166745
  • Savmacska
    Valamit tényleg kéne csinálni mert már szétbasz az ideg...Bossfight közbe nyomogatom a 0-át (Flash Heal) mire visszajön a kép meg mindenki visszaugrál a helyérea nagyopn nagy lagg-szakadás miatt a háromnegyed raid halott...
  • rhazid
    hát akkor bizony elmehetnek a jó büdös fenébe.
  • Lacee
    panaszokkal kéne bombázni az ügyfélszolgálatot, szerintem addig nem fog történni semmi.
  • rhazid
    Vicces ez a cselló :D
    Eddig csak a wownál produkálta a viccességeket most már a tf2-nél is nagyon gázos.
    Nincs valami info hogy mikor hozzák rendbe vagy valami?
  • vénfarok
    /újaknak még hasznos lehet/
  • Tatyla
    upc=chello :P
  • k O T T A
    nálunk csak a digisek/upc-sek haldoklanak
  • Unknow
    Lassan adhatnának külön archivementet a chelloval raidelőknek. Keményebb mint a Sartharion 3D az fix.
  • [HUN]Crassus
    baszki ezt "nem" neked kéne tudnod hanem a kurva CHELLO-s szerelőknek:S szánalom baszki:S
  • adammmmmmm
    Nekem chellom van és tökéletesen illik rá a leírás.
  • SlaCker
    Én sem tapasztaltam még ilyet.
    De kinek mi.
    Én már akkor rosszul vagyok mikor 80 ms a válaszidő! :D
  • Zizzencs
    Egyébként ha van hozzáférésetek olyan belföldi szerverhez, amire be lehet lépni ssh segítségével, és a nemzetközi kapcsolata nem a UPC hálózatát használja, akkor így:

http://eee.ericsson.ee/~odt/wow-tunnel.txt

meg tudjátok kerülni a UPC-t.
  • 1Darton1
    Nekem semmi packetloss-problemam nincs vele.
  • DarkHorSe
    diginet egy hulladek, lehet hogy jo a letoltesi sebesseged de melle kapsz olyan 10-20%os packetlosst is

szerintem felejtos
  • Zizzencs
    Nos, egy picikét megnéztem ezt a hálózati problémát a UPC/Chello-nál. A 195.184.167.145 (Cisco router) és a 213.46.160.21-es (valószínűleg egy Juniper router) IP-jű eszközök között van valami gond, az előbbi szépen válaszolgat mindenre ~5 ms átlagos válaszidővel, az utóbbi pedig már ~118 ms átlagos válaszidőket produkál, és kb. 60 másodpercenként 5000 ms-es válaszidőkre ugrik.

Ezt az infót kellene továbbítani a UPC-nek, ugyanis az első eszköz a whois adatbázis szerint a UPC Magyarország tulajdona, a második pedig a Chello európai backbone-jának része.

Egyébként meg dögöljenek meg, ha én ilyen szarul managelném a netet a munkahelyemen, akkor már rég kirúgtak volna.
  • ZTM
    Ha körülöttem szakadozva szakadozva mennek akkor én laggolok vagy náluk van a gubanc?
  • ShaiHulud
    áz, jatszhatatlan.
  • eLiXir
    szarhazi chello
  • SlaCker
    Alap hogy korlátlan! :)

Szal ha tudtok váltsatok! Meg nem beszélve arról,hogy tegyük fel csak 10 de legyen csak 5 mbs a letöltés.Akkor is mennyi a UPC 5 mbs csomagja?
    Ezt csak azért mondtam "ez nagyon durva példa volt"mert sokak szerint még nincsen terhelve a rendszer stb.stb..
  • ZTM
    Ok köszi a segítséget!
  • panther112
    Amit kérdezett, annak semmi köze a tört/nem-tört szerverekhez...

Amúgy teljesen mindegy, olyat indítsd, ami tetszik.
  • ZTM
  • Tafaya
    Az. Én UPC-ről váltottam, valahogy nem jött be a "fizess többet ha nem kell tv" szlogen, eddig 1x volt vele gond, azon kívül száguld mint a zsírozott villám.
  • adammmmmmm
    Nézd meg a GYIK-ot aszem ott írnak erről.
  • PiszkosFred
    Krealj egy "pirosbetu" nevu lilafeju gnome warriort kezdesnek. Aztan ha nem tetszik, egy "uninstall" nevu ork samant.
  • ZTM
    Szeretnék tanácsot kérni!
    Taurin játszok(játszanék) és mivel új vagyok, gyakorlatilag az egészről fogalmam sincs tehát elég nehéz kezdés elébe nézek, szeretném megkérdezni hogy milyen karakterrel érdemes kezdeni?
  • adammmmmmm
    Ok nekem is chello van és én is laggolok. Remélem hamarosan helyre áll a net.
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor mázlistának mondhatod el magad, mert upcnél állandóan ez van szinte mindenkivel.
    Digivel semmi gond, simán megéri váltani.
  • Savmacska
    Mondjuk én emiatt nem fogok net szolgáltatót váltani mert mióta netem van chellom van és sosem volt rá panaszom , ez az első iylen..s remélem az utolsó is :)
  • [HUN]Crassus
    dettó
  • adammmmmmm
    Hát ott ahol ki írja az fps meg hogy menyit fogyaszt az addog ott írja hogy az ms-em 300-1000 körül mozog és az alatt ír valami olyasmit hogy nem tud rendesen "beszélni" a game serverrel és hogy valami piros fokozaton van ezért az internet csatlakozással lehet a gond. (sajna nem emlékszem most pontosan a szövegre)
  • Savmacska
    Mára már nem kapok dc-ket de viszont még mindig 35mp-enként laggolok 6secre ill beállnak a játékosok... nállatok is igyvan?
  • kekksz
    "2500 péz havonta és 20/10 mbs-s."
    És korlátlan?
  • SlaCker
    HEHE DIGI forever!!! :DD
    Nekem semmi gondom nincsen!
    2500 péz havonta és 20/10 mbs-s.Mióta megvan kb 4 hónapja semmi gond nincsen vele és a 20/10 helyett 20/15 mbs van még mindíg. :)
    Nem reklámnak szánom csak látom,hogy nagyon sokan panaszkodnak a netre. :(
    Akinél elérhető a digi szerintem az fontolja meg. ;)
  • [HUN]Crassus
    valamit központilag NAGYOn elbasztak az UPC-nél:S ,de mostmár több mint bosszantó! lefogom mondani a picsába a szarukat!
  • quad
    upc a szar , nalam is batyamnal is ugyanezek a tunetek tiszta szanalmas sosem szolnak ha valami karbantartas vagy valami van , de elmehetnenek lassan a p*csába...
  • PiszkosFred
    Mit ertesz az alatt, hogy nem csatlakozik normalisan?
  • Savmacska
    A laggot még ugy ahogy elviselném de ez az állandó DC.... egy wg alatt 8x dob ki..
  • adammmmmmm
    Lehet hülye kérdés de azért megkérdezem. Már lassan egy hete iszonyatosan laggolok a wowban. A játékban azt írja ki hogy nem csatlakozik normálisan a serverhez. Most nem tom hogy a serverrel van-e a baj vagy az én netemmel mert múlthéten még működött és semmi gondja nem volt.
  • SlaCker
    :D most olvastam el!Köszönöm szépen!Megint nem láttam a szememtől! :(