World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint mindig.

Ventura82
US realm-ek nem mennek. Náluk már átállás van?

Morthrend, hehe <#zavart1>
Ilyen nagyfelbontasu, reszletes terkepet tud valaki Morthrendrol, Kalimdorrol es Eastern Kingdomrol?
A google maps szeru-t ismerem, de nekem nem a minimapon lathato valtozat kene, hanem a `nagy` terkepes.
Magh
build tessék.

Fire pre-WotLK raiding build. Glyphnek Fireball és Scorch. Igény szerint pl. Flame Throwing átrakható pl. World in Flames-re. Rota 2*Scorch, 8*Fireball (hastefüggõ), proc esetén Pyro.

HunnernesKonge
Ennek a magenek mi lesz a legjobb talentozás ha kijön a patch? igen n00b vagyok nem értek hozzá.
AnarchoiD
hat szvs zeppen az exotic pet a lenyeg 😉 es majd kirakod 80-on az imedet 😉

szvsz maradhat a macsekod ugyis az uj pet talent a lenyeg pl az hogy ha megolik a peted, reinkarnalodik, stb 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Hatha valakinek ujdonsag <#taps> wow koncepcio

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Zomil
Remélem van itt gyakorlott hunter is:

ugyebár szerdán jön ki az uj patch és érdekelne, h szerintetek melyik lesz a legjobban használható pet pvp/pve-re, mert ugye most eléggé megkavarták a dolgokat az uj talent rendszerrel és a fajonkénti spec skilekkel

ugy érzem le kell cserélni a macskát, de nem nagyon tudom mire kéne majd
ha lehet ne exotic pet-et mondjatok, mert ahogy elnézem aimed shot-al együtt azt nem tudom kirakni 70-en 😊
elöre is köszi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

antgecc
Mit vártál egy ilyen nevû balfasztól? <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

? hulye vagy? segitseget kersz, megadom a valaszt aztan nem tetszik? minek kertel akkor?

tenyelg a cancel accountot kell nyomni, ahhoz amit akarsz. itt nem egyenlo azzal hogy torlik az accodat, csak szunetelteted, ahogy beirsz urja kartya szamot maris el tovabb. nyasgem😛

zomgzerg
ugyanaz mind a 2

Az a 3 dolog nem mindenhol, illetve nem mindig volt igy. Pvp szempontbol sajnos hatranyara valtozott a jatek (cross bg, arena, resilience).

TVelvet
neeem cancel account hanem cancel subscription.. nem cancel account nehogy azt csinald..
Es mar akkor is voltak pve mmo-k (a varfoglalosdni akkoriban divatosabb volt persze). Termeszetesen nagyban kulonboztek a wow-tol.

Hát nem tudonm te mit olvastál, de "ki hogy látja" vagy "mennyire látja" MMOnak nem ugyan az max ahogy te írtad ezt szûrted le. Szerinted én szimulátornak,fps,arcadenak látom wow-ot?
wow elötti mmorpg-ben az a 3 dolog amit én megemlítettem más volt, amiket klasszius mmorpg-nek nevezek(én). Semmi olyanról nincs szó, hogy nem MMO. Látom "MMO klasszikus jelentése" helyett más kellett volna írnom. Csak naívan úgy gondoltam vannak itt olyanok még akik wow elött is MMORPG-tek...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

tigeroo
pedig azlesz a megoldás. játszani tudsz majd de csak addig amig feltöltötted
<#boxer>

tigeroo
jaj kurvaunalmas már ez az egész flame.
menjetek inkább scammelõ karikat transferelni
cancel account

ha bankkártyával fizetem a gamet és le akarom frozeolni az accot mit kell tennem? csak mer tudom hogy gc nél ha nem veszel akkor le frozeolódik de itt vonja le alapból.

""Érdekelne, hogy ki hogy látja wow-ot mint MMO, mert valahogy MMO klasszikus jelentése nem érvényes rá.""
"Azt remélem látod, hogy a mondatom elsõ felébe wow-ot mint MMO-t említem?"

hat nem tudom, nekem itt ugy tunik, hogy pont azt kerdezed, hogy mas mennyire latja MMO-nak a wowot. ebbol meg a kovetkezo mondatbol az szurheto le, hogy te nem latod annak 😊

Látom szereted a beírást szétdarabolni és a szövegbõl kiragadni valamit amit szándékosan féremagyarázól. Látod te az egészet, csak 1xrübb kiragadni belõle valamit és félremagyarázni.

"Érdekelne, hogy ki hogy látja wow-ot mint MMO, mert valahogy MMO klasszikus jelentése nem érvényes rá."
Erre te:
"Akik meg nyomatják, hogy ez-vagy az (mindegy melyik irányba) szar, meg nem is mmo , meg hasonló hülyeségek, azok szerintem azon a szinten vannak, amin a bekiabálók, hiába csomagolják jó bunkó, ámde választékos stílusba a baromságaikat."
Azt remélem látod, hogy a mondatom elsõ felébe wow-ot mint MMO-t említem? Az lehet, hogy az én hiányosságom volt, hogy nem írtam oda MMORPG, mivel úgy gondoltam a topic nem MMOpoker,MMOfps,MMOrts,stb-rõl szól.
MMO klasszikusokat írtam, mivel wow jelenleg is a legnépszerûbb, õt én nem nevezném klasszikusnak, de a wow elötti mmorpg-k között vannak/voltak klasszikusok úgy mint filmeknék a filmklasszikusok akik anno leraktak valamit az "asztalra" a témába/val kapcsolatban. Mint láttad 3 dolgot neveztem meg ami az én szubjektív véleményem és kiváncsi voltam mások meglátására a témával kapcsolatba. Erre jössz és 1 fél mondatot kiemelsz belõle és azon csámcsogsz...ami persze az egészet nézve teljesen másra utal+ belekevered wo vs wow vitát is holott én 1 szóval nem utalok wo-ra.

"meg hasonló hülyeségek, azok szerintem azon a szinten vannak, amin a bekiabálók, hiába csomagolják jó bunkó, ámde választékos stílusba a baromságaikat."--szóval szerinted amit te írsz az követendõ és a jó, a többi meg mind baromságokat ír. Nem gondolod, hogy esetleg mások fordítva gondolják?
u.i.:
Ó magasztos mindenható entitás köszönöm, hogy rám kis porszemre felfigyeltél magad alatt, és mégha csak 1 pillantra is de tekinteted felém fordítád. Kis együgyû baromként a helyes útra tereltél, ezért örökké magasztalom a te neved.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Ez nekem nem érne meg 4k HUF-ot, azért nem értem, hogy miért örülsz annak, hogy lehúztak 4k-val. 😊

De akkor ez egyedi eset volt, nem ez a hobbid. Megnyugodtam. 😊
hát ez nem jött be 24 óra biztos h eltelt de semmi változás... ugyanaz h "a felhasználó ki van tiltva az electra server számítógépérõl"

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Amúgy most néztem, a Blizzard Authenticator-t megint lehet kapni (darabja 6 euro), csak a szállítási költség borsos kicsit, 26 euró Mo-ra, és max 3 lehet egy rendelésben (1 vagy 3 db-nál is 26 euro a ktsg).

Blizzard Authenticator link

WoW még mindig :P

Ja, a másik kérdésedre a válasz : sámánom még nem volt, gondoltam kipróbálom.

Na akkor lassan mondom: megérte, mert 4 rugóért megszopattam egy account tolvajt, aki sok embert lehúzott.

Botond
Lehet én vagyok nehéz felfogású, de miért is érte meg neked? Kaptál x pénzért semmit. De ezen még túl is tudok lépni, viszont érdekelne, hogy amúgy miért éri meg? Mármint befizeted neki az accot, és kapsz érte 2-3 karit? Az miért jó? Eladod ebayen? Vagy csak a cuccaikat adod el és a aztán a goldot? Ez utóbbi marhaságnak hangzik. Szóval? Mi a trükk? 😊
istenem 😄DDD

tigeroo
ilyet addig ütném péklapáttal amíg mozog.
amikor én eladtam az accountomat eszembe se jutott az átbaszás gondolata...
Elhiszed, hogy nekem megérte ?

Amúgy most átnéztem az MSN-es beszélgetéseimet, mert gyanús lett a dolog, és igen, már a múlt héten is megkeresett, csak másik azonosítóval mint ma (az is szerepel a listán, amit megadtam lejjebb), és akkor a köv sámánt ajánlotta eladásra, ha valakinek ismerõs :

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Dawnlight

Zomil
ezentul legalább csak olyannak töltöd fel akit tényleg ismersz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jóvan, 1 (EGY) forintot azért megér 😄

jól tetted <#eljen>

tigeroo
(Y)
feldobtad a hetemet...
spanvagy😄
sztem isten vagy, hogy eltransferelted a karijat ez egyszeruen GECILOL
<#worship>
made my day

anti hero

Jaa, engem aztán nem izgat 4 rugó, 13 liter benzin ? .... . Mások okulhatnak viszont, meg másnak kellhet a help, mert ahogy nézem nem egy embert nyúlt le.

😄😄😄
imádom ezt a topicot

The Garrett
Elküldte a személyi fénymásolatát, keresd meg és zúzd le az arcát. 😛
rendõrségi ügy nem lesz a dologból szerintem. kisértékû netes csalás, max magadat okolhatod hogy bedõltél egy ilyennek.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ha van esetleg zsaru köztetek, megvannak a beszélgetések logjai, priviben küldhetem, van benne fenyegetés szépen.

Ja, egyszer azt irta, hogy a tesója irta átt épp akkor a jelszót, mert nem tudott belépni ( persze hogy nem, nem volt elõfizetve), meg hogy az apja húzta ki az elosztót, azért nem reagált ....

Ezt a két accot kinálta eladásra :
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Sesomaru
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=jetski

Ha valakinek hiányzik, nála megtalálja õket.

Az acc, amit feltöltöttem:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=blacktear

HEH most nézem, egy a gyerek jópár embert megszivatott, keresik már páran. Cimei : [email protected] és [email protected], [email protected] [email protected] ezek a cimei, vigyázzatok vele

fórumlink

PiszkosFred
Hja, nomeg a kabelekben ragadt koboraram irta at a passwordot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na épp meg is fenyegett a gyerek, hogy "szétbassza a buzi pofámat", merthogy amúgy az apja húzta ki az elosztót, azért tûnt el olyan hirtelen, milyen geci vagyok 😊

TVelvet
retripala 😞(( cryy
Fehercsoki
Akkor szerdán patch amitõl olyan erõs lesz a palám mint PTRen?

Fehercsoki
Lol...de sokat képzel a sok buzi a szaros törtjérõl.

Sephi
LOOOL

Na ezt is megéltük. Tort szerveren adnak el WOW karikat........

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ahhoz, hogy befizessem neki, meg kellett adnia a kódot, de rögtön meg is változtatta, csak még nem zártam be az oldalt.