166745
  • TVelvet
    u like it, dont you?
  • eLiXir
    jol megbasztad
  • TVelvet
    Mert megérdemlem :P
  • b4rc4
    akkor csak annyit mondj,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar hordás ? :P
  • [HUN]Crassus
    20 perc alatt 80-100k dmg DPS classként az miaz?
  • Dr DeViLKiNG
    De az erkölcsi győzelem crassusé!
  • [HUN]Crassus
    amúgy normálisn nyugodtan kötekedhetsz az alap:D
  • [HUN]Crassus
    megjegyzem tele a woweurope olyan topikokkal,hogy milyen köcsög a blizzard,hogy EPIK fegyókat nem lehet venni honorból....
    a régi izgalmas küzdelmek sajnos nagyon ritkák az ilyen emberek miatt:S
  • [HUN]Crassus
    ha elolvastad volna amit írtam akkor rájöhettél volna,hogy 2 társammal azaz összesen HÁRMAN próbáltuk foglalni a bázisokat,de az édeskevés mikor a maradék agyatlan barom tucat a farmnál szopódik:P ja és nem én öltem a legtöbbet....pusztán a sebzést sokallom amit okoztam pedig a karim nem igazán arról szól a többi csapatban lévő társammal szemben akik mint láthatod eléggé csúnyán leszerepeltek...és sajnos megint megy a "líccs" a TESCOS epikekért....,de olyan játékosokat akik tenni is akarnak valamit csak minden 10. meccsben lát az ember...sajnos:(
  • ShaiHulud
    olvasd mar el megegyszer amit irt.
  • Csirke4
    /kötekedés_ON

Elnézést kedves Crassus, nagyon jó, hogy te ölted a legtöbb allit de nem a bázis foglalás lenne a célja az ABnak? Persze lehe hülye vagyok hozzá, és allihenteléssel egyszerűbb győzni...
    /kötekedés_OFF
    :D
  • hawkie22
    Köszi. A dual spec megvan, a dual glyphek is. De kipróbálom ezt a training bábus mutatványt is, amit mondtál.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
  • [HUN]Crassus
    Blackout pvp battle group= SZÁNALMAS AGYATLANOK GYÜLEKEZETE /HATALMAS!!! respect a kivételnek/

ezt már nem is tudom minek nevezzem/komolyan kérdezem mit keresek én a lap tetején/
    20 percen keresztül 12 hordást vertek szarrá farmnál 2-3 srác volt aki segített nekem foglalni,de mondanom se kell ugye,hogy hiába szedtünk el valamit 1 perc mulva 6-8 ally szete vissza....

• PiszkosFred
    + Kesobb persze, jobb gearben, megfelelo haste mellett mehet bossra is a 3/1-es lbolt/clight.
  • PiszkosFred
    Trash: Flame shock mindig legyen fenn, akar tobb targeten, majd mehet a lavaburst cdre nyomva, lehetoleg olyan mobba, aki nem hal meg a kasztolas ideje alatt. Emellett az aoe totemedet is pakold le azonnal a trash kozepebe. Ezen kivul chainlight szpem ahogy a csovon kifer, megszakitva - chainlight cdje miatt - egy-egy lighting bolttal. Egyeb totemek hasznalata partytol fugg. Trinketek es "extra" spellek is mehetnek ahogy csak lehet. (mittomen, valamilyen mastery van a samannak)

Bossnal mehet a wrath totem a crit es az extra spellpower miatt, nem kell aoe totem. Flame shock legyen fenn a bosson midnig, es nyomd szinten a lavaburst-t cdre. Mivel a flameshock 12secig - vagy kb addig - marad a bosson, kozbe nyomhatsz 1-1 egyeb shockot, ami neked szimpatikus, azt rakod be a rotacioba. Bossnal felesleges szpemelni a chainlightot, leven tobb mana es hamar kifogysz kek gearben. Szpemmeld a lighting boltot helyette. Trinkeketeket midnig told cdre, de arra figyelj, hogy a heroism/bloodlust idejere - ha van ra mod - tudd oket hasznalni, vagyis erdemes varni veluk es erre az idore idozizeni.

(regen voltam elemental, szal lehet azota valtozott par dolog, de en kb igy csinaltam, visszaemlekezve a par honappal ezelotti esemenyekre)

A legjobb, ha fogsz egy heroic es grandmaster training babut vmelyik fovarosban, es raszansz fel orat, hogy belerazodj a rotacioba.

Glypheket sajnos muszaj cserelni, sokat jelentenek. De a legjobb lenne a dual talent, es vele a dual glyph kiosztas is. 1000g megvan 1-2 nap dailyzassal, ennyit meger.
  • capaszabi

29 spellhit.... ->289 spellhit kell, a többi stat addig másodlagos.

LINK
  • hawkie22
    Jaja, critre kéne gyúrni, de mivel ugyanezt a geart használom restoként is, a meglévő enchantok elvesznének (MP5, SP, INT), ha crit-es enchantokra cserélném őket. Lehet, hogy még egy példányban be kéne szereznem ezeket az itemeket, csak más enchantokkal. :)
  • quad
    gyurj még spellpoverre meg critre szerintem azért lov a dps-ed
  • quad
    köszi ja teljesen mindegy csak innen el... :D megprobálkozom náluk , hátha ;)
  • hawkie22
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem. 80as resto/elemental sámli vagyok, viszonylag jó cuccokban, van már pár epic is, készülök Naxxra, de...
    Noha restoként mondhatni a HC-k simán mennek már, elementalként nem tudok magamból kisajtolni 1200 DPSnél jobbat. Mi lehet a baj? Hogyan tudnám növelni? Mert így csak restoként tudok menni HC-kba, DPSként gyakorlatilag esélyem sincs, hogy valaki bevegyen, max a guild-runokba, ha a többiek tudják fedezni az én kevés DPS-emből adódó hiányokat. :)

Van valakinek ötlete?
    Armory-link: Kisshamli

Köfi a segítséget. :)
  • MrStokes
    Ha mind1 h melyik szerver, ugy emlekszem a Blak Ravens most toboroz dps-t.

link
  • quad
    sziasztok!

valamelyik hordás magyar guild esetleg recruitol 1 ulduárra kész lockot? csak a vállasával van egy kis para a többi cucca az naxx25 pm-be küldök armory linket ha érdekelne esetleg valakit , köszi előre is
  • plu604
    Meg se nézem, del pls...
  • Tafaya
    Ok, de 0-ra? :)
  • b4rc4
    Próbáltam szűkíteni a halmazt :D :D

• 1Darton1
    Wow eseteben az ertelmes es a magyar kifejezesek egyuttes hasznalata kimeritik az oximoron fogalmat.
  • b4rc4
    horda oldadlon
  • b4rc4
    hello,
    melyik szerveren van a legtöbb értelmes magyar?
    ragnaros,arathor,twisting nether?
  • picket
    Ha már szerinted is, akkor nekünk meg a köbön -.-'''
  • WiLDoR
    ez már a nemnormális kategória szerintem -.-
  • tigeroo
    namost geci ez milyen már :DDDdd
    sok sikert neki
  • Csirke4
    Ezmeg az én guildem a Stormrage-en:
    Recruitment
    Currently we are looking for
    1 Balance Druid
    1 Warlock
    1 Tank/DPS Death Knight or Feral Tank/DPS Druid

És #137860.
    Esetleg akarsz nézni képeket, hogy hogy nézett ki a karim 60-ason? xD
  • [HUN]Crassus
    nemlehet feljebb pöckölni:D
  • vénfarok

• eLiXir
    care
  • vénfarok
    mai droppok <3
    wand
    ring
    shoulder
  • SlaCker
    Köszi. Ez király!! :)
  • [HUN]Crassus
    Horda 5. szerver 19.
    ezzel már jól elvagyunk:P
    /vállast még kicsapjuk aztán vagy lesz nagy fegyónk vagy nem engem már az nem izgat:)/
  • PiszkosFred
    Neha amikor a szerverek szarul mennek 1-2 napig, kap mindenki par nap ajandekot.
  • SlaCker
    Hogy lehet az hogy erre a hónapra nem fizettem elő és elvileg 17.-én járna le az előfizetés,de én kaptam 1 napot még.Tehát holnap jár le a wowom.Ez mitől van?Én nem fizettem be semmit. :)