166745
  • eLiXir
    a 'hatalom' nagy ur
  • WiLDoR
    megvan hogy csinálta -.-

"Edit: And if you are wondering. I heal/buff/dispell with macros like: /target Arenamate /cast Holy Shock /targetlasttarget . Its faster because you dont need to get your mate in target first."

nekem is olvasnom kellett volna elöbb, mielött dumálok :S
  • Warden
    Okos gyerek vagy te picket csak nem annyira...vazz egy kiba.. wow os topikban had mondja már el crassus a pvp élményeit mert ő azt a részét használja a játéknak de nem raidel.Szerinted mi a faxról kellene szólnia egy topiknak?Nem szólok hozzá a magam részéről pl a warlockos postohoz mert lövésem nincs a warlockról ugyanugy a tankolásról vagy a napi horgász questekről sem.Amennyiben valaki questről itemről addonról kérdez annak jár egy l2 google.Aki előfizetésről annak egy l2 gyik.Mégis szerinted mi a jó büdös női nemiszervről kellene irogatni egy online játékról szóló topikban?Szerinted nem arra való hogy a tapasztalataidat élményeidet megoszd?

Nem játszol ezzel a játékkal idestova több mint egy éve az hogy önkényes házigizda lettél ennek ellenére kicsit jellemez is...
  • WiLDoR
    lehet, csak éppen a csóka semmiféle healer addont se használt.
    ha megnézted a movie-t, lehet is látni, HACSAK nem lehet elrejteni a cuccot...

a healbotot pl. épp hogy ismerem, használtam is már, de ha azt használta volna, akkor nem is kérdeztem volna semmit sem.

• Warden
    Ugy hivják azt a trükkös szerkezetet hogy healer addon, neve pedíg healbot continued.(legalábbis ez biztosan tudja hogy akármibármit targetelsz attól még a party-raid tagokrat nyugodtan healelheted,clenselheted freedomolhatod vagy agrótcsökkenthetsz.Valószinő a srácnak is minden egérre van állitva igy elég a cursort a party raid tag csikja fölé vinni és már mehet is az aktuális cast buff akármi.
  • picket
    Nem hiszem, hogy túlzottan bölcs dolog fórumra írogatni, hogy aktuális bg/aréna meccsen éppen miért kapott ki valaki, vagy éppen melyik kaszt van a bögyében. Ha holnaptól mindenki elkezdené, hogy feljön ide, és "k. anyját az összes bmw-snek", meg hasonló felkiáltásokkal spammelné teli a fórumot mert valaki bevágott elé amikor a dugóban állt, akkor kereszteztethetném magamat egy polippal, hogy gyorsan szedjem a gyapotot (töröljem a hsz-eket), vagy be kell vennem egy doboz leszarom tablettát, mert nem vagyok én fehérnéger! Szóval ezt kérem mellőzzük.

Akinek meg rss-ben hájlájtol a pa.... (nem fogom kimondani!), szóval valamelyik kaszt neve, csak hogy ide jöhessen, és a saját problémáját is elsírja akárhányszor szóba kerül adott kaszt, az gondolkozzon már el az életén! Komolyan minden hozzászólásról az jut eszedbe, hogy raiddps? Felszólít a tanárnéni, hogy mondj egy szót, ami T betűvel kezdődik, akkor azt mondod "törpe, de eeeeekkkora réjdépéesse van a plétessámánomhoz képest".

Most biztos azt gondoljátok, hogy a picket mekkora szemét, meg már megint csak beszólni tud, de ha az első köd felszáll az agyatokról, akkor gondolkozzatok el rajta jobban.

Crassus indíts már egy pvp blogot, és ígérem, hogy ha időm engedi, akkor olvasni fogom. Rakd be a címét az aláírásodba, és mindenki örömmel fog csüngeni öööö... tolladon? billentyűzeteden? ahogyan elmeséled, hogy mik a becsületes bg-zés, a sikeres arénázás titkai, vagy egyszerűen csak "dögöljön meg az összes lock a családjával együtt!". Egy indulatos félmondattól az ötvenezer karakteres bg-taktika leírásig mindent elbír, és minden bejegyzésedre tudunk külön flémelni!!! Komolyan megéri.

• WiLDoR
    más is igy van vele, nempara.

más: nubkérdés jön, de healeléshez nem igazán értek, sose játszottam igazán healerrel komolyban, s most is inkább csak érdekeségképp kérdezném.
    szóval tegnap néztem unalmamban egy pala pvp video-t, s abban tünt fel, hogy a csóka úgy healelte a party társát, hogy folyamatosan ellenséges célpont volt a main targetje.
    tehát egyszer nem váltott ki a társára direktbe, de mégis tolta bele a healt, a cleanset, mindent.

szal' ezt hogy hozta össze? (sorry, ha nagyon nub kérdés volt, de ilyet még sose csináltam/láttam, lévén dps/tank-ként ilyennel nemigen kell szarozni)

ITT a movie, ha vkit érdekel
  • Lacee
    nem hagyta ki az ami szót, mivel nem kell bele; max annyi a gond, hogy a 'WOW-om' rész után pont kéne a vessző helyett. De az sem feltétlenül hiba, hanem csak félreérthető. Szóval szerintem is l2r :)

más kérdés, hogy a hirdetés eleve legalább fél évvel ezelőtti, ha még a wotlk megjelenéséről beszél. miért fontos ez most?
  • tigeroo
    az a szánalmas hogy kb. logikus is amit írt. timeg kitudja mennyi ideig pepecseltetek ezzel a ..képpel..
  • dartonita
    Azzal jatsz amivel szeretsz,ne hallgass senkire.Itt allandoan megy a rinyalas a retadin miatt.

(egy skilltelen pancser)
  • Gabesz026
    Sziasztok4
    Akkor most gyakorlatilag a paladin nem jó semmire mert ahogy olvasom nagyon lehuzzátok.
  • Csirke4
    "szeretném eladni a WOW-om, a Bloodscalp szerveren van:"

L2R

• vénfarok
    Interface mappán belül az AddOns mappába kell berakni
  • vénfarok
  • pctroger
    Üdv eredetibe van meg a játék azért irok ide :D Na annyit szeretnék hogy quest helpert leszedtem és be akartam rakni nem volt addons mappám ezért létrehoztam eggyet AddOns ilyen néven beraktam a questhelper mappáját de nem jó sehogyse!Mindent próbáltam már de nem sikerült ahogy loggolno kéne bal oldalon az addons ra rákattolok de ott sincs bene valaki segiteni légyszi előre is kössz!Hali
  • plu604
    (bocs a dupla postért de nem szerettem volna összevonni ezt a kettőt ;))
    Igen, ismerős a helyzet, haverom is holy palával játszik, párszor voltam bent vele, nekem totál nem ment vele nemhogy a duelezés, de még a bg-zés sem, ott próbáltam tesztelni mit lehet kihozni belőle 1v1 helyzetben, a végére raid healelés lett, totál feladtam. Régebb óta megvan neki ez a karaktere, de ő is csak tesztelgeti még hogy hogyan győzzön 1v1-ben, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy inkább PvE beállítottságú.
    [minden retri monnyon le!]
  • plu604
    ööö nem, téged kifejezetten nem.
    Már csak ezért sem.
    Ki nem nézném belőled hogy 30-35 között vagy...
  • WiLDoR
    az enyim má' protos, akkor szerecc most ugye? :X
    csakmer a retriszar!!!!444444
    :S
  • [HUN]Crassus
    nade térjünk vissza arra,hogy miért csak 2 spellem van ha ártani akarok másoknak:P vagy megvédeni magam:P és mindez azért,mert egy 12 seces fullimmunitásos állatnak lenne még 1 insant spellje amivel hatványozódna a bürstjük:S én nagyon utálom a retri "társaim" miatta!
  • Csirke4
    Ilyen stílussal melyik más karakter tűrné meg maga mögött?
  • [HUN]Crassus
    tipikus retripala reakciót láthattunk:D
    átlagéletkor,de legalábbis a szellemi teljesítőképesség sacc/kb 12 éves korosztály:P:)
  • plu604
    csak nem neked is retri palád van? :)
  • Csirke4
    Stílus.
  • plu604
    igazad van, skill kell ahhoz hogy valaki leszűrje: "ettől x másodpercig halhatatlan leszek?"
    meg ahhoz hogy "úúúúúúúáááááá, ez maxra tölti a hp-mat"
    tisztelet a kivételnek, de a legtöbb retri pala egy skilltelen pancser. Jön instázni és retriként rajta van a righteous fury, rászólunk, fiam szedd már le, hát de miért? nem csinál semmit és minden spellt tudok használni tőle...
    nem egyszer történt már meg, az sem hogy bg-n csak meglát a retri pala, fut felém de mire ideér már rajta van a bubi és abban üt... a 90%-uk noskill f*szlow, és rühellem hogy el tud verni a két brutális anti-cc-jével meg a két másik cc-jével.
    Köpök az összesre, és becsülöm az összes holy-st és protost.
  • k O T T A

az összes kurva karakterhez classhoz spechez kell skill pvptől és pvetől függetlenül
    nem olyan bonoylult
    én se panaszkodok h nerfeljék a rugót pvpben meg dk-t meg már tudomisén mi az aktuális divat pvpclass mert tudom h ritkaszar pvp-s vagyok
  • Crokin
    +shadowpriest
  • [HUN]Crassus
    és a nagyképű retripalákok blood seallel:P
  • Dr DeViLKiNG
    "Nincs is olyan karakter a játékban ami sebezné magát ha dpst akar kitolni."

Warlock, hi.
  • Csirke4
    Hmmm eszembe jutott valami, ha rugóval tricks of the trade-t nyomsz az arénatársadra akkor a pet nem vált rá?
  • [HUN]Crassus
    lol megfogtál:D csak éppen neki még 28 egyébb spellje,de nekem még mindíg csak 2:P
    jaaa és ott a PAP 1 SPELL-EL!/cápaszabi szerint:P/ LOLOLOLOL

vicceskedést félretéve elég fura ám,hogy a heal ág konkrétan hígfos pvp-re healelni, amíg eléggé abszurd szerintem és ez még egyetlen fejlesztő bajnoknak sem esett le.....kiváncsi leszek meddig engedi a blizz a full protos palákat healerkedni arénában és mikor súlyt le a nerfbunkó,hogy az a talent nem arra van:P
    Igaz van egy iszonyatos hátrányuk csak és kizárólag állva/egy helyben tudnak healelni és elég mana érzékenyek ha nem ütik őket aki ezzel tisztában van az simán kijátszhatja őket
  • Csirke4
    41-5-25 hmmm Prepes mutilate?
  • [HUN]Crassus
    miért baromság?/szarkazmus on/ "2 élete van arénában" ez nekem tetszett:D
  • Csirke4
    Warlock Curse of Doom?:D
  • Warden
    Wildor vazz...Játszottál már szinte mindenféle classal mindíg más class volt az op nem az amivel játszol.Most per pillanat déká vagy mert az jó.Kék zöld szar cuccokban a dk dal is nyomsz annyi dps t tv-t nézve vacsorázva is mint az agyonbutitott retrivel.Az aréna más műfaj aki nem pvp orientált annak tökmindegy mi keni el a száját(és nem irogatna ekkor baromságot hogy 2 élete van arénában).Nem akarlak kioktatni hogy a survival hunter is kb arról szól hogy nézd a cd ket és ha szabad az explosive akkor azt nyomd.A retri is ilyen csak itt a cs élvez elsőséget mindennel szemben cd ileg.Minden karakter a gombnyomkodásról szól van ami meghatározott sorrend szerint van ami prio szerinti ennyi.

A retri lassan már abszolute feleslegessé válik ismét raidbe nem mintha túltengene ez a class és milyen meglepő, nem az über dps e miatt mert az nagyon nincs (egy dk 1k-t ver rám pl vezaxnál vagy egy melee sámán is pedíg az nagyon melee barát fight) hanem a pvp s jóarcok miatt akiknek foggalma nincs a működéséről a cd iről és igy fordulhat elő hogy egy tallentes seal használhatatlan abszolute, a másik a blood/martyr meg igy az átalakitás után egy nagy kalap xar lett.A wws en igy néz ki a damage összeállitásom messze magasan a seal of marty második a swing harmadik pedíg a judgement ami visszanyal 33% ot.Nincs is olyan karakter a játékban ami sebezné magát ha dpst akar kitolni.

Bg re arénára rugót használok 41-5-25 el nahh ha valami akkor az az easy mod és az negyed annyira nem gearelt mint a paladinom.Egy két nerf és ismét ugyanott tartunk mint a bc ben abszolute nem fog egy raid guild sem retrit tartani mert sem szakitani sem dps elni nem tud a support amit meg ad simán behelyettesíthető más classal.
  • [HUN]Crassus
    erre inkább nem is reflektálok:P
  • [HUN]Crassus
    ez gyenge próbálkozás volt.....
  • keymaker
    2v2ben rogue maget játszunk, csak elég vicc a win rate amit paladin ellen csinálunk, a többi classhoz képest, mert lenuke-olunk 1 embert az ok , majd jön a mentés a paladin átmegy healerbe, igazán skill sem kell h nyerjen 2dps ellen.
  • voloume
    beleszámolja, recount biztosan.. ez a dps és a damage különbség azért van, mert lehet valaki pont belaggol és nem tudja lőni.. így a dmge kisebb lesz mint a másiké, de dps-be jobb lesz..
    nekem is szokott olyan lenni, hogy első vagyok pl 5.2-3k dpsel és a mögöttem lévőnek damageben van 5.5k.. előfordul elég gyakran
  • capaszabi
    ami értelmes is? akkor pap. holy fire és..... ja ez csak 1 bocs. asszem 6s CDvel.
  • [SiX] Boci
    Dehogy, tudom hogy a 2 életre írtad:). Na meg végülis ki a noob, mert relatív kérdés. A 2 életes kolléga lehet hogy a világ legjobb játékosa, csak mondjuk még sose lépett arénába:).