166745
  • yeppy
    Sziasztok. Kérhetnék egy kis segítséget ?

Újrahúztam a rendszert és telepítéskor a 98.% kiírja, hogy hiba a temp könyvtárban és h nyomjak ok-t ha rányomok, hogy ok akkor kilép és kezdhetem előlről.
    Mi lehet a gond ?

Előre is köszi
  • Arwenke
    Elvileg megjavult az UPC, akit erint. Meg nem probaltam, FSn irtak.
  • Yepp
    üdv
    lenne egy olyan kérdésem, h hunterként milyen tank pettel érdemes fejlődni, maci, gorilla v krokodil?
    egyre több helyen olvasom, hogy mivel thunderstorp már nem csak a gorilláé, az felejtős. viszont medve és krokodil között nem tudok választnai... :) wowhu-n azt tanácsolták, macit válasszam, mivel a swipe az 5 sec-es cd-jével aggró szempontjábol előnyösebb, mint a kroki Black Attitude-ja (annak 2 min a cd), viszont sok mobot egyszerre meg kroki fog jól.
    mi a véleményetek?
  • Kyrus
    jav: allyt kis szinten nem tudom..
  • Kyrus
    Hello. BS-en vannak kis szinten is, 20-as környékén már többen, 30-40 szint közti közös területeken pedig igen sűrűn kell a hátad mögé nézned:)Legalábbis horda oldalon, allyt nem tudom)
  • Lacee
    a kezdőzónákban nagyon kevesen szoktak lenni, mivel a szerverek "népességének" nagy része már kinőtte azt a részt, outlanden northrenden és a fővárosokban majd többekkel fogsz találkozni. A többi zónában szerencse kérdése, éppen hányan vannak, és hogy magyarok-e.

szerveres kérdésre még mindig az a válasz, hogy a legtöbb magyar player az Arathor, Bloodscalp, Ragnaros trión van.
  • Sniper B
    Sziasztok na sikerült megvenem a játékot már tanunulmányoztam is a héten egy proba karival mit mere meddig tudjátok az általános dolgokkal ismerkedtem :D de az az észrevételem hogy nagyon kevesen játszanak nemtom talán másik szeron kéne progiznom vagy mi ?? nem tudnátok egy jó szerot írni ahol a legtöbb magyar játszik :) az jó lenne :O
  • Arwenke
    Tuti mas gond is van, xbox liveon se lehet rendesen CODzni, laggol mint a fenne es allandoan conection interrupted. Felhivtam a UPC es azt mondtak hogy kulfold fele hiba van a rendszergben es mar dolgoznak rajta.
  • PiszkosFred
    2G-vel max 5fos (10/25ben mar magas a latency, foleg ha addon is van mellette - recount, stb), 3G-vel akar full raid minden addonnal.
  • Zsoltika 007
    Tegnap már elég sok embernek gond volt a külföldi szerverekkel(nem csak wow). Itt már nem biztos hogy (csak) a Telia sáros.
  • quad
    most a mobilnetem jobb mint a upc otthonrol is azzal játszom =))
    este ha megyek raidelni megmérem neked latency-t. vodás van nekem néha nagyonjól megy de néha használhatatlan raidben.
  • quad
    én quakeliveozom még emellett és ugyanugy akad az is... nem csak blizzard<>upc a probléma... ez meg azt támasztja alá :P
  • ibramgaunt
    Sziasztok,

próbált már valaki mobilnettel wowozni?Azt hallottam, hogy nem probléma, ha minden rendben a kapcsolat.Elsősorban az érdekelne, hogy mennyi latencyt produkál egy komolyabb instában vagy raidben?

előre is köszi
  • Savmacska
    UPC=CHELLO
  • Lacee
  • adammmmmmm
    És a chelloval mi a helyzet?
  • Zizzencs
    Tudnak róla a UPC-nél :-)
  • Lacee
    mindenesetre becopyztam a lényeget egy emailbe, és elküldtem a UPC-nek ezen az űrlapon
    ha valakinek van rá gusztusa, reklamálhatna telefonon is (1221), hátha ott választ is adnának a tech support részlegen.

szerk: közben látom, hogy a frostshockon is foglalkoznak a dologgal:

"# A UPC support állítólag tud a problémáról, és már vadul dolgoznak a kijavításán. Vagy a lokalizálásán. Vagy valamin.
    # Traceroute azt mutatja, hogy amíg a jel a UPC-ig elér, semmi gond nincs, a gebasz valahol a UPC meg a Telia (Blizzard európai szolgáltatója) között lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy csak úgy sima netezés közben nincs gond."

• Lacee
    ezt meg tudnád írni a upc ügyfélszolgálatának is? megtenném én is, de nem értek hozzá, viszont szerintem nem is igazán foglalkoznak vele, mivel a köznapi nethasználat (pl böngészés, letöltés) szinte zavartalanul megy így is.
    tényleg felháborító hogy napok óta ilyen szar, és mintha egyre romlana a helyzet... ma már nemcsak hogy belagol a játék, hanem kb kétpercenként ledobál.
  • Nagyqtya
    nem fognak ignorálni mert én is tank vagyok xD de azért köszi. (ne kérdezd hogy akkor minek kérdeztem)
  • VeNoN
    hellosztok amikor telepíteném a wow simát akkor ezt írja ki:
    The installer was unable to read the file "H:\Installer Tome 3.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at H:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#interface.MPQ\Interface\WorldMap\WorldMap-Icon.blp", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

hát most nemnagyon tom mit kezdjek ezzel aki tud segíteni az írjon előre is köszi :)
    peti
  • ZTM
    Köszi sikerült!
  • Warden
    Amennyiben azt szeretnéd hogy az összes tank ignoráljon akkor rakd fel a healbot-ot, és kapcsold be ezt a castolom a healt és spameli a raid csatira meg whisperel is.Kiba.. idegesitő szerintem ne tedd.A deadli bossmódban van olyan opció hogy combat, bossfight közben autómatikus üzenetet küld a veled vadul beszélni kívánoknak hogy ne zavarjanak.Nem rossz a deadli ez a funkció sem rossz de szerintem a big wigs jobb raid addon.
  • Betonfal83
    THX
  • Lacee
    a fővárosi warlock trainertől (stormwind, orgrimmar, undercity, silvermoon) kapsz egy questet, amit meg kell csinálnod hogy meglegyen az idézhető voidwalkered. ez a quest fajonként különböző, itt megtalálhatod mindegyiket.
  • Betonfal83
    Hello!
    Lvl 10 es warlockom Summons Voidwalker lenyet hogy vagy hol kapom meg?
  • ShaiHulud
    miutan megtanulod a skillt a spellek/skillek menuben (spellbook) ott lesz a general ful alatt hogy "shoot bow" vagy valami ilyesmi. azt rakd ki barra.
  • Nagyqtya
    sziasztok.
    tud valaki ajánlani valami addont ami whispeli a targetnek hogy éppen milyen heal-t castolok rajta? (hogy hányas rank stb.) mert a multkor láttam hogy valaki ilyesmit használt és érdekelne.
    és ha már addonoknál tartunk nem tud valaki esetleg egyet ami bossfight közben autómatikusan válaszol a whispekre hogy elfoglalt vagyok?
  • Gumbo
    menj el a weapon masterhez, és tanuld meg a skill-t.
  • Zsoltika 007
    Hát ja ez így használhatatlan. Tegnap voa 25 alatt kb 8x dobott ki. Pedig nem az a maratoni raid :D
  • ZTM
    Valahogy tudnám a warriorommal használni a puskát/íjat?
    Tegnap láttam az 1iknél de úgy eltűnt hogy nem tudtam tőle megkérdezni hogy hogy csinálta:S
    Lehet hogy hülyeség de muszáj megkérdeznem!
    Köszi a választ!
  • Dns5000
    van valami info hogy mikorra lesz jo a upc?????????
  • Dns5000
    igyenes gold makeing guide:
    1. csinald meg a dailyket
    2. farmolj ore-t vagy amit akarsz :P
    kész
  • hawkie22
    Ha már itt tartunk, nem tud valaki ingyenes gold making guide-ot. :D Nagyon kéne az epic flying. :D:D:D
  • vénfarok
    ja és ez amugy 50$-ba kerül, csak vki feltöltötte megauploadra
  • SlaCker
    Végre találtam egy magyar boltot ami még forgalmaz World of Warcraft Burning Crusade Collector's Edition. :))
    Csak kicsi probléma,hogy szerintem én már nem fogom tudni beregelni ezt a collectort mivel már regeltem a battlechest-s változatot. :(
    Vagy van rá valami lehetőség hogy a collectoros kulcsot rendeljem az accountom-hoz?Mert ha most megveszem akkor csak ott áll és így a petet sem kapom meg,de így már csak a World of Warcraft Collector's Edition fog hiányozni! :D
    Amit a büdös életbe nem szerzek meg! XD
  • bodesz
    bezzeg 1 éve kb itt oltogatott a nép ha belöktem kezdőknek leveling guidet...
  • Lacee
    leveling guide, de addonként telepíthető: ahogy elnézem, olyasmi mint a questhelper, csak részletesebb utasításokkal.
  • vénfarok
    leveling guide
    részletesen leirja h meik questet csináld meg, hol/miket ölj, stb, nagyon hasznos
  • vidu01
    Ez mire jó?