World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más nah retri vok....2200 ap self buff:S 34% crit és 666😛 spell power nos....bementem egy AB-re.....teljesen jól álltam hozzá õrködtem meg minden mivel amugy is nehézkes még a jó skillrota....22 perc alatt 400.000! dmg..... a 2. legtöbbet toló 270k val volt ,de a többség 200k alatt volt....teljesen vegyes classokbol volt a meccs,de ez elmebeteg pedig mondom nem érzem még az uj skilleket és volt olyan is,hogy 2-3 percig senki nem jött felém...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
The all-new Achievement System has been implemented and the
Achievement panel can be accessed via the interface. While many
achievements are not retroactive, we have done our best to credit as
many as possible. Gamemasters will not be able to grant achievements
for past accomplishments.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A siras meg varhato volt, ez volt BC elott is, ez lesz a kovetkezo kieg elott is. Par hetig a pala a harci babahaz kiralya, es nem a lockok, vagy a duduk. Na bumm. Inkabb vegye elo mindenki a paladinjar (tudom hogy mindenkinek ott porosodik egy 70es a sarokban) es hajra, amig lehet. Aztan majd 80on ertelmet nyer minden.
én nyertem <#vigyor1>#vigyor1>
majd kieg után 1-2 héttel széppen helyrerázódnak majd ezek a dolgok 80-on, addig meg mindenki fényezheti az e-peen-jét, hogy most mekkora király 😊
megy itt egyik oldalról az anyázás, a másik oldalról a "mi-nem-is-vagyunk-opok-csak-fixelték-a-classunk-he", én meg közben jól mulatok.
hajrá, hajrá, csak igy tovább, kell a móka és kacagás 😊
(btw lich-kinget asszem benézem én is, kiváncsi vagyok rá, csak még fogalmam sincs, hogy a 3 mázsa class-om közül melyikkel is akarjam majd tolni a kieg-ben, tipikusan a bõség zavara probléma -.-)
Imádom a pacheket:-(((((((((
ujra összeomlik az addonrendszer....
a legjobb most nálam hogy nem tudok chet-re irni:-)) ilyen még nem volt
HELP
nezzetek vissza a bc elotti patcheleses kommenteket ott is ment ez a kibaszott felesleges nyafogas.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megnõt a retri paladin dps ez ami nem tudom miért okoz gondot ha ezidáig mindenki csak szánakozóan vagy frostshockosan valami frappáns idiótizmussal tudott beszélni errõl az ágról.
Az alapgond hogy a mostani dps az új judgement rendszernek köszönhetõ és ahoz fognak hozzányulni pedíg az használható.Viszont megnõt a hitcap 146 ra igy ha azt valaki kigemeli akkor a dps e marad jóval a pure classok alatt viszont az új judgement rendszer nagyon jó raid támogató ergo pár nyavjás jujleütött a retripala zomg pedig hogy kikeecheltem az s2 õt kaliberû arc miatt ismét oylan állapotba nerfelik ezt az ágat hogy nem lesz érdemes raideltetni.
addig meg had örüljenek 1 picit, utána úgyis lesz nagy bömbölés 😄
/console extShadowQuality 4 (1 az alap)
es ott van egy "enter config mode" vagy ilyesmi. Na utana mar szabadon szabhatod a barokat ugy, ahogy akarod. "kockak" szama, oszlopok, sorok, terkozok, skalazas, stbstb....
Key binding meg a config mode melletti gomb.
A tank druidom gearjet meg 8.000 armorral nerfeltek. WTF?
A regi "zold szinnel jelzett extra armoros" ruhaim a megszokott 4-500 helyett csak 170 armorokat adnak!
Koszi Blizz, nyald meg a bal heremet!
Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!
aztán 70-en visszarendezõdtek a dolgok a megszokott kerékvágásba.
kb. ez lehet most is a szitu, csak most épp a retpala lehet a soros...
valami ötlet? próbáltam elég sok mindent.
Since these threads seem to be proliferating, I figure'd I'd just start a new one. Here is a quick Q&A.
Q: Is Ret OP?
A: Perhaps. We think Ret's dps isn't abnormally high in PvE, and may not even be high in PvP over the course of a long fight. Where we are worried is how much damage Ret can do up front. It's also Holy damage, which isn't a big deal when you're considering a fully sundered mob, but can turn into a lot of damage in PvP.
Q: Are we going to nerf Ret?
A: TO THE GROUND BABY. Okay, not really, but sometimes I can't resist. We'll see how much that quote comes back to haunt me. We will probably be making some changes soon, perhaps even hotfixes. We want to be very surgical about what we do. We don't want to overdo it, and we don't want to hurt their sustained PvE damage. When we've decided, I'll make sure you all know.
Q: Why did it take us this long to admit there was a problem when EVERYONE knew about it?
A: A couple of weeks ago there were some bugs with weapon equipping that caused some problems that of course were being exploited. We didn't want to nerf Ret TO THE GROUND BABY only to discover that the weapon problem was causing 90% of it.
Q: Enough about Ret. Unholy death knights are worse!
A: That wasn't a question, but we think we have Unholy in a better place now. We made some changes to a few deep talents (that the DK community is already aware of, so don't fret) to get Unholy's dps more in line. Also, you aren't going to see any PvP DKs for a long time, so we need to focus on paladins for now.
karakter képernyõn még túljutok de a töltõképernyõnél tovább nem, ott megakad...
Emancipate yourself from mental slavement!