166745
  • Dr DeViLKiNG
    Tuti csak úgy ok nélkül :D
  • Csirke4
    mért blockolták?:O
  • vénfarok
    137930-ra akartam válaszolni:D mind1
  • vénfarok
    hiányzott vmi fájl (asszem wowerror.exe)
  • ShaiHulud
    es mi volt a hiba?:D remelme nem az hogy low disk space:d 70%-nal kezdi el a patchelest es kell neki valami 3-4 giga.
  • HUmanHunter
    valaki nemtudja hogy az online support menyni idő míg válaszol? 3.0.3 ról nem tudom 3.0.8 ra patchelni, már újraraktam a gamet, repairt is nyomtam meg minden és még mindig nod egy rérthrenszénél ír ki hibát. ja meg 4x újra leszedtem a patchet hátha az a gondja de nem.
  • Mighty
    Elhiszed, hogy az első mondatod után leszűrtem a dolgot?
  • vénfarok
    mind1, már megjavult
    de a f@s*szopók blockolták az accomat 72 órára :S
  • terribad
    kérd el vmi ismerőstől a telepített wowot dvdn
  • krisz073
    Sziasztok.

Eladó pár db bontatlan WotlK.

Normál verzió 6000ft-t/db
    CE verzió 14000 ft-t/db

Érdeklődni privátba.
  • vénfarok
    omfg, már ujraraktam a wowot (2 ora alatt kb) és még mindig hibát ir ki, 70%nál megáll -,-
  • terribad
    nem hiszem el hogy egy perc alatt végigolvastad és fel is dolgoztad amit láttál, még akkor se ha tudtad volna, hogy egyből a második felét kell nézni.
  • Mighty
    De, nyugodtan kimaradhatott volna.
  • terribad
    piros szöveg ellenére ez nem maradhat ki:

World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU

Rendszerkövetelmények:

* OS: Windows 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2); Windows Vista
    * Processzor:
    o minimum: Intel Pentium 3 800 MHz vagy AMD Athlon 800 MHz processzor
    o ajánlott: Intel Pentium 4 1,5 GHz vagy AMD XP 1500+ processzor
    * Memória:
    o minimum: 512 MB RAM
    o ajánlott: 1 GB RAM
    * Videókártya:
    o minimum: 32 MB 3D grafikus processzor T&L támogatással, például egy NVIDIA GeForce 2 vagy jobb
    o ajánlott: 64 MB VRAM 3D grafikus processzor Vertex és Pixel árnyalókkal, például GeForce FX 5700 vagy jobb
    * Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

Újdonságok

Néhány újdonság, melyek a 2007-es BlizzCon-on lettek bejelentve:

* Új földrész válik elérthetővé Azeroth világában, Northrend.
    * Csata a Lich King ellen
    * Az összes képesség és foglalkozás szintje 375-ről 450-re növekszik azzal, hogy a játékosok által elérhető maximális szint 70-ről 80-ra nő.
    * Ostromok rombolható épületekkel és ostromgépekkel
    * Új táncok.
    * Játszható hős kaszt (hero class): Halállovag (Death Knight) – Manna, energia (energy) és düh (rage) helyett rúnákat és azokból nyert energiát fogja felhasználni a harc folyamán.
    * Több száz új felszerelési tárgy, küldetés, instance, szörny és egyéb teremtmény.
    * Egy kültéri Battleground (Harcmező.
    * Kis mértékben felújított grafikus motor (shaderek, láng effektek, árnyékkezelés).
    * Két- vagy többszemélyes hátasok.
    * Új fajok és szörnyek, például a Wendigo, a Taunka (a Taurenek rokonai), jég- és vastörpék vagy a Magnataurok.

Serial: nincs
    Crack:nincs
    oline: yes igen

Realmlist a WoW mappájába (CWorld of WarcraftDataenUS vagy enGBrealmlist.wtf)

Ezt a fálj társítjuk a ("NotePad") v. Jegyzettömbel is meg nyitható programmal, és belemásoljuk a következ?

Nyelv:Angol vagyis Englis, nincs magyarba ez a játék Blizzard cég nem csinálta meg magyarba

1.Lépés ki szeretnénd írni a ISO akkor annyi a dolgot hogy meg nyiltod a Demon Tools programot.

2Lépés találni fogsz egy Start mü részénél ahol muttasa az órat és lesz egy kis ikon Demon Tools nak kat jobb egérel:és ott meg keresed az iso fajlt ha meg van akkor megnyiltás

3.Lépés
    nyisd meg a Nero programot és DVD-másolás
    és ott már a tied dolgod hogy álitod be ha nem tud hogy kell ki írni akkor meg írom az msn cimet:[email protected] itt meg találsz ha van valami gondod akkor keresél engemet

meg köszöni nem szégyen

Ha Valaki még egyszer el kezdi feltölteni amit én raktam fel. jó volna nem a sajátomrol kénne le másolni !!!!!

Tört szerverekkel kapcsolatban ne írjatok pm-et, nem tudok felvilágosítást adni.
  • vénfarok
    nektek felment a legujabb patch? nekem 70%nál hibát ir ki =/
  • Th0m
    Hali!
    bocs h ideírok, de valaki nem jár Szekszárdra IGYFK és koleszos?:D
    csak szeretném tudni h van e Internet csatlakozás a szobákban... wow nélkül nem fogom bírni :DDD

csak h ne legyen off annyira: Csirke4 nekem 55% ig sikerült levinni, egy healer még és simán ment volna...
  • MrStokes
    Bal felso sarok, zold szoveggel
  • Tatyla
    gathererhez leszedtem a wowhead-es database-t hogy kell hozzáilleszteni hogy feltöltse a saját database-met?
  • Mighty
    Picket után, szabadon: Blackfathom Deeps, első találat
  • Dr DeViLKiNG
    alap ui ALT gomb nyomása?
  • [HUN]Crassus
    itemrack megoldotta:P
  • Sniper B
    sziasztok valaki legyen szíves írja le hol található ez Dungi (Blackfathem deeps) mert keresem a neten de csak a térképe van fen az nincs hol helyleg hol található a választ elöre is köszi :)
  • [HUN]Crassus
    mondjatok pls egy jó addont ami a kari lapon ha egy adott slotra mutatok a kurzorral a többi nálam lévő itemet is mellé rakja ugyanabból a fajtából...pl: kesztyűk,trinketek stb.

outfitter valamiért beszart:S
  • [HUN]Crassus
    500 aranyért tuti:D
  • Csirke4
    Lock is tudja ezt szólózni?
  • Csirke4
    De foglaltak 2 zászlót!
  • [HUN]Crassus
    még vegyék el a rakétakesztyűt, az ejtőernyőt meg a villámgenerátort is úgy kerek a story!
  • [HUN]Crassus
    leszophatnak!:S(
  • tigeroo
    most nekemis már!
    de realm még nincs fellőve
  • Yepp
    nekem végigment
  • tigeroo
    nekem 71%-nál ,de ja
  • Tatyla
    Launcher másnak is leáll 70%-os letöltésnél?
  • Dr DeViLKiNG
    The engineering boot enchant, Nitro Boosts, will no longer be usable in rated or skirmish arena matches.

Most akkor mégse? Végülis ezúttal csak fél évet kellett erre várni...
  • Gabesz026
    Nem a 10 napos trial-al is tudsz accot csinálni csak amikor telepited a rendes wowot a manage accountnál fel kel upgradelni az accountot és ezt minden kiegnél el kel játszani.
    Legalábbis én úgy csináltam hogy csináltam accot trial kulcsal feluppoltam az eredetivel és így alapból ugye nem 30 hanem 40 napot kaptam utánna meg feluppoltam a BC-vel a LC-t meg majd most fogom megvenni.Remélem érthető.
  • legolas66
    Hello. Egy kérdésem lenne, lehet nagyon hülyeség de még kezdő vagyok ezen a téren:). Szóval az lenne a kérdésem hogy csak az alap wow-hoz jár az a kod amivel a gamet kell regelni? vagy mindeggyik kieghez jár külön kulcs? és mindeggyikel regelni kell külön?

Tudom hülye kérdés de pls válaszoljatok fontos lenne. Kőszönöm ßß.
  • Ragnar360
    alli - bsen nem egy túl nagy domináló szövetség a horda, persze akad ott is egy pár elszánt guild akik "viszik vmire" (most guildeket veszem figyelembe ami annak nevezhetö, tengi-lengik nem képezik le a valóságot) csak kevésbé ismert a nevük ellenben alli oldalon...
  • Dizson
    És BS-en alliban van több magyar vagy hordában?
  • Yepp
    bloodscalpon sokkal több a horda (nem csak magyar,hanem ugy összességében), ragnaroson kb egyenlő a 2 aránya
  • Dizson
    Talán Bloodscalpon, vagy Ragnarosson.
  • [HUN]Crassus
    520g? azigen:D