166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Savmacska #137691 Valamit tényleg kéne csinálni mert már szétbasz az ideg...Bossfight közbe nyomogatom a 0-át (Flash Heal) mire visszajön a kép meg mindenki visszaugrál a helyérea nagyopn nagy lagg-szakadás miatt a háromnegyed raid halott... -
#137690 hát akkor bizony elmehetnek a jó büdös fenébe. -
#137689 panaszokkal kéne bombázni az ügyfélszolgálatot, szerintem addig nem fog történni semmi. -
#137688 Vicces ez a cselló :D
Eddig csak a wownál produkálta a viccességeket most már a tf2-nél is nagyon gázos.
Nincs valami info hogy mikor hozzák rendbe vagy valami? -
#137687 /újaknak még hasznos lehet/ -
#137686 upc=chello :P -
#137685 nálunk csak a digisek/upc-sek haldoklanak -
#137684 Lassan adhatnának külön archivementet a chelloval raidelőknek. Keményebb mint a Sartharion 3D az fix. -
#137683 baszki ezt "nem" neked kéne tudnod hanem a kurva CHELLO-s szerelőknek:S szánalom baszki:S -
adammmmmmm #137682 Nekem chellom van és tökéletesen illik rá a leírás. -
SlaCker #137681 Én sem tapasztaltam még ilyet.
De kinek mi.
Én már akkor rosszul vagyok mikor 80 ms a válaszidő! :D -
Zizzencs #137680 Egyébként ha van hozzáférésetek olyan belföldi szerverhez, amire be lehet lépni ssh segítségével, és a nemzetközi kapcsolata nem a UPC hálózatát használja, akkor így:
http://eee.ericsson.ee/~odt/wow-tunnel.txt
meg tudjátok kerülni a UPC-t. -
1Darton1 #137679 Nekem semmi packetloss-problemam nincs vele. -
#137678 diginet egy hulladek, lehet hogy jo a letoltesi sebesseged de melle kapsz olyan 10-20%os packetlosst is
szerintem felejtos -
Zizzencs #137677 Nos, egy picikét megnéztem ezt a hálózati problémát a UPC/Chello-nál. A 195.184.167.145 (Cisco router) és a 213.46.160.21-es (valószínűleg egy Juniper router) IP-jű eszközök között van valami gond, az előbbi szépen válaszolgat mindenre ~5 ms átlagos válaszidővel, az utóbbi pedig már ~118 ms átlagos válaszidőket produkál, és kb. 60 másodpercenként 5000 ms-es válaszidőkre ugrik.
Ezt az infót kellene továbbítani a UPC-nek, ugyanis az első eszköz a whois adatbázis szerint a UPC Magyarország tulajdona, a második pedig a Chello európai backbone-jának része.
Egyébként meg dögöljenek meg, ha én ilyen szarul managelném a netet a munkahelyemen, akkor már rég kirúgtak volna. -
#137676 Ha körülöttem szakadozva szakadozva mennek akkor én laggolok vagy náluk van a gubanc? -
ShaiHulud #137675 áz, jatszhatatlan. -
eLiXir #137674 szarhazi chello -
SlaCker #137673 Alap hogy korlátlan! :)
Szal ha tudtok váltsatok! Meg nem beszélve arról,hogy tegyük fel csak 10 de legyen csak 5 mbs a letöltés.Akkor is mennyi a UPC 5 mbs csomagja?
Ezt csak azért mondtam "ez nagyon durva példa volt"mert sokak szerint még nincsen terhelve a rendszer stb.stb.. -
#137672 Ok köszi a segítséget! -
#137671 Amit kérdezett, annak semmi köze a tört/nem-tört szerverekhez...
Amúgy teljesen mindegy, olyat indítsd, ami tetszik. -
#137670 -
#137668 Az. Én UPC-ről váltottam, valahogy nem jött be a "fizess többet ha nem kell tv" szlogen, eddig 1x volt vele gond, azon kívül száguld mint a zsírozott villám. -
adammmmmmm #137667 Nézd meg a GYIK-ot aszem ott írnak erről. -
#137666 Krealj egy "pirosbetu" nevu lilafeju gnome warriort kezdesnek. Aztan ha nem tetszik, egy "uninstall" nevu ork samant. -
#137665 Szeretnék tanácsot kérni!
Taurin játszok(játszanék) és mivel új vagyok, gyakorlatilag az egészről fogalmam sincs tehát elég nehéz kezdés elébe nézek, szeretném megkérdezni hogy milyen karakterrel érdemes kezdeni? -
adammmmmmm #137664 Ok nekem is chello van és én is laggolok. Remélem hamarosan helyre áll a net. -
Dr DeViLKiNG #137663 Akkor mázlistának mondhatod el magad, mert upcnél állandóan ez van szinte mindenkivel.
Digivel semmi gond, simán megéri váltani. -
Savmacska #137662 Mondjuk én emiatt nem fogok net szolgáltatót váltani mert mióta netem van chellom van és sosem volt rá panaszom , ez az első iylen..s remélem az utolsó is :) -
#137661 dettó -
adammmmmmm #137660 Hát ott ahol ki írja az fps meg hogy menyit fogyaszt az addog ott írja hogy az ms-em 300-1000 körül mozog és az alatt ír valami olyasmit hogy nem tud rendesen "beszélni" a game serverrel és hogy valami piros fokozaton van ezért az internet csatlakozással lehet a gond. (sajna nem emlékszem most pontosan a szövegre) -
Savmacska #137659 Mára már nem kapok dc-ket de viszont még mindig 35mp-enként laggolok 6secre ill beállnak a játékosok... nállatok is igyvan? -
kekksz #137658 "2500 péz havonta és 20/10 mbs-s."
És korlátlan? -
SlaCker #137657 HEHE DIGI forever!!! :DD
Nekem semmi gondom nincsen!
2500 péz havonta és 20/10 mbs-s.Mióta megvan kb 4 hónapja semmi gond nincsen vele és a 20/10 helyett 20/15 mbs van még mindíg. :)
Nem reklámnak szánom csak látom,hogy nagyon sokan panaszkodnak a netre. :(
Akinél elérhető a digi szerintem az fontolja meg. ;) -
#137656 valamit központilag NAGYOn elbasztak az UPC-nél:S ,de mostmár több mint bosszantó! lefogom mondani a picsába a szarukat! -
#137655 upc a szar , nalam is batyamnal is ugyanezek a tunetek tiszta szanalmas sosem szolnak ha valami karbantartas vagy valami van , de elmehetnenek lassan a p*csába... -
#137654 Mit ertesz az alatt, hogy nem csatlakozik normalisan? -
Savmacska #137653 A laggot még ugy ahogy elviselném de ez az állandó DC.... egy wg alatt 8x dob ki.. -
adammmmmmm #137652 Lehet hülye kérdés de azért megkérdezem. Már lassan egy hete iszonyatosan laggolok a wowban. A játékban azt írja ki hogy nem csatlakozik normálisan a serverhez. Most nem tom hogy a serverrel van-e a baj vagy az én netemmel mert múlthéten még működött és semmi gondja nem volt. -
SlaCker #137651 :D most olvastam el!Köszönöm szépen!Megint nem láttam a szememtől! :(