166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#137894 u like it, dont you? -
eLiXir #137893 jol megbasztad -
#137892 Mert megérdemlem :P
-
#137891 akkor csak annyit mondj,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar hordás ? :P -
#137890 20 perc alatt 80-100k dmg DPS classként az miaz? -
Dr DeViLKiNG #137889 De az erkölcsi győzelem crassusé! -
#137888 amúgy normálisn nyugodtan kötekedhetsz az alap:D -
#137887 megjegyzem tele a woweurope olyan topikokkal,hogy milyen köcsög a blizzard,hogy EPIK fegyókat nem lehet venni honorból....
a régi izgalmas küzdelmek sajnos nagyon ritkák az ilyen emberek miatt:S -
#137886 ha elolvastad volna amit írtam akkor rájöhettél volna,hogy 2 társammal azaz összesen HÁRMAN próbáltuk foglalni a bázisokat,de az édeskevés mikor a maradék agyatlan barom tucat a farmnál szopódik:P ja és nem én öltem a legtöbbet....pusztán a sebzést sokallom amit okoztam pedig a karim nem igazán arról szól a többi csapatban lévő társammal szemben akik mint láthatod eléggé csúnyán leszerepeltek...és sajnos megint megy a "líccs" a TESCOS epikekért....,de olyan játékosokat akik tenni is akarnak valamit csak minden 10. meccsben lát az ember...sajnos:( -
ShaiHulud #137885 olvasd mar el megegyszer amit irt. -
#137884 /kötekedés_ON
Elnézést kedves Crassus, nagyon jó, hogy te ölted a legtöbb allit de nem a bázis foglalás lenne a célja az ABnak? Persze lehe hülye vagyok hozzá, és allihenteléssel egyszerűbb győzni...
/kötekedés_OFF
:D -
hawkie22 #137883 Köszi. A dual spec megvan, a dual glyphek is. De kipróbálom ezt a training bábus mutatványt is, amit mondtál.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. -
#137882 Blackout pvp battle group= SZÁNALMAS AGYATLANOK GYÜLEKEZETE /HATALMAS!!! respect a kivételnek/
ezt már nem is tudom minek nevezzem/komolyan kérdezem mit keresek én a lap tetején/
20 percen keresztül 12 hordást vertek szarrá farmnál 2-3 srác volt aki segített nekem foglalni,de mondanom se kell ugye,hogy hiába szedtünk el valamit 1 perc mulva 6-8 ally szete vissza....
-
#137881 + Kesobb persze, jobb gearben, megfelelo haste mellett mehet bossra is a 3/1-es lbolt/clight. -
#137880 Trash: Flame shock mindig legyen fenn, akar tobb targeten, majd mehet a lavaburst cdre nyomva, lehetoleg olyan mobba, aki nem hal meg a kasztolas ideje alatt. Emellett az aoe totemedet is pakold le azonnal a trash kozepebe. Ezen kivul chainlight szpem ahogy a csovon kifer, megszakitva - chainlight cdje miatt - egy-egy lighting bolttal. Egyeb totemek hasznalata partytol fugg. Trinketek es "extra" spellek is mehetnek ahogy csak lehet. (mittomen, valamilyen mastery van a samannak)
Bossnal mehet a wrath totem a crit es az extra spellpower miatt, nem kell aoe totem. Flame shock legyen fenn a bosson midnig, es nyomd szinten a lavaburst-t cdre. Mivel a flameshock 12secig - vagy kb addig - marad a bosson, kozbe nyomhatsz 1-1 egyeb shockot, ami neked szimpatikus, azt rakod be a rotacioba. Bossnal felesleges szpemelni a chainlightot, leven tobb mana es hamar kifogysz kek gearben. Szpemmeld a lighting boltot helyette. Trinkeketeket midnig told cdre, de arra figyelj, hogy a heroism/bloodlust idejere - ha van ra mod - tudd oket hasznalni, vagyis erdemes varni veluk es erre az idore idozizeni.
(regen voltam elemental, szal lehet azota valtozott par dolog, de en kb igy csinaltam, visszaemlekezve a par honappal ezelotti esemenyekre)
A legjobb, ha fogsz egy heroic es grandmaster training babut vmelyik fovarosban, es raszansz fel orat, hogy belerazodj a rotacioba.
Glypheket sajnos muszaj cserelni, sokat jelentenek. De a legjobb lenne a dual talent, es vele a dual glyph kiosztas is. 1000g megvan 1-2 nap dailyzassal, ennyit meger. -
29 spellhit.... ->289 spellhit kell, a többi stat addig másodlagos.
LINK -
hawkie22 #137878 Jaja, critre kéne gyúrni, de mivel ugyanezt a geart használom restoként is, a meglévő enchantok elvesznének (MP5, SP, INT), ha crit-es enchantokra cserélném őket. Lehet, hogy még egy példányban be kéne szereznem ezeket az itemeket, csak más enchantokkal. :) -
#137877 gyurj még spellpoverre meg critre szerintem azért lov a dps-ed -
#137876 köszi ja teljesen mindegy csak innen el... :D megprobálkozom náluk , hátha ;) -
hawkie22 #137875 Sziasztok!
Volna egy kérdésem. 80as resto/elemental sámli vagyok, viszonylag jó cuccokban, van már pár epic is, készülök Naxxra, de...
Noha restoként mondhatni a HC-k simán mennek már, elementalként nem tudok magamból kisajtolni 1200 DPSnél jobbat. Mi lehet a baj? Hogyan tudnám növelni? Mert így csak restoként tudok menni HC-kba, DPSként gyakorlatilag esélyem sincs, hogy valaki bevegyen, max a guild-runokba, ha a többiek tudják fedezni az én kevés DPS-emből adódó hiányokat. :)
Van valakinek ötlete?
Armory-link: Kisshamli
Köfi a segítséget. :) -
#137874 Ha mind1 h melyik szerver, ugy emlekszem a Blak Ravens most toboroz dps-t.
link -
#137873 sziasztok!
valamelyik hordás magyar guild esetleg recruitol 1 ulduárra kész lockot? csak a vállasával van egy kis para a többi cucca az naxx25 pm-be küldök armory linket ha érdekelne esetleg valakit , köszi előre is -
#137872 Meg se nézem, del pls...
-
#137870 Ok, de 0-ra? :) -
#137869 Próbáltam szűkíteni a halmazt :D :D
-
1Darton1 #137868 Wow eseteben az ertelmes es a magyar kifejezesek egyuttes hasznalata kimeritik az oximoron fogalmat. -
#137867 horda oldadlon -
#137866 hello,
melyik szerveren van a legtöbb értelmes magyar?
ragnaros,arathor,twisting nether? -
#137865 Ha már szerinted is, akkor nekünk meg a köbön -.-''' -
WiLDoR #137864 ez már a nemnormális kategória szerintem -.- -
#137863 namost geci ez milyen már :DDDdd
sok sikert neki -
#137862 Ezmeg az én guildem a Stormrage-en:
Recruitment
Currently we are looking for
1 Balance Druid
1 Warlock
1 Tank/DPS Death Knight or Feral Tank/DPS Druid
És #137860.
Esetleg akarsz nézni képeket, hogy hogy nézett ki a karim 60-ason? xD -
#137861 nemlehet feljebb pöckölni:D -
-
eLiXir #137859 care -
#137858 mai droppok <3
wand
ring
shoulder -
SlaCker #137857 Köszi. Ez király!! :) -
#137856 Horda 5. szerver 19.
ezzel már jól elvagyunk:P
/vállast még kicsapjuk aztán vagy lesz nagy fegyónk vagy nem engem már az nem izgat:)/ -
#137855 Neha amikor a szerverek szarul mennek 1-2 napig, kap mindenki par nap ajandekot. -
SlaCker #137854 Hogy lehet az hogy erre a hónapra nem fizettem elő és elvileg 17.-én járna le az előfizetés,de én kaptam 1 napot még.Tehát holnap jár le a wowom.Ez mitől van?Én nem fizettem be semmit. :)