166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#137813 jaja, nem azért mondtam:P -
#137812 A max erteket kerdezted, nem az optimalis erteket :) -
#137811 kár:P lol -
#137810 kis apró:
62es elem/resto (dual talent) sámán eladó, bloodscalp horda oldal (Armory: Funkymonkey)
300G-vel, proffal.
Egy hete lett feltöltve Gamecarddal. -
eLiXir #137809 :D -
demidzs #137808 rajtad ez nem segit sajnos -
#137807 1200 felett? azért ,hogy 1200 legyen szinte csak resit kell csantolni gemelni:P
vacilálok,hogy 1000 nél megállok és inkább spelldam+krit lesz... -
ShaiHulud #137806 "Patch 3.0.3
From the patch notes:
Resilience: The damage reduction component of resilience has been increased from 2 times the critical strike chance reduction to 2.2 times the critical strike chance reduction. In addition, the maximum damage reduction to a critical strike from resilience has been increased from 30% to 33% (1230 resilience at level 80)." -
ShaiHulud #137805 bcbol ugy remlik hogy 25% crit damot tudsz csokkenteni illetve 12.5% crit chancet. -
#137804 A maximum damred 33-34% korul van, ~1200 res felett mar szinte felesleges mas statot bealldozni resi miatt. -
#137803 ennyire nem rossz a helyzet:)
resilience "CAP" van egyáltalán? vagy ha felveszek minden létezőt akkor rendesen beleszámít? -
#137802 Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz**psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz**psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te sz**pni jársz ide...
Valahogy midnig ez a vicc jut eszembe a BG-s tapasztalaidrol... -
#137801 bestof! ha már bemegyek győzni megyek be....sztem ez lenne a normális nem? -
hawkie22 #137800 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Most váltottam cement sámliról elementalra, gondoltam, egy próbát megér, retalent, és sokkal jobban tetszik, hamarabb, gyorsabban öl, ráadásul jó az a cucc neki, amit restoként is használok. :)
Egy kérdés: milyen glypheket érdemes használni elementalként? -
#137799 Van mikor az ember leszarja a honort es csak az onfeledt boom headshot-ert jar bgzni.
Ez olyan mint mikor 500ponttal vezet a horda erre a fel ab group leall hogy 'hagyjuk oket nyerni mert akkor gyorsabban kikapunk'.
Hat a [email protected] mar ott van az ember,kuzdjon vegig. -
#137798 kell a kurva honor:S
amúgy árulja már el vki,hogy mi nem világos a taktikában az emberek többségének?? -
#137797 Hogy jöhessen utána ide anyázni :) -
#137796 minek mész arra a failbgre? -
#137795 Furcsa számomra,hogy BS-es PVP szerveren annyi agya ne legyen az illetőknek,hogy rájöjjenek mit is kéne csinlni EOS-ban.....
Még mindíg 10-12 ember megy a zászlóért konstans, míg az ally beveri a tornyokat! HÁT GRATULÁLOK!
baszki azt még elhiszem,hogy egy amcsinak "bonyolúlt" EOS logikája, dehogy még a magyaroknak is az lenne....az már sokkal inkább szégyen:S
ez az egyetlen kibaszott BG amit 10 emberből 8!!!!!/KUUUURVA NAGY ARÁNY !!/ úgy játszik,hogy FOGGGGGGGALMA sincs miről szól:S lassan másfél éve vagy mennyi ideje is??? nevetséges...... -
#137794 ez érdekes, mert én 4x dcztem a hétvégén emalon kill alatt, akkor is amikor elfeküdt, és belogkor megvolt az öcsi is meg conquest is. -
#137793 mi a faszért nem volt wow tegnap ilyenkor ????? kurva nagy transzba estem most nyílik a szemem, remélem már megy -
#137792 hajnali 3kor végül is rendeztük a dolgot megkaptam az emblemeket (hurrá?)
amúgy lehet lazult a gm-eknél a követelmény nem szoktak így beszélni ahogy ez beszélt velem, nagyon laza volt:D
-
SlaCker #137791 Most bűntudatot ébresztettél bennem!! xD -
#137790 egy röpke kérdés: van valami módja annak (addon, script) hogy megtudjam, ki ignore-olt? -
#137789 na a kis buzik írtak vissza levelet, nincsen benne csak a szokásos kösz h informáltál minket blabla semmi badge vagy h nem vagyok elmentve akkor voa-ban
bekaphatják
írtam nekik h ne blabla levelet küldjenek hanem csináljanak is valamit
majd meglátjuk
"rossz a közbiztonság, sok itt a köcsög" -
Ragnar360 #137788 válság van a géemeknél :))) de mostanság tényleg egyre többen panszkodnak, h piszok lassan reagálnak ^^ -
#137787 na azóta se írt vissza gm
emalon down még azon a tryon amin dc-t kaptam, no badges no loot ezek meg vissza sem írnak..:)
sok-sok naplopó:) -
ShaiHulud #137786 hmm tegnap meg az votl irvahogy rolling restarts lesz:) -
Dr DeViLKiNG #137785 Ma reggel 2 órás karbantartás volt. 7-kor már mentek a serverek, tehát elvesztegettél legalább 5 óra játékidőt! -
#137784 nekem is ez volt
voa emalon 10%-nál dc azóta se tudok visszamenni ez volt fél órája
fenébe vele
-
SlaCker #137783 Jó,hogy délbe keltem fel! xD
Nem kell várnom. :D -
#137782 Hát ha áll azé nemtudsz connectelni :) majd ha nem áll hanem megy akkor tudsz XD. :P -
Jaroslav #137781 Due to technical issues the login servers are currently not operating at full capacity. The issues are being addressed and will be resolved as soon as possible.
-
#137780 Már állnak a serverek pedig. -
#137779 Szerda van 11:00-ig karbantartás :) -
#137778 Csak nekem áll meg authenticationnal ? -.- Nemtok belogolni -
hawkie22 #137777 Köfi a segítséget. -
hawkie22 #137776 WoW fórum :)
Akkor egy próba. Még sose csináltam, csak azért kérdezem, és a guild fórumán akartam csinálni egy postot resto sámánhoz. -
#137775 korareggel konnyu elb@szni sry :) -
#137774 http://www.wowhead.com/?item=37192igy?
Megkeresed a linket,beszurod url-kent es elnevezed.