World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A google maps szeru-t ismerem, de nekem nem a minimapon lathato valtozat kene, hanem a `nagy` terkepes.
Fire pre-WotLK raiding build. Glyphnek Fireball és Scorch. Igény szerint pl. Flame Throwing átrakható pl. World in Flames-re. Rota 2*Scorch, 8*Fireball (hastefüggõ), proc esetén Pyro.
szvsz maradhat a macsekod ugyis az uj pet talent a lenyeg pl az hogy ha megolik a peted, reinkarnalodik, stb 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ugyebár szerdán jön ki az uj patch és érdekelne, h szerintetek melyik lesz a legjobban használható pet pvp/pve-re, mert ugye most eléggé megkavarták a dolgokat az uj talent rendszerrel és a fajonkénti spec skilekkel
ugy érzem le kell cserélni a macskát, de nem nagyon tudom mire kéne majd
ha lehet ne exotic pet-et mondjatok, mert ahogy elnézem aimed shot-al együtt azt nem tudom kirakni 70-en 😊
elöre is köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
tenyelg a cancel accountot kell nyomni, ahhoz amit akarsz. itt nem egyenlo azzal hogy torlik az accodat, csak szunetelteted, ahogy beirsz urja kartya szamot maris el tovabb. nyasgem😛
wow elötti mmorpg-ben az a 3 dolog amit én megemlítettem más volt, amiket klasszius mmorpg-nek nevezek(én). Semmi olyanról nincs szó, hogy nem MMO. Látom "MMO klasszikus jelentése" helyett más kellett volna írnom. Csak naívan úgy gondoltam vannak itt olyanok még akik wow elött is MMORPG-tek...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Azt remélem látod, hogy a mondatom elsõ felébe wow-ot mint MMO-t említem?"
hat nem tudom, nekem itt ugy tunik, hogy pont azt kerdezed, hogy mas mennyire latja MMO-nak a wowot. ebbol meg a kovetkezo mondatbol az szurheto le, hogy te nem latod annak 😊
"Érdekelne, hogy ki hogy látja wow-ot mint MMO, mert valahogy MMO klasszikus jelentése nem érvényes rá."
Erre te:
"Akik meg nyomatják, hogy ez-vagy az (mindegy melyik irányba) szar, meg nem is mmo , meg hasonló hülyeségek, azok szerintem azon a szinten vannak, amin a bekiabálók, hiába csomagolják jó bunkó, ámde választékos stílusba a baromságaikat."
Azt remélem látod, hogy a mondatom elsõ felébe wow-ot mint MMO-t említem? Az lehet, hogy az én hiányosságom volt, hogy nem írtam oda MMORPG, mivel úgy gondoltam a topic nem MMOpoker,MMOfps,MMOrts,stb-rõl szól.
MMO klasszikusokat írtam, mivel wow jelenleg is a legnépszerûbb, õt én nem nevezném klasszikusnak, de a wow elötti mmorpg-k között vannak/voltak klasszikusok úgy mint filmeknék a filmklasszikusok akik anno leraktak valamit az "asztalra" a témába/val kapcsolatban. Mint láttad 3 dolgot neveztem meg ami az én szubjektív véleményem és kiváncsi voltam mások meglátására a témával kapcsolatba. Erre jössz és 1 fél mondatot kiemelsz belõle és azon csámcsogsz...ami persze az egészet nézve teljesen másra utal+ belekevered wo vs wow vitát is holott én 1 szóval nem utalok wo-ra.
"meg hasonló hülyeségek, azok szerintem azon a szinten vannak, amin a bekiabálók, hiába csomagolják jó bunkó, ámde választékos stílusba a baromságaikat."--szóval szerinted amit te írsz az követendõ és a jó, a többi meg mind baromságokat ír. Nem gondolod, hogy esetleg mások fordítva gondolják?
u.i.:
Ó magasztos mindenható entitás köszönöm, hogy rám kis porszemre felfigyeltél magad alatt, és mégha csak 1 pillantra is de tekinteted felém fordítád. Kis együgyû baromként a helyes útra tereltél, ezért örökké magasztalom a te neved.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
De akkor ez egyedi eset volt, nem ez a hobbid. Megnyugodtam. 😊
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Blizzard Authenticator link
WoW még mindig :P

amikor én eladtam az accountomat eszembe se jutott az átbaszás gondolata...
Amúgy most átnéztem az MSN-es beszélgetéseimet, mert gyanús lett a dolog, és igen, már a múlt héten is megkeresett, csak másik azonosítóval mint ma (az is szerepel a listán, amit megadtam lejjebb), és akkor a köv sámánt ajánlotta eladásra, ha valakinek ismerõs :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Dawnlight
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#worship>#worship>
made my day
anti hero
imádom ezt a topicot
rendõrségi ügy nem lesz a dologból szerintem. kisértékû netes csalás, max magadat okolhatod hogy bedõltél egy ilyennek.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezt a két accot kinálta eladásra :
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Sesomaru
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=jetski
Ha valakinek hiányzik, nála megtalálja õket.
Az acc, amit feltöltöttem:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=blacktear
fórumlink
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"