd onnan.
  • Mighty
    Én MM-en szinteztem. A szakíthatatlan Volley mellé behúzott 5-10 mob elég hamar megfekszik...
  • plu604
    igen nyilván bennem van a hiba :D
    sajnálom és mélységesen szégyellem magam hogy öt hozzászólásonként nem ezt a sz*r (sunyin módosított hogy alapból ne is tudjam mi a halál akar lenni) reflinket akarom látni, de légy boldog, rákattintottam és megküzdöttem veled, legyőztél, lehet erekciód, most már abbahagyod?
    és ezt nyugodtan magára veheti Handras is bár ő még csak először szúrja be...
    Könyörgöm a WoW topic szóljon már (legalább nagyjából) a WoW-ról!
  • Csirke4
    Egy szar nukleáris fűtőelemeket feldolgozó szemétterepet se lehet a városod közepére berakni milyen szarez. :S
  • PJack
    vki tud erre megoldást?

(megtisztítottam a dvd-t, újra elkezdtem a telepítést, de megint elakadt pontosan ugyan ott)
  • Lacee
    szerintem szintezni még mindig a BM a legjobb. Bár a survival explosive shotját (51 pontos talent) nem nagyon lehet überelni sebzés szempontjából, de a pettel BM specen könnyebb aggrot tartani, több mobot egyszerre fogni.
  • PiszkosFred
    Ha a rendszerparticion volt, akkor igen. Egyebkent nem, sima kopipaszte es mukodik ujra.
  • ricsa008
    ha leformázom a rendszer partíciót és újra rakoma xp-t utánna a wowot is újra kell ?
    mer a legtöbb mmo menni szokot utánna is
  • MrStokes
    Huntert 50-80 kozott milyen build-en a leghatekonyabb mostansag szintezni?
  • dartonita
    Mage-el csak 67et lehet elerni,rugo asszm 72ig felmehet,a masik kettorol meg sosem hallottam.
    Lesz ennel ertelmetlenebb kerdesed is? :D
  • Betonfal83
    A legnyorsabb....(bocsi lemaradt)
  • Betonfal83
    Hali!
    4 karaktert inditanek Mage Warlock Rogue Death Knight ezek kozul meikkel lehet elerni a lvl 80at?
    Vagy valami oldal kellene...( lehetoleg magyar ha van)

Elore is thx thx!!
  • Csirke4
    "Cheap W0W EU Gold" :D
  • k O T T A

az új kínai marketing
    tegnapi szösszenet orgrimmar hétköznapjaiból
  • PJack

két órája telepítem, 75% felé kiírja ezt.
    mit tehetnék?

The installer was unable to read the file "C:\World of Warcraft.temp\Data.temp\lichking.MPQ.temp". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-2\unconditional\Data#lichking.MPQ\World\maps\Northrend\Northrend_36_18.adt", and the error code was 2002.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQTarget::DoMPQCopy)
  • bazsr
    egy elég nagy csalódás ha ilyen a wowos közösség...
    ennyit én szerintem elvárhatnék az ugymond "játékostársaimtól". vagy akkor plu64 nemenj rá de nemkell emiatt itt vitázni, meg kitörölni...ha nincs törölve nem is írom be többször.
  • Lynx_TWL
    hú srácok, valami okos ötletet erre, hogy
    "This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it."

hpgy a gecibe is társítsam az accomat ha európában még nem lehetséges?
  • [HUN]Crassus
    CHELLO-s netttel rendelkezőknek nem ingadozik a latency a mai napon?
  • Csirke4
    CAN'T U UNDERSTAND U INVÁLD?!!?!?!
  • [HUN]Crassus
    kíváncsi voltam milyen most a mana burn ,gondoltam megkérek egy papot teszteljük le....ez sült ki belőle:

• SlaCker
    Köszöntem szépen! :)
    Most látom,hogy Eggbert-m sem lesz egy ideig. :((
    Köszi.
  • jazzy
    calendar, jelenleg csak ott van, igen.

MSBT - Mik Scrolling Battle Text
    SCT - Scrolling Combat Text
  • pantenanti
    hali nem tudja valaki melyik az az addon amelyikel máshogy irja ki a dameget?amit én ütök?
  • SlaCker
    Figyu már mesterek! :)
    Kezdődött tegnap a Darkmoon fesztivál.Az most csak Shatrat cityben van?
    Az a gondom,hogy Thunder Bluff mellett nem jelent meg a fesztivál. :( Valaki ötlet?
  • dartonita
    Minden 'csomagot' meg kell venned,az alap wowot,a bct,a wotlk-ot ahhoz hogy a jelenleg elerheto osszes opciot hasznalni tudd.
    Az alapjatekhoz jar 30nap ingyen jatek,utana gc-t kell venned ami 7-8ezer/2honap.

137580:felguardot rakd ki mindenkepp a demo agon ez a lenyeg.
    Reg szinteztem a lockal de en a maradekot destrora raktam ugyelve arra hogy lehetoleg sose agrozzam tul a petet.Group kuldiket is eleg siman lehet igy solozni ha figyeled a recountot/dotolsz/gyogyitgatod a felguardot.
  • Lacee
    tolj egy talentezést légyszi, hogy milyen elosztás a cél, az illető most 59en van, és kb ilyen talentekkel.
  • Sniper B
    Sziasztok én most azon filozok hogy megvegyem e a Wow-ot már unom az ingyenes mmorpg játékokat csak nem tom eldönteni melyik csomagot vegyem meg :S én úgy tudtam hogy ha csak simán veszel egy részt ahoz kapsz 30 napot hogy játszhassál vele és majd késöbb kell venni azt az úgy nevezett Gamecardot mert ha nem létezik ez a 30 nap akkor máshogyan kell megvennem :D más csomagba :)) na de a lényeg az aki jobban tudja az léci írjon :D elöre is köszke :)
  • dartonita
    Demo
  • Lacee
    60-80 között warlocknak mivel érdemes szinteznie? felguard vagy deep affli?
  • Fehercsoki
    Ezt raktam most össze,lehet hogy van jobb is.
  • TVelvet
    just pust the button... :D ha tankot healelsz valszeg nem chain heal, ha raidet, akkor chain heal.
  • hawkie22
    Sziasztok!

Lassan elérem a 80at, még 3 szint, de érdeklődnék, hogy tudnátok-e mutatni egy jó raid-healinges talent buildet resto sámlihoz? WoWWiki-n már néztem, de nem biztos, hogy az jó lesz, eddig normal UK-Nexus-DTK-AN megy vele, VH-hoz még nem vagyok elég jó egyedül, csak félek, hogy nem leszek vele elég jó raid szinten.

Ha esetleg vki 80as resto sámli, adjon nekem tanácsokat, hogy mi a legjobb taktika raid-healnél. Gondolok itt ilyenre, hogy Healing Wave vs Chain Heal, stb. Tudjátok.

Köfi :)
  • plu604
    mert hihetetlenül nem ide való!
  • hawkie22
    Tévedtem, most már a Mediaban is 8K a gamecard. :D
  • picket
    => #137528
  • bazsr
    plu604 meeg a macis csavo:)
    miert zavar ez titeket ennyire? mostma nemlinkelem be direkt..
  • hawkie22
    Nem valószínű, hogy a cdgalaxisnál olcsóbban kapsz máshol. Mondjuk lehet, mert pl. én a Gamecardnál voltam úgy, hogy 576-nál 8K volt, míg a Media-ban megkaptam 7K-ért. :)