World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Leeeeroy acsi után léptek a srácok gondoltam megnézem....bejött😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
UBRS egyedül szar?😊

bAguziB2
bAguziB2
kaptam 1 mailt, amiben megkérdezték, hogy ebben a pala talentben mi a hiba XD
http://wowarmory.hu/char_profile/Antimultifil/Reborn/Profil

[HUN]Crassus
ez a srác mondja meg a tutit FS-en: "Nem a Burst dmg nerf itt a probléma, hanem hogy, nem adnak helyette semmit.
Egy minimális ccvel rendelkezõ kasztnak, amely se healt csökkenteni, se szakítani nem tud, annak vagy az átlagnál nagyobb burst dmget kell adni vagy az elõtte felsorolt dolgok valamelyikét. Most, hogy besorolnak minket az átlagba, megint ott leszünk ahol a part szakad.
Adnának valamilyen szakítást, vagy akár egyszerû interruptot és abbamaradna a sírás szerintem" nagyon is igaza van!

megint a blizzardos értelmetlen "balence-olás" a NERF:S

bAguziB2
például nem tudom mitártott nekik szegény repeatance... pl egy pappal szemben ez fontos volt, mert amiíg a pap bentvol repeatancbn, addig én fullra helleltem magam holy palámal...

[HUN]Crassus
na és az a baj,hogy megint lehet megette a fene a retri palát,mert majd NEM fog tudni healt szakítani....960-as spell powerrel 8-9k-t healelek shokadin talenten....2 illetve 1 sec alatt😛 amíg volt ez a bürst volt esély healerrel szemben....most nemtudom mi lesz....bár mondom én valszeg visszamegyek shokkolni😛

bAguziB2
hol van itt a FAIR PLAY??? 😊

mindig azt a kasztot nerfelik le nagyon, amit a legtöbben használnak, nehogymár ne játszanak más kaszttal...

[HUN]Crassus
annak ellenére,hogy egyetértek KUUUUUURVÁRA vicces,hogy a healer/arena specc Druidák az egész kibaszott season 4-et ATOMIMBÁN végigjátszhatták...a paladinokat EGY nap alatt lenerfelik a picsába.....érdekes.....

2.0
utána még elkezd majd felpakolni 3 tonna kis patch-et, majd jön a gigapatch.
elvileg.

TVelvet
végre, fog érni valamit az armorom is a divájn fos ellen huarray... (ettõl még egy stun alatt agyonbasz.. )
:p
As I stated yesterday, we are happy with Ret's PvE damage and sustatined damage in PvP, but were concerned that the burst damage in PvP could be too high. We discussed this for literally hours yesterday, which was certainly not the first time we have discussed the issue. Thus I hope these changes are not perceived as a knee-jerk reaction, but I am sure that will depend a great deal on which class you play. 😊

Divine Storm -- the damage was changed from Holy to Physical. As you know, Holy damage is almost never mitigated and this talent could pack a lot into a very short time. This is a nerf to the ability's damage. This change is now active on Live.

Repentence -- this ability now lasts for only 6 seconds in PvP (down from 10). Obviously this is also a nerf. This change is also active on Live.

Art of War -- now affects all damage done by Judgements, Crusader Strike and Divine Storm (instead of critical strike damage). Net dps should be about the same but less bursty. This change will be made before Nov 13.

Righteous Vengeance -- now applies a dot affect similar to Deep Wounds (instead of critical strike damage). This ends up being a significant buff to the ability to make up for the damage lost to Divine Storm, but is also less bursty. This change will be made before Nov 13.

Glyph of Crusader Strike -- now reduces mana cost (instead of increased damage on stunned targets.) We thought paladins could stack too much damage vs. stunned targets. This change will be made before Nov 13.

We also fixed a bug with Seal and Judgement of Light that could sometimes result in too much healing.

In our tests, Retribution dps remains the same over longer periods of time, but they can't do quite so much damage in the initial few seconds of a PvP encounter.

I know Ret pallies feel a little picked on since we've made this mistake before of having them come out the gate too strong and then had to correct them. For that I do apologize. It's a difficult spec to balance since part of its design is to have large crits and stuns, which have obvious PvP implications. We are pretty confident this will not nerf pallies into the ground as I facetiously promised yesterday, but if we overdid it, we'll be happy to back off some of the changes.

On the other hand, maybe we'll see fewer BGs with 20 paladins on the opposing side and can get some reasonable feedback on all the other classes in the game.

Botond
Nem a point a lényeg, hanem, hogy kész van 2087 q egy karin, ezt übereljed öcsi. -.-
Kicsikiraly
a BC felrakásával 2.0-ra jut a wow vagy valamelyik nagyobbra?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
ahá, hátéiksz 😄

DFTBA ಠ_ಠ

tigeroo
google > fake credit card numbers

ha eljön az idõ akkor gamecarddal feltöltöd vagy átírod a bankártyát a sajátodra
Kicsikiraly
na végre sikerült guest passal elkezdjem a regisztrációt, de kér kártyaszámot. miért szeretne õ tõlem bankkártyaszámot hogyha én guest passos vagyok? van valahol olyan lehetõség hogy csak guest passozok és én nem találom?

DFTBA ಠ_ಠ

Jagumo
reti pala nemlett unreálisan ku..a erõs 😄DDD mondjuk ugyis lenerfelik sztem...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

jo de azt mar lehet tudni, hogy valtoztatnak rajta:

Here is the actual Viper change we're going to implement: The per attack mana regeneration has been reduced by 50% but it now generates 4% of maximum mana every 3 sec. In addition, the per attack regeneration now also works on melee attacks.

Csak akkor töltõdik a manád viperrel ha lõsz. üresjárásban max egy 40 perces AV alatt mész full manára.
kivettek a poison skillt, vendortol veheted a kesz mergeket.

Shortstop
rájöttem. sokkal jobb

antgecc
Mivan, most sikerült elveszteni a szüzességed és ennyire büszke vagy? <#mf1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zomil
mégis hogy lövöldözzek mounton? 😄DD

-szolok h modositva lett a viper: mostmár csak akkor tölti vissza manát ha lösz vkit és -50% dmg, ráadásul skill nem érdemes használni autoshot-on kivül, mert többet sziv el egy skill mint amennyit a viper visszatölt

magyarul semmi értelme 😊

amugy igazad van patch elött rajtam is gyakran viper volt még hawk helyett is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shortstop
eltûnt a poison ikonom teljesen és sehol sem találom hogy hol van.. ötlet, megoldás?

flashpointer
naja, de addig mehet a frost trap vagy kiting 😉

Emancipate yourself from mental slavement!

Sephi
Valaki el tudna nekem magyarázni mit is takar Dual Talent?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
hmmm. Egy kisebb harc után elfogyott a manad BG-n. Tegyük fel, hogy mondjuk bevédted stablest (az új DPS növekedés miatt ezt miniumum 3-an csináltátok, hacsak nem retri paladin vagy 😊). Betolod vipert, mountra pattansz és elmész segíteni a következõ bázishoz. Hopp, menet közben feltöltõdtél és a harcba már hawkkal csatlakozol.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Narxis
au

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sephi
Life Tap na.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Lock Mana Tap... 49-en 722-en tolt fel egybol.... au?

Zomil
20mp alatt maxra feltöltöm a manám piával 😄

szoval értelme kb. 0, +még egy mob is üt téged/petedet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És ez a 20 sec alatt a fele sebzésedet el is veszted szépen.
Retri pala és Shadow priest párban járhatna<#idiota> Valami elképesztõ, hogy egy közepesen gearelt csuhás mit képes csinálni nyomorult mobokkal (playerekkrõl már ne is beszéljek) 3 UD shadow priest megindult Quel'Danas egyik végébõl és megállás nélkül végigsöpörtek mindent...playerekkel együtt persze<#violent><#wilting><#gun>

flashpointer
:<
Nekem a viper nagyon tetszik, 20mp alatt 0ról maxra tölt =)

Emancipate yourself from mental slavement!

Nyugalom , még pár napig -jóesetben- biztos lesznek ilyen zûrök. Nagy patcheknél ez megszokott😊.Nekem a karim lebegett a semmiben ma reggel belogoláskor.

"vessetek a mókusok közé" :)

Ghostlands serverrel valami gebasz van... http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/ szerint online, de nem tölti be a karakterlistat...
<#pardon1>
WIM. wow instant messenger , legujabb verzio curse.com
Count Adyn
Mindenkiben van egy kis Wildor, amivel éppen játszik valaki az nem elég jó, bezzeg mindenki más imba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
nem szeretem a meele-t 😄

Sephi: miért? 😊

reroll neked is retpalára x)

Sephi
Gyengítve?😄DDD

Zomil
ehh...lehet h csak én érzem ugy, de sztem az eddig sem legerösebb hunter tovább lett gyengitve, igaz, h még csak 67-es de patch elött simán volt 1900-as critem(aimed shot) és 1300-as steady shot-ok, +kill command is szépen critelt 600-700körül, most meg alig látok 800-nál nagyobb dmg-et 😞

ráadásul állhatok meg 4 mobonként inni, mert aspect of the viperrel semmit sem érek :S

[HUN]Crassus
tudom,hogy kevés azért írtam,hogy ilyen értékekkel is röpölnek a 9-10k-s burstok.... párduccal meg librammal nekem is 3000+😛

1600=2600
Kevéske az az ap aszondom saját mightel van 1600+ a crit az ok nem is kell annyi.Amivel szivni fogok este a hitcap elérése perpillanat van vagy 106 és nem tudom honan a bánatból szedem össze a hiányzó negyvenet.
Mit tököltél annyit?<#vigyor2>Rossz a koncepciód ne egyesével verd a mobokat mert ugy valóban hosszu idõ huzz be vagy 10 et és szóljon a divine strom.A bt elött gyorsan megcsináltam most én is a szigetes napi questet.Ezidáig mindig sasoltam hogy jön e valamelyik kiba.. mászkálós gyik elit.No most kerestem õket 3 ütés nulla manna nulla hp veszteség nélkül.

Bg n egy av re ugrottam csak be ib tower simán bevédtem egyedül ugy hogy a köpenyemen meg a csizmámon és a trinketen van resi abszolute pve re vagyok tallentelve és 5/8 t6 mellé elég szar kiegészitõim vannak.2 hordás warrior nemigazán értette hogy most az nem mûxik hogy csak egy targetet tudok ütni visszaette õket a fene vagy 3x.Az biztos hogy a terminátor az egy ártatlan kis virágárusjány a retripalához képest sajna nem sokáig fog tartani.

Délután tervelem valami kisebb heroic leszólózását majd kiderül emnnyire megy de nagy gond nem lehet az aldor bázis feletti gruul kölök ugy 3 percig tartott igaz be kelett bubiznom.
[HUN]Crassus
se mana se heal miatt egyetlen secre se kell megállni...

[HUN]Crassus
másik lol: sziget 15! perc az összes Quest kivéve a bombázós:S 1 mob=1sec ,de inkább fél,azaz inkább annyi se😛😄

Sephi
Az normalis, hogy a feher Swift Frostsaber mountomat kicsereltek Swift Mistsaber -re???