166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#137974 "nubok lécci neee" látom te szó szerint értetted!:D -
#137973 áá keménysisakosok vagytok:) -
#137972 rerollolj retrire megnézzük mennyire noskill
nem a szar heroic instát kell nézni
és nem kékzöldben kellene elhamarkodott döntést hozni
és ha te 3-4 gombot használsz dpsnél akkor igencsak nemismered
pvpben meg végképp nem 4gombos -
Dr DeViLKiNG #137971 Pont tegnap néztem streamen ret disc vs sham dk meccset 2.4k ratingen.
Az volt a lényeg, hogy a pala egyszer nem ölte meg a dk petet, és mint a hülye egyfolytában csak a dkt ütötte.
Az unholy dk egyfolytában a priestet ütötte, ghoulnak meg autocaston volt a stun.
Shaman egyszer nem purgeolt, meg hexezett.
Elég vicces volt nézni úgy, hogy mindez 2.4k ratingen volt -
WiLDoR #137970 hát pedig akár tetszik, akár nem, az -.-
egyetlen egy dologra kell odafigyelned, hogy melyik skilledről járt le a cd.
ENNYI.
hát ehhez aztán ba**ott nagy tudomány kell :D
-
#137969 rerollolj retrire megnézzük mennyire noskill -
WiLDoR #137968 na, hát a retripala egy vicc...visszakértem, s felvittem 80-ra a dk-hoz létrehozott palámat (kellett egy bányász support kari a JC-hez), bementem heroicba kiváncsiságból kék-zöld szarokban, és röhögve csináltam 2,5k feletti dps-t (hozzátenném, hogy hc-ba kb. a 1,2-1,5k dps az, ami a musthave).
s ezért gyakorlatilag semmi mást nem csináltam, csak cd-re nyomigáltam azt a kemény 3 vagy 4 spellt, amivel támad.
RÖHEJ baszki...akkora kiba**ott nagy egy easymode karakter, hogy az egy komplett vicc....
annyi vele a dps-elés, hogy "jé, néddmá' vaze', erről lejárt a cd, na nyomjuk be, azt jóvan"...
ehhez képest a dk-val művészet és extra hard mode kb. dps-elni... -
[SiX] Boci #137967 Én 2300on tolom most, pont az a lényege a petes classoknak, hogy használják a petet (úgy teljes értékű a karakter). Az ellenfélnek van esélye megölni persze a petet, de ez ellen tehet a másik csapat is, valamint valóban egy döntésen múlik, hogy megéri-e petre áldozni dpst/időt. A lényeg hogy akkor jó a pvp ha a saját és az ellenfél jó illetve rossz döntésein (skilljein) múlik a csata végkimenetele. Ne az legyen már, hogy minden pala fixen countereli a peteket. -
Dr DeViLKiNG #137966 És ennyi idő alatt mit csinál? Megöli a dpst? Nem mert te meg szépen messziről spammolod a healt. Megöl téged? Nem mert kifutsz losból.
Ez minding is nyerő taktika volt lock ellen, hogy petet 2szer megölik aztán próbáld meg túlélni clothban.
Meg nyilván ha kiváltás közben szarba kerül valaki, akkor nem kell mint a hülye koncentrálni csak a petre, hanem vissza kell váltani és várni a következő alkalomra. -
#137965 mennyi idő alatt is szeded elő a következőt? 0.5? vagyis megölni 3 sec +1 mire kitargetelik aztán te behuzod az újat fél sec alatt megint realizálás majd kivitelezés újabb 4 sec... idág minimum 8 secre szedte ki magát az ellenetek álló csapat....ingyen 8 sec.Mit tolsz te el mondjuk 4 sec alatt ha senki nem basztat? 15-20k dmg így alaphangon nemde? miről beszélünk?
a másik oldalról is lásd a problémámat.... -
Dr DeViLKiNG #137964 Ez csak risk vs reward. Ha kiváltasz petre 3 másodpercre és megölöd, akkor mennyit veszít egy lock vagy dk? Elmondom. A lock 20% dmg reducet meg az összes utilityét. Egy dk meg a cc chainből a stunt, ami elég sokat számít.
Ráadásul ilyenkor az ellenfél healere vagy elkezdi spammolni a petet, ami 0 resivel szép kis dmget fog kapni, vagy kb vesztenek is. -
WiLDoR #137963 jah, én se szarozok már vele, tök felesleges, csak időpazarlás -.-
na nem mintha a wow nem lenne az, de ez még annak is a felsőfoka :) -
#137962 nubok lécci neee -
keymaker #137961 mondj egy olyan classt akinek 2élete van arénában -
#137960 különben is /mivel nem tartalak hülyegyereknek pvp téren/ azzal tisztában vagy te is,hogy amíg az ellenfél egy pettel szarakodik legyen az 1 másodperc vagy 12 az mind ajándék másodperc a másik félnek,hogy szabadon cselekdjen és irányítása alá vegye a meccset!
nem egyszer fearelnek el akár egyetlen másodpercre is ha a szükség úgy hozza,mert BÁRMI megtörténhet egyetlen sec alatt is ami a másiknak előnyös lehet!
nagy érvágás ez az exo nerf!/és ujfennt mondom a retri nubok BEKAPHATJÁK/ -
#137959 ja és mondj egy olyan klasszt akinek KETTŐ kurva spellje van támadni:S ha a szükség úgy hozza..... -
#137958 1: még mindíg nem retripala vok:P
nem felejtettem el,hogy nem egyedül vagyok,de ha az ellenfél nem szellemi fogyatékos akkor simán betudja menteni a pet seggét:P és bizonyos teamek ellen a DPS társam pedig nem engedheti meg magának,hogy besegítsen...így vagy én elintézem vagy rajtam marad és szopat végig....exorcismal letudtam vakarni,de az is eltartott egy ideig és ugye mindenki/hunter+lokk+dk is/ tud ujra szedni petet és akkor kezdődhet minden előröl.
Mondom tényleg SOK VOLT az exo bürszt a retriknek,de baszki van még 2 szájbavert talent ág is aminek viszont nagyon nagy segítség volt és nem imba dolog...
mondj már még EGY csak egy olyan klasszt aminek van egy spellje amit pvp-ben nem használhat az ellenfelén vagy annak pet segítőjén....nehéz lesz -
Dr DeViLKiNG #137957 Azt felejted el, hogy nem egyedül vagy ám az arénában. Te leviszed 70%ra a petet, a másik meg 2 hiteli.
Én nagyon bírom, hogy bemegyek arénába, látom a retri palát, és már targeteli is a petem. Persze elsőre nem öli meg(huddle), de amikor az lejár akkor annyi. Csak annyit látok hogy eltűnt a petem 20k hpval 2 sec alatt. -
#137956 én qrvára nem retri vok ám:P
A retri a divine stormmal meg az összes no skill cuccával egyetemben egy undormány azt aláírom....
csak tudod az a baj,hogy míg egy sámán vagy druida vagy pap akik szintén healerek legalább 5-6 támadó spellel rendelkeznek szükség esetére addig nekem a kibaszott retrik miatt van MÁSFÉL!:S/judgement+shock<-mert a shock ugye rohadtul kell healelni és nem dps-re hancurozni:P/ és megtetézve azzal,hogy akármit csinálok az holy:S szal ha beszakítanak akkor GG
nem igazán sírás ez ,mert csak elmeneteltünk 2k fölé a szezon 4-es setupunkkal:) csak ha már a balance a lényeg akkor illdomos lenne ezekre is odafigyelni....
-
#137955 azt hiszem be lehet állítani a damage meterben, hogy a te eredményedhez adja-e hozzá a pet adatait, vagy sem, utóbbi esetben viszont megjelenik a listán a pet neve is. Így ha nem látod a negyedik hely körül hogy Fifike (120.4) akkor a te DPS-edhez adja hozzá -
[SiX] Boci #137954 Kicsit vicces volt hogy eddig a retri pala kb 3 sec alatt tüntette el arénában a peteket. Jogos volt a nerf és még kapni is fog a retri pala, ahogy Blue postban olvastam.
Én örülök annak, hogy foglalkoznak a pvp balanceal és nem hónapokig ülnek a seggükön. Aki jó játékos az tud adaptálódni hamar. Jó irányba halandak azzal a hozzáállással, hogy nem hagyják az imba dolgokat sokáig futni. -
#137953 amúgy annak mi értelme volt,hogy a petekre sem megy mostmár az exorcism?
hogyarákban szedem le magamról mondjuk a felhuntert ami ugye KURVÁRA EGY szájbatekert DÉMON:P autoattack+judgement?
tegnapi peccsnek "hála" egy 100-ast buktunk lefele igaz egy 70-et sikerült visszatornázni,de annyira undorító,hogy hetente szinte ujra kell értelmezni a taktikát,mert "kétpercenként" átvariálják az összes klasszt:S:( -
#137952 kérdezd Devilt.... -
#137951 nemértem az embereket/gyerekeket?/ -
#137950 ehhez minek addon?
/cast Fire Elemental Totem
/target Fire Elemental
/focus
/target=lasttarget
nem? -
#137949 =WG még mindig Lagol :D ! ! ! -
#137948 rampage horda dettó zenész, nem beszélve arról ha nyerni akarsz és ennek hangot adsz bg csatin akkor emo/nub/köcsög mindennek elmondanak és leflamelnek... -
Yepp #137947 jaja, de a fő kérdésem h a pet beleszámit a dps-embe? bár gyanitom igen
-
#137946 van olyan addom ami a fire/elemental totem használatkor az elementalt egyből focusba rakja és kijelzi a HUD-on portrait-ben? -
#137945 Nekem ilyen warriorral volt ~20k-val vezettem a dmg done-t de a mage lenyomott DPS-be szóval vannak ilyenek. -
Yepp #137944 hali
72 hunter vagyok (a lényeg h még nem 80), és olyan kérdésem lenne h instákban a dps meterbe a petet is beleszámolja? a dps-em rendszerint elmarad 2-300 -al a többi hasonló lvl-ű kaszt mögött, viszont a damage donet mindig én vezetem, van h igen sokkal is
csak arra tudok gondolni, h előbbibe nem számolja bele a petet
gearem sem olyan rossz, nexus- és bc 70-es instákbol van majdnem minden (szoval kék-lila, néhány zöld kb) -
ShaiHulud #137943 eleg jo globalcdje van akkor:P -
ShaiHulud #137942 fura toled ilyeneket hallani illetve olvasni. -
#137941 kellett a lokk buff:S most kaptam egy 5400+5300+3200-at 990-es resi:P ugyanabban a secben:)
-
Dr DeViLKiNG #137940 Hát minden, amiben nem szerepel hogy hónapokig napi 8-12 órát játszol wowal, csak hogy neked legyen a legtöbb virtuális pontod, ami amúgy SEMMIRE sem jó. -
#137939 öööö hááát...mer hülye voltam -
#137938 Mi az a normális élet? -
Dr DeViLKiNG #137937 Pedig sokkal jobb a gép előtt dögleni, mint normális életet élni -
#137936 inkább nézegesd az Ex csajaimat jobban jársz mint Zoltan:) -
voloume #137935 hmm.. érdekes dolog, vagyis nekem kicsit megdöbbentő!
zoltan ugye az öcsi királyt nézegettem, és arra lettem figyelmes, hogy a guildjében nem csak ő van 9k felett, de ami még érdekesebb, hogy 8 ember van 8k felett, de ami ennél is érdekesebb, hogy ebbe benne van egy dk is!!!!
íme az öcsi király dk!